-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
válasz mikromanus #23993 üzenetére
Teljes megszüntetés szerintem sem valószínű.
Igaz hogy azt mondják hogy azért tennék mert rossz irányba vitte el a játékot,de valjuk be,ennyire hülyék mi sem vagyunk hogy ezt elhigyjük! Hol érdekli ez őket?!
A profit legyen meg és kész!
Az RMAH pedig hoz nem kis profitot!
Az hogy plusz feature-ket raknak bele azoknak akik nem akarják használni,ezt már el is kezdték.
(hellfire ring és egyéb account bound-os craft).Máris érezni az RMAH "hanyatlását"
De véleményem szerint teljesen nem fogják megszüntetni.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
quex
tag
válasz Poctar #23996 üzenetére
Ha a ládádban van, akkor miért nem teszteled le játékon belül egyedül haladva különböző nehézségi szinteken és akkor magad érzed a különbséget.
Szerintem van olyan MPL, ahol az a kis plusz védelem szükségessé válik az életben maradáshoz, alacsonyabb MPL-en pedig feleslegessé, oda meg jól fog jönni a plusz sebzés. A választott szintnek megfelelően öltözködhetsz.I have an RNA joke, but it might get lost in translation.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Poctar #23994 üzenetére
Ahova lehet, oda spike trap/cluster arrow bónuszt érdemes rakni, persze ilyenekből nem sok van, ami úgy ad bónuszt, hogy kevesebb a dps kiesés, mint amennyit a bónusz jelent. (Magyarul csak quiverre éri meg bola/ha bónusz magas MP-re(kivéve, ha cluster bombs-t használsz csapatban), elemental arrow meg közepes MP-re, cluster arrow meg alacsony MP-re)
-
Poctar
senior tag
válasz mikromanus #23995 üzenetére
Fontolgatom is a cserét vagy nem cserét, de úgy fest marad a ládában a Mara.
-
mikromanus
veterán
válasz Poctar #23994 üzenetére
Szerintem a mara amu csak jó speckó skill jellemzővel megfontolandó. Már ha ilyen buildre gyúrsz. Ez a jellemző nem hiszem, hogy ellensúlyozna 12k DPS-t. De persze a te döntésed.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Poctar
senior tag
Köszi a válaszokat!
Általában csak gamolok és nem nézegetek oldalakat, hogy mi mennyire módosítaná a dps-t.
Az alábbi amulettekről van/volt szó:
Ezt használom
és
erre gondoltam cserélni.A Mara amulet +3987 életet add és 0.9% prot-ot. A sebzés azonban 12731-el csökkenti.
Nem igazán tudok dűlőre jutni, mivel a + értékek és a 9% Bola Shot azért nem tűnik rossznak (tegezem +8% add).Szóval 12-13e sebzés nem kevés, de biztos, hogy megér annyit, hogy a többi értéket figyelmen kívül hagyjam?
(~187e a sebzésem a Mara-val ~175e.) -
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #23992 üzenetére
Amíg van trade ablak a játékban és klikkelhető/felvehető amit más ledob, addig a RMAH és AH birizgálása felesleges. Hacsak nem kezdik el hatékonyabban szűrni a csalókat/botokat és "fekete" árusokat. Addig biza szépen bezsírozhatják az ötletet szép vastagon és jól fel.... Jól felkészülhetnek legközelebb ami előtt nyilatkoznak.
edit: az más tészta, hogy ilyen jobb craft és egyébb módszerekkel arra ösztönzik a felhasználót, hogy ne a RMAH-AH-ból szerezze be a cuccait. Esetleg ha lenne pár speckó, csak a craftolt itemen rollolható jó tulajdonság, mint a SoJ-on és Mara-n pl, akkor könnyen elérhetnének sikereket.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Ifju
aktív tag
válasz LLKobe #23984 üzenetére
szerintem ezt rosszul értelmezték sokan
az eredeti cikk és a fórumokon elcseppentett információk alapján én úgy látom, hogy a team megpróbálja elvinni a játékot olyan irányba, hogy ne legyen (ekkora) szükség ah-ra
ezt további boa craftingok és különféle újabbfajta "enhancementek" formájában próbálják megvalósítani - vagyis hogy javítani tudja a játékos a holmikon lévő statokat, vagy hozzáadni/cserélni/rerollolni statokat a tárgyakon
(ezekhez ideális nyersanyag a demonic essence, mivel küzdeni/farmolni kell értük, nem megvásárolhatók)[ Szerkesztve ]
-
Rém
tag
válasz LLKobe #23984 üzenetére
Nem hiszem, hogy egy pénzkereseti forrástól megfosztanák magukat, csak, hogy a játékosok egy részének a kedvére tegyenek. Mert ugye kis hazánkon kívül vannak olyan országok, ahol a pénzes ah nem úri huncutság, csak a játék megkönnyítésének egy része. Nincs időd, fizess, nem látom hol ebben a gond!
-
LLKobe
veterán
[ Szerkesztve ]
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Poctar
senior tag
Hello!
Kérdésem az lenne, hogy DH esetén megéri leváltani 58% chd-t és 7,5 chc-t az alábbiakra:
+106 dex
+63 all res
+7 chc
+89 vit
+9% bola shot damage
+193 int -
whabaky
tag
válasz davidsito #23980 üzenetére
Nekem ami megdobta kicsit a játékot azok az achivement-ek. Vannak egész jó kihívások (tudom-tudom, most jön, hogy E-Penis stb, de nem mindenki azért csinálja, hogy mekkora királyvagyok, hanem újabb "kihívások")
pl:
- öld le Maghda-t úgy, hogy ne érjen hozzád egy "lepkegömb" sem
- hagyd, hogy Haedrig Eamon ölje le a feleségét miután átalakul
- act-3mon amikor a 4 tüzet kell meggyújtani... előbb gyújtsd meg, minthogy leölnéd a "falramászókat"
stb
- bucher-t akkor öld meg amikor a saját rohanásától el van szédülve
- öld meg úgy diablo-t, hogy nem veszed fel health globe-ok közül 1-et sem (ez közelharci kariknál elég nagy kihívás lehet)Szóval van azért kihívás és én azért élveztem
Amennyiben ez még mindig nem hoz elég pozitívumot a játékba, kezdj HC karaktert. Nekem így ~450 óra softcore után igazi felüdülés (ma reggel lett 60as a monkom). Normális az AH, nincs tele hulladékkal olyan szinten mint a softcore-ban, illetve izgalmasabb, mert eleve nem halhatsz meg.
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=whabaky
-
RockHaRD
addikt
válasz davidsito #23977 üzenetére
a pónin kívül csak a developers hell van, ahhoz pedig semmi mást nem kell tenni, csak újra töltögetni a pályát, amíg be nem dobja a nyitott ajtót hozzá. Ott sincsenek új fajta mobok, pláne kihívás, csak minden zombinak van normális neve a fejlesztők után.
szal ha új mobokat, kihívást akarsz, akkor vagy tedd fel a Path of Exile-t, vagy várd meg a 2 évet, amíg kijön a kieg a diablohoz.
-
davidsito
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget kérek és társakat keresek .... mert picit unom a farmolást.
Titkos pályákat szeretném felkutatni, végigvinni.
Azt hiszem több is van, egyedül nem akarok nekifogni.Üdv.
Dávid64+ értékeléssel rendelkezem az új rendszerben.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Rankerz #23967 üzenetére
én megnézem mindig az újakat
cseréltem a furyt egy kraftolt kardra, több DPS, mínusz fear. nagyon komoly árai vannak ezeknek a fegyvereknek, 20 millió buyout volt az ára és volt még bent egy másik jó vétel is, amikor néztem az AH-t. majd amikor megvettem a fegyvert rá 2 percre megint bekerült egy jó vétel AH ár alatt rendesen. aktívkodik egy csaló megint szerintem
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
mikromanus
veterán
válasz Rankerz #23970 üzenetére
ööö. Ugye azt tudod, hoyg ez decemberi, meg egy hasonló novemberi feltöltés van fent hasonló témában. EZ igazán nem nagy energiaráfordítás volt ezúttal
-
Rankerz
senior tag
válasz mikromanus #23968 üzenetére
A murit értettem , a publikálást a nagyközönség felé nem : Félre ne értsd engem nem zavar ha napi 10 et linkelsz is be, csak nem látom mi motivál valakit hogy módszeresen felvegye és feltöltse a 'bohóckodását', amire kb még visszajelzést se kap(?) Vagy ez olyan már mint a streamelés, hogy minden második ember csinálja ha kell ha nem?
thx Gorneck
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Rankerz #23937 üzenetére
Ma épp WD napot tartottam...de ezzel így elvoltam...nem azt mondom sima ügy volt....de nem is volt vészes (mondjuk én lenyomtam az eliteket is)...ide jobb a locust valóban pókok és VQ helyett.
Egyébként LOH Macikkal kb mint halottnak a csók....Majd lesz kedvem megnézem skornnal...ha látok vmi normális fajtát...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Rankerz #23967 üzenetére
Simán jó muri. Cyberbeninek van mit dislikeolni ha rossz hangulatban van.
Ez azt hiszem azért lett fölrakva, mert ment a zokogás, hogy a DH játszhatatlan meg egyérintős, meg jajderoooosz. Bliz Gimmídömoníbekk! Pedig nem is szar és arcéllel töri be a tremorok arcát, lávatóból iszik és neki a hiroshimai robbanás is csak laza bemelegítés lenne a munkához.edit: bár ahogy nézem ez már tényleg csak saját szórakoztatásra ment, mert eddigre már egész jó cuccai voltak. 1-2 patch-csel korábban kezdtem, csak eluntam valahol a felszerelését és tesztelését.
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
válasz mikromanus #23966 üzenetére
Ezeket a videókat önmagad szórakoztatásán kívül más indokkal is csinálod?
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
F-ECT$
titán
DH-val van "fun" build? Nem a hatékonyság a lényeg, hanem csak valamilyen szempontból extrém, mint pl wd-vel a zombie dogos.
Dive ever, work never.
-
Sirandrish
legenda
válasz attiati #23956 üzenetére
Mert a tradenek semmi köze nincsen semmihez, a drop meg nem kaszt függő.
Eladni normális áron csak az igazán jó cuccokat lehet, és azokat meg megveszik..minden kariból van bőven
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
attiati
veterán
válasz Sirandrish #23955 üzenetére
és milyen egyéb szempontból nem?
mivel álljak neki?Van az amcsi szerveren egy lvl25 barbárom, csak át kéne jönnöm eu szerverre és később marhára nem lenne kedvem harmadszor is újrakezdeni
Trade szempontjából miért mindegy? Gondolom amelyik kasztot többen használják, annak a cuccait egyszerűbb eladni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
attiati
veterán
melyik kaszttal érdemes nekiállni? (trade, drop szempontjából)
-
Amur
addikt
válasz Helmoras #23945 üzenetére
köszi,akkor a 70allres mellé van 111 int akkor ugyanott vagyok mint a 2x annyiba kerülő 80allreses cuccal.szuper!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Gorneck
legenda
-
Amur
addikt
Azt hol tudom megnézni hogy barbinak mennyi allrest ad 110 intelligence? (azt leszámítva hogy megveszem és rárakom)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Szancsó
aktív tag
válasz killerjohn #23936 üzenetére
Nekem egy ideje már nincs ilyesmivel gondom ( nem, nem hagytam abba a játékot ), de igen, előfordult. Mármint ha kapcsoltam az archon -t, akkor jött az állókép. (Ez elmúlt, most egyéb hibákkal örvendeztet meg néha...)
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
Cyberbeni
addikt
válasz Rankerz #23937 üzenetére
kb 100k volt a fegyver, és simán megy vele az xp gyűjtés: [link]
(0.9 aps-ű a fegyver, és rendhez ugye csak dmg/hit számít)200str, 1350 avg dmg, 150chd, ls keresésre van három rare fegyver is most AH-ban, mindegyik jóval ls skorn alatti áron, mondjuk most 900k a legolcsóbb, de kb az a legjobb is.
Gyuri megzavart itt a barbározásával... Mindenesetre gondolom WD-hez is vannak jó 2kezesek olcsón.
[ Szerkesztve ]
-
Rankerz
senior tag
WD Mp10 keep 2 farmot próbálta már valaki Skorn nélkül? 1 kezes LS fegyóval meg egy kis LoH val engem rendesen elpicsáztak,de LS skornra meg sajnálom a nem létező goldot
-
mikromanus
veterán
válasz mikromanus #23934 üzenetére
Persze az előző kb a "minden, kivéve a ww barbi" esetre vonatkozik. Sok-sok LoH abban csodákra lehet képes. Már ha nem böszme nagy kétkezessel nyomulsz...
-
mikromanus
veterán
válasz Terrorista #23931 üzenetére
67%-nyi resistek és armor minimum (adatlapon jelzi ha föléállsz a pontértékeknek. lvl 60-as ellennel számol). Ha könnyűt akarsz, akkor kb 70 kellhet. Ez 700 resist kb (a 70%). A barbár nagyon rugalmas karakter, így van pár opció mindig. Ha kevés van itemből, akkor használhatsz warcryt. Opcionálisan overpower crushing advance rúnája is szóbajöhet. Ahogy kiveszem a leírásból a fehér ellen véd. Azaz minden ami nem elemi támadás. Ha elemi támadás ellen védenéd magad, akkor arra van egy passzív absorb skill. A legoptimálisabb, ha ezek nem kellenek neked, hanem megoldod itemből.
Life: MP10-en kb 35k lehet jobb védelemnél a határ. Ezalatt már alkalmanként kényelmetlenül kevés az élet. Emellett minnél több, annál jobb (ha nem megy a sebzés rovására persze).
Élettöltés.
Magas sebzésen a life leach a jobb választás. Lomha fegyverrel meg még egyértelműbb az előny a leach javára
Opciók:
1. fegyver. Kiválthatja más slotokat és passzív/aktív skilleket, de többnyire sok dps-t is buksz rajta.
2. passzív skil: jó ez, de vannak hasznos és szükséges passzívok. Ha teheted kerüld
3. öv: barbár övön is lehet éeach. Ez a legolcsóbb megoldás. Egy Wh többet adhat azért DPS-ben, de ez is jó megoldás.
4 aktív skill: elsődlegesen a rend az, amit érdemes használni. Irdatlan DPSt oszt területre és kb adott időre halhatatlanná is tesz. Erősen javallott a többi módszeren túl. Lehet próbálkozni élettöltés nélkül is. Ha úgy jól megy, akkor kiváltható: Szerintem nem stabil a build nélküle. Pedig az extra dam és az extra táv is hasznos. Ennél a critet külön színnel nem jelzi, de ha egy ellenfélen critel, akkor végigszívja az időtartalmat. Még tesztelendő, de azt hiszem a legelső "tick"/csapás számol csak a LoH-ba és a normál életszívásba (ami nem a rúnából jön)Fury töltés:
Vagy standard fury generátor skill kell (kétkezes fegyvernél ez lassú töltés), vagy passzív, vagy Immo set. Ha van immo set és/vagy passzív töltésed, akkor mehet önmagában hammer (vagy seismic) is minden "main skill" (töltő skill) nélkül. Battle rage into the fray runa erősen javallott még jó fury regen mellett is. Lehet probálkozni enenk a kiváltásával más skillnél (OP - Momentum pl), de szerintem ez a legoptimálisabb. Ha hammer központú leszel, akkro lehet kell 1-2 -hammer resource item is. Ha tudsz veszteség nélkül szerezni az jó,d e nem létszükséglet ez sem. Amin lehet: Mara amu, Skull grasp, SoJ (utóbbi csak indokolt esetben/elitvadászatnál, mindent irtó esetben minuszos), Immo-böszmenagy-sujtójafegyverválasztás:
- kétkezes: skorn, vagy socket-chd-main stat kombós magas átlagsebzésű darabok. Ha hammer a fő skill, akkor számíthat a sebesség. Ha egyedi csapás hatásmaximálás a cél (rend, revenge, charge, overpower), akkor jobbak a lassú fegyverek azonos DPS mellett (magasabb átlagdam). Sajna a skornt nagyon kevés roll tudja felülmúlni, de lehet jókat találni skornon túl is (pl van most egy very best of 2 milliárdért)
- egykezes stílusok: két fegyver kell. A main hand inkább magas sebzés, amennyi chd összejön (vagy socket) és esetleg némi statpont. A fury a legjobb. Ha nincs 24 MS és sprint, akkro a futkosás lehet idegesítő lesz. Vagy cold damos itemet szerezz ez esetben, vagy adj a csicskának ilyet (azkaranth amu, azurewrath kard, buriza nyílpuska pl)! Offhandben én a gyorsabb fegyvereket szeretem. Lehetőleg magasabb chd-socket-main stat kombósakat. Lehet leachet szedni rá, de az élettöltés megoldható skillekkel is, Ez a fegyverkombó jó amúgy ww barbinak is. HotA barbinak lehet lassabb fegyver is, de ha szeles sprintet is használsz, akkor az nem lesz oylan jólsebző. Keveset fog tickelni, a kétkezes fegyverhez képest viszont kicsit üt ez is. Az echoing fury alap sebesség növelése hat az offhandre is. Lassú fegyver is jó lehet így ha csak a nyers erőt nézzük.Azt ennyi az alap kb. A skillezés az más esti mese...
[ Szerkesztve ]
-
Cyberbeni
addikt
válasz Terrorista #23931 üzenetére
[link] -> másolat készítése, és akkor saját dokumentumok között állítgathatod az értékeket. (és főleg csak a wotb alatti gyorsabbat kell nézni)
vagy esetleg d3rawr.com, detailed ehp/dps, és ott még dps-t is kalkulál (itt én 4.5 tornádóval szoktam számolni, 24% movementspeed mellett kb ennyi szokott lenni)könnyen elérhető pl ias nélküli dagger mellé 3db 9% ias tárgy (pl: inna/lacuni a movementspeed miatt+kesztyű+gyűrű/sisak)
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Valaki(k) szoktak innen partyban nyomulni? elsősorban xpzés érdekelne engem, bármilyen mp, de a lendület és a tempó híve vagyok. Public gémben mindenki totojázik, és általábana gearjük sem elégséges az egyhitekhez. Elvittem már pár karimat plvl 30 fölé, de egyedül képtelen vagyok huzamosabb ideig farmolni, 1-2 óra után beáll nálam a főtengely, de artyban a 8-10 óra se kottyan meg
Ilyen tses cuccolásban is benne vagyok[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Terrorista
senior tag
válasz Cyberbeni #23914 üzenetére
Kicsit laikus vagyok a témában. Anno mikor újra elkezdtem barbározni, akkor az volt a célom, hogy ne haljak meg minden eliten vagy bosson és persze haljanak is a mobok.
Az offhandről mindössze annyit tudtam, hogy legyen rajta LS-socket-CHD és gyorsabb mint MH. Az AS kiszámolás nekem új, egyáltalán mennyinek kellene lennie vagy milyen formula alapján lehet eldönteni, hogy mennyi kell pl. ehhez az offhandhez?
Mikromanus
Abban esetleg tudsz segíteni, hogy mik azok a "cél statok" amiknek meg kellene lennie, hogy mondjuk ne haljak meg, fenn tudjam tartani a berserket és viszonylag normális damagem is legyen single/multi targeten?A Skornt azért preferálnám mert 2x1H fegyverre jelenleg nem lenne elég goldom meg tetszik a fegyver.
A mostani gearen is tudnék javítani, de már nem akarok addig semmit venni, amíg nem körvonalazódik a dolog.
Minderre most van 600M gold, nem sok, de sajna csak ennyim van.Nyilván nem kérem, hogy komplett guideot írjatok, de ha van ötlet-tipp-tanács azt szívesen fogadom, akár itt, akár más linkek formájában.
Előre is köszi!
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz granini #23928 üzenetére
Attól a linket láthatod. Abban benne van minden.
Ez az a skill, hogy olyan Maszk filmbe illően előkapod a kalapácsot, böszme nagy lesz és lecsapod vele az ellenfeledetBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
válasz mikromanus #23916 üzenetére
Aproemberke, a kuzinom barbarral halad, de en nem ertem ezeket a kulonbozo build roviditeseket. Nyilvan tajekozatlan vagyok. mi az a HotA pl..? A WW-t sektem hogy WhirlWind, dehat az csak 1 skill a sok kozul.. feltetelezem hogy a HotA build, ha mar igy el van nevezve konkretan feltetelezi bizonyos egyeb skillek hasznalatat es passzivok egyuttletet.
Tudom mindig ezek a roviditesek fognak ki rajtam, de omst nemcsak azt nem ertem hogy mi az hogy HotA hanem azt sem hogy az milyen konkret buildet takar..
Egyelore a CCWMWM-CMXXXL wizard buildet ertem egyedul.. ami nyilvan az evszamot takarja romai szamokkal, amikor a wizardot gyartottak.. nem..?
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #23922 üzenetére
Azért én rendibendi vagyok mert ha vagy akkor nem viszek Archont sose
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz killerjohn #23920 üzenetére
Igen. Indítod a vágót és beáll a kép...nem leesik az fps...hanem megáll a kép...nem 1 secre...hanem 3-4-re. Jobb esetben a többiek levágnak mindenkit...rosszabb esetben halott vagy...
Egy szokott run alatt nálam 3-4 esetben ez van. Ha van archon a partyban, akkor első fagyi után lépek is ki...nincs értelme játszani így. A kitakarás engem annyira pl nem zavar...
Gorneck#1239
-
SLYM
veterán
válasz killerjohn #23920 üzenetére
nekem a plazmavágó öli meg a gépet. másodpercekig nem látok tőle semmit ha benyomja, mert megáll a kép (soloban egyébként ritkán jön elő ez a bug). de a skilltől magától se látni rendesen, mert ugye nem átlátszó a lézer amit kilő
[ Szerkesztve ]
-
SLYM
veterán
válasz killerjohn #23913 üzenetére
nem látok tőle semmit és nem mellesleg megöli a gépem (ami legalább 4x erősebb, mint a játék ajánlott gépigénye)
Edge én sem az embereket nem szeretem akik játszanak vele, hanem ahogy ezt megjeleníti a játék
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Terrorista #23912 üzenetére
Ami jó ww-re, az többé-kevésbé HotA-ra is jó. MP10-re mondjuk ez nem. Gyenge a main hand (is). Sokan fújnak az echoing furyra, de az alap sebesség növelést kevés más módon hozhatod be.Ami alapelvárás lehet (függetlenül EH vagy nem EH választástól):
- socket, main stat, magas fizikai sebzés (nem elemi dam, hanem min és max dam értékek). Esetleg chd. A chd-socket kombó nagyon jó tud lenni, de ritka is. Passzív miatt a mace vagy axe a jobb, de ezek elég lassúak is (ha nem EF).
Elitere épp lehet jó valami soj, de szerintem ez nagyon határeset kategória. Az átlagdamod csökken a "normál" mobok ellen, az elitek ellen meg kicsivel nő. Ha lassítás kell, akkor jobb fagyasztós cucc a followeren. A szöszi és a templar használhat azurewrathot, a lövész burizáz. Mindegyiknek hasznos lehet egy jó stunos vagy fagyos azkaranth amulett.Opcionális fejlesztések:
- nadrág: kétsocketes magas statpontos. Ha ez a legend, akkor main stat sok jöhet, ha rare, akkro rengeteg vita+kevés main stat szerezhető.
Valamennyire skillekkel kivédhető a gyenge chc, de hasznos ha az is van. Ez teljesen rajtad áll mennyire fejleszted, de a hellfire ring és/vagy az amu
Ha nem bontod meg az Immo setet, akkor sok más sloton nem tudsz fejleszteni. Esetleg jobb immo csizmát és övet szerezhetsz (jobb skill, több statpont. Ezek sajna csak az armor rovására mehetnek).Ha megbontod, akkor helm és kesztyű lehet jobb másból (mempo, rare gloves). Ha viszont megtartod az immot, akkro nem kell unforgiving és akár mehetsz hammerral fury generator "alapskill" nélkül is. Vagy jobban megy a sprint (ha használod). Mondjuk ahhoz a crit hasznos ha több.(#23915) pzske
vitás skorn??? Erősen ellenjavalt. Max ha két hasonló van és az egyikre épp került. Egyébként ha kétkezes fegyver, akkor átlagdam, chd, socket, main stat a nyerő (ezek mindegyike megvan a skornon is). Ha kényelmes akar lenni a kolléga, akkor life leach, de az vagy az árat dobja meg erősen, vagy hasznos DPS növelőktől veszi el a helyet. Cserébe viszont kb mindenhol máshol kiselejtezhetőek a fix életszívások (rend maradhat esetleg, de öv és passzív így nem szükséges leaches)[ Szerkesztve ]
-
pzske
aktív tag
Saját véleményem szerint első körben 1 jó skorn. Ahogy elnézem as van bőven és vitásat vennék a helyedben.Esetleg az 5 ös Ik sett az helyett valami mást a hota annyira nem fury igényes mint a WW. Szólóban még übert nem próbáltam.Itt az én [karim].
Az élet 1 szar játék , de a grafikája nagyon ott van...
-
Cyberbeni
addikt
Offhand nem a legjobb ww buildhez sem, plusz attack speed sincs kiszámolva szerintem, ha 1.4-es offhanded van. Egyébként meg 2*1h is simán jó HotA-hoz.
-
Terrorista
senior tag
Sziasztok!
2H HotA ügyben tud valaki segíteni? Meguntam a WW buildet és szeretném átépíteni a barbáromat.
A célom MP10 überezés (akár soloban) és magasabb MP-en farmolás.
-
mikromanus
veterán
válasz schwartz #23909 üzenetére
Ha mindent ölsz, akkro kisebb a jelentősége a tempónak. Ha célzatosan csak "pók" kaliberű, vag yépp elitre hajtanál, akkro fontos lehet a spuri. Próbálkoztam ilyesmivel is. A crater run annyira nem jön be. A pókok/skorpiók jók, de mindig bandáznak az elit pakkok...
-
schwartz
addikt
válasz mikromanus #23838 üzenetére
Nyugdijas a tempo de szepen haladsz igy is. Viszont en imadom a porgos jatekmenetet a magas AS-et, probaltam mar sokmindent de csak ez az egy build van amit elvezek.
If he dies, he dies.
-
granini
őstag
válasz mikromanus #23905 üzenetére
Igen, en is ezt tapasztaltam, hogy ha adott tipusban nem szerepelhet az a sor, akkor nem is tudok rakeresni. Koszi a valaszokat, megprobalkozom..
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #23902 üzenetére
Ja, Csak nincs mindenre keresés, így ami csak fegyveren lehet "alapból", vagy speciális, az nem kereshető. Pl seismic slam armorokon nem választható. Viszont sokmindennél megoldás lehet ez...
-
czpitti
senior tag
válasz granini #23901 üzenetére
Erre a soj a legjobb példa: rákresel armor all armor types-el a speckó statra, utána beírod a bonus vs elit-et és a soj-t dobja ki.Kb ugyanez a megoldás mindenre.Gorneck23: ne előzzé be állandójan nem vagy te versenyautó
[ Szerkesztve ]
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Gorneck
legenda
válasz granini #23901 üzenetére
Nem név szerint keressel, hanem speckó...ergo, pl lacuni esetén.
Armorra állítod a keresőt (nem állítasz alatta már csoportot - all types vagy min hagyod) és as+ms...további statok már pl az inna cuccokat nem fogja bedobni...
WH esetén chd+as stat...SOJ gyűrű hasonlóképp...
Gorneck#1239
-
granini
őstag
Hogy ismet hozzak valami mas temat is mint a 'te goldod a te dolgod..' granini mester megint okos kerdesekkel bombazza a tisztelt kozosseget.
Tehat arra nem jottem ra hogy legendary itemet bizonyos soraira hogyan lehet rakeresni. Pl. movement speed nem igen lehet bracerben meg armorban. Ha egy konkret legendary item nevet irom be AH keresobe, es tegyuk fel hogy a specko sor amit keresek nem fix (legyen mondjuk CHD) akkor hogyan tudom aszerint sorba rendezni..? Ha nagyon konkret pelda kell akkor asszem amivel kuzdottem a WH ov, amiben van CHD, de nem lehet rakeresni, nekem legalabbis nem sikerult. Szal kvazi egyesevel nezegettem az itemeket hogy melyikben mennyi van..
[ Szerkesztve ]