Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Van kint egy gameplay hands-on írás PC Gameren a Nighreignről. Ez alapján őszintén szólva én solo játékosként nem venném meg, de meglátjuk majd a network test milyen képet mutat.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz callmeakos #12016 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne ketten is tolni, szimplán csak ki akarták hangsúlyozni, hogy egyedül is lehet, nem muszáj koopban.
-
Bad Pritt
félisten
Ez nem DLC, tök új játéknak akarják eladni. A Bandai blogpost ír már pár érdekességet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gothmog #12008 üzenetére
Hát engem a lore implikációk már kevésbé érdekelnek, egy szimpla asset flipet látok már csak. A trailerben látott enemyk mindegyike ismerős korábbi játékokból, normális koopot inkább eladják külön játékként... elég furcsa lesz ez.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
Ez csak most került elém: Lore Accurate Let me solo her vs. Malenia
-
Bad Pritt
félisten
Korábban azt mondták, hogy két teljes projektet tudnak fejleszteni külső segítség nélkül és két másikat pre-production fázisban el tudnak kezdeni közben, szóval ACVI óta már serényen dolgoznak legalább egy, de valszeg két játékot.
-
Bad Pritt
félisten
Lol
-
Bad Pritt
félisten
válasz persil #11963 üzenetére
Az egy szar. Ez az igazi.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11907 üzenetére
Volt egy karakterem, amivel minden boss, quest, unique item megvolt, azt tekintem 100%-nak. Ennek a játéknak a platinája tippre olyan 20%-ot követel meg a teljes játékból, a PS4-es már 40 óra alatt megvolt kényelmes tempóban.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11854 üzenetére
1. Limgrave, kilököd.
2. Limgrave, Gael Tunnel, beszélsz vele.
2. Radahn, beszélsz vele.
3. Liurnia, kilököd.
4. Gelmir, beszélsz vele.
5. Fire Giant boss fight summon.
6. Farum Azula teteje.Így van sorban, de a Radahn fight elvileg skipeli az első kettőt, Fire Giant summon nem kötelező.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11737 üzenetére
Altuson egy 10-15 szintet szerintem simán tudsz majd fejlődni felfedezésből, Ainsel-Lake of Rot-Deeproot szintén kb. ennyit dobhat összesen.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11736 üzenetére
Ha ugyanazt csinálnám itt nyilvánosan, mint te privátban már rég kitiltottak volna véglegesen. Lehet a te világodban ugyanaz a kettő, de akkor javaslom, hogy kérj segítséget ahhoz, hogy kicsit tisztábban lásd, mit is művelsz ezen a fórumon.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11727 üzenetére
Ha felfedezgetsz, bemész minden dungeonbe és nem veszítesz sok rúnát akkor elvileg nem kéne gond legyen a szintezés. Altus, Nokron, Ainsel, Deeproot Depths már járható ilyen szinten.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gothmog #11722 üzenetére
Hát nem tudom, az utóbbi pár üzenete után (Kínkeserves halálod lesz remélem minél hamarabb) szerintem ez a sztori már inkább arról kéne szóljon, hogy rendőrségi feljelentést ér-e a zaklatása, nem a kis mentális egészségéről. Civilizált társalgásra alkalmatlan, kritikát befogadni képtelen lény, aki azt hiszi, ő itt a helikopter. Az a mákja, hogy vicces a vergődése és így nem jelentgetem a kommentjeit, pedig már rég hidegre tették volna az itteni munkássága miatt is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11718 üzenetére
Húha, sasold a postaládád, mindjárt repülnek a jókívánságok feléd is. Ugyanezt csinálja amúgy mindenhol, meg is lett a jussa pár hetes kitiltások formájában.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11681 üzenetére
Nála normális. Rookie numbers, én akkor kapok manapság kettőt, ha meg se szólalok.
-
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11661 üzenetére
Ugyan kérlek, ez az óra az örömé, nem a gyűlöleté! Bár kihordtál lábon fél tucat agyvérzést, egy percét sem élvezted igazán, de végigvitted a gaz videojátékot, ami megnyomorította az életed az elmúlt időszakban és ez igazán becsülendő. Őszintén mondom, nem gondoltam volna, hogy sikerül, de Középfölde szabad népei nevében is meghajolok a kitartásod előtt!
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11644 üzenetére
Nekem nyolc, hogy játszod, csak komolyan vehetetlen vagy sajna még mindig. Beírod, hogy egy boss esélytelen, majd negyedórával később lenyomod és közben továbbra is tolod a bullshitet arról, hogyan kéne játszani a játékot.
Rock sling meg minden, csak nem cheese, de ezt be tudom a tapasztalat hiányának, ha használnád, tudnád, milyen idegesítő tud lenni.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11639 üzenetére
Úgy vannak elhelyezve, hogy bármilyen szinten el tudsz menni értük, ha akarsz.
Az tűnik önszopatásnak, hogy beírod ide, hogy lehetetlen, aztán mindig kiderül, hogy magadat rakod hátrányba mert csak. De biztos attól lesz dúsabb a mellszőrzet, ha kétszer annyit vergődsz a bossokkal, mint az okos játékosok.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11634 üzenetére
Nem feltétlen csak a rock slingre gondoltam, de jó látni, hogy egy egész végigjátszásnyi szopórollert követően sem sikerül okosabban hozzáállni a játékhoz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11631 üzenetére
Gravity sorceryt nem szereti.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11620 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanúgy, mint a rendes fegyverek. A staffon és sealen van egy betűvel jelzett szorzó, int-faith-arc pontok alapján számolja a sebzést spelltől függően, ahogy fejleszted úgy lesz egyre nagyobb a szorzó is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11616 üzenetére
Mondjuk ez pont egy olyan dolog, ami eddig is megvolt a Soulsborne játékokban és nem az Elden Ring sajátja, nálam pl. inkább a DS3-ban tetőzött a jézusi lét. Itt már kevésbé éltem a koop és pvp komponenst, előbbinél nem tetszik ez a summoning pool megoldás (irigylem is a PC-sektől a seamless openworld modot), utóbbi meg totálisan broken megjelenés óta és soha nem fogják tudni értelmesen balanszolni sajnos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11608 üzenetére
Szerintem felesleges, így is tele van a közösség elitista idiótákkal. Amúgy nem azt mondom, hogy ne idézgess másokat, ha neked így tetszik, szimplán ennek a játéknak a nehézségét is úgy ítéljük meg, hogy egyedül mennyire nagy kihívás, hiába nem single player only és ahogy én észrevettem az elmúlt két évben, max a spirit summonok segítségét veszik még figyelembe az emberek, mert azt végülis te választod, te fejlesztes és erőforrásba is kerül. Egy másik játékosra 0 kihatásod van és kb. anyósülésre ülteted magad a saját játékodban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11606 üzenetére
Mondok viccesebbet: Dried Bouquet hatása per darab működik, azaz egy öt fős spirit summonnál, mint pl. a patkányék, demi-human vagy a wandering noble gyülekezet mindegyikük halálánál megkapod a 30% buffot és ahogy én próbálgattam a teljes, minden buffal támogatott sebzésre vonatkozik. Elég op tud lenni, mikor az ~1500 AR hirtelen felugrik 2000 fölé két teljes percre is akár.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11603 üzenetére
Ebben a témában a plafon a spirit summon, arra van még kihatásod játekosként, egy másik emberre nincs. Az alapján megítélni a játék nehézségét, hogy másik játékos mennyit szenved vagy nem szenved a bossaiddal nem lehet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11601 üzenetére
Ha más nyomja le a bossokat akkor nyilván nem nehéz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11596 üzenetére
Lore, meg azok mellett mindig van scadutree fragment.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz Gothmog #11582 üzenetére
De ez igaz mindegyik hasonló fegyverre. Teljesen egyértelmű, hogy azért van ott, ahol a Guts GS, Reduvia, Uchigatana, Meteor staff+RockSling, Godslayer Seal vagy a Dragon Seal, hogy hamar elérj egy olyan fegyvert bármilyen karakterrel, amivel gond nélkül végig lehet vinni az egész játékot. Az első órában mindenféle komolyabb gond nélkül lesz egy erős fegyvered 40-50-es szinten, hogy ne legyen mindig nyűg a játék elején fejlődni.
Kezdő játékosként nyilván a felfedezés az első, de sokadik végigjátszásra áldás ott az a tehetetlen anyasárkány meg az op fegyver.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11578 üzenetére
Szerinted véletlen van ott a rock slung úgy, hogy a játék kezdete után öt perccel elérd egy kardcsapás nélkül? Na ugye, ennyit arról, hogy nem kéne hozzájutnod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11558 üzenetére
Én nagyon szomorú leszek, mikor befejezed és soha többé nem térsz vissza. Kicsit olyan érzés, mint végignézni egy epic trilógiát, együtt szenvedsz a szereplőkkel és a végén ürességet érzel, mikor beteljesítik a sorsukat. Te vagy Frodó, a mimic Samu és épp lépkedtek fel a Végzet-hegyének oldalán, már nincs sok hátra, Godfrey meg még egy idiotizmus utána és kész is. Maleniát le kell szarni, semmirevaló hulladék amúgy is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Tyler Durden #11538 üzenetére
Az egy bőven lvl100, +22-25 terület. Farmolni jó ott a cigánykerekező idiótákat low level is, de elég felesleges, később leszel túlszintezve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11517 üzenetére
Nem random, ki kell tapasztalni. Én se próbálgattam végig mindent.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11512 üzenetére
Szerintem bőven élhető a DS3, én pár száz óra Elden Ring után platináztam. Az én szememnek a grafikája is kellemesebb, de azért láthatóan alacsonyabb felbontás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11510 üzenetére
Tippem van és ezzel korrigálnám is a korábbi kommentem: dual wielding esetén is a jobb kéz skillje aktív, a játék úgy fest úgy veszi, hogy a dagger+colossal sword ebbe a kategóriába esik, a colossal+fist viszont már nem számít annak. Nézd meg esetleg más hasonló kombókkal, mi lesz az aktív skill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11508 üzenetére
Nem tudom, muti egy képet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11506 üzenetére
Mindig a bal kéz eszközének a skillje aktív, kivéve ha abba a no skill ash of war lett berakva, mert akkor a jobb kéz lesz aktív. Két kézbe fogva bármelyiket értelemszerűen az, amelyik használva van.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11465 üzenetére
Az alapjátékkal is kritikus voltam a maga idejében, csak megtanultam együtt élni a hibáival meg skipelni azt, ami nem tetszik. Pl. Maleniához csak háromszor mentem el, mikor acsit/trófeát ért és abból egyszer spirittel, egyszer játékos summonnal dózeroltuk le. Nem érdemel többet.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11386 üzenetére
Igen. Vagyis nem, de majd meglátod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11328 üzenetére
Mimicet húzd fel jobban, oda már akár +10 is lehet. Az idézett csávóihoz Bewitching Branch egy vicci lehetőség, befutsz egyből, ahogy idézi őket és jó ütemben használva a gallyat magad mellé tudod állítani az egyiket (lehetőleg a pajzsosat). Nem tudom, mennyi hp-d van, de 40 vigornál nincs olyan támadása, ami one shot lenne, max ha pont akkor üt be a frost procc is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11287 üzenetére
Ha a waterfowl dance-re gondolsz akkor ugyanaz mindkét fázisban. Animációban van egy kis különbség a megváltozott modell miatt, de a hitboxok ugyanazok alatta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11284 üzenetére
Láthatóan később ütöd meg a második videón.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11281 üzenetére
Tökéletes példák, még videóban is látszik, hogy jó pár frame különbség van a két próbálkozás között. Valszeg ennyi hiányzott az elsőnél.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11280 üzenetére
Szerintem felé kéne dodge-olni, vagy a biztonsági játékosok ezt úgy oldották meg, hogy a pinges szúrós támadása után egyet ütnek, majd rögtön dodge akár kétszer. A baj az volt, hogy jump heavyt ütöttél, aminek hosszabb az animációja. Esetleg az lehet még megoldás, hogy a stamp upward cut skillt használod, azzal faszán levegőbe lehet repíteni a szúrás után.
Nem volt 0 hp-n, picit látszik az a kb. egy pixelnyi piros még a csíkon, nagyíts majd bele.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11278 üzenetére
Persze, kizárt, el is felejtettem, hogy egy teljesen más játékot játszol más programkóddal.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11276 üzenetére
Crit után a recovery animáció során mindig van valamennyi iframe. Most valszeg kicsit korán ütöttél és még beleesett az iframe tartomány végébe a kontakt.
-
Bad Pritt
félisten
Az igen.
The following adjustments have been made to the final boss of “SHADOW OF THE ERDTREE”
Changed the action pattern when the battle starts.
Adjusted some attack moves.
Decreased the damage of some attacks.
Decreased stamina damage of some attacks.
Decreased the attack range of some non-weapon-based attacks.
Improved the visibility of some attack effects.Lehet visszatérek és megnézem én magamnak a helyzetet, ott áll a csávó arénája előtt négy-öt karakterem.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11221 üzenetére
Nem kell dmg a healhez, csak kontakt.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11216 üzenetére
Most lehet magyarázni hogy ott van a crafting meg tényleg 500 item, de ilyen item management mellett senki se fogja kihasználni mert csak kín és nyűg az egész
Használtuk. Nem volt nyűg.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11213 üzenetére
Tudom. De ha feltűnt, ebbe nem is kötök bele, csak a többi f*szságodba.
-
Bad Pritt
félisten
Figyu, szar a játék, szarok a játékosok, lopnak, csalnak, hazudnak, ilyenkor ne a helikoptert bántsd, hanem inkább nézz magadba és imádkozz Marikához, aki Radagon, hogy bocsássa meg bűneidet, amit gyermekei(k, nem eldöntött) áldatlan mesterséges intelligenciáját kihasználva ellenük vétettél.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11207 üzenetére
Nem kell sehogy, úgy csinálod, ahogy akarod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11204 üzenetére
Mutasd meg, hol mondják, hogy nem így kell.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11202 üzenetére
Tudod, van a játékban egy olyan dolog, hogy stamina management. Minek gurulnál staminát fogyasztva, ha el tudsz sétálni mellette, ezzel jobban tudod kontrollálni a távolságot és akár lehet még plusz egy ütésed? De ugyan ki vagyok én, hogy okoskodjak, megyek inkább glitcheket hajkurászni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11200 üzenetére
Óriási glitch kihasználások ezek hallod, szörnyűek a játékosok. Hogy merik, fuj.
Én a helyedben mennék szépen kommentelni Ongbal videói alá is, hogy mer körözni bossok körül, álljon be eléjük, mint egy hozzád hasonló tesztoszteron maki és durranjon az állas.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11196 üzenetére
Szóval van egy problémád, küldesz egy videót a megoldásról, majd leírod, hogy így nem fogod, mert csak. Le se kell őket ütni, ez a forma is túljutott rajtuk és hátulról csinálta az egészet.
Olyan szinten nem neked való ez a játék, hogy az valami hihetetlen.[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11194 üzenetére
Dehogy kell, 40-es vigorral simán végigmész az egész játékon, az 1450hp.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11175 üzenetére
Ne használj lovat egyetlen támadás kivételével. Fején meg a farka tövében a fehér részek weakspot, oda extrán sebzel. Charge támadása sima dodge; mikor elkezd a földből karókat varázsolni akkor csak szimplán futni kell, hogy a harmadik, nagyobb kupac ne találjon el; mikor gombóc formában becsapódik, a fejével beletúr a földbe és köveket hajít feléd ezek sima dodge; mikor a farkával egy nagy körben végigszántja a talajt annál figyelni kell, amint leér a farka a földre felé kell dodge-olni, nem hátra. A lovat csak a halálsugaras támadásnál érdemes használni, bőven van időd bemenni mögé közben és megcsapkodni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11167 üzenetére
Pedig ez a játék erről szól. Ha mindegyikkel szenvedni kéne kb. 500 óra lenne végigvinni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Rigormortiis #11161 üzenetére
Attól függ, hogy épp elpicsázza a bossokat, vagy őt picsázza el valamelyik boss.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11151 üzenetére
Azért volt nagy hype, mert a kedves tesztelők jelentős része végig se játszotta a játékot, akik meg igen, azok is nagyrészt felületesen. Volt olyan teszt, aminél az ember sanszosan Leyndellig jutott és azt hitte ott lesz vége, de nem ment el a fához, hogy megnézze ténylegesen az endinget, meg ilyesmik.
Bossokhoz ott a fextra, minden mozdulathoz van egy tételes lista, mikor mit kell csinálni, de amúgy tényleg csak gyakorlás kérdése, főleg egy watchdognál, nem olyan kiterjedt a moveset egyik változatnál sem. Nem fogom leírkálni, mikor hogyan kell gurulgatni, pont ez a játék lényege, hogy kitapasztald. Sok a delay, sok a bullshit, de mindig ugyanaz, szóval lehet hozzá alkalmazkodni.
Pont azt nem értem amúgy, hogy első végigjátszásnál miért szopatod magad alulszintezve, kevés hp-val, lassú fegyverrel, gyengeségeket figyelmen kívül hagyva, a játék adta lehetőség jelentős részét ki sem használva. Ez nem egy Dark Souls, itt 165 bossharc van és jó részüknek nem az a célja, hogy órákat szöszölj velük, hanem hogy megtaláld azt, ami a leghatékonyabb ellenük és gyorsan lecsapd, aztán mész tovább a következőre. De amúgy te tudod, ha szenvedni jó random madarakkal, akkor tégy úgy, van még belőle vagy féltucat különböző helyeken.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11149 üzenetére
Egy szóval nem mondtam, hogy minden rendben, azt mondtam, hogy béna vagy. Vissza tudod keresni amúgy, miket írtam a játékról, rengeteg mindenben igazat adok neked, ezekre nem is reagálok, ha feltűnt, csak sok más dologban nem és ezen az sem segít, hogy frekventáltan írsz tényszerű hülyeségeket. Kis alázat kéne, meg esetleg tapasztalni, változtatni, ha valami nem megy, mert a játék nem fog változni neked, de szerencsére nem is kell neki, minden frame perfect módon kezelhető.
Amúgy az a legmókásabb benned, hogy flegmázol itt utólag, mikor az ember adna esetleg tanácsot, hogy ugyan ne szenvedjél már egy közepes nehézségű madárral másfél órát. Olyan tanácsokat adok, amik megkönnyítik a dolgod, mert láthatóan szükséged van rá, a játékot nem fogom helyetted játszani avagy git gud, scrub.Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11145 üzenetére
Fogalmam sincs, ez mit jelent, de biztosan.
Figy, platináztam mindkét változatot PS-en, ezreztem Xboxon, van két tucat végigjátszásom, köztük RL1, torch only meg hasonló bohócságok. Ennyi tapasztalattal a hátam mögött látatlanban mondom, hogy ordít minden kommentedből az, hogy nem komfortos számodra az a karakter, amivel játszol, de mégis erőlteted és aztán a játék a hülye, mert béna vagy (mert az vagy sajna). Aztán ezt sikerül még tetézned az alkalmazkodóképesség teljes hiányával majd megfűszerezed egy kis tudatlansággal (pl. amit az impekről írtál az imént totális f*szság).
De legalább mulattatsz a hisztikkel, rég látott ez a topik ilyen szintű bullshit cunamit, szóval csak így tovább!Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11143 üzenetére
Volt Guts GS végigjátszásom és megöltem többet is. Skill issue a te bajod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11141 üzenetére
Bocs, de ezen felnevettem. Burial Watchdogot még az aranyhal is le tudná nyomni hitless.
-
Bad Pritt
félisten
Azok a jelek hetek óta ott lehetnek, a rendszer nem mindig deaktiválja őket, ha a játékos elmegy onnan. Xboxon launch idején még úgy ahogy talált játékos, de nyár elejére kihalt az egész, talán Malenia előtt lehet még élet, de haveromhoz már ott se csatlakoztak pár hónapja.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11119 üzenetére
Kontrollerre van optimalizálva, lehet van erre mod PC-n. Amúgy nem értem mi zavaró benne, egy tizedmásodpercre hozza be azt a menüt ilyenkor, ami a háromszög/Y hosszan tartásánál előjön.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11112 üzenetére
És az, amit te csinálsz élvezetes? Mert nem tűnik annak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz #42308056 #11095 üzenetére
Miután odaadta a levelet Liurniában van még talán egy sor szövege, érdemes megnézni, hogy ott dekkol-e még. Ha nincs ott próbáld meg a liftet újra, az átvezető spawnolja. Ha így sem akarja akkor meg kell próbálni a másik utat, ott a magma wyrm boss arena utáni grace-nél pihenés spawnolja elvileg.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11092 üzenetére
Az Altus Plateau spawn attól függ, hol mész fel először Altusra, két helyen is lehet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11083 üzenetére
A jutalom az, hogy elmondhatod mekkora király játékos vagy, ami másnak nettó fél perc és gyakorlatilag egy ingyen szintlépés az neked másfél óra szenvedés. Gratulálok!
-
Bad Pritt
félisten
válasz AsakuraDave #11080 üzenetére
-40 a holy dmg ellenállása. Egy kellően nagy poise dmg fegyverrel hamar megfektethető és max két critical holy affinity-vel vagy grease-zel. Szóval lehet neked most nehezebb volt, de ha valaki odamegy egy lvl 120 str/faith karakterrel annak valszeg elsőre lemegy gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Feháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasgatni
- Milyen SSD-t vegyek?
- Windows 11
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- ASUS blog: mesh hálózattal a karácsony is könnyebb
- Tőzsde és gazdaság
- Bestbuy játékok
- Gmail
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest