Hirdetés
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhunor
őstag
válasz maross #52983 üzenetére
Én flame blade + meteor shower + a tüzes black hole-lal toltam, ez nagyon jó volt (conflagrate passzívval). Meteor showerrel kell indítani, aztán egyből black hole összerántani a bagázst, majd shower orrvérzéséig. Mondjuk volt hozzá Cindercoatom, tüzes Eye of Etlich, Burning Axe of nemtomki (az is fireskilldamot ad), tüzes demon's bracer és a triumvirate . Akkor kb. 650-700k buffolt damage mellé volt +80% fire damom és kb. 40% resource cost reduction, a meteorok darabja 2,5-3 milla körül critelt, és ugye 7 db esik. Black hole szintén szól 4m körül, a flame blade talán 800k, de egy jobb csoportot elkapva egyből ad még +10-20% firedamot.
Amiért váltottam arcane-ra, az a nyers, +fireskill nélküli sebzésem megemelkedése, de főleg az volt, négyes multiban amikor folyamatosan szórod a meteor showert senki nem lát semmit .
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz maross #52983 üzenetére
Kizárólag a molten impactnak van cd-je. A meteor shower aprít és lehet nyomni kifulladásig.
A legtöbb skillben van tüzes rúna is. Válogass kedvedre! (alaptámadások, orb, blast, wave of force,)Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
trufa12
addikt
válasz maross #51518 üzenetére
Nekem 9300 ft szállítással
Megér annyit, a sok szemét mellett ez azért annyira nem gáz, főleg hogy kiegészítésről van szó...
Nem tudom mit van úgy oda mindenki, diablo 2 höz csak 1 kieg jelent meg 7 év alatt .....
És még akkor sem volt az igazi majd sok sok időre rá érte el a végleges formáját , aztán mégis imádta mindenki köztük én is...Itt meg ugyebár állítólag nem ez volt az utolsó kiegészítés...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Kanczy
veterán
válasz maross #51510 üzenetére
"az meg hogy marquise lepten nyomon...nevetseges.."
Most ez esik flawless squarek helyett, ilyen egyszerű. Sajnos pont tegnap crafoltam kb. egymillióért (a kemény 6-ból, ami volt), de nem zavar túlságosan, iszonyat a game
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
nightmare13
őstag
válasz maross #45565 üzenetére
Nem kell aggódni, a RoS nem lesz sokkal nagyobb ennél, kicseréli majd a 2.0.1 patch élesedésekor a jelenlegi fájlokat a preload fájlokra. Aki nem vette meg a RoS-t, annak is meglesz minden fájl, de csak az lesz elérhető, ami a patchhez jár.
Szóval a mostani fájlok le lesznek cserélve, és a Diablo 3 mappa fog megmaradni, nem lesz egy ugyanekkora RoS mappa, most csak a beta miatt van
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz maross #45420 üzenetére
Trade topicban bizniszelj.
Life steal-el (fegyveren)
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
mikromanus
veterán
-
Muton
addikt
válasz maross #45339 üzenetére
Ez a gear tényleg op lett
majd holnap este rád borítom a ládámat, ha nem megyek berúgni. szerintem találunk azt-aztannyit viszont már sikerült belém sulykolniuk, hogy kesztyű, gyűrű, amu, csuklóizé a fő chc forrás, élet, allres mehet másra. csimmára meg kell a speed, főleg, ha archonban nyomod. 24 a minimum. meg amúgy is. heroes 3 óta tudjuk, hogy a movement speed a legtápabb skill
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Muton
addikt
válasz maross #45335 üzenetére
na, erre kíváncsi leszek
én is megkaptam, h fillérekből tudok egy csomót fejlődni, aztán sok tíz misinél kezdődött az ahban az, ami egy fél fokkal volt jobb
szerintem itt egy olcsó út van, ha kapsz cuccokat. én szerencsére rendszeresen kapok, köszönöm isMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
k.kristof
őstag
válasz maross #45205 üzenetére
Ha jól veszem ki a szavaidból, akkor fizikai authenticatorod van, és nem mobilos. Ha mégis utóbbi, szinkronizáld újra, és úgy próbálj meg belépni, gondosan ügyelve, hogy jól írod-e be a jelszavad és a felhasználóneved. Valamelyik nap velem is történt ilyen, aztán egyszer csak beengedett a Battle.net. Lehet, hogy köze volt az authentication szerverek problémáihoz, akkor meg nem tudsz mit tenni, csak várni és próbálkozni.
-
mikromanus
veterán
válasz maross #37568 üzenetére
Pedig elég feltünően próbálják közölni veled is a hírt:
- belépés előtt a breaking news résznél D3-ban
- első belépéskor hírként/Eula módosításként felugró ablakban megkerülhetetlenül és kötelező elfogadni (vagy nem tudsz belépni)Szóval ha az e-mail az első infód, akkor vagy nem játszottál mostanában, vagy mindent elfogadsz /aláírsz amit eléd tesznek. Vigyázz, mert a végén eladod a fél vesédet is így!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
atidzsiforc
őstag
válasz maross #37566 üzenetére
Mar tultargyaltuk, hogy igaz.
Ja ok, bocsi. Amugy van rola hir battle.net/d3-on is videoval, nezd meg, ha gondolod.
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
-
Thrawn
félisten
válasz maross #26195 üzenetére
Volt róla régebben szó, hogy ezt a gear-cserés mókát kiiktatják valahogy (pl gear-cserénél csak x idő eltelte után kapod csak meg az MF bónuszt, közben meg jól lecsapnak hehe ) de nem tudom léptek-e valamit ezügyben. Szerintem kár vele vacakolni, tegnap egyébként is visszavettek a dropból...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rayner
őstag
Monknál a dps növelés és a loh/steal kompenzálja az armort, bár tény többet kell szaladgálnom, 22% ms-el viszont simán kifutok mindenből amíg a cd lejár a skillekről és lehet visszafutni a tömeg közepére.
jelengleg így állok és nem esek kelek, kivéve a molten+arcane az még mindig fakereszt. (offhand is tegnapi drop, ezt cserélni akarom lifesteal+socketesre+chd amivel + dps + élet és talán még kevesebbet halok)[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
neeeem (kb. lek@kiltam, mert nincs barbim), viszont ettől is csuklani fognak:
Enchantress: Powered Armor - Armor bonus reduced from 15% to 5%most akkor csinálták volna táposabbra a mplvl-t (több hp mob, több dps-sel) és hagyhattak volna mindent úgy ahogy van.... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
Finom mozdulatokkal és az ujjakra vigyázva
Amúgy az options-ban be kell pipálni, hogy elérhető legyen. Utána a játék betöltésnél a nehézség választó résznél valahol lehete állítani azt hiszem az MP-t is.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
-
mikromanus
veterán
értem. Szóval mivel "Csak esetleg a 80%-át adná a monk skill a többihez és nem a teljeset, így ez már ki van herélve. Meg a barbi is. Most csak 20%-ot kap, de az elég is lesz, így már nem is éri meg tartani resistet (???). Logikus. Ha ez kiherélés, akkor lesz pár eunuch a mezőnyben
Chat beírás aktív -> shift+bal egérkattintás az ikonján az itemnek, majd Enter
[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Akkor te gondolom nem barbar/monk/wizard vagy"
De, pont, hogy monk, hát eleve neki van a legmagasabb dodge. (bár miután végigjátszottam infernót a monkkal, azóta sokkal többet játszottam az "új" melee wizardommal, és az utóbbi 2 hétben meg kb semennyit nem diablóztam )
[ Szerkesztve ]
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Hun'reeth
őstag
Oks. Feladom Ti vagytok az istenkirályok mert szar cuccokkal is végigvittétek a játékot annó és alig haltatok közben.
Én kérek elnézést...és persze senki se öltözik át ilyen szar gúnyákba és próbálja meg újra mert már kényelmesek vagytok.
Szájkaratézni viszont mindenki tud.(#820) mikromanus:nincs ezzel semmi gond, aki immortal settben akar játszani az fizessen vagy várja a szerencséjét
(#829) G^zC^mp€r: jajj nyilván adok neki 3 millát utána meg elhiszem neki, hogy ő ezeket a cuccokat abból vette utána meg a háta mögött nézem ahogy végigtolja inf3-4et.... megvalósítható elképzelésnek hangzik
[ Szerkesztve ]
''Öregember nem gyorsvonat!''
-
Hun'reeth
őstag
Ne vicccelj.
Én is simán ideírom, hogy 7-800k kard meg 5-600 amu.....de mit kapsz ezért? Buyout cuccok? mert a bid-re ne számíts
Az attack speed-es ringet se dobják utánad, csak mikor megpróbálod elhozni derül ki mégis mennyibe fáj.
Az ah veszettül szarul műkszik.
Nekem van egy 133 str, 64 vit. 50 allres csizmám.
Ha megpróbálnám eladni lehet még alapáron se vinnék el viszont ennél kicsivel erősebbet próbáltam már jópárszor elhozni és 1,5 milla se volt elég. Hát így működik az ah jelenleg.Tökéletesen megértem mikor arra panaszkodtok, hogy a korábbi drága cuccok szart se érnek mert így van. De jobbat szerezni meg qrva drága.
(#814) vhunor: cseréld ki a dex-et str-e és nézz utána egy csizmát. (mellesleg maross kollégával barbi cuccokról beszélünk)
Amúgy meg lehetnek mákos cuccok nem mondta senki de messze nem ez az általános.Egyébként nincs 3 millám mert most ment el 4 egy satyira meg egy bracerre. és ezekért is marhára küzdeni kellett.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Látod itt az élő példa (#792) Gorneck23 hozzászólása.
Unja és nem talál kihívást a játékban miután egy olyan WD-t hozott össze aki nem kicsit durva gearrel és statokkal rendelkezik. Zunimassa cuccok, 100k feletti dps stb. (egyszer pislantottam csak rá a karijára)
Most meg csodálkozik, hogy uncsi és nincs benne kihívás.Hát jahh mindenki arra hajt, hogy jobb és jobb legyen jobb és jobb cuccokkal, hogy egyre könyedebben jusson át a pályán. De amikor sikerül sírni kezd, hogy nem elég nehéz....ilyen az emberi természet.
Ilyenkor kell abbahagyni tényleg vagy megvárni a kiegészítőt, patchet, új szintet stb. ami új színt hoz a játékba.(#798) maross : nosza! nézz csak utána, hogy a 3 millából ha felöltözteted a karit mennyi LoH jön össze? Meg milyen pajzs? Csodálkozni fogsz meglásd.
Elvergődi lehet belőle valameddig max.
[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
Csak annyit tudok mondani, hogy fogj 3 millát csupaszítsd le a karid és próbáld abból felöltöztetni. De egy teljesen csupasz karaktert.
Garantálom, hogy nem lesz se 50k hp-d, se 30k dps-ed, se 40%chc, se 200%chd, se 500 allres. belőle és azzal ami összejön indulj el act3 elejéről.
Az első desec, arcane, extra life elite 20x fog megölni úgy hogy egyet se tudsz még közülük kinyírni.Mint mondtam hajlamos az ember elfelejteni milyen nehéz volt korábban mikor még gyenguszabb volt a kari.
Én is most már tűrhetően bírom act3-at, gyakorlottan kerülgetem az arc.towereket meg rohangálok az alám pakolt lávatócsákból, stb. de egy gyengébb gearrel úgy hullanék el mint a falevél.[ Szerkesztve ]
-
Hun'reeth
őstag
-
Sirandrish
legenda
Elolvastam...a War Cry impunity runája 60% nerfet kap..
Emellett a mobok sebzése csökken szóval kb ugyan annyi dmg-t fog kapni az ember, már ha kitart a skill mellett..
Bár az elsődleges cél hogy ne legyen az ember ezekre rászorulva, de nem értem..
Ha nem használod ezek után ugyan úgy több sebzést fogsz bekapni..persze kevesebbet mint jelenleg de ettől még szerintem fontos skill marad..
Nah mindegy..majd meglátjuk.Hja..a Leapes változtatás tetszik...
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest