Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Bendőke #6621 üzenetére

Hah, ilyen is van? :Y Asszem _hoffman cicult annak idején, nem tudom, még mindig macskával kutyagol-e, ahogy anno írta némi képzavarral. :DDD

SR-t illetően talán az lehetett a probléma, hogy a vámpír macska nem bírja a fényt. :U Bár annak a legjobb, úgyis éjjel vadászik, és nappal alszik, tehát észre sem veszi, ha elvámpirul.. :D

Tavaly egy fekete perzsa apjuk volt a kicsiknek, nagyon pofásak lettek a cirmosommal (talált macs, mint az elődei) keresztezve. Két fekete árnyalatú cirmos perzsa, meg 2 fekete perzsa alig látható, fekete csíkozással. Egyiket megölte az apjuk, egyiket egy barátom, aki elvitte, és amikor már hozzászoktatta a kutyáihoz, nem figyelt rá, így a macs kiszökött az utcára, és megölte egy kutya, 2 viszont macskaimádóhoz került a neten, nekik biztosan jó dolguk van most is (igaz, lakásban, de biztonságban). Egyébként a mostani macskámnak van eddig a legnagyobb szókincse, én macskától ennyiféle hangjelzést még sosem hallottam (némelyik nem is hasonlít nyávogásra) :) . De könnyebb megérteni is - valami evolúciós fejlődés lehet, mivel gyakran próbálkozik a 2 lábra állással is. Amúgy vsz. talján vér lehet benne, mert még a legízetlenebb menza-tésztát is képes kilóra zabálni. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák