Hirdetés
-
GAMEPOD
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Jinxb1rd #12243 üzenetére
A játék későbbi részében megunták már: nem hogy itemek nincsenek nehezen elérhető helyeken, hanem egy tökéletesen elérhető pillérre, területre se tudsz ráugrani, simán lelök a mélybe a játék.
Én ilyet nem igazán tapasztaltam. A rúnákat pedig mindig elérhető helyre rakja, máshova igazából nem is tudja, csak olyan helyre, ahova te is elérsz, max nehezen tudsz visszamenni értük.
-
Bad Pritt
félisten
Tegnap bejelentették a Nintendo Switch 2 exkluzív új From játékot Duskbloods címmel (trailer) Miyazaki rendezésében. Na ez várós, látszik rajta, hogy alapjaiban új koncepcióra épül, mint a Sekiro anno. És így megint fellángolhatnak a pletykák, hogy Miyazaki és a Sony fasírtban vannak a Bloodborne óta.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12194 üzenetére
A DS Archthrones meg a fentebbi ER Reforged bossok szintjén is van olyan jó, ha nem jobb, mint az alapjáték.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12192 üzenetére
Vannak poénosak, az Elden Ring Reforged pedig egy objektív jobb játék, mint a vanilla. Én azt biztos kipróbálnám, ha PC-n játszanám.
-
Bad Pritt
félisten
Jön a PC-s béta.
-
Bad Pritt
félisten
Ma három éves a játék. Mintha csak tegnap lett volna, hogy először téptük fel a Stranded Graveyard kapuját és kalapált el azzal a lendülettel a Tree Sentinel.
-
Bad Pritt
félisten
The secret to Nightreign's bosses
Mondjuk amit ír, hogy leszakadtak a Centipede Demon végtagjai nekem nem esett le, mert a hasa alatt csépeltem és kb. nem láttam belőle semmit.
-
Bad Pritt
félisten
Hát az Astróval én se, mert nagyon szarul jönne ki belőle.
Olyan fizika van abban a játékban, amit a Fromsoftware 2100-ban sem fog tudni leprogramozni.
Ja, végülis az, hogy a textúrák és a collision boxok alatta köszönőviszonyban sincsenek sok helyen, a különböző effektek és a hitboxaik szintén mintha külön mozognának, az AI a béka a segge alatt van, nincs a játékban érdemi fizika egy nagyon egyszerű ballisztikán kívül, ezek ilyen magas minőségről árulkodó dolgok.
Ne kezdjünk ebbe bele megint, csecse világot pattintottak össze, jó volt a sandbox, de egy iszonyat elavult játék volt ez már 2016-ban is, mikor Dark Souls 3-nak hívták, nemhogy 2022-ben.
-
Bad Pritt
félisten
Én külön örülök neki, hogy semmilyen lore és felfedezés sincs benne mert így rá se kell néznem.
Ezt máshol is láttam már leírva, de nem igaz. Más kérdés, hogy nem nagyon lesz időd tanulmányozni, lehet a roundtable holdban lesz valami kioszk, ahol lehet olvasgatni.
Egy Ubisoft vagy EA-vel meg aztán tényleg kár összehasonlítani, mivel azok is szarul jelennek meg de legalább minden szempontból gyengébb játékok
Nem kár és nincs is igazad. Szebbek, jobban futnak általában és felhasználóbarátabb mind, más kérdés, hogy a hater társadalom felnagyítja a hibáikat.
Ha most pusztán azt nézem, hogy az elmúlt mondjuk öt év goty díjazottjai vagy akár jelöltjei milyen állapotban jelentek meg vagy léteznek patchek után hát a Fromsoftware elbújhat a susnyásba. Ha most tényleg kapnak egy negatív presst a Nightreign miatt, majd a kövi játékuk ilyen Elden Ring vagy Bloodborne minőségben jelenik meg vicces lesz nézni a véleményeket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
WATERDACA #12136 üzenetére
Mármint mi meglepő? Hogy negatív vélemények is vannak a játékról? Eléggé az, mert az elmúlt években bármit csinál a Fromsoftware mindenért az egekig vannak szopkodva, pedig az Elden Ring is ezer sebből vérzik, a dlc-jéről meg ne is beszéljünk, aztán repkedtek a 9-10 pontok. Egy Ubisoftot vagy EA-t keresztre feszítettek volna, ha olyan állapotban adják ki a legnépesebb platformra a játékukat, mint ahogy az ER megjelent PS5-re és mindenhol a PS4 változatot kell ajánlani helyette, mert az nagyjából élhető volt.
Ez a Nightreign megold amúgy csomó mindent, ami az alapjátékban gatya volt, a kisebb pálya végre tényleg tömve van érdekességekkel és nagyon eltalálták a sebességét, a 3x15 perces etapok is pont jók, cserébe vannak más gondjai. Érzésre kb. ugyanannyi újdonságot hoz, mint a SotE ugyanannyi pénzért és őszintén szólva a játékmenet itt frissebb és izgalmasabb, mint ott a scadutree fragment vadászgatás. Tényleg az a legnagyobb baja, hogy Elden Ringnek hívják, mert amúgy játékként egyáltalán nem rossz. -
Bad Pritt
félisten
Szerintem az Armored Core 5 óta nem láttam olyat, hogy ennyire megoszlanak a vélemények egy From megjelenés kapcsán. Az az érdekes, hogy a soulslike játékosok fogadják el inkább, akik a pörgősebb címeket is végigtolták, akik Elden Ringnél csatlakoztak be azoknál nem talált be annyira Reddit meg egyéb posztok alapján.
Az egy nagy kérdés, hogyan fogják támogatni megjelenés után, mert ugyan azt mondták, hogy nem live service-nek készül, de a határ a csillagos ég, gyakorlatilag bármelyik korábbi npc-t vagy bosst át tudják hozni ide. -
Bad Pritt
félisten
Részemről ennyi volt a Nighreign teszt, PS5 topikba írtam pár észrevételt. Ha tényleg bekerül a duo a teljes játékba szerintem megveszem, anélkül offos.
-
-
Bad Pritt
félisten
Indul a teszt, lássuk a medvéket.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12112 üzenetére
Szerintem nem, mert a barátokkal való játékot az eddigi jelszavas rendszerrel oldották meg. Ha nincs jelszó akkor gondolom az mm összedob két másik emberrel, talán még valami lobby is van a pályák előtt karakterválasztáshoz. Holnap már okosabbak leszünk.
Duo hiánya egy óriási baklövés részükről és a gondolatot sem értem mögötte, ahogy én tapasztaltam a DS óta eltelt másfél évtizedben a két fős koop a leggyakoribb minden játékukban.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12105 üzenetére
Dióhéjban ez egy Elden Ring Fortnite lett tényleg.
Gyakorlatilag nincs benne semmi, ami az alap Elden Ringben tetszett az embereknek, a fejlődési rendszert, felfedezést, sandboxot kukázták, az itemizáció és harcrendszer is érdekes módon egyszerűbb lett, cserébe az egész játék erre az újonnan kitalált kasztrendszerre épül és sokkal pörgősebbnek tűnik.
-
Bad Pritt
félisten
Elden Ring Nightreign | New Preview Details:
▫️ Movement is faster - a sense of speed was important.
▫️ New movement abilities - Wall Run, Gliding with the Spectral Hawk, Sprint with L3 in addition to the regular dash.
▫️ One run takes about 35-40 minutes to complete.
▫️ Defeating powerful enemies or special groups will reward your team with a 'Latent Power' which allows you to select either one weapon or special ability each.
▫️ You can earn Relics when completing a mission which act as permanent upgrades that you can select and customize.
▫️ Some relics work at all times, some only work with certain classes, techniques, etc.
▫️ If you are near death during battle, your teammates can rescue you by attacking you.
▫️ You can also lock-on to a downed player and rescue them with a ranged attack.
▫️ Dying repeatedly makes it so rescuing you takes longer
▫️ During the day, dying will simply respawn you. At night, you will remain incapacitated until someone rescues you or rests at a Site of Grace.
▫️ New 'Night Tide' mechanic slowly shrinks the play area over time, eventually concluding with the boss fight at Nightfall.
▫️ You can share weapons and items you don't need with your teammates.
▫️ You can also pin dropped items to tell other players their location.
▫️ There will be 4 classes available in the Network Test.
▫️ More classes and bosses will be available in the full game and as DLC later this year.
▫️ Releasing May 30th at $39.99 for the Standard Edition. -
Bad Pritt
félisten
Vannak amúgy már vélemények, Iron Pineapple, Vaati, Fextra, akiket én szoktam nézegetni a témában. Nem néztem még végig őket, de azért van néhány red flag a videóikban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
onkelz #12090 üzenetére
Itt a questline leírás végén a Lord of Limgrave résznél van sok tipp, miket lehet csinálni. Az a baj, hogy annyi a lehetőség, hogy nehéz megmondani, min akadhatott el.
-
Bad Pritt
félisten
Na jó, ezen kiégtem.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
Most jött email, hogy kiválasztottak a Nightreign network testre. Szerintem ide több embert fognak beengedni, mint az ER tesztjére anno, csekkoljátok majd az inboxotokat.
-
Bad Pritt
félisten
Él a jelentkezés a Nightreign network testre.
-
Bad Pritt
félisten
Najó, ezen elnevettem magam.
-
Bad Pritt
félisten
Van kint egy gameplay hands-on írás PC Gameren a Nighreignről. Ez alapján őszintén szólva én solo játékosként nem venném meg, de meglátjuk majd a network test milyen képet mutat.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
callmeakos #12016 üzenetére
Nem tudom elképzelni, hogy ne lehetne ketten is tolni, szimplán csak ki akarták hangsúlyozni, hogy egyedül is lehet, nem muszáj koopban.
-
Bad Pritt
félisten
Ez nem DLC, tök új játéknak akarják eladni. A Bandai blogpost ír már pár érdekességet.
-
Bad Pritt
félisten
Ez csak most került elém: Lore Accurate Let me solo her vs. Malenia
-
Bad Pritt
félisten
Lol
-
Bad Pritt
félisten
válasz
persil #11963 üzenetére
Az egy szar. Ez az igazi.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11907 üzenetére
Volt egy karakterem, amivel minden boss, quest, unique item megvolt, azt tekintem 100%-nak. Ennek a játéknak a platinája tippre olyan 20%-ot követel meg a teljes játékból, a PS4-es már 40 óra alatt megvolt kényelmes tempóban.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11854 üzenetére
1. Limgrave, kilököd.
2. Limgrave, Gael Tunnel, beszélsz vele.
2. Radahn, beszélsz vele.
3. Liurnia, kilököd.
4. Gelmir, beszélsz vele.
5. Fire Giant boss fight summon.
6. Farum Azula teteje.Így van sorban, de a Radahn fight elvileg skipeli az első kettőt, Fire Giant summon nem kötelező.
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11737 üzenetére
Altuson egy 10-15 szintet szerintem simán tudsz majd fejlődni felfedezésből, Ainsel-Lake of Rot-Deeproot szintén kb. ennyit dobhat összesen.
-
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11727 üzenetére
Ha felfedezgetsz, bemész minden dungeonbe és nem veszítesz sok rúnát akkor elvileg nem kéne gond legyen a szintezés. Altus, Nokron, Ainsel, Deeproot Depths már járható ilyen szinten.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog #11722 üzenetére
Hát nem tudom, az utóbbi pár üzenete után (Kínkeserves halálod lesz remélem minél hamarabb) szerintem ez a sztori már inkább arról kéne szóljon, hogy rendőrségi feljelentést ér-e a zaklatása, nem a kis mentális egészségéről. Civilizált társalgásra alkalmatlan, kritikát befogadni képtelen lény, aki azt hiszi, ő itt a helikopter. Az a mákja, hogy vicces a vergődése és így nem jelentgetem a kommentjeit, pedig már rég hidegre tették volna az itteni munkássága miatt is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11718 üzenetére
Húha, sasold a postaládád, mindjárt repülnek a jókívánságok feléd is.
Ugyanezt csinálja amúgy mindenhol, meg is lett a jussa pár hetes kitiltások formájában.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11681 üzenetére
Nála normális. Rookie numbers, én akkor kapok manapság kettőt, ha meg se szólalok.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#42308056 #11661 üzenetére
Ugyan kérlek, ez az óra az örömé, nem a gyűlöleté! Bár kihordtál lábon fél tucat agyvérzést, egy percét sem élvezted igazán, de végigvitted a gaz videojátékot, ami megnyomorította az életed az elmúlt időszakban és ez igazán becsülendő. Őszintén mondom, nem gondoltam volna, hogy sikerül, de Középfölde szabad népei nevében is meghajolok a kitartásod előtt!
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11644 üzenetére
Nekem nyolc, hogy játszod, csak komolyan vehetetlen vagy sajna még mindig. Beírod, hogy egy boss esélytelen, majd negyedórával később lenyomod és közben továbbra is tolod a bullshitet arról, hogyan kéne játszani a játékot.
Rock sling meg minden, csak nem cheese, de ezt be tudom a tapasztalat hiányának, ha használnád, tudnád, milyen idegesítő tud lenni. -
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11639 üzenetére
Úgy vannak elhelyezve, hogy bármilyen szinten el tudsz menni értük, ha akarsz.
Az tűnik önszopatásnak, hogy beírod ide, hogy lehetetlen, aztán mindig kiderül, hogy magadat rakod hátrányba mert csak. De biztos attól lesz dúsabb a mellszőrzet, ha kétszer annyit vergődsz a bossokkal, mint az okos játékosok. -
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11634 üzenetére
Nem feltétlen csak a rock slingre gondoltam, de jó látni, hogy egy egész végigjátszásnyi szopórollert követően sem sikerül okosabban hozzáállni a játékhoz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11631 üzenetére
Gravity sorceryt nem szereti.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11620 üzenetére
Gyakorlatilag ugyanúgy, mint a rendes fegyverek. A staffon és sealen van egy betűvel jelzett szorzó, int-faith-arc pontok alapján számolja a sebzést spelltől függően, ahogy fejleszted úgy lesz egyre nagyobb a szorzó is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11616 üzenetére
Mondjuk ez pont egy olyan dolog, ami eddig is megvolt a Soulsborne játékokban és nem az Elden Ring sajátja, nálam pl. inkább a DS3-ban tetőzött a jézusi lét.
Itt már kevésbé éltem a koop és pvp komponenst, előbbinél nem tetszik ez a summoning pool megoldás (irigylem is a PC-sektől a seamless openworld modot), utóbbi meg totálisan broken megjelenés óta és soha nem fogják tudni értelmesen balanszolni sajnos.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11608 üzenetére
Szerintem felesleges, így is tele van a közösség elitista idiótákkal. Amúgy nem azt mondom, hogy ne idézgess másokat, ha neked így tetszik, szimplán ennek a játéknak a nehézségét is úgy ítéljük meg, hogy egyedül mennyire nagy kihívás, hiába nem single player only és ahogy én észrevettem az elmúlt két évben, max a spirit summonok segítségét veszik még figyelembe az emberek, mert azt végülis te választod, te fejlesztes és erőforrásba is kerül. Egy másik játékosra 0 kihatásod van és kb. anyósülésre ülteted magad a saját játékodban.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11606 üzenetére
Mondok viccesebbet: Dried Bouquet hatása per darab működik, azaz egy öt fős spirit summonnál, mint pl. a patkányék, demi-human vagy a wandering noble gyülekezet mindegyikük halálánál megkapod a 30% buffot és ahogy én próbálgattam a teljes, minden buffal támogatott sebzésre vonatkozik. Elég op tud lenni, mikor az ~1500 AR hirtelen felugrik 2000 fölé két teljes percre is akár.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11603 üzenetére
Ebben a témában a plafon a spirit summon, arra van még kihatásod játekosként, egy másik emberre nincs. Az alapján megítélni a játék nehézségét, hogy másik játékos mennyit szenved vagy nem szenved a bossaiddal nem lehet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11601 üzenetére
Ha más nyomja le a bossokat akkor nyilván nem nehéz.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11596 üzenetére
Lore, meg azok mellett mindig van scadutree fragment.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Gothmog #11582 üzenetére
De ez igaz mindegyik hasonló fegyverre. Teljesen egyértelmű, hogy azért van ott, ahol a Guts GS, Reduvia, Uchigatana, Meteor staff+RockSling, Godslayer Seal vagy a Dragon Seal, hogy hamar elérj egy olyan fegyvert bármilyen karakterrel, amivel gond nélkül végig lehet vinni az egész játékot. Az első órában mindenféle komolyabb gond nélkül lesz egy erős fegyvered 40-50-es szinten, hogy ne legyen mindig nyűg a játék elején fejlődni.
Kezdő játékosként nyilván a felfedezés az első, de sokadik végigjátszásra áldás ott az a tehetetlen anyasárkány meg az op fegyver. -
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11578 üzenetére
Szerinted véletlen van ott a rock slung úgy, hogy a játék kezdete után öt perccel elérd egy kardcsapás nélkül? Na ugye, ennyit arról, hogy nem kéne hozzájutnod.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
#42308056 #11558 üzenetére
Én nagyon szomorú leszek, mikor befejezed és soha többé nem térsz vissza. Kicsit olyan érzés, mint végignézni egy epic trilógiát, együtt szenvedsz a szereplőkkel és a végén ürességet érzel, mikor beteljesítik a sorsukat. Te vagy Frodó, a mimic Samu és épp lépkedtek fel a Végzet-hegyének oldalán, már nincs sok hátra, Godfrey meg még egy idiotizmus utána és kész is. Maleniát le kell szarni, semmirevaló hulladék amúgy is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Tyler Durden #11538 üzenetére
Az egy bőven lvl100, +22-25 terület. Farmolni jó ott a cigánykerekező idiótákat low level is, de elég felesleges, később leszel túlszintezve.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11517 üzenetére
Nem random, ki kell tapasztalni. Én se próbálgattam végig mindent.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rigormortiis #11512 üzenetére
Szerintem bőven élhető a DS3, én pár száz óra Elden Ring után platináztam. Az én szememnek a grafikája is kellemesebb, de azért láthatóan alacsonyabb felbontás.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11510 üzenetére
Tippem van és ezzel korrigálnám is a korábbi kommentem: dual wielding esetén is a jobb kéz skillje aktív, a játék úgy fest úgy veszi, hogy a dagger+colossal sword ebbe a kategóriába esik, a colossal+fist viszont már nem számít annak. Nézd meg esetleg más hasonló kombókkal, mi lesz az aktív skill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11508 üzenetére
Nem tudom, muti egy képet.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11506 üzenetére
Mindig a bal kéz eszközének a skillje aktív, kivéve ha abba a no skill ash of war lett berakva, mert akkor a jobb kéz lesz aktív. Két kézbe fogva bármelyiket értelemszerűen az, amelyik használva van.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
AsakuraDave #11465 üzenetére
Az alapjátékkal is kritikus voltam a maga idejében, csak megtanultam együtt élni a hibáival meg skipelni azt, ami nem tetszik. Pl. Maleniához csak háromszor mentem el, mikor acsit/trófeát ért és abból egyszer spirittel, egyszer játékos summonnal dózeroltuk le. Nem érdemel többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- AKCIÓ!!! Új i5-14400F +Új 16-32GB DDR4 +H610/Z690 alaplap +M.2 NVMe SSD! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)!
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest