-
GAMEPOD.hu
Összefoglaló
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Digi VoLTE roaming képes készülékek (szükséges a VoLTE működéséhez)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.
-
DrBubo77
Topikgazda
(rögzített hozzászólás)
2024. március 1-től
● a DIGIMobil Plusz a jelenlegi 1.830 Ft listaárról és 1.480 Ft kedvezményes árról 2990 Ft-ra nő.
● a DIGIMobil MAX a jelenlegi 1.830 Ft-os listaárról és 1.480 Ft-os kedvezményes árról 2.990 Ft/hó összegre emelkedik.
● A DIGIMobil Junior a jelenlegi 1.250 Ft-os listaárról és 910 Ft-os kedvezményes árról 1.990 Ft/hó-ra módosul.
● Az eddigi 4 forintos percdíj valamennyi belföldi irányba 10 forint lesz.
● A nemzetközi irányú hívások díja az 1. díjzónában 5 Ft/percről 76 Ft/percre módosul.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
Új hozzászólás Aktív témák
-
andor80
senior tag
tökéletesen érthető miért nem jutott frekihez a DIGI....
Tartsd tisztán a képernyőd ne engedj a digitális szennyezésnek.Blokád alatt tartom én is!
-
-
Kuter
senior tag
Lesz itt frekvencia bőven.
[ Szerkesztve ]
Mindhalálig Nvidia! mondta egy microelectronic engineer , vagy lehet hogy én?
-
csacsi67
addikt
Itt a Digi 2 dolgot szurt el de nagyon 1 Invitel megvétele meg a Digi mobil. Logikusan gondolkozva ne hogy már a Digi elöbre járjon mint a telenor amiben x része van a magyaroknak. Ilyen elmaradott techniklát ami az Invitelnek van nem szabad meg venni pl nálunk 94 óta nem fejlesztett az Invitel max internet 15/1 mega ez a XXi században nem nyerő. Amikor van másik szolgáltató is nem digi de az már 1000 netet ad majd nem annyi pénzért mint az Invitel. Anno akkor a Norvégokhoz zartozott még a Telenor Ök is megvehették volna az Invitelt csak a norvégok nem hülyyék nem véletlen ,hogy a világ 3 dik leggazdagabb országa. Valamint iekkora frekvenciával bele vágni x év utn a mobilszolgálatásba halálositélet.
Én beszéltem elég sok külsös digis szerelövel ugy el van adosodva a digi hogy 3 -4 havi bérükkel tartoznak a külsös szerelöknek. Irta itt valaki korábban ,hogy az összes bamknál a Diginek nem adnak hitelt ez is igy igaz ahogy az illető irta anno itt a topicba. Sajnálom ,hogy ez lett a sorsa de aki itt nem ahoz a körhöz tartozik annak vége Lásd Bige Úr. -
Foremi
tag
Jó kérdés, hogy a jelenlegi ügyfelek megtarthatják-e a jelenlegi csomagokat. Sok szolgáltatónál volt erre példa, én több mint három évig voltam egyszer egy ilyen lezárt csomagban, mert sokkal kedvezőbbek voltak a feltételei az aktuálisoknál.
Anno a UPC-nél voltak a Freedom csomagok, amik korlátlan internetet adtak és ehhez a Vodafone hálózatát használták. Később ezeket a csomagokat megszűntették, vagyis lezárták, de meglévő előfizetők tovább használhatták, csak új előfizetést nem lehetett rá kötni. Azután a Vodafone megvette az UPC-t. Viszont akik nem mondták le a Freedom csomagot, ők a mai napig használhatják.
Lehetséges, hogy a jelenlegi csomagok is le lesznek zárva, de meglévő ügyfelek (amíg nem mondják le) tovább használhatják.
-
Miska0330
tag
Picit összeesküvés elméletem van. De pont a mai nap halt meg a magyar Telenor tulajdonos is. Itt a lehetőség a PPF -től megszerezni a hálózatot. És kész a DIGI hálózat + Telenor 4play portfólió.
-
Flashget
félisten
Akkor jöhet az áremelés a Nemzeti Mobil 5G-vel...maffia módszerrel nyírtak ki a Digit és hozták olyan helyzetbe, hogy eladja a Magyarországi céget. Betakarták a netet, mobilt és végül a kábeltv-t.
Realme GT Master Edition
-
n00n
őstag
Hát ez elég szomorú...
-
csacsi67
addikt
-
Komplikato
veterán
válasz Foremi #33073 üzenetére
"Reméljük ez nem érint negatívan minket ügyfeleket. A szolgáltató neve nem lényeges, de a jelenlegi árak és minőség maradjon."
Az attól függ, hogy Kubatov Lista pozitív a user vagy sem."Figyelj arra, aki keresi az igazságot és őrizkedj attól, aki hirdeti: megtalálta." - (André Gide)
-
Beniii06
addikt
válasz Foremi #33073 üzenetére
Szerintem sem fognak maradni a jelenlegi árak. Eddig az árpolitika Romániát követte(nyomott áron többet adni), ezek után helyi árazás lesz az biztos.
Majd a digi szépen beolvad a telenorba, ha ott is többségi részt szereznek vagy meg nem veszik az egészet. A digi mobil frekvenciái jól jönnek majd a telenornak, a telenor is országos lefedettségű vezetékes szolgáltatást szerez, mint a Voda és a Telekom. Ez is lehetséges forgatókönyv.
Még jó hogy csak másodlagos sim digi-s a telefonban és nem az elsődleges nálam.
Ilyen profit orientált tulajdonosokkal a kódolatlan dvb-cnek is lőttek szerintem.
"Got any other secret weapons?"
-
ggabor02
aktív tag
Dobtam egy hátast.
Most akkor lesz + frekvencia? Honnan? -
DevKiller
senior tag
-
betyarr
veterán
hát,ez nagyon jó...most olvasom a híreket a digiről.gondolom,ha eladják,akkor kezdődik az áremelkedés és a pénzek további lopkodása a strómanok által.hajrá magyarország,hajrá lölő!
-
Samott
addikt
-
DevKiller
senior tag
És amint megveszik a DIGI-t változik a hálózatnév:
Fityisz.Mobil HUKomolyra fordítva, undorító. Ennyire mélypontra kerültek, hogy elkell adni?
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
törölt tag
Akkor amint nyitnak az ügyfélszolgálatok, mondok fel minden szerződést !!!
Én nem etetem lölőt !!!!! -
Foremi
tag
Reméljük ez nem érint negatívan minket ügyfeleket. A szolgáltató neve nem lényeges, de a jelenlegi árak és minőség maradjon.
-
Renwick
őstag
ÚJ FEJEZET A TÁVKÖZLÉSI PIACON
A 4iG MEGVÁSÁROLHATJA A DIGI MAGYARORSZÁGI VÁLLALATCSOPORTJÁT
Előzetes megállapodást kötött a 4iG Nyrt. a román RCS & RDS konzorciummal, a tulajdonában lévő DIGI Csoport magyar érdekeltségeinek megvásárlásáról. A DIGI az egyik vezető távközlési szolgáltató Magyarországon, amelynek megszerzése jól illeszkedne a 4iG telekommunikációs piacon bejelentett növekedési terveibe, illetve az Antenna Hungáriával tervezett nemzeti távközlési platform létrehozásába. A felek előzetes szándéka szerint a tranzakció legkésőbb szeptember végéig zárulhat.I see you blaming each other -- And I love you still
-
forgat
tag
A jelenleg futó közép kategóriás /80e-ig/ Xiaomi-k közül melyik az amelyik mókólás nélkül azonnal kezeli a Digi volte-t és vowifi-t is?
-
p2pp
őstag
Zalakaros fürdőn legyen az a lényeg!
Mert körülötte már van vmennyi, csak pont ott nincs sajnos még.Iphone 16 Pro 18.0 Huawei Watch GT3 Giga B450 Amd 5600G 2x8 3000 Vengeance 3x1T M.2 Nvme
-
Isaac76
tag
XIX.ker ,dübörög az online tanítás 10h , mérés alapján 10/4Mbit beltéren , szerintem teljesen jó.
Otthon a XVIII. Lakatos lakótelep mellett ennél még jobb szokott lenni (ja és beltéren szintén) -
-
Hosssszu
őstag
válasz Lajosnagy17 #33056 üzenetére
És ez mégis miben érinti a digit?
-
nyitom
aktív tag
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Lajosnagy17 #33053 üzenetére
Ez nem a Telenor topik!
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Lajosnagy17
senior tag
Meghalt a Telenor tulajdonosa.
https://www.origo.hu/nagyvilag/20210329-a-leggazdagabb-cseh-uzletember-is-meghalt-az-alaszkai-helikopterbalesetben.html
-
rin33
senior tag
Most is 10w a szektorok EIRP-je mint eleinte?
-
zelikocc
senior tag
válasz Foremi #33048 üzenetére
Azért az A50 nem valami magas kategória... Kb a középkategória alja. Nekünk A51 van amit gyűlölünk mert sokkal szarabb mint egy A50, lassú, szaggat, laggol minden baja van és élvezhetetlen használni. Az S9+ sokkal sokkal jobban működik, pedig picit régebbi, viszont az már tényleg felső kategória. Térerőben viszont kb. megegyeznek, míg egy J3 2017 vagy egy iPhone 6s Plus érezhetően elmarad tőlük.
-
Foremi
tag
Én azt tapasztaltam, hogy Samsung Galaxy A50-el kisebb a térerő, mint egy Huawei Honor 7S-el, pedig az előbbi sokkal drágább telefon, és elvileg magasabb kategóriás. Ez természetesen nem csak Digi-nél, de minden szolgáltatónál ilyen, az A50-nek gyengébb az antennája. Amikor megvettem, elég sokan panaszkodtak erre, szoftverfrissítésekkel némiképp javítottak a helyzeten, de még így is gyenge más telefonokhoz viszonyítva. Meg a Wifi is gyengébb benne, mint más mobilokon.
Én ebben az árkategóriában már jobbat vártam volna el, de ez van. -
n00n
őstag
válasz DevKiller #33034 üzenetére
Ez a dolog csakis attól függ, hogy milyen modem van a telefonban. Általában a drágább telefonokban jobbak is vannak. Egyébként ez nagyon sokat számít. Nekem egy középkategóriás Xiaomim van, feleségemnek 2 kategóriával kb feljebb, és ahol nálam már nincs pl térerő, nála még simán lehet 1-2 pálcika.
-
-
bksgbr
tag
válasz DevKiller #33034 üzenetére
Ezt a tapasztalataim alapján cáfolnám. Nálunk van egy Samsung J5 2017 és egy Huawei Y7 Prime 2018 használatban. Míg a Samsungon vígan telefonálok VoLTE-n, addig a Huawei-en a VoLTE hiánya miatt ugye csak 2G marad, de ott van hogy bejövő hívásnál ki sem csöng, és a net is eléggé lassú (most pontos értéket nem tudok mondani, de szinte használhatatlan, míg a Samsungon megy a net). Ezt a megfigyelést Eger egy adott pontján figyeltem meg nagymamámnál.
-
nyitom
aktív tag
válasz 4Grider #33032 üzenetére
Csak azt se feledd, hogy ahol én lakom, a főváros legnépesbb kerülete és mégsem volt gondom a lefedettséggel. Persze lehet hogy ennek az is az oka, hogy 1 samu a40 es és 1 samu a50 es készüléket használunk a párommal és budapestnek eddeg alig volt olyan pontja ahol ne lett volna elfogadható volte illetve sávszélesség. Tehát szerintem ez készülékfüggő is.
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
4Grider
nagyúr
válasz nyitom #33030 üzenetére
Vigasztaljon a tudat, hogy nehéz lenne mindenkinek a te bázisod közelébe költöznie, akiknek esténként csak 1-2 Mbps, vagy annyi sem jut a saját bázisállomásukról...
Az meg főleg betenné a kaput, hogy ha a le nem fedett területeken élők is behúzódnának a bázisállomások környékére. Most egy hétig pl. nekem is le kell mennem a Balaton partjára, ha a túloldalról szeretnék valami lefedettséget kapni... -
törölt tag
válasz MDanny #33029 üzenetére
Újpalota: dettó. Olyan lassú a digimobil net, hogy használhatatlan. Én visszaadtam minden sim-et.
Jól megszivatták "valakik" a digit.
Mert oké: a 2019-es tenderről jogosan kizárták az inviteles történet miatt. De hogy a 2020-as tendert úgy írták ki, hogy a korábbi (inviteles gvh-s szankció) pont 1 hétig még érvényben volt....
Itt csak akkor lesz változás, ha lesz frekvencia. Addig pedig marad a flottázás.
Persze akik olyan szerencsések, hogy az ő lakcímükön/munkahelyükön megvan konstans minimum 5Mbps, azoknak a digi már most is maga a kánaán. -
MDanny
senior tag
válasz zsola400 #33026 üzenetére
Zugló - Rákosszentmihály határában munkanap napközben sokszor csak éppenhogy megvan az 1Mbps kifogástalan térerő mellett. Útközben hazafelé a Rákosi úton jól használható, általában 8-10Mbps, az Ikarusnál szintén, de a Jókai utca környékén 3-5Mbps. Sajnos lassan nekem már második kártyának sem felel meg, de pont az a vicc, hogy sok helyen míg a Telekom 2G-vel is éppenhogy jelen van, addig a Digivel 4G-n telefonálni is lehet kiváló minőségben. Nem számít, ennyit még megér, de adathasználat szempontjából nem mindig szabad számítani rá. Azon csodálkozom, hogy amíg korlátlan volt és több ismerős állandóan YT videókat, Digionline-t nézett vele, addig nem tapasztaltam ekkora leterheltséget Zuglóban, többen le is mondták azóta. Bejelentettem, de inkább csak jeleztem, a vélemény az, hogy pl. a full digis (FTTB + FTTH) Füredi lakótelep mobilneten intézi a homeoffice-t és a sulit... De teljesen mindegy, amerre járok gyakorlatilag minden nagyobb lakótelep (Füredi, Újpalota, Csepel, Gazdagrét) közelében ezt tapasztalom. Ameddig a beszélgetés minősége marad ilyen, addig marad nálam.
Xiaomi 11 Lite 5G NE 8/128GB EEA (Yettel VoWiFi + Telekom VoWiFi), POCO F3 8/256GB EEA (Telekom VoWiFi); DIGI 1000/300 FTTH, Telekom 250/10 ED3 + Telekom TV M, Direct One Plus HD TV
-
-
DevKiller
senior tag
Mai napon egy kertibográcsozás alkalmával volt időm tesztelni a DIGI-t, szóval íme a tapasztalataim:
Nálunk itthon, kint eddig GSM volt, az sem mindenhol. Mióta frissült a képernyő, és valamivel kékebb a környék(szerintem bázis építés azonban nem történt) azóta folyamatos internet elérés van kültéren. Ez abban mutatkozik meg, hogy 0-1 csík van.(a 0 ugy értendő, hogy pl samunál a "pálcikák" helyét mutatják, tehát az extra gyenge jel, de még éppen van kategória)
Ezen ma az M4-et 480 - 720P között tudtam nézni online, tehát stream. Akadás és ehhez fogható hiba nem volt. mérések alapján 3-4 mbps a letöltési sebesség. Gyanus, hogy egyedül vagyok/voltam a cellán.A dolog most beltéren úgy megy, hogy folyamatosan fel és le esik a telóm a hálózatról, igazából azt műveli mint régebben kint.
Ha ez annak a jele, hogy tervezik lefedni a településemet, akkor több mind boldog vagyok, de már így is nagyon. Bent van WIFI és VoWIFI, kint pedig térerő és VoLTE.Lehet kinevettek de a hasonló értékeket produkáló voda B20 mellett ami ráadásul elég komolyan adatkorlátos is ez nekem nagy fejlődés.
Alig várom, hogy nekem is működjön a telefonom kint és bent is megfelelően.
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
baly81
aktív tag
válasz 4Grider #33000 üzenetére
Nálam, (Debrecen belváros) lakásban 14/4 Mbit sebesség állandóan megvan, pedig itt azért lehetünk egy cellán sokan (is). Késő este ↓ 20-22, illetve ↑ 8-9 Mbit-et is szoktam mérni. Ráadásul, napról-napra szinte ugyan azt az eredményt kapom napszakokra lebontva. Sajnos a Ping nálam is 15-30 közötti, de nem fogok eret vágni miatta!
Korábbi méréseim alapján a Tkom is max. 19/9-et tudott itt 10-es Ping-el, szóval én nem tartom a DIGI "kezdését" annyira rossznak...[ Szerkesztve ]
Ne mássz fára, ha nem tudsz úszni, mert elüt a villamos!
-
F.B.I.
veterán
válasz szaboi6512 #33016 üzenetére
Az. Köszönöm!
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
F.B.I.
veterán
Üdv!
Az USB stick-el adott AKTÍV 50 SIM külön is használható egy 4G tabletben? Netflix, online játék menne rajta.Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
-
nyitom
aktív tag
válasz Lajosnagy17 #33011 üzenetére
Csak az a baj,hogy nincs hozzá kapacitás mert a központosítás nem képes rá!!!
[ Szerkesztve ]
ELVTÁRSAK KONYEC !!!
-
szpetyko
csendes tag
válasz Lajosnagy17 #33011 üzenetére
Persze, hallottam én is. Elhiszem, ha majd oda érünk.
Amúgy 1 hónap múlva, az már bőven túl van az első negyedéven, amire a kérdésed vonatkozik.
-
szpetyko
csendes tag
válasz Lajosnagy17 #33008 üzenetére
Év végéhez képest nem sokkal fog nőni, ha egyszer be vannak zárva az üzletei. Amúgy én is hordoznám át hozzájuk a számom, ha tudnám...
-
Lajosnagy17
senior tag
Arra kíváncsi leszek, hogy mennyi előfizetője lesz az DIGI-nek az első negyedév végén. Mit tippeltek?
-
Beniii06
addikt
válasz Sas madár #32998 üzenetére
Szolgáltatótól vásárolt telefonok(főleg az átbrandelt változatok) már csak ilyenek, amin a szolgáltató saját módosított rendszere fut. Korábbi vodas telefonjaim(alcatel,huawei klónok) is ilyenek voltak és többek között ezért is nem vásárolok már a szolgáltatótól telefont. Az olcsóságnak/részletfizetési lehetőségnek megvan az ára.
"Got any other secret weapons?"
-
zelikocc
senior tag
válasz 4Grider #33000 üzenetére
Én is egy kis faluban lakom ahol tuti nincs más, mégis csak konstans stabil 10 Mbit 0-24-ben, amit nem értek. Már régóta figyelgetem hogy van itt valami a háttérben amitől valamiért különböznek egyes cellák maximális elérhető sebességei a terheléstől teljesen függetlenül, csak nem tudom hogy valamilyen konfiguráció lehet más, vagy a betáp adhatja a különbséget. (a térerő erőssége és minősége is kizárva)
Egyébként nekem is rengetegen csodálkoznak az 50-es számon, pedig a TV-ben annyiszor megy az 50-es reklám hogy már engem is idegesít
Új hozzászólás Aktív témák
● A politikai jellegű hozzászólások figyelmeztetés nélkül törlésre kerülnek!
● Az Összefoglalóban megtalálható, hogy mit ír a Digi ÁSZF a szolgáltatás és a SIM kártya használatáról. Az ezzel kapcsolatos hozzászólások törlésre kerülnek.
● A személyeskedő, sértő vagy flame jellegű hozzászólások törlésre kerülnek.
● Az iPhone-os SMS küldést boncolgató hozzászólások törlésre kerülnek.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI kábel TV
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest