Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szancsó
aktív tag
válasz Rebourne #47702 üzenetére
Azért ez is blizzardosan lett megoldva (legalábbis nálam): 10000 alatt nem ír vesszőt, valamint 99M -nál nem tudok nagyobb buyout -ot beírni keresésnél. Közel volt, majdnem sikerült hiba nélkül megoldani, gratulálok
My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #47847 üzenetére
INkább egy torment tabot nyomj ki képbe! Kiváncsi vagyok most mit ír ki a bónusz listába bal oldalt.
(#47848) Edge
No, ez már derék[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gyuri27
félisten
válasz Rebourne #47039 üzenetére
Pont ez a baj, hogy elment az egész tözsde szimulátorba.
Az ah volt rossz, csak ebben a formában. A rmah így gáz volt.
Mondjuk az egész előre jósolható volt.
Meg lehet nézni az ázsiai játékosokat (példát is lehetne venni róluk, no nem a kínai farmerekre gondolok, hanem a koreai játékosokra).
2.0-ban vannak alapvető tévedések. Lásd nullázott ls.
Viszont összeségében szerintem jobb lesz mint most. Mondhatnám azt is, kb ezzel kellett volna induljon a dolog.Amd - Radeon - Ryzen
-
killerjohn
addikt
válasz Rebourne #46925 üzenetére
Milyen powerleveling? Teljesen standard játékos - egyik haverom. Ő csinálja a d3rockstars.com -ot.
szerk: egyébként ő a World #1 HC játékos paragon alapján Előbb meg volt neki a 10*p100, mint nekem softcore-on...
[ Szerkesztve ]
-
-
Zoona
aktív tag
válasz Rebourne #46625 üzenetére
Ezt alátámasztom. A tegnapi és a mai nap visszamentem Crusaderre, viszonylag magas a dmg-em - 800 ezres - és a toughness is magas, de bőven nem tud olyan gyorsan haladni a karakter mint egy Wizzard vagy WD. És ezt hátránynak is érzem, az elején jó volt a Bowman-es build, de ami most van szerintem katasztrófa. Lassú és sok mobnál lazán összecsukható a karakter... Remélem valamit alakítanak rajta a következő hetekben.
Diablo 3 Battletag - Jessa#2832
-
Peace
nagyúr
válasz Rebourne #46512 üzenetére
Van hely bőven. Játék közben minden esetben, de van hogy 10 perc, vagy 40, vagy 1,5 óra után, teljesen random. Win 7 64 bit. Core i5, 4 GB DDR3 1600 MHz, Giga GTX 460 1GB. Van aki azt állítja, hogy tipikus giga videókártya hibajelenség, nem tudom mi az igazság. Ami zavar, hogy nem lefagy, és nincs kékhalál, hanem kikapcsol a gép, majd be. Rettentően fura.
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #46625 üzenetére
Igazából nem igazán látom át mitől lenne a DH gyenge míg a barbi "jó". A DH és a wizard kapta el leginkább a patchullámot. Nagyon jó dam és erőforrás buffjaik vannak. BArbárban ilyen nincs. A full set bónuszos "húdeerősbarbi" hozzáállás csupa magas értékű legend és set itemmel meg nem viszonyítási alap. Az univerzális respource itemek mindegyik kasztnak erős löketet adnak és nem csak a barbárnak. Ugyanannyit profitál a dh a globe-os vállasból vagy bracersből (esetleg többet, mert alapból is 40 hatredet kap passzívra), ugyanúgy megkapja a cindercoat csökkentett erőforrásigényét fire skillekre.
PTR annyira nem ad pontos képet, de az irány becsülhető. DH, wizard laza (bár a legutóbbi nem jelzett ApoC nerf lehet kissé hazavágja magasabb nehézségen), monk is elég jó. Barbár alacsony nehézségen jó, magasabban szívás. Túl sok mindent kell kherélni, hogy sok fury legyen, vagy túl kevés fury lesz a normális damot adó skillekre. Ja, igaz. Ott a WW.
más téma: a bleed effect az most bugos? 3-400% dam 5 ásodpercre 31,2% eséllyel. Kb meg is van a háromból egy vérzés, csak tart 1 másodpercig és mennyiség alapján nem 300% fegyverdam időarányos része, hanem inkább 300-400 dam dotra buffolt area dammal. És tickel két kijelzett számnyit (ez kb 1 sec), azt' kimúlik. Valami nem kerek...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
JSaN
addikt
válasz Rebourne #46397 üzenetére
En is sokat craftoltam, es megis le csereltem 1-2 nap alatt majdnem mindent. Es nem csak talalt hanem craftolt cuccokal is jobbat tudtam csinalni.
1. aki ros-t tolja egyertelmuen nem foglakoik 60as cuccokal.
2. aki nem vette meg mert most nincs penze, az a jelenlegi cuccokra sem fog kolteni. kivarja
3. meg aztan fogom es lepaszolok egy lvl70es itememet -10reqlvl stattal, az el veri barmelyik jelenlegi 60as cuccot.
Ezek utan tovabbiakban nem ertem a logikat e mogott, biztos hogy a ros megjelenese utan a jelenlegi gearek piaca gyorsan meg fog halni.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #46397 üzenetére
Ezen a fegyvernemlehetjó állításon lehet vitatkozni. Esett 1-2 jó már nekem. A Thunderfuryt használja is most a barbim. Többet ad mint az OP Echoing furym. Mondjuk inkább a passzív miatt lehet. Kardra jobb a bónusz mint mace-ra (papíron). De azért jó ki sfeszültségkeltő ez. A fegyverekben magas alapsebzés, magas main stat és socket lehet ami jó. Így is versenyképes lehet. Bár za igaz, hogy 60-on szerintem csak a legendary és setek lehetnek jók, mert azoknak kicsit magasabbak az elérhető értékeik.
Ami szerezhető alapból is upgrade: vállas, armor, bracers, sisak, nadrág.
Ezek statpont + skill, vagy elemi sebzés bónusz miatt jók. HA legendary esik, akkor ez még igazabb. Egy rare kaphat mondjuk max 15% adott elemi skillre rakódó bónuszt. Ha ez set, vagy legendary, akkro 20% a limit. Monknak elég ütős a demon skin set 60-on is. A fix fire resist pöpec. Mondjuk más kasztnak nem annyira.
Rare crafttal is próbálkoztam, de ami nem archon, az szar. Csizma, öv, chest (bár azt hiszem ez archon volt): ezek olyan 200-219 statpontot adnak. Nevetséges, Ezek nem váltanak ki semmit. A gyűrűk és amu is elég 1.0.8 itemnek kedvező, de nagyon jó effektek jöhetnek rájuk ami miatt megéri a csere. A SoJ is veszettül erős volt. Igaz, hogy volt némi sebzéscsökkenés papíron, de az EHP majd másfélszeres lett meg egy rakart egyedi bónusz volt.edit: Ja, meg a MAgefist kesztyű. A második drop még a visszanerfelős-bug mellett is jó váltás volt. Ha visszaáll a magasabb alap fire skill sebzés, akkor még kegyetlenebb lesz. Pedig a chc-as-chd (ebből kettő van, csak nem emlékszem melyik kettő) nem olyan magas. De a main stat elég vastag, meg van vita is.
(#46398) GrooveHero
Pedig első alkalommal kapsz. First killre garantált azt hiszem az 1.0.8-ban is az első bossnál (értelemszerűen ez Skeleton king szokott lenni).[ Szerkesztve ]
-
granini
őstag
válasz Rebourne #46391 üzenetére
Szerintem is erdekes mikro-okonomiai tanulmany az AH utolso pillanatai. Szogezszuk le hogy az euro arfolyama (foleg ahol az a hivatalos fizetoeszkoz..) meg az eladasra kinalt gold mennyisege szerintem alapvetoen nem befolyasolo tenyezok..
Biztos hogy meg mindig sokan akarnak venni. Ez elvileg fenntartja a gold arfolyamot. Akik meg most eladni akarnak azok eldonthetik hogy tutira mennek (beteszik atlag aron) vagy megprobalnak tobb hasznot huzni es feljebb nyomjak az arfolyamot..
Remelem senkinek az elete, boldogsaga nem fog ezen mulni, es hatradolve nezzuk az esemenyeket. Popcorn, nagykola, twix.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
mikromanus
veterán
Hol? A 60-asok? Gondolod ha pár árva buznyákot nem adnak a kiegért majd épp "vanília itemekért" fognak pénzt adni?
Mellesleg ezen a piacon is a lvl70-es lvl req rollos itemek fogják akkor már inkább uralni a piacot. Jó a sok chc-chd, de egy kevésbé jó, de +500, vag yépp 800 statpontos item azért sokmindent ki tud kerekíteni. Meg fegyvernél az a dupla-tripla alapsebzés. De ha gondolod, akkor gyúrj rá! lehet neked lesz igazad és meglesz a sörpénzed 2020-ig belőle.A gold ára meg nem fog szerintem már leesni. Az itemek zuhanhatnak, de a goldnak látszólag lesz haszna. A "termelők" nagy része kiesett, vagy hamarosan befejezi a "munkáját", így kevesebb a gold. Mondjuk az ilyen zavaros helyzetben lehet nagy hasznot is hajtani, de szerintem ez már a tartalékok kiárusítása fázis a botoknál (izé, a termelőknél).
-
JSaN
addikt
En azt vettem eszre hogy nem pocsek a loot 2.0, egyszeruen mas inkabb, high main statok es egyedi skill bonusok dominalnak a trifectak helyett. 2 nap alatt le csereltem a hc WD teljes gearjet a mempo-n kivu, mempo is esett es nem rosz csak szokatlan a komboja. sc WD-t is mar teljessen at alakitottam. Nekem tetszik a loot 2.0 siman eletkepes marad igy is a vanilla diablo 3.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #46350 üzenetére
Csak gyengék a nyűglődő "egyéb" kasztok képviselői. Simán jó mindegyik. De a DH és a wiz nagyon is. A WD-hez nem értek. A crusa is OP gondolom, csak biztos hamar elunták a kockábbak akiknek erős a kasztkötődése az eddigiek miatt.
Ma este barbizok. PTR, csak hammer, semmi "hagyományos" generátor. Mondjuk azért (a szar sebzés mellett) van 192 fury és 5 fury/sec, meg az OP is generátor. Már csak a rend használatra kellene visszaszoknom. Meg esetleg visszarakni az élettöltő rúnát...
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Rebourne #46078 üzenetére
Há' sajna most az istenér ne mtalálom, de vagy twitchen, vagy jutubén volt, a lényeg, hogy a srác megnyitja az inventroyt és ilyen kiszsákok vannak az egész inventoryban és new tristram közepére, ahol a teleport is van teleszórja az egészet, van közttük sok legendary és set cucc is, na meg sok arany és sárga is. Vkinek rémlik ez a videó?
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
JSaN
addikt
válasz Rebourne #46048 üzenetére
Nyilvan a blizzard sem hagyja elszaladni az arakat, es be lesz love, meg egy-egy eventert kuldetesert stb, viszont most szazezres nagysagrendben kapunk goldot. Szal befogjak loni, hogy aki most jon nullarol az is boldoguljon. En pl kb 10 millioval kezdem majd a ros-t.
Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #45891 üzenetére
Faces are as follows: Enchanted Soul Fragment, Lord Wynton, Spirit Barbarian, Spirit Crusader, Spirit Crusader Male, Westmarch Boy, Adria Boss, Cow King, Zayl, Common Angel, BSmith Apprentice, Sophia. Looks like this might be it for the patch!
-
khirill
aktív tag
válasz Rebourne #45765 üzenetére
ha már itt tartunk szerintem nagyon rég óta nagyon jól látszik (látszott!!), h a blizzard hová tart... anno a blizzard north csapattagoktól egy tollvonással váltak meg... és a diablo 2 - bár imádtam, imádtuk - egész más hangulati irányt vett mint a diablo 1... (nem volt az már annyira darkos...) látható a mostani üzletpolitikájukon is, h az igazi hagyományteremtőnek a diablo 2-t tartják... és a harc rendszer kábé be is jött (jövögetett?) nekik itt a 3-ban, de ők a d2jsp vonalon való mozgást is szerették volna licenszelni... ez már nem sikerült... kapkodás volt... pénz beszél, blizzard ugat... nagyon jól tudtuk a wow-ok óta, h pénzhajhász lett, de senki nem gondolta volna, h a diablo-n kezdenek majd el kísérletezni... ez van...
attól ez még diablo... és nekem még mindig szórakoztató...
ratabyzou
-
granini
őstag
válasz Rebourne #45757 üzenetére
Oke, de azon pl senki sem kesereg hogy a Call of Duty-t nem tudja a legdurvabb fokozaton vegigjatszani mert az AI irracionalisan eros es 1500 meterrol fal mugol hattal is fejbelonek.. meg azon se kesergunk hogy nem jarunk minden hetvegen golfozni meg vitorlazni mert az a felso tizezer szorakozasa..
Akkor miert kesergunk azon, hogy egy jatekban - aminek 4 kulonbozo nehezsegi fokozata van. - nem tudunk azonnal a legmagasabbon menni.. Lehet, hogy 2014 oszen en fogok itt a leghangosabban toporzekolni hogy meg mindig nem tudok Tormenten farmolni, de elore azert nem temetek valamit amirol meg egyaltalan nem biztos semmi se..
szerk:
'D2 ben azért 2 év játék után volt pár itemed lootból ...'
Nekem van, nem sok de van. Es ha jol szamolok amugy meg nem telt le a ket ev.. Majusban lesz 2 eves a jatek. Tenyleg nem kotekedni akarok, csak szerintem (es utoljra hangsulyozom eskuszom..) a) nem realisak az elvarasaink, b) olyasmin haborodunk fel elore ami meg nem kovetkezett be. Meg meg sem jelent a RoS meg a Loot 2.0.1..[ Szerkesztve ]
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Sirandrish
legenda
válasz Rebourne #45746 üzenetére
Nem neked szántam hanem a hírre reagáltam amit te osztottál meg.
Egyébként miért örülnék? Nekem se több se kevesebb nem lesz attól hogy te széjjentuningolod az adott cuccodat vagy semThrawn Olvastam és hallottam 1,5-2hónapja hogy sokan azt tervezik hogy most megveszik a mainstat+ls+chd+socketes fegyvereket 300as DPS-el, és majd ROSban csinálnak belőle 2862eset.
És ugye ez a hír ezt kb keresztül is vágja..erre akartam kilyukadni.
De akinek nem inge ugye...[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Sirandrish
legenda
válasz Rebourne #45702 üzenetére
Miért? Mit gondoltatok gyerekek?
Hogy 1M-ből megvesztek most mindent aztán még 20ból RoSban best item EVER lesz minden slotra?
Ébresztő...Blizzard...WIN!Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
mpierre
veterán
-
Edge
veterán
válasz Rebourne #45629 üzenetére
ja? az a kis pötyi az ench? sry nem figyeltem még meg
egyébként jó 5letnek tűnik, bár 24 pontot kell a 12 ms-hez leosztani a core tabon. az mehetne dex-re is és az 120 dex. De ha vitre tette volna akkor jobb ez a leosztás hogy az ms-re tette és nem vitre.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
-
Wolverine
félisten
válasz Rebourne #45160 üzenetére
Ha lenne offline Diablo, akkor rég lennének tört szerverek és komolyabb cheatek a live realmekhez, lévén az ezzel foglalkozó és nagyot kaszáló csoportok visszafejtették volna a működését. Ennek hiányában viszont még elfogadható emulátor sincs, ami a Blizzard számára egyértelmű nyereség.
#45161: lassan mondom, talán úgy érthető lesz. A béta szerverek a maguk fizikai valóságában az USA-ban vannak, egy darab sincs Európában, egyetlen Blizzard-játék esetén sem (talán csak a Hearthstone kivétel ez alól, de arra sem esküszöm meg). Épp ezért a 200 ms-os ping kb. a legjobb, amit kihozhatsz a játékból.
Amikor így köhög a Battle.net, akkor két dolog történhet:
1. fizikai probléma van a szerverekkel, legyenek azok a francia vagy a német szerverparkban. Sajnos ez néha előfordul. Az autentikációs rendszer speciel a franciáknál van tudomásom szerint; amennyit a Blizzard fizet, biztos lehetsz benne, hogy a legapróbb probléma esetén - amiről tudomást szerez a Blizz - azonnal ugrik a support és elkezdi a diagnosztikát. Kimondottan érdemes a Blizzard_CS_EU accountot követni a Twitteren, ott a leggyorsabb a kommunikáció feléjük.
2. az ISP a ludas a dologban. A Blizznek a Telia adja a netet Európában az utóbbi 10 évben, és minden évben vannak olyan időszakok, amikor problémás a kapcsolat. Viszont valamiért mégsem cserélték le eddig őket. Vélhetően azért, mert ekkora infrastruktúrát, amit a Battle.net jelent (WoW, SC2, D3, HS és nemsokára a Heroes of the Storm), nem sokan működtetnek ISP szinten Európában, és még mindig az ő ajánlatuk a legversenyképesebb. Ettől nyugodtan lehet utálni a Teliát, én is azt teszem immár 9 éve, amióta WoW-ozom.Nem mellesleg amint említettem, épp van felvétel a Blizzardnál. Nézz szét náluk, ha ennyire profi vagy, akkor biztosan akad számodra munka akár Európában, akár Irvine-ban...
Szerk: Ne érts félre, nem védem a Blizzardot - hanem egyszerűen tisztában vagyok vele, mekkora rendszert kell működtetniük a lehető leghatékonyabban és gördülékenyen. Ezzel nem állnak túl rosszul. A mostani loginproblémák oka egyébként tippem szerint a Hearthstone bétájának nyílttá tétele, ami miatt megugrott a belépéseket kezelő szerverek terhelése, és ezt még nem kompenzálták teljesen (mivel szerintem ők sem voltak biztosak abban, mekkora lesz az érdeklődés, illetve hogy mennyi ideig lesz majd jelen a rendszerben ez a plusz játékosmennyiség).
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #45005 üzenetére
JA. Tekintve hogy a shard is bounty reward, vagy valami egyéb adventure mód díjazás tuti mikrotranzakció lesz. Persze. Egyértelműen. Meg is éri venni, hisz eshet legendary. Kivéve a speckó effektesek (a torment szintűek nem eshetnek a gambleban). Ha van még ötleted ahol majd jól lehúz minket a Blizz csak szólj!
-
Joci93
senior tag
válasz Rebourne #45005 üzenetére
2013 Október 29-én szivárgott ki egy patch note, ami tartalmazta azt a scroll-t:
"Items.txt
BountyScroll - Scroll of Mysteries (Renamed from Scroll of Random Buff)"Kétlem, hogy mikrotranzakció kerülne a játékba.... vagy AH helyett lenne?????
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
szallasi007
őstag
válasz Rebourne #44990 üzenetére
Nem fogsz ezen napokig pörögni ugye?
Értem hogy pontatlanul írtam be a launcher exe-t, de nem ezen van a hangsúly csak sajnos neked ez nem esett le. A lényeg hogyha szarfos módon elszáll egy szerverük Európába akkor mindent visz. Tehát ennyi erővel elszállhat a teljes adatbázisuk - mert komolyan most már ott tartunk hogy bármikor megáll minden mintha frankón a BUG szó eredetét próbálnák bebizonyítani ami 2014-be úgy gondolom egy ekkora cég esetében már a nevetség tárgyát képezi - akkor nem csak te vagy én, hanem mindenki ráb@aszik mert mindenünk oda lesz. A millió órányi játékidőd az összes karaktered, vagyonod meg mindened. Ezt próbáltam irónikusan közölni, de azt hiszem neked ez nem ment át.
Ja és nincs harag vagy ilyesmi csak nem értem miért kell mindenbe belekötni.
Természetesen jöhet majd az okos informatikus szöveg mindenkitől hogy így mentés úgy backup stb stb. csak az elmúlt hetek error 3006-3007 errorjai nem arról árulkodik BNet bármennyire is becsülné az európai játékosokat.
Az meg hogy vegyem meg a kieget, hogy tudjak játszani értelmesen na az meg a parasztságuk netovábbja.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44713 üzenetére
Ma reggel teszteltem én is a gyíkot Torment haton. Nekem is kb olyan 5-6 perc lehetett. Azt hiszem névleges 350k damage van, de akad némi splash dam, BR 20% területdam, hammerral meg 680%(?) critek 2,5 milla körül. A rend meg stabilan szed 140%/sec-et és tölt is. 60-as szinten még leech kiegészítéssel simán "lábat-megvet-arcot-lenyom" módszer volt. Mondjuk van egy cassius öv is (+6sec ignore pain) a mókához. Este folytatom. Két kör 2*3 feledhető rare és kék. Mondjuk most nem is lehet semmi jó ezek közül. Ha sok az affix rajta, akkro kap egy "véletlenszerű" -lvl req rollt.
Egy másik nevesített versenyző és az extra health elitek olyan 750-780 milla HP-vel szaladgáltak. Azokat már csépelni kell rendesen. De az úton hog ymennyi zombi zombul. Kész vaó világ közönség, csak a TV hiányzik eléjük.
(#44714) Muton
Az ls, chd, statpont mindkét fegyverre hat. A+as (ami fix érték, pl echoing fury) is hozzáadódik mindkét fegyverhez. A fegyver AS% csak az adott kézre vonatkozik.
A kiegben/ptr-en 60-as szinten még lesz életszívás, 70-re kinullázódik. Csak úgy mondom...[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44707 üzenetére
Én a "Nemesis runt" tesztelgetem. Olyan fél perc egy kör. 80%-ban ad shrinet (és nem fly-fall bugosak az elitek) az act 4 raka előtti WP. Torment1-en elég pörgős. Megéri a torment 6? Milyen legendaryk estek?
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Rebourne #44669 üzenetére
hjam. a fo kerdes meg tovabbra is az, hogy elo akarom-e rendelni, vagy sem.
egyebkent a hibaleiras megall, a masik thread meg kb az elsot illusztralja: eleg vicces lenne, ha 60as cuccokban rohangalnank a kiegben, marpedig erre van nemi esely.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44688 üzenetére
Ej de randa ez. Ha 1.0.8, akkro miért nem valami normálisabb formásat dobsz be? Ez olyan Moldran style.
Például:
Diablo 3 proc rates - Wizard
Az karajkterfejekkel ott a többi kaszt is.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
válasz Rebourne #44606 üzenetére
Őszintén szólva fogalmam sincs hogyan lehetne feldobni a PvP-t, mert ami most van az kevés. Pár kör és meg is untam. A minimum, hogy külön gear kellene oda, de a skilleket is hozzá kéne valahogy igazítani.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
GrooveHero
addikt
válasz Rebourne #44547 üzenetére
Nem a D2-re gondolok, hanem egyéb más RPG jellegű játékra, amik offline is játszhatók, persze nem ennyire népszerűek. Torchlight sorozat, vagy éppen TitanQuest. Oké, jöttek hozzá peccsek, de semmi jelentős. Meg ugye itt jóval több a loot. Mármint a karakterre aggatható cuccok száma. Ruhák, fegyverek, stb, stb.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44547 üzenetére
Az ok az online követelményre: lopásvédelem. Ez a lánc a bringán amit ráraknak míg bemennek a Közértbe a reggeli kiflijükér'.
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44535 üzenetére
Nem rossz. Ezeket már lehet csépelni
Végre lesz kis kihívás a meteorlológusomnak. Kiváncsi vagyok mennyire kezelhető az ellen a hógolyó meteorokkal torment 6-on...Az XP-s crypta event most is jól tejel? Torment 6 "köcsögleverő" (éld túl x ideig a csontik mocorgását!) állítólag egész szépen adott. Meg van még 1-2 event amihez nem kell harcolni...
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44503 üzenetére
Ha te mondod... Akkor biztos csak elcsúszott a képeken...
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44497 üzenetére
- az említett példa nem trifecta, mert minden affix "pöpec" kategória. Ritka az ilyen és semmivel se jobbak mint az olyan itemjeim amiken csak 4 "primary" rollolt 1.0.8-ban (vagy amit lecápáztam ilyen kombóval)
- fegyveren a socket secondary affix. Nem is hiányzik az a sok affix. Így is lehet jó és 70-es szinten így se lesz versenyképes a "6 primary" affixes 1.0.8-as 60-as fegyvered. Nincs ezzel baj.MEg alapból is muris, hogy a "Milliárdból egy" kategóriát hasonlítgatod a "fel se veszem" kategóriás droprate-tel. Lehetnek jó rollok a rarekon is. Nem az nyírja ki, hanem az egyedi/legendary affixek. Mondjuk végeredmény szempontjából mindegy az ok.
edit: jó-jó. Legyen trifecta! Annak a részhalmaza a mégtutibb-huvazze-fecta.
(#44498) Blizz
Egy szó se szivárgott ki ilyen tervekről. Pár hónap tuti lesz a konzolosig. Meg lehet előbb jön next gen konzolra, mint a régiekre...[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44495 üzenetére
Az állítás lehet takarja a blizz álláspontot, de több ponton is hamis:
- nem 4 affix lehet most sem a rarekon. 6 affix van a dropok jelentős részén
- majdnem mindegyik sloton lehet versenyképes rare is. A kivétel az, hogy a legendary affixek nem rollolhatnak rajtuk és ezek olyan op affixek, hogy a rare itemek jelentős részét kinyírják. DPS szempontjából a rare versenyképes (main stat, vita, chc, elemi damos braci nem ritka. Emellett szokott lenni 2 secondary affix. Egyedi res - pickup pldául).Egyszerűen a blizzard veszett lusta és ötlettelen. Mondjuk így korlátozhatják a hibalehetőségeket, de a legendary affixek meg lazán beleszarnak a játékegyensúlyba. Kinyírták eddig a magic itemeket és a rare offhandeket, chest armorokat. A kiegbne kinyírják a többit. Ahol nem kell speckó affix, ott nem nagyon tudnak mit kezdeni a meglévő itemekkel. Gyűrűn, amuletten, bracersen é svállason DPS-ben vagy versenyképesek lesznek az újak, vagy a meglévők lesznek "DPS best-of" kategóriásak. Egy chc-chd-as -main stat kombós darabot ehéz lenyomni. A chc-chd-as szarrá van nerfelve 2.0-ban, a main stat meg enchanttal szinten tartható. Pár rare marad, de ez nem a Blizzard érdeme. Egyszerűen csak felelőtlenül osztották az affixeket. Majd jól kijavítják ezeket a "bugokat", aztán mindenki terepszínű karakterekkel virít.
-
-
buherka
addikt
válasz Rebourne #44322 üzenetére
(#44322) Rebourne
De szemtelen sem vagyok...
(#44323) JSaN
Erre már én is gondoltam. Erőt kell vennem magamon és fel kell telepítenem a PTR-t.
(#44324) schwartz
A nagy része Über boost-ból jött össze. Sokan még most is könnyen halnak MP10 Über alatt, főleg ha kevés a védelem. Hívnak, nyitnak, és örül mindenki. Voltam 500 felett is már material-ban, de nekiálltam kraftolni egyszerre 60-akat. Amit észrevettem hogy as-t nem nagyon szereti a HF ring....az meg a barbárnak nagyon kell. Mostanában megcsappant az HF ring utáni érdeklődés, mindenki a kriptát tolja orrvérzésig.
[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44239 üzenetére
Lehet több fog jönni, de ez jelenleg nem így van. Mindegy hol veszed a betörésből származó anyag teljesen véletlenszerű a fehér itemeknél Teljesen azonos itemeknél is különböző mennyiségek jönnek ki két betörésnél. A magic és rare itemekből viszont csak 1-1 darab lesz. Persze ez változhat...
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #44161 üzenetére
Azért az újrarollolás/enchant nem biztosít védelmet a régi fegyvereken sem. Nem lesz attól ra égi bugos black dam a poison damból hogy régi fegyveren rollolod újra.Legalábbis eléggé kis esély van a sikerre.
edit: a poison dam is újrarollolható, mert ugyan "fix" roll a mantin, de nem fix értékes, hanem változó lehet. Azaz nem 200-300 méregsebzés van hajszálra pontosan minden mantin. Ez olyan mint a "fix" main stat is. Az is újrarollolható annak ellenére, hogy fixen rajta van a "one of 3 stats: x-y intervallum közt mozgó 1, 2 vagy 3. stat"[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz Rebourne #44019 üzenetére
mert bugos, néha kompletten kifagy, gány, dugig reklámokkal, és ha abból indítod a D3-at, akkor nincs logout gombod. Nem tudom, említettem-e, hogy bugos? Ezen kívül az én jelszavamat ne jegyezze meg, mert ordítok, az auth kódot pedig a sima D3 kliens is csak akkor kéri, ha változás van.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #43997 üzenetére
A fegyversebzés bleed része viszont nem ugyanazt a satnya main stat bónuszt kapja ez alapján. Vagy van más változó is rá, ami a skill bleed hatásra nem hat, vagy másként hat a skilles vérzés és az itemes alapból származó. Az meg hogy mit hadoválnak holmi főmuftik az semmit se jelent. Ha megnézed az alapjáték kezdeti igérgetés fázisát, akkor láthatod, hogy mi minden maradt ki belőle vagy mi lesz most bevezetve. A megjelenés kötött. Ami nem fér bele azt most is simán kihagyják. Azért kezd szűkös lenni az idő...
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #43994 üzenetére
75k a marcsi kivétele, 50k a radian star-é. MArcsi kavics craftja meg tán 50k gold. Hm... valamiért megzuhantak AH-ban egy ideje a kavics árak. Mi lehet az ok?
-
mikromanus
veterán
válasz Rebourne #43994 üzenetére
Akkor nézzük!: Main stat bónusz a bleeden skornon a te állításoid szerint: 5000-8500 dam 5 sec alattból csinál 55-85k dam/sec-et. Ez akkor 50*-es bónusz ez alapján. Kivéve ha a számok ilyen sebzésen azt hiszem fél másodpercenként repkednek, így százszoros a bónusz, azaz 10000%. Mégis hol látsz te ennyi sebzés bónuszt a renden main statból? Ezért érdemes volt aztán korán kelned... Méghogy núb...
edit az editedre: ez csak spekuláció. És "older than internet". Azóta lement majd' két hónap és sehol semmilyen formában nem jelezték ezt. Se játékban, se blue postban. A ladder is fel lett vetve, aztán nincs benne a tesztben.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Rebourne #43851 üzenetére
jelen allapotaban a PTRt kizartnak tartom, hogy kiengedik elesbe. gyakorlatilag a drop megegyezik egy sub60as kari dropjaval mp0an, ami item mennyiseg szempontjabol kb 1.02 revivalnak felel meg. csak epp 1.08as gearunk van.
az arusokkal valo klikkelobajnoksagot ketszer mar kiszedtek a jatekbol mert idoigenyes es frusztralo, a feher alapanyag kb ezt hozna vissza.
PTR egy beta jelen allapotaban: lehet belole epeszu dolog, de meg finomhangolni kell.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
TeeBee73
veterán
válasz Rebourne #43851 üzenetére
..."a PTR a jelenlegi formájában játszhatatlan."
Szvsz., jogos. Nálam volt szilveszterezni a lányom, azt mondta, kíváncsi a PTR-re, Ő még nem töltötte le. Kevésnek érezte a 40-es Wizz-em, (pedig csak akkor léptem át Hellre, és 1-hit-eltem a fehéreket, egy Elite Pack sem húzta 10 másodpercnél tovább).
Visszalépett alap D3-ba, vett pár full-os Topaz-t AH-ban, azok ott megjelentek a Chestben, importált, erre PTR-en se Topaz, se 40-es Wizz.
MOD: Ja, és a Legend-ek/craftok is eltűntek, amiket eddig összegyűjtöttem.[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
Helmoras
őstag
válasz Rebourne #43848 üzenetére
Nem kell csűrni csavarni amit írtam Csak azt írtam hogy szerintem mi fog jó eséllyel következni.
De ha egy alapjáraton csalódott felhasználó vagy téged amúgy sem érint a kiegészítő téma. Mind emellett nem lesz játszhatatlan ha nem kapja meg az új endgame contentet ugyanúgy lehet játszani, csak kevsebb tartalommal
Lehet hogy a sima alapjáték megkapja még a loot 2.0 részt és egy az egyben az lesz ami most a konzolos változat csak PC-s irányítással.(de a paragon 2-t már nem hiszem hisz az már a lvl 70-hez készül)
Számomra furcsa lenne ha a két dolog párhuzamosan futna egymás mellett. Én a Blizzard helyében két kiszerelésben árulnám a kieget egy ilyen 8 ezer forint körüli upgradeként azoknak akiknek megvan már a játék, és 13 ért viszont már a kieggel együtt kizárólag pakkban lehetne megvenni a játékot, hisz így válik illetve hát próbál teljes játékká lenni.Abban igazad van hogy ez nem az a Diablo ami régen volt a kettő, de nem is kell összehasonlítani ez már más de ettől még jó tud lenni, volt benne sok ökörség lényegében tényleg félkészen lett kiadva stb, de ez már annyiszor ki lett tárgyalva, sokan szeretik ígyis sokan meg nem...
Amennyit ebből a 2.0-ból én látok loot szempontjából, hogy túl könnyen lesz túl jó gear aztán a legendaryk speckó tulajdonságával elbohóckodik az ember, de valóban 3 hónapos tartalomnál nem nagyon van benne több, aztán persze erre jön a ladder a kemény magnak, de az már nem én leszek
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz Rebourne #43845 üzenetére
de legalább a patch jönne ki előbb, ne húzzák már el márciusig. A loot 2.0 meg a paragon 2.0 is több mint a semmi. De már csak az, hogy a hullámnál fel tudok éledni, az is valami eszméletlen nagy ötlet. Bár egyvalamitől félek, ha jön a patch csökkentik a mob sűrűséget.
szerk: szerkesztetted, de már leírtam így itt hagyom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Energiaital topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest