Hirdetés
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- World of Tanks - MMO
- S.T.A.L.K.E.R. - StalkerSoup és Narodnaya Solyanka
- Előrendelői előzetesen a WUCHANG: Fallen Feathers
- Last Epoch
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Xbox Series X|S
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Döglött Róka #26 üzenetére
Ezek szerint... Én kicsit elképedtem, főleg, hogy a kedves user még mindig nem állítja automatára, hanem amit ő hasraütésszerűen jónak lát, mert degradálódik az SSD...
Van akin nehéz segíteni. -
Ott a blogjában a megoldás a problémájára - user error volt. Kikapcsolta a virtuális memóriát.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
NvidiaRTX #21 üzenetére
Attól, hogy egy millát beleborítasz még lehet raklap gané egy gép. Megfejelve ugye akár egy tört winnel vagy társaival…
Folytasd csak, már már szórakoztató ez a vergődésed mindem új cím alatt.
Ha ennyire instabil az a gép akkor vagy nem klappol valami vagy nem klappol valami. Ha nem megy ez az építés téma akkor vagy bízd olyanra aki már látott karóm varjút vagy vegyél egy PS-t. Sokkal jobban fogsz járni. -
NvidiaRTX
őstag
Jól beszoptam ezzel a Monszterhánterrel... ugyan úgy jártam mint sokan hogy random kifagyogat a játék. Komolyan mondom nevetséges ez az egész PC ipar már... tavaly ilyen miatt adtam el az egész PC-t és váltottam konzolra. Szánalmas, hogy itt a millás PC aztán nem lehet értelmesen új játékokkal játszani. Az Indiana Jones ugyan ilyen volt az is véletlenszerűen kifagyogatott pedig az is eredeti volt.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Shadowguard #19 üzenetére
A sleep mindig a lehető legrosszabbkor üt be
és nagyon kevesen tolják, én eddig minden epizódban elkövettem ezt a hibát
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Döglött Róka #18 üzenetére
Kamerát átállítottam, a többieknél nincs is baj így (eddig), de ennél a páncélozott istenverésénél az egyetlen hely, ahol normálisan tudom ütni az a hasa alatt van. Nem is pattan le és a támadások nagyobb része simán elkerül. Egyetlen gondom az altatással van, de majd megnézem ezt az energiaitalt. Szoktam figyelni a tutorial dolgokat, de ez valahogy kimaradt.
Micsurin: Nekem csak azon az egy térképen és még a helyeket is pontosan be tudom határolni ahová nem szabad menni. Csak ha éppen egy monstert kergetek őt nem kérhetem meg, hogy menjen másfelé.
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Shadowguard #14 üzenetére
Érdemes a kamerát a legtávolabbira állítani settingsben mert a default nagyon közel van. Ég és föld onnantól a helyezkedés.
És ez a játék ilyen, elsőre csak agyatlan csapkodásnak tűnik, de kellő rutin után már ismered a szörnyeket és hogy mire hogyan reagál.
Álmosság ellen meg energy drink
Prepelj rendesen
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Shadowguard #16 üzenetére
Érdekes
Láttunk cifra dolgokat, Gemma nem volt interaktálható, levegőben maradt Rathalos... de crash még nem volt nálunk. -
Shadowguard
senior tag
Azt megérteném, ha sokat kér és visszaesik az fps, de itt arról van szó, hogy szó nélkül kivág az asztalra. Van hogy instant, van hogy 3-4 másodpercre megfagy a kép. Mondjuk a csúcs az volt, hogy az egyik alkalommal egy pillanatnyi megakadás után mégis ment tovább a játék, miközben dolgozott az összeomlás bejelentő a háttérben. A kis ablakot eltettem, hogy ne legyen útban és befejeztem a küldetést
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Shadowguard #12 üzenetére
Az a terület durván sokat kér, ott nekem is beesett meg páromnak is a 6700-en.
De ezt leszámítva tök jó, 1080p FSR + FG - High preset Hires texturákkal ~100-120 közt hoz neki egy 5600X mellett. Csak FSR-rel ~60-70 közt, a lávás részen az olajmezőn ~35-40-ig beesik de nem annyira vészes.1-2 patch és teljesen jó lesz.
Engem a sok popin-elő textúra ettől jobban zavar...
-
Shadowguard
senior tag
válasz
Döglött Róka #13 üzenetére
Annyit én nem fogok ezzel eltölteni
Élvezem a játékot, nem véletlenül tettem bele ennyi időt, de azért vannak részek, amiktől elkezdem rágni az asztal sarkát. Például mikor fellök a boss, elkezdek gyökkettővel feltápászkodni és mire sikerül semmit nem tudok nyomni, mert már megint a földön fekszek. Na olyankor azért gondolkozok rajta mennyire kell ez nekem.
Ilyen téren egyik kedvencem a Gravios, akiből egész pontosan semmit nem lehet látni a hasa alatt, bárhogy tekergetem a kamerát. Aztán egyszer csak fingik egyet, a karakter azt mondja ő most álmos lesz, némi szédelgés után lepihen és mire felkel 20 sec eltelt a harcból úgy, hogy semmi ráhatásom nem volt a dolgokra... Már ha felkelek és nem a kiskocsin tolnak el a macskák.Viszont Attack up is van a páncélon (vagyis azt hiszem azon), csak négyszer kell gyors egymásutánban megütni az enemyt. Ha eljutok addig, hogy feltöltsem a longswordot akkor seperc alatt megvan a négy
-
Döglött Róka
veterán
válasz
Shadowguard #12 üzenetére
Idovel kidobod majd azt a skillt. Olyan 1500 ora MHW-MHR utan csak foglalja a slotot
Affinity illetve Attack up a nyero.
-
Shadowguard
senior tag
Nekem sajnos vannak technikai gondjaim. Mindenhol tartja a stabil 60 fps-t ultrán, de az Oil Basinban van pár terület, ahol mediumon vagy afelett szó nélkül összeszakad a program. Mikor a sztori miatt legelőször vitt a területre már akkor kezdte, akkor találtam meg, hogy másnak is csinálja. Egy darabig szórakoztam vele, hogy a többi területen állítgattam összevissza, de már elengedtem.
Driver, rendszer friss, volt fájlellenőrzés, cache törlés, ráolvasás, de az istennek sem akar működni. Marad a Low setting, amíg ki nem javítják (ha türelmes lennék nekiállhatnék egyenként megnézni melyik opció a bűnös, de annyira nem vagyok grafikamán, hogy erre pazaroljam az időt).
Ettől függetlenül jól elszórakozok a játékkal, van már benne 45 órámLassan a végére érek a történetnek (a credits még hétvégén megvolt), de mire az összes koronás szörnyet összeszedem szerintem bőven 100 fölött leszek.
Tegnap megtaláltam a kedvenc páncélomat is, végre immunis vagyok az üvöltésekre. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Raysen623 #10 üzenetére
Nem lep meg, alapvetően elég jól sikerült.
6700 10GB, és 7800XT-n toljuk párommal. Nem volt túl sok időnk de már így is 18 óra szaladt bele.A COOP és a sztori erőltetett kézfogásán kívül több negatívat nem tudok elmondani.
1080p high ~40-45fps a 10GB 6700-el, annyira az optimalizáltság sem rossz...
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
demeterf2
tag
válasz
Döglött Róka #4 üzenetére
Lehet nem jól fogalmaztam. Emlékeim szerint a Wolrd szebben nézett ki Pc-n, mint amit a demoban láttam a Wilds-nál. De lehet újra fel kéne raknom megnézni élőben.
Valamint base Ps5-n is megnéztem és sajnos csalódtam amit ott láttam grafika terén a Wilds-ből.
Játékmenet téren egyértelműen előre lépés a Wilds.
-
Raysen623
addikt
Úgy tudom Wilds unreal engine-re át lett rakva. Én annyit vettem észre, hogy még bőven van mit optimalizálni a játékon. PS5-ön speciel a Fidelity módban csodaszép és jól is futott a BETA is. Performance teljesen felesleges volt nekem, illetve azon látszott hogy nincs még készen.
-
demeterf2
tag
Valóban 3 grafikai mód van, de sajnos egyik sem lett az igazi. World sok helyen kenterbe veri sajnos.
Re enginet erőltetik ott ahol nem kéne, Open World játékra.720P meg 900P sajnos ultra gáz 2025-ben .
Digital Foundry teszt: [link]
-
Én csak kipróbáltam az utolsó béta hétvégén hogy azért csak megnézem ha már van lehetőség nem? De amúgy köszönöm maradok most a backlog írtásnál mert tök jókat játszom ott is, vagyis ez volt a hozzáállás.
Aztán a béta végén már azt éreztem hogy @&%szameg ebből vétel lesz.. -
Köszi a tesztet!
Pont eldöntöttem, hogy nem kell a játék, erre most megjött a kedvem a cikk után.
Új hozzászólás Aktív témák
gp Hiába dolgozik millió szörnyvadász évtizedek óta, a bestiák csak nem akarnak elfogyni – sőt, egyre csak sokasodnak, most például a Tiltott Földekről derült ki, hogy ott is hemzsegnek a csúcsragadozók.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Opel topik
- Házimozi haladó szinten
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Politika
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck 512GB, 2 év jótállásal
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- ThinkPad T14 Gen2 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 5650U 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest