-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz qnadam #33992 üzenetére
inkább azt írtad volna le, hogy mit látsz benne
Más: a napokban olvastam, hogy a DT konkrétan kimondta: a digi miatt vonulnak ki romániából, mert túl nagy a verseny, túl kicsi a marzs.
Nem lepne meg, ha a digi kijelentené még a "vasat" sem veszik át a telekomtól, csak a frekvenciákat ....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Foremi #33983 üzenetére
Téves.
Abból kell kiindulni, hogy a lakosságnak mire van igénye.
Ha a lakosságnak erre a szolgáltatási csomagra (ár+lefedettség+sebesség) lenne igénye, akkor az ügyfélszám nem 170ezer, hanem 500ezer, 700ezer, 1millió lenne (halkan jegyzem meg: már 2 évvel vagyunk az indulás után....).
170ezer ügyféllel + 1500Ft havidíjjal nem lehet gazdaságosan hálózatot fenntartani.
Vagyis meg kell célozni más igényű embereket: akiknek igenis fontos egy nagyobb sebesség (már ha a konstans 10Mbps nagynak nevezhető). Ez nem sikerült a diginek frekvencia hiányából fakadóan.
És itt visszakanyarodhatunk az általam korábban írtakhoz: 2014-ben vehettek volna +19 milliárd "felárért" frekvenciát... -
törölt tag
válasz viktorhu #33976 üzenetére
Most akkor cseréljem le a mobiltelefont laptopra, hogy jó legyen a letöltési sebességem? De azzal nem tudok telefonálni, és a zsebemben sem fér el
Hazaérek töltsek fel képernyőmetés-videót arról, hogyan akad a YT 720p-ben?Újpalotán sokan használják, ott inkább csak 5-7 megabit szokott lenni a letöltés...
Akkor nálam Újpalotán BErmuda-Háromszög van, mert több helyen is 2-3Mbps a sebesség. Kivéve kültéren, direkt rálátással a bázisra: ebben az esetben 10-15Mbps van. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz MadMancs #33967 üzenetére
Na kb. ezért nem veszek kínai telefont....mindegyikkel van valami : xiaominál előfordul, hogy nincs CA B3 tnor+B20 Tkom esetén, VoLTE vagy megy vagy nem, és most ez az eset is gyanúsan gyártó oldali lesz....
Almánál mincs két fizikai sim....
Kb. a samsung maradt...
Sajnos... -
törölt tag
válasz #75114240 #33947 üzenetére
de ettől ez még egy jó minőségű szolgáltatás....Tedd hozzá, hogy szerinted. Ugyanis te önkényesen kivetted a sebességet, mint szolgáltatás részét képező minőségi tényezőt. A te logikád szerint pl. egy vezetékes internet szolgáltatóra ami mindenben jó (csupán a sebessége 4/1) is írhatjuk azt, hogy jó minőségű. A jó minőségbe a sebesség is beletartozik, még akkor is, ha te nem így látod.
ez még egy jó minőségű szolgáltatás, magas rendelkezésreállással. És itt megint mondtál egy nagyot. Ugyanis a rendelkezésre állás az időben és térben értendő.Az nem minőségi probléma, pláne nem szolgáltatói hiba hogy nincs kapacitásuk bővíteni, ez rajtuk kívül álló ok.
2020-ban 1db 5MHz-es duplex blokk 6 milliárdért kelt el úgy, hogy a digi nem licitált. Ha a digit engedik licitálni, akkor mennyiért kelt volna el? 7...8....10 milliárdért? Számoljunk 8 milliárddal.
Ha a digi 2014-ben mind a 3 db 1800-as blokkra a maximális vételárat ígéri (azaz 15 milliárdot/blokk), akkor nem lett volna második körös licit.
Kiadtak 10 miliárdot 1 blokkért 2014-ben, és ha tavaly engedik licitálni vett volna még 2 blokkot, akkor az összesen 26 milliárd (10+8+8).
Tehát ha 2014-ben 3*15 milliárdért frekvenciát vesz (ami 19 milliárddal lett volna több), akkor lenne sávszél...és a digi "egy jó minőségű szolgáltatást" tudna biztosítani, 1-1,5 millió ügyfélnek.Attól, hogy nem vagyok megelégedve a szolgáltatással, még nagyon sajnálom a digit. De úgy, ahogy sok embernek 1 esélye van az életben az áhítatott karriert megvalósítani, a diginek is 1 esélye volt-2014-ben (előtte is volt 2 kizárásuk tenderről 2009 & 2012 , nem kellett volna hazárdírozni és bízni a 2019-es+2020-as tenderben, hanem a biztosra menni 2014-ben).
És bár nem tetszik neked, de akkor is szóvá teszem: tudom milyen névvel írtál itt korábban (kovlaj122...aka #71835392), folyamatosan ekézted a digit. Mióta tulajváltás van a levegőben pont az ellenkezőjét teszed.....
-
-
-
törölt tag
válasz szaboi6512 #33920 üzenetére
Internet alapú hívást akar! Ha a tnoros vodás netkártyák alkalmasak netes hívásra (whatsapp, viber) akkor jogos igény lenne, hogy a digi is alkalmas legyen. Ha ez nem felhasználói oldali hiba, akkor a digi bizonyos portokat tilt...
-
törölt tag
-
-
törölt tag
válasz Renwick #33861 üzenetére
Kis OFF: Romániában a Digi megelőzte a Telekomot mobil előfizetők számát tekintve.
Forrás: [link] [link]
Ha jól tudom nem zárult le az orange-telekom vezetékes szolgáltatás adásvétele.
A csak mobilos szolgáltatással rendelkezőket nem , de a magenta ügyfeleket át fogja venni az orange, és ez a jelenlegi 3,5 milliós mobilos tárboból kb 8-900.000 ügyfelet jelent.
A korábban 7 milliós ügyfélszámmal büszkélkedhető Cosmote Romania (amit később át-brandeltek Telekommá) így válik szó szerint (és itt most elnézés kérek) xarrá. -
törölt tag
válasz sifarr #33883 üzenetére
Kiegészítéssel hadd éljek.
Kicsi politikai szálat muszáj belevinnem, remélem a topikgazda/moderátor ennyit még elvisel.
Egyik (választáson győztesként esélyes) politikai tömörülés sem érdekelt abban, hogy az állam gyarapodjon. Éppen ezért nem az államot hozták most sem helyzetbe a digi megvásárlásával.
A digi megvásárlása egyetlen dologtól függ: a hosszútávú stratégia. Ez pedig a választás kimenetelétől függ. Mert mi van, ha jövőre fordul a kocka? A jelenlegi ellenzék támogatná az új tulajt frekvenciapályázaton? Kétlem...
Tehát:
1. marad a jelenlegi vezetés-és lesz frekvencia, de ezt nem lehet biztosra venni. Ha nem maradna, akkor ez egy rossz üzlet lenne az új tulajnak.
2. nem marad a jelenlegi vezetés: ez esetben be kell biztosítani a digimobil működőképességét. Hogyan lehet? A digivel egyidejűleg mennek a tárgyalások a telenorral is (akár megvásárlás, akár hosszútávú roaming). Szóval ha nem sikerül megegyezni a telenorral, akkor az áprilisi választásokig lehet hogy "kitolják" a vásárlási szándékot.... -
törölt tag
válasz dchard #33820 üzenetére
Én azt nem értem, hogy a Tkom-nak mi a célja a 2100-zal? 5G?
Mert a voda szépen átkonfigolta 4G-re az összes állomást Budapesten, a 2100-as sávon.
Telekommal sokszor olyan gyenge B3 LTE (-110 és -120 dBm közötti, de akár -125 is megjelenik) , hogy levált az erős (-70dBm) 3G-re.
Szóval ha van -70dBm jelerősség 2100 MHz 3G-n, akkor ez ~kb -90dBm-et eredményezne 4G-n.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #33720 üzenetére
Pedig pont hogy nem: a telekom részesedése 43,19%-ról 40,79%-ra csökkent, miközben a másik kettőé még nőtt is!
[kép] -
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #33675 üzenetére
Nézd meg, mikori bázisokat jelenít meg a cellmapper: hiába választod ki, hogy "first seen 01/04/2021" mégis belistázza a februáriakat is.
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #33628 üzenetére
Már csak az a kérdés, ha a román kormány nemet mond a kérésre, akkor a diginek mennyire lesz gond az infrastruktúra cseréjének finanszírozása/meghitelezése. Mert a voda/orange vállat von, aztán megoldják...
-
törölt tag
Ez a történet már le van futva, már csak a formalitások/papírozások vannak hátra.
Mai friss hír: a román digi pénzügyi támogatást(?)/segítséget (?) kér a román kormánytól a huawei eszközök cseréjére. FORRÁS
-
törölt tag
válasz #23310336 #33419 üzenetére
Talán a szlovák piac lehetett volna érdekes-ott volt valami vezetékes kezdeményezésük is, a többin nem tudtak növekedni-mivel ezen országokban csak műholdas szolgáltatásuk volt, és ez a szolgáltatás Európai viszonylatban kezdett beszűkülni.
Ami maradt: az olasz piac sem valami fényes-nem tudnak nőni. A spanyol leány azonban jó számokat produkál.
-
törölt tag
válasz PROHARDVER! #33403 üzenetére
Szerintem teljesen ki kellene tiltani a "szerintem ez/az" lesz típusú hozzászólásokat.
Maradjanak kizárólagosan a szolgáltatással kapcsolatos észrevételek. -
törölt tag
válasz #76519680 #33365 üzenetére
Nem tudom miért reménykedsz.......
Az egész topik, 2014-től a reménykedésről szólt.
Mindenki látta (aki látni akarta), hogy a diginek semmi esélye ilyen "nehezített pályán".
Pontosabban 1 esélye lett volna, de azt valami miatt elszalasztották: ha 2014-ben mind a 3 db 5Mhz-es duplexre rákínálják az első körben adható maximális összeget, a 10 milliárdot, ahogy tették azt 1db esetén. És akkor nem lett volna második kör.
2*15MHz-cel pedig életképes lett volna a szolgáltatás.
Most már kár azon agyalni, mi lett volna ha.....Egy kérdés: milyen szolgáltatóhoz mész a mobillal?
-
törölt tag
válasz this is life #33194 üzenetére
Én inkább másképp fogalmazok: olyan dolgon érdemes "pörögni", amire van ráhatásom.
-
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #33157 üzenetére
Már a legelején, amikor bejelentették a tranzakciót megmondtam: az invitel egy nagyon-nagyon rossz döntés.
Én mindent rosszat oda vezetek vissza.A román/spanyol jövőbeli szál engem nem érdekel: itt élek, Magyarországon.
És igen, igazad van: a digi árazását nem fogják megtartani. -
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #33144 üzenetére
Arra vagyok kíváncsi, hogy a telenor 2*5MHz-es blokkját 700MHz-en mikor fogják tartós (15 éves) bérletbe adni a
diginek4iG-nek. És mondhatják majd azt a Tnornál, hogy kicsi a sáv, nem éri meg kiépíteni....stb-stb.
A következő tenderen (1500-2300 MHz) pedig lehet, hogy lejteni fog majd a pálya ... -
törölt tag
válasz MDanny #33029 üzenetére
Újpalota: dettó. Olyan lassú a digimobil net, hogy használhatatlan. Én visszaadtam minden sim-et.
Jól megszivatták "valakik" a digit.
Mert oké: a 2019-es tenderről jogosan kizárták az inviteles történet miatt. De hogy a 2020-as tendert úgy írták ki, hogy a korábbi (inviteles gvh-s szankció) pont 1 hétig még érvényben volt....
Itt csak akkor lesz változás, ha lesz frekvencia. Addig pedig marad a flottázás.
Persze akik olyan szerencsések, hogy az ő lakcímükön/munkahelyükön megvan konstans minimum 5Mbps, azoknak a digi már most is maga a kánaán. -
törölt tag
Pont most megy az eszmecsere a Telekom topikban az emelt díjas szolgáltatásokról... [link]
Elkezdtem olvasni a digi ászf-et, de nem találtam benne olyat, hogy lehetne tiltani az emelt díjas hívásokat/sms-eket.
Aki jártas benne, kérem világosítson fel, hogy lehet-e tiltást kérni a diginél.Illetve az AKTÍV50-nél tiltva van az emelt díjas sms?
A kérdés azért fogalmazódott meg bennem, mert lehet hogy hamarosan aktuális lesz a gyereknek valami mobilnet...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ritkán fordul elő listaáras készülék árazásnál, de most a voda a nyerő
Samsung A52 5GSES 169 990
Tkom 154 000
Voda 140 990 -
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #32834 üzenetére
Van egy interjú/cikk: Lesz még frekvenciatender az idén
Ezt átveszi a HWSW és az interjú egyik mondatából "fabrikál" saját cikkének címet: NMHH: Nincs könnyű helyzetben a Digi
A legszomorúbb: nulla hozzáadott infót közölnek. Pl. részletezhetné a cikkíró szakmai pillérekre helyezve, hogy a címmel mit akartak sugallni, és új tényeket hozna a eddigi ismertek mellé.
Korábban olvastam a hwsw-t, de mostanra nagyon szakmaiatlan lett.
Olyan blikk-bulvár jellegű.... -
törölt tag
válasz MasterMark #32811 üzenetére
Mind a net havidíját mind a hang havidíját előre számlázzák.
Esetedben ("max" és "junior") a csomagban nincs benne foglalt hang szolgáltatás (percek) és ezért a két csomag hang-havidíja mindig "nulla" forint lesz.
Ennek ellenére minden hónapban a számládon lesz egy sor "nulla" forintos hang szolgáltatás havidíjjal. Ez csak azt jelenti, hogy a havidíjaddal fizetős hang szolgáltatást tudsz igénybe venni.
Ezt a kettészedést azért vezeték be, mert a "plusz" csomag esetén a havidíjban van hang alapú szolgáltatás, és annak 27% az ÁFA, szemben az 5%-os internetes havidíjjal.A másik kérdés: a lebeszélt percek/sms.
Most lesz egy kis kavar a második számlán, de aztán szépen beáll az egész.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz dchard #32810 üzenetére
Telenor ügyintéző 1220-on kioktatott: én nem vagyok előfizető, mert kártyás szerződésem van....
Mondom neki: hölgyem, nyissa meg az ászf-et. Mit ír ott hogy "hello kártyás"....
ÖöÖ....hello kártyás előfizetés.....de ön akkor sem előfizető! Az előfizető az, aki havonta fizet....stb...blabla
Drága hölgyem, ha a saját szemének, és a saját ászf-üknek nem hisz, akkor én feladom. A magyar köznyelvben tévesen honosodott meg a szóhasználat, ugyanis az előfizető helyesen azt jelenti, hogy élő szerződésem van egy szolgáltatás igénybevételére, legyen az előre fizető előfizető (prepaid) vagy utólag fizető előfizető (postpaid).
Még a havi díjas ügyfél sem egyértemű megfogalmazás, hiszen vannak havidíjas prepaid szolgáltatások.
Nem úgy tűnt, hogy sikerült meggyőznöm. -
törölt tag
válasz MasterMark #32798 üzenetére
Ott van a március....
Az első 3 sor egy db előfizetéshez tartozik.
Március 3-án kötötted a szerződést, ezért márciusra részarányos a számlád (második sorban a net tartalom havidíja).
Április teljes hónap ki van számlázva (harmadik sor a net tartalom havidíja, első sor a hang tartalom havidíja).
A márciusi beszéd majd a májusi havidíjjal lesz kiszámlázva.
Ami számomra érdekes: miért számlázzák ki áprilisra a hang alapú részt (0Ft) és márciusra miért nem számlázták ki eseteben?
(értelemszerűen nulla Forint a hang alapú rész mind a "max" mind a "junior" esetén. Ez a kettészedés a "plusz" csomag áfa tartalma miatt lett kitalálva)Szerintem is értelmezhetőbb a telekom számlázása (márciusi havidíj + márciusi beszéd majd áprilisban együtt kerül kiszámlázásra), de itt, a diginél ez van...ezt kell elfogadni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ezt vajon miért vezeti be a szolgáltató?
5.2.1. A Szolgáltatás korlátozásának esetei... d. az előfizető fogyasztása túllépte az adott
szolgáltatás tekintetében az igénybevétel felső korlátjaként meghatározott 4.000,- forint forgalmi díjat.
ászf -
törölt tag
válasz rider01 #32551 üzenetére
Meglepődtem azon, amit írtál (mínusz 39 ezer voda). Majd utánaolvasok az ügyfélszámban történt változásoknak...
Átgondolva, lehet ez az oka: ódzkodnak a "maraton netet" lemásolni, és hasonlót nyújtani....
Pedig 2 variáns van: vagy sok net adni olcsón -lásd digi (és akkor az ember nem bánja, hogy bennmaradt a net, amit nem használt el) vagy drágábban adni, de akkor ne vesszen el 30 nap elteltével.
A voda és a telenor megtalálta az arany középutat (legalábbis a saját érdekeik szerintit): drágán és 30 nap érvényességgel adják.Korábban írtam, hogy pl. románoknál minden feltöltős tarifában legalább havi 50GB adat van (2200 Ft-ért). Ők vajon hogyan oldják meg, hogy a miénkkel azonos népsűrűségű vidékkel, azonos lélekszámú fővárossal, azonos frekvenciakészlettel, és ilyen nagy adatmennyiségggel mégsincsenek használhatatlanra terhelve az állomások?
-
törölt tag
válasz rider01 #32548 üzenetére
"...a Telekom ... is tudnak olcsók lenni, pl. a céges flotta csomagom 1800 forint és korlátlan beszéd, SMS és internet van benne.."
Ha ebből levonod az áfát, levonod a telekom adót, levonod a hívásvégződtetési díjat, netán még a 10GB roaming után fizetendő nagyker díjat is levonod, akkor hamar rájössz, hogy ez a csomag önköltségi ár alatt van. Olyan áron pedig csak úgy lehet szolgáltatni, ma egy másik ügyfél fizeti ki a veszteséget: pl. publikus lakossági.
Szóval a díjcsomagodra azt írni, hogy tudnak ólcsók lenni.....háááát...khm... -
törölt tag
válasz dchard #32541 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy esetleg a "digimobil teszt" díjcsomaggal, és a "tesztelj velünk" szlogennel 2 Ft-os telekommunikációs adót szerették volna elkerülni, úgy hogy közben rövid idő alatt ügyfeleket szereznek. Természetesen ilyet nem lehet a végtelenségig csinálni, de mondjuk 1 éves időtartamra sem lehet ilyet kérvényezni?
A hozzászólásodból azt olvastam ki, hogy nem lehet, és ezek szerint befizették a tesztidőszakra is a telekomadót. -
törölt tag
Újraolvasva a távközlési adóról szóló törvényt, érdekes dologot vettem észre.
Miért lett a digimobil első csomagjának a megnevezése "Teszt", és miért folyt a csapból is a "tesztelj velünk" szlogen?
3. Adómentességek
Mentes a távközlési adó alól a segélyhívás, az adománygyűjtő szám hívása, az üzenetküldés
adománygyűjtő számra, a teszthívás, teszt-SMS, és a magánszemély előfizető hívószámáról
indított hívások időtartamából havonta 10 megkezdett perc. -
törölt tag
válasz Lajosnagy17 #32483 üzenetére
"...már az ország 70%-ban biztosít kültéri lefedettséget..."
Területi 70%, vagy lakosság szerinti 70%?
-
törölt tag
válasz Palesztin994 #32407 üzenetére
Itt leírtam az árat: [link]
Itt leírta a topikgazda, hogy mit kell mondani: [link]
Itt leírtam a kulcsszót román példával, hogy mire lehet hivatkozni az alku során (nem nehéz analógiát vonni és átültetni magyar gyakorlatba): [link]
Aztán itt (az utolsó bekezdésben) már 1 az 1-ben, szájbarágósan is leírtam: [link]
Fentebb leírták, hogy mi az alapcsomag: [link]
Nyilván ez így nem jobb a maga 0,2GB-os havi keretével mint a digimobilMaxPlusz. (itt sajnos korábban rosszul írtam, összekevertem a két digis csomagot). Tehát ehhez kaptam egy kiegészítő netes csomagot.Ezek után mit kéne tegyetek? Hívjam fel helyettetek a 1270-et, "mert az én hangom mélyebb?"
-
törölt tag
válasz domper2015 #32400 üzenetére
Nem is az volt a cél, hogy a digi publikus tarifája össze legyen hasonlítva egy nem publikus tarifával.
A kérdés onnan indult, hogy a fórumtárs feltételesen a digimobilhoz való csatlakozásról érdeklődött, illetve azt kérdezte, inkább maradjon-e a vodánál. Erre írtam, hogy bizonyos esetekben (voda ügyfélmegtartás) el lehet érni a digivel azonos/közel azonos tarifát másik szolgáltatónál is (pláne ha azzal meg van elégedve és csak az ár miatt váltana, akkor miért ne maradna egy jóárasított megtartós tarifával?) -
törölt tag
válasz #76519680 #32393 üzenetére
Első körben leíram a magyar vodás sztorit.
Második körben a románt.
Ennyi....
Meg még annyi, hogy 2 vodás app csak úgy lehet a telefonon, ha más-más országhoz tartoznak. [kép]
1999.01 óta (vodafone-airtouch révén) vagyok vodás, amikor Magyarországon még csak szó sem volt vodáról.
Ennyi a teljes sztori....Ehhez jön az, hogy jöttem volna a magyar vodától a magyar digihez, de nem engedett el az ügyfélmegtartó csoport...
Erre írtam az első hsz-emben, hogy megmondom a tuti-t.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz baly81 #32387 üzenetére
Mutatok neked ilyet: [kép]
15 éves voda.ro előfizetés, 5 euróért, ugyanannyi mint a digi.ro korlátlan beszédet tartalmazó csomagja.
A vodával ugyan korlátlan beszéd csak hálón belül van ennyi pénzért, de kérdem én: mire nem elég havi 1200 perc hálón kívül?
A net havi 60GB (most promóban adtak valamiért +100GB-ot) vs. digi 50GB-ja, vodánál van ingyen sms (diginél fizetős az sms), és vodánál a csomag tartalmaz felár nélküli roamingot is 2,8GB+100perc erejéig (diginél ez is fizetős).
Tehát: a digi megjelenése pozitív hatással van még a konkurenciánál lévő előfizetőkre is. -
törölt tag
válasz fateless #32385 üzenetére
"Digis" árakat pl. a román voda csak akkor ad, ha valakinek sok év vodás előélete van, nem volt tartozása, és bemondja hogy zárják le az előfizetését, mert megy a digihez.
Nem hiszem, hogy valaha is változna az, hogy a digi = a nagy nyilvánosság számára elérhető legolcsóbb szolgálatással.
Hogy pár(ezer) embernek a voda hasonló tarifát ad a digiével, az = a hibahatárral.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz fateless #32383 üzenetére
Elnézést kérek mindenkitől: az egyéni szerencsém nem összemérhető a digimobil mindenki számára elérhető csomagjával.
Így lezárható a téma.
Lehet így is: "elénk tárhatnád" , "akár blöffölhetsz" ...stb....
Sokszor egy privát üzenet + a ŕégimódi "kérlek szépen" csodára képes. -
törölt tag
-
törölt tag
válasz Palesztin994 #32362 üzenetére
Én megmondom neked a tutit: úgy hívják vodafone ügyfélmegtartó csoport.
Tegnap 1490-ért jobb csomagot kaptam, mint a digimobil Max.
És országos lefedettségem van, normális sebességgel, felár nélküli roaminggal.
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Milyen routert?
- Okos Otthon / Smart Home
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nem nagyon maradt titok a Poco X7 Pro kapcsán
- Autóhifi
- Milyen autót vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest