Hirdetés
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Diablo IV
- EA Sports WRC '23
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
SystemRoot #4982 üzenetére
Dungeon Keeperből van?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4994 üzenetére
Csak vegyél valami izmos VGA-t.
Na, 4 napig nincsen netem, erre legalább van valami mozgás.
Jorus: Jó kis képek. Muszáj lesz valamit tolnom 4870-nel, de asszem nekiállok az Oblis képeket megint áttölteni a szerveredre, mert betöltöttem az 500MB-ot Freeweben.
-
válasz
SystemRoot #4994 üzenetére
-
-
-
SystemRoot
őstag
válasz
Neoteric #4990 üzenetére
Elmondja egyébként hogy miket kell rálőni:
Ezeket egyébként:
Fire Damage
Frost Damage
Damage Magicka
Fortify MagickaAmúgy rengeteg dolgot lehet csinálni az MQ-n kívül. Sztem a játéknak csak kb 5%át teszi ki az MQ. Legalábbis nálam kb így volt. Ajánlom a Kotn-t. Nagyon jó questsorozat.
Morrobliviont én nem próbáltam.
Üdv: SR
-
Neoteric
addikt
befejeztem a fő szálat.
ma reggel 7 órától egészen mostanáig oblivionoztam..mit lehet még csinálni?
elkeztem a mages küldiket, ott vok h vmi varázslatokkal kikee nyitni az ajtót, 1 csóringer meg ott fordítja nekem a szavakat amit épp leolvasok a falról.nyomtam neki tüzet meg jeget, akkor szétnyilt vmennyire az oszlop, aztán nekidobtam még vmit, akkor vissza zárult az egész.
vmi tipp?jameg felraktam shivering islest.. hát ritka szar egy hely. hátmég azok a noobok akik benne vannak.
más: morrobliviont próbálta vki múltkor óta?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4987 üzenetére
Remélem, nem.
-
válasz
--Disztroj-- #4979 üzenetére
Izgatottan várjuk a képeket!
Ma én is tolom a gámát egész nap, de félek, hogy nehéz lesz oan helyszínt találnom, ami érdekes, jól is mutat, és még nem fotóztam le.
-
válasz
Zsír az avatar, bár kicsit talán morcos...
Falloutra én is ja, a notimon a mai napig játszom az első résszel. Mondjuk a tactics már nem tetszett, mert nem volt "Hős". -
katt777
félisten
válasz
A csajok bizti döglenek tőle...
...aztán vérszopókén támadnak föl a sötétségben...
Én csak a 3. részére. -
SystemRoot
őstag
Mit szóltok az új arcképemhez?
Amúgy a Falloutra én is kíváncsi vagyok.
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #4979 üzenetére
Én mindenesetre leselejteztem a Spellforce-ot is, már nem sok game tart vissza Obliviontól (CWh, SCS, FC2, no meg Fallout 3, ha jön).
-
--Disztroj--
senior tag
válasz
katt777 #4978 üzenetére
Uramatyám
Komplett elmebeteg...vajon miből fizeti ezt? Akkor inkább heroin/kokainAmúgy ha minden jól megy, a 7n gazdagodok egy HIS iceq 4850-el, remélem nem fogom megbánni
.... obli esélyes hogy fel lesz turbózva oszt rakat képt fogok akkor veretni ide hogy el ne száradjon a totyik...végig se vittem emiatt még mindig a főszálat, hogy legyen motiváció újrarakni ismét....jó ok, a főszálon kívűl nyilván ezer másik jóság lapul a játékban, de akkoris...bár lehet a fallout 3 elveszi az eszem
-
katt777
félisten
Na, ezt pipáljátok le:
"A Bradster nevű játékos 11 gépen szimultán játszik 36 karakterrel a WoW világában évi 5711 USD-ért." Forrás: HVG Háló, ripten.com
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4973 üzenetére
Sztem tudják, csak miért dolgozzanak annyit, ha az agymosott fogyasztó megveszi a szart is, csak jó reklámmal és szép csomagolásban kell neki adni.
De nemsokára itt a Fallout 3, aztán meglátjuk, bár azt nem tudom elképzelni, miféle módon tudunk majd mágiát alkalmazni. -
katt777
félisten
Meguntam a Tormentet. Visszaadttam a Forgotten Realms progikat is BGate1-től a NWNights2-ig a mániákus havernak. Nem köthetek kompromisszumot.
-
-
Neoteric
addikt
én most felraktam azta QTP3at, distance lodot, meg még nemtom mien javításokat, HDRes lighting van benyomva, 1280on max grafon, átlag 70fps.
van mikor néha belaggol, de annyi még belefér.
azér elég cink h a cheyindali hegyekről, a pálya széléről rá látni ICre
ilyenkor látni h nem is olyan nagy a map. -
katt777
félisten
Én meg nézek megint egy kis Tormentet, hátha belejövök. Amúgy nem lenne rossz (sztori), de ez a "mindent olvasni kell, képen meg semmi nem történik (vagy csak valami látszatmozgás)" - megoldás nem kimondottan nyeri el a tetszésemet, főleg, hogy akkor mi a f.sznak fogyasztja az áramot a gép, olvasni olcsóbb könyvet.
De tudod, sosem kedveltem az ilyen gamákat, csak most valahogy az FPS-eket sem nagyon kedvelem a sok szar miatt. Na, azért CWh-nek és FC2-nek nekigyürkőzöm (főleg, ha meg tudom venni az utóbbit, vagy legalább valami haverral megosztva), Clear Sky-jal várnom kell egy jó ATI driver-ig, mert NINCS BENNE ÉLELMOSÁS!
Ill. ha bekapcsolom, az eredmény 4 FPS (3870-en 11 volt).
-
katt777
félisten
Majd ha fizetnek nekem az ATI-nál, hogy csinálom nekik a reklámot a 4870-nek.
Különben sem néz be ide már a kutya sem. Azért durva a min. 27FPS.
De nem kell aggódni, inkább 40 fölött van, csak hát mégis dagad az ember melle a büszkeségtől, ha full grafikával csak a QTP3-as töltéseknél tapasztal néha röccenést.
Hja, a 4870-ről írt cikkeimet azért olvasd el előtte!Hasznos "kis" olvasmányok.
SR: Nem a Fallout 3-at? Vagy az csak a Zen Dzsinn?
-
Mán senki se nem linkel szép képeket. Katt fijam, legalább te tolhatnál vmit az új karival. Novemberben én is lecserélem ezt a vén csotrogányt egy 4870-re.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4961 üzenetére
Ja, mindig az hal meg utoljára. Főleg a pénztárca után, én a Haegemoniával jártam így. Az volt az egyetlen játék, amelyet teljes áron vettem meg, és ehhez mérten szar is.
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #4960 üzenetére
Én anno végigtoltam a Diablo 1-et. Hát nekem nagyon bejött. Főleg a hangulata a dolognak. Meg bírtam a storykat benne, azok is hangulatosak voltak.
A kettőt soha nem csináltam végig, abba csak bele bele kóstoltam, de az is hangulatosnak tűnt. Persz egy buta hack&slash az egész. De a hangulat megragadó tud lenni, szal én fűzök hozzá reményeket.
Üdv.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4959 üzenetére
Azt, amit az első 2-ről: nem érdekel. Olvastam a gyúrós-tápolós sztorikat, hogy lenyomják a túlerősizált főgonoszt, hát az ilyen FPS-ben sem jön be. Diablo-ból legföljebb Lamborghini.
Teszt-ügyben most dobtam ki a SoF3-at.Hogy kitalál egy boss-t, és egy szimpla embert 200 lőszerrel lehet kinyírni, aztán helikoptert lehet géppisztollyal likvidálni, de ott tett be, amikor mentem a dzsungelben, és akármit csináltam, kilőtt egy sniper, de én nem tudtam eltalálni (noha addig mindet). És akkor visszatöltés persze a szakasz elejéről. Hát TR-t is kidobtam (az összeset, hogy még csak eszembe se jusson többé, pedig 7 jó volt), amikor az Av-ben bevezetett köteles-falonfutkozós marhaság már 20-adszor szívatott meg, mert véletlenszerűen lehet csak hátrafelé elugrani a falról, közben meg lekaszálnak a kések (és persze ott sincs közben mentés), no de a 2 kentaur is durva volt (god mód), mert 20 esetből 1x volt hajlandó azt csinálni a program, amit kell (elgurulós fejlövés). AC-t is kidobtam az első pár ilyen random szívatás után, most meg inkább a régi TR-eket is. Hát szórakozzanak ezekkel a szarokkal a gamepad-es konzolidióták.
BGate-re (és a folytatásokra) kicsit még kíváncsi vagyok, hátha lehet értelmesen is játszani velük, de továbbra sem vagyok hajlandó a programozók ökörségeinek alávetni magam, még ha több millió gamer-nek semmi gondot sem okoz az önfeladás.
FPS-ben meg az ember visszatesz egy Bioshock-ot, Prey-t, AvP-t, NOLF-ot, SSam-et, aztán jól érzi magát. Warhead azért jónak tűnik, SCS meg megint szeretem/nem szeretem játék, de a Catalyst miatt egyelőre az utóbbi. -
katt777
félisten
Próbálkozom a Planescape Tormenttel.
2D módban szépen viszi a VGA-m, pedig fesz és órajelek is le vannak véve. Van előnyük ezeknek a régi progiknak.
BGate-nek nekiálltam, de azzal a szériával (+ IwD) az a bajom, hogy még körül sem nézek, hol vagyok, máris jön valaki, hogy ő bizony megöl engem, és meg is teszi, hiába védekezek. Nem nagyon van mivel, és a karakter is gyönge.Ja, amúgy kezdek megcsömörleni a szardömpingben az FPS-ektől, bár Warhead és SCS még tartja bennem a lelket (esetleg FC2), csak DX10-ben az ATI megint lószart alkotott. No persze nem is DX10 az, amihez DX9-et telepít a játék, a kib.szott konverzió veszi el az erőforrásokat. Egyedül a CoJ megy normálistan. Teszt hétfőn reggel logout-on. -
Neoteric
addikt
válasz
katt777 #4952 üzenetére
ha symbianos a telód akk nincs para, ha nem akk lehet.
sztem azt nemtudják átrakni max ingyér letöltheted a másik telóra is.
amúgy ajánlom a nokiaprogramok.hu-t. ingyen van minden, nem kee fizetni semmien játékér.
csak h párat említsek: carmageddon 3d, worms world party (olyan mint számítógépen, csak nincs visszajátszás), honfoglaló, lament island (kaland játék, 3ds, ramzabáló,viszont qrvajó)
mondjuk ezekből van ami symbianos, nem javás.
-
katt777
félisten
És ha lecseréled a telefont? Múltkor feltettem a keresztkérdést a T-Mobile üzletben, hogy ha új telefont veszek, át tudják-e tenni rá a megvásárolt mobil-játékaimat (lementeni nem lehet őket), vagy úgy vélik, meglophatnak az ezekre költött összeggel. Azt mondták: hát, biztosan van valami programjuk rá. Na, ez roppant mód "megnyugtatott".
-
katt777
félisten
Ott van install sorrend. Nem ez.
Ko9-hez is van: Unofficial mod patch, és ha jól emléxem, hotfix is.
Annyiféle hibát láttunk már, hogy én csak azt tudom biztosan: ahogy feltettem, úgy működnie kell, kivéve bizonyos GOTY kiadásnál, és CE-nél.
Patchelésnél nem volt olyan, hogy valamilyen fájlt nem talál? -
Neoteric
addikt
válasz
katt777 #4945 üzenetére
hát elvileg az van h játszhatsz oblivionba is meg morrowindbe is, de oblivionos lehetőségekkel.
grafika is javult a morrowindhez képest.
de mivel béta ezér van h leáll, v kifagy v bugos, stb.
de sztem nem rossz 5let eza mod.
ill nemis igazán mod, mer annyi h összerakja az obliviont a morrowinddel.fennkell h legyen a gépen a morrowind is, bloodmoonnal meg tribunallal, ill az oblivion is 1.2-es peccsel v shivering islesal
aztán h az oblivionos küldetések maradnak-e, azt nemtom.
azért érdeklődtem, hátha vki már kipróbálta. -
Seep
senior tag
Ola, A knights of the nine kiegeszito felrakasa utan eltunt az egbolt a jattekbol.(csak feketeseg). Mi lehet a problema? Esetleg valami kozol parancs? A weather mod nem segitett. :-(
-
Neoteric
addikt
Morroblivion-t próbálta már vki?
vmi tapasztalat?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4940 üzenetére
Vajh miért...
-
válasz
SystemRoot #4934 üzenetére
A Morrowindnál is ugyanez volt a maga idejében. Hogy örültem annak idején, mikor már mindent maxra tolva játszhattam vele (talán 9600PRO-val).
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4934 üzenetére
De olyan széééép! Pedig a 3870-nel sem volt semmi.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Neoteric #4932 üzenetére
Nem volt az nagyobb csak legfeljebb úgy emlékszel. Szerintem még kisebb is volt.
De amúgy jogos az inkonzisztencia, tényleg nincsen arányban a méret. De ne törődj ilyesmivel.
Katt: hát ez tényleg durván hangzik gyorsulásban... Mondjuk azért kemény hogy elméletileg csak most jutottunk el ennyi év után oda hogy megvan majdnem(
) a minimum 30fps, amit sokan standardnak tekintenek... Hát kemény egy dög játék ez.
-
katt777
félisten
Van az 161%-is (a gyorsulás, nem a teljesítmény!), az már DX10-ben. Nézd a tesztjeimet (bár most éppen elérhetetlen a freeweb, biztosan úgy gondolták, régen szart már be). Készül a 2. rész a logout cikkhez, ezúttal a gyakorlati felhasználásról, addig a 06 és Vantage tesztek a honlapomon.
Systemroot: Te is nézd a teszteket, a 161% gyorsulás éppen az agyament felmaxolt grafikai beállításaimmal van, de végre megvan a min. 27FPS! (Átlagban azért megvan 40 körül városban is.) Azért ez nem semmi egy majd' 3 éves programtól!
No és töltéskor QTP3 miatt azért beakad 5-16FPS-re, amikor pl. bemegyek egy BC városba, de az nem a VGA sara. Én egy csomó mindenre nem költöttem, hogy meglegyen. Kiemelném a 7900HDR pontot Oblivion tekintetében...
Teljesítményről:
Vantage alap (legjobb 2 CPU magos HD4870 eredmény).
Vantage tuning (legjobb 2 CPU magos HD4870 eredmény gyári hűtéssel, amúgy 2.).
Mindezt a 2.6X teljesítményt 5k-val többért, mint amennyiért jan.ban vettem a 3870-et.
Ja van egy eladó új HIS 3870-em és egy GFX Chilla hűtőm. -
Neoteric
addikt
válasz
SystemRoot #4929 üzenetére
kár..
egy olyan mod sztem nagyot ütne, amivel meglehetne csinálni hogy a morrowindes szigetre tudnál átmenni és ott is bóklászni..
fajább lenne mint a shivering isles.amúgy az mér van hogy aza kis morrowindes sziget kb 3-ada v 4ede cyrodiilnek térképen, de ha bejárod (szal a valóságba) akk kb 3x, 4x akkora mint a cyrodiil?
-
SystemRoot
őstag
válasz
Neoteric #4927 üzenetére
Nem nincs kidolgozva Morrowind, egy darabig (kb ameddig ellátni a határról) ki van dolgozva az erdő, néhol még útak is vannak, de aztán a nagy semmi. És igen néha le lehet zuhanni egész brutálisan nagyokat. Az érdekesség az hogy nem halsz meg, és vissza is tudsz jönni ha jól emlékszem.(bár lehet nem mindenhonnan).
Az ini file, ott van a mydoc mappádban, ahova a saveket rakja, van egy a játék folderjében is az a default, azt ne bántsd.
1# hszben amúgy van a tweakguides-ra link, azt nézd át.
Üdv
-
katt777
félisten
válasz
Neoteric #4924 üzenetére
Na mi van, mégsem kihalt az erdő?
Azzal is szól a játék, hogy nem tudsz tovább menni.
Systemroot: Én "koplaltam", visszafogtam a kiadásokat, hogy meglegyen, és még 1 hónapig koplalok, most már zuhanhat a Ft a pokolba. Már 10k-t drágult pár nap alatt.
Bemutató honlapomon és logout-on, honlapomon meg már 3D06 és Vantage tesztek/elemzés is. Azok majd mennek logoutra, ha lesz hely.
-
Neoteric
addikt
válasz
SystemRoot #4926 üzenetére
de mi történik úgy mégis? leesek a mapról? xD
morrowindbe a szigetre is áttucc menni? vagy azér addig nincs kidolgozva?
hol találom eztaz inifile-t és mit kéne állítani pontosan?
kössz
-
SystemRoot
őstag
válasz
Neoteric #4924 üzenetére
Nem kell hozzá mod, én találtam egy utat ahol át lehet menni Morrowindbe minden különösebb gond nélkül lóháton.
Egy darabig ki van dolgozva a pálya, de aztán idővel feltűnik és elkezd érdekes lenni a dolog. Amúgy az ini fileban ki lehet kapcsolni hogy átengedjen bárhol a határon, sztem érdemes, mert sok hely ki van dolgozva és szép. Persze azért túl messze ne menj.Üdv.
-
Neoteric
addikt
lehet h hülye kérdés, de azér megkérdem mer izgat..
van aza mod h sárkány hátán tudsz repülni.
ha kimész a pályáról, akkor mivan?ja meg olyan modról is hallottam hogy egy kapun át tudsz menni morrowind-nek a játékterére, de térkép nincs hozzá, szal kószlálsz, de nemtod hol vagy..
engem a neve érdekelne a modnak, mert jó lenne kipróbálni.
köszi -
katt777
félisten
Trallala, trallala, de jó nekem, hahaha!
Bár az eddig megszorítások után még koplalok 1 hónapig.
De megérte. (Lásd honlapom vagy logout.)
Megvan az ideális cucc Oblivionhoz.Nincs tuningolva a kari, és még a feszt is levettem 3D-ben. Energiata-karékos 3D mód viszont már kevés. Viszont:
Minden árnyék, stb, látótávolság, mod aktív, kényszerítéssel AA és AF is maximum maxon (ráadásul ATT extrákkal), BC városban 27-47FPS.Éppen, hogy jó, vazze!
Észveszejtően gyönyörű! Nem küldök képeket, mert rohannátok 4870-et venni, vagy bankot rabolni hozzá (tényleg, nem azért ilyen halott a topic, mert bankautomatákra vadásztok?), ráadásul zuhan a Ft, és drágul minden. Hát kellett kedvenc játékunknak a 78%-os gyorsulás. (Lásd honlapom, HQ 3D06 tesztek.)
Okt. 30-án jön a Fallout 3, most mi lesz? -
katt777
félisten
Skacok, az agyament grafikai beállításaimon 78% a gyorsulás a 3870-hez képest.
(DX10-ben 126%.) Ez már csak elég lesz BC-szel mindent maxon tolni! Még ma megnézem, eddig a cikkel és a 3D06/Vantage tesztekkel voltam elfoglalva (bár még azokat sem fejeztem be).
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4920 üzenetére
Nem nyomta a segged?
-
katt777
félisten
Ja, de SR mindent megold konzolból.
Energiata-karékosságnak nem rossz egy P5Q, amúgy honlapomon/logout-on éppen most tettem fel szemléltetésképpen, mennyit lehet spórolni egy komolyabb VGA-val is, ha szépen leszabályozzuk játékok alatt, amikor nincs szükség max kakaóra abban a 3 igényes programban: Crysis, Clear Sky, és Oblivion modokkal. -
válasz
katt777 #4917 üzenetére
Ugyan, telejsen jó a DS4, nem hiszem, hogy bármi különbséget éreznék, ráér még a csere bőven.
Szentem csak egy féle GOTY van, de azzal, ami először volt meg, sehogyse működtek a modok, amiről siránkoztam is a cékla égbolt alatt.
Aztán a CE-vel szivornyáztam a pecsek miatt. Ezután vettem még egy GOTY-ot, kvázi tévedésből.
Merthogy megbeszéltem a sráccal, hogy ez ugye nem CE és nem GOTY, hanem a mezei verzió. Igen, persze. Mint kiderült, GOTY volt, csak nem értette mi az, hogy GOTY.
Ettől függetlenül ezzel simán megy minden, nagy megelégedésemre. Mellesleg úgy tudom, SR-nak is GOTY van fenn, és nem panaszkodott még semmire.
-
Az "új" GOTY már nem bugzik BTW. Az van fenn most is. CE is okés volt, csak ott a pecsekkel kellett p*csölni egy darabig, aztán inkább megvettem mégegyszer, amire megtaláltam egy eldugott mormon fórumon a megoldást a CE inkompatibilitására.
Mondjuk CE-be nehéz belefutni, meg drága is, csak fanoknak ér vmit a nagy térkép, meg a bónusz DVD, meg a Septim, meg a nagy könyv, amit adnak mellé, mert ugye kiegek nincsenek csatolva.
Szal GOTY no para.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4908 üzenetére
Jó, akkor feltétlenül előfordulhat, hogy bugzani fog. Jorus tapasztalatai után én senkinek nem ajánlom ezeket az amerikai kiadásokat.
-
katt777
félisten
Akciót keress egyrészt, másrészt felőlem megveheted az extra kiadást is, neked fog bugzani, akár még modok nélkül is. Mindenesetre várd meg Jorus válaszát szerintem, vagy keress rá a topicban, hogyan szívott hónapokig, amíg 4-edszer is meg nem vette a játékot, mivel az eredeti kiadást éppen eladta, és sem a GOTY, sem a CE nem működött rendesen (képekkel illusztrálva).
-
katt777
félisten
-
kanYe
tag
AZ ÉV JÁTÉKA KIADÁS tartalmaz patcheket?
A kvázi-tag után mi következik?
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #4900 üzenetére
Nehogy má' olyasmire kőccsek, amit meg t'ok szerezni magam is!
Nem kő csekk.
Új hozzászólás Aktív témák
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- SzoftverPremium.hu
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest