Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- EA Sports WRC '23
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz schwartz #91702 üzenetére
Az egy dolog, de ami érdekes hogy tök máshogy közelítik meg a dolgokat. Twister 1 helyre pakolására valszeg az lesz a megoldás hogy nem lehet majd 1 kupacba pakolni a mobokat, vagyis a support karikat fogják nerfelni, kevesebb lesz a heal a pull és a buff. A twister hiába fog egy helyben pörögni, ha a mobokat nem tudja damolni. Viszont hogy lesz progress ha nem lehet nagyobb tömegeket összeszedni és cc-zni, az még nem világos sztem senkinek, nekik se, de majd kiderül kövi ptr patchben, de akár még az is lehet -ahogy írja is-, hogy így talán 2 dps is lesz a 4-es meta-ban.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
tibee77
őstag
-
tibee77
őstag
válasz schwartz #90701 üzenetére
Na lätod itt jön ki, hogy meg uj vagyok nagyon ezzel a wd-vel, meg nagyon optimistän ällok a dolgokhoz. Igen a garga pozicionäläs nem egyszerü de nem lehetetlen.En pont ezert gondoltam az acidra, mert a garga egy idiota, igy ha ö nem is üt legaläbb az acid az savazza öket.Kezbe gondoltam az acid fegyvert, kockäba meg a harvestert, igy a kutyäk kikerülnek meg a furnace is, viszont van ällando dmg-em, nem kell värni a garga-ra.Vagy a kutyäk nelkül tul halando vagyok?
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
reelc
veterán
válasz schwartz #90326 üzenetére
A DH-nál változott ez a skill: Boar Companion - The boar increases your Life regeneration by 10728 per second and increases your resistance to all damage types by 20%.
Most már: The Life per second and resistance bonuses are also granted to your allies.
Talán érdemes lesz 2db Marauder szetdarabot használni a supporthoz.[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz schwartz #90324 üzenetére
Amúgy ha játszottál már Lon firebat builddel, akkor tudhatod, hogy az új HT felüdülés lesz ahhoz képest. Marhára figyelni kellett arra, hogy le ne essen a taeguk. Ha meghaltál egyszer (pláne a rift guardiannál), akkor gyakorlatilag buktad is az egészet. Ezért lesz marha nagy felüdülés az új, megerősített HT set. Épp elég lesz magaddal foglalkoznod, a taeguk szerencsére a múlté.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
SQX_Barto
addikt
válasz schwartz #90312 üzenetére
LoN firebats.
Elraktam a HT cuccokat szerencsére Set Dungeon utan, szóval nem baj, ha erős lesz, a Lon még úgyis fejlesztésre szorulna...#reelc: Az UE-n úgyis erősítenek most, szóval még a solo 75 is kicsivel könnyebb lesz, mint előtte.
(Bár oda már erősen kövezni kell)
Elvileg lesz support DH, amivel még beférsz akár 90-100-as partikba is.
Ott meg jön az XP rendesen.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
roncatto
csendes újonc
válasz schwartz #89927 üzenetére
Az a gond, hogy már 1dps karival is szétlaggolja magát a szerver magasabb grifteken így nincs értelme még1et vinni. Főleg úgy, hogy a blizzard tovább erősíti a supportokat(multiplikatív buffok, hello) én nem látom, hogy az 1dps + többi support metát le fogja valami váltani a közeljövőben, de ne legyen igazam
-
haller26
tag
válasz schwartz #89572 üzenetére
Most néztem D3.hu híreiben,hogy a banhullám csak 15-20 perces időintervallumban kapta el csak a Botosokat.Ismét lesújtott a Blizzard banhammere, ugyanis több játékos Diablo III játék licencét tiltólistára tették, feltehetőleg bothasználat illetve más, harmadik féltől származó program használata miatt. Kauza kék postban is megerősítette a hírt, egyben közölte a játékosokkal, hogy a Blizzard nem tesz semmiféle hivatalos bejelentést a banhullámmal kapcsolatban, így a tiltott játékosokról sincs számadat.
R I P THE LEADERBOARDS
We’re not doing any sort of official announcement, but I can confirm what’s obvious as this point: account actions did take place.One quick reminder: let’s all avoid linking out to any cheating programs or communities or calling out individual players. (forrás)
Redditen egy játékos kicsit részletesebben is írt a dologról. Az köztudott, hogy a Blizzard a Warden nevű anti-cheat metódusát nemrég frissítette. A frissítés láthatatlanul települt mindenki gépére, az online játékosokat pedig nem dobta ki a megkezdett játékmenetből. A Bot használók egy részét így elkapta a Warden, azonban a bot program írója észrevette a turpisságot és letiltotta annak futtatását minden kliensen. Ez a művelet számára mintegy 15-20 percet jelentett így csak ebben az időintervallumban botot használókat kapta el a Warden – állítja scumoftherealm reddit felhasználó.
Akárhogy is legyen, a leaderboardon is meglátszik a banhullám nyoma: a sok törlésre került csaló eltűnt a leaderboardokról és helyüket az alattuk álló játékos vette át. Reméljük, hogy ha nem is sikerült eltávolítani az összes csalót, de a megmaradtak közül kevesebben fogják ismételten a rövidebb utat választani. HULLJON A FÉRGESE !!!!!!!!!!!!!!!
[ Szerkesztve ]
"Van aki nem buta,csak túl okos ahoz,hogy megértsen valamit" pityputy#2982
-
Vistaboy
veterán
válasz schwartz #88264 üzenetére
Köszi szépen.
Végre valaki, aki érti is, hogy mit akartam kérdezni. Nem tudom, mit kell lesajnálni a másikat amiatt, mert úgy szeret játszani, ahogy ő akar, nem pedig úgy, ahogy a többiek. Nekem az nem szórakozás, ha napokig grindelek azért, hogy meglegyen a P1000+ és GR100. Persze ha más dolgom nem lenne, akkor én is így gondolkodnék, de sajnos napi pár órányi játék mellett ez nekem nem megoldható. Szépen, nyugisan szeretek haladni, megkötések nélkül. Ameddig jutok, addig jutok, soha nem érdekelt, hányadik leszek a rangsorban.
Kipróbálom majd, amiket írtál. Egyébként próbáltam másik sethez is igazodni, de nem igazán jött össze. A Jade Harvesterrel az a baj, hogy jobban a Soul Harvestet turbózza, ahhoz meg közel kell menni az ellenfélhez, ami papír karival elég nagy szívás. Az Alachyr setet is kipróbáltam, de egyedül a pók ér benne valamit, a skilleket nem nagyon használom, amiket erősít.
Úgyhogy marad a Zunimassa. Eddig ezzel az egyel tudok játszani valahogy. Majd még annyit megpróbálok, hogy a Helltooth set két darabjára cserélem a jelenlegi Jade Harvestert, abban igazuk volt a fentebb szólóknak, hogy erősíti a petet. De több nem kell belőle, nem az aktív skilljeimet akarom erősíteni, az a célom, hogy a petek irtsanak minél jobban, miközben én távolról adom a támogatást.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Gorneck
legenda
válasz schwartz #88222 üzenetére
Épp írni akartam, jahhh beférne, de kutya nem hívja...kb, mint előző pecsben...a fél parti Monkból állt...más karival nem lehetett beférni...
Ha meg nem a Te kasztod épp a király, akkor megrohadsz tankként amihez sok embernek sok kedve nincs. Így, hogy van két tankom így se egyszerű partit találni...ha találok, akkor olyan érzésem mintha idióta lennék...dobálják a kurva zászlókat, hogy ide kérem...és ettől már lassan a makkom ki van.
Gorneck#1239
-
tibee77
őstag
válasz schwartz #87974 üzenetére
Azert is irtam,hogy meg "egy" ideig tuti a wd lesz benne a 3as supp felälläsban, mert kell idö mire rendesen kiforr ez a dh supp dolog, mire mäsok is elkezdik hasznälni.Nagyon nem mind1, hogy mit hasznälnak a top csapatok, mert mindenki öket mäsolja es ahogy most elnezed lb-t dh szinte sehol sincs egy ket csapatot kiveve.Ez ugyanaz, mint a wdnel a petes, az is csak elvetve van mert sokan pet nelkül nyomulnak (en is ezt probälom most eröltetni), hogy ne csesszek el a cc-t.En csak azt kerdeznem, hogy mennyire jok ennek a dh-nak a tulelesi eselyei?Nem ritkän van, hogy nagy tömegben ahol 3-4-5 milliärd a toughness-em meg ott is majdnem elhullok (90 fölötti gr) mert olyan sebzese van nehäny affix-nek, hogy csak lesek.
Joezyka:Ha nincs team akkor solot kell eröltetni, mert elegge jol lehet most kapni az xp-t ott.En mikor ätleptem az 1000es paragont akkor probälkoztam solo 75 környeken es kb. 1 gr, 1 szintet jelentett.Sokkal jobban lehet kapni ott az xp-t mint koräbban.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Joezyka
senior tag
válasz schwartz #87796 üzenetére
nem vagyok mester, de én pl ezt a buildet használom NS-be, bár van mit fejleszteni a gearen.
kockába Furnance tényleg sokat számít.
http://eu.battle.net/d3/en/profile/Joezyka-1533/hero/69866547seazonba ORB-os wizzel mentem solot, azt meg edte már leírta.
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz schwartz #87796 üzenetére
Ha jól mutatja a profil az adatokat akkor az alapján még kicsi a dps és az ehp is, sourced nagyon rossz roll, eb dam egyáltalán nem kell, az csak a leg tulajdonság proccolására van. Arra figyelj hogy a 4 stack eb fent legyen, ofc a 3 stack orb is, de ne klikkelgesd az orbot veszettül mert aquilla leesik rólad és hullani fogsz. Ez melee setup igen benne kell állni mobok arcában. Taktika az hogy kicsit huzd magadra a mobokat mindig tömeg legyen, ugyis követnek az areadam meg körkörösen több yardnyira is hat igy a messze álló mob is ami bubi alatt van elhullik, ez nem azt jelenti hogy sokat kell mozogni, endless walk set dambuffját is fen kell tartani ugye.
Sok múlhat a followeren is, templar kell essof johannal, thunderflurryval, occulussal, ahova lehet as és cdr.[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz schwartz #87463 üzenetére
Tegnap vyr setest csináltam meg masteryre, sztem legkönnyebb a wizdungik közül(bár talt nem próbáltam az is könnyűnek tűnik). Vyr be max az nehéz hoy minden cucc meglegyen seten kívül, chantodo set+coe+halo+parthan+aw+swami+zodiac és fazula, amúgy csak mindent ki kell nyirni a dungiban, az hogy ölj meg 500 mobot archonformban meg 3x100 stack legyen meg az kb semmi úgyis meglesz ha kipucolod a dungit, jósok cdr kell ennyi a trükk.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz schwartz #85668 üzenetére
Asszem megtaláltam, a firebird stacket lehet snapshotolni:
Exploit explained in Chinese forum
Open game in T10, preferably 4 player game to maximize boss hp.
Step 1: Only equip 5 piece Firebird, no weapons or other armor pieces, put away intel in paragon to make your damage as low as possible.
Step 2: Find Ghom with Mara equipped, place Mammoth hydra.
Step 3: Equip the last piece of Firebird, watch the stacks skyrocket. (In my case, I can get around 5500 stacks in single player game). Return to town after Ghom dead.
Step 4: The stacks remained after returning to town. Get your full gears and open a GR to slaughter everything. (Can still change passives and cube items as far as I tested). Don't die to keep the stacks throughout the whole rift, so feel free to gear more defensively.
Please fix asap. Once again Blizzard mess up with hydra and snapshot. No surprise at all.
Shared just to make sure Blizzard know what the exploit is.
Never want a full wipe since gathering items take time.
ezt megmagyarázza az hogy miért van pajzs a kariknál LB-n. Kell a védelem, damot meg a bebuggolt több ezernyi FB stack ad, stackenként jelenlegi PTR-en 50% damot lehet számolni (multiplicative).
-
_ocsisajt
őstag
válasz schwartz #85534 üzenetére
este mar faradt voltam, de googleban elso talalat a reroll segitseghez [link]
ezek szerint a base damaget kell valahogy csutkara bemakolni, ami persze nehez lesz
minden ami 4528.2-nel nagyobb rollt eredmenyez vegeredmenyben az mar jo nehez lesz
aztan beteszem vitrinbe
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
DioRobber
tag
válasz schwartz #85441 üzenetére
újítás jó, kivitelezés szar...
tök egyszerű képletet hoztak ki ebből a thornsból-csak thorns seconderyket emeld és püfölj primaryvel-valóban agybetegség, ráadásul hat rá a power pilon mivaaan???... szal eleve a thorns tulajdonsága veszik el, ami anno volt, hogy pl a fingós jabbát úgy kinyírhattad hogy álltál a passzátszelébe és visszaküldted rá, na az szerintem atomjó volt, mert így adott egy játékstílust, hogy ehhez a buildhez sok tafnessz és lecsóban állás a fő irányvonal, de most így...??? áhh, tényleg nem lett olyan jó elgondolás...DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
AnginaP
aktív tag
válasz schwartz #84669 üzenetére
Igen, én is furcsállom ezt a stratégiát, és nem értem miért nem lehet a többi kasztot a mostaniakhoz felhúzni csak szimplán.... miért kell visszabutítani skilleket pl? (a botolókat vissza fogós ötlet nekem sánta, mert ők ezután is úgy hagyják a gépüket és nyelik az xp-t meg a nyersanyagot....)
Írták is a patch notes-ban blizz-ék, hogy annyira kíváncsiak arra, hogy miket hozunk ki az új setekből, buildekből. Öhömm-köhömm, ha meghagynák a monkokat ilyen erősnek (meg a tárgyakat is), és mellé húznák a többit, akkor máris több lehetőség adódna magas GR-ekben (ha nem is push-olásra), máris változatosabb lenne a játékmenet, és talán granini álma is valóra válna. (amikor egy wizz, egy DH, egy barb meg egy crus lemegy a melegbe veszetten hadonászni.... )Indítok egy Skyrim szervert.
-
Edge
veterán
válasz schwartz #84067 üzenetére
Sajna az van hogyha kevés a mob akkor ott kell őket hagyni és a hátrahagyott pár darab trash le tudja gyakni a wdt néha ez van, azóta már sok wds gr70be voltam és ezt megfigyeltem, persze olyan wdvel is voltam ami 1x se halt pedig durva rift volt, nyílván játékoson múlik, de a lényeg hogy nem volt szándékomban általánosítani.
-
Edge
veterán
válasz schwartz #84034 üzenetére
Lean to read
1. Írtam hogy ez volt az első gr70-e annak a wd-nek
2. nekem ez a sokadik gr70-em volt de az első gr70-em wd mellett
3. ezért kérdeztem hogy miez már hogy ennyit hullik mert szokatlan volt hogy a dps hullikés ebből az a következtetésed hogy a wd nem lehet noob? vagyis ha chatre beírsz hogy kell 1 dps akkor noob nem kér invet? ahh ezt nem tudtam! sry! :facepalm:
(nem én inveltem nem én voltam a leader, de a para szint + cuccokból még nem jött le hogy noob mert azok okék voltak de attól még lehet vki impotens mégha méretes is a szerszám)[ Szerkesztve ]
-
-
TeeBee73
veterán
válasz schwartz #81626 üzenetére
RMAH jöhet. 2 jobbfajta Chantodo nyalóka, meg egy BiS amu kitermelte a játék árát.
Gyuri: Kebab nem lesz, viszont a kínai régió megkapja a 100 napos Hex bonust.
Yummi: Dupla Socketet csak a Female karakterek kapnak.
[ Szerkesztve ]
"4Z 1N73LL1G3NC14 4 V4L70Z45H0Z V4L0 4LK4LM4ZK0D45 K3P3553G3" -573PH3N H4WK1NG
-
mikromanus
veterán
válasz schwartz #81588 üzenetére
Hja. A semmi is "vagy kevesebb ellenfelet üt" kategória. Nem bug, csak feature.
erről jut eszembe. A generator (primary) skillre procoló kavics működik az ilyen módosított dolgokra is, mint az árnyékboxos hammer, vagy a többi "kikapcsolt" költséges skill, A cd-s de furyt termelő skillek is procolják (leap, warcry)?
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz schwartz #81584 üzenetére
szóval bugos.. Az jó
Amugy ez azt jelenti, hogy nem kerül semmibe hanem tölt ilyenkor, vagy ennyit tölt-fogyasztja amibe kerül. Gondolom nem az utóbbi. Csontszáraz "fury üzemanyagtankon" is indul vagy kell egy aktiválásnyi fury az elején?(#81585) T. M.
Meleg szeretettel.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
válasz schwartz #81544 üzenetére
És ez jobban adja mint a +45/pattanásnyi eq? Mondjuk még nem tökéletes a "tesztkörnyezet", mert vagy jól sebző fegyvert használok vag yvalami tökátlag immortalt + azért mégiscsak van némi cd a leapen. Első esetben nincs full immo bonusz, másodikban szarabb az alap.
+több fury kell majd. Fegyveren lehet még 24 és passzívból 20 amit kihagytam. Mindenesetre a yeti így se nagyon lesz spamelhető. Mondjuk a pattogósdi elit kill után vicces. Sose áll le... amíg tart a geom effect. Végig lehet pattogni a mapon.No majd megsasolom. Vagy módosítom a tervet és keresek valami shi mizu kompatibilis hobbi buildet. Arra talán a seismic jó lehet...
Amúgy a nehézséget elaljasították az új patch és a t10 bevezetéssel, vagy mindig is ilyen harmatos volt a T6? Gyenge gemekkel és cube effectek nélkül is nagyon viccesen pukkannak a mobok egy-két vicces rend-rakástól. A második stack nem is nagyon szokott kelleni. Mondjuk a féligkész pattinkával trükkösebb, de az se igazán a nehézség miatt,. Csak a kezelés macerásabb picit.
-
Mirman
őstag
válasz schwartz #80287 üzenetére
Ilyen nincs szerintem hogy mivel érdemes indulni. Minden kasztal lehet eleg magas Solo GRt menni ahogy láttam. Én személy szerint mobkal es wizzel fogok indulni Seasonban mivel mindkettonel ki kell farmolni egy teljes új settet tehát mind1 hogy ns vagy Season. Másrészt most vonz higy elinduljak nulláról es meddig jutok .
-
dargelot
senior tag
válasz schwartz #80270 üzenetére
A linkben az van hogy a cold dmg nem aktiválja, de miért is kéne neki? A kieg óta a cold csak egy elementális sebzés fajta, mint a fire. Ha nem írja hogy adja a chill effektet akkor nem különb. Csak a sima D3ban adott automatikusan chillt. A bane-re visszatérve pedig az mindegy, hogy cc alá ki vonja a szörnyet, nyilván a 4fősnél a supp fogja, de nem a dps-nek kell megoldania skilleket, majd a wd és cru supp a perma stun-al aktiválja a dh bane-jét. Innentől kezdve felesleges a suppnál a bane.
-
dargelot
senior tag
válasz schwartz #80266 üzenetére
Adjatok már egy linket ahol bemutatják, hogy a bane csapatnak ad bonuszt, mert biztos vagyok benne hogy nem. A máik hogy a hatását a fear, stun, blind minden aktiválja ami cc .(Stun,Slow (including Chill),Freeze,Immobilize,Fear,Confusion,Blind,Taunt (including Lure),Charm)
tehát az mindig van a mobokon. Szerintem tivábbra is felesleges a bane a supp-nak, de jöhet a link hogy én tévedek. -
tibee77
őstag
válasz schwartz #80259 üzenetére
LoL Akkor en tenyleg totäl hülyekkel jätszok. (de legaläbb igazam volt )
En mint stuncrus folyamat adhatnäm a 40%-os dmg buffot a csapatnak mivel vegig ott ällok es püfölöm a bosst, ahelyett, hogy 10%ot adok a toxinnal.Na ma este ki is probälom. Amugy ez a dmg buff is ugy müködik, mint az element bonus, hogy egy idö utän mär felesleges halmozni mert nem ad annyit amennyit mi gondolunk?Freak: Nem hittem, hogy ezt megelem, quinn nem monkkal nyomul.
[ Szerkesztve ]
-
tibee77
őstag
válasz schwartz #80234 üzenetére
Na värj egy picit ez a sok dolog amit irtäl nekem fura.Elsö, hogy "toxint csak a noobok visznek".Ezt nem ertem, minden supp karinäl alap a toxin gem, nälam is a wd-nel meg a crusanal is toxin van amit buffot ad a csapatnak.Regebben mindig trapped-del nyomultam mert azt hittem, hogy azt a dmg bonus megkapja a csapat is (amugy szerintem igy van, mert volt hogy trialban beraktam a trapped-et es nagyobb dmg-et adtak le a dps karik) de aztän kaptam pär embertöl oktatäst, hogy lokukit nem ad a trapped a csapatnak, csak belassitom a mobokat magam körül.Strongarm szinten kötelezö egy suppwd-nek, mert 30% dmg buff a piranhadonäl nagyon is jol jön, plusz a suppcrusnäl is ugyanugy.Az meg, hogy a wd buffjai nem egetrengetöek az azert tulzäs, mert ki ad meg annyi + dmg-et mint a wd?Ott a piranhado-strongarm päros ami 30%, ott a bbv ami ugyancsak 30%, a haunt poison-os runäja 20%-ot ad, a mass confuison ugyancsak 20%ot ad, vagyis ez igy összeadva 100%os dmg buff.Ha ez totäl nem igy van akkor en eddig full rosszul gondoltam...
Prokxy:En simän benne vagyok, mostanäban nagyon nehez csapatot talälni, meg klänon belül is...
[ Szerkesztve ]
-
diegho
nagyúr
válasz schwartz #80224 üzenetére
Ugye vágod, hogy ez több DPS-t ad a három másiknak, mintha bármilyen másik kaszt ott állna és full dps-t tolna bármilyen cuccokkal?! Plussz össze is húzza a mobokat, lassítja őket, aktiválja a bane of the trapped-et is. A Battle rage nem fér be, leírtam a skilleket is korábban.
-
Edge
veterán
válasz schwartz #78655 üzenetére
Nem ja, ezér kell t6 speedeznem...
Grbe rg dobhatna többet ebből a szarból.
Athos: nemtom, a 7% ot viszonylag hamar beadta de nekem 8% kellett,kb 3-4 milliárd gold és több ezer mati után meg is adta. Ismételten rohadt arcane dust...
Jazz: pitti mondja jól amúgy, de ha ennyire ragaszkodsz, ahol serpent van a képletben oda hydrat tekernék.[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz schwartz #78595 üzenetére
Na szep, mas meg nagyon szeretne egyet ....
Meg ocsisajt-nak volt egy I wantSMK nevu HC WD-jeIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
freddirty
senior tag
válasz schwartz #78549 üzenetére
Egyetértek, én ezért is hagytam abba játékot egy ideje. Legutoljára wiz tal kesztyűt farmoltam kadalától sok-sok ezer shardal. T&T kesztyűből kb. 5 vacakot daráltam le és a tal meg nem jött. T&T régebben a DH-nak kb. hónapok alatt egy ha jött.
Ez igazából az utolsó csepp volt csak, mert ez már időrabló unalmas és értelmetlen. Ha lokális volna a game, akkor aki akarná az beleírná a savegame-be a kívánt cuccait, tolná solo-ban addig a max szintig amíg a ügyessége engedi és aztán ennyi volt a game.
A játék elnyújtását szolgálja csak a szerveres működés és a "random" loot, content meg már nincs. Talán a dio 4 majd egyszerfred
-
Mirman
őstag
válasz schwartz #78538 üzenetére
Ez ott bukik meg hogy te csak 1.5 ös szorzóval számolod , de a gyűrű kétszer ad 1,5ös szorzót , tehát összesen az 2,25 így 33%al jobbra jön ki az F+R mint a convention.
Arról nem is beszélve hogy ezt stabilan bármikor hozza , nem kell figyelni a ciklusra mint a conventionnél.
[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
válasz schwartz #78495 üzenetére
én nem feltétlen értek veled egyet
Cruz tankot sztem a többi kaszthoz képest nagyon könnyű összerakni, skillezni is. Ami talán a nagyobb baj, hogyha a wd-vel nincsen összhangban és a megfogott mobokat ide-oda húzogatja, illetve előrerohan és nem akkor húzza a lóval össze amikor bántják a dps-es karikat, hanem amikor kedve tartja...DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
granini
őstag
válasz schwartz #78495 üzenetére
Akkor írd meg kérlek hogy milyen gear+skill+gem combó a tuti sup cruznak, minket érdekelne, van a klánban 1-2 cruz.
A másik kérdésem (mindenkihez) hogy melyik DH build a tuti szintén magas GR-re most..? natakya meg a másik szett is megvan, fegyverek is alakulnak, de a leaderboardot nézegetve a top 10-20-30ban én mindkettőből találtam, egyszerűen nemtom eldönteni.. frankón mindkettővel lehet menni 60+-os GR-t..?
A kérdés azért merül fel főleg mert azt látjuk hogy a dps cruznak (roland) vége lesz 55 körül.. nem tol ki annyi dps-t már és oda is kell állnia ami adott esetben nemjó neki.. ellenberger a "fal mögül" 1 wizz + 1 DH zavartalanul osztja a milliárdokat, uh most erre gyúrunk.
Köszi!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
-
DaveNo1
veterán
válasz schwartz #68735 üzenetére
Jó tudom te a GR50-et is behúznád egy olyan builddel, ami minden crusader fórum szerintem nagyon gyenge GR30+, de hajrá!
Van fullos taskerem, balefulom, eternalom, pajzsom, pet gem stb, próbáltam már és nagyon keveset sebeznek a phalanxok, ráadásul iszonyat buták is: ha egy kicsit is távol állsz a célponttól akkor nem fogják támadni. Márpedig ha jön egy thundar/mortar/frozen vagy jailer amit legjobb esetben ki kell rangelni akkor bukó, mert támadás helyett követni fognak a phalanxok....
You are not prepared.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz schwartz #68662 üzenetére
Furnace híján full geares phalanx crusaderem bőven elmarad boss dps-ben a fire vagy lightning dh-mhoz képest. Az meg hogy egy boss mennyi idő alatt megy le boss és map függő is, egy stone-t gr40+-ban is le lehet 1-2 percen belül ölni. (DH esetén a 2-3 perc bőven túlzás gr38-ban, Gabynatornak GR49 solo boss (amit nem sikerült beakasztani és össze vissza rohangált, ami elég nagy dmg kiesés) kb. 4 perc alatt ment le, 38 és 49 között meg hadd ne mondjam mekkora különbség van.)
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
khirill
aktív tag
válasz schwartz #68657 üzenetére
kooperatív balance sincs igazán... high end tartalom sincs igazán... trade rendszer sincs igazán... a season-nel beégtek... ha nem lenne bugos talán az achievements rendszerre azt mondanám, h "jópofa" ...de inkább nem mondom!
miről beszélünk? pvp? sírva röhögök...
ratabyzou
-
DaveNo1
veterán
válasz schwartz #68657 üzenetére
Tapasztalat, hogy egy furnaces wizzard, vagy egy full geares crusader sincs sehol single target dps-ben egy dh-hoz képest, ha már lent van az 5 sentry, legyen ez mondjuk Grift boss. De a reakor barbárok is képtelenek magas szinten lesoloni egy grift bosst, ha nincs conduit pylon.
You are not prepared.
-
-
ZeroSoul
tag
válasz schwartz #68636 üzenetére
Szerintem az egyik legélvezetesebb... mert lehet h kívülről csak annyi látszik, hogy állsz és nyomod a feart... de elég sok mindenre kell figyelni, közben pedig ott a tudat is, hogy rajtad múlik minden.
ZeroSoul#2186 Ha az, amit mondok kétféleképpen érthető és az egyik megsért, elszomorít vagy feldühít, akkor én a másikra gondoltam. /TS3 turbohorror.no-ip.info - NoStressGaming - Diablo3 (pass: hunph)
-
DaveNo1
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest