Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• _drk

addikt

válasz Bonk #6682 üzenetére

Nem muszáj játszani!
    Van egy rohadt nagy open world, megspékelve jó nagy nehézséggel, hogy még nehezebben haladj. Ez egy direkt időhúzó játék! Én nagyjából tudom mit csinálok, most mászkálok Altuson, de már 40-50 órám benne van.
    Eddig a From software sokaknak átvihetetlen játékokat csinált. Hiába volt 30 óra egy pronak, ha a játékosok fele megakadt valamilyen Bossnál és biztos volt valaki aki 100 órát beletett mert annyit szívott A bossokkal.
    Most az Elden ring, hogy megadja a szabadságot!
    Azt csinálsz amit akarsz!

#6678 WATERDACA
    Ő az első kereskedő, aki elég sokat elmond a játék elején, ráadásul még ő szól, hogy figyelj arra felé a vonyításra. Oda mész meglátod a farkast, nem tudsz micsinálni, tehát vissza mész a kereskedőhöz aki elmondja.

A medált is szépen elmondják, Az pont nem tudom, hogy kezdődik, de már Gideon mondja hogy keresd meg a albinaurics nőt, aki nincs ott de mivel nem nagy terület megláthatod a világító hordót. Az meg elvezet a nőhöz, aki elmondja hogy hol van a másik fele.

• Bad Pritt

félisten

válasz Bonk #6682 üzenetére

Igazából a fejlesztők nem várják el, mert ebben a játékban a questek nem kellenek szinte semmihez. Kapsz kis lootot, kis lore-t, esetleg egy új befejezést, de alapvetően végigjátszható az egész anélkül, hogy bárkivel beszélnél küldetésekről.
    Az elmélet az lenne, hogy a játékosoknak kellenek a mellékküldetések, mert érdekli őket annyira a világ, hogy összegyűjtögetik a dolgokat, elolvasnak mindent és összerakják a képet, lerakják az üziket egymásnak a hordókhoz, rejtett falakhoz, vagy legvégső esetben az interneten segítenek egymásnak.

Új hozzászólás Aktív témák