-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz phosphate #37371 üzenetére
"a Digi SIM a ZTE stickben hibátlanul működik, csak a notebookban finnyáskodik"
Akkor szerintem a notebook beépített modemjének a firmware nem ismeri a Digit. Hasonlóan a mobil hotspotokhoz vagy stickekhez."Lehet az megoldaná, ha tudnék normális APN beállítást végezni."
Nincs valami gyári huawei utility hozzá/gyári illesztőprogram?
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz rothfb #36362 üzenetére
"mert semmi értelme az árérzékeny magyar felhasználókat egy komolyabb áremeléssel pl a Telekom felé irányítani."
Innentől kezdve a lakossági előfizetők csak grátisz, lesz elég állami/önkormányzati cég mint megrendelő, amik 100% biztosan maradnak hosszútávon és nem érdekli őket az ár, mert ki lesz adva, hogy kivel kell szerződni. Flotta ajánlatok kialakítása lesz az első lépés szerintem cégek szamára az új Digi mobil részéről.
[ Szerkesztve ]
-
-
Beniii06
addikt
A firmware verziót érdekes lenne leírnod neked is, hogy mivel működik és a kérdezőnek is, hogy mivel nem működik. Lehet cserélni kell ahhoz, hogy felismerje a digis kártyát, bár az nem magyarázat, hogy ugyanaz a sim mondjuk egy tplinkben miért nem jó, attól még erre is figyelni kell.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz headhunter #34541 üzenetére
Cserélgetted a sim-et? IOS, MIUI (mi fiók) stb. szokott küldeni aktiváló sms-t automatikusan, de lehet valamelyik chat alkalmazás volt, esetleg vírusos alkalmazás.
1-2 sms-ről van szó vagy több tucatról? Ha csak 1-2 akkor automatikus aktiváló sms lehetett, ha 10-20+ akkor vírusos alkalmazásra tippelek. Mindenesetre, ha gyanúsnak találod, ügyfsz biztosan megtudja mondani milyen számra lett elküldve ezek az sms-ek, az segítene kitalálni, de lehet egyszerű számlázási/rendszerhiba is. A helyedben rákérdeznék 1272-n.
-
Beniii06
addikt
válasz tejeskifly #34535 üzenetére
Digi Aktívot lehet, Max és Plus-t nem legutolsó információim alapján.
-
Beniii06
addikt
válasz Lajosnagy17 #34468 üzenetére
Vagy úgy vannak vele, hogy van pénz mind a kettőre, akkor miért is ne.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz Lajosnagy17 #34317 üzenetére
Debrecen mellett is lesz majd egy kész torony. A torony már állt, csak a szektorsugárzók hiányoztak róla + ketten dolgoztak is éppen rajta(kb jelölés, +/- 100m eltérés lehet az úttal párhuzamosan, de ott lesz):
Azért gondolom, hogy Digi torony lesz, mert jellegzetes feszítőkábeles torony volt és a magasság is stimmelt az átlag Digi tornyokhoz képest.
-
Beniii06
addikt
válasz DevKiller #33319 üzenetére
"sufni"
Persze, valaki vett magának és kiépített egy cellát, csak mi értelme is lenne?
Lehet ez már az állami szolgáltató teszt cellája.
Szerintem csak valami 5G teszt cella lesz vagy hasonló ,
esetleg külföldi szolgáltató, ha már Orange SK is megjelent.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Mert mellé nem lehet könnyen felszerelni még egy RRU-t? Minden ki van építve hozzá. Ez már annyira részletkérdés, könnyen megoldható. Az Ericsson még jobb is, ha tovább keménykedik az USA és az EU a kínai eszközök ellen, tuti befutó lesz.
#33267 bitpork
Legalább kis 'k'-val írnád, még vicces is lehetne.[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
válasz zelikocc #33259 üzenetére
"Mégegyszer felhívom a figyelmet: ha összeolvasztják a Telenorral tetemes összegért, akkor mit fognak kezdeni a több ezer DIGI bázisállomással és toronnyal,"
Egyszerű, használják a saját(telenoros) frekvenciákat rajta kiegészítve a beolvadt Digi-s frekvenciákkal? Sok helyen, főleg vidéken kisebb településeken a Digi olyan helyre telepített bázist, ahová a másik 3 nem, mert pl. azok ugyanarra a víztoronyra vannak felrakva, Digi pedig saját tornyot épített mindenhova, van olyan település ahová kettőt is a frekvencia miatt. Most képzeld ezeket a tornyokat mondjuk B20+B8+B3-al, mindent IS le lehetne vele fedni. Ezzel jócskán lehetne növelni a lefedettségüket, a felszabaduló tartalékot pedig használhatják 5G-re vagy bármire, nem csak lakossági szinten.
Ezért is azt tartom valószínűnek, hogy ha megvettéka Digit, utána a Telenor jön. Digi mobil jó lesz a Telenornak, a Digi vezetékes szolgáltatás részével pedig fel tudnának zárkózni a Voda-hoz és a Telekomhoz, mint vezetékes+mobil szolgáltató, családi és otthoni extra kedvezményes csomagokkal. Ha pedig az állami/kormáűnyzati szervek flottás szerződéseket is átviszik az új nemzeti szolgáltatókhoz, nem kell majd a bevétel miatt aggódni sem, mert rögtön adott lesz +1-2 millió előfizető havonta fixen, a lakossági rész csak bónusz lesz.
-
Beniii06
addikt
válasz forgat #33215 üzenetére
"nem tudom miért vették le?"
A végét is olvasd el, feltételezi, hogy talán nem jön létre az üzlet(mikor az már eldőlt) és nevet is ír. Ezek vállalhatatlanok, miután ott is tulajdonosváltás volt.
"A 4iG a tervek szerint először át fogja világítani a DIGI Kft.-t és a leányvállalatokat, és csak ezután jöhet az adásvételi szerződés aláírása, illetve a felvásárláshoz szükséges hatósági eljárás."
"A 4iG-t a korábban Mészáros Lőrinccel együtt dolgozó Jászai Gellért irányítja,"
-
Beniii06
addikt
válasz Foremi #33073 üzenetére
Szerintem sem fognak maradni a jelenlegi árak. Eddig az árpolitika Romániát követte(nyomott áron többet adni), ezek után helyi árazás lesz az biztos.
Majd a digi szépen beolvad a telenorba, ha ott is többségi részt szereznek vagy meg nem veszik az egészet. A digi mobil frekvenciái jól jönnek majd a telenornak, a telenor is országos lefedettségű vezetékes szolgáltatást szerez, mint a Voda és a Telekom. Ez is lehetséges forgatókönyv.
Még jó hogy csak másodlagos sim digi-s a telefonban és nem az elsődleges nálam.
Ilyen profit orientált tulajdonosokkal a kódolatlan dvb-cnek is lőttek szerintem.
-
Beniii06
addikt
válasz Sas madár #32998 üzenetére
Szolgáltatótól vásárolt telefonok(főleg az átbrandelt változatok) már csak ilyenek, amin a szolgáltató saját módosított rendszere fut. Korábbi vodas telefonjaim(alcatel,huawei klónok) is ilyenek voltak és többek között ezért is nem vásárolok már a szolgáltatótól telefont. Az olcsóságnak/részletfizetési lehetőségnek megvan az ára.
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #32608 üzenetére
"De ha nincs szüksége a számra, akkor felesleges az új helyen fizetnie a sim-et/feltöltést/előfizetést."
Azért írtam a domino-t mert ott vissza lehet kapni az összeget, mínusz egy-két sms ára,(de az már nem erre a topikra tartozik) és a szám is megmarad, ha később meggondolná magát.
-
Beniii06
addikt
válasz Larry2141 #32605 üzenetére
Csak tippelek, de ha te vagy az előfizető és nincs tartozásod a Digi felé, akkor számhordozással is megszűnik a szerződésed elvileg, de majd megmondják, hogy ez lehetséges-e.
Nekem szerződés megkötésekor az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy távolról is lehetséges megszüntetni a szerződést vagy pl. számhordozással is mondjuk egy domino-ra, direkt rákérdeztem a változó helyzet miatt.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #31210 üzenetére
Mert 'mindenki' számára elérhető lett, vezetékes vagy műholdas előfizetés nélkül.
Kivételt képez, akinek nem a listán szereplő településen van bejelentett lakcíme, de folyamatosan bővül a lista, ahogyan látom és a nagy népsűrűséggel rendelkező települések már rajta vannak a listán.
-
Beniii06
addikt
Online sikerült valakinek az új mobil csomagok közül rendelni? Telefonon esetleg?
Az oldal szerint online lehet vagy személyesen, azonban az ügyfélkapun belül meglévő szerződést vagy pint akar hozzáadni, hiába kattintok felül a menüből a "digimobil megrendelésre" a szolgáltatások fülön belül.
Digipont messze van, meglévő vezetékes vagy műholdas szolgáltatás nincsen, j3 pipa.
-
Beniii06
addikt
-
Beniii06
addikt
válasz gorbep #24199 üzenetére
Mit értesz olcsó telefon alatt?
Ha olyat akarsz venni, ami értelmes és már használható kategória, később is jól jöhet, akkor én ez alá nem adnám: [link]
Max ha nem kell, akkor el ajándékozod családban vagy elteszed tartaléknak, ha eltörne a mostani.
-
Beniii06
addikt
válasz betyarr #24150 üzenetére
Ilyenkor állandóan kapcsolódva kell lennie a telefonnak wifi-hez? Azért kérdezem, mert van olyan beállítás energia takarékossági okokból, hogy ha kikapcsol a képernyő X perc múlva bontja a wlan kapcsolatot is és csak X percenként éled fel pár másodpercre. Ilyesmivel akadás nem volt?
-
Beniii06
addikt
válasz Soma01 #24075 üzenetére
Ezt én inkább a hálózat,szolgáltatók részbe tettem volna, mert ott is tele van hasonló eszközökkel, kb minden routernek saját topikja van és mivel ez egy lte hgw, a mobilszolgáltatók(esetleg a flotta) topikban kerül megemlítésre, így hamarabb is megtalálnák.
-
Beniii06
addikt
válasz szaboi6512 #24054 üzenetére
Egész pontosan? Én YT-n, csak B525s-65a találtam, nekem viszont B525s-23a van.
A gyártói fw csak azért érdekelne, mert abban lehet manuálisan is frekvenciát beállítani, illetve CA-n mit, mivel fogjon össze, a telenoros fw-ben ilyen nincs.
Ilyen netről szedett fw-ből van egy pár letöltve már nekem, de egyik sem vált be mert vagy a verzió szám miatt reklamált vagy elfogadta és teljesen úgy tűnt mintha feltenné, de amikor újraindította magát, minden maradt a régi. Igaz, én a webes felületen frissítettem.
-
Beniii06
addikt
válasz szaboi6512 #24050 üzenetére
B525-re milyen másik firmware létezik?
-
Beniii06
addikt
válasz erdeidaniii #23933 üzenetére
Csak 4 hsz.-t kellett volna visszaolvasnod + az elmúlt 50 hsz-ben is ez volt a téma 1-2 kivétellel.
-
Beniii06
addikt
válasz DevKiller #23920 üzenetére
Ha enyhébbek lennének az igénylési feltételeik, sokkal több ügyfelük is lenne.
Vezetékes netjük nem annyira sok helyen van és most csak azért igényelni egy műholdas csomagot, még akkor is ha nincs rá szükség, hogy ki lehessen próbálni. A kompakt csomag szintén olyan helyeken elérhető, ahol van régiós kábeltévé szolgáltató és még erre jön rá egy másik nagy cég optikával, így nehéz is igénybe venni a szolgáltatásaikat és mellé a mobilt igényelni, hogy egyáltalán ki lehessen próbálni, hogy mennyire stabil/mennyire lehetne elsődlegesnek használni a mobilt stb.
-
Beniii06
addikt
Már lehet-e tudni konkrétan mi lesz tesztidőszak után?(szélesebb körben elérhető lesz-e a szolgáltatás, kb. havidíj/percdíj/adatforgalmi korlátos net lesz-e/mennyi GB lesz) ilyesmit?
Jelenleg nincs Digis előfizetésem, de érdekelne, legalább mobilnet szinten és ha tesztidőszak után elp is tudnék fizetni rá, kipróbálnám, mert elvileg lefedettség az van, ahol használnám.
-
Beniii06
addikt
válasz Ablakos #23813 üzenetére
Nincs oszlop, de a foltokból látszik, hogy kb mekkora területet fed le(a térkép méretarányos ugye), akár sík helyen(keleten) vagy ha a dunántúlon megnézed, az dombosabb vidék.
Pontos számot, hogy 6734 m ig van térerő, de utána már nincs ilyet normális ember nem fog neked mondani.
[ Szerkesztve ]
-
Beniii06
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest