Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
Én úgy oldom meg, hogy rengetegszer meghalok.
A vízzel elárasztott várban én nem tudom hányszor feküdtem ki emiatt, aztán vmi elképzelhetetlenül debil módon, már nem is tudom mutató, vagy középső ujjal folyamatos kör, aztán ugráskor hüvelyk, vagy mutatóval X, csak így ment.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
nyamsas
aktív tag
Hát akkor marad az offline. Viszont ha a dlc-t is hozzáadom majd, mi lesz a karaktereimmel? Az 1. karakterem legelső végigjátszása az angolul ment, de ugyanez a karakter NG+-ba már a forditással. A 2. karakterem meg fixen a forditással.
Én biztos nem kezdek egy 3.-ik karaktert is, az fix. -
TwentySix
aktív tag
Vasarolni nem is tudod, Millicent quest elso reszenek teljesitesevel kapod. (Ha emlekeim nem csalnak)
-Talk to Gowry at Gowry's Shack.(Optional)
-Defeat Millicent Invasion.
-Defeat Commander O'Neil and get the Unalloyed Gold Needle.
-Take the Unalloyed Gold Needle to Gowry.Return to Gowry's Shack again or save and reload the game and talk to Gowry to receive the repaired Unalloyed Gold Needle.-
-Talk to Millicent at the Church of the Plague. Select the "Give an Unalloyed Gold Needle" dialogue option.
-Rest at the grace and talk to Millicent again. You will receive the Prosthesis-Wearer Heirloom.
-Talk to Millicent at Gowry's Shack.
-Return to Gowry's Shack again or save and reload the game and talk to Gowry.[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S9+ / TomTom HD6000 HDTraffic / Garmin Montana 650T offroad/
-
_drk
addikt
Attól függ mit szeretnél.
Neki is van külön questline-ja, akkor oda adod Nephilinek. De amúgy később oda adhatod a Dunkg eaternek is és lesznek külön +puppetek.
Arra vigyáz ha Ranninek oda adod a fegyvert akkor vége annak a questline-nak.
fextralife-on vagy valahol biztos részletesen le van írva. Én most elrontottam szóval inkább nem írok semmit -
Bad Pritt
félisten
A Radahn fesztivált és így a boss harcot úgy aktiválod, hogy felmész Altus Plateau-ra a lifttel vagy a Magma Wyrmön át. Ezelőtt és Radahn legyőzése után ugyanúgy a Misbegotten+Crucible páros foglalja el a gyülekező teret.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Woodslave
félisten
-
Gorgonka
aktív tag
Árkád autózáshoz nagyon jó.
Az első 120 órában engem sem idegesített fel különösebben, de az utolsó bossok között volt, amelyiknél felszaladt a vérnyomásom. Szerencsére nem vagyok idegeskedős típus, szóval azzal a lendülettel mentem is neki újra a bossnak . Gyorsan lehiggadok.[ Szerkesztve ]
-
Gorgonka
aktív tag
Használni kell. Mondjuk nem biztos, hogy pont az ER a legjobb játék a gyakorlásra, mert nagyon pipa leszel, ha netán a kontrollerrel bénázás miatt nem sikerül egy boss, de a lényeg a gyakorlás.
Pár hét és belejössz. De soha nem fogsz úgy célozni a kontrollerrel, mint az egérrel. Azon egyszerű okból, hogy nem lehetséges .[ Szerkesztve ]
-
addikt
Jelen. Én semmi különösset nem csináltam, csak megszoktam. PC-n már évek óta nem játszottam semmit. Szvsz az ilyen típusú játékokon jobban lehet tanulni a kontrollert, mint fpsen.
Esetleg a sprintet érdemes átrakni, ha rákeresel itt a topicban marhajó leírásokat találsz. Nem rég volt téma.Go Gunners!
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
A másik magmat vertem le ami a liftet kerülő alagút végén van de ugye a kard nem ott van. Most kicsit pazarlásnak érzem azt a kis str statot is de mindegy kell.
Elég hullámzó a kedvem a játékhoz kicsit meguntam vagyis inkább elkapott hogy még 100 óra minimum kellene de van-e erre kapacitás aztán megint megjött majd meglátjuk kitart-e.
Minden esetre új élmény igy a varázsló
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
-
Bad Pritt
félisten
A következőt csinálnám:
- Gatefront Ruins, Whetstone Knife
- Fort Haight, Bloody Slash
- Bármilyen fegyverre rápakolni a bloody slash-t
- Dragonbarrow, leölném Greyollt (előtte azért egy csirkelábat elpattintanék)*
- Az összes pontot ráönteném intre és mindra**
- Street of Sages Ruins, Meteor Staff, Rock Sling
- Ezután mennék be a Magma Wyrmhöz és megdobálnám a kövekkel, lvl40-50 között le lehet ölni.* Mondjuk ezeket a lépéseket kb. már minden kezdő karakterrel megcsinálom az easy szintlépéshez, tök alap.
** Itt úgy osztogatod el a pontokat, ahogy kényelmes, 20 vigor mellett nem fog one shotolni, de kisebbeket fogsz sebezni rajta.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
A Moonveil magasabb bleed passzív mellett jobb skillel dex B, int B scalinget tud, a Meteoric Ore Blade meg a C int mellett c str, nem pure mágusoknak szánták.
Magic Nagakiba csak intre skálázódik, ha valami rezisztens a mágiára szopó, de próbáld ki, ha jónak érzed, használd.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Hát csak ha megnézed a Nagakiba magicre pakolva elég szarul skálázódik, magadat szívatnád vele. Talán a cold scaling jó lehet, dex B, int C a vége, de azért az sem lesz egy nagy eresztés, a sebzése gyatra marad, hacsak nincs valaminek frostbite érzékenysége.
-
Bad Pritt
félisten
Nem, konkrétan a kezedben kell lennie. Bár most elgondolkoztattál, hogy ha bal kézben van a meteor staff, jobb kézben egy másik és a másikkal csinálsz gravity spelleket akkor a meteor adja-e a buffot.
Szerk.: a wiki szerint lehet:
The staff can be wielded off-hand for the passive buff while using other staffs with better sorcery scaling on the main hand for the casting.
[ Szerkesztve ]
-
_drk
addikt
Vigort én felnyomtam kezdésnél 20 körülire ezt párhuzamosan az int fejlesztéssel. Kb 20 vigor és 30 int már jó a játék elején.
Utána még húztam a Vigort és 1-2 pont ment az Endurancbe de az nem nagyon kell.
Int közben mehet a csillagos égig. Olyan 40 és 50nél is megálltam és húztam a többi a skillt, most 40es vigor 25 mind 50 intnél vagyok.
Ilyenkor még a kiszemelt fegyverhez lehet húzni a Str/dex-et.
De ezt a radagon Seal megoldja, a kicsit és nagyot is fellehet az elején szedni.
Mondjuk szerintem ezt elrontottam, lehet erősebb lettem volna egyből 60-70 inttel.Staffban 40ig demihuman staff, utána a academy glintstone staff és a végén 70+nál Rennala botja.
Ezek mellé jönnek a speciálisak.
Amúgy a rock sling meteor staff-t nagyon sokáig lehet használni, kb smithing stone 5- upgrade-ekkel lehet lecserélni más staffra.Akkor én elszaladtam viszonylag korán a Carian sword-ért.
Később a Moonveil meg nagyon táp és somber smithing stone-ból ugye lehet is felszedni +9ig elég hamar. -
WATERDACA
őstag
Este én is megpróbáltam, hát nem vált be, tényleg csak egy notesznek felel meg, én is refundoltam.
Véget ért a varázsló végigjátszásom, a végét már eléggé untam, ki voltam maxolva eléggé, de így is még a side questek fele szerintem abbamaradt, követni se tudtam/akartam már őket.
98 óra ment bele, 164. szintig jutottam. Elden Beast szivatott meg talán legjobban, aztán a Loretta Greatbow-al elintéztem a távolból.
Visszatérve az előzőre, a side questek végigjátszásához mit javasoltok a következő végigjátszásnál? Konkrétan én már ott kiégtem, amikor az East Limgrave farkasnál vissza kellett menni az Elleh templomhoz a gesture miatt. Komolyan, ebbe milyen logika volt, hogy kitaláljam a saját kútfőmből, hogy a játék összes kereskedőjétől pont ő fogja adni azt a megoldást? És ez még egy egyszerű side quest, ennél csak komplexebbek vannak. Ezeket az ok okozati dolgokat abszolút nem látom át, nem látok benne logikát.
Az emberek 90%-a kikeresi ezeket a dolgokat netről, a maradék 10% 200 óra után rájön a megoldásra?
[ Szerkesztve ]
u wanted, i got it \o/
-
siposz
aktív tag
Pont a hétvégén olvastam utána, a tuti párbaj hely az Akadémia egyik terasza.
Main Academy Gate
Itt simán találtam ellenfeleket, amint leraktam a sign-t már idéztek is be.
https://gamingintel.com/elden-ring-best-locations-for-pvp-duels/#:~:text=The%20most%20popular%20duel%20location,bypass%20the%20first%20boss%20fight.
-
-
Bad Pritt
félisten
Az a szöveg az előtte lévő pontot (Each piece of the set gives a 3.5% damage increase to Aspect of the Crucible Incantations.) egészíti csak ki.
-
siposz
aktív tag
Nézd, erre azért nem meri senki se azt mondani, hogy tuti nem lesz baj. DS3-ban simán vissza lehetett menni online-ra, ha nem 21:9 ben indítottad el a játékot.
Esélyesen Elden Ringben is így van. Eddig még nem próbáltam ki a 21:9-et, mert elég alacsony az FPS anélkül is.
-
Yodamest
veterán
Nem mondasz hülyeséget, mert nekem 3080-van és valóban nincs gond
siposz: Áh, de pont emiatt nem mondanám, hogy a GPU a ludas, mert hiszen ha minimumra veszed a grafekot 640x480-ba a felbontást akkor is akad annál akinél akad... talán a háttérfolyamatokra hárklis, akinél sokminden fut. Nálam elég clean a rendszer, böngésző szokott menni alatta, még van hogy videó is, de maga a windows elég puritán, alig van fent program, alap vírusírtó van az is teljesen lebutítva stb.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Áh, ez easy, baromi erősek a crucible fegyverek meg incantation-ök. Amúgy rohadt jó mind, én megszereztem őket a str faith karakteremhez és Radagont a szarvval meg a farokcsapással hitless nyírtam ki.
Az amúgy elég súlyos, hogy ha egy teljes crucible szettet viselsz (a kettő közül bármelyiket), akkor 15%-kal nagyobbat sebzel velük. Erre jönnek még az egyéb bónuszok innen-onnan és a végén ott vagy, hogy majdnem duplázod a sebzést.
Mondjuk abban lenne kihívás, hogy minél előbb szerezze meg őket az ember, de utána dara.De amúgy a fáklyásnál már Fire Giant előtt vagyok, szerintem utána még megpróbálom azzal a varázskoponyával meg talán egy RL1 run és kb. ennyi. Bár most a Quantum Break miatt szünetel a dolog.
-
Yodamest
veterán
Ilyen erős a Godskin duo, hogy felhúzott summonnal is nehéz volt? Fú ezt most nehéz elképzelnem, mert ugyan csak +5-ig vittem fel Tichet és Mimicet, de már így is simán el 1v1-eznek a bossokkal, párat belövök hátulról én is azt csá, ennyi szokott lenni. +10-en szerintem, meg is ölnék őket egyedül...
-
Yodamest
veterán
Itt ugyanez a bajom, amit fent leírtam, röviden a bekarikázott statok, tehát 50dex 10int 50arc nem ugyanaz, mint a 60 int 10 arc és nem a kicsit kevesebb sebzés miatt. Azért mert míg 60 inttel szinte minden varázslatot fogsz tudni effektíve használni, az 50dex 10int 50 arc builddel mondd meg milyen varázslatokat fogsz tudni elsütni? kb semmilyet, mindnek magas int követelménye van.
"Vagy csak a botnak a hozzáadott értéke erősíti."
Ez ugyan az, mint meele fegyvereknél amikor raksz +1-et mondjuk dexre és nő a fegyver sebzése mondjuk 2-vel. A fegyver sebzése az ami számít, ami a statokat "felhasználja". Varázslónál ugyan így műxik, +1 int miatt a staff nagyobb spell sebzést kap EZÁLTAL lesznek erősebbek a varázslatok is, a staff a katalizátor, ugyanúgy mint egy bármilyen fegyver amitől többet sebzel, csak ez a spelleket erősíti fel nem a fizikai meele csapásokat. -
Yodamest
veterán
Nyilván a bot scalingje, szintje is számít, ami húzással egyre jobb lesz, de intből dolgozik minden, szóval lehet akármilyen jó botod, ha alacsony az int stat.
Én olyan bottal nem találkoztam ami arcane-ből scalel csak. Olyan van ami faith-arcane, de ott sok statot kell tenni mindkét helyre, hogy releváns legyen. Mind1 hát nyilván craftable bombákkal vagy bármi mással is ki lehet cheeselni a Cruciblet, csak példaként hoztam, hogy na az ilyen ellenfelek miatt szerettem meg nagyon a varázsolgatást, mert meeleben elég szopó.
Bad Pritt - őszintén nem értem miért tették a játékba ezeket az itemeket, ugyebár több ilyen is van, amit gyak. bárki tud használni, nincs stat követelménye, nem kell neki memory slot, de abszolút haszontalan, ha nincs hozzá jó sok inted. Viszont ha meg már van 30-40 inted akkor meg már nem ezt fogod használni, mert sokkal jobb spellek vannak... szóval tök nem értem. Ez ilyen only for fun feature?
[ Szerkesztve ]
-
Yodamest
veterán
"Egyébként van Arcanra scalelő staff. Azzal elméletileg lehet kissebb int követelményű spelleket használni."
hát lehet de minek? igazából mit használnál egy RoB mellett int spellt? A pajzs erősítőt vagy a fényt adót? Int szerintem olyan, hogy vagy csináld jól és rakj rá 70-80 pontot vagy inkább semennyit.
Érdekes tényleg, hogy te is milyen erősnek írod a RoB-ot, durva..... de most eszembe jutott még egy, pl. egy Crucible Knight ellen mit csinálsz vele? Mert Moonveilnél ott az is jó, hogy simán spellekkel ki tudod nyírni, a RoB ott hogy muzsikál spellek nélkül?
-
Bad Pritt
félisten
Sleep pot. Megdobálod az egyiket, elalszik, addig a másikat tudod püfölni. Célszerű a vékonyat altatni, a dundit könnyebb parry-zni vagy cheese-elni.
Annyi, hogy expert input reader mindkettő, lehet, hogy elugrálnak előtte, szóval célszerű lock on nélkül a földre dobni inkább.
-
KraX
őstag
kivancsi vagyok, hogy mi lesz a verdikt reszedrol, hogy összességében melyik Build (arcane/dex vs int) es melyik fegyver lesz a meggyőzőbb, moonveil vs RoB. Csupán az érdekesség kedvéért.
Egyébként nekem is frostos a másik weapon csak nem nagakiba hanem uchigatana (lehet megcsinálom a Yura q-t is?, nem tudom meg)
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
S e t h
nagyúr
-
KraX
őstag
Valoszinuleg nem en leszek a referencia pontod es meg csak mid tier vagyok, de ami nalam mindig hasznalva van az
- Loretta's Greatbow
nagyon nagy a hatotavja, messzire tudsz vele loni, tudod boostolni az effektjet ha nyomva tartod a gombot egy ideig, igy nagyobb sebzest elerve. Lebego, plafonon levo ellenfeleknel hihetetlenul jo tud lenni illetve jo boss kezdesnel is ha hagy ra idot a boss es van hozza hely. Hatranya, hogy viszonylag hosszu a casting time, sokaig tart mire ellovi a varazslatot.- Rock Sling
alap varazslat amit mindig hasznalok meg most is. Eleg nagy fizikai sebzest kepes kiosztani (nem magikus a sebzes!). Hatranya, hogy a kovek minden collisonben, akadalyban el tudnak akadni ami kozted es a celpontod kozott van, szoval jol kell helyezkedni hozza ha effektiven ki akarod hasznalni a varazslatot. Illetve lassu is a casting time (ha nincs nagy dex-ed is ami csokkenti a varazslasi idot is). Erdemes a meteorite staffot is megszerezni melle mert nagy sebzes boostot ad melle. Mar early game-ben elerheto mindketto es sokaig lehet hasznalni a botot is.- Glintblade Phalanx
Foleg melee (kozelharcos) ellenfelek ellen igen effektiv. Egy csomo kard jelenik meg korulotted ha fut feled az ellen, akkor egy tavolsagon belul belevagodnak a kardok. Sok npc invasion-t meg lehetett ezzel a varazslattal csinalni. Fut feled. Felrakod magadra a spellt es elgurulgatsz a tamado elol es kozben belecsapodnak a kardok. Megint felrakod a spellt es gurulsz tovabb es szep lassan megszunik az ellen. Nem szukseges kozvetlenul testkozelbe menni hozza.
- Glintstone Pebble
Kezdo varazslat, de kozep tavig eleg effektiv. Egy celpontra hat. Olcso es ahoz kepest eleg decens sebzese van.Az erosebb spellek meg nincsenek meg nekem (comet azur, terra magica stb), de igy is elboldogulok.
Tegnap este sikerult megcsapnom Astelt. Nem volt annyira trivialis szamomra. Eleg messzire elert a farok csapasa es az elejen nehezen tudtam kimozogni de meglett, azert vagy tizszer biztosan visszafutottam mire sikerult. Az utana kovetezo sarkany (Adula) nehezebb volt szamomra. Rengeteg hp-ja van. Nem lehet gyorsan lenukeolni (legalabbis nekem nem sikerult) viszont ott van az a templom rom mogotte (ahol spawnol) es ott lehet trukkozni, hogy ne talaljon el a one hit varazslataival, leheletevel. Husszor biztos nekifutottam mire meglett.
[ Szerkesztve ]
For the God Emperor!
-
Bad Pritt
félisten
VS STRIKE: általában a tompa fegyverek, pl. kalapácsok, buzogányok.
VS SLASH: vágó fegyverek, pl. katanák, hajlított kardok.
VS PIERCE: szúró fegyverek, pl. dárdák, lándzsák.Egy fegyvernek lehet többféle támadása is, pl. R1 slash, R2 pierce.
Szerintem külön-külön ezekkel nem érdemes foglalkozni, mert nagy általánosságban standard fizikai sebzése van a legtöbb fegyvernek.[ Szerkesztve ]
-
7
addikt
Szerintem túlgondolod. Mindhárom verzió működőképes, használd a neked leginkább tetszőt.
Még egy dolog, amin gondolkozhatsz: Valószínűleg ahogy egyre messzebb jutsz a játékban, egyre többször kerülsz olyan helyzetbe, hogy nem ideális az épp nálad levő szett; szerintem vedd figyelembe azt is, hogy ha esetedben épp bleed-immunis ellenféllel találod szemben magad, akkor mihez kezdesz. Nézd meg, hogy egy olyan felállásnál a statjaid elegendőek-e egy neked tetsző fegyver hatékony használatához.
Én a helyedben nem analizálnám túl a játékot. Minmaxolás helyett nekem a "puding próbája az evés" megközelítés itt jobban működött.
[ Szerkesztve ]
-
Döglött Róka
veterán
A gondolatmenet jo, de a kerdes az hogy mi a fontosabb. Az alapsebzes vagy a bleed. Sztem a status mindig fontosabb. Mivel ha valaki immunis ra, akkor ugyis fegyvert cserelsz.
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
Bad Pritt
félisten
Na az viszont más, mert akkor te triggereled, hogy váltson. Kontrollerrel a jobb joystickot kell rángatni ahhoz hogy váltson a célpontok között, amivel alap esetben forgunk a karakterrel.
Nem tudom, mi lehet rá a megoldás, önuralom meg izommemória talán, hogy ne mozdítsd az egeret még akkor se, ha őrülten kattintgatsz.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
Rúnát. Fegyvert nyilván kell, ha nem 100% drop és használni akarom.
Btw, így 300 óra után tűnt fel, hogy eladásnál a golden rune-okat 1:1-ben váltják az árusok, szóval sokkal jobban megéri szimplán eladni nekik, mint fajtánként elpattintani őket végigvárva a fölösleges animációt minden alkalommal.
-
Bad Pritt
félisten
Annyira nem korai, szerintem a 10. óra környékén lehetek. Kinyírtam Godrickot meg Rennalát gyorsan, összeszedtem a medál két felét, utána egyenes út vezet a fővárosba és ott rögtön van egy nagy dundi, akitől lehet farmolni a fegyvert.
-
Bad Pritt
félisten
Most viccelsz, ugye? Odamész valamihez és megütöd. Majd megütöd két kézzel. Odamész ugyanahhoz a valamihez a másik fegyverrel és megütöd. Majd megütöd két kézzel.
De ezt az egész témát nem igazán tudom hova tenni, a scaling is eltér(het), ash of wart is tehetsz bele, azzal is tudsz scalinget változtatni, ezerféle talizmánnal változhat a sebzés...
Továbbra is az az alap igazság, hogy rossz fegyver nincs, rossz játékos van.Nem kell rágörcsölni a statokra, a From játékai mindig is a stílusról szóltak.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest