Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Diablo IV
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- EA Sports WRC '23
- EAFC 25
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
hmm, nem egészen vagyok benne biztos hogy mire gondolsz. Valami modra gondolhatsz.
A kotn ban van kynarethes küldi, utána ha megvan a cipő akkor az állatok veled lesznek. OOO ban van valami hülység ami által megintcsak veled lesznek az állatok és követnek.
De hogy beszélni velük az nem tudom hogy van.Én command creature-el és calm spellel szoktam velük beszélni.
-
Krozoo
csendes tag
válasz
don pardon #357 üzenetére
Hali melyik küldivel tudok az állatok-al beszélni?
Ellőre is köszönöm. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #5990 üzenetére
Küldetés leírása ott van a naplódban, célpont megjelölésével, amennyiben az ismert.
Köcsög tolvajok csak megfelelő hírnév elérése után üzletelnek veled.Ezért kell a jól fizető sötét bratyóval üzletelni, annak ez az első, nem a büszkesége.
Amúgy meg nem lehet mindenkivel üzletelni, csak aki maga is üzletel.
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #5989 üzenetére
Ja, vettem egyet, az 340 píz volt. De ugye nem csak moddal lehet legálissá tenni.
Különben nem értem miért nem lehet üzletelni a tolvajokkal...
Küldetést adnak, amit majdnem be is fejeztem, csak elvesztettem a szálat, mert elkódorogtam másfelé és nem tudom mit kell csinálni, hiába fordítja le nekem a babám.....
Én voltam a hülye, de há majd csak meglesz valahá.... -
Pitterix
őstag
Hogy lehet azt elérni, hogy legálissá tegyék a lopott cuccomat?
Mert beszéltem a tolvajokkal, de csak kulcsot adnak el...
Ha legális lenne a grand gemem, végre nem lennék vámpiroska... -
-
-
fiATHaLON
őstag
válasz
katt777 #5983 üzenetére
A level modról én is tudok a Falloutban, de gányolás jellegű számomra,
az ismert hibáival, amikkel meg kellene barátkozni...Többit köszönöm
, láttam is a lapod régebben, de azt hittem, annál vannak
újabb, vagy több mindent átfogó modok.
A szintfejlődéssel meg nem barmolok akkor...(Egyébiránt ezt az olvasgatós-keresgélős dolgot akartam kihagyni, mert
épp elég a nexust végigbogarászni, mondom hátha van egy jótét lélek, aki
a legújabb modokig tisztában van az Oblivionnal és megfelel a kérdésre...) -
katt777
félisten
válasz
fiATHaLON #5982 üzenetére
FO3-hoz már rég van maxlevel mod 100-as szintig.
Olvass! Kérdéseid már rég megválaszolást nyertek. Javaslom az 1. hsz-t, illetve a honlapomon a Letöltések Oblivion szekcióját. Fejlesztéseket illetően pedig a topicot.
Nyugodtan játszhatsz, ahogy akarsz, úgy fejlődik a karaktered. Ez nem az az általános RPG-szarság, hogy ne tudnád legyőzni az ellenfelet (mint FO3 és a többiek). Ha nem tudod, akkor béna vagy, mert a te szintedhez igazodik a játék nehézsége (legalábbis ha nem húztad fel maximumra a csúszkát
).
Ennyi fért 1-2 mondatba.
-
fiATHaLON
őstag
Hát a Fallout 3 kissé pihenőbe futott nálam, majd márciusban
előszedem, ha lesz levelmax növelő kieg..
De nem bírok szabadulni ettől a a becsezdától, előszedtem
az Obliviont, és immár kb tizedjére kezdek majd neki 3 év alatt...
Mindig volt valami. 2x fejlesztettem gépet miatta, jópárszor túlpakoltam
látványjavítással, egyszer meg egyszerűen hányingert kaptam, hogy
fél éven belül huszadszor hallom, hogy "jorgoingtudáj" a cellában...
De most megint érzem a feltöltődést, (meg a hiányt normális játékok terén)
hogy esélyes vagyok egy végigjátszásra...Van valami újabb mod, amit feltétlenül ajánlanátok berakásra?
(Böngészem a nexust a régi dolgok után, mint qarl, meg overhaulok, stb.,
de ha van valami nagyon-nagyon, arról szólhatnátok.)Jól láttam, hogy ha az akaviri kardos részig jutottam (fenn a hegyekben a
blade-ek tanyájáig, akkor a főküldetésben kb. az 1/3-áig jutottam?
Na, talán még egy a végére.
Az évek alatt többször végigolvastam a szintlépéssel kapcsolatos kilométeres
táblázatokat, okfejtéseket...
...Nem értettem.
Van valami egyszerű, 1-2 mondatos terjedelmű megvilágítása, hogy hogyan
lehet megtalálni az arany középutat az élvezetes játék, és a kellemes szintfejlődés
között? (Értem ezalatt, hogy ne kelljen mittudomén kitámaszott gombbal falnak
szaladni 6 órán át, de egy harcos karakterrel 3-4 óra csapkodás után ne legyen
nagy meglepetésre húgy-fos a hős, mert nem jól választottam major skilleket...)
Előre is köszönöm, ha bármire is válaszoltok!
-
katt777
félisten
Megint mindenki oblizik, csak én fórumozok itt...
-
hoffman_
nagyúr
Srácok! Nem volt hiába a hiányzásom a héten! Nem húztak meg biokémiából
Ha újult erővel nem is térek vissza, de most kicsit pihisebb, remélem több időm akad majd
-
zalika
tag
Huuu!Most vittem at a mehrunes dagonos questet.Hat azoknak a falvaknak ott a fold alatt teljesen morrowind feelingjuk volt,na meg az a dagger az egy igazi kincs
-
zalika
tag
válasz
katt777 #5968 üzenetére
A neverwinter nem masert csak a hihetetlenul kreativ, fordulatos,hangulatos torteneteert foglalja nalam az elso helyet(foleg a forgotten realms kiegeszito lemez),a zene benne nagyon hangulatos,a fegyverek is kidolgozottak.Ha eltekintunk a grafikatol es meg par aprosagtol akkor egy nagyon jo jatek
.Szerintem probald ki legalabb a forgotten realmst.A 2 esnek is nekifogtam csak annyira bugos volt,hogy egyszeruen jatszani sem lehetett normalisan
-
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #5967 üzenetére
És ez csak a jéghegy csúcsáról egy leolvadt csepp. De dolgozom az ügyön, ne offoljunk.
zalika: Alapból nekem is tetszenének, de a játékélmény egy halom lószar. BGate játékokban (IWD is) volt, hogy alig elindultam, valaki közölte, hogy meg kell ölnie, és legyakott, hogy esélyem sem volt. Tormentben tovább jutottam, de ott is úgy működött már a börtönből kijutva, hogy folyton banditák támadtak rám, és nem volt elég kötszerem gyógyítani magam. Ezt rühellem a szerepjátékokban, az abszolút irreálitást, hogy 100x erősebb ellenfelek vannak, és FO3-ban is 5 fejlövés kell csupasz koponyára valakinek, hogy megpusztuljon.
De pl. Morrowindben nem is sebződik az ellenség, akkora cheat-ben van.
NWN nem így kezdődik, de valami hihetetlenül lqrt irányítása és kamerája van, szóval abból nem is tudtam meg, milyen a továbbiakban. Pedig 1990Ft-ért nem drága a Diamond kiadás. -
katt777
félisten
válasz
--Disztroj-- #5963 üzenetére
Miért hiszel csalóknak? Én elfogadtam (dec. 15-én, és hogy 2 nap múlva itt a cserekártya), AZTÁN írták (dec 22.), hogy nem fogadtam el, meg a többi kamut (nyilván ez idő alatt tűnt el kézen-közön a cserekártya).
4870 kell, szted vettem volna az új használt árán egy drágább újat?
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #5955 üzenetére
-
zalika
tag
válasz
SystemRoot #5952 üzenetére
Nem ertem,hogy lehet megmenteni azt a cipot?s milyen esesrol van szo??
-
válasz
SystemRoot #5955 üzenetére
Én simán bezuhantam elsőre, helyből nőtt egy öklömnyit az Acrobatics-om, és egy Khajiit hajszálnyi HP-m is maradt.
-
SystemRoot
őstag
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Hogy mentem a meg a szuperlábbelit??
-
válasz
Meg lehet menteni, ha túléli.
-
SystemRoot
őstag
Ha észrevesznek akkor is ki lehet jutni, csak futni kell mint állat.
Amúgy sokkal izgibb úgy. Egyébként tudtommal ha már észrevesznek akkor nem segít semmi, mert life detectjük van (mivel vakok csak így érzékelnek a hallásukon kívül), és az elől már nem tudsz elbújni.
Egyébként azt ugye tudod hogy Springheel Jack cipőjét meg lehet menteni? Én nem használnám el a helyedben, az a legarcosabb csuka.
Jah és a könyvtár alsó szintjén az egyik polcon, egy jewelryboxban asszem high level magic item spawnol, szal érdemes körbenézni mielőtt megpattansz.
-
Nem silence fog kelleni, hanem chameleon.
Amúgy rájöttem, hogy múltkor igazatok volt, télleg rossz volt a fák távolsága... a sok, sorszámozott ini-ből pont rossz volt aktív. Bocsánat!
Amint kiszabadulok a vizsgák fogságából, készítek rendes képeket is!
-
zalika
tag
Tul voltam rendesen terhelve.max 250 kilot birtam el (azthiszem)s volt nalam vagy 400 kilonyi "anyag"
majd ki kell probaljam a spellel torteno intelligencia visszatoltest mert a templomokban nem er semmit az imadkozas.
Azt a kuldit amelyben be kell torni a vak papokhoz az istennek sem tudom megcsinalni.a cipot leveszem, lassan lopakodok megis mindig eszrevesznekholnap kell tanuljak valami silence varazslatot hogy suketitsem meg a papokot.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #5946 üzenetére
Hótt részegen hogyan varázsolsz 0 IQ-val?
Bár mondjuk poén lenne, ha részegen össze-vissza mást varázsolnál, mint amit akarsz.
Még nem próbáltam, de így működik? Mert ha nem, akkor nem reális a játék.
-
zalika
tag
HUU.en kemenyem megszivtam a skoomaval.az utolso mage guildos a kuldin amikor le kellett gyakjam a hernyok kiralyat ugy megteltem cuccal hogy meg sem tudtam moccanni s meg kellett igyak vagy 20 skoomat, s most vettem eszre hogy az intelligenciam jol le van menve s nem akar visszamenni pedig magus vagyok s sok szuksegem lenne az okosaggra
-
Pitterix
őstag
Hú, mi ez a csend és hullaszag?
-
katt777
félisten
válasz
parandroid #5935 üzenetére
Van a honlapomon több is (videókon is, még repülve is). 4 félét is választhatsz, ha jól emléxem, és ha az egyik megpusztul, a következő megidézetten is meglesznek a cuccaid. De mintha Akatosh Mount lenne a neve. Megtalálod. Azt mondják, fent van a honlapomon is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
parandroid #5938 üzenetére
Igen, ő. Amugy katt oldalán fent van a link /letöltések/
-
hoffman_
nagyúr
válasz
parandroid #5935 üzenetére
Van még több is ott, ahonnan ez jött. Katt és Jorus jó pár hónapnyi termése. Azt hiszem, még SR-től is vannak itt képek...
Linket nem tudok a gyíkhoz, de FileFront-on, vagy tesnexus-on fent kell lennie. Esetleg katt oldalán is érdemes megnézni.
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #5931 üzenetére
Francot, a teherbírásom is sokkal több, ezért vagyok gyorsabb is. Felvettem a cuccot, és egyből tudtam vinni. De részletkérdést, mert már rég a sárkányom cipeli a cuccokat.
Enchant-olok én, amit csak érek.
Illetve enchantolnék, ha lenne VGA-m játszani...
-
SystemRoot
őstag
válasz
katt777 #5928 üzenetére
a legerősebb sigillel is csak +125öt tudsz enchantolni. Altarnál meg még sokkal kevesebbet. Szal szvsz nem nagyon éri meg.
Az egyetlen előnye a feathernek(és nem könnyedség
) hogy ilyenkor nem csökken a sebességed ahogy túl sok cucc van nálad, mert egyébként 70%os terheltség fölött elkezd lassítani a sok cucc.
Ha feather kell cuccok elhozására, ott vannak hozzá a spellek. Enchantolni Resist magicket, meg spell absorbot kell.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5929 üzenetére
Hát, szerintem VRAM-mal nem vannak gondok. Ugyanúgy ment anno 320GTS vs. 640GTS-en is, a 640 javára + 2-3 fps. 512 is csak elég neki. Igaz, az "ő" tesztjeikben nem vót kútépé
A RAM pucoláshoz meg kuka vagyok, XP-vel, vagy mással, keine Erfahrung... És most végképp nincs időm arra, hogy ezekkel pöcsöljek
Amúgy meg nem olyan vészes, nem fogok belehalni. Csak 5 fps kéne, az nem olyan sok
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #5927 üzenetére
A modok nincsenek optimalizálva, ráadásul nem is mindenhol egyformán terhelik a rendszert. Mellesleg hogy ne lehetne kilőni a szemetet a RAM-ból? Felteszel valami memória mangert, vagy belövöd a rendszert XP-managerrel (ebben is van RAM-kezelő), ami aut. törli a fölösleges dll-eket a memóriából, és persze magad is letilthatsz rutinokat az eszközkezelőből. A VRAM már más tészta, érdemes lenne 1GB-os karin kipróbálni (bár kérdés, hogy a játék kezel-e VRAM-ot 256MB fölött).
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #5926 üzenetére
Hát egy +200 teherbírás azért nem jön rosszul.
Asszem Quests for the Elements-ben találtam egy olyan csizmát. Vagy valami ekörüli, de rendesen tudtam cipelni mindent. Benyomtam egy erős könnyedség
varázst, meg piát is hozzá, aztán vittem a szajrét. Ráadásul a pia tartott még gyors utazás
után is.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5924 üzenetére
Félre értettük egymást testvér
Akarja a tököm QTP3-at letörölni
Nem, neem. Csupán azt írtad, h teleszemeteli a memóriát, és azért lassul be csúnyán. És újratöltésnél ezt kiüríti. Én ennek a menet közbeni törlésére gondoltam
Ami szvsz lehetetlen, fizikai memóriában, használatban lévő adatokat kiszórni
De akkor azt nem értem, hogy egyik alkalommal miért 35fps a másikkal meg miért 22?
Semmi különbség, nem fut semmi a háttérben, csak fraps, de ez always on, annyi eltérés van, hogy más időpontban játszom. Általában egy nap a differencia
-
SystemRoot
őstag
-
katt777
félisten
válasz
SystemRoot #5923 üzenetére
Ugyan már, lehet a páncélba pihekönnyedséget (ezt azért írom, mert tudom, hogy szereted a magyarításokat, ráadásul abban "pihenkönnyedség" van), meg egyéb effekteket építeni. Én mondjuk Morihaus (miért nem Hori Maus?) páncéljában vígan varázsolgattam anno, de a Ko9-ekében is.
-
katt777
félisten
-
SystemRoot
őstag
válasz
Pitterix #5919 üzenetére
Nézd meg magad, kiírja hogy hány %on van a spell efficiencyd az adott ruciban.
95% az elérhető legjobb hatásfok armor viselete esetén. De én úgy láttam hogy amikor még hót gagyi szinten vagy armor skillből akkor sem sokkal roszabb, olyan 80% körüli, ami sztem bőven elviselhető.Ami alapján érdemes megfontolni hogy heavy/light armor, az a súly, és mozgáskorlátozás. Természetesen ha piszok erős vagy és piszok fürge, akkor igazából értelmetlen Light armor viselni mindaddig amíg az nincs mester szinten, mert akkor már ugyanannyi védelmet biztosít mint a heavy armor.
Én amúgy mágusként nem szoktam semmiféle páncélt viselni, mert szvsz a 100% effektivitás ott fontos, plusz a mozgás, és a súly sem mindegy ha gyenge vagy mert mannára gyúrtál.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #5920 üzenetére
Ooo, de jó, hogy mondod! Lehet, hogy elkezdem használni
De akkor is... kell egy minimum lvl hisz különben sosem lesz Glass a banditán, és nekem meg sosem lesz újra 400k aranyam
Egyébként meg, ehj! ezek az ATi kártyák...
Jah, ezeket a szőröket meg persze egy vak is látná.. De nem hozok képet, mert most jó, és nem kockáztatok. Megy, szóval most már nem basztatom. Múkodj! És ennyi
QTP3 által generált "szemetet" hogy lehet üríteni? Elég zavaróak ezek a megakadások...
Ejj, de csigalassú most már nekem is a szerver
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #5918 üzenetére
Quest Award Leveller-ről még sosem hallottál?
Javul a szemed? Most már te is kiszúrod a nem max képeket.
Ejh, ezek az ATI kártyák!!!
QTP3 szokott betréfálni játék közben. Amikor visszatöltöd a játékot, ürül a memória.
Pitterix: Bizonyos szint fölött a nehéz páncél sem korlátoz.
Lehetne 2 VGA-ért reklamálni, de jobb ötleteim is vannak.
-
Pitterix
őstag
Az elfeknek mindenképpen csak könnyű páncéljuk legyen?
Mert azt olvastam, hogy csökken a varázslat hatása, ha nehézben vannak. De mi a tapasztalat?
Mert per pillanat törpe páncél, és pajzs van nálam, ja meg kard is.... -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #5916 üzenetére
Megerősítést nyertem
Azt hiszem tojok rá nagyívben
Már csak amiatt fő a fejem, hogy nem kezdhetek el semmi cuccos küldit, mert lvl 15-20 alatt nem nagyon akarok semmilyen jó cuccot elkótyavetyélni...
Valamit valamiért
Ha már ennyit szoptam vele, legalább élvezem, milyen gyönyörű
-
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #5915 üzenetére
Szerintem ne törődj az attribute pontokkal. Fölösleges annyira maxolni, és precízen játszani. Már nem vagy kezdő, szal kicsit gyengébb karakterrel is bőven tudod hozni bármelyik szituációt.
Amúgy is lvl50ig bőven lesz időd kimaxolni több dolgot is az attribok közül, még ha oda se figyelsz rá. Vagy csinálhatod azt is hogy minden szintlépésnél kiegészíted a három attrib növekedésedet hogy mindig +5 legyen. De ha már unod hogy erre kell figyelni, akkor eleget játszottál vele hogy ezt megtehesd sztem. Persze jelentősége nincsen, mert mint mondtam tök mindegy sztem hogy mennyi a hp-d, mannád, meg a strengthed, ha ügyesen játszol akkor nem lesz gond miatta.Jorus
Észrevettem hogy nem a vsync van nálad bekpacsolva, vagyis nem amiatt van/volt nálad 75ös maxfps, hanem ezt a temporal AA okozza valamiért. Nem értem én se hogy miért, de lelockolja az fps-t 75re minden játékban ha be van kapcsolva. Amúgy az érdekessége ha kikapcsolod akkor még mindig 75 lesz a max fps, amíg nem indítod újra a gépet.
-
hoffman_
nagyúr
Hohoo Jorus mester! Micsoda térkééép
Hohoo katt, még mindig semmi?
-
Hohoo, megoldottam .ini-t és már működik minden.
Amúgy az tűnt fel, hogy 8xAA - 24xED -nél gyönyörű egyenes minden, de 4xAA 16xED -nél vannak szőrök. Nem olyan mintha 0-án lenne, de elég vacak a magasabbhoz képest. Nem hiszem h ilyen drasztikus lenne a különbségDe most már műxik végre, kezdhetem az épp meglévő szabadidőm erre rászánni, még csak lvl 6 vagyok
Mondjuk az fps-eim így vannak azon a szinten, ami játszható, sőt néha meghülyül, és ott ahol egyébként 28-35 ott leesik 16-ra. (ld: Cheydinhal....) Aztán újratöltöm és jó lesz. ?
Viszont így meg már nem akarom BC-t, mert városban így is 26 körüli az fps, attól leseggelne...
SR: Utálok fejlesztésre figyelni játék közben. Az úgy működik, hogy csak arra figyelek, hogy Endurance minél előbb maxon legyen, utána meg a Magickára? Aztán egy bizonyos szint fölött elkezdem kimaxolgatni a maradék(minden
) skill-t.
Ha ez belefér a lvl 45-50(?) korlátba akkor gondolom járható út
Csak mert utálom azt nézni, h mikor kéne egy kis Blunt meg egy kis Block, mikor kéne íjjal gyakni, és mikor kell Conj és Desct .... -
katt777
félisten
-
zalika
tag
válasz
SystemRoot #5909 üzenetére
Nalam az obli totalisan ketyo .Amikor beirom a kodokat kiirja hogy ......need a reference s nem mukodik.
-
zalika
tag
Huuuu.ilyen nincs.a fel napom arra ment rea hogy keressem azt a tanitot.nincs sehol.tobb mint 50 szer osszejartam azt a teruletet ahol kellene legyen de sehol sincs.az uesp en elolvastam a rola szolo cikket s azt irja hogy reggel 7 kor annal az agynal kellene legyen ami a kynareth shrine mllett van de nincs ott.azthiszem hogy meghalt a szerencsetlen mert az oblivion kapubol csak ozonlenek a szornyek s biztos kinyiratta magat.na tehat akkor valaki nem tudja hogy hogy lehetne feleleszteni??pls (johet cheat is)
amugy az lehete a gond hogy csak 16 lvl es vagyok? -
SystemRoot
őstag
Általában ott szokott lenni a lerombolt shrine körül. Magas szinte (40+), vagy az Oblivion krízis idején előfordulhat hogy meghal, mert a közelben van egy Oblivionkapu ami körül elég erős lények szoktak lenni.
De sztem még él, azért ritkán purcan ki.Amúgy kezdj el már most bear pelteket gyűlyteni, mert kell majd egy pár.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- ASUS routerek
- LEGO klub
- Wise (ex-TransferWise)
- Fedora Linux
- Jogász topic
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- B W PS PX8 jó áron eladó
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest