Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
válasz
Blizz #107911 üzenetére
Ez nem válasz a kérdésemre. Ezeket én is láttam, és az a baj hogy mindenki ezeket a "recepteket" használja, senki sem mer változtatni rajta. Én megtenném, de mivel az első Crusim, így nem vagyok tisztában teljesen a skilljei működésével...
Mindegy..unalmamban majd végigpróbálgatom -
Muton
addikt
válasz
Blizz #101279 üzenetére
nem kódos volt a dolog, hanem virtual ticketet kellett venni, és akkor az accodon aktiválták az ingame goodies-okat, ezért sajnos már nem tudod megszerezni. amúgy ez volt az aminek tényleg értelme volt, számos transmog volt benne, nem csak egy pet pl.
amúgy arról van már infója valakinek, h az idén mi lesz dio-ban, vagy csak a wow-os mountok publikusak még?
-
Sárpac
nagyúr
Este 9-ig kap időt az kb. 15-20 láda ha abban se lesz akkor leteszem a diot! :
(#74167) CactuS: 100%-ig biztos vagyok benne, hogy van valami kaszthoz karakterhez kötött loot esély.
És honnan veszem? Onnan ha kitörlöm a fenébe a karit, az új ugyan olyan kasztú karinak egészen más jellegű értsd nem ugyan az a fos leghalmaz esik újból és újból ismétlődve. És ez már sokszorosan bizonyítva! Csak lusta vagyok újrakínlódni. De majd a gemet felnyomom 25-re aztán lehet mégiscsak nekiállok. -
mikromanus
veterán
Elérhető az adventures. Simán garázdálkodhatsz bountykkal. A HC neccesebb lehet. Én kamikaze SC módban tervezem a startot... Kivéve persze ha 500-3000 ms ping lesz.
Sok-sok bount yteljesítés erőmön felüli nehézségen. Sima ügy. Csapatban még gyorsabb lenne. Legutóbb a PTR-en jól ment, pedig csak ketten voltunk akik érdemben kerestük a célt. Nlgy embernél összehangoltan szerintem két óra alatt meglehet. Kevésbé összehangoltan vagy soloban is 4 óra. HC-ban szombat reggel, vagy délelőtt. Arra kiváncsi leszek. Majd sasolom a leaderboardot mennyi idő alatt nőnek fel az első karakterek... -
tomazin
veterán
no offense, de amikor ilyen malőr(ök) miatt halnak hc karakterek, akkor sztem jogos a zanyázás. és mint olvashattad most csak a bountyk miatt ment még a problémázás.
btw igen, retek nagy szánalom, hogy egy teljes játék árát elkérik újra és ezt kapja a nép (újra)
de ugye majd csak fogynak emiatt a népek és megint stabil lesz a cucc. -
Igazából folytatódik. Nehéz eldönteni, hogy mi a "szánalmasabb", az, hogy ide irkáljuk, hogy "már megint akad/ledob" ez a szar, vagy az, hogy lassan két éve nem bírják ezeket a dolgokat kijavítani és újra és újra előjönnek, a válasz pedig mindig ugyanaz: "blablabla... Thank you for your patience and understanding... blablabla... fixing as soon as possible... blablabla..."
-
Devoured
tag
-
Cadal
őstag
Grat, nem semmi HC-n T1-en. Tegnap én SC-ban T1-en kb. 3x meghaltam mire lenyomták a csapattársaim. Sokszor csak lestem, hogy ez meg mi volt..
Tényleg ilyen esetekben, még ha spoiler is célszerű megnézni videókat, hogy mire számítson az ember?
ja mondjuk fél milla HP-vel és kb 10 millió tocsnesszel .. oké HC oda kell a túlbiztosítás.. és mit dobott? nincs rajtad túl sok legedary.
-
mikromanus
veterán
Legfeljebb pár perc. Több idő volt míg legyalultam a farcry 3-at hogy legyen hely ami nem is kellett volna végeredményben de kérte a reconfig diablo molesztálóprogram.
(#48643) defede
A full cc karakter nem ez. Inkább a Cluster Arrowos DH. 100% stun esély azért elég jó. És ez a fő támadásom. Mellesleg irdatlan sebzést is ad le. A gyorsan mozgó ellen picit macerásabb, de ha egyszer "befogod a célt", akkor onnan nincs ellenvetés. Jön rájuk a betoncsizma és mennek a tengerbe.
Idővel persze lesz egy kis resistjük a folyamatos stunra, így magas torment szinten kimozdulnak idővel néha. Meg ha sok az ellen szépen szétszórva akkor is lezs pár izgágább, aki elkerüli az elektrosokkot.
Fagyasztásra jó lehet a wizard. Bár az még stunra is jó a lighting skilljeivel. Valamivel az kevésbé "perma", de nagyon könnyen összehozható és használható.
Barbárnak is van pár lehetősége, de nem hiszem hogy kedvelt lesz ez a fejlesztési ág. A seismic jó fagyasztást adhat csak nehéz "etetnI". A ground stomp hosszan tartó élvezet nagy közönségnek, csak hát CD-s. Legendari sipkával igazi charming hero lehet threating shoutra. Csak ugye azt is fikázták itt páran, hogy "minek"?. Pedig az nagyon muris.
WD-nél a 0 cd wall of zombies skillel lehet jól egybentartani az ellent. Ugyan ezek mozognak, de nagyon lelkesen kaparják a falat. A jó öreg paranoia is befigyel a Tyúktolvajnál. -
mikromanus
veterán
HAjnalban kilépésnél jelezte, aztán elkezdett finnyáskodni, hogy csak 7,5 GB szabad hely van az SSD-n. Nem tudom mi a lónak akarja lefoglalni a teljes játék tárhelyigényét szuttyogásnál. Talán ha 1 GB lett az extra növekmény, de inkább párszáz mega. De azért kikényszeríti az intelligencs frissítés hogy ne legyen más játék a telepítés helyén. Ehhe-ehhe. Akkor se rakom vissza az úthenger meghajtókra (nagy és súlyos. LAssan indul, nehezen áll le).
-
Jazz
veterán
6Gb a patch. news/1757-download-patch-201-and-reaper-of-souls
-
Rebourne
aktív tag
1) Konzolra sokkal ritkábban lesz frissítés. 0-day patch-csel sem kell számolni. 1.0.7-ig minden update benne lesz, a szörnysűrűség meg külön konzolra lesz szabva.
2) Minek frissítés, ha nem játszol online?A játék működni fog.
3) A kötelező internetkapcsolatot meg félreértetted. Azt az Xbone-nál volt kérdés, és nem Diablo 3-nál. A konzolos D3 a bejelentés óta offline-barát. -
-
Zan
aktív tag
A probléma nem ez! Hanem az, hogy a játék folyamatosan nagy méretű file-okat tölt le, amik gyakorlatilag a szörnyek textúráit és a képességek animációit tartalmazzák. Így védi a játék önmagát a kalóz-verzióktól. Viszont ez, a HDD-t erősen igénybe vevő system jelentős lassulást idéz elő, ha nem SSD-n, vagy pendrive-on van a játék.
Megoldás: tedd át egy 8 gb-os pendrive-ra, vagy SSD-re. -
mpierre
veterán
74k maradna? Szerintem simán, ha nem mp10-n mész. Én 42k hp-vel, 10k armorral (war cry) és 5-650 all resivel (war cry) rohangálok mp1-n. Felette még nem próbáltam.
#29177: Szerintem - ha a barbiról van szó - akkor armorban jó vagy, de az allresi mintha sovány lenne. Én azt erősíteném, ha wc-vel összejön a 7-800 allresi az már kb felér egy életbiztosítással. Persze, ha pont a 8k hibádzik, ha egy elit rádcsap.... Értem a dilemmát.
-
szallasi007
őstag
nekem 3 hete ilyen a dio és én upc-s vagyok, péntek jön hozzám a szerelő bácsi megnézi mi lehet a probléma mert ők nem látnak semmi hibát.
a cégnél T-s bérelt vonal van, semmi de semmi nem lagzott egészen hétfőig. azóta meg valami gebasz van amit nem tudunk megmagyarázni és T-sek se látnak semmi hibát.
-
Sirandrish
legenda
Első körben az Amut..azt mindenképp.
Aztán jöhet a jobb oldali ring..ha kicsit komolyabb a költségvetés akkor jöhet a kesztyű isr6man123 30as szinten tudsz átmenni Nightmare fokozatra, szóval ha még nem vagy 30 akkor hiába ölitek meg Diablot.
50en mehetsz Hellre és 60on Infernora.
A szintkorlátokat mindenképp el kell érni, de ACt3-as runokkal ha segítenek elég hamar megvan..főleg ha már normalon átverekedted magad, mert NM-en már jobban megy a dolog
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming B760M-E D4 DDR4 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest