Új hozzászólás Aktív témák

• Foremi

tag

Szerintem abból induljunk ki, hogy szolgáltatás ára havi 1500 Ft (szerencsésebbeknek 1000 Ft). Ezért a pénzért nem olyan jó a sebesség és lefedettség, mint a többi szolgáltatónál (amik többszörös árban adják a mobilinternetet).
    Én viszont teljesen elégedett vagyok vele, mert ezért a kedvező havidíjért mindent tud, amire nekem szükségem van. A weboldalak hamar betöltenek, a Facebook és Messenger is, a webrádió sem akadozik, és még YouTubeozhatok is rajta.

Viszont van aki egy jóval drágább szolgáltatáshoz viszonyítja, ez pedig egyáltalán nem korrekt összehasonlítás. Ezt sok helyen megfigyeltem, van aki egy 30.000 Ft mobiltelefont összehasonlít egy 150.000 Ft-ossal. Össze lehet hasonlítani, de több szempontból sem érdemes (úgy is a drágább lesz a jobb, az olcsóbb a kedvezőbb áru, a kettő pedig nem lesz ugyanolyan). Ha reálisabban nézem a helyzetet, sokan vannak, akik nem tudnak megvenni egy 150.000 Ft-os telefont, mellé havi 10.000 Ft-os mobil előfizetéssel. Viszont az olcsóbb készülék is sok mindent tud, amit a drágább társa, csak nem olyan gyors, kisebb a RAM, processzor és tárhely. Ettől még teljesen használható és jó a 30.000 Ft-os telefon (meg az olcsóbb mobilinternet).

Új hozzászólás Aktív témák