Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7798 üzenetére
Baszki, nem is értem, miért segítek neked, ha még a lóvét is sajnálod tőlem! Annyi pénzből még a warez-oblivionosokat is megajándékoznám eredeti játékkal, a többieket meg megfelelő konfiggal a maximál élvezethez. Bár ezek célszerűbbek lennének még a BKV-nél elszámolva mondjuk fénymásoló-ellenőrzésnek.
Na, vazze, most jöttem rá, hova lett a pénz...
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7796 üzenetére
A Sanguine ismerős, mint név, de a küldi nem. Nem az az, amit csak nagyon rossz karakterek kapnak meg? Odáig még nem süllyedtem, de tervezem a küldik kijátszása miatt a vámpirizálódást és egyebeket a főjáték befejezése után.
Ha annyi pénzed sincs, hogy egyél, hogyan adsz nekem BKVégkielégítést?
-
Pitterix
őstag
válasz
Beerwolf #7794 üzenetére
Igen!
Az a baj, hogy pusztítás varázslatnál csak akkor számol fejlődést, ha támadok valakit.A "vakvilágbavaló" lövöldözésnél nem, pedig milyen jó lenne....
a disintegrate Armor lehet nincs meg nekem, majd körülnézek a piacon.katt777: kösz a pízes tippet, majd megyek oszt lopok. A korruptos küldinél voltam már boldog-boldogtalannál, de hagytam a fenébe, majd egyszer vmikor.....
Most azzal a Sangiue, vagy mi a szösz küldivel kínlódtam, persze nem sikerült.Pedig meztelen lett a banya, még el is futott, lőttem az őrre is, a banya pasijára is, de a szobába nem tudok bejutni, hiába kaméleon, láthatatlanság, lopakodás....Adok én neked BKV végkielégítést! én meg éhen veszek a kapott táppénzemen....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7780 üzenetére
Anvili ház küldinél a pacák után kell menni, van, hogy IC-be. Ha már ott vagy egyébként a szállodában, egy rakat pénzt (900+ arany) le lehet nyúlni a portás nőcitől.
A korrupt őrről több irányból is lehet infókat gyűjteni, asszem ott nekem is keresgélnem kellett valakit, lehet, hogy a végén a főnököt; amíg el nem intéztem Anvilbe, mert sokat akadékoskodott a Szürke rókának, aki szintén én lettem. Megszakadok ebben a rengeteg állásban, amiket be kell töltenem, inkább valami álláshalmozó BKV-vezér lennék kirúgva 100 millával, és továbbra is munkaviszonyban nem dolgozva.
A kobold már rég a múlté, van xivilai-m, pók daedrám, fakó alakmásom, meg hasonlovak.Szépen pörög a topic. Örülök neki, mert ez tele van értelmes lényekkel, ellentétben pl. a "2009 legjobb játékai"-val, amelyben a készítőknél csak a hozzászólók egy jó nagy része sötétebb.
Kareszovics: Ami nincs lemezen és dobozban, az úgysem létezik.
Darnified helyett megteszi a sima DarkUI is, az nem akad semmivel.Grampy: Ezek a modok (V)RAM-zabáló állatok, viszont nélkülük én már nem is tudnék játszani. Pl. még ha QTP3-at nem is teszed föl, legalább az "improved" modokat telepítsd, azok is szépítenek a grafikán (nagyságrendekkel kevesebbet), és jóval kevésbé igényesek.
Német nyelvterületről ne szerezz be programot, ott szinte minden cenzúrázott! (Még ha telepíthető is angolul az adott játék.) Haverom még a sógoroknál vett Mass Effect-tel is szívott.hoffman_: A "Load Order Play" egy nem hivatalos kiegészítő.
Hetekig is lehet vele szórakozni, tapasztalatból mondom.
Jorustól úgy tudom, hogy hibás volt a GOTYája, a cseréltre már felmentek a patchek, és a modok is rendben voltak. Ritkán néz be mostanság, de majd megmondja. Mondjuk nem ez lenne az ember első játéka, amely a hivatalos kiadás használhatatlansága miatt marad a dobozban, és tört verzió megy helyette.
Viszont tutira nem sérül a lemez, ami a másolásvédelem miatt egyébként hosszabb távon lenne garantált, mint a terméktámogatás.
A legszerencsésebb persze tényleg az eredeti játék + nodvd fix.
Beerwolf: Ellent mondasz magadnak. Ha készítesz valamit, azt nem ész nélkül nyomod, ugyebár...
-
Beerwolf
senior tag
válasz
Pitterix #7778 üzenetére
Amennyire én tudom, egy Restoration varázslat 0.6 EXP-et ad varázslat magickaigényétől függetlenül, míg egy Destruction 1.2 EXP-et. Az illusion, mystichism, varázslatok 5 EXP-et adnak, a legdurvábbak a Conjuration-ok pedig 6-ot.
Így ha vmit fejleszteni akarsz akkor megéri állandóan nyomogatni ha úton vagy vhova az adott skillből a legolcsóbb varázslatod.
Destruction-ből pedig megéri csinálni egy Weakness to valami on self varázst, vagy egy disintegrate Armor-t (akkor még az Armorert is fejleszted.) és akkor azt is tudod ész nélkül nyomni.
Remélem segítettem. -
Grampy
aktív tag
válasz
hoffman_ #7792 üzenetére
Igen és is gondoltam a külföldről rendelésre, de ha a GOTY+modok nem férnek meg egymás mellett, akkor inkább külön-külön kellene megvenni nem?-de azt sem találok sehol
(jó egy-kettő elvétve akad, vatera, teszvesz stb, csak alap játék nem
)
Warezzal meg nincs kedvem szívni, itt meg nem elég csak az alapjátékot patchelni+crackelni, még ott vannak pluszban a kiegek+patchek, ezekhez tartozó törések, unoff patchek..áhh...
Vagy nem ennyire vészes? -
hoffman_
nagyúr
A Difficulty ott vérzik el, hogy a Glass cuccból nem vetkőzteti ki szegény, éhes, nincstelen útonállókat. Biztos lehet találni elég konfliktmentes modot ilyen téren, de sosem kerestem, katt mester talán többet tud.
A QTP-vel az a fennforgás, hogy teljesen átírja a rendszerfájlokat a játékban, úgyhogy a letakarításához újra kell rakni a cuccot. Kivéve, ha .omod fájlt kreálsz belőle, ami gond nélkül ki/be kapcsolható. Bár nem tudom, hogy mennyire macerás egy 1,5 gigás texture modból omodot csinálni. Nem hiszem h vészes, max hosszabb ideig tart.
A GOTY-hoz meg csak annyit, hogy keress-kutass, legyen meg dobozban, mert nagyon stílusos, de fogj egy tört verziót, és azzal modolj, mert GOTY-tyal van valami macera. Van rá megoldás, anno a srácok kieszelték, de egyszerűbb akkor is. Tényleg nincs dobozos, nagybátyám úgy szerzett, hogy egy ismerőse kint volt Angliában(ha jól rémlik), és vele behozatott egyet. Tehát létezik még, csak mifelénk fehér holló.
-
Grampy
aktív tag
válasz
Kareszovics #7787 üzenetére
Hm..ez is jó, meg fogom nézni. Hallottam olyan modokról, melyek a fejlődési rendszerben alakítanak, illetve az ellenség szintjét elkülönítik a karakterünk szintjétől, nem fejlődnek velünk, vagy a "nem szaladgál minden utcai zsivány glass armorban" féle mod
(nemtudom a nevét) Ezeket érdemes feltenni?
-
Kareszovics
addikt
Én még az karakterlap jobb átláthatósága végett használok még egy modot: DarnifiedUI. Csak itt vigyázni kell, mert konfliktol a Natural Environmenttel (tehát telepítést olvasd el).
-
Grampy
aktív tag
válasz
Kareszovics #7785 üzenetére
No, a QTP3-al teszek majd egy próbát, de úgy érzem tényleg csak egy próba lesz.... Better Cities nagyon hangulatosnak tűnik, de egy pár perce olvastam hogy....nah szóval ahogy írod...feljtős...
-
Grampy
aktív tag
válasz
Kareszovics #7783 üzenetére
Köszi, átböngészem az oldalakat. Igen, dobozos változat érdekelne
, hátha találok valahol... A QTP3-at lehet kipróbálom, bár kétlem hogy a VGA-m meg birkózik vele.
-
Kareszovics
addikt
Magáról a játékról minden: első hsz; illetve erősen javallott katt kolléga ide vonatkozó irása.
GOTY változat egyáltalán nem ritka, Steamről bármikor megvásárolható (természetesen a dobozos más tészta).
Konfigod alapján általam ajánlott modok:
QTP3 + Illumination Within + Natural Environment. MOD: ezek graf modok, felszerelés moddal nem szarozok.
Ez az én alsó-középkategóriás gépemen viselhetően fut.
-
Grampy
aktív tag
Hali Srácok!
Pár év után úgy döntöttem újra nekiesek ennek a remekműnek, viszont az tényleg pár éve volt, amikor játszottam vele, még megjelenéskor, szóval nekem kimaradt mind a kettő kiegészítő, illetve modok, így ezekkel szeretném újrakezdeni. Viszont egyáltalán nem tiszta a feltelepítési sorrend, és a modokat sem ismerem, sem a patcheket
Tudnátok nekem ebben segíteni?-vagy ha van olyan hsz., esetleg oldal ahol le van írva a telepítési sorrend, az is tökéletes.
Modokból milyet ajánlotok?-amiket mindenképpen érdemes felrakni? Inkább ruhás, vértes, fegyveres modok érdekelnének, számomra elég gyér volt a választék az alapjátékban, de ezenkívül érdekel még grafikai mod is, persze nem QTP3, mert ahhoz nincs gépem, inkább ilyen egyszerűbbek amik feldobják a játékot. Better Cities-t láttam hogy eléggé hangulatos, illetve a Natural Environments-et ismerem, többi homály.
Mégvalami: Oblivion GOTY olyan ritka mint a fehér holló, nem tudjátok honnan tudnám beszerezni? Esetleg ha van valakinek eladó, lehet érdekelne.
Köszi,
Üdv. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #7779 üzenetére
A füzetek=a fizetekkel=pénzt adok neki.
Az egyik küldi még mindig az a hülye anvili ház, a másik, meg valami korrupt őr a cityben.Idézéssel én is így jártam. De most már szintúgy koboldolok én is.
Most ezzel a hülye qutorrentel szenvedek, mert csak feltölt, le meg nem akar semmi jönni valamiért, pedig tegnap este még jó volt.Már feltettem még1*, de halottnak a csók....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7778 üzenetére
Aftermath. De csak azután szabad felrakni, hogy megszerezted a segítséget Brumának, máskülönben a "falak mögé" rejti a régi vezetőt Brumában, és sehogy nem tudod elérni. Azaz térképen látod a zöld nyilat, de sehogy nem tudsz oda jutni.
Kotyvasztással jó cuccokat készíthetsz, és pénzt is kereshetsz vele. Ajánlott az extra skill pontok miatt Frostscagben kezdeni.
Na megyek, igyexem letolni ezt az idióta, történet nélküli, csaló (klasszikus) RPG-s Határföldeket, ha már kölcsön kaptam.
Hol találtál füzeteket?
Lehet, hogy rossz az időpont, a szint-követelményt ki szokta írni a program. Esetleg csináld meg a küldit, aztán menj oda. Melyik küldi az egyébként?
Nálam az idézés is nagyon hamar maxra ment, mert mindig idéztem egy koboldot, amerre jártam. Azzal szívtam az elején, hogy mellékbe tettem, mivel tudtam, hogy úgyis sokat használom, erre kiderült, hogy csak 25 fölött tudom használni, szóval 3 szinten keresztül tanultam.
(De lehet, hogy volt még valami varázs, ami erősítette, csak idézni nem tudtam.)
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #7777 üzenetére
Amit kért felraktam az biztos.
Na majd akkor gyónok 1000-rel.
Érdekes, de pusztítás nekem is lassabban ment a kelleténél, pedig lövök mint állat tüzet, villámot, fagytot.....
A miszticizmus van majdnem 100-on, az állandó élet érzékelés miatt.
De 10. szint előtt azért nem áll olyan rosszul a szénám.Alkímiára nem gyúrtam még nagyon, mert nincs kedvem kotyvasztani, de ha lesz kedvem ma nekiállok éjjel.Akartam kérdezni, hol találtál rejtett szobát "kvaccs"-ban?
Az már moddólt, vagy az eredeti romos kastély?Meg még mindig van olyan küldim, amit nem tudok megcsinálni, mert hiába megyek oda az illetőhöz, varázsolok rá, füzetek neki, nem mond semmit.A leütés sem használ nekik.Bár talán magasabb szint kell, vagy ki tudja....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7776 üzenetére
Akkor lehet, az a baj, hogy semmi extra nincs fent.
Esetleg a patch-ek és fixek nincsenek BS-ben?
Sztem sokat kell gyónni, de én tolvajfőnökként és Sötét szóvivőként is meg tudtam csinálni a "jó" küldiket.
Céhmesterként kérhetsz társakat küldetésekhez, adhatsz utasítást (pl. chorroli harci céh), és begyűjtheted a lóvét (ez /sze kalózoknál, sötét testvériségnél, stb. is így van).
Nekem a pusztításom nem fejlődik, és a gyógyítás is nehézkes. Egyébként sok-sok gyenge varázstól jobban fejlődik, mint 1-2 erőstől, de ahhoz meg nem nagyon van türelmem. Sajna a könnyű páncélom is beállt pont 74-en, mert valahogy senki nem tud hozzám érni.
Lehet, konzolozni fogok (nem XBox!!!)
, mert pl. képzéseket sem kapok már sehol, szóval ha szintet akarok lépni, vagy kihagyom az oktatást, vagy adok magamnak 5 pont képzést valamire (43-44. szint). Egyelőre messze van még a 45. szint, szóval most nincs gondom ilyesmire.
A kereskedésem 140, teljesen játékból, nem tudom, hogy ment fel oda. Kereskedésre enchante-olt cuccokat persze viseltem. Kovácsolást meg szintén mágikus tárgyakkal használtam magas szinten, hogy ne fogyjanak a kalapácsok (v. kevésbé), az is meglett végül 100, de talán a kotyvasztás volt meg leghamarabb kimaxolva. -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #7775 üzenetére
Ohó, erősítem én magam, hiszen sz összes mágikus tulajdonságom fejlődik, mint állat!
Ja, kivéve a helyreállítás, hiába gyógyítom magam agyba-főbe.
Az állatokat könnyen legyakom, még a medvét is, pedig még csak most találkoztam vele először.
Most, hogy csináltam a gonosz küldiket, az istenek nem állnak velem szóba.hogyan javulhatok meg?
Ha céhmester lettem, akkor foglalkoznom is kell a céhvel, vagy onnantól nem kell vele törődni? nem ám kirakják a szűrömet.Nem tudom mi működhet rosszul, hiszen semmi extrát nem tettem fel, mod is csak a nude van asszem.....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7768 üzenetére
Vigyél társat (de hiszen vannak, nem egyedül harcolsz!), erősítsd magad fegyóval, páncéllal, itallal. Nálam csak állatoknál fordult elő a kvázi sebezhetetlenség.
Érdekes a te Oblivionod, valami dolgozik ott, aminek nem kéne, v. nem úgy.Beerwolf: Úgy kell neked!
hoffman_: Ha nincs hosszú károsító varázsod, hogyan gyönyörködsz az ellenség agóniájában, miközben semmit nem teszel?
Amúgy amit utálok, hogy nem tudok pokolkőből sebzés v. varázs-visszatükrözést csinálni, de enchantolásnál sem jelenik meg, pedig a másik, amit szeretek, amikor megtámadnak, aztán jajgatva futnak el. -
hoffman_
nagyúr
válasz
Beerwolf #7769 üzenetére
Phujj, áruló, szégyelld magad!
Ez esetben nem fog működni amit mondtam, be kell érned sima Umbrával. De ha rám hallgatsz fogsz egy jó kis egykezes Ebony/Daedric(amelyik jobban tetszik) pengét, beletolsz egy fekete lélekkövet, és aztán megküldöd.
Én úgy szoktam, hogy alapnak egy 2-3-4 sec-es SoulTrap, egy szintén 2-3-4 sec-es 100% Weakness és egy szintén 2-3-4 sec-es sebzés, személyes kedvencem a Shock, mert azt a legerősebb a játékban, ha átlagot nézünk. És ezt úgy lövöm be, hogy inkább kicsi legyen, de 20-30x elsüthető, mint egy überbrutál 4x használatos.
-
Pitterix
őstag
válasz
Psychonaut #7770 üzenetére
A templomban az egyik agytól. De a küldetést már megcsináltam.
Martin nekem semmit sem adott, ha jól emlékszem.... -
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #7767 üzenetére
Na én biztos nem. Nekem a mostani is megint, mintha kicsit sok lenne, "kvaccs"-ban alig tudtam legyőzni a sok tűzlövöldöző átkot. Valszínű megint úgy jártam, hirtelen beerősödtek az ellenfelek, volt ilyen az előző karinál is, pedig még csak level9 vagyok.
Még picit kínlódok ma este, aztán lehet csúszkáznom kell.Amúgy a "kvaccs"-os küldetésben az megszokott, hogy kínlódok majd egy órát, mire hozzám szólnak az őrök, hogy lehet kulcsot kéne kérnem? Hiába loptam el attól az átkozottól, nem tudtam kinyitni vele semmit, erre mikor visszamegyek a vár elé, közli velem a barom, hogy kérjek kulcsot.....
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7766 üzenetére
Minden szir-szart összeszedek, akkor már csak kotyvasztok valamit belőlük. Jók az SI-os cuccok, illetve kombinálni Cyrodiil-esekkel, rengeteget lehet trükközni. Pl. volt 1 mp 1 erősségű varázsrontás magamra, de valami hihetetlen mennyiségű extra varázserő és egészség erősítés, ilyennel az ember már már belevágna a max. erősségű játékba...
-
katt777
félisten
Jut eszembe, ATT-ban beállítottam a multithreading-et 8 magra, erre elkezdett dolgozni az összes procimag (mind a 8). Sajna elég alacsonyan ment mindegyik, igaz, nem is terheltem a játékot, hiszen csak főzőcskéztem + enchantoltam a toronyban, ahol se BC, se IW, se AW, sem QTP3 (ezekkel most jól összezavartam a kémeket
) más nem ON.
-
katt777
félisten
válasz
Beerwolf #7757 üzenetére
Én arra reagáltam, amit írtál, a gondolataidat nem ismertem. Nem feltétlenül nyilvánvaló, hogy valaki az Oblivion teljes működésével tisztában van a legapróbb részletekig, a nagy titkok a "sírba szálltak" SR mesterrel.
KilgoreTrout: Köszi, utánanézek. Ezekből egyébként rengeteg megvan.
Most éppen enchantolással voltam elfoglalva órák hosszat, de sikerült egy rakás, már létező cuccot más alapon megcsinálnom, szóval ugrott pár óra játék, meg egy órácska az italkészítéssel is, mert nem elfelejtettem pár itókából kivenni a szükségtelen összetevőket.
Na mindegy, majd nekiállok újra, mert igen szuper italocskákat sikerült összerakosgatnom, amelyek pl. többszöri rontást hoztak az ellenségre, vagy javulást rám (ill. mind2), ráadásul még vmi 405mp-ig tartó fényvarázst is sikerült összeraknom, ill. ezen belül 93 mp éjjellátást, de nem hiszem, hogy sok, ennél értelmetlenebb kombó lenne.
Psychonaut: Az egy ritka hülye ló.
Ahogy leszállok róla, visszamegy a törzshelyére, szóval részemről ellegelészhet ott a játék végéig is.
Pitterix: Ó, nem ilyen egyszerű ám az! Ha most nem akarsz spoilert, akkor ne olvasd az alábbiakat, halványan is írom
:
Azért kell nekik ugrálni, hogy te lehess a nem kis hatalmú főnök (és feltétel nélküli, de ált. elég béna szolgákat kapj), és nem igazán ártatlanok az áldozataik sem. Mellesleg pont akkor irthatod ki az egész bagázst, ha belépsz hozzájuk, miközben szerzel egy rakás jó kis cuccot. Én ezt és a tolvajost is a többi előtt csináltam meg, nehogy a rosszaságomért később büntit kapjak az istenektől.
Szerintem ne hagyd ki!
Milyen hülyeség az, hogy nem tudod lerakni a rucit?
Csak addig, amíg kell egy küldetéshez, ha csak nem szívtál be egy bugot, mint anno én. Asszem nekem is pont ezzel a cuccal jött elő. A megoldás: régebbi mentés betöltése, és godmode-ban a jelenig gyorsan végigtolni a már lejátszott részt.
-
Pitterix
őstag
válasz
Psychonaut #7761 üzenetére
Mint azok a hülye rucik, meg az a kés, vagy mi a szar, amit le sem tudok rakni....gyinpanciért...hát még meggondolom éljenek, vagy halljanak....
-
Pitterix
őstag
Ha csinálom a sötét testvériség küldijeit, akkor mi előnyöm lesz belőle?
Csak úgy a vak világba nem szeretek ártatlan lelkeket gyilkolászni....
Ha semmi jót nem adnak, akkor inkább legyakom őket, mint hogy ugráljak nekik..... -
KilgoreTrout
senior tag
-
Beerwolf
senior tag
válasz
katt777 #7756 üzenetére
Azt, hogy saját magát töltöm, azt úgy értettem, ahogy mondtad, hogy lélekkövet töltök, vagy Azura Star-t, de mi értelme, ha csak azt a kardot töltöm, amivel töltöm a lélekkövet?
Szerintem ez egy értelmetlen ördögi kör.Amúgy én most ezt a Goldbrand-et használom.
Ez tetszik. -
katt777
félisten
válasz
Beerwolf #7755 üzenetére
Olyan fegyót csinálsz magadnak, amilyet akarsz, egyébként a karddal nem önmagát töltöd, hanem a nálad lévő lélekkristályokat, azzal tudod tölteni a kardot később (vagy mást).
Készíthetsz pl. olyan kardot v. íjat, amilyet én: egy erős kardra teszel 3 féle sebzés-varázst, esetleg elszívást és gyengítést, aztán tojhatsz a játék által felkínált eszközökre. A "multifunkci daedra gyilokíj" segítségével legtöbbször lesből (olykor még szemből is), 1 lövéssel végzek bármivel. Max. kiírja a játék, hogy a jég (v. tűz v. fagy) sebzés hatástalan, de a többi úgyis megteszi a magáét.
És igen, tehetsz lélekcsapdát is bele, hogy legyen mivel töltened, ami azért célszerű, a mert magasabb szintű fegyverek hamarabb le is merülnek.
-
katt777
félisten
Hoffman_ vaktippjével ellentétben ez gamebug, van rá javítás, keresd a hotfixeknél. Vmi hülye hosszú neve van. Most nézem, hogy nem találom a patch-eim között, na, majd a játék végén kiderül, hogy feltelepítettem-e anno, vagy kereshetem valahol a mentés DVD-imen, esetleg neten.
-
DZs
senior tag
Végig vittem az alapszálat. Ha kijövök a templomból, miután Martin megkövült, a templom lóg a levegőben és a városfal lyukas Waterfront felé.
Hogy lehet kijavítani? -
Psychonaut
veterán
BUÉK minden cyrodiili kalandozónak!
-
Pitterix
őstag
A cyrodill-i párlat lehet csodákra képes......
-
katt777
félisten
válasz
KilgoreTrout #7747 üzenetére
Milyen küldetések?
Most megfogtál. Végigdumcsiztam mindenkit (már ott, ahol a mod legelején jönnek elő a várost helyreállítva), de a város fejlesztésén (ehhez csak zsé kellett)
és a titkos szoba berendezésén kívül én nem találtam quest-eket.Nekem a Gift of Kynareth is tetszett, nagyon jó cuccot lehet összeszedni vele.
Pitterix: Kivéve Jorus-t.
Ha jól rémlik, anno ő tolta bepiálva kitűnő hatásfokkal.
-
Pitterix
őstag
Kora reggeli
Boldog Új Évet Kívánok
Másnaposan senki sem oblizzon, mert rossz vége lesz....
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
katt777 #7746 üzenetére
Mondom, hogy nekem valami miatt bugzott... A Quest.Stage nem váltott tovább az üvegpáncélos banditák után, hiába maradt mindenki életben...Ráadásul nem tudtam rájönni, hogy mi a következő Quest.Stage (mert akkor setstage-dzsel tovább tudtam volna lépni).
A nyomozós küldetés a szigeten szerintem jópofa (csak idegesítő a sok oda-vissza mászkálás), nekem az eredeti játékban is az ilyesmik jöttek be leginkább (orgyilkos céh küldetései), vagy pl a Kotorban is volt egy ilyen, amikor rá kellett jönni, hogy ki volt a gyilkos.
A Kvatch Aftermath nekem már túl reális volt...Kicsit mint a Simcity. Sok időt el kell vele tölteni, hogy megtaláld a küldetéseket, nem annyira konkrét, mint a normál obli. Mondjuk kétségetelenül ez az egyik legnagyobb aprólékossággal megcsinált küldetés mod.
-
katt777
félisten
válasz
KilgoreTrout #7744 üzenetére
Jut eszembe, a tábormegvédős küldit is megcsináltam probléma nélkül, de az is elég uncsi volt. Most, hogy így szó van róla, lehet felteszem mégis, más küldetéseim úgysem nagyon vannak.
-
katt777
félisten
válasz
Kareszovics #7741 üzenetére
Felteheted, de sztem nem éri meg, rohadt béna és unalmas küldetéseket kapsz hozzá. Én próbáltam anno, aztán leszedtem. Kvatch Aftermath-ot tedd fel esetleg (szigorúan azután, hogy már az itteni segítséget is megszerezted Brumának), vagy amiket még látsz a listámban.
KilgoreTrout: Dehogynem lehet megcsinálni. Nem kell hagyni pl. az emberedet meghalni, van erre varázslat (gyógyítás célpontra).
BBUÉK, azaz Bugmentes, Boldog Új Évet Kívánok minden fórumozónak!
-
KilgoreTrout
senior tag
válasz
Kareszovics #7741 üzenetére
Nekem jóval több moddal nem konfliktolt, viszont a Bartholmból hajóval elérhető szigeten lévő tábormegvédős küldetés valamiért akadt és hiába tettem, amit kell, nem lehetett megcsinálni.
Plusz a városban is van egy küldi, amikor egy embernek kell segíteni patkányhúst gyűjteni, és nekem meghalt a csatornában. Aztán egy későbbi küldetésben szükség lenne már, de ugye pár nap alatt eltűnt a test és nem tudtam újraéleszteni, szóval azt a küldetést sem lehetett megcsinálni. -
zdanee
őstag
Sziasztok! Elorebocsajtvan, hogy alkalmi jatekos vagyok, ami azt jelenti, hogy fel ev alatt 4 szintet lep a karakterem, lenne egy kerdesem.
Lefektettem a karakteremet szunyalni, h szintet lephessen. Alvas kozben megjelent egy kis felirat, h rosszat almodtam, es megharapott valami, es vampir lettem. Nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget, biztos bevezeto egy kesobbi sztorihoz, de ket nappal es 3 kuldetessel kesobb amikor kimentem a napra, elkezdett lemenni az eleterom. Megneztem a statisztikamat, es Days as a vampire: 2 sorra bukkantam. A leirasok szerint az elso 3 nap gyogyit a Cure Disease potion, uh bevettem egyet, de semmi nem tortent. Gondoltam aludni kell ra, aludtam, semmi. Elmentem egy templomba, vegigimadkoztam az osszes istenseget, semmi. Talaltam egy cheatet, amit ha beutok, kapok egy cure vampirism potion-t, beutottem, megittam, semmi. Nincs valami otletetek? Baromira nem akarok vampir-karakterrel jatszani, nem szeretek lukakban gubbasztani, az egesz jatekban a nappali erdok-mezok tetszenek a legjobban. Help? -
Kareszovics
addikt
Sziasztok!
Csak egy egyszerű kérdés: az Bartholm, vagy mi a ragya nevű city mod/addon végülis conflictolt valami más moddal, vagy zökkenőmentesen felrakhatom, kipróbálhatom?
Csak a ezeket modokat használom: DarnifiedUI, QTP3 Redimized, IW, NE
-
katt777
félisten
válasz
Psychonaut #7737 üzenetére
FO3-ra is tudok javasolni maxi és ini-modos grafikát, vagy ha ez nem lenne elég, a magas felbontású textúracsomagot. Borderlandshez képest egyébként már a FO3 is egyre jobban elfogadható.
-
hoffman_
nagyúr
válasz
Beerwolf #7734 üzenetére
Én hardcore Obli korszakomra alapozva mondom neked, hogy az úgy tökéletes, ahogy van. Én nem tudnék jobbat enchantolni bele, felesleges. Meg amúyg is, az Umbra egy érzés, nem holmi enchantos vacak
#7736:
Áh, hagyd. Ott szerintem nem hardver probléma van. Biztos a újzer bénázik.
-
katt777
félisten
válasz
Psychonaut #7735 üzenetére
Olyan szépen ment minden új játék a HD4870-emen, akár még csökkentett órajellel is, erre tegnap elővettem ezt az ósdi, elavult engine-ű gamát...
Na, sikerült laggolást produkálni tuninggal is.
-
Beerwolf
senior tag
Lehet egy már eredetileg enchantolt fegyvert újra enchantolni?
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke #7729 üzenetére
Ezt én is tudom, csak a lélekcsapda varászt felejtettem el!!!
(Látod, napokat illetően is 9-re emlékeztem, olyan rég használtam ezt a dolgot, még az előző karakterrel.) Mindenesetre most itt az oltár a kvatchi titkos szobámba, így nem kell várakoznom. Sajna csak 1 üres lélekkövem volt hozzá, de a sárkányomnál talán még akad. Mindenesetre ez az 1 is elég.
Lehet, hogy szívni fogok, mert a Dirt 2 miatt fel kellett tennem az új ATI drivert, a 9.9+ meghajtókkal viszont eddig kidobált az Oblivion...
Majd meglátjuk...
Kareszovics: Lenyom az asszony?
-
Kareszovics
addikt
válasz
Bendőke #7729 üzenetére
"A rózsaszín fény mindig a nyolcadik napon jelenik meg, egész pontosan a nyolcas szorzótábla+1 napon, vagyis a játékod 1., 9., 17., 25. ... 89. ... 889. stb. napján."
Na ezt nem tudtam, frankó, hogy leírtad.
Sose tudtam, hogy az adott kvesztbe meddig kell waitingelnem.
Amúgy sokadjára újraraktam és most tényleg játszok is.
Bár nem mindig sikeról, mert egyik nap meglátta az asszony, hogy mit csinálok és rájött, hogy is milyen régen játszott vele...
Jelenleg asszem LV27 vagy mennyi, úgy hogy jóformán nem is kvesztel, csak barlangászik. Tegnap előtt volt 84 felfedezett plész, azóta nem kérdeztem Tőle.
-
Bendőke
tag
válasz
katt777 #7728 üzenetére
Nem, nem kell bele varla kavics. Kivárod, míg az egyik éjszaka rózsaszín holdfény esik az oltárra, beleteszed a nagy lélekkavicsokat, lélekcsapda varázslatot bocsátasz az oltárra, és egy lélekkavics feketévé változott. Ha húszat tettél bele, akkor hússzor kell a varázslatot rábocsátani. Elvileg az is követhető, hogy melyik éjszaka lesz rózsaszín holdfény, mert ciklusosan jelenik meg, de nekem valahogy sosem sikerült. Itt megvan, és most látom, hogy tök egyszerű a képlet. A statisztikát kell nézni, hogy hány napja játszol. A rózsaszín fény mindig a nyolcadik napon jelenik meg, egész pontosan a nyolcas szorzótábla+1 napon, vagyis a játékod 1., 9., 17., 25. ... 89. ... 889. stb. napján.
-
katt777
félisten
válasz
Bendőke #7727 üzenetére
Nekem a kinti oltárnál 2 hét után sem lett fekete (vagy abba is kell Varlakavics?)úgyhogy nem is foglalkoztam ezzel.
Ha a lenti szinten vagy, akkor már kiírja, csak oda kell menni az alkóvhoz, és megnyomni az oszlopot. Persze a berendezéshez szólni kell a házvezetőnőnek, és attól függően rendezi be, hogy jó v. rossz vagy. Én jót mondtam, de az oltár ott volt, szóval tényleg csak a berendezés lehet. -
Bendőke
tag
válasz
katt777 #7721 üzenetére
Na, ez tök jó. Azért, hogy ne várjak annyit feleslegesen, mindig 10-20, vagy ki tudja mennyi kővel mentem. Mondjuk nekem már nincs igazán szükségem rá, kettőszáz valamennyi töltött fekete kövem van a fiókban.
Ui: van valami térkép, hogy kb. merre találom ezt a titkos szobát?
-
Gaben1
tag
válasz
Kareszovics #7725 üzenetére
köszi szépen
-
Gaben1
tag
üdv
egy olyan kérdésem lenne hogy a játékban hogy lehet eldobálni a cuccokat ? mert tul nehéz vagyok és nem enged tovább -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7720 üzenetére
Na, tegnap 9.9-cel is ment a W7, szóval sejtésem szerint az zavart be anno, hogy a 9.9 visszatelepítése előtt volt újabb driver is fent.
Ma ismét játszottam kicsit, végre bejártam az egész Kvatch-kastélyt. A pincében megtaláltam a titkos szobát, ahol, képzeld, van egy Varlak kővel feltöltött oltár, és ha beleteszek egy üres Grand Soul Gem-et, akkor lélekcsapda varázslatra fekete lesz, nem kell 9 napot várni rá valami eldugott helyen. Majd megyek, és megcsinálom azt a daedra küldit, amelyhez ez kellett. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7718 üzenetére
Nálad nem írja ki az adatlap?
Poén: más okból visszatett W7-en, W7 WDM driverrel tökéletesen fut a játék, persze csak futás szempontjából, hiszen ATT ezzel nem működik, így nem csak az energiatakarékosság van oda, hanem a ronda, szőrös élek, és a homályos látás (AA és AF hiánya) miatt a szemeim is belesajdulnak. Amúgy nem a kényszerített mód a hunyó, mert anno az ATI driverrel próbáltam ugyanígy, és szintén kilépegetett. -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7712 üzenetére
Nekem azzal a küldetéssel 1x sem volt problémám.
W7-en a legtöbb játék (de nem mind) megy, viszont csak ott van DX10+, szóval nálam 2 rendszer van. Az Oblivion eddig drivertől és komp. módtól függetlenül 1-2 percen belül kilépeget W7 alatt.Én mindig kalandozgatok, ált. minden városban minden lehetséges küldit összeszedek (ezért volt pl 120 napon belül majd' 200 teljesített), csak a legutóbbi karakterrel hagytam ki a barlangokat, azokat most szándékozom végigjárni a végjáték előtt.
hoffman_: Erről lásd az előbbi válaszomat.
Szóval inkább realista vagyok, minthogy mindig pofára essek, abból már éppen elég volt.
-
whitehand
senior tag
up
-
whitehand
senior tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne hogy pár tulajdonságom piros és csőkkentett Erő Intelligencia, meg szerencse ezeket van mód visszaállitani az eredeti értékre he van akkor mi az a mód Az intelligenciámat elmebaj betegség csökkenti de a másik kettöt nem tudom mi..
-
hoffman_
nagyúr
válasz
katt777 #7711 üzenetére
Ne légy realista, én pozitívabban állok hozzá
Pitterix:
Ne tarts tőle, a Win7 jó lett. Pláne, ha nem virágbolti(az sose jó OS terén). Oblival nem hiszem, hogy gondod lesz
Na de még egyszer, utoljára, Nagyon Szép és Boldog Karácsonyt mindenkinek, aki Tamriel földjeit tapossa, esetleg gürcöl azért, hogy ezt megtehesse
-
Pitterix
őstag
válasz
katt777 #7711 üzenetére
Nincs semmi modom a nudet kivéve és az eddig is volt.
Egy csajnak kell az apja páncélja, amit egy útszéli barlangban lehet megtalálni két csontváz őr mellet, koporsók között. Az első karimmal megcsináltam sikeresen, mert akkor nem kalandoztam össze-vissza.Egyelőre nem teszek fel semmit sem, mert egyre lassul a gépem, kéne az új winfos, csak nem tudom win 7, avagy vissza az xp...
Win 7-től tartok, hogy esetleg nem mennek rajt a régi játékok.... -
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7707 üzenetére
Ezért furcsálltam én is. Nem lehet, hogy te is valami mást találtál meg, ami ua. volt, mint a küldetés tárgya? Vagy valami mod zavart bele a képbe...
Psychonaut: Na, én még azt sem nevezném rendesnek, már a QTP3 megfektetné a rendszert.
Hidd el, E8400 és HD4870 alatt nincs igazán rendes megjelenés, elolvashatod az erről írott cikkemet.
A gyöngus 4 magost cseszheted, Oblivionnak 1 izombrutál mag kell (már a 2. magot is csak max. 50%-ban használja, és azt is csak megfelelő ini modokkal), és egy kellően erős VGA, amelyet hajthat. Mivel az 5770 van a 4870 szintjén, láthatod, hogy a rendes megjelenés kizárható. Az A2 X4 sztem kevés is egy 5750 alá, amennyiben nem 4 CPU-t rendesen támogató játékokat használsz, amilyent meg én még nem láttam.
hoffman_: Szar ügy, hogy pont az ünnepeken áll le megint, ráadásul szervizek sincsenek jan. első hetében...
Gaben1: Valamit rosszul csináltál, és/vagy tökéletesen megfeledkeztél a betöltési sorrendről.
-
Gaben1
tag
Sziasztok! megvattem az alap játékot feltettem hozzá a maygarítást de nincs beszéd és csak a fele magyar pl amit mondanak az nem magyar mit csináljak?
meg van sok olyan is amikor csak a menünek a címe magyar a többi része meg angol
valaki segitsen pls
elöre is köszi -
Psychonaut
veterán
válasz
katt777 #7706 üzenetére
Rendesen megy, de csak a régi asztalihoz képest (ami kb 8 FPS körül produkált helyenként)...amit rendesnek neveznék, azt egy 5750-es tudná produkálni egy Athlon II X4 procival.
A játék meg élmény volt még low felbontásban is, 8 PFS-el.
Én is boldog karácsonyt kívánok mindenkinek!
-
-
katt777
félisten
válasz
Pitterix #7701 üzenetére
Tartsd magadnál a küldetés cuccokat. Én pl. ha megszereztem már egy tárgyat, akkor rögtön át is adhattam, amint megkaptam a küldetést, illetve volt olyan, ahol vissza kellett menni a küldi teljesítéséhez, ekkor kimentem az ajtóm, majd vissza, és máris megvolt. Viszont, ha éppen másnap kell visszamenni, akkor hiába, max. közlik, hogy ennyi idő alatt bizton nem jártad meg a távot; ilyennél azonban nem volt előre tárgyam.
Amúgy megadhatod magadnak azt a tárgyat konzolból.
Leyawiini cicusnak sikerült 3 kő könnycseppet v. mit előre találnom, de már nem emléxem, merre (az a küldi, amikor a fagytóból kell összeszedni 5-öt), de sajna nem volt elég neki, aztán meg rajtam ragadt mind a három.hoffman_: Nem a tiéd szokott eddig is havonta kifingani?
Psychonaut: Na most: vagy rendesen megy, vagy valamihez képest, a kettő együtt kizárja egymást (mint az értelmes nő kifejezés).
Hogy rendesen nem fog menni azon a laptopon, arra már most mérget vehetsz, de a lényeg, hogy élmény legyen a játék.
140k-ért kapsz ASUS AK50-et HD4570-nel, haverom most vett. Igaz ugyan, hogy van vele 1-2 AMD-s szarság, viszont jó játékra.Boldog Karácsonyt kívánok minden Oblivion-fanatikusnak!
-
Psychonaut
veterán
Örüljetek velem! Megvan az új laptopom, ASUS F5SL: Core Duo 2GHz, 2GB RAM, ATi 3470 256MB VGA. Végre menni fog az Oblivion rendesen az asztali "csodámhoz" képest.
-
Pitterix
őstag
Volt esetleg másnak is olyan problémája, hogy mielőtt megkaptam volna a küldetést, már összeszedtem a keresett tárgyat, hazavittem a lakásomba és mire meglett a küldetés, az visszaküldött a barlangba, ahol ugye már nincs a keresett tárgy.Viszont eltűnt a házikóból is.
A másik, kiirtottam egy helyet, erre oda is kapok küldit, bemegyek megintés ahol előtte kiirtottam az ellent, centire ugyanott ugyanazok vannak.
És így mit lehet csinálni a küldetéssel, amit nem lehet megcsinálni????
Új hozzászólás Aktív témák
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest