-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitpork
nagyúr
De ha már próbálom akkor a Digi lenne a cél mert akkor tudnám a nyaralóban is használni a netet. Ott a voda/t-home/telenor nekem és a családomnak soha nem ment. Mindenki másnak igen. Megvettem 3 szolgáltató 3 eszközét és nem. Most ha a Digi menne a kocsiban akkor megérné a havi 1000ft-t pluszban.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
válasz papa807 #32697 üzenetére
Sim. Ilyenbe lenne próbálva. Most hogy nézem ez lehet microsim
(#32696) dethroner: itt nincs valószínűség mivel nem volt próbálva benne még semmilyen. A más szolgáltatók simje arra vonatkozott h próbáltam már ilyen mobil eszközt de nem magában az autóban.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
bitpork
nagyúr
Szevasztok Béláim a Diginetben!
Olvasom hogy többeteknél kocsiban megy a net sim. Éppen ezen töröm a fejem hogy nekem is milyen jó lenne. Van Szegeden valaki akinek van kártyája amit próbára bele lehet tenni az autónkba?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
snooze
veterán
válasz MasterMark #32686 üzenetére
akkor a digi is adhatna ki kártyát,meg ugye a számhordozást is lehetne..
GO Gunners!!!
-
MasterMark
titán
válasz 4Grider #32685 üzenetére
Igen, most nézem a telekom is ugyanígy tart nyitva ahogy a digi:
Telekom: Üzleteink 2021. március 8. és 22. között informatikai, kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás céljából tartanak nyitva, ide értve az elveszett, meghibásodott SIM-kártyák pótlását is.
Akkor nem értem a telenor miért nem egészíti ki ezzel ugyanúgy.
Mondjuk azt sem értem, hogy a lottózó miért lehet nyitva...
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterMark #32683 üzenetére
Igen, a Digi helyesen értelmezi a jogszabályt. A Telenor és a Vodafone nem.
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterMark #32680 üzenetére
Gondoljatok bele, hogy nem kis anyagi és a helyi ügyfelek szemében presztízsveszteség egy fél évre bezárt plázában lévő ügyfélszolgálat...
És azért, mert a hatályos jogszabály így szól:
6. § (1) A személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani, kivéve
1. a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 1. § (2) bekezdés a) pontja szerinti szolgáltatás (pénzügyi szolgáltatások),
2. a közlekedési és a szállítási szolgáltatás,
3. a magánegészségügyi szolgáltatás, ideértve a szemüvegkészítést,
4. a szociális szolgáltatás,
5. a postai, a csomagküldő és a házhozszállítási szolgáltatás,
6. a totózó és lottózó szolgáltatás,
7. a járműszerviz szolgáltatás, a mezőgazdasági és iparigép-szerviz szolgáltatás, a háztartásigép-szerviz szolgáltatás, az épületgépészeti szolgáltatás,
8. az informatikai, a kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás,
9. a temetkezési szolgáltatás,
10. az állategészségügyi szolgáltatás,
11. az állat-, növényegészségügyi, élelmiszer-vizsgálati laboratóriumi szolgáltatás,
12. az élelmiszer-feldolgozási szolgáltatás,
13. a közétkeztetési szolgáltatás,
14. az állattenyésztési szolgáltatás,
15. az ügyvédi szolgáltatás,
16. a biztonsági szolgáltatás,
17. az épületüzemeltetési és irodai szolgáltatás,
18. a járműkölcsönzési és a gépkölcsönzési szolgáltatás és
19. a mosási és tisztítási szolgáltatás
céljára szolgáló helyiség vagy helyszín.
(2) Az ott foglalkoztatottak kivételével a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiségben vagy helyszínen – az (1) bekezdés szerinti kivétellel – tilos tartózkodni. -
veterán
válasz MasterMark #32680 üzenetére
Gondolom nem szeretnének megint büntetést a korrupt rezsimtől... Most a változatosság kedvéért ilyesmi miatt.
-
snooze
veterán
válasz MasterMark #32674 üzenetére
telenornál nem láttam ilyen korlátozást..
link nékik lehet???
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
pjen
félisten
válasz MasterMark #32676 üzenetére
Azért én megpróbálnám, hátha.
-
Foremi
tag
Én pont tegnap kérdeztem, hogy tudok-e rendelni mégegy Digi SIM kártyát (vennék egy Digimobil Junior csomagot is). Sajnos 22.-ig biztos nem lehet a hatályos kormányrendelet miatt. Tehát meglévő ügyfeleknek sem postáznak.
-
Dan-szan
senior tag
Kedden volt nálam ez a probléma. Nos aznap még annyit kiderítettem, hogy bármelyik szolgáltatónál levőt tudom hívni kivétel a Telenor.
Másnap reggel gondoltam mielőtt segítséget kérek az ügyfélszolitól csak rápróbálok, pikk-pakk működött minden, így nem derült ki mi lehetett a hiba oka.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
DevKiller
senior tag
válasz goro1000 #32666 üzenetére
Szia! Ha még nem vagy ügyfél, akkor minden további nélkül. Annyi, hogy a településednek ahova a lakcím kártyád szól benne kell legyen a DIGI település listájában.
és 1000 ft helyett otthoni szolgáltatás nélkül 1500 ft/hó.[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
goro1000
aktív tag
Sziasztok! Simán digi mobil előfizetést lehet rendelni?
-
törölt tag
-
djsunstealer
aktív tag
válasz djsunstealer #32663 üzenetére
Ha csak Android 11-n nincs tiltva a voWifi.
-
ruzsass
tag
válasz djsunstealer #32659 üzenetére
UMDIGI A5 Pro-n valóban megy a feleségemnek is.
[ Szerkesztve ]
-
kanyi51
senior tag
Kösz, sz@r telefont vettünk
-
törölt tag
válasz djsunstealer #32659 üzenetére
-
kanyi51
senior tag
válasz djsunstealer #32657 üzenetére
Csak nem lecseréled a telót?
-
djsunstealer
aktív tag
Digi voWifi vajon működik Umidigi a9 Pro-n? Mtk helio proci.
-
the.odzsy
aktív tag
válasz DevKiller #32649 üzenetére
Nem kell kábel csere az iszonyú munka, főleg ha földkábel. Ha rövidül a kábel, bele kell toldani. Nem szép munka, de munka és költség hatékony. A veszteség meg max kb. 2x0,03 dBi. Ott az optikai szálak újra párosítása a nehéz feladat, főleg ha nem figyeltek a szálak színeire.
MAGYAR vagyok nem turista!!!
-
MasterMark
titán
Az ügyfélszolgálat száma még mindig nem hívható, erről tud valaki valamit?
Switch Tax
-
dchard
veterán
válasz DevKiller #32652 üzenetére
A kérdés az, hogy hol keletkezik a hiba. Ha a végfelhasználóhoz közel (PON), akkor két kötődoboz között a komplett szakaszt cserélik. Ugye ne felejtsük el, hogy nem csak a szálakat kell(ene) összekapcsolni, de a kábel szerkezeti integritását és időjárás-állóságát is helyre kell állítani, ez nem olyan egyszerű. Ha pedig a gerincet nézzük, ott sem véltelen, hogy relatíve sűrűn vannak kültéri optikai kötődobozok ([link]). Ilyeneket lehet látni 10kV távvezetékeken, vagy a MÁV oszlopsorán futó optikánál többek között. A jó minőségű hegesztésnek minimális a csillapítása (0.1dB vagy kevesebb), ebből elég sokat kibír, egy tisztességesen méretezett hálózat (akár PON, akár gerinc).
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
DevKiller
senior tag
-
Dan-szan
senior tag
válasz MasterMark #32643 üzenetére
Igen, próbáltam ugyanaz a szöveg.
Fogalmam sincs mitől lett ez. Ügyfélszolgálat vajon tud ebben segíteni?Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Boxi88
őstag
-
Lackooo84
nagyúr
válasz MasterMark #32639 üzenetére
Azért megnézném egy ilyet hogy javítanak, meg az milyen lesz utána minőségileg.
The Truth is out there...
-
Dan-szan
senior tag
Ez okozhatja azt nálam, hogy Telenoros szám hívásakor azt mondja : a hívott szám nem megfelelő? Ugyanakkor sms-t tudok küldeni ugyanannak a számnak.
Digis számot pedig simán tudok hívni.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Fuvaros
senior tag
na akkor végre nem zavarnak telon diginet van szerencsére
[ Szerkesztve ]
Nem fuvaros, ez csak megtévesztés...
-
ACE-
addikt
válasz MasterMark #32622 üzenetére
"
A Domino előfizetéseden megmaradt, fel nem használt egyenleg összegét vissza tudod igényelni, ha
a Domino szerződésed feltöltés hiányában szűnt meg, és a megszűnéstől az igénylésed benyújtásáig számítva még nem telt el 1 év. "Ha átvitted a számot a DIGI-hez, akkor megszűnt a szerződésed, így elvileg erre nem vonatkozik a visszaigénylés...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
4Grider
nagyúr
válasz MadMancs #32631 üzenetére
A voda rosszul írja.
Az aktuális jogszabályi hely ez a szolgáltatásokkal kapcsolatban:
6. § (1) A személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiség vagy helyszín köteles zárva tartani, kivéve
1. a szolgáltatási tevékenység megkezdésének és folytatásának általános szabályairól szóló 2009. évi LXXVI. törvény 1. § (2) bekezdés a) pontja szerinti szolgáltatás (pénzügyi szolgáltatások),
2. a közlekedési és a szállítási szolgáltatás,
3. a magánegészségügyi szolgáltatás, ideértve a szemüvegkészítést,
4. a szociális szolgáltatás,
5. a postai, a csomagküldő és a házhozszállítási szolgáltatás,
6. a totózó és lottózó szolgáltatás,
7. a járműszerviz szolgáltatás, a mezőgazdasági és iparigép-szerviz szolgáltatás, a háztartásigép-szerviz
szolgáltatás, az épületgépészeti szolgáltatás,
8. az informatikai, a kommunikációseszköz-javítási szolgáltatás,
9. a temetkezési szolgáltatás,
10. az állategészségügyi szolgáltatás,
11. az állat-, növényegészségügyi, élelmiszer-vizsgálati laboratóriumi szolgáltatás,
12. az élelmiszer-feldolgozási szolgáltatás,
13. a közétkeztetési szolgáltatás,
14. az állattenyésztési szolgáltatás,
15. az ügyvédi szolgáltatás,
16. a biztonsági szolgáltatás,
17. az épületüzemeltetési és irodai szolgáltatás,
18. a járműkölcsönzési és a gépkölcsönzési szolgáltatás és
19. a mosási és tisztítási szolgáltatás
céljára szolgáló helyiség vagy helyszín.
(2) Az ott foglalkoztatottak kivételével a személyes megjelenést igénylő szolgáltatás céljára szolgáló helyiségben vagy helyszínen – az (1) bekezdés szerinti kivétellel – tilos tartózkodni. -
veterán
válasz MasterMark #32632 üzenetére
Igen ez lehetséges, nem néztem digit, csak arra reagáltam hogy ne reklámozza hogy van amelyik üzlet ügyfélszolgálati tevékenységet is folytat. Attól nem lesz bajuk mert ezek szerint rendelet megengedi, különben voda se kürtölné világgá.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
MasterMark
titán
válasz MadMancs #32631 üzenetére
Itt már linkeltem, digi csak szervizként tart nyitva.
------------
más: Közben most néztem gond van a vezetékes nettel, gondolom égnek a vonalak azért nem elérhető a 1272
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
veterán
válasz 4Grider #32612 üzenetére
Szerintem de. Voda is írja appban hogy CSAK ügyfélszolgálati ügyintézés lehetséges üzletekben. Gondolom ugyanez vonatkozik digire is.
[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Manus4
tag
Bementem az ügyfélkapura, és nem látom a jelenlegi számlákat, de évekre visszamenőleg sem mindet, ez általános hiba most? Pár héttel ezelőtt még jó volt.
De ha fizetnék akkor ott beemeli a tartozás összegét és mellé teszi a számla sorszámát amit ugye nem látok ..... -
dchard
veterán
válasz 4Grider #32627 üzenetére
Ami a lényeg, hogy mivel az aggregációs hálózat nagy része ugyanaz az infrastruktúra, így - hacsak a probléma nem az előfizetőhöz nagyon közel keletkezik - a mobil és a vezetékes hálózat kiesése jó eséllyel egyszerre történik.
A kitárulkozó idegenektől mindig elfog a hányinger. [Cornelius]
-
MasterMark
titán
1272: A hívott szám pillanatnyilag nem elérhető.
Na jól kezdődik...
Switch Tax
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterMark #32619 üzenetére
Az előző hozzászólás végén lévő igénybejelentéssel.
-
MasterMark
titán
Hol lehet ezt kérni?4Grider köszi.Két számot előszőr dominora váltottam, mert nem tudtam, hogy át fogom-e tudni hozni majd a saját nevemre meg stb. Azt akkor jó lenne visszakapni.
Bár még mondott valamit, hogy az előfizetésből azt a pár napot is ki fogják számlázni amielőtt dominora váltattam.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
4Grider
nagyúr
Ennyire nem hivatalos:
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/domino-dijcsomagok/egyenleg-visszafizetes[ Szerkesztve ]
-
fil
őstag
válasz 4Grider #32615 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy ez nem hivatalos. Hiszen előre fizettél egy szolgáltatásért, amit a továbbiakban nem tudsz igénybevenni, vagy ha úgy tetszik ők nem szolgáltatják. Ezáltal jogtalanul "gazdagodnának" amennyiben nem fizetnék vissza. Szerintem minden szolgáltatónak vissza kell(ene) térítenie a azt az összeget, amiért nem nyújt ellenszolgáltatást. Az már más tészta, hogy a többnyire kis összegekért nem járnak utána az ügyfelek, ők meg maguktól nem fizetik vissza.
-
adman
tag
17. ker nincs mobil. mármint még jel sincs. bázisokon nem szokott lenni szünetmentes?
-
4Grider
nagyúr
válasz MasterMark #32613 üzenetére
Nem hivatalosan a Telekom még visszautal megszüntetett/elhordozott előfizetés egyenlegét is. Gondolom majd idővel rájönnek, hogy ez nekik nem üzlet...
-
ACE-
addikt
válasz MasterMark #32613 üzenetére
Ha megszünteted akkor kérheted hogy hova utalják a megmaradt összeget. Azt nem tudom hogy ennek van-e díja.
[ Szerkesztve ]
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
leo81
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #32589 üzenetére
Múlt héten még csak a csupasz acéltornyot láttam itt: [link]
-
Beniii06
addikt
válasz 4Grider #32608 üzenetére
"De ha nincs szüksége a számra, akkor felesleges az új helyen fizetnie a sim-et/feltöltést/előfizetést."
Azért írtam a domino-t mert ott vissza lehet kapni az összeget, mínusz egy-két sms ára,(de az már nem erre a topikra tartozik) és a szám is megmarad, ha később meggondolná magát.
"Got any other secret weapons?"
-
Beniii06
addikt
válasz Larry2141 #32605 üzenetére
Csak tippelek, de ha te vagy az előfizető és nincs tartozásod a Digi felé, akkor számhordozással is megszűnik a szerződésed elvileg, de majd megmondják, hogy ez lehetséges-e.
Nekem szerződés megkötésekor az ügyfélszolgálatos azt mondta, hogy távolról is lehetséges megszüntetni a szerződést vagy pl. számhordozással is mondjuk egy domino-ra, direkt rákérdeztem a változó helyzet miatt.
"Got any other secret weapons?"
-
4Grider
nagyúr
válasz Larry2141 #32605 üzenetére
Részlet az ÁSZF-ből:
Az Előfizetői Szerződés Előfizető általi felmondását a
Szolgáltató minden olyan formában lehetővé teszi,
amelyet a szerződés megkötésére is alkalmaz. Az
Előfizető a határozatlan idejű Előfizetői Szerződést
azonnali hatállyal bármikor jogosult további
jogkövetkezmények nélkül felmondani – írásban,
sajátkezű aláírásával ellátva. Az Előfizetői Szerződés
bármely ezzel ellentétes kikötése semmis.
Szolgáltató a felmondást csak abban az esetben
fogadja el, amennyiben az a jelen ÁSZF-ben megjelölt
hivatalos úton érkezik meg Szolgáltatóhoz az Előfizető
egyértelmű azonosítása mellett.
Az Előfizető az Előfizetői Szerződést egy általa
megjelölt határnapra is felmondhatja. Ebben az
esetben az Előfizető a felmondásról szóló
nyilatkozatában köteles megjelölni azt a határnapot,
amely naptól a nyújtott szolgáltatást nem kívánja
igénybe venni. E határnap a felmondás megtételétől,
vagy megküldésétől számított nyolcadik és
harmincadik nap közé eshet.
Elérhetőségeik:
1272
Postai úton: 1385 Budapest, Pf.: 832.
Faxon: +36 1 707-6700
Kábeles szolgáltatással kapcsolatban a következő email cím használható: ugyfelszolgalat@digikabel.hu. -
Larry2141
újonc
Sziasztok!
Nem tudja valaki esetleg, hogy DIGImobil előfizetést hogy lehet most lemondani? Ügyfélszolgálaton nem, mivel a Covid miatt most csak készülék javítással foglalkoznak.
A honlapon nem találtam semmit róla. Előre is köszönöm. -
Majkee84
aktív tag
válasz MasterMark #32603 üzenetére
Tőlem sem kértek. Amikor voltam átvinni a régi számom akkor meg lepattintott, hogy hívjam az ügyfélszolgálatot. Így is történt, kb. 2 perc az egész.
[ Szerkesztve ]
Steam / Origin / Discord / RSC / PUBG : Majkee84
-
nyirzoz
aktív tag
válasz MasterMark #32601 üzenetére
Tőlem kért a hölgy egy 6 jegyű kódot a telefonos ügyintézéshez.
Arra lenne szükséged!
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hálózati / IP kamera
- Politika
- Milyen routert?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- I5 4.gen. Félgonfig
- Lenovo Ideapad Flex 5 Ryzen 7-5700U / 16GB RAM / 1TB NVMe SSD / 14 FHD IPS Garanciális
- Gigabyte AORUS RTX 2080 Ti XTREME 11G videokártya garanciával
- Újszerű ASUS PCE-C2500 PCIe LAN 2,5 Gb hálózati kártya (2.5 Gigabit Ethernet PCI-E Network Adapter)
- GIGABYTE P850GM 850w 80 PLUS Gold
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest