-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cadal
őstag
válasz MegalodonS #105532 üzenetére
Hi! Igen, lemondtam. Már alig indítom el a játékot, új tartalom sincs hozzá hónapok óta, amúgy sem voltam nagyon aktív a topikban inkább csak olvastam. Próbáltam viszont reelcet megfűzni, Ő legalább érdeklődő és aktív is, de nem állt kötélnek! :-)
-
Cadal
őstag
válasz mpierre #104410 üzenetére
"de dobni tud azért" annyit pontosítanék, hogy ez (ha jól tudom) csak és kizárólag a Thundergod's Vigor övnél lehetséges, mivel itt fix a secondary sorban a Lightning Resistance és a primary sorban van egy random lehetőség, ami lehet allres is!
Szóval Barto jól írta, csak elfelejtette kivételként felhozni a Vigort! -
Cadal
őstag
válasz rumkola #103484 üzenetére
Neked most mi a battle taged? Ez vagy ez? Végül is indultál S12-ben HC-n? mert Lindánál nem nagyon látok hc monkot Season HC-n azért van élet? Gondolkodom, hogy indítok egy harangos monkot szezon HC-n. Úgyis az lesz az ajándék set és hát elég durva a kicsike!.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Jól értem, hogy HC karakterrel indított Challenge Riftsbeni elhalálozás nem érinti magát a HC karaktert??
!!!
Ugyanitt felhívnám a figyelmét minden Seasonban indulni kívánó játékosnak, hogy a következő heti Challenge Rift-et season kezdéskor érdemes megcsinálni (szintezés előtt)!!! Nagy segítség egy maréknyi mindenféle materiállal és 4,6M arannyal kezdeni egy seasont.
!!![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz SQX_Barto #103402 üzenetére
Barto, Barto, ilyenkor itt kell nézelődni, informálódni: Blizzard CS EU
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Esik itt a primál (szerk: panci), de minek...
Bezzeg Tzo Krin's Gaze-ből nem csak hogy panci, de még egy normális sem esik... pff..
-
Cadal
őstag
válasz LélekVándor #102438 üzenetére
Gz! Jól toljátok!
Roland861010: Én elég keveset vagyok online, de ha beírsz a hungary communityben, vagy belépsz egy nagyobb nem feltétlen teljesítményorientált klánba, ott biztos tudnak segíteni gearelődni. Sőt, szerintem van crusader community ahol van lootshare is! Keres rá. Ha segítséget kérsz Hungary-n, legyél kitartó mert sok a gyökér, akik csak ugatnak, de mindig van aki segítőkész játékos is.
-
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
Hülyeség!! Ez egy összetevő a Staff of Herding-hez amivel Whimsyshire-be tudsz eljutni
(idétlen pónis plüssmackós pálya). Titkos bocispálya Diablo II-ben volt. Ez is titkos, de ez itt a Whimsyshire!! A bocis bárddal egy a DII-ben megismert pályához hasonlót tudsz nyitni, de annak semmi köze a Staff of Herding-el nyitható Whimsyshire-hez.
A rainbow goblin pedig Whimsydale-be nyit kaput!!!A bocis sima Rift meg megint más!!!
Whimsyshire Ezen a linken minden megvan ami a témával kapcsolatos linkesítve!!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Frissült a Season Journey Tracker is! És viszonylag vállalhatóak a Conquestekkel!
Jó játékot mindenkinek az új patchben/seasonben![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Értem. Írja is a Blizzard a korábban neked linkelt oldalon: You’ll unlock Master difficulty when any of your characters completes the game, and Torment difficulty when any of your characters reaches level 60 Szóval majd ha eléred a lvl 60-at akkor tudsz nagyobb nehézséget állítani. De jelenleg esetedben azon kell változtatni, hogy több DPs-ed legyen. Nincs azon semmi élvezetes, hogy csapkodnak de nem halsz meg és te sem tudod leölni őket.
-
Cadal
őstag
Túlságosan tankosra lett beállítva a karaktered. A védelmi skilleket változtasd meg támadó skillekre, gyárts erősebb fegyvert sockettel, tegyél bele minél nagyobb ékkövet (alacsony szinten pirosat, ha izmosabb leszel akkor zöldet) mindjárt nem fog másodpercekig tartani egy mob leölése.
Ez a "4." ez mi Torment 4?
A skilleknél gondolom nem kell mondanom, hogy a teljes variálhatóságot az Elective móddal tudod elérni. Ezt kapcsold be.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
A gold az accounthoz kötött dolog és nem karakterhez, szóval lehet lvl 0 karival kezdeni egy kampány játékot, de ha korábban másik karakterrel már szereztél aranyat esetleg alapanyagokat, bármilyen játékmódban akkor ahhoz hozzáfér minden karaktered.
Ha ez nem tettszik, akkor indíts season karaktert. Garantáltan 0-ról indulsz vele. Természetesen season végén minden megmarad neked amit seasonban szereztél.A nehézséget ketten fentebb leírták, garantáltan fakereszt marad utánad ha akarod.
-
Cadal
őstag
válasz DaveHutt #101421 üzenetére
Az inkább egy Wave of Light (harangozós) build lesz szerintem. Még pár szezonnal ezelőtt próbálgattam, ha igazán jól volt összerakva a kari, letakarította a képernyőt egy haranggal.
-
Cadal
őstag
válasz reelc #101177 üzenetére
Uhh, az a barbár... akarom most!!! (nyálcsorgatós smiley)
Gondolkodtam már korábban is, hogy kellene csinálni egy kanai cube képregényt! Lefotózni a recepteket külön-külön oldalanként majd csinálni egy előtte utána fotót is hozzá, hogy láthassa az is aki még nem csinálta hogy mi történik, ha a(z angol) leírás alapján nem egyértelmű. Ha időmilliomos lennék esküszöm nekiülnék.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz faragojof #100909 üzenetére
A felvétel után indítok GR-t,
Na itt rontod el! Tolj olyan GR-t amit gyorsan le tudsz hozni (természetesen minél magasabbat) és a pool-t a GR bezárása előtt vedd fel miután leölted a guradiant!!! Ugyanis 2-3 szezonnal ezelőtt a sok - nobosskill - GR runok miatt a blizzard változtatott a dolgokon és a megszerezhető XP nagyobb részét záráskor adja oda, nem hentelés közben. (Ez persze csak GR-re igaz!) LEtolsz egy Gr-t felveszed a pool zársz, új Gr... stb. és ha kb bejártad azokat a helyeket ahol legnagyobb eséllyel fordulnak elő pool-ok akkor new game!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Ahogy nézem már Aszuli (korábbi leader) is kilépett, átment a Dominance-be. Ez azért elég kemény, ezzel gyakorlatilag vége a <HE>-nek. Herrlenz mellé nem nagyon fognak belépni.
Viszont szerintem Billy fogalmazta meg legjobban a problémát: a két magyar communityben meg nincs összesen 150 aktív magyar Így nehéz jó klánt építeni.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Phausto #100378 üzenetére
Annyi a lényege, hogy Xp-t ad. Ha nézted a LB-ot, akkor láthattad, hogy egy ~100-as szintű gem, már több ezer XP-t ad. Nem tudom, hogy ez mennyi többletet hoz a konyhára, mivel egy idő után már mérhetetlenül sok Xp kell a szintlépéshez ahhoz képest, mint amennyit ez a gem ad, de mégis használják, mert mi mást tehetne a fegyóba? Neki mást nem nagyon éri meg, max lilát a LoH miatt.
Amúgy nagyon mókás ez a gem friss karakter húzásnál, persze ha jó magas szintű. Leölsz egy mobot a lvl 1-es karakterrel és lépsz ~10+ szintet.
-
Cadal
őstag
válasz faragojof #100100 üzenetére
Ja, és a Furnace. Olyat még nem is láttam S11-ben...
Párszor már volt téma, Furnace-t le kell gyártani! Elég egyszerű.
-
Cadal
őstag
válasz mobal #100010 üzenetére
Eszedbe se jusson!! Törölni én is tudok! :-)
Gondoltam, hogy teszek be valami saját eredményt, pl a HC Necro solo GR 70 rekordomat, hogy akkor "most már jöhetnek a panci itemek!!" :-) , de valszeg NS HC nem annyira érdekes. :-)
-
Cadal
őstag
100000!!!!
Igazán fantáziadús hsz. lett![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Delávégá #99869 üzenetére
Próbáld ki, hogy átállítod a játékot a kliensben 32-bitre. Akkor nem fogja bezabálni a ramot.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz RohamBilly #99831 üzenetére
Gratula Billy nagyon szép eredmények!
Necro-t nem próbáltad? Vagy nem tettszik a kaszt?
-
Cadal
őstag
Engedd el kérlek ezt a témát, mert már kezd kicsit zavaróvá válni. Valakinek több ideje van játszani, valakinek kevesebb.
Persze írhatnám azt is, hogy valaki tudatosan, hatékonyan játszik (vagy szerencsés) de akkor biztos megbántanék néhány embert.A paragon rendszer meg az előbbi csoportot erősíti. Ha sokat játszol GR 90-100+ szinteken akkor dől az xp. Ez van. Lehet beszélgetni arról, hogy ki milyen magas GR-t ment milyen paragonnal, builddel, gearrel de ne legyen már probléma, ha másnak több ideje van.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz rumkola #99336 üzenetére
Nem lehet, hogy a Krysbin's Sentence gyűrű miatt?
You deal 75–100% increased damage against slowed enemies or triple this bonus against enemies afflicted by any other type of control-impairing effect.
-
Cadal
őstag
válasz Mexbacsi #98555 üzenetére
Lvl 70 után, Adventure Mode-ban, a lehető legmagasabb Torment nehézségen, amin viszonylag gyorsan tudsz haladni, Nephalem Rifts-eket teljesíteni minél többet, majd a kapott kulcsokkal Greater Rifts-eket tolni időn belül a legendary gem upgrade miatt. Bountyzni is kell majd néhány kört a Kanai kocka lehetőségeinek kihasználása érdekében. Ezeknek szerintem ha seasonban játszol, akkor az a legjobb módja, hogy publicban becsatlakozol nálad erősebb játékosok mellé és gyakorlatilag szedegeted fel a tárgyakat, hogy erősödj. Aztán ha erősödsz, akkor már Te is részt vehetsz a mobok gyilkolászásában. Ennek a játéknak a lényege, hogy a befektetett időben minél jobb felszerelésre tegyél szert ezáltal legyél egyre erősebb és gyorsabb.
De ha jól érzem most csöppensz bele ebbe a világba, szóval próbálj utánaolvasni a dolgoknak. Aztán ha valami nem világos, majd segítünk.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz grimm2015 #98379 üzenetére
Tudtommal nem lesz. Hasonló lesz mint a Nova Pack SC II-hez. csak digitálisan megvásárolható
-
Cadal
őstag
PoE táméban továbbra is irány ide: [link]
Sárpac, már másodszor kell a trollkodásodat takarítani! Ha nem tettszik a játék (D3), engedd el ezt a topikot és ne látogasd.WoT szerver és játékos létszám témát is hanyagoljuk!
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz faragojof #97265 üzenetére
Ezek szerint az sem mindegy, hogy melyik tárgyon mi van plusszolva?
Van ehhez valami iránymutatás?Persze hogy nem mindegy. A tárgyakon található statok fontossági sorrendjét a választott build határozza meg!
Ezt itt egy diablofansos builden lehet a legjobban szemléltetni. Itt rendesen közölte a szerkesztő, hogy melyik tárgyra milyen statok kellenek, hogy működjön a build (sárgával bekereteztem). Nagyon fontos, hogy erre is figyeljünk. A diablofanson ezek fontossági sorrendben vannak!![ Szerkesztve ]
-
-
Cadal
őstag
Indulásnál keresd Billy-t, meg talán Pero is vele indul. Tegnap beszélgettem vele, elvileg neki sincs fix csapata. De Wizarddal kezd, szóval lehet tudtok segíteni egymásnak loot share-rel. Godolj csak bele, esik neki low lvl-en két manald...
Bird: Nálatok ki lesz a 4. játékos? Vagy Thrawn tud DH-val gyakrabban jönni?
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz hokuszla #96688 üzenetére
Minek, menüből tudod váltani a régiót.
-
-
Cadal
őstag
válasz mpierre #96527 üzenetére
Egyedül!
Note: Primal Ancients will only begin dropping after a character on the player’s account has reached Greater Rift 70 SoloThere are separate unlocks for normal and Hardcore characters, as well as Seasonal and non-Seasonal characters
Magam is csodálkozom, hogy a HC-sekkel így kitoljanak, azért ott más a GR 70 mint Softcoreban.
Más: Season 10-es Haedrigs csomagokért nem tudja valaki mit kell teljesíteni? táblázatosan ha lehet (youtube le van tiltva cégnél)??!!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz czpitti #96268 üzenetére
Ugyan nem top eredmény (rank 181), de friss ropogós mai szerzemény Barb solo 85! Ja és hajrá <HE> klán!!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz MegalodonS #95949 üzenetére
Törölve!
-
Cadal
őstag
Megkérnék mindenkit, hogy a Path of Exile témával kapcsolatosan fáradjon át ide: PoE
A Diablo 3 lejáratását is ott lehet folytani Sarpac![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz moongoose #95820 üzenetére
Itt ezek szerint, mindenféle kitételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy set-et is dobjon. Nem, a set itemhez elvileg csak Torment 1 nehézség kell.
Ha ki akarod használni a Season adta lehetőséget a Haedrig’s Gift-et akkor kell a Journey-vel szórakozni/teljesítgetni. De az garantáltan ad egy komplett set-et. Ehhez meg nem kell angol! Az első 4 oszlopot kell megcsinálni a 3 zsákért amiben a komplett set-et kapod. Játékban, ha valóban seasonban vagy akkor kell legyen egy kis zöld levére hasonlító ikon (ami egyébként egy kis térkép) jobb felül (nem a menüben, mert menüben jobb középen található) arra ha kattintasz ott is kiírja mit kell elvégezned egy-egy szint teljesítéséhez. Nem kell hozzá túl sok angol. De ha nem akarsz vele bajlódni, akkor menj Torment 1-en vagy magasabb szinten és találni fogsz set-et idővel. -
Cadal
őstag
válasz ReFleXx #95814 üzenetére
Refi, Dyingsoul:
Kidus halandzsázott valamit, de nem is értettem mire gondol, mert nem volt olyan hogy, "múltkor". Mindegy volt hát hagytam a fenébe.#95816) ReFleXx: Ez azért 2011-ben volt. Még a Diablo 3 sem indult el, nem hogy topikgazda nem voltam.. Lehet nekifutok a témának újra.
-
Cadal
őstag
válasz moongoose #95812 üzenetére
Talán rá kellene feküdni a Season Journey-re ott kapsz ingyen setet! Az összefoglalóban keresgélj, le sem kell nyitni. és azt a részt nézd ahol írja "Haedrig’s Gift" hogy azokhoz mit kell teljesíteni és már kapod is az ingyen settet. Itt is megnézheted:[link]
Set itemet csak Torment 1 nehézségtól dob a játék, de ezt nehézség állításnál ki is írja, ha jól rémlik. Amúgy milyen 60-as szint paragon lvl 60, vagy caracter lvl 60?
ReFleXx: fenetudja, de tudod milyen sarkosak ott az arcképgyárosoknál, ha valaki azt mondja nem, akkor az meg lett mondva!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
Persze, fel teszem. Az igazat megvallva nem tudom mi értelme annak a listának amúgy. A többségnek már az armory-s profilja sem jön be olyan régen nem diabloztak. Gyakorlatilag szerintem csak a helyet foglalja mert funkciója nincs. Az ingame Hungary community-t többre tartom, ha magyar játékosokat/segítséget keresnél.
-
Cadal
őstag
A kétperces rift conquest. Értem én!! De fent Vistaboy és Megalodon is T13-nak írják, mikor csak T10-en kell teljesíteni. Lehet úgy már könnyebb lenne mint T13-on próbálgatni. Vagy helyesbíteni az elírásokat.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Vistaboy #95795 üzenetére
A T13-as két perces rift az mi is? Én csak TX 2 perces riftet látok. Még a Guardian hoz is TXIII 4 perces kell.
Ha megvan Thrill, és van DH-d akkor az Avariace is egyszerű. Épp a minap hoztak rá egy marék ötletet a megszerzésére....lenne valakinek egy kevés ideje, hogy segítsen nekem megszerezni a ládát?
...
Utána már nem is érdekelne a Patch 2.5.0. érkezéséig a Diablo[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz moongoose #95765 üzenetére
Game Difficulty. You’ll unlock Master difficulty when any of your characters completes the game, and Torment difficulty when any of your characters reaches level 60. Once you’re playing, you can adjust Diablo III’s difficulty on the fly with the START button (consoles) or by opening the Game Menu (PC, default key “ESCAPE”) and selecting “LOWER DIFFICULTY” or “RAISE DIFFICULTY.”
Adventure módban viszont tudsz a nehézségi szintet állítani a fejlettségi szintednek megfelelően.
-
Cadal
őstag
válasz lafaty80 #95561 üzenetére
Olyan helyeket kell keresni, ahol sok a fegyver rack. azokból tudsz hamar sok fehér alapanyagot összeszedni. Ugye egy fehér tárgy több darab alapanyagot is ad. Ilyen helyek pl Act I, Halls of agonyk vagy Act V. Battlefields of Eternity. De ha egy msik színű pl kék alapanyagból rettenő sok van, akkor abból is tudsz forgatni kockával fehérre a Convert Crafting Materials receptel (első).
De a leggyorsabb, ha alacsony nehézségen fegyver rackeket keresel.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz noblem1983 #95517 üzenetére
Ahogy nézem, neked 12 slotod van jelenleg (vagyis televagy.) Ha áldoznál rá, akkor tudnál még 3 slotot venni a blizzardtól. Nincs más dolgod, mint megvenni a RoS Digital Deluxe Edition kiadaását. A ha acounton keresztül csinálod, akkor a rendszer érzékeli, hogy neked már megvan a RoS és csak fele pénzt kér az upgradért (20 euro). Így kapsz +3 karakter slotot, meg egy csomó apróságot.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Outblast #95450 üzenetére
Szerintem: a cipőben ragagszkodjunk a 15 % damhoz!! (alkarvédőnél a 20% eledamhoz)
A TS kiáltásnál kipróbálnám a Faltert +25% damage!
WarCry-nál a Weteran's Warning is megér egy próbát +30% dodge!!Van support barbid! Menjél party GR-t és húzd a köveidet minél magasabbra 85+ mindenképp kellene.
Van egy-két pofás anci itemed, törj rájuk leggemet, szintén minél magasabbat.
Ha ügyes support vagy az 5 upgrade lehetőség miatt egy 80-as leggem kihozható 16 GR-ből. Ha jó partyt sikerül kifogni, az (max 10 perccel számolva speed GR85-ös köröket) kb 3 óra alatt megvan. De érdemes a gemet lvl 50-60-ig egyedül felrántani olyan GR-ekben amit 5 perc alatt tudsz teljesíteni és a többit party-ban. Így hamar tudsz extra erőt a magadra tört gemekből nyerni! -
Cadal
őstag
válasz HellGreg #95417 üzenetére
plusz annyi infó, hogy a CDR értékek nem simán összeadódnak. It egy kis leírás (matek), hogy hogyan számolódik:
every cooldown reduction you have adds in a multiplicative (not additive as you assumed) factor 1-amount of cdr.
E.g. having 8% on shoulders, 10% on weapon and 20% with wizzard passive that means: (1-0.08)(1-0.1)(1-0.2) ~ 0.6624 which means ~33,76 % CDR. Complete formula:
CDR_overall = 1 - product_i (1 - CDR_i) where CDR_i are the separate CDRs
As you can see, to have 100% overall CDR either youd have to add in an infinite amount of factors (which is impossible due to the finite amount of skills and gear slots) OR have one single factor contribue 100% CDR which does not roll. If you have CDR for a single skill this adds in a new factor bzt only for the specified skill. Adding a 12.5% gem in e.g. a 80% Leorics Crown means the factor becomes (1-1.8*0.125)
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz kisza25 #95383 üzenetére
Fejesbe lvl 70 felett már nem ad jelentősen több XP-t a piros kő, így oda az teljesen felesleges. Helyette lila kő toughness-t (továbbiakban: tafnesz) növel % life -ban vagy fehér kő CDR-t csökkent.
Chest armorban és nadrágban Cruznál a piros kő DPs-t ad, a lila és a fehér tafneszt. Ezt neked kell eldönteni melyik kell, ha bírja a kari, akkor mehet a DPS ha sokat esik-kel, akkor inkább a másik (tafnesszes). Ne felejtsd el, hogy a sterngth egyben armort is ad!!
A kanai kockádban - nagyon helyesen - van a RoRG, de rajtad is van egy bazi gyenge sorokkal. Az egyik felesleges, szerintem ami rajtad van tegyél a helyére másik gyűrűt. Lehet DPS-t növelő, vagy buildben előírt, vagy bármilyen másik, mert a rajtad levő RoRG felesleges. Már csak azért is mert jelenleg kettő darab set tárgy van, és a 4. bonuszhoz kellene még egy darab. A kettes bónusz meg RoRG nélkül is működik.
Ami még fontos, hogy ha tudsz az ékszerekbe (gyűrű/amulett) a leg hitványabb/nem kellő sorok helyett tekerj rá socket-et a Mystic-nél. A socketbe pedig tegyél legendary gemeket, amit GR-ek után kapsz.
Skillekhez/Buildhez/Cruzhoz nem értek.
#95384) Mirman/Kisza!!!
A fő probléma az hogy semmilyen irányt nem követsz. Van rajtad minden mint a karácsonyfán de semmi nem passzol semmivelAkkor ide linkelném tanult kolléga korábbi szavait, most is mind igaz az útválasztással kapcsolatban!!! onnan, hogy: Ket ut all most elotted, ifju padawan.. (DH helyett képzeld oda, hogy Cruz)
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Mad_Wolf #95321 üzenetére
Lehet, hogy addigra fogyott el a ram! Korábban panaszkodtak rá, hogy bekajálja az összes ramot! [link]
m.lala:
-Ancient Parthan Defenders explanation: (STUN)
A többit nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
-
Cadal
őstag
válasz czpitti #94960 üzenetére
GZ a 114-hez! Azért nem ilyen borús a dolog, mert hát ha push van akkor igen elfekszik néha a DPS esetenként. Push meg csak az utolsó két hétben van nem? Nem mellesleg ha speed Gr-t kell menni, akkor azért Neked is játszani fog a +1 lehetőség. Azért nem mindegy szerintem pl ha fel kell gemelni a geart, akkor azt mennyi idő alatt hozod össze. Jó ez a változtatás neked is, hidd el!
A lagg és a borzalmas GR mapok viszont tényleg kiábrándítóak! Sajnos ezt nem tudom szépíteni! Tegnap mentem pár solo Gr-t és sokszor csak mentem mentem a szűk járatokban mob meg sehol.
-
Cadal
őstag
Akkor egy kis pozitívum, aminek én konkrétan nagyon örültem:
Players will now get an extra chance to upgrade their Legendary Gems if they do not die in a Greater Rift
Zseniális ötlet!! GR75 felett pedig kettő + lehetőséget adnék. Azért ott életben maradni már nehezebb!a másik
The Greater Rift progress bar now displays the percentage completion at the end of the bar when it is nearly filled. Most erre mit mondjak? már kezdettől így kellett volna és ne csak a végén jelenjen meg a % érték... -
Cadal
őstag
válasz m.lala #94927 üzenetére
XP-t farmolni mindkét helyen lehet. De ha el akarod még ebben az évezredben érni a P1000-et, akkor szezonban kezdesz egy barbárt, - mert az ismered - félreteszed a support barbárnak való cuccokat és rengeteget 4 player party GR-ezel support barbárral!!! Én ugyan Rumkóla ellentettje vagyok, (gyakorlatilag csak partyban játszom főleg magas GR runokat) S8-ban 100 óra játékidő volt a P1000. Azt megelőzően P941 ~80 óra. Persze ehhez kellettek az erős csapattársak is.
Érdemes amúgy minden itteni magányos harcosnak/játékosnak csatlakozni vagy a PH! klánjához, vagy van egy magyar klán is, illetve a Hungary communityhez csatlakozni. Higgyétek el, csapatban értelmes játékosokkal sokkal jobb játszani és sokkal többet fejlődik a karakter. És azt látom még, hogy bár csökkent a játékos állománya a meglévő, kitartó magyar játékosok - mint egy kemény mag - között könnyű jó party-t találni!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Vikthor #94914 üzenetére
A játékban megkülönböztetnek season és nonseason játéktípust. A 9. szezon most pénteken indul 17:00-tól. A szezon karakterek nem tudnak a non szezon karakterekkel egy játékban játszani. A jelenlegi játékosbázis elsősorban szezonban játszik, (persze ha épp aktív, ahogy írják most épp két szezon közt vagyunk, mindenki non seasonban). Szóval ha ki akarod használni a játék egyik nagy lehetőségét a party játékot vagyis többekkel együtt egy célért küzdeni, akkor érdemes a tömeg után menni és - főleg Neked aki most ismerkedik a játékkal - szezon karaktert indítani, ugyanis ott mindenki 0-ról indul és egy "helyen" (szezonban) játszanak. Szezon végén minden amit elértél, megszereztél egyszerűen átkerül non szezonba. (Aztán pár nap és újra indul a következő szezon ismét 0-ról) Erről amúgy azért irok már több sor óta, mert tudom, hogy szezon indulás után a non szezon gyakorlatilag kihal. alig találni party-t publicban, vagy friend listáról emberkéket. A szezon amúgy is egy kicsivel több tartalmat, elérhető célt tartalmaz mint a non season, mert ott legalább van season journey (minden chapter alatt ott van mit kapsz ha teljesíted!!). Ha másért nem legalább ezért érdemes ott ténykedni. Jah és ha teljesíted egy bizonyos szintig a joureyt akkor kapsz +1 extra stahs tabot a meglévő asszem 5 db.-od mellé - amiket megvehetsz.
#94916) Speeedfire: Szia, szerintem igen, ha eddig még nem játszottál a D3-al, akkor neked rengeteg élményt hozhat, elég sok érdekes tartalom van a játékban. És viszonylag nagy játékos bázis is, szóval ha nem akarsz nem kell majd egyedül játszanod.
szerk: most pl a ww barbi nagyon erős lesz, indíthatsz azt nyugodtan. Ja és ez a hsz neked is szólhatna!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz smallmer #94890 üzenetére
Szia!
1; kérdésre nem tudom sajnos a választ, de szerintem pc-n egér+billenytyű kombó az ami jól alkalmazható.
2; ha jól számolom 17 nehézségi szint van a játékban, és oda vissza állítható. Játék közben csak csökkenthető, nem növelhető. Növelni csak menüben tudod. A játék nehézsége, könnyűsége nem csak a beállított nehézségi szintem múlik, hanem a felszereléseden is. Ertsd: jó felszereléssel a legnehezebb torment szint is nagyon könnyű.#94911) Vikthor: When you start up a game of Diablo III, you’ll be able to select the difficulty level you’d like to play on. By default, Normal, Hard, and Expert are available. You’ll unlock Master difficulty when any of your characters completes the game, and Torment difficulty when any of your characters reaches level 60.
Szintén az előző linken a válasz! Szóval ha nagyon könnyű, szaladj végig a story-n majd utána játsz Adventure módban és ha tudsz valamilyen Torment nehézségen. Pénteken pedig kezdj egy szezon karaktert.[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz proci985 #94881 üzenetére
Köszi, mire ideértem a géphez a TG topikban való siránkozásom után a srácok helyrerakták a dolgokat.
-
Cadal
őstag
b@aaszameg, annyit frissítgettem az összefoglalót, elb@szódott!! ne nyissátok le a nyilacskát!!! Ezt hogyan csinálom meg... nincs backupom!!
-
Cadal
őstag
válasz Bennyboy #94850 üzenetére
Számtalan emberke van ezzel így, de még így is sokan több időt öltek a Diablo háromba, mint más játékba. Szóval azt gondolom, hogy megkaptuk a pénzünkért a szórakozást. Talán a Necroval még újítanak/frissítenek egy kicsit a játékon de szerintem közel sem lesz olyan hosszú életű játék mint a WoW, vagy a még most is valamennyire népszerű D2. Ez ilyen nincs ezzel gond.
MegalodonS: Amúgy meg ott hagyhatnád az egyszemélyes klánodat és a mindenkit segítő szerepből felavanzsálhatnál a <HE> klán stabil tagjává!! Szezon elején kell kicsit megtolni, a végén meg kicsit meghúzni és hidd el meglesz a jutalom!! jah és persze Pitti-t nem csak Hungary chaten olvashatod, hanem direkbten klánchaten is!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz czpitti #94848 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást! *
* így jó??
#94847) Bennyboy: Én nem fogalmaznék ilyen határozottan. Volt amikor szezon kezdete után 2 héttel gyökeresen megváltozott a meta, mert kitaláltak egy jobb felállást, mint amiről addig azt hitték az a legjobb!! Szóval szerintem lehet hogy lesznek itt még meglepetések.
Azt hiszem ez akkor volt, amikor 3 monk (a palmos, support, meg a lightningos DPS akinek két támadó skillt kellett sütögetni számomra érthetetlen formában) volt a csapatban, és annak a szezonnak a végére maradt csak egyedüli DPS.ként a monk. Rémlik, még hogy a WD meghülyített mindenkit a közelbe, a support monk összerángatta a barbár meg messziről cibálta a dögöket a szemünk meg kisült a cikázó villámok miatt!... régi szép idők!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz MegalodonS #94840 üzenetére
Köszi, frissítettem az összefoglalót! Olyan szorgosan hozod az infókat, lehet beajánllak 2. topikgazdának!
Bennyboy: Az említett armory biztos hogy nem, mert PTR-en sem volt aktíválva, de a DX11 az működött teszten, szerintem azt hozzák, hacsak nem azzal vannak gondok és ezért késik a patch.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Alvin_ti4200 #94722 üzenetére
Igazából általában csak rövidítjük a szavakat kifejezéseket. Itt van egy jó D3 szótár. Angol nyelvű, de azt gondolom nem fog gondot okozni.
Ha pedig valamit nem értesz kérdezz![ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz m.lala #94697 üzenetére
Furnace nem esik.... így beraktam az in geomot cd csökkentésre
Ha van némi alap materialod, akkor menj oda a kovácshoz, craftolj 5-10-15 db. Rare Two-Handed Mace, ha megvan menj oda a kanai kockához és a Hope of Cain receptel upgradelj pár ilyen 2h mace-t. Be kell hogy adja a Furnace-t mivel csak 8 db. ilyen típusú legedás fegyó van a játékban (8+2 craftolható). Szóval ha nem esik, le kell gyártani.
Én amúgy a következő változtatásokat ejteném meg a geareden:
Vállas 15 % life => 8 CDR
Sisak: life regen => vitality
Amulett: life on hit => ~10 Critical Hit ChanceHa van materialod, akkor a fenti módszerrel szerintem tudnál jobb Bul-Kathos's Solemn Vow fegyót is gyártani.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz m.lala #94690 üzenetére
0; egy karakter linket adhatnál magadról, hogy lássuk hogy állsz!
1; a leg gemekről: WW barbinál sima riftre/speed GR-re: Bane of trapped / bane of the powerful / és mondjuk taeguk. De taeugk helyett mehet a Pain enhancer vagy ha CD kell akkor a gogok. toxin itt felejtős a Pain és vagy a gogok sokkal többet hoz.
A Stricken csak GR-re kell hogy előbb leölhesd a Guardiant! Eliteknél nincs jelentősége azokat másordpercek alatt szét kell szabdalnod nélküle is.2; nincs mese WW-re a Wastes set kell! ha T10-et farmolod akkor azt igen rövid idő alatt elő tudod állítani Kadalánál, vagy a Kanai kockában (skill of nulfur) Az a lényege, hogy ha van pl 3 wastes nadrágod, akkor a két gyengébb set darabot átforgathatod másra a wastes seten belül random. Próbáltam én is a 4IK/6Wastes setet, de nem kell IK!! nélküle jobb a WW!
3; perma Yeti.: minnél több CD kell fegyverekre is szigorúan. Kell hozzá az Obsidian Ring a boon-of-bul-kathos passzív esetleg a gogok. És kész is a perma jeti!
4; amit lenkeltél karit ahhoz a tulajdonosa 2016 augusztus 30 óta nem nyúlt hozzá (ha legörgetsz Te is láthatod), azóta javították a Skull Grasp gyűrűt, rengeteget ad a sebzéshez, használni kell. Amit Ő használ F+R páros szerintem most van nála jobb alternatíva.
Én a (Hc) karim most szedtem kicsit ráncba WW-re, az így néz ki: [link] T10 biztonságos és kb 4-6 perc. Unity helyett mehet bármi DPS gyűrű Pl:CoE!
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz kecsawi #94601 üzenetére
Ha non season játékos vagy, akkor érdemes benézni a PTR leaderboard-ra, hogy ott milyen tárgyakat használnak, mert várhatóan azok kelleni fognak a következő patch-től. Ha állandó szezon játékos vagy, akkor gyakorlatilag semmi nem kell, maximum a pofásabb anci itemeket érdemes eltenni.
Jelenleg szerintem nincs olyan item a játékban amit ne lehetne reprodukálni rövid időn belül. Kadala és Kanai cube segítségével. Ettől függetlenül nekem is tele van mind a 10 stash fülem NS-ben....
#szerk: ha kanai kockába akarod tenni, akkor smmit nem érdemes rajta szépíteni, mert csak a sárga sora kerül be a kockába és az ott csak maximális értékkel fog megjelenni. Tehát ha van egy CoE gyűrűd akkor a kockában az 200% damot fog adni függetlenül, hogy előtte mennyi volt rajta.
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz SzalaiG #94595 üzenetére
Itt van róla egy video is, de ahogy írták, nem egy külön Diablo 1 HD verzió, hanem a D3 motorjára csináltak egy feldolgozást D1 köntösben. Pár szint egy dungeonban.
igazából nem nagy szám. -
Cadal
őstag
válasz kökény #94579 üzenetére
Egy Steelseries KANA egeret koptatok már egy ideje, leginkább D3-ban. Jól bírja az igénybevételt és pontos is. Az oldalsó gombokra beállítottam a billentyűzet 3 - 4 -es gombját, így sokkal egyszerűbb a skillek használata. A scroll görgőre pedig ment a Force move, így gyakorlatilag scrollozással mozgok (főleg, ha nagy tömegben nem tudok rendes talajra klikkelni). Optikai, macrozható, strapabíró és nem utolsó sorban olcsó!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- 3D nyomtatás
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bluetooth hangszórók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen notebookot vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...