-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
domper2015
senior tag
válasz viktorhu #32399 üzenetére
Lehet külföldi példákkal dobálozni, Lengyelországban is olcsóbb a mobilozás.
De azt el kell ismerni, hogy a Digi által kínált publikus csomagok Magyarországon ár/érték arányban a legjobbak.
Nem lehet összehasonlítani egy kormányzati flottás Telekom csomaggal, feléjük erősen lejtett a pálya. A kormányzati flottában 17xx Ft-ért korlátlan beszéd + net, 20 GB EU roaming. -
viktorhu
veterán
válasz fateless #32372 üzenetére
Nem engem kérdeztél, de ha jól emlékszem, 100 perc hálózaton kívül (utána talán 10 forint percenként), korlátlan hálózaton belül, és valami szimbolikus mennyiségű net tartozik hozzá, talán 300 mega, 2000-ért 1 giga, 3000-ért öt giga talán. Ez volt a legkisebb csomag a vodás ügyfélmegtartós flottában, amikor abban voltam, szóval aki a net miatt használja, annak nem alternatíva.
-
törölt tag
válasz #76519680 #32393 üzenetére
Első körben leíram a magyar vodás sztorit.
Második körben a románt.
Ennyi....
Meg még annyi, hogy 2 vodás app csak úgy lehet a telefonon, ha más-más országhoz tartoznak. [kép]
1999.01 óta (vodafone-airtouch révén) vagyok vodás, amikor Magyarországon még csak szó sem volt vodáról.
Ennyi a teljes sztori....Ehhez jön az, hogy jöttem volna a magyar vodától a magyar digihez, de nem engedett el az ügyfélmegtartó csoport...
Erre írtam az első hsz-emben, hogy megmondom a tuti-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #70635776 #32386 üzenetére
Szerintem te nagyon eltévedtél !
Ez a MagyaR Digimobil fórum !
Ide beírni, hogy te a román vodától jobb csomagot kaptál, mint a MagyaR Digi tarifa...
Ha ezt meséli valaki nekem ..nem hiszem el !
Mi volt a terv ????Te jó Isten....most gyere le.....
( itt nincs verseny ! Az ügyfélmegtartó annyit mond a legtöbb esetben: Mehetsz !!! vagy még rosszabb konstrukciót adna, mint előtte )
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
Korábban többen érdeklődtek, majd panaszkodtak hogy Pécstől dél felé haladva szinte a város vége táblától semmi térerő. Ez így volt sajnos. Ma autóztam Siklós-alsóig (Máriagyűd), és úgy láttam végig van térerő az 58-as úton
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
baly81
aktív tag
válasz nyitom #32389 üzenetére
nyitom & ACE
Ahogy számolom, ugyan olyan telefonálási szokásokkal kb. 110-120 ezer Ft marad a zsebemben évente... Azért, ez rohadtul nem kevés!!!
Ráadásul az eddigi 1GB-al szemben 15GB adatforgalmam lett!
Én csak azt bánom, hogy nem váltottam hamarább!
De ezen már kár rágódnom!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
törölt tag
válasz baly81 #32387 üzenetére
Mutatok neked ilyet: [kép]
15 éves voda.ro előfizetés, 5 euróért, ugyanannyi mint a digi.ro korlátlan beszédet tartalmazó csomagja.
A vodával ugyan korlátlan beszéd csak hálón belül van ennyi pénzért, de kérdem én: mire nem elég havi 1200 perc hálón kívül?
A net havi 60GB (most promóban adtak valamiért +100GB-ot) vs. digi 50GB-ja, vodánál van ingyen sms (diginél fizetős az sms), és vodánál a csomag tartalmaz felár nélküli roamingot is 2,8GB+100perc erejéig (diginél ez is fizetős).
Tehát: a digi megjelenése pozitív hatással van még a konkurenciánál lévő előfizetőkre is. -
nyitom
aktív tag
Én is 97 ben még a westelnél kezdtem és maradtam a telekomnál 2 évvel ezelőttig de soha nem kaptam jó ajánlatot tőlük. Amikor díjcsomagot akartam váltani akkor azt csak hűségidő megkötésével engedték volna. Soha nem volt feléjük sem tartozásom és az akkori 2 előfizum, amiben szinte semmi net nem volt és alig beszéltem, jött ki havonta 8-9 ezer forint környékére. Ezért is sokaltam be és váltottam DIGIre és nem bántam meg. Ez alatt az idő alatt amióta DIGIs vagyok százezres nagyságrendet spóroltam meg!!! /Két plusszom és egy maxom van/.
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
ACE-
addikt
Én is azóta spóroltam rengeteget, amióta van a DIGI-nek a teszt csomagja, a Telekom havi előfizetést pedig átváltottam Domino-ra. Szerintem azóta havi 2-3 ezret minimum spórolok. És ez csak egy előfizu mert az asszony céges flottában van (nem fizet semmit) gyerekeknek meg még nincs.
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
baly81
aktív tag
válasz #70635776 #32386 üzenetére
Nekem a telekomnál 25 éve volt vezetve a számom /személyem. Kb. 10 év előfizetés után sem tudtak olyan ajánlatot tenni mint a konkurencia (DIGI).
(Sohasem volt tartozásom...)
Bár megmondom őszintén, ha tudtak volna sem maradtam volna náluk! Nekem nagyon elegem lett belőlük! Ott húznak le ahol csak tudnak!
Nem csak engem, mindenkit!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
törölt tag
válasz fateless #32385 üzenetére
"Digis" árakat pl. a román voda csak akkor ad, ha valakinek sok év vodás előélete van, nem volt tartozása, és bemondja hogy zárják le az előfizetését, mert megy a digihez.
Nem hiszem, hogy valaha is változna az, hogy a digi = a nagy nyilvánosság számára elérhető legolcsóbb szolgálatással.
Hogy pár(ezer) embernek a voda hasonló tarifát ad a digiével, az = a hibahatárral.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fateless #32383 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől: az egyéni szerencsém nem összemérhető a digimobil mindenki számára elérhető csomagjával.
Így lezárható a téma.
Lehet így is: "elénk tárhatnád" , "akár blöffölhetsz" ...stb....
Sokszor egy privát üzenet + a ŕégimódi "kérlek szépen" csodára képes. -
Foremi
tag
Anno mi TV-nél voltunk hasonlóan. Megmondtam az ügyfélszolgálatnak, hogy azért váltok, mert egy másik szolgáltató jóval olcsóbban adja, mint ők. Nyomkodott a számítógépen az ügyintéző, beszélt valami felettesével, majd közölte, hogy tud engedni az árból, de olyan kedvező ajánlatot nem tud adni, mint a versenytársuk. Az volt az érve, hogy csak kicsit drágább és akkor nem kell váltani, meg újra bekötni. Elég szánalmas próbálkozás volt ez így a részükről, természetesen lemondtam és váltottam.
-
törölt tag
-
snooze
veterán
digi meglevö elöfizura lehet számhordozni,vagy uj kártya kell?
GO Gunners!!!
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Fuvaros #32369 üzenetére
Közöld velük, hogy fel akarod mondani a szerződést, jobb ajánlatot kaptál másik szolgáltatónál. Ha szimpatikus vagy nekik, akkor visszahív az ügyfélmegtartó csoport. De nem tudom milyen csomagot fognak ajánlani 1500 Ft-ért.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
baly81
aktív tag
Nekem csak egy bajom van ezzel a hozzáállással, mármint az ügyfélmegtartó, utolsó percekben még a fizető ügyfél után kapó szolgáltatói hozzáállással...
Érdekes módon mindegyik szolgáltató tud egy -az addigi csomagodnál- sokkal kedvezőbb ajánlatot tenni! Így volt nekem anno a UPC és a Telekom is legutóbb...
Persze, amíg ott voltál és fizetted hónapról-hónapra a sok-sok lóvét, addig nem keresnek meg, hogy figyelj már Te barom, tudok neked olcsóbbat, ugyan ilyen feltételekkel...
Ilyenkor, mikor a jóval olcsóbb konkurenciához menne az ember, persze hogy megy a sírás! Meg is érdemli mindegyik a gyönyörűséges triumvirátus tagjai közül, hogy a DIGI alájuk tegyen! Mióta a DIGI-nél vagyok, konkrétan ötöd-hatod annyit fizetek mint előtte a Tkom-nak! A feleségemnél dettó ugyan ez a helyzet! Ráadásul itt a környékünkön mindenhol van térerő és gyors mobilnet. Szóval semmit sem veszünk észre a szolgáltatóváltásból... Csak azt, hogy az eddig havonta A Tkom-nak fizetett összegből hat hónap (!!!) jön ki a DIGI számláiból!Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
Foremi
tag
válasz Palesztin994 #32362 üzenetére
Szia Palesztin994!
Először is a https://digi.hu/mobil/lefedettseg oldalt érdemes megnézni, hogy azokon a helyeken, ahol használni szeretnéd, van-e lefedettség.
Budapesten és környékén jó a lefedettség. Természetesen mivel vezeték nélküli, ezért a tényleges sebesség nagyban függ a toronytól való távolságtól, és az aktuális leterheltségtől is.Jó térerő esetén én átlag 10-15 Mbit/s sebességet szoktam mérni. Ez olyan 4 és 5 közötti térerő esetén érvényes (tehát a torony közelében). Ez a sávszélesség kb. mindenre elegendő (böngészés, Facebook, Messenger, akár HD YouTube videókat is nézhetsz rajta, ha elég adatkereted van).
Közepes térerő esetén (2-3 egység) 5 és 10 Mbit/s között szoktam mérni. Még azt mondom, hogy ez sem rossz.
Gyenge, de még stabil térerő esetén (1-2 egység) átlag 1-3 Mbit/s körül szoktam mérni. Még ez a sebesség is elegendő a YouTubra, bár már nem HD felbontással, de telefonon teljesen jó.
Összességében a toronytól messzebb, egy régi építésű épületben (ahol tényleg csak 1-2 egységen van a térerő) is hibátlanul működött nekem, még a YouTube sem szaggatott. -
törölt tag
Én megmondom neked a tutit: úgy hívják vodafone ügyfélmegtartó csoport.
Tegnap 1490-ért jobb csomagot kaptam, mint a digimobil Max.
És országos lefedettségem van, normális sebességgel, felár nélküli roaminggal. -
törölt tag
A tutit nem fogja tudni megmondani senki.......
Kérsz egy sim karit...1500...teszteled a te környékeden, vagy amerre mozogsz milyen....ha jó, integetsz a vodának...ha nem...lemondod a Digit.
Hűség nincs..." Egyszerű a választás " -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok!
Aki használ digimobilt pest vagy pest környékén, le tudná írni, hogy mik a tapasztalatok? Milyen a mobilnet, milyen a lefedettség a gyakorlatban a hívások és a netezés tekintetében? Összességében megéri az olcsóbb havidíj, vagy szenvedés és maradjak inkább vodánál? Külföldről ugyanúgy működik, mint pl a voda (euba hazai percdíjak, nem számolja a havi keretben lebeszélhető percek fölé a hívást)? Köszönöm! -
Nagyfejű
aktív tag
Nekem nagyon bejött ez a Digi mobil, 1 hónapja használom masodik kártya kent a 30gb net csomagom van. Jó gyors, stabil...
-
Diák66
őstag
válasz zelikocc #32358 üzenetére
Szerintem egyértelmű, olcsó helyet keresnek. Ahol más szolgáltató jelen van, ott tudják az illetékesek (lakók, közös képviselő stb...), hogy egyes szolgáltatók mennyit fizetnek. Ezért a Digitől is annyit akarnak, de az meg értelemszerűen nem vállalható így. Ami számomra furcsa, hogy az Inviteles területeket gyorsan lefedhetnék, de ez mégsincs így, pedig adott lenne, hogy saját hálózatba bekössék a bázisállomást.
[ Szerkesztve ]
-
zelikocc
senior tag
válasz DevKiller #32357 üzenetére
Én is tudok sok ilyen települést, de egészen biztosan le lesznek ezek is fedve, csak idő kérdése.
Tudok olyan várost ahol már több mint egy éve csak 1db adó van a város egyik felében és már régóta várjuk hogy legyen a város másik felén is térerő. Pedig egyszerű lenne, mert még tornyot sem kellene építeniük, lenne 2 olyan magaslati pont is amin a többi szolgáltató van.
Sajnos megjósolhatatlan hogy milyen taktikával fedik le részlegesen vagy egészen a településeket, de az biztos, hogy előbb utóbb minden település kapni fog lefedettséget. Csak az idő ami kérdés.
-
DevKiller
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz Serpiko #32353 üzenetére
A számhordozást mindig az átvevő szolgáltató intézi, de előtte nem árt az átadó szolgáltatóval egyeztetned/megnézned az adataid, mert az átadó szolgáltatónak meg kell tagadnia az átadást, ha egy személyes adatod náluk nem stimmel betűpontosan az átvevő szolgáltatónál lévő előfizetői szerződésedben lévővel.
-
DevKiller
senior tag
válasz Lajosnagy17 #32345 üzenetére
Csomó engedély van kiadva, amihez még hozzá sem fogtak egyáltalán. Reméljük, azokkal is lesz valami.
Görbeháza mióta vár már toronyra, épp most hosszabította meg az NMHH az építési engedélyt.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
Lajosnagy17
senior tag
A DIGI állomások száma kb 2200 és 2400 közé várható, szóval még valahol 300 és 500 között lehet az új állomások száma.
Szerintem ezzel már elég jó lefedettséget lehet elérni.
-
zelikocc
senior tag
válasz Foremi #32342 üzenetére
Nekünk is ugyanez a tapasztalatunk Bács-Kiskun megyében 4db SIM kártyával.
A lefedettség is már egész jó, vannak azért még hiányok kisebb mellékúton levő településeken, de nagyon remélem hogy tartani fogják a februári tempót a lefedettség bővítéssel.A mi falukban különösen jó helyre sikerült tenni az antennákat (egy magas víztorony a falu közepén) így dacára az 1800Mhz-nek az egész faluban a DIGI-nek van a legjobb lefedettsége.
-
Foremi
tag
Nekem az eddigi tapasztalatom, hogy a szolgáltatás minőségével és sebességével nem volt semmilyen probléma. Nincsenek benne leállások, nem lassú, nem akadozik. Egy átlagos weboldal néhány másodperc alatt betöltődik. A YouTube sem akadozik vele, sőt az élő TV és rádió streamelésével sincsenek problémák.
Én örülök, hogy megkötöttem a szerződést, teljesen elégedett vagyok a minőségével, az én szemszögömből nézve a többi nem számít. -
DrBubo77
Topikgazda
Fejezzük be a személyeskedést mindenki részéről!ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
törölt tag
válasz qnadam #32339 üzenetére
Na, a te véleményed is annyira érdekel mint dchard haverodé !!!
Nem fura, hogy TI bármit írtok ITT, én nem szólok hozzá ! Na ez sem véletlen ! Tegyétek már már meg nekem, hogy nem fűztök hozzászólást az itteni írásaimhoz......
Ha én meg tudom állni, nektek is sikerülni fog !!!
Kár a drága időm azzal tölteni, hogy a hülyeségetekre válaszolgassak !!!
Görgess tovabb te is mint a haverod !!! -
viktorhu
veterán
válasz zelikocc #32337 üzenetére
Mert a cikk írásának pillanatában nem egy neve volt. Helyesen használta a cikk az elnevezéseket. A Magyar Telekom az anyacég volt, az otthoni internetet a T-Home adta a T-Com gerinchálózatán, akiktől más szolgáltatók is vettek hálózati szolgáltatást. Mobilszolgáltatást a T-Mobile adott. A T-Csoport meg az összes T-s szolgáltatás volt együtt. Előtte még több név volt, mert az Axelero adta a netet, a Matávkábel a kábeltévét stb.
-
zelikocc
senior tag
válasz ggabor02 #32333 üzenetére
Nagyon off, de eléggé idegesítő:
Ebben a cikkben nem tudják 1 néven leírni azt hogy Telekom?
Említik először Magyar Telekomnak, utána T-csoportnak, utána T-Com-nak, aztán T-Online-nak és végül T-Home-nak, valamint T-Mobilnak.... Biztos nem tudták eldönteni, hogy akkor most melyik az igazi -
törölt tag
válasz dchard #32334 üzenetére
Nagy öröm számomra, hogy ennyire fáj neked is az igazság ! Csak meg kell nézni a cikkeket !!!
A digi mocskolva van mindig, a többi istenítve ! Nincs ezzel baj, csak ha valaki ezt szóvá teszi, nem kell besértődni ! Talán nem véletlen, hogy másoknak is feltünik ez a dolog !!!
Most pedig görgess tovább !!! -
viktorhu
veterán
válasz 4Grider #32315 üzenetére
Olyan szintű a titkolózás a diginél, hogy teljesen biztos vagyok abban, hogy a szóvivőnek sem adnak valós információt. És ebből generálódnak ezek a buta mendemondák is, mert a szerelőknek meg az ügyfélszolgálatosoknak ciki, hogy nulla információjuk van, ezért mindenféle pletykákból tájékozódnak hozzáértés nélkül.
Pl. itt a helyi ügyfélszolgálaton, amit 2007 körül vett át a digi a lanos hálózattal együtt, pontosan ismerték az ügyintézők a hálózat felépítését. Ma már senki nem tud semmit.
Így a szóvivő is csak bullshitel, amivel csak lejáratja magát a digi.
-
dchard
veterán
válasz #76519680 #32332 üzenetére
"..csak tovább kell görgetni"
Pont mint a te hozzászólásaidon. Itt is, meg a hwsw-n is... Ezt az ótvaros dumát, hogy kinek miért fizetnek, meg már tényleg be lehetne fejezni. Sok féle kritikát meg lehet fogalmazni a tech újságírással (meg úgy általában az újságírással) kapcsolatban, de hogy állandóan ezzel jönnek azok, akiknek már nincsenek érveik hogy "neked fizetnek ezért?", az már nagyon fárasztó.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
-
törölt tag
válasz kissvendel #32329 üzenetére
Ez a szalay is olyan mint a hwsw oldalon a koi !
Ezeknek ezért fizetnek !
Hogy mocskolják a Digit !
De nem kell velük foglalkozni...csak tovább kell görgetni !!! -
DevKiller
senior tag
válasz kissvendel #32329 üzenetére
Ez így van.
De illene szortírozni egy kicsit, ha már a témával foglalkozni.
Mert ez így nekem úgy hangzik, mintha én ide beírnám, hogy holnaptól lesz 10 MHz B20 és lehoznák, hogy plusz frekihez jutott a DIGI...HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
riki
senior tag
válasz dchard #32307 üzenetére
Én ezt az egészet ,nem is értem. A digi annyira zárt rendszert használ /ezáltal sérülékeny/,hogy mikor Fehérváron elvágtak egy optikai kábelt, lehalt minden,de szó szerint minden szolgáltatásuk megszünt létezni. Ezáltal a fél országban problémák léptek fel. Az,hogy a T-től bérel simet ,azt meg minek ? Akkor már ott a Voda kiszervezett tornyai, amit simán bérelhetne ? Több sebből vérzik ez a cikk. A Digi sajtósa szerintem meg vér profi . Elmondta a sablon szöveget, ami a cégre jellemző ,semmi sallang.
-
DevKiller
senior tag
mert a DIGI-nél nincs belsős kommunikáció.
visszakanyarodnék arra az időszakra, amikor indult a roaming. Megkérdeztem a DIGI facebook oldalán(meg én magam is sejtettem a cég hozzállásából), hogy külön kérni kell a szolgáltatást, nem aktiválják csak úgy. Természetesen igen volt a válasz. Első emberke aki innen a fórumról betelefonált, hogy ő szeretné: Roaming?? Ja igen, mindenkinek alapból aktív. Másnap már megcsinálták neki.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
DevKiller
senior tag
válasz dchard #32307 üzenetére
Keveredik manapság a "belsős" és az "ott dolgozom egy osztályon" dolog.
Én is tudnék regélni arról, hogy dolgozom valahol a vezetékes szolgáltatásoknál, az adott cég árusít mobilt, akkor már biztosan belsős emberke vagyok, és mindent tudok a mobilszolgáltatásról, kérdezzetek nyugodtan.HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
ÁrPi2
senior tag
válasz baly81 #32290 üzenetére
Szalay Dániel 2020. október 8-án megkapta a bezárt Népszabadság szerkesztőségi kollektívájától a Népszabadság Újságíró díjat. (hu.wikipedia.org)
Ettől függetlenül vagy emellett felháborogtató (hatású itt topikunkban) hogy furcsán alapozott cikkecskéjét a DIGI ellenes támadásként értelmezhetnénk!!
Szerintem Szalay Dániel írta le hogy "Mickrotik" , s ezt minden MTCNA nevében is felháborogva visszautasítom
Még jó hogy nem mikro dick! -
nyirzoz
aktív tag
válasz #23310336 #32319 üzenetére
Most zajlott le számhordozásom a BlueMobile-tól. 20 órakor megszűnt a régi szolgáltatónál és másfél óra múlva már a hordozott szám a DIGI-nél volt. Mások SMS elmaradásokról számoltak be hordozás esetén, nekem rögtön jöttek banki- és más szolgáltatói SMS-ek is. Gördülékenyen ment!
-
Fuvaros
senior tag
válasz #23310336 #32314 üzenetére
azért nem kéne elfelejteni, hogy a digi 1000 ftért ad egy alsó csomagot, amit a Voda 3x áron ad. Nem kéne a Digi felhasználóinak aprópénz fizetése mellett igencsak ugrálniuk. A józan ész azt követeli, hogy toleránsak legyenek, de nyugodtan ármehetnek másik szolgáltatóhoz.
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
törölt tag
Őszintén remélem, hogy ennek a baromnak olyan kártérítési pert akaszt a nyakába a DIGI jogi osztálya hitelrontás miatt, hogy még az unokája is nyögni fogja...
Az egyik levélírónk például 50 mobil adótorony leállásáról írt, ami mögött szerinte az van, hogy a DIGI egyes adótornyait Telekom SIM kártya köti rendszerbe „a Magyar Telekom a DIGI díjtartozása miatt korlátozta a mobil állomások hálózati elérését biztosító Telekomos adat SIM kártyákat”
De őszintén gratulálok a Digi szóvivőjének is a bullshit, semmiről nem szóló válasz okán.
[ Szerkesztve ]
-
azozo
senior tag
válasz White24 #32312 üzenetére
Nekem Global ROm-os van ...arra még nem jött
A furcsa hogy telekomos simel megy midkét simen....tehát ezért gyanakszom a DIGIre... pedig a wifit álltottam elsődleges hívásnak...otthon próbáltam a digis wifin... /altiválva a volte és a vowifi kóddal/ a menúben is be van kapcsolva..[ Szerkesztve ]
-
Fuvaros
senior tag
válasz djsunstealer #32303 üzenetére
repülő üzemmódban nem lehet telefonálni
-
laci666
senior tag
válasz dethroner #32288 üzenetére
Huawei Nova 5t dual Sim-es DIGI és VODA is VoLTE megy.
Wifire váltáskor a Digi WoWifire kapcsol.
Valamint a VoLTE-én a hívás piszok gyorsan kapcsol és minőségben is sokkal jobbnak érződik mint a nem VoLTE hívás.[ Szerkesztve ]
ASUS Prime A320I-K,AMD Ryzen3 2200G ,2x8GB 3000MHz DDR4 Corsair ,240 GB Kingston HyperX Savage SSD,LG 27MP59G,SilverStone Raven Z RVZ02,Bequiet Shadow RockLP(Gyári AMD hűtő hely hiány miatt),Huawei Nova 5T, XBOX ONE X,MSI GS63 7RF Stealth
-
dchard
veterán
válasz trec12 #32287 üzenetére
Az egész cikk teljes röhej, főleg ez a része:
"úgynevezett Mickrotik útválasztóval és egy Telekomos 4G USB stick-el van megoldva"
Mutasson valaki olyan tornyot, ami működik és nincs rajta mikró. Könnyű ezt ellenőrizni.
Lehet szidni őket sok minden miatt, de ilyen nyilvánvaló nonszensz-t kitalálni csak olyan tud, akinek fingja nincs arról, hogy egy mobil hálózat miként épül fel. A szövegezése el is árulja, mennyire "belsős" a cikk által említett úriember...
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
Fuvaros
senior tag
sikerült beregisztrálni a digi oldalra, látom az egész profilom az aktuális mától is érvényes szolgáltatásokkal, az új hívószámmal. látom a Aktuális telefonforgalom: 0 Ft sort is.
Még teljesen nem értem ezt, hiszen már volt 2 hívásom kifele a digi kártyáról és még nem volt aktiválva a vowifi és volte. Mindjárt kirakom, mit kellett a diginél beállítani a telefonon[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Pontosan !!!!!
-
baly81
aktív tag
Igen! Jól tudod! ☺
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest