Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz Ron Swanson #58578 üzenetére
Grat a mákos szériához,majd lesz meglepetés ladder reset után
EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Ezen feleslegesen mérgelődtök mindig,normál dropoknál is be van állítva egy bizonyos %,aminél nem érvényesül a smart drop,így tudsz lootolni kukrit dhval,IK kesztyüt dokival stb.
Na,ez a % sokkal magasabb a bountys tatyóknál.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Alufólia olcsón eladó...
-
warcat
veterán
Mondjuk közben annyi még eszembe jutott,hogy a multiboxot használók biztos lecsapnak rá,végülis elég,ha az egyik accounton használják.
Bár őket meg elvileg ettől függetlenül lehet bannolni,mert bár maga a multiboxing tolerált,de hogy nem kézzel irányítják az is biztos,ez utóbbi viszont tilos.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz granini #58377 üzenetére
Az ilyenért, (third party cucc,ráadásul nagyon kézzelfogható előny a többi játékossal szemben) a licenszedet szokták letiltani.
Joggal f*sik killerjohn.
Fontos megemlíteni,hogy maga a battle.net fiók megmarad,de ha D3al akarsz játszani,akkor vehetsz újra D3 alap+ Rost olyan 45 euróért,ja és persze minden elveszik,paragon,arany stb,teljes újrakezdés.
Az új kulcs aktiválásakor felülíródik minden.Anno D2 idején nem volt ez nagy probléma,mert viszonylag filléres cucc volt már a játék pár év után,a karakterek amúgy is törlődnek 90 nap után ha nem lépsz be,és ladder reset is gyakori.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Még annyi,hogy intes kasztoknál egyértelműen intes gemet kell socketelni,legalábbis ha már a 220 stat vagy maxos gemekről van szó mindenképp, a gyémánt egyszerűen lemarad nagyon,most fejből nem emlékszem már de a statos gem is ad 3x resistet és közben ugyebár komoly sebzésnövelő is.
-
warcat
veterán
Ez mondjuk elég imbának hangzik HC-ra,esetleges halál-proc után új játékot indít vagy csak vár 5 percet a városban,nem tökéletes életbiztosítás,de elveszi a dolgok élét.
-
warcat
veterán
Végre buffolják a witch doktort,nem állapot,hogy ilyen kevés késes gyilkosunk lehetett csak:
"The Fetish caps for Fetish Sycophants and Fetish army will be separated in 2.1"
-
warcat
veterán
Ez csak ilyen beleélős megfogalmazás,de egyébként hol kapsz rift fragmentet?Bountyért,és talán a zsákra is hat,gyorsabb riftnyitás-farmolás és mellé +100% legendary,hogy potyogjon is a cuccos,mindez egy hétig.
Euban nem tudom mikor élesedik,éjféltől vagy holnap valamikor.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
To celebrate the game's second anniversary and the community that made it all possible, players who log in to defend Sanctuary this week will receive double Rift Fragments as well as a +100% boost to their chance to find Legendary items. This bonus birthday buff begins in the Americas on Thursday, May 15 at 12:00 a.m. PDT and ends on Thursday, May 22 at 5:00 a.m. PDT.
-
warcat
veterán
válasz SzlobiG #56976 üzenetére
Sajnos ezt a thunderfuryt nagyon elrontottad,a +% damage nem is hat rá egyáltalán míg nem javítják,az elemental damage meg nagyon alacsony, 1490 a max,azt egy jó értékre újradobva(nálam 1198-1437) simán 2200+ dps lett volna rajta.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Tatyla #56743 üzenetére
Ami szerintem normális,egyrészt ez annak lehet a tünete,hogy kevés a dpsed,másrészt meg a wd nem egy spamelős kaszt.Ha esetleg petbuildről van szó ott meg különösen nem.Én pl ezért használok hex-csirkét a soul harvest robbanós kombóval,ezeken cd van nem manaköltség
-
warcat
veterán
válasz frame>24 #56593 üzenetére
mf nem segít abban,hogy potyogjon a craftolós cucc,csak a nehézség,a t2 még mindig elég alacsony %.
Fejből nem tudom de T5 környékén éri el az 50% ot amig még mindig elég alacsony ha csak azért mész.
Az ilyesmit haverral farmold,többen keressétek a bountyt,aztán átlépsz oda ahol épp beadta.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Már legalább 1-2 hetes hír volt ez,hogy amikor a crusader pajzsokat javították,elszúrták a legendary sourceok és mojok +damage tartományát.Akkor azt írták,csak patchben tudják javítani,na azóta sem volt,csak közben már kiesett a fetishes zuni ésatöbbi.
400 feletti tartományban lennének a legendaryk most csak raret kapnak 394 ig[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Azért milyen öröm lesz újra kifarmolni a mojokat és sourceokat patch után.
-
warcat
veterán
Nem jelenik meg,és ezért sokan nagy tévedésben játszanak,szedik szét az über cumókat mert karakterlapon nem ad +dpst
Nem volt mostanában: 22.49€ a Ros hétfőig,egyébként 23.99 körül kapható
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz nagybá #56010 üzenetére
Ring of Royal Grandeur akár 3 féle extra szetbónuszt be lehet kaszálni vele
Stone of Jordan az akár +30% elite sebzés miatt elveri a konkurenciátEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz nagybá #56006 üzenetére
Persze lehet csapatban tolni übereket,arra is lett kitalálva,de:
bár nem ismerem az összes kasztot ez tény,de amit igen,ott mindenhol a minél jobb statos ring of royal grandeur +stone of jordan a cél,esetleg szólózásra unity gyűrű bug kihasználása,hellfire ring nem fér sehova,így minek összerakni - nem nagyon találsz rá embertEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
válasz SzlobiG #55998 üzenetére
Kényelmesen 500k-n tartom,ha változott a gear átpakoltam pár paragon life%-ot
A nyersanyag ment pont hogy nagyon egyszerű a többséghez képest,és kapásból vagy 6 bounty célja olyan ahol esik,csak legyen feltekerve az a torment,hogy megfelelő esély legyen rá
Itt a dokim amúgy
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Witch Doktor,vállas ,Aughild set egész jó roll lett,viszont egyik statot áttekerem fetish armyra ez fix,a kérdés:
100 all res vagy 15% life maradjon meg?Ki mit mond
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Heh,random cursed chestből cindercoat miközben aughild alapanyagot hajkurászok
-
warcat
veterán
válasz SzlobiG #55934 üzenetére
Hát az a 130% magic find az csak 13%ot ad legendaryra.Ha 1% esély van rá akkor jó esetben lesz 1.13% belőle ezt nem fogod pár óra alatt észrevenni,talán 100 rift után több legendary esik majd ki mint nélküle.Vagy inkább 1000,addig túl nagy a befolyása a véletlennek
-
warcat
veterán
Amúgy majdnem 100%,hogy a harrington öv +135% dmg 10 secre buffja hat a fetishekre,elég hasznos míg nem lesz valami jó blackthorn kombo.
Ha valaki talál Starmetal Kukrit,légyszi ne dobja ki akármilyen xar roll,kb a legritkább cuccok egyike a játékban( alacsony szintű ceremonial knife,amit felrollol 70-re) - ha sose lesz WD-d akkor is jó lesz cukkolni witch doktoros haverokat veleEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
Na végtelensok shard után Tasker és Theo,persze az int alacsonyka, pet attack speed meg 41%,ráadásul 25 soul elment mire legalább 9.5% crit rollt beadott...na sebaj
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz Gorneck #55668 üzenetére
Linkeltem már korábban de itt van,épp a lap tetején van összegző hír
Emelt esély legendaryra nehézség alapján ahol kiszedted,illetve Torment only cuccok is eshetnek belőle(gondolom ha tormenten kapod ki) Normal bounty farm megnyirbálása a cél gondolomEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Mikor jön vajon a patch a bounty buffal? Ha most,akkor érdemes lenne bespájzolni tatyókból,ha nem,akkor ráér
-
-
warcat
veterán
válasz frame>24 #55482 üzenetére
Diablofans alapból,
illetve konkrétan 2.1:
Chatty Q&A: Blizzard talks Reaper of Souls and the future of Diablo 3[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
WD szakik mit mondanak,mi legyen a stone of jordannel(enchant)?Most pet build van,de később,ha esnének jade harvester cuccok,a haunt az cold alapú.
Hírek voltak linkelve? a horadric caches az volt,de csökkentik a desocketelést, pl flawless royal 500k/dbról
175 000,chestnél egyből 1m->525 000
A ladder az Season néven érkezik,a nulla aranyat meg geart nem bánom de a paragon nulláról az fájdalmas ám.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Mekkora "öröm" ,WDvel Immortal king's irons,minden vágyam ez volt
-
warcat
veterán
válasz SQX_Barto #55161 üzenetére
Torrent I-en farmolok mert ez az ami soloban kényelmes,sorozat/filmnézős,és direkt goldskint hordok zuni chest helyett a +gold miatt,elég jól összeadódik,és azt vettem észre,hogy megállt az arany fogyása,pedig enchantolok,meg gyártok még gemeket. ROS launch után 200 millióról süllyedtem 75ig-amikor esik valami/enchantolok lemegy mondjuk 70-re,de vissza is töltődik.
Magasabb fokozaton gondolom már elég az alap torment bónusz goldEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Na egész napos nagy semmi után sikerült jade vállast kiszenvedni
Viszont nem tudom mit kéne enchantolni rajta,vagy hagyjam inkább így?EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
délután volt egy köröm 3x act1 bountyk+3 rift: 1 db legendary
Most egy riftben 3 legend,már kezd reménykedni az ember,erre: 2x vigilante belt main stat nélkül meg egy vérgagyi cipőEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Váááá megállt bennem az ütő,Kadalanál sok száz shard után legendary kesztyü...persze gladiator
-
warcat
veterán
válasz CactuS #55009 üzenetére
És szerinted ezt ezek a "kedves" emberek nem tudják?Mármint,hogy mikor a legterheltebb valami,ilyenkor a legkönnyebb támadni az alap terhelés miatt + ekkor a legpusztítóbb is,lásd a mérges tömeget ami már vonulna koncolni.Simán létezik,gyakran csak rosszakaratból,vagy épp zsarolni próbálják vele,pl Steamnek szép bevételkiesés ha nem használható a vásárlás 1-2 órán át.
-
warcat
veterán
Na végre sikerült Kadalából egy Thing of the Deepet kikukázni
-
warcat
veterán
válasz GrooveHero #54680 üzenetére
Na persze,örökké mi?
Shard of Hate Hotfixes Now LiveItems
Shard of Hate
Fixed an issue where the internal cooldown for this item's Legendary affix was being reset when dual-wielding.*
Fixed an issue where this item's Legendary affix did not account for a skill's proc scalar, causing it to proc on every skill use.*EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Pfejj,3 act összes bounty + 3 rift után kemény 2x Kill tőr esett menthetetlen enchanthulladék,egyik rift boss sem dobott soult,fontolgattam az alt+f4et,de végül úgy döntöttem,elgamblézom a shardokat,erre esett egy mask of jeram,91% petdamage,meg socket.9 soul után dobott rá végül 5% crit chancet,kibékültem vele.
-
warcat
veterán
g2a-n felhajtottak valami bantuföldi árust, 23.99 EUR a kieg
-
warcat
veterán
Ehh,a peteket tuti visszanerfelik,még extra gear nélkül is OP-k.Ha kiesik pl a WD maszk akkor meg megállíthatatlanok
-
warcat
veterán
válasz adamkaa777 #53819 üzenetére
Nem értelek,már órák óta van patch notes,abból linkelgettünk,köztük én is.
Tessék:Arcane Orb
Frozen Orb
Bug Fix: Fixed an issue where Frozen Orb was chilling for longer than intended
Bug Fix: Fixed an issue where the Frozen Orb bonus damage radius was hitting a larger area than intendedEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Level 70 crafted sets no longer require Flawless Royal gems and instead now require Marquise gems
Jó vicc,nehéz volt rájönni,hogy enyhe tulzás a 10 milliós gem?
Erre meg kíváncsi leszek:
The treasure from Resplendent Chests has been improved to feel more resplendentCsuszader érdekesség? /amúgy kaptak egy -15% damage takent,nem barbár/monk szint de hasznos
Not in the notes, but Crusader's Iron Maiden passive is now ~50,000 thorns damage as opposed to the 6,000 it was previously.EDIT: It appears it is based on difficulty now. In T1 it is 49,960. But in T6 it was up towards 520,000.
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz szallasi007 #53480 üzenetére
Mire gondolsz itt?A rift még ki nem takarított szintjeire mehetsz tovább csak,ott van vége,ahol le van rakva a shrine mint a barlangok végén.Nem nyílik újabb portal vagy ilyesmi.
-
warcat
veterán
válasz mikromanus #53303 üzenetére
Ez sajnos nagyon észrevehető volt riftezés közben,szomorú,mert ez klikkelgetős cucc a váza meg csak széttörik.
-
warcat
veterán
Inkább azt mondjátok meg,hogy milyen community event van megint,hogy él az 50% exp boost
-
-
warcat
veterán
-
warcat
veterán
válasz Reinhardt #52786 üzenetére
Ejnye nekem is ugyanez van picit gyengébb kiadásban,de legalább nem egy wand of woht buktál.
Amúgy most esett egy mempo,10+ soul után az utolsóra beadta a 6 chc-t viszont csak én gondolom úgy,hogy a sisakok elég gyengusok,ha socketet is szeretnél rá? Van valami extra?
4-2 leosztásban ugye elmegy 3 a mainstat+socket+chc -re,gyakorlatilag marad 1 szabadon,ez így kevéske,hogy úgy érezzem,hogy wow de jó cuccEA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Teszteld le,ha legközelebb esik.Szerintem nagyon OP a dolog,elég könnyű buffolost találni a földön,amikre egyébként is illik kattogni a legendaryk miatt.Eliteknél kell igazán a dps,ott meg jóval többet ad mint egy WH.
Két gondolat:
1.solo/group: nem teszteltem,valószínű csapatban nem kapsz buffot ha más nyit ládát,ha mégis,akkor nagy a váó faktor
2.überezés/act bossok: idefélretehetsz egy másik övet ha fontosnak érzedLényeg a lényeg:próbáljátok ki amikor kiesik,engem bőven meggyözött
Másik a bracer téma: farmolásra továbbra is szerintem a warzechian armguards a tuti,inventoryban meg egy nemesis bracer amire átváltasz ha shrine van.Ha van valamilyen passziv környezetromboló skilled,akkor teljesen a sprintes barbár szintjét hozza, wizznél pl Ice armor - frozen storm.Szaladgálsz össze-vissza mint a kisangyal.
-
warcat
veterán
Reggel esett még,béta óta először Int roll alacsony de a dmg bónusz maxos
Szerk.: akinek még nem volt dolga vele esetleg,az a plusz benne,hogy a bonuszt kb minden klikkelhető cuccra megadja,hulla,kődarab,fegyverállvány stb.[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
Kieg megjelenés óta baromi sok ember játszik,csoda hogy eddig bírta,ráadásul vasárnap délután az eléggé csúcsforgalom esélyes.Amúgy Elders Scrolls Online early acces elkezdődött,tolhatnám de inkább Diablóhoz van kedvem,ejnye kidobott pénz
-
warcat
veterán
válasz Phobion #52503 üzenetére
A kard elsőre 21xx lett,nem rossz,de egyébként nagyon fájdalmas a hozzávaloját farmolni szerintem,a temetős rare ritka, a kriptákban sem gyakoriak és elég nagy a terület.
Amúgy sewers of caldeumot tudom ajánlani,adventure modban belialos waypoint elött közvetlen van lejárat,és 3 féle nyersanyag eshet legalább a rarekböl
Én a sea essencet hajtom,de esett entsteig plate(aughild set) és iron wolves doctrine is(asheara set)[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz _Balee_ #52496 üzenetére
A heti akciós újságban "akciózva" van 11990?ről 9990-re parasztvakításként hiszen az a normális ára,ebből adódóan árulják,de persze készlethiány lehetséges.
Szóval szerintem esélyes,hogy kapsz.Mintha annyi ki lenne írva,hogy a Pólusban nem kapható ha ez számít[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz Robert1987 #52468 üzenetére
Ha nem szeretnéd,hogy csökkenjen a fegyver dpse,akkor a vitalityt kell beáldozni.
Mysticnél ott van ám a statok mögött egy kérdőjel ha bepakoltad az ablakba,arra kattintva ott a lista mire lehet átpakolni.EA: It's in the crate!
-
warcat
veterán
Jesszus,hova csavarták már fel a planek dropratejét,egy imperdőből 2 recept esik ki,aztán rift ugyanazon szintjén 2 griswold + skelons deceit...lassan mind meglesz.
-
warcat
veterán
Na,magdi anyus dobott egy legendary potit, 17% armor 5 secre.
-
warcat
veterán
válasz killerjohn #52371 üzenetére
Ó,hát ezer bocsánat azoktól akik Cotában éltek,és 20 mila xptől már meg se mozdul a csík, én p240en jól elvagyok
-
warcat
veterán
válasz frame>24 #52350 üzenetére
Igen,viszonylag kis körben de nekem pont tökéletes,archon elött ledobom magam alá,felzabálja ami nem egészséges, a többit meg fogja az archon Torment 1 faceroll,olyan szinten,hogy tegnap meg ma egész nap nem haltam meg,és már egy ideje maxos a pool of reflection szerintem 10 darabbal
Gondolom menne feljebb is de így meg nagyon gyors.A másik meg,hogy csapattal még jobb lehet,2-3 wizard elég jól takaríthatja a koszt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Autós topik
- iPhone topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- OLED TV topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.