Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
xavix13
őstag
Keresek dobozos Reaper of Souls-hoz járó hearthstone kódokat. Ha van valakinek akinek nem kell, dobjon egy pm-et. Cserébe tudok adni steamkártyákat, vagy bundle játékot.
One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Konkrétan chc, chd ami hiányzik a cuccaidról, ezek nélkül nehéz dps-t összepakloni. Fegyóba socket, bele zöld kavics. Pajzsara, gyűrűkre, sisakra, amuletre, kesztyűre mehetne chc. Ékszerekre chd is.
-
xavix13
őstag
Srácok, ha van valaki, akinek nem kell a hearthstonehoz járó kódja, dobjon egy pm-et és megbizniszeljük.
[ Szerkesztve ]
-
-
xavix13
őstag
Látom volt már egy ilyen kérés, én is csatlakozom, hogy ha valaki nem hearthstone-ozik és nem kell neki a kártyapakli, én majd elfogadnám.
-
xavix13
őstag
válasz mikromanus #49149 üzenetére
Moldrantól most kérdeztem, elvileg valami olyasmi, hogy a party leader használja azt a vállast, amivel gond nélkül vissza portálhat a városba, nem szakad meg a folyamat, és ha ő kilép, akkor mindenkit kivág a partyból, vagy valami ilyesmi.
-
xavix13
őstag
Am szerintetek várható open béta még a megjelenés előtt? Vagy ha nem is open, hanem akinek megvan az alapjáték az kapna.
-
xavix13
őstag
válasz mikromanus #44624 üzenetére
Erről beszéltem tegnapelőtt: #44526
Nyilvánvalóan bug.
-
xavix13
őstag
Amit én észre vettem:
Az összes Tome of secretemből DE lett. Van most 20k DE-m
A craft meg a drop is iszonyat bugos. Semmi randomitás nincs benne. Craftoltam 30 bracert mindegyik így nézett ki: High dex, LvLreq, Allres, ElemiDmg, Pickup + 1 változó.[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Wow! Nekem is kell egy olyan bracer.
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #43477 üzenetére
Én azt sem értem, hogy mi a francnak kellett hozzányúlni? Mért vették ki teljesen a tome of secretet a játékból?
-
xavix13
őstag
Amúgy ptr-en a droprate gyalázatos. 4 órát farmoltam act3-at és egy darab legendet nem találtam..,
-
xavix13
őstag
Am én is pofátlanságnak érzem hogy már az alapgemek upgradjéhez is DE kell...
Konkrétan annyit csináltak hogy a tomeok helyett mindenhez DE kell. Ennek megfelelően nem is esik tome. (Csak tudnám hogy minek van benne a játékban akkor.)
Az addig oké hogy a kiegben simán potyognak majd a marqiuse meg imperial gemek de akinek nem lesz az rohadjon meg? Legalább star gemek esnének masteren alapból vagy flawless starok, de a jelenlegi helyzet egy vicc.Ptr tapasztalataim röviden: AS, CHD nerf elég durva, monknál az összes skill olyan lassú lett hogy csak pislogtam hogy mért nem ütök 2.43-as as-el.
Smart loot egész használható itemeket dob(na), a skill % dmgek-el lehet szépen sakkozni.
Annyi a gáz hogy a hozott rarek/legendek speckó tulajdonságaik miatt még így is jobb választások. (9/10/100 max-os amuk, 9/10/50-es kesztyűk, as-es inna naci, WH öv), pedig simán esnének használható cuccok. Pl. bracerből lehet jó upgradet találni, meg sisakból ha valakinek nincs egy chc-s mempoja.
A fegyók viszont úgy szarok ahogy vannak, kivéve egy-két legendet, hála annak hogy nincs többé black dmg+chd nerf+ls nerf.Para 2.0 tetszik csak eléggé bugos még. Pl. azt gondoltam hogy rátolom az összes pontom MS-re aztán szomorúan tapasztaltam hogy a cap úgyanúgy 25%... Most ez bug vagy direkt ilyen?
Utolsó fülön a Area dmg azt a AoE skillek sebzését növeli %-osan vagy hogy működik?
Pl barbárnál az Earthquake 4000% dmg-et oszt le. Ha én az area dmgre teszek 30 pontot ami 30% akkor 5200% dmgel fog a skill sebezni? Zavaros ez nekem.Nehézség egyelőre faceroll, mobok alig vannak a pályán. Új elit affixok tetszenek.
Ja, és egy tipp ha valakinek fehér itemekből eső alapanyag kéne. Nem tudom hogy bug-e vagy nem, én az egyik árusnál találtam megvehető fehér itemet vmi 200 goldért. 30 perc alatt csináltam magamnak 2000 materiált szóval egy tipp ha valaki nem akar órákat farmolni érte, nézze végig az árusokat. Asszem fieldsen az egyik házban lévő árus volt az.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Nálam megy. Igaz én ptr-en tolom. (kopp-kopp)
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #42636 üzenetére
És itt is köszi szépen!
-
xavix13
őstag
Tudom hogy off, de ha van még valakinek felesleges HS beta kulcsa én szívesen elfogadom.
-
xavix13
őstag
Nekem régebbről még fent van a D3 PTR, viszont most a Battle.net app-ban a play gomb helyett egy uninstall gomb van. Ez most azt jelenti hogy le kell törölnöm és újra letölteni?
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #42223 üzenetére
Nem gondolkoztál még azon hogy valami önálló játékprojektbe kezdj? Megnéznék tőled szívesen egy kisebb játékot.
Szereznél még magad mellé pár embert, aztán valami garázsfejlesztésű cuccba belekezdenétek.Jó tudom hogy ez nem így megy, de manapság már ott a steamnek a greenlightja, sok garázsprojekt megvalósult már vele.
Mindig is csodálattal olvastam hogy egyesek hogy a francba vághatják ennyire a programozást, magam is az akarok/tam lenni.
3 hónapja tanulok c# nyelven programozni és a kezdeti lelkesedés máris alábbhagyott.
Valahogy nehéznek érzem, nincs semmi motivációm arra hogy tanuljam. Lehet hogy is tanáron múlik, de legfőképp akaraton. Az meg elszállt. Pedig a neheze még csak most jön. (Egyelőre consoleba programozunk; alapok, ciklusok, stringek ezeket vettük eddig, most pedig belekezdtünk a függvényekbe.)
Kezdek rádöbbenni hogy talán én igazából csak használni szeretem a programokat/játékokat nem pedig írni...Egyébként van értelme egyáltalán tanulnom a c#-ot? Használják ezt a programozók még?
Szerk.: Mehetett volna privátba is, elég masszív off. Bár lehet a többiek is kíváncsiak rá.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Ahaa, nem olvastam vissza sry.
-
xavix13
őstag
Op monk build: KingKongor
-
xavix13
őstag
Azon gondolkoztam hogy ugye a kiegben lehet majd cooldown-t csökkenteni, itemekkel, kövekkel, skillekel + paragonból is.
Na már most a monknak van egy csodás kis skillje, amivel 4mp halhatatlan és 20mpes cd-je van. (Serenity megfelelő rúnával)
Elméletileg le lehetne csökkenteni a cd-jét 0-ra? Mivel 4 mp-ig aktív így 80% cd csökkentést kéne összeszedni. Össze jöhet annyi?
Tehát semmi védelem nem kéne neki, csak dps-dps és dps[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Elmondaná valaki hogy mi lesz ez a crushing blow? Mindenki ezt gyűjti ahogy néztem a streameket.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #39535 üzenetére
Viccen kívül, ma kezdtem el használni én is, és eddig baromi jó, és hasznos.
Azok nevében akik használják is köszönöm/jük!One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #39528 üzenetére
Jelentem, én tegnap kezdtem el használni a hudot és ma bannoltak.
Mit csináljak? Vissza lehet valahogy szerezni az accot?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Wow, grat. Ez még sc-n is egy jó kis gyűrű hát még hc-n. Ne add olcsón ez egy perfekt coldmonk gyűrű. Majdnem 60 cold(all)res, 75 vit, maxos chc + egy szép kis dmg boost.
Sok hc játékos van aki venne jó itemet, van is rá pénze, csak egyszerűen item nincs neki megfelelő ah-ban. Mint pl. ehhez sincs hasonló ahogy rákerestél.
Hogy mennyit ér azt nem tudom, majd megmondják a ah guruk de jó pár misi az biztos.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Rengeteg ilyet látni ah-ban (0 bides itemet), de eddig nem tudtam hogy mi ez. Annyi feltűnt hogy azért általában elég komoly itemek (1milliárd felettiek).
A blizz meg elmehet a ..... Több mint 1 éve létező bug?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Életem eddigi legjobb dropja
-
xavix13
őstag
válasz Lézerparaszt #37957 üzenetére
-
xavix13
őstag
válasz killerjohn #36607 üzenetére
Botolni nagyban kell
-
xavix13
őstag
válasz mikromanus #36268 üzenetére
Lehet van benne valami, volt idő amikor nem voltam fent, és akkor nem is jött ennyi.
-
xavix13
őstag
Azon gondolkodtam hogy mi volna ha a legendaryk sokkal ritkábban esnének, DE viszont ha már esnek az a te karidhoz megfelelő übertáp cucc volna, viszont acc bound. Nem lehetne eladni, nem lehetne vele nyerészkedni. Nem esne túl gyakran viszont ha esik akkor örülne neki az ember. Persze bizonyos idő tartalmon belül garantált lenne a drop, hogy ne legyen az hogy vki 1000+ órákat beleölt a karakterébe de nem esett még neki semmi. (Persze nem úgy hogy most 100 óránként kipottyan egy, hanem lehet esne 10 óra alatt 3 is, ez random volna.. de ha véletlen nem esett sok óra alatt semmi akkor a rendszer stabilan dob egyet) A sárga cuccok is jók volnának, azokkal lehetne tovább kereskedni, de a legjobbak az acc bound karidnak megfelelő legendaryk. Így lehetne saját dropból is haladni volna értelme miért játszani.
Szerintetek?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Valaki aki ráér, nem tudná gyorsan felhúzni a wd-m 44-ről 60-ra?
-
xavix13
őstag
válasz Cyberbeni #30854 üzenetére
Igazából én ezt sosem értettem, hogy ha valakinek van 2 milliárdja egy item-re, akkor minek fukarkodik azon a 95m-on...
Megéri az a 95m, azt a rizikót hogy esetleg a végén mégsem a tiéd lesz az item?
Főleg, ha igazából a többszörösét is megéri a 2 milliárdnak.Szerencsétlenségemre nekem nincs, és valószínűleg nem is lesz ilyen gondom.
-
xavix13
őstag
Tegnap esett egy gyereknek hc-n
Ez még sc-n is über cucc, nemhogy hc-n...
Bár, nem tökéletes, mert ha physical res helyett all res megy rá + life regen helyet main stat/socket, akkor talán eladható volna... de így...
-
xavix13
őstag
(#29230) radi8tor1: Találd ki...
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Az mi már, hogy 15 percen belül 3x esik ki, ugyanaz a szar lvl58as legend vállas
-
xavix13
őstag
Kicsit félelmetes belegondolni, hogy hova jutott ez a "játék" cirka 1 év alatt. Inkább egy gazdasági-szimulátor már, mintsem egy h&s játék.
-
xavix13
őstag
LoL... General chatre linkelte a gyerek:
Első maxos trifecta amulet, ami nem kraftolt.
-
xavix13
őstag
Éles szerón craftoltam már vagy 100 chestet a monkomnak, de semmi jó nem jött ki. PTR-en 2. craft...
-
xavix13
őstag
WW barbárnál (vagy akármelyik buildbe) számít valamit az off hand sebzése?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #20028 üzenetére
Grat! Hát még ha a lighting res helyett 8-9% as került volna rá...
Persze így is szép és rohadt sok hp-t ad a dps mellettOne thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Am jól érzem hogy egy cm wiznek nem is a molten, refi, meg az ilyenek a legszívatósabb affixek hanem a nightmaris, vortex, frozen? Szóval ami megakasztja a folyamatos fagyasztást...
Rohadt idegesítő amikor befearel az elit és elfutok a világvégére, majd az első szembejövök lángcsóva kinyír mert cd-n van a diamond, vagy ha nincs is cd-n, akkor is át kell futni a sok trutyin, ami pillanatok alatt lekapja rólam.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Most kraftoltam egy egész jó kesztyűt de nem tudom hogy megéri-e lecserélnem a régit? [link]
Physical reses monk vagyok szóval +res-t nem hozna
Jó dolog a +as de ha futkározik az ember nem biztos hogy jobban járna vele mint a +chdvel...
Vélemény?One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
Kongor most kraftolt egy olyan amut hogy besz@rás... 30k dps-t ad neki, bár bukik vele 15k hp-t.
24-51 avg dmg
283 str
133 dex
37 arcane res
96 chd
10 chcOne thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #18350 üzenetére
Igen? Én eddig csak PTR-en találkoztam a kis csillaggal a térképen.Visszanézve a legendeimet tényleg ott a kis karika a térképen.
Sosem figyeltem, meg nem is annyira feltűnő.[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #18346 üzenetére
Miért jelezné? Tudtommal csak a patchel jön be a minimapon jelzés.
-
xavix13
őstag
válasz tatabánya #18279 üzenetére
Amúgy azokkal a gatyákkal tényleg nincs minden rendben.
Mindegyik kraftolt, lvl62-es és kivétel nélkül 360 armor van rajtuk.
Ha 150 mainstat 200 vit 60 all res 2 soc helyett, 140 mainstat 190 vit 50 all res 2 sockettel keresek rá akkor már feltűnik egy-két nem dupeolt darab.
Azokon teljesen más az armor, meg általában nem ugyanúgy néznek ki. (Nem lvl62-esek)One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz Sirandrish #17815 üzenetére
Mennyibe fájt?
-
xavix13
őstag
Patchről nincs valami infó hogy mikor jön?
Illetve ezekhez az új craftoható itemekhez mik kellenek majd?
Hallottam olyat hogy brim, olyat is hogy gem, máshol csak sima befőtteket olvastam.
Annyit tudok hogy az az új essence kell majd mindegyikhez.One thing I've learned: if you don't draw first, you don't get to draw at all.
-
xavix13
őstag
válasz Krytec #16269 üzenetére
LOL... Igazából nem az enyém az acc hanem egy haveromé, csak én játszok vele mert ő már megunta. Megvette, kijátszotta a normált, majd azt mondta hogy ez nem jött be neki... Azóta én játszok vele
-
xavix13
őstag
Playable állapotban van a ptr, de error 12-vel folyton kidob. (Be sem enged) Ez megszűnik ha majd 100%-ra letöltődik? Az előzőleg emlegettet amerikai karit már csináltam, de nem jó így sem... Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
Hát ez nem jött be Átmásoltam a fájlokat és ugyanúgy tölti tovább...
Ott vannak a régi fájlok és mellé tölt újakat. Nem lehet ezt valahogy megkerülni?Nektek is ilyen sok fájl van a ptr mappájában?
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
És így működni fog rendesen? Az nagyon jó lenne, mivel a netem egy nagyhalom ****.
Így már este kitudnám próbálni. Na majd ha hazaértem rákukkantok.Még valami: Kb. mikori karaktert fog átmásolni? Mert a napokban fejlesztettem komolyabban a monkom, de gondolom az még ptrben nem fog látszodni.
[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz sunnymarcell #15774 üzenetére
Én ma vettem a nati gyűrűm 10mért: Monkom
Figyelni kell a 1d11h itemeket meg a bides cuccokat. Ezen van soc + 40 avg dmg + 9as.
Ehhez képest egy alap dexes, 4 chc-s darab adna +172 dmget. Csak azok 50-60mtól kezdődnek. (A 6 chc-s darabokról már nem is beszélek)[ Szerkesztve ]
-
xavix13
őstag
válasz sunnymarcell #15570 üzenetére
Trade chanelen is valaki árult 50k brimstone-t. Kérdezték tőle hogy tán dupeolta? Azt válaszolta hogy nem, hanem azért vette, mert azt hitte, hogy felfog menni az ára ilyen 100k környékére. Elmondása szerint 2milliárdot költött rá, ami 40k/db-ra jön ki. Még akkor vette amikor egyik napról a másikra felment a brim ára 10król 40re.
-
xavix13
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Videós, mozgóképes topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest