Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
persil
nagyúr
válasz
WATERDACA #6697 üzenetére
Idetlen, vagy sem, tokeletesen mukodik, meghozza pont arra, amire te is szeretned hasznalni.
"de játékot nem hagyok ott pause nélkül."
Minden souls jatekom legalabb 100, de esetenkent 200 ora volt kavezas, meg zuhany, meg boltba leugras es egyebek miatt, mert pont ezekben a jatekokban lehet halalos nyugalommal otthagyni a karaktert, garantaltan semmi sem fog vele tortenni. Leulhetsz egy bonfire-hoz/grace-hez, megallhatsz az epp leolt boss utan, vagy egy kipucolt szobaban, gyakorlatilag mindenhol 100%-os biztonsagban vagy, ha elotte picit korultekinto voltal. -
persil
nagyúr
válasz
WATERDACA #6695 üzenetére
"Én csak annyit szerettem volna, hogyha két dungeon közt leállíthatnám officialba"
De erre van lehetoseged most is. Csak nyomsz egy helpet es kesz. A teljesen "official" pause-hoz kepest pontosan egy darab klikk a diffi, meg a gomb felirata.
Az meg mar egy masik kerdes, hogy ha egy "tiszta teruleten"* egyhelyben megallsz, akkor nem tortenhet semmi.
*Gyengebbek kedveert: nyilvan nem ott, ahol spawn-ol egy esti boss, vagy ahol nincs kiirtva az orjaratozo hadsereg, stb.
-
Bossnál pause? Azt azért kihagynám
Egyébként a másik véglet tényleg a Skyrim, hogyha nincs minden hotkeybe, akkor az inventory rohadtul lelassítja a játékmenetet harc közben is...
Én csak annyit szerettem volna, hogyha két dungeon közt leállíthatnám officialba, mert épp a pizzafutár nyomkodja a csengőt, akkor lehessen rá lehetőség. Arról pedig már nem is beszélek, hogy családapaként mennyi más dolog is jön..
-
_drk
addikt
válasz
WATERDACA #6693 üzenetére
Az a baj, hogy a pause-sal rengeteg mindent ki lehet játszani.
A fő szempont szerintem a from-tól a Boss harcok. Rengetegszer szabályszerűen leizzadtam pár boss-nál mire meglett. Akkora feszültséget teremt, hogy jelenleg nincs menekvésed egy tized másodpercre se, hogy sokkal jobban beleéled magad.
A harc közben mikor már össze vissza nyomkodod az estus-okat vagy varázslatokat és már össze vissza áll a kezed a joy-on már az nagy segítség lenne, hogy pause és úgy nyomod be a gombokat, vagy kicsit megpihensz, megnyugodsz.Egyébként átérzem a problémát. Most ahogy játszok (ügyebár órákat) és szól az asszony valamiért, sokszor mondom, hogy most ne!!!!! Hagyjál!!!44!!!
-
Ettől nem nehezebb a játék, hogy össze-vissza triggerel mindent a hatalmas mapon és az emberek 90%-a netről tájékozódik. Szerintem nem is időhúzás, mert a játék side questek nélkül is a 100 órát karcolja, ami azért nem kevés.
Amúgy erről jut eszembe, hogy az Academy kulcsához kaptunk egy mini térképet, ami tök szimpatikus volt.
Amúgy ha a térképet jobban lehetne jegyzetekkel ellátni a játékosnak + több ikon lenne, az szimpi lenne. És ez nem könnyítené meg az open world részét a játéknak, mert továbbra is magadra vagy hivatva, de legalább tudsz megjegyzéseket tenni.
Ugyanígy hihetetlen az is, hogy a játékban nincs Pause, minden egyes alkalommal a térképen bele kell mennem a tutorialba hogy megálljon a játék. Ez olyan alap hiányosság, hogy nem értem, egyáltalán hogy lehet így videojátékot készíteni, a fejlesztők mintha nem szoktak volna játszani a játékukkal és nem tűnik fel nekik ez a gyermeteg hiba.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave #6688 üzenetére
Elden Ringnél az a baj, hogy még ha alapos is vagy a játék akkor is ki akar cseszni veled. Ott van Millicent: megtalálod a nyomorékot a kunyhóban, onnantól elég egyértelmű lépésekkel eljutsz Millicentig és meggyógyítod. Majd a kövi mondata, hogy hát ő most elmegy világot látni.
Akkor még nem sejted, hogy igazából milyen fontos karakter és milyen fasza questline tartozik hozzá, de így utólag nevetséges, hogy nagy eséllyel a templom után nem fogod többet látni. -
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Woodslave #6685 üzenetére
Nem, rohadtul nem működik a formula open worldben.
Az csak hab volt a tortán az első pár hétben, hogy a térképen még ikonjaik se voltak az NPC-knek, azokat a kézzel lehelyezhető jeleket kellett használni hozzájuk ingame (vagy fextra interaktív térkép). A lineáris(abb) From játékokban sokkal egyszerűbb és könnyebben átlátható módon zajlik a dolog: odaérsz egy új területre, valahol az út mentén üldögél-álldogál egy NPC, beszélsz vele, elmondja a baját, megoldod, újratöltöd a területet, megkeresed az NPC-t a következő spawn pontján (vagy a Firelink Shrine-ban) és lezárod az adott lépést, görgeted tovább a questet. DS3-ban max az okoz nehézséget, hogy sokszor előre nem látszanak az NPC-k közti összefüggések, mi hogyan lockolhat egy adott questet.
Elden Ringben az online játék nagy segítség volt, mert teletosztak a játékosok mindent üzenetekkel. A nagyobb questek szerintem aránylag egyszerűek így (Kenneth Haight-Nepheli Loux, Sellen, Ranni, Millicent), a többi kb. offos külső segítség nélkül. -
_drk
addikt
Nem muszáj játszani!
Van egy rohadt nagy open world, megspékelve jó nagy nehézséggel, hogy még nehezebben haladj. Ez egy direkt időhúzó játék! Én nagyjából tudom mit csinálok, most mászkálok Altuson, de már 40-50 órám benne van.
Eddig a From software sokaknak átvihetetlen játékokat csinált. Hiába volt 30 óra egy pronak, ha a játékosok fele megakadt valamilyen Bossnál és biztos volt valaki aki 100 órát beletett mert annyit szívott A bossokkal.
Most az Elden ring, hogy megadja a szabadságot!
Azt csinálsz amit akarsz!#6678 WATERDACA
Ő az első kereskedő, aki elég sokat elmond a játék elején, ráadásul még ő szól, hogy figyelj arra felé a vonyításra. Oda mész meglátod a farkast, nem tudsz micsinálni, tehát vissza mész a kereskedőhöz aki elmondja.A medált is szépen elmondják, Az pont nem tudom, hogy kezdődik, de már Gideon mondja hogy keresd meg a albinaurics nőt, aki nincs ott de mivel nem nagy terület megláthatod a világító hordót. Az meg elvezet a nőhöz, aki elmondja hogy hol van a másik fele.
-
-
Bonk
csendes tag
válasz
Bad Pritt #6683 üzenetére
Oké, szemantika, nem várják el... De valahol nekem ez a fájó, hogy érdekelnek a mellékküldetések, de akkor már nem annyira ha a fextralife-on kell megnézni. Mondjuk még így is az egyik legjobb játék amivel valaha életemben játszottam, de szerintem ez az egyik leggyengébb eleme, számomra legalábbis.
-
Bad Pritt
félisten
Igazából a fejlesztők nem várják el, mert ebben a játékban a questek nem kellenek szinte semmihez. Kapsz kis lootot, kis lore-t, esetleg egy új befejezést, de alapvetően végigjátszható az egész anélkül, hogy bárkivel beszélnél küldetésekről.
Az elmélet az lenne, hogy a játékosoknak kellenek a mellékküldetések, mert érdekli őket annyira a világ, hogy összegyűjtögetik a dolgokat, elolvasnak mindent és összerakják a képet, lerakják az üziket egymásnak a hordókhoz, rejtett falakhoz, vagy legvégső esetben az interneten segítenek egymásnak. -
Bonk
csendes tag
válasz
WATERDACA #6680 üzenetére
Ezt én is így éltem meg, a quest-eket teljesen esetlegesen csináltam meg vagy hagytam ott... munka mellett apaként ha találok 6-8 órát egy hónapban sporadikusan esténként elden ringezni már örülök, de többnyire fogalmam sincs hogy egy egy questline-ban hol tartok, vagy mit kéne csinálni. Egy Journal kötelező quality of life feature kéne legyen egy ilyen nagyságú játékban..... oké ott a fextralife... de akkor is 100+ órát bele lehet tenni egy végigjátszásba és a fejlesztők elvárják, hogy egy egy elejtett mondatból rakjuk össze a képet. Ami persze lehetséges, ha az ember 5-7 órás blokkokban vagy minden nap játszik, de ha nem, akkkor fextralife. Ami még szerintem kihagyott sitzer, hogy a kis dungeonokben szinte semmi kicsi quest nincs. Sokszor már csak megnézem telefonon mi a loot, és ha nem kell le sem megyek a köcsög imp-ek közé.
-
válasz
DanielLong #6679 üzenetére
No igen, azt is tök random találtam meg, és annyira bosszantott, hogy semmi logika nincs benne. És itt nem arról van szó, hogy nem néz be az ember minden bokor mögé, hanem egyszerűen átláthatatlan az egész. Nem akarom hogy a játék fogja a kezemet (utálom az olyat), de legyen már benne logika és valahogy utaljanak már a megoldásra. Így a végére már azt se tudom melyik side questet csináltam meg és melyik maradt meg félben.
-
válasz
WATERDACA #6678 üzenetére
Mer' a medál másik fele, ami a Hailigtree irányhoz kell, az sokkal logikusabb?
Én nem jöttem rá magamtól, hogy a village of the albinaurics részen van egy elvarázsolt hordó... De elfogadtam, hogy ez egy ilyen játék. Szerintem is kicsit jobban összerakott és követhető sztorival ez a game még nagyobbat is üthetne. Így az első 50 óra mámoros, de utána fokozatosan esett a motivációm.
-
Este én is megpróbáltam, hát nem vált be, tényleg csak egy notesznek felel meg, én is refundoltam.
Véget ért a varázsló végigjátszásom, a végét már eléggé untam, ki voltam maxolva eléggé, de így is még a side questek fele szerintem abbamaradt, követni se tudtam/akartam már őket.
98 óra ment bele, 164. szintig jutottam. Elden Beast szivatott meg talán legjobban, aztán a Loretta Greatbow-al elintéztem a távolból.
Visszatérve az előzőre, a side questek végigjátszásához mit javasoltok a következő végigjátszásnál? Konkrétan én már ott kiégtem, amikor az East Limgrave farkasnál vissza kellett menni az Elleh templomhoz a gesture miatt. Komolyan, ebbe milyen logika volt, hogy kitaláljam a saját kútfőmből, hogy a játék összes kereskedőjétől pont ő fogja adni azt a megoldást? És ez még egy egyszerű side quest, ennél csak komplexebbek vannak. Ezeket az ok okozati dolgokat abszolút nem látom át, nem látok benne logikát.
Az emberek 90%-a kikeresi ezeket a dolgokat netről, a maradék 10% 200 óra után rájön a megoldásra?
-
Garsza
veterán
Ha a Nagakibat blood -ra rakom, akkor nem lehet rá incantation -t és grase -t használni?
-
Garsza
veterán
-
Shattered Ring mobilalkalmazást próbálta már valaki? Kb. 1.500 forint. Megéri letölteni, ha nem akarok elveszni a side questekben?
Manuálisan kell vezetni benne a dolgokat, vagy valahogy szinkronizálható a játékkal?
-
válasz
undercover #6672 üzenetére
Szerintem onnantól meg hirtelen lesz sok 😀 kb 20 óra alatt letudhatsz még vagy 5 másik nagy bosst.
-
undercover
őstag
Köszönöm a tippeket. Akkor Vulcano Manor felé veszem az irányt. Shaded Castle is fontos állomás?
Nem tudom kicsit a játék tempójával nem vagyok elégedett. Kb fele ilyen hosszúnak kéne lennie szerintem. Beleraktam már 70 órát aztán találkoztam vagy 3 legendás bossal. Sok kis dugeon szerintem nem annyira érdekes vagy a kinti kisebb bossok.
Ranni questline nagyon jó volt, de értitek biztos mire gondolok.
Altus Platau alatt megvan minden csak az afeletti részek hiányzonak, de igy legendás ellenségeket kevéslem eddig.
-
_drk
addikt
válasz
undercover #6669 üzenetére
Vulcano Manor, aztán fent van térképen egy vár, aztán Lyndel.
Ha erősnek érzed magad válts valami fun buildre.
Dupla kard vagy dupla curved sword(azoknak tök izgi a moveset).
Ha valami tryhard buildre mész akkor nagyon végig szaladsz a térképen. -
válasz
undercover #6669 üzenetére
Onnan túl sok opciód nincsen, Leyndellbe kell menned, ha visszefelé már mindent kipucoltál.
-
undercover
őstag
Sziasztok!
Kicsit lehet túlszinteztem magam
Most járok Altus Plateau-n, de már 95-ös szintű vagyok.
Innen merre menjek tovább, hogy élvezetes legyen a játék? Farmolni nincs sok kedvem leginkább a történetre meg a bossokra mennék rá.
-
válasz
DanielLong #6667 üzenetére
Magaslatról, Rock Blaster?
Én sárkány ellen bemegyek a lábaihoz és szétkapom őket, míg össze nem esik
Ez ellen kb. az összes tehetetlen.
-
-
_drk
addikt
válasz
WATERDACA #6664 üzenetére
Amúgy azt én is észre vettem, hogy a faith build is sokkal könnyebb. Tavaly első végigjátszás után kezdtem elejéről int buildet, átszaladtam Caelidbe a gravity staff + spell-ért és nevetséges lett a játék eleje, abba is hagytam.
Aztán ott vannak a rohadt scarabok, hogy bármilyen spellel simán egyből lelövöd őket...
-
Mivel éreztem hogy könnyül a játék, ezért a szintemhez képest a Farum Azula helyett Malenia felségterületére siettem. Itt úgy megugrott a szintezés, hogy 1 órán belül 4-5-öt fejlődtem. Még most is röhögök, de a Scarlet Rotos szörny előtte jobban szivatott mint Malenia, be is cheeseltem a faágakról...
-
_drk
addikt
válasz
WATERDACA #6660 üzenetére
Valahol a szintedhez képest nagyon jól kapsz rúnát, valahol meg alig.
Én most Caelidet és az Underground egy részét csináltam meg.
Caelid elején jó volt, de a végére már csak Radahn miatt léptem több szintet.
Az underground-ban nagyon lelassúlt a fejlődés, a csodaszarvas konkrétan adott 16 ezer Rúnát.Radagon wolf ami csak úgy ott kószált valami 3000-ret adott, úgy hogy megölt 2x. Kb ki irtottam 2x a szarvas embereket és úgy léptem szintet.
Ami azért érdekes, mert az a rész már Cealid után nyílik meg és nem is volt könnyű szintemhez képest. (Dupla Gargoylt ott is hagytam, nagyon szétcsaptak)Felérve Altus-ra most megint kaptam vagy 3-4 szintet úgy hogy alig csináltam valamit, a csónakos Tibia például dobott több mint 30 ezret.
Viszont itt meg szétcsapok megint mindenkit a Pata-val. Érdekesre sikeredett a scale.Most vagyok lassan 80-as szinten. De ha belegondolok még mennyi minden van, simán leszek 180 a végére megint.
-
válasz
DanielLong #6661 üzenetére
Minél távolabb kell lenni tőle, Night comet és Comet-al bombázni. Ha jön a pörgő-forgó-táncos ütés, futni és a 2. vagy 3. stepnél dodgeolni mint az őrült (light equip javasolt). A támadása általában 1-2-szer elkapott, de 1500 körüli hp-nál túl kell élni. Igazából a second phase könnyebb volt nekem, mivel ha jön a támadása, utána vagy 5-6 mp-ig mozdulatlan és onthatod a mágiával a távolból.
Nekem a Comet Azur nem vált be pl. Malenia ellen extrém lassú, Dark Moont nem próbáltam, de az is hasonló lett volna, mint az előző.
Nekem Malenia összességében csalódás volt a második végigjátszásra, főleg hogy egy Rune Bear néha nagyobb kihívás volt, mint ez.
Hozzáteszem, azért második nekifutásra tényleg az ember tudja minden trükkjét általában a játéknak, elsőre azért Samurai-al nem volt ilyen sétagalopp.
-
-
válasz
Bad Pritt #6579 üzenetére
Hát erre most rácáfoltam, pedig szó nem volt szándékos farmolásról, csak benézek kb. minden fa meg bokor mögé, de még így is van, ami kimarad. Maleniat most végeztem ki 20 perc alatt, mage-el valami viccesen easy volt, más minibossal volt hogy többet szenvedtem.
Farum Azulát még nem kezdtem el, pár side quest is még várat magára, de már így is 154-es szintű vagyok, Maleniára 151-el mentem neki.
Szerintem 101-től 140-ig is gyorsan lehet szintezni, főleg hogy az enemyk arányaiban is sokkal több rúnát adnak, sőt továbbmegyek, ha veszítesz rúnát, gyorsabban visszanyered a nagyobb jutalmazás miatt. Miquella Haligtreenél nevetségesen gyorsan össze lehet szedni 100k rúnát pillanatok alatt. A mage valami nevetségesen könnyű lett szerintem, a bow-al sokkal többet szenvedtem.
-
_drk
addikt
Mondjátok már jó mid game faith weapon-t pls.
A kis fist weaponnal pata-val szaladgálok de már unom is kicsit meg gyenge is.
Most győztem le Radahn-t. Caelid Towerben az apostol-t nem tudom kinyírni, kéne még kicsit fejlődni, de a követelmények is messze van még tőlem a greatsword-hoz. -
Garsza
veterán
Helló! A mimichez el lehet jutni radhan legyőzése előtt 1.09 -es játék verziónál?
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
ELDEN RING [FPS] - Mod Release Trailer
Ezzel a FoV-val inkább gimmicknek tűnik, de ha kicsit alakítanak rajta és így végig lehetne tolni az egész játékot...
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Háztartási gépek
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bittorrent topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Külpolitika
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest