Új hozzászólás Aktív témák

• Alu

senior tag

válasz molnigee #54959 üzenetére

& SpydeR3412

A komplett drónt távirányítóval, akkuval, töltővel 60-80ezres határon belül maradva szeretném kihozni. Az fpv részre később 30-50k -t szánnék + kamera.

A DJI F450 és F550 vázak között gondolkodok, minden más ugyan az lenne. Ha jól tudom az 550 a 6 motorjával stabilabb és magasabbra tud repülni, de gondolom az akkut is jobban nyüstöli és nem tudom számomra van-e értelme a 6 motornak kevesebb repülési idővel vagy bőven elég lenne a 450 -es a maga 4 motorjával.
    FC: DJI NAZA-M Lite
    Speed Controller: SimonK 30A ESC
    Motor: 2212 920KV
    Táv és vevő: FlySky FS-i6
    Dióhéjban ennyi. Nem tudom kínából mennyire kapni megbízható alkatrészeket, pl. a motoroknál az tényleg dji lehet vagy csak átmatricáztak valami mást. Akkut és töltőt itthonról vagy hobbykingről gondoltam rendelni, ezeket veszélyesnek érzem kínából.
    Nyilván kellene még propeller, propeller lefogató, de ezeket nem érzem akkora tételnek, hogy befolyásolnák a projektet. Főleg nem kínából. :)
    A távirányítónál nem tudom elég-e a 6 csatorna, ha később szeretnék feltenni a gépre egy gimbalt. Ezért is érdeklődők először nálatok, hogy lehetőleg ne kelljen mindent 2x megvásárolnom és így több maradjon az eszközökre.

[ Szerkesztve ]

λŁƯ™

Új hozzászólás Aktív témák