Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6699 üzenetére
Hát, amennyit játszottam az elmúlt 3-4 napban, röpke 12-13 óra, annyira nem lesz most időm Cyrodil-ra
Egy hét pihi következik. Hacsak nem... Szerdán, de sajna kicsi az esély. Nehéz így játszani
De sebaj, lassan ideje annak a kastélynak, még úgysem ismerem a titkát, szóval lesz mit molyolni vele. Csak szépen, lassan előre
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6697 üzenetére
Battlethorn Castle kutya?? Én nekem az sem rémlik, hogy láttam volna alapból, nemhogy eltűnni...
Na majd lassan Khujo is eltántorog arra, és meglesi azt az ebet... -
SystemRoot
őstag
Valaki meg tudná nekem mondani hogy mi Hjalti-nak a base ID-ja? Ő az a kutya aki Battlehorn Castleben lakik, nálam viszont eltűnt, és vissza akarom rakni.
szerk: már megvan.
-
SystemRoot
őstag
elővetteme egy anno befejezetlen karimat. lvl50. befejeztem vele most az MQ-et. Átvettem Battlehorn Castle birtoklását, és most rendezgetem éppen.
Utána megyek gyilkolászni, rögvest.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6693 üzenetére
Persze. Aztán ahogy kijöttem a Sancturay-ből, egy ork meglátott, és rimánkodni kezdett, hogy ne bántsam jaj
-
hoffman_
nagyúr
Megkaptam Vincente ajánlatát. Sajnos vissza kellett utasítanom, mivel van néhány körülmény, amelyek megakadályozzák, hogy csak éjszaka mozoghassak... De nagyon jóban lettünk, és vissza fogok térni hozzá a kérdéssel.
Közben legyaktam Umbrát, végre megvan a kard! Feldühítettem Clavicus-t, mert tojtam odaadni a kardot, de így jobban jártam...
Nameg rengeteg skill táp és lvl 22... Bejutottam az Arcane Universityre is.Elég nehéz ez a kettős élet, egyszer segítek, másszor ölök, de meg lehet szokni. Nem lenne itt gond, csak a Mage-eknél és a Fighter-eknél is van 1-2 olyan ember, aki igen-igen kedves és belopta magát abba a hideg, kő szívembe
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Bendőke #6690 üzenetére
Na, akkor az lesz a te helyed
Én még nem tartok ott, de Vincente már megemlítette, hogy ha úgy hozza a sors, talán felajánlja az éjszakai vadászok életét számomra is...
Ja igen, nem tudja valaki? Ha Vámpiri vagyok, akkor Oblivion ege mit csinál velem? Éjjelnek vagy nappalnak minősül?
-
Bendőke
tag
válasz
hoffman_ #6673 üzenetére
Jah, Deepscorn Hollow. Ott még alig voltam. Elvileg ma este ki tudom próbálni, majd meglátjuk
Nem is gondoltam, hogy ezt lehet szabályozni, igazából sosem néztem meg, mire való az a cuccos. Annyit tudtam, vámpírlak, és kész. Az UESP-n meg olvastam, hogy külön quest van arra, hogy kigyógyítsuk a karakterünket belőle, és utána immunis lesz erre a betegségre.
-
Először játssz szabadon, ahogy jólesik. Tapasztald ki a játékot, harcrendszert, miegyebet, aztán, amikor már látod a saját hibáid, indíthatsz egy tudatosan szerkesztett karaktert, aminek kitalálod nagyjából a jellemét, személyiségét kvázi, és aszerint nyomod aztán már élesben a játékot. Elvégre mégiscsak szegről-végről RPG-ről beszélünk, nemde?
-
DZs
senior tag
válasz
SystemRoot #6678 üzenetére
Ezzel a fejlődési rendszerrel haza tudják vágni a játékot.
Vezethetek feljegyzést, hogy mikor, mi fejlődik és amikor 9-hez érek egy attribnál, akkor minor skillt gyakoroljak és csak a 10-iket lépjem meg major skillel.
Miért kellett ezt ilyenre csinálni? -
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6683 üzenetére
Én tuning alatt a berendezését értettem
Volt majd' 30k aranyam. El is fogyott mind
De nembaj, most már van munkahelyem, ami igen jól fizet.Kicsit meghasonlott a macskám elméje. A Fighter's Gulid-et segíti, miközben embereket öl, és élvezi. Igaz, nem jó embereket.
És Mages Guild tanonca, miközben egyre inkább érzi, hogy meg kéne ismerkednie a Gray Fox-al.Hülye egy Khajit, ez tény
Én meg belemagyarázok minden baromságot, csakhogy emészthető legyen a sztorija
De egyébként nem így van ez.... A szíve mélyén az éjszaka, és a lopakodás vonzza. A többi csupán álca. -
SystemRoot
őstag
válasz
hoffman_ #6682 üzenetére
a legarcabb tuning amit én anno csináltam a Deepscorn Hollowba, az az volt hogy átöltöztettem a Minionomat, enchantolt Black Robe és Black Hoodba. Sokkal királyabbul nézett ki tőle. Jah és konzol nélkül mindezt.
Azzal persze 1 másodperc lett volna, de így autentikusabb.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
gytallian #6681 üzenetére
Hát én személy szerint pomázi vagyok, és a tapasztalataim sem érnek fel néhány topic-beli kollégáéval. De vannak linkek az 1. hsz-ben, amik elég komolyan részletezik neked, katt mester csinálta, személyesen se menne sokkal jobban. Szvsz. olvasd át, és ha kérdésed van, azt dobd be a közösbe
köz:
Ma már vagy 3 és fél órát toltam
lvl 16 --> lvl 18, és rengeteg Skill táp. Végre egy Novice sincsA Major Skillek kb egálban vannak az Atrrib-okkal, ha átlagolunk, most elkezdem felgyúrni a Minorokat, minimális szintlépéssel. Nagyon beindultam
És a legjobb... Végre komolyan elbeszélgettem Luciene-nel. És Ocheeva is nagyon örült nekem. Feltuningoltam a Deepscrow Hollow-t, és közben Modrin Oreyn-nek is segítettem.
És még csak fél 10 van -
gytallian
tag
Ha van kaposvári ember, aki keni vágja az oblivion komplett telepítését, ini szerkesztését a szebb grafika miatt, és volna is kedve megcsinálni nálam, az legyen szíves írjon rám.
Megvan eredetiben a játék, meg még két másik kiegészítő lemez, de a patch-ek, javítások ilyesmik kellenének. -
Kareszovics
addikt
válasz
SystemRoot #6679 üzenetére
Szerintem jó verziójú, reinstallt próbáltam már egyszer, de megpróbálom felrakni C:-re (igaz, C-t nem akartam szétbarmolni, de Obliért mindent
), hátha az E: meghajtó bassza a csőrét.
-
SystemRoot
őstag
válasz
Kareszovics #6677 üzenetére
megfelelő verzióju és régióju patchel próbálkozol?
próbáld reinstallálni a játékot sztem egyszer. -
SystemRoot
őstag
a szint fejlődsére inkább ajánlom az uespwiki-t, ha tudsz angolul feltétlenül azt olvasd, a magyar oldal nem eléggé részletes ezen a téren.
annyira koncentrálj csak hogy az adott attrib alá tartozó skilljeidből (amiket növelni akarsz) a minorokat fejleszd minél többet mielőtt szintet lépnél. Hasznos dolog trainerhez járni rendszeresen. És ez már értelmet is ad a pénznek, ugyanis ha ezt rendszeresen csinálod az meglehetősen drága lesz úgy lvl10 és 35 között, kb a pénzed egészét elfogja vinni amennyiben olyan dolgokat fejlesztesz amik igazán hasznosak és már eleve magas szinten vannak.
a pénz miatt viszont meg kéne barátkoznod a mortar and pestle-el. -
Kareszovics
addikt
válasz
Kareszovics #6670 üzenetére
Kérlek mondjatok valami okosat.
-
Skillek alatt egy sáv van, amikor elpirul, szintet lépsz a következő alvásnál. Erre egy kis nyilacska-holdacska ikon hívja fel a figyelmet az értesítési terület jobb oldalán. Szintlépéskor a frekventáltan használt skilleket meghatározó attribokra kapsz pontokat (1-5-ig), amiket ekkor szétoszthatsz.
-
DZs
senior tag
A magyar rajongói oldalon olvasom a fejlesztési tanácsot. Az jön le belőle, hogy az attribútumra kell gyúrni és nem a skillre, viszont azokon belül is a haszontalanokra.
Lehet, félre értelmezem, de még nem léptem szintet, pedig végig jártam Velverint és így nem is tudom, hogyan működik ez a szint lépősdi. -
válasz
hoffman_ #6673 üzenetére
Ejj, de jó neked... Persze nem a betegség miatt, hanem, hogy játszhatsz.
Nekem talán vasárnap délután lesz pár órám játszani, asszem gyorsba végigtolom a harcos céhet is, aztán picit nekikezdek MQ-nak, mert hiányoznak a kapuk.
Jelenleg lvl17 vagyok, de a skilljeim alapján inkább 25 felé tendálok már, csak nem vagyok álomszuszék.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Bendőke #6671 üzenetére
Kiegészítőkkel hogy állsz? Mert jól tudod, ha kigyógyultál, akkor elvileg nem lehetsz újra Vámpiri. De a Knights of The Nine mod-csokorban van egy kifejezetten ádáz, sötét lelkű usereknek készült kuckó, ahol akkor lehetsz vámpír, amikor akarsz. Van bent egy oda-vissza működő oltár. És egy nagyon komolyan(engem lenyűgözött) megkreált sziklafalas vér szökőkút. Ördögi
SR:
Hát igen, én is el akarok most tendálni ebbe az irányba. lvl 16-on már van értelme elkezdeni akármit is, szóval ezen nem múlik, belevágok. Non-stop ágyban fekvős - Obli előtt ülős 3-4 napom jön
-
Bendőke
tag
válasz
SystemRoot #6666 üzenetére
Ezek szerint csak az additem paranccsal juthatok hozzájuk. Végül is mindegy, mert mind3ból van még néhány, spóroltam velük. Az esetek 99%-ában meg elegendőek azok a bűvöletlen nyílvesszők is, amiket az előző hozzászólásomban írtam. Ja, és természetesen a fekete kövekkel bűvölt daedra íjaim is odacsapnak rendesen. (Az egyikkel legyaktam a gatekeepert, nem volt egyszerű, de sikerült, utána olvastam az oblivionhq-n, hogy erre van külön küldetés. Mondjuk, ha jól emlékszem, Immolation nyílvesszőket lőttem ki rá egy olyan íjból, ami szintén azzal egyenértékű támadást produkál, tehát kb. 120 pontos tűztámadás volt lövésenként.)
Még egy furcsaságot tapasztaltam, valahogy eltűnt a porphyric hemophilia, nem lettem vámpír (ld: itt). Ezt nem nagyon értem, nem emlékszem, hogy olyasmit tettem volna, amitől meggyógyulhatok. Megpróbálom még egyszer elkapni, ha sikerül, akkor minden rendben van. Azt jól tudom, hogy ha már kifejlődött a karakteremen a vámpirizmus, és aztán kigyógyult belőle, akkor utána többször nem lehet elkapni?
Azért a játék elején nem baj, hogyha tudod, hol juthatsz hozzá a nem véletlenszerűen található tárgyakhoz
-
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Következő a dörgés: telepíteném vissza a játékot, de nem akarja patch-elni a cuccot, azt írja, hogy nem találja Oblivion.exe-t és nem tudja "foltozni".:S
e: meghajtón van most a cucc nem hiszem, hogy ez gond lenne, ha igen kérlek szóljatok, ellenkező esetben arra gyanakszok, hogy beszart a lemezem (sajnos már újonnan is nagyon karcosan kaptam, de eddig települt) -
hoffman_
nagyúr
Végre áll a gép, és újra gyors, és újra teli van játékokkal
Ráadásul beteg vagyok, úgyhogy egész héten itthon leszek...És a 9.3-as ATi driver, ha nem is csodát, de jót tett. Most BC és ini-mod nélkül, de minden maxon mindenhol hozta a minimum 35-40 fps-t kint, városban is stabil 30-4 körül. És mindezt 1680x1050... Elég ritkán röccen meg, ennyi belefér még bőven.
Szóval minden klafa. Lesz sok-sok játék a macsekommal, úgy érzem. -
válasz
SystemRoot #6666 üzenetére
-
válasz
SystemRoot #6664 üzenetére
Igen, rosszul fogalmaztam. Úgy értettem, hogy ha konkrétan egy adott típusú enchantolt nyílvesszőre vágysz, arra nézvést nincs tuti tipp. Tehát nincs oan, hogy mondjuk elmész a Rocmilk Cave-be, és a hosszúkás barlang végében, az elefántra hasonlító cseppkőképződmény tövében levő ládában találsz 14-et.
-
SystemRoot
őstag
de azért van, Boethia daedric questje pl az. Ott 99% hogy találsz ilyen nyílvesszőket, ráadásul nem is keveset.
Meg gyakran van olyan quest magasabb szinten ahol ha találkozol egy íjász npc-vel akkor nagyon sok nyílvessző van nála és általában enchanted is. Pl az Umbacano-s questben is van hogy amikor megtámadnak van egy íjász, na annál is magas szinten szokott lenni rengeteg féle nyílvessző.üdv.
-
Bendőke
tag
Üdv mindenkinek!
Végre, az előző 3 napom jól alakult, egész sokat tudtam játszani. Ezalatt bejártam a Szigeteket, összeszedtem annyi borostyánt és madness ore-t, amennyit csak tudtam, és nagy részükből nyílvesszőt csináltattam. Most rendelkezésemre áll kb. 1500 db mind borostyán, mind madness nyílvesszőből, meg még a klasszikusokból (ebony és daedra) is van összesen vagy 1500
Most egy ideig nem kell nagy hatású nyílvesszők után koslatnom
Mondjuk a kedvenceim akkor is az Arrow of Immolation, Arrow of the North Winds, és Arrow of Storm Strike (info), csak nagyon ritkán jutok hozzájuk. Igazából azt sem tudom, hol kellene keresnem őket
Valakinek van esetleg tippje?
-
DZs
senior tag
válasz
SystemRoot #6659 üzenetére
Igen olvastam, hogy pénzkereset a varázsital főzés, akár csak a pálinka.
Az íjhoz kedvet kaptam.
Most ott vagyok, hogy 10 perce egy helyben állok, mert tele a batyum a sok fegyvertől és nem tudom eldobni, ami nem kell.
Egyszerűen nem jövök rá, hogy mit kéne tenni. -
SystemRoot
őstag
Hi,
a lötyi kutyulás csak elsőre tűnik macerásnak, de egyébként nem fárasztó egyáltalán, és arra jó hogy sok pénzt csinálj. Jorusnak abszolút igaza van a szerepjáték hangulat a legfontosabb, és ahhoz sztem jól jön ha meggazdagodsz és veszel saját házat, szép armort fegyót.(főleg kicsi szinten lehet vele virítani)
egyébként a skill fejlesztgetésnek valójában csak annyi az értelme hogy feltápolod magad, erősebb leszel a szörnyeknél és akkor lazázhatsz. akkora szükség sztem nincs rá, játsz természetesen egyéként az előre gyártott kasztok úgy vannak megcsinálva hogy átlagos játék mellett is kvázi normálisan fejlődsz.
üdv
-
Ugyan, íjászként a világ ura vagyok lassan.
Rommá enchantolt íjjal, enchantolt nyílvesszőkkel szemben esélytelenek az ellenfelek, mivel 2-300 lábról kilövöm őket Master Sneak-kel, 3-as szorzó, érted. Asse tudják, ki lőtt rájuk. Ha mégis megskubiznak, van még vagy 2 percem, hogy telepumpáljam nyilakkal, amíg odaér hozzám, hogy megbicskázzon. Közben zuhognak rá a 110-as fire stormok, szal nem mondanám, hogy íjász karakternek nincs keresnivalója. Egy-egy régebbi karimmal blade-re gyúrtam, de elég uncsi volt, hogy be kellett cserkészni az ellent, és úgy megdöfködni, mint Rambo a vietkongot. Így meg csak belépek a terembe, life detect, 5 zizzenés, 5 nyílvessző, és fexik a vámpír/goblin/rabló brigád. Master Marksmannel röhögve átlövöm a map-ot, és akkor boom, headshot.
A skillekről sokszor volt már szó, én aszondom, hogy fontosabb a szerepjáték jelleg, mint a tápolás, szal csak azért ne gyúrj vmire, hogy magas legyen, mint skill, de egyébként nem illik a karakteredhez, mert az gyilok béna. Pl. ha aprófatermetű tolvaj vagy, akkor álkulcs készlet helyett ne Daedric Warhammer-t cipelj a hátadon, mert nem passzol az imidzsedhez.
Majd SR vagy Katt (ha végre bekötik hozzájuk a netet/megjön vmi alkatrésze/visszatér a játékhoz/eszébe jut a topic
) biztos összedob neked vmi gyorstalpaló how-to-t a skillekről.
Ja, kiegeket felnyomhatod alapból, persze, elférnek, nem kell mindjárt nekifognod megcsinálni őket.
-
DZs
senior tag
Sziasztok!
Lehet, hogy már volt, de hétvégén kezdtem el játszani ezzel a játékkal, és csak éppen szabadultam a sittről, szóval még az elején járok.
Jegynek a Wizardot, Classnak a Swordspellt választottam.Néhány tanácsot kérnék, hogy mit érdemes fejleszteni, mert hatásos. Olvastam, hogy az íjak gyengék, íjász szereplőnek nem annyira jó errefelé, minden esetre én a harcos varázsló, vagy varázslós harcos irányt kedvelem.
A kotyvasztáshoz például nincs türelmem, a pepecselős képességeket nem szeretem.Arra lennék kíváncsi, hogy mi az ami láthatóan is működik, persze nézegetem az 1. hozzászóláshoz kapcsolt lapokat is, hogy mi, merre, de azért marad kérdés jócskán.
Érdemes-e már most felpakolni a Shivering Isle-t és a Nine of the Knights-ot?
Köszi előre is!
Ja, Dark Elfként indultam.
-
Landon
addikt
válasz
SystemRoot #6653 üzenetére
Legújabb ATi driverrel bugos lenne? :S Mondjuk tényleg abszolút bug szagú a dolog... "csont max grafika" alatt a Bethesda álltal alapból biztosított grafikát értem.
Bár ha már itt tartunk milyen textúra pack-et addon-t, modot tudnál ajánlani amivel a legszebb a játék?
Bár vmi olyasmiről hallottam hogy egy fanatikus tag crytek2 engine-el akarja megcsinálni a játékot.
Azért azt szívesen venném.
-
SystemRoot
őstag
sztem driver bug. próbáld más driverrel hátha. egyébként a "csont max" az nem az amit írsz egyáltalán.
Pitterix:
a FLAC tudtommal tömörítetlen formátumok egy fajtája, sztem nincs köze a sonyhoz, egész egyszerűen egy zene fájl típus ami nincs tömörítve, nekem a foobar gyönyörűen lejátsza. -
Landon
addikt
Srácok help plz. Minap feltettem az oblivion-t (1.2) mondván h most újrajátszom az új gépen. OK minden szép és jó de ha valamilyen ellenség, állat kerül a közelembe a játék elkezd "szenvedni" szószerint, nem belassul mint amikor a vas nem elég neki hanem elkezd lagolni mint az atom... pl ha egy farkas megtámad a játék addig laggol ameddig meg nem ölöm ez mi a fenétől van? Rettentő idegesítő.
Gépem: AMD Athlon64 X2 6000+, ATi HD 4830 512MB, 2GB DDR2 800MHz. A játék 1360*768 minden csont maxon 4xAA 16xAF HDR etc beállításokkal megy. Bírnia KELL neki elég régi már ahhoz... és mai szemmel nem is olyan szép.
-
És vége a hétnek. Mindent teljesítettem. Így most irány Cyrodiil!
-
Pitterix
őstag
Mivel itt elég sok "agy" van, felteszek egy kérdést, hátha tudtok nekem válaszolni.....
A flac kiterjesztésű zenefájlt mivel lehet lejátszani, vagy mit tudok vele csinálni, hogy mp3 legyen???
Sürgősen kéne a segítség!!!!!Én nem értem, mindig fagy és kétszer teszi be a hozzászólásaimat.....
-
Legyen vasárnap... legyek túl ezen a héten... legyek túl a beadandó statisztika dolgozaton... hogy végre leülhessek egy pohár jóféle vörösbor mellett végre végre Oblizni... vár Cyrodiil és a jóféle Shadowbanish, meg SI varázslatos világa és Mannimarco. Jó néha hozzájuk menekülni. Ejj...
-
hoffman_
nagyúr
válasz
SystemRoot #6643 üzenetére
Nekem a Chuck Norris in Oblivion és a Ken Do'zin must die szériánál jobbat senki nem fog tudni mutatni
JA, kitaláltam, hogy kell nekem egy LCD. Rátoltam a gépet a családi 32"-es Samsungra, és feszült a gatya...
Eszméletlen. Még 1366x768(ez ugyanis a TV "natívja, bár számomra érthetetlen okokból 1680-at is lazán visz játékokban), is gyönyörű képe van. Valami eszeveszett. Ágyból Oblizni. Hujuuj
mod:
Már normálisan írni, és tagolni is elfelejtettem, de fáradt vagyok javítani, kemény volt az edzés
-
SystemRoot
őstag
Emberek, új vidi Shlexitől!!!!!!
Ismétcsak osztályon felüli, mestermunka!
Megyek is és betetetem az első hszba.
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #6639 üzenetére
Lefogadom, hogy amit annak nevezel, véletlenül sem stratégiai játék, max. előre gyártott pályás, taktikai szimuláció. Stratégiát én Master of Orion 3 óta nem láttam.
Én inkább egy kis gyilokkal kapcsolódom ki (FEAR2, csak gyorsan vége lett), Witcher-ről meg már írtam. Selejteződött CMRally05 és Dirt is, most, hogy nincs fent az Obli, tudom pucolni a vinyóimat, meg visszaadhatom a haveroknak a játékokat. -
katt777
félisten
válasz
katt777 #6636 üzenetére
Mi ez a pangás, emberek? Lassan viszik el a modememet... A héten talán még lesz.
Witcher-t leselejteztem (Enhanced Ed.). Volt pár hülyesége (irányítás, fejlesztés), de amikor én pókerkockával dobtam 3db 4-est, a gép meg 3db 3-ast, amire aztán kiírta, hogy ő nyert, mert 3db 6-ost dobott (közben ott a képen a 3db 3-as), megelégeltem.
-
hoffman_
nagyúr
Hát igen, kicsit pihenni kell, az elmúlt hetekben túl sok mindent csinált a macsek. De autót még nem vezetett
Nekem a Blade az első Master mindig
Ja ige... Van egy őüölt haverom, aki szintén Oblizott, kőkeményen. Amíg meg nem ismert engem, már addig is több száz órát. Az alapjátékkal!!
Ő csinált olyat, hogy lazán 80-as szintre vitte a karit. Ezt hogy? Nem lvl 55 a korlát?katt:
Jó az, csak érezni kell. Szerintem a maga nemében odabaszós
-
hoffman_
nagyúr
Igen, én macskultam el, köszöni, még megvan
De most hatásszünet volt-van, egy ideje nem Obliztam
Beszereztem a Burnout: Paradise című fenomenális arcade autóversenyt. Überfasza
-
Bendőke
tag
Csak tipp volt
Sosem jártam még ott, most néztem, még a térképemen sincs fent. Viszont az irány stimmelt. A képen pontosan be lehet lőni azt a vonalat, amerre ez a hely fekszik I.C.-től, elég volt az UESP térképet megnéznem. Lindaira gondoltam még, de a térképen is látszik, hogy túl közel van.
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke #6624 üzenetére
Szegénykét a gazdája figyelmetlensége miatt megölte egy kóbor kutya, mielőtt mentett volna.
Ch PS-ról hallottam (ott zenél a Pet Shop Boys
), de nem próbáltam. Ha nem túl nagy állomány, akkor letöltöm.
Ezt találtam, de ez bravili. A kommentek szerint csúnyán bugos (és ezek nem megvásárolhatók), pl. kiesel a padlón át a játékból.
Akkor csak vonyíts, ahogy a torkodon kifér!!!
sesshou: Esetleg a lap? Hasonló konfiggal toltam anno én is gond nélkül, de jöttek az újabb ATI és AMD frissítések, amelyek a CF-től az alaplapig mindent elgyurcsanyizáltak, így végleg megváltam az AMD-től és a szarságaitól. 3870-hez amúgy ajánlott (én legalábbis mindig ezt ajánlom
) a 8.7-es Catalyst-et használni, mert az volt az utolsó, amelyet még a 3-as szériára gyúrtak.
-
sesshou
senior tag
Üdv nem tudom találkoztatok e már hasonló problémával, de nekem felmerült egy olyan gikszer ami már más játékokban is hogy az egér kb negyed vagy fél másodpercel később regál mint ahogy én valóban mozgatom nem tudja valaki hogy ez mi miatt lehet? ram vga esetleg cpu?
-amd 6000+
-2G ram
-radeon hd3870 -
Bendőke
tag
válasz
katt777 #6623 üzenetére
Szép kezdő karakter
Azt hiszem, valamelyik modletöltő portálon találtam olyat, hogy Cheydinhal Pet Shop. Ott elvileg lehetett többféle állatot is venni (úgy rémlik, hogy pl. volt hópárduc is), amik együtt fejlődtek a játékossal. Próbálta már valaki?
Utálom a teliholdat, napok óta nem tudok aludni. Ma éjjel semennyit nem sikerült, és előtte való három éjjel is csak 3-4 órákat
Valamelyik ősöm vérfarkas lehetett.
-
katt777
félisten
Kezdő karakter
:
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke #6621 üzenetére
Hah, ilyen is van?
Asszem _hoffman cicult annak idején, nem tudom, még mindig macskával kutyagol-e, ahogy anno írta némi képzavarral.
SR-t illetően talán az lehetett a probléma, hogy a vámpír macska nem bírja a fényt.
Bár annak a legjobb, úgyis éjjel vadászik, és nappal alszik, tehát észre sem veszi, ha elvámpirul..
Tavaly egy fekete perzsa apjuk volt a kicsiknek, nagyon pofásak lettek a cirmosommal (talált macs, mint az elődei) keresztezve. Két fekete árnyalatú cirmos perzsa, meg 2 fekete perzsa alig látható, fekete csíkozással. Egyiket megölte az apjuk, egyiket egy barátom, aki elvitte, és amikor már hozzászoktatta a kutyáihoz, nem figyelt rá, így a macs kiszökött az utcára, és megölte egy kutya, 2 viszont macskaimádóhoz került a neten, nekik biztosan jó dolguk van most is (igaz, lakásban, de biztonságban). Egyébként a mostani macskámnak van eddig a legnagyobb szókincse, én macskától ennyiféle hangjelzést még sosem hallottam (némelyik nem is hasonlít nyávogásra)
. De könnyebb megérteni is - valami evolúciós fejlődés lehet, mivel gyakran próbálkozik a 2 lábra állással is. Amúgy vsz. talján vér lehet benne, mert még a legízetlenebb menza-tésztát is képes kilóra zabálni.
-
Bendőke
tag
válasz
katt777 #6618 üzenetére
Örülök, hogy segíthettem
Én szeretem a macskákat, de sajnos abban nem tudok segíteni, hogy gazdát keress nekik. Saját részre nem tudok befogadni egyet sem, már az előzőt is át kellett passzolnom a szüleimnek. Próbálkozz a nagy macskatopicban (SR-t is láttam már ott, lehet, hogy valamelyik khajit karakterével kapcsolatban volt kérdése
).
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #6619 üzenetére
Kifogtál egy borús napot.
Majd megpróbálok sárkánnyal berepülni, csak félő, hogy mivel külön pálya, itt is csak nagy ürességet találok majd, mint amikor városba repülök be.
Elég az 1.4.0.6 v 1.4.0.5 nyelvtől függően. Persze vagy 40 modot még nem árt a legalább normálishoz közelítő játékért. Most Vista alatt tolom a játékokat, főleg, mivel CMDirt XP-n folyton szaggat. A mobil modem meg csak XP-n működik. A hordozható médialejátszom meg jobbára megint Vistás. Éljenek a remek szoftverek!!!
Terhes a macskám. Ki is szereti a macskaraktereket?
Lesz pár elvihető született harcos. Gyors, csöndes, és halálos mindegyik.
-
Kareszovics
addikt
-
-
Bendőke
tag
válasz
katt777 #6610 üzenetére
Én sem oblivionoztam azóta sem. Azt hittem egyébként, hogy erre gondolsz, azért írtam a főküldetésről. Gyűjtögetős történetek rémlenek a Szigetekről, egyszer kellett talán 50 calipert meg tongot gyűjteni, a kovácsoknak madness ore-t, meg ambert, a múzeumba mindenféle hülyeséget (a dagger of friendshipből 2-t is találtam) és rémlik valaki, aki asszem gyöngyöket gyűjtögetett, és ezzel riogatta az egyik boltost, aki mindig azt hitte, lopni megy hozzá (lehet, hogy úgy is volt, nem emlékszem pontosan). Lassan újra kellene kezdenem a játékot, mert ez most kedvet csinált hozzá...
Miközben az előzőeket írtam, beugrott a paranoiás macsek küldetése is. Gondolom, erről van szó, de ott nem találtam hidegtüzű fáklyát, viszont megtalálhatod a megoldást a problémáidra.
-
-
Most irtom ki épp a DB vezetését, egészen pontosan most végeztem J'Ghasta-val, Brumában. Miután szegény ipse derekas küzdelemben alulmaradt, módszeresen átkutattam a házát, elvégre a tolvajok vezíre volnék, vagymi. Egy lezárt (very hard) hordóban azonban megtaláltam a DB-s páncélját és a Five Tenets egy rojtosra olvasott példányát. Hmm... nem illene gyanút fognia a karinak, hogy vmi nem kóser a Dead Dropokkal?
Ha már Brumában jártam, nesztek egy képeslap a kápolnáról, hajnalban.
A minap meg azt álmodtam, hogy vmi ősi romban a folyosó a szokásos Welkynd-ek helyett Varla-kkal van kirakva.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Bendőke #6607 üzenetére
* Elavult hardver...
Anno bő 2 éve, mikor először láttam Sisi gépén, akkor is egy ilyen kaliberű proci volt alatta, és a GTO. És az állam a földön koppant.
Hihetetlenek ezek a drasztikus változásokTény, hogy nem volt a graf 100%-on, csak mondjuk 90%-en, és azt is csak a játékból, semmim QTP-NE-IW-initweak - és már úgy is hanyatt dobtam magam.
Maximalizmus kérem szépen
-
Bendőke
tag
válasz
katt777 #6595 üzenetére
Remélem azóta sikerült megoldanod a kérdéses feladatot. Sajnos nem volt időm sem játszani, sem a fórumot olvasni mostanában. Mondjuk ahogy néztem, semmiből nem maradtam ki. Megnéztem az UESP-n, nekem sikerült az SI főküldetést végigvinni, de nem emlékszem az adott feladat megoldására, mert ez akkor volt, mikor a gépem még működött, vagyis valamikor tavaly április előtt. Azóta nem volt sem türelmem, sem pénzem, hogy foglalkozzak vele. Most meg már annyira elavult a hardver (A64 X2 4200+, NV 7900 GTO), hogy ha lesz pénzem, egyszerűen veszek egy újat.
-
olanor
tag
Ma reggel elővettem meginnt az Obliviont. Lehet nem kellett volna...hogy fogok így dolgozni menni ?
-
katt777
félisten
válasz
hoffman_ #6602 üzenetére
Ilyen reakcióidővel?
Én nem aggódom...
(Ezt nem hagyhattam ki...)
Amúgy az a "baj", hogy mire megtalálnál, már rég halott leszel."Sosem az a félelmetes, aki keresi a bajt, hanem aki várja."
MMO-zni nem fogok, ha csak nem lesz egy nyugodtan feláldozható gépem (netes támadások, stb), no meg hogy ha az erre készült játék gyártója fizeti az internet költségét is, ha már árukapcsolásra vetemedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest