-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sas madár
őstag
Digi R2 telefonra szoftver frissítést, vagy bármit ami kipróbált működő lehetőség a frissítésre tud itt bárki ?
Nagyon ráférne , nem is értem másfél éves a szoftvere és minden alkalommal csak azt írja ez a legfrissebb verzió, holott volna mit javítani, felhasználó barátabbá tenni.Úgy bánj másokkal, ahogy te is szeretnéd, hogy veled bánjanak.
-
zelikocc
senior tag
Márpedig a jelenlegi frekvenciánál alacsonyabbat biztosan nem fognak szerezni az elkövetkezendő 15 évben. Az általános lefedettséget növelik folyamatosan, Februárban 50 új településen lett lefedettség, de ha nem szerezik meg minél hamarabb azt a szabad 2600-as frekvenciát ami nem kellett másnak, akkor az ilyen területeken és a nagy városokban el fog hasalni a hálózat még ott is ahol van térerő.
Kérdés mikor ír ki erre tendert az NMHH és hogy engedik-e indulni őket. Aztán később jó lenne ha a 2100-ból is tudnak szerezni, de az csak 2026-tól lesz használható, így a jelen helyzeten csak a 2600 tudna javítani ami esetleg reális is lehetne.
(Romániában a nagy városokban minden egyes adón üzemel nekik a 2600 is, akiket érdekel megnézheti cellmapperen ha bejelölik hogy csak a B38-at jelenítse meg és váltogatja pl. a B1-el és B8-al, nem fog változni a számuk a térképen)
[ Szerkesztve ]
-
DevKiller
senior tag
Vannak helyek, ahol mindenkinek ott kell lennie.
Nem azt mondtam, hogy ne növeljen a DIGI lefedettséget, mindössze arra akartam kitérni, hogy azzal a 29,3 elméletivel a balatonnál nem mennek semmire.Nálam sincs még lefedettség, várok. Megvan az oka, ebben biztos vagyok, de miután belefolyni nem tudok így marad a várakozás
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
válasz zelikocc #32984 üzenetére
A balaton az a hely, ahol még bizony a 2600-ra is szükség van
Most ezt lényegében azért írtam le, mert még a 2100 mellett erre van remény.
Márpedig ha terveznek valamit és a jövőben betudnak szerezni a két fent említett frekiből, akkor a balatonnál ezeket minden gondolkodás nélkül el kell lőni.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
zelikocc
senior tag
válasz bitpork #32981 üzenetére
Nyáron voltam Siófokon a strandon, sajnos erős térerőnél is sokszor annyira használhatatlanul terhelt volt, hogy egy képet sem töltött be. Telekomos feltöltős maraton tartalék netből fogyasztottam inkább. 1-2 éven belül nem hiszem hogy sok javulás lesz, ahhoz még csomó antennát kell telepíteniük itt.
Telekomnak kb hozzávetőlegesen ~24 adója van Siófokon különböző frekvenciákkal, míg a DIGI-nek egyelőre csak 6db egyetlen egy fekvenciával. Ha 3x-ára növelik az adók számát akkor némileg javulni fog a helyzet, de elengedhetetlen lesz a plusz frekvencia a terhelés miatt.
-
bitpork
nagyúr
válasz 4Grider #32980 üzenetére
Nekem nem a terheltség a kérdés, hanem hogy a kocsiban működik-e Persze nem lenne rossz ha este a nyaralóban is menne. Most a V korlátlanja van a telefonomban 10/10-s. Ha ennyit hoz tartósan már ok a dolog, max várok a nagy csatolmányoknál.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Nos ma bémenendtünk a helyi, frissen nyílt digipontba ahol hozzánk vágják a digi adat kártyát. Elméletben. A fiatalember a maszk alatt mosolyogva közölte hogy többen nehezményezték hogy dolgoznak így már nem. Majd eCCer ha megszűnik a minden is... olyan őszintén tudtam visszamosolyogni mint az ember aki beesett a villamos alá.
Siófok környékén valakinek lenne próbára a következő 3-5 napban? Tényleg 10 percnél nem több a próba.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
baly81
aktív tag
válasz dchard #32972 üzenetére
Írtam már korábban Nektek, hogy Szalay Danielkétől NE VÁRJATOK más cikket! Ez is megrendelésre készült, a DIGI aláaknázására!
Illetve Ryszka Sambor is megérdemelne egy alapos verést, mivel Ő gondolom tudta ezeket a dolgokat. Én a HÉT helyében őt is elővenném és fülénél fogva húznám a bírák elé, hiszen, -gondolom- amikor Ő volt a DIGI ügyvezetője, akkor is kódolatlanul mentek a csatornák... Szóval Ő legalább olyan hibás, mint a mostani vezetőség, csak Ő most köpőlegyet játszott...
Ezért foglalnám törvénybe, hogy legalább 15 évig utólagosan is felelősségre lehessen vonni a lemondott vezetőségi tagokat!Remélem a mobilos részleget nem fogja hátrányosan érinteni!
[ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
DrBubo77
Topikgazda
A kábeltévés témával fáradjatok a Digi Kábel TV topikba!
A továbbiakban az ehhez kapcsolódó hozzászólások törlésre kerülnek.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
bitpork
nagyúr
Nem vonom kétségbe. De ugye per definíció nem lehet kezelni a dolgot mert minden eset körülményeit figyelembe kell venni. Itt az hogy nem védekezett valaki lehet hanyagság és a biztosítást pl befolyásolja, de az erőszakmentessége az elkövetőnek nem jelenti hogy nem okozott kárt a cselekményével. Értem amit mondasz egy a digi esetétől független nyitva hagyott ajtóval kapcsolatban (bár hozzáteszem jómagam sorozáskor több mint 12 órát vizsgálati fogságban voltam sok száz más fiatallal mert egy ajtó nem volt bezárva és bement egy hülye fiatal, aki utóbb nem merte vállalni a felelősséget csak amikor ujjlenyomatot kezdtek begyűjteni mindenkitől) és elfogadom hogy a példa nem szerencsés , de a digi kapcsán már azzal is megvalósul a kár ha valaki egy szabadon hagyott vagy szándékosan szabad felhasználásúvá tett szolgáltatást használ.
So písz és frí Tibet.Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
dchard
veterán
Érdekes hogy a cikk is össze-vissza használja a kódolás és a fizetés nélkül igénybevehető kifejezéseket. De akkor fel lehetne tenni a kérdést, hogy ha valaki vesz kínából CATV leválasztót, az miben más, mintha másolt kártyával, vagy kódszerverrel lopja az adást? Csak annyi a különbség, hogy utóbbi esetekben picit macerásabb a dolog, de tekintve hogy mennyi pénzt lehet vele éves szinten megspórolni, ez nem tántorítja el azt a nagyon kevés embert, akik ezzel élnek... Arról nem beszélve, hogy mivel ismeretlen a károkozók száma, mégis hogyan számítottak ki akármennyi veszteséget is? Vihar a biliben... Egyszerűen fogynak a TV előfizetők, és most megy a kétségbeesés... Az is parádés, hogy mi fizetünk a szolgáltatásért, de egyik cikk sem említi: mégis mekkora szívás lenne az előfizetőknek, ha bármiféle kódolást be kéne vezetni...
[ Szerkesztve ]
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
adman
tag
válasz Lajosnagy17 #32968 üzenetére
+1, ez eddig semmi. jogszabályban mi van? le kellett volna kódolni? merthogy az is betörés ha nyitvahagyod a bejárati ajtót és azon bemegy valaki.
-
Lajosnagy17
senior tag
Szerintem nem kell foglalkozni vele, majd megoldják valahogy. Azért látszik a Telekom sem tartozik a favoritok közé már, mióta leoptikázta a fél országot kiszorítva kisebb kábelszolgáltatókat. Ezen a területen egy év sokat számít.
-
csacsi67
addikt
válasz baly81 #32958 üzenetére
Az elmult 50 évben sok érdekes dolgot láttam tapasztaltam . Elmü villanyóra vissza tekerés Gázora biztositási csalások több millios autokkal . Hidd el nekem az élet sajnos a pénz körül forog de nagyon nagyon . Sok érdekességet tudnék mondani ami mind valós megtörtént történet . Ez csak filléres dolgok de lehetne irni millios több millios történetröl .Most meg ne is beszéljünk inkább ilyenröl Boldog Simonka sorljam még
-
bitpork
nagyúr
-
veterán
válasz csacsi67 #32955 üzenetére
amíg csak szűrők cserélgetéséről volt szó az analóg korszakban, szerintem minden cégnél voltak ilyenek (ugyanaz, mint amikor a volánbusz sofőrje nem ad jegyet), viszont azóta a upc-nél meg telekomnál csak kevés adó érhető el kódolatlanul, és náluk komolyabb beruházás nélkül lehet kódolni mindent, diginél viszont drága lesz, ha minden ügyfélhez stb-t/kártyát kell lerakni.
hanyas vagy, te disznó?
-
baly81
aktív tag
Szóval TE önként fizettél egyszeri "díjat" olyan "szolgáltatásért" ami sok-sok jogszabályba, törvénybe és erkölcsbe ütközik... Bár biztos vagyok, hogy nem TE vagy egyedül ezzel ebben az országban, de ezt így nyíltan kijelenteni..
... Én is egyszerű munkás vagyok, mégsem lopok! Az ilyen ajánlatokat meg elvből elutasítom!
[ Szerkesztve ]
-
bitpork
nagyúr
Remélem nem veszed magadra de az ilyen ajánlatot én elutasítom. Magam voltam telekomos és ott is voltak dolgok. De mi utána mentünk és minden alávállalkozót elkaptunk aki átverte az ügyfelet. Ügyfél oldalról még soha nem vettem igénybe ilyet
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
csacsi67
addikt
Tudod itt az magyar menalitás ha felsö szinten lopnak csalnak hazudnak e,gy egyszerü szerelö vagy munkás ugy van vele Ö miért nem tehetei meg mindezt.
-
csacsi67
addikt
válasz bitpork #32953 üzenetére
sajnos nem csak alválakozok csinálták meg csinálják ezt más szolgáltatónál is nem csak a diginél ha nem a fö állásu szerelök. alvállakozok nem állnak olyan szoros kapcsolatba a benti müszaki háttérrel hogy ilyet olyaqn egyszerüen megoldjonak. Tudod vannak olyan szolgálatos modemek amihez te mint elö9fizetö nem férsz hozzá mondjuk rendelsz egy 100/10 netet mondja a szerelö adj egy 10 -est csinálunk neked 250/30 netet pl 1. Pl nálam koax jött a net anno a netet lemondtam akkor még nem volt digitális adás egy 10 sért maradt a Tv full csatornával. A szolgálató szerlöi oldoták meg amikor elvitték a internet meg telefon modemet a tv-be rendes koax kábelen csatlakozott az antenna csatlakozoba fent a padláson volt egy eloszto ami egyik része a netet meg a telefontz adta a másik meg a TV hez ment.
[ Szerkesztve ]
-
petir
senior tag
Csóró DIGI...
-
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #32945 üzenetére
Majd meglátjuk. Én a romániai tapasztalatokat is figyelembe vettem.
Ez az autós dolog amit írtál megint olyan, hogy csak idő kérdése. Én M5, M6, M0, M1-en nem tapasztaltam semmilyen hiányosságot lefedettségben, valószínűleg a tranzit forgalom miatt ezeket már hamarabb lefedték teljesen, míg pl. az M7-esnél és úgy egyébként a dunántúlon még valóban vannak nagyobb hiányok. -
Foremi
tag
Kíváncsi leszek, hogy ha később több frekvenciája, illetve jobb lefedettsége lesz, akkor is ennyire kedvező árban adják-e.
Én két helyen használom sokat a mobilinternetet, és mind a két helyen kiváló a sebessége, így a számomra nagyon megéri ez a szolgáltatás. -
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #32944 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy ha a Digi low cost szolgáltató akar maradni, akkor nem engedheti meg magának a nagyvárosokban javasolt bázissűrűséget. Mert egy bázisállomásnak van egy egyszeri nagyobb és a celláknak pedig folyamatos havi üzemeltetési költségei. Egy-egy cellára ilyen havidíjak mellett sok (nem egy-két) tucat előfizetőnek kell esnie ahhoz, hogy csak a rendszer önköltsége kigazdálkodható legyen. És akkor még nem beszéltünk az egyéb költségekről...
A Digi Mobillal nekem az a problémám, hogy bár nagyon sok helyen egészen jó kültéri lefedettséget megvalósított, aki valóban mobil (nem egy helyen használja az előfizetését), annak nem igazán javasolható, mert csak az ország egyes részein nyújt folyamatosnak mondható lefedettséget. Autóban pl. a Dunántúl jó részében használhatatlan, akkora lyukak vannak a térképen. Még a Balaton északi oldalát sem voltak képesek rendesen lefedni és bizony a 7-es/M7-es lefedettség sem folyamatos, és ez sajnos igaz az összes autópályánkra is (talán az M3-ason végig lehet menni megszakadás nélkül). -
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #32941 üzenetére
Igen ebben igazad van, viszont a jelenleginél sokkal jobb lesz a helyzet, ha teljesen ki lesz építve. Az borítékolható, hogy a jövőben is kompromisszumos szolgáltató lesz a DIGI Mobil, de azért a jelenleginél sokkal jobb lesz a helyzet és közel sem lesz annyira borzalmas, mint aminek most látszik.
Persze ha a jövőben sem jutnak plusz frekvenciákhoz, akkor kérdés hogy mi lesz... 7-8-900 már biztosan nem lesz, de sebességet és kapacitást lehetne növelni. Ha ez sem lesz, akkor nem lesz nagy jövője.
De a jelenben és 1-2 éves távlatban gondolkodva nekem pl. mindennél jobban megéri ennyi pénzért.[ Szerkesztve ]
-
leo81
aktív tag
Jelen helyzetemben 2490 méterre vagyok a toronytól kb. 30cm vastag fal és 10cm szigetelés mögött, igaz innen szabad a rálátás a toronyra. A térerő -100, -110dbm és eddig beltérben semmi szakadás nem volt tapasztalható. A letöltés 7-10Mbit körül mocorog. Ha felmegyek az emeletre (ugyanilyen fal + lemeztető) akkor -90dmb-re is felmegy a jelszint a letöltés 10-14 Mbitre nő.
-
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #32940 üzenetére
Más szolgáltatóknál is gond van a deep indoor lefedettséggel még sűrűbb bázisállomásokkal is. Ők az alacsonyabb frekvenciák használatával oldják meg ezt, mert az alap, hogy az alacsonyabb freki jobban terjed. Nem véletlen, hogy legtöbb nagyvárosi Telekomos bázison is vannak B20-as cellák, miközben az alapból a ritkán lakott területek frekvenciája.
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #32939 üzenetére
Egyszer régebben már mutattam egy szemléletes összehasonlítást, de most megmutatom újra, hogy pl. Budapesten jelenleg nem az 1800-as frekvencia a hibás a lefedettség hiányára, hanem az, hogy még más szolgáltatókhoz képest is sokkal sokkal ritkábban vannak adók, tényleg nagyon nagy az elmaradás.
A tapasztalat azt mutatja, hogy ha teljesen ki lesz építve a hálózat, akkor kb. a DIGI-nek lesz a legtöbb adója, az pedig megfelelő lefedettséget fog biztosítani (legalábbis Budapesten és nagyobb városokban), szóval csak is az idő kérdése. Bár egy ekkora mértékű lemaradást lehet hogy 2 évnél is többe telik behozni, főleg hogy ott az ország többi része is, de amint látjuk, most gyorsítottak a tempón. -
leo81
aktív tag
válasz dethroner #32936 üzenetére
Nem egy torony, hanem cella! Egy tornyon ahány cella van annyiszor 3Mhz a sávszélesség. A Digi 2-6 cellás állomásokat telepít, és ha elég sűrűn telepíti azokat akkor a cellák mérete elég kicsik lesznek ahhoz, hogy csak kevés felhasználó használhassa egyszerre. Nagy városokban 500-700 méter torony távolsággal számolnak szerintem. Ahol ez eddig nem így épült ki előbb utóbb további bázist kell telepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
A sok toronnyal kapcsolatban egy kérdés jut eszembe. Ha több a torony, akkor gyakorlatilag megnő a velük kiszolgálhatók száma? Vagyis ezzel a 3MHz sávszéllel úgy lehet számolni, hogy egy torony tud ennyit, és ha sok a torony, akkor jobban eloszlanak a rájuk kapcsolódó előfizetők?
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #32933 üzenetére
Én tudom, de majd meglátjuk amikor ki lesz építve teljesen, biztosan sűrűn fogják rakni az állomásokat. Romániában (megint a tapasztalatra hagyatkozok) nagyobb városi környezetben nem igazán fordult elő hogy 900-ra dobott volna vissza, pedig ott 2100 van.
A budiról meg annyit, hogy otthon van WIFI. Nekem 3 WIFI AP van itthon a vályog falak miatt, hogy mindenhol legyen WIFI
-
4Grider
nagyúr
válasz zelikocc #32932 üzenetére
Csak annyi a gondom az 1800 MHz-el, hogy városi környezetben önmagában erősen válogat az építőanyagokban és technológiákban. 800 MHz-el kombinálva lehet még a budin is netezni és telefonálni. Vagy ha csak 1800 MHz: Közel kell legyen a bázisállomás, ha nem, akkor marad a vékony tégla, vagy panelfal, vagy ablak...
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #32910 üzenetére
Mindig látom hogy ilyen pesszimistán vélekedsz az 1800-ról, ezért engedd meg hogy hozzászóljak. Azért nem kell ennyire temetni ezt a frekit, inkább reálisan nézzük: a városokban pont nincs túl nagy gond az 1800-al, a többi szolgáltató is szinte az 1800-ra alapozza a városi infrastruktúráját, sok hely van, ahol csak a B3 van. Az már egy más kérdés persze, hogy a DIGI-nek milyen szűkös a kapacitása ezen.
Már volt róla szó, hogy ezt a kapacitást esetleg lehet majd növelni a nagy városokban az esetlegesen megszerezhető 2600-al, illetve a 2100-al. Utóbbira elvileg 1-2 éven belül lesz pályázat és azt hiszem 2026-ban járnak le a jelenlegi jogosultságok rá. A 2100 DIGI általi pályázhatóságára az NMHH is célzott nem rég, persze attól még simán ismét keresztbe vághatnak.
Nagy szükség lenne ezekre a frekikre az biztos. Egyelőre pár évig a jelenlegivel kell beérni, de pár évig még a lefedettség kiépítése is elfog tartani.
Romániában is évekig erősen kompromisszumos szolgáltató voltak, sokáig nagyon sok bázisállomásukon 4G sem volt, míg itthon pl. természetesnek érződött már évek óta hogy minden állomáson van 4G a szolgáltatóknak. Itt is ez lesz, lényegi érdemleges 5G szolgáltatásuk leghamarabb 2026 után lehet (ha egyáltalán engedik), addigra meg már mindenhol máshol természetes lesz az 5G.
Ez van, a DIGI a mobil terén egy kompromisszumos, de cserébe olcsó szolgáltató volt eddig is és lesz ezután is.A városi bázisállomások számát kb. minden nagyobb városban bővíteni fogják, ez teljesen biztos (Budapesten pl. hatalmas hiány van bázisállomásokat tekintve, a belvárosban kb. negyed annyi állomással rendelkeznek jelenleg, mint a másik 3 bármelyike - ez könnyen összehasonlítható a CellMapperen), így a lefedettséggel nem lesz gond a városokban, sőt vidéken az alföldön se lesz túl nagy probléma, de az igazi hátrány (ahol sokkal inkább elmarad a 800/900-tól) az a dombosabb és hegyvidéki területeken jön/fog kijönni, ott sok helyen van/lesz térerőhiány, de azt gondolom, hogy simán bevállalható lesz, lakott területen úgyis lesznek bázisok mindenhol, a forgalmas főutakon még a lakott területek közé is szoktak tenni. Más országokban szinte természetes, hogy vannak lefedetlen területek, akinek ez nem felel meg, az úgysem fogja őket választani és nem is kell őket választania, mert akinek fontos hogy mindig minden körülmények között elérhető legyen az úgysem sajnálja rá európa legdrágább előfizetési díját.
-
bendegruz
őstag
válasz MasterMark #32929 üzenetére
Szerintem mivel opció az egy plusz szolgáltatás amit megrendelhetsz a két meglevő csomag mellé..
De lehet rosszul értelmezemMost elolvastam és tényleg plusz sim...
Akkor tárgytalan.[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
bendegruz
őstag
-
bendegruz
őstag
Ha ezt a plusz 10giga opciót szeretném megrendelni, csak személyesen lehet?
[ Szerkesztve ]
Asus Rog Strix Scar III
-
baly81
aktív tag
válasz Saskakas18 #32919 üzenetére
Én a belvárosban lakom és mindig full térerőm van, jó sebességgel (~15/10 Mb/s). Melyik részen dolgozol?
Szerintem Debrecen elég jó lefedettséggel bír, legalábbis ahol én mozgolódom (kb, az egész város) eddig sem térerőre, sem sebességre nem volt panaszom. Pedig a munkahelyem külterületen van, és egy nagy lemezcsarnok, messze az adótoronytól, de itt is 2-es térerőm van bent a csarnokban. Itt a telekomnak is ugyan ennyi az ereje...
[ Szerkesztve ]
-
AnonymusX
senior tag
Még aláírásgyűjtés is indult a Digi honlapján: [link] és ahogy előttem is írják, a Digi közleményekben mindig nyilvánvalóvá tette az álláspontját a frekvenciaaukcióval kapcsolatban.
Na de nem is ez a lényeg, hanem hogy a Diginek nincs elegendő frekvenciája arra, hogy olyan sebességű és lefedettségű szolgáltatást nyújtson, mint a többi három. Ezt el kell fogadni annak, aki a Digit választja, és mint mondod, másodlagos SIM-ként életképesebb.
Elég egy pillantást vetni az ebben a cikkben lévő képre, hogy egyértelművé váljon mennyire kevés erőforrással bír a Digi.
[ Szerkesztve ]
-
cadj92
csendes tag
Sajtóközleményeknél keresd az oldalukon, ha valóban keresed. kb. 4-5 közlemény van. link
-
pjen
félisten
válasz domper2015 #32918 üzenetére
Bp 17.ker madárdomb, beltér 0-0,2 között.
-
DevKiller
senior tag
válasz domper2015 #32918 üzenetére
Nálunk is van Miskolc környékén jó pár hely, ahol jobb a DIGI. Nálunk is a kerben ahol van, ott gyorsabb a DIGI, így kint azt használom.
-
Saskakas18
tag
-
AnonymusX
senior tag
válasz Saskakas18 #32914 üzenetére
Ezek szerint nem követted, hogy hogyan zárta ki az NMHH a Digit a frekvenciaaukciókból, többek közt ezért nem tud neked maradéktalanul megfelelni. Egyébként beltérre találták ki a VoWifi-t, amit a Digi támogat is (ezt persze a készüléknek is tudnia kell).
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Az épületen belüli elérhetőséget sok helyütt a többiek sem tudják tutira megoldani, még 800 MHz használatával sem.
-
veterán
a többi szolgáltató nem szembeszélben építkezik, nem csak 1800-as sávjaik vannak.
[ Szerkesztve ]
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz 4Grider #32910 üzenetére
Ez azért elég túlzás. Mi településünk
77,26 km² , 3 toronnyal lefedték úgy hogy nem találkoztam se kül se beltéren lefedettségi problémával. Igaz sebesség nem volt túl acélos, de használható. Azóta 6 állomás van, annyiba változott hogy 10 le és fel megvan mindig.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
4Grider
nagyúr
válasz Saskakas18 #32909 üzenetére
1800 MHz-en ennyire telik, ez már az a frekvencia, aminél 500 méterenként kell telepíteni a bázisállomásokat ahhoz, hogy épületen belül is rendesen legyen térerő.
-
Saskakas18
tag
Én nagyon meg vagyok a digivel elégedve, viszont a térerője valami borzalmas. Debrecenben belvárosában a munkahelyen vadászni kell a térerőt.
A tökéletes becsületes üzletelés a mérvadó!
-
törölt tag
válasz zelikocc #32893 üzenetére
Kicsit túlbecsülöd a Cellmapper jelentőségét, szerinted az ún. "kemény mag" kivételével ki használja, ki ismeri egyáltalán?
A DIGI hivatalos lefedettségi térképén legyen rajta, hogy hol elérhető, az a lényeg, az átlagembert meg még ez sem érdekli, csak az hogy ahova megy ott legyen térerő. -
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #32895 üzenetére
Miskolc környékéről ennyit: Felsőzsolcán egy toronyra költöztek fel, ami Onga felől szór, így a főúton VoLTE működik, de adat nem igazán. Alsózsolcán továbbra sem tudom, hogy lehetne megoldani, 1 toronnyal nehezen, 2-vel már inkább, de szerintem inkább 3 kellene, mert olyan alakú a település, és a település magasságával is baj van. Közepe kiugróan magas, míg pl a kétszéle alacsonyan van. Beleértve a "rétet" ahova a DIGI tudna építkezni, de onnan kb semmit nem érnének el
-
n00n
őstag
Itt van bármi infó, hogy ez a sertéstelep kódnevű antenna hol lehet?
https://nmhh.hu/cikk/218966/Ertesites_epitesi_engedely_megadasarol__K686532021_szamu_hatarozat_FE34800_Sertestelep_kodnevu_Digi_Kft_tavkozlesi_antennatarto_acel_toronyAzt látom, hogy a pécsi iroda járt el, de többet nem látunk? FE34800 milyen azonosító?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dolce Gusto
- Milyen routert?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Tajvani mintára alakíthatná át a chipgyártást Dél-Korea
- Politika
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest