Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz
freddirty #86133 üzenetére
Egyet kapsz a patch utan 500.000 Goldert. MEG egyet kaphatsz, ha teljesited a gr60-at meg jo par egyebet (amire 3 honapod van ugy, hogy a valasztott karakter egy meghatarozott szettjet igyen megkapod utkozben Barbarian - Earth, Crusader - Invoker, DH - Shadow, Monk - Sunwuko, Witch Doctor - Jade, Wizard - Firebird)
Ahogy vegignezetem sebtiben a dolgokat, solo Gr es a Set Dungeon-on kivul kb minden mas konnyebb csapatban.
Koszonom Trawn a linket!
Ez gyozott meg, hogy inditok egy Invoker crusit es letolom vele a Gr60-at
(Invoker Set Dungeon-nal kb a legkonnyebb a Mastery, nagyabol vegigneztem az osszeset, van jo par eleg szivatos....)
Kezdem egyre jobban birni ezt a Quincy sracot, foleg az akcentusat, stilusatNagyjabol megvannak az Invoker-hez a cuccok nonseasonban, de a plusz stash az nagyon is jol jonne..
Harom honap alatt meg kiesnek a cuccok s5-ben is, foleg ha csak ott jatszom arra az idore...
Majd kooperalok Weasellel -
AtHoS
nagyúr
válasz
freddirty #83483 üzenetére
HOTA használható szólóra? Linkelni tudsz buildot hozzá?
Mondjuk nem is 70+ magasságokba gondolkodtam a casual jellegű játékommal, de egy 60 környékét azért megcéloznék vele.
Szerk. eddig ennyi cuccom van barbhoz (sorccal estek
):
- Fury of the Ancients vállas, de ez is csak sima, nem anci verzióban
- Raekor fejes és páncél, sima, nem anci verziók
- Pride of Cassius öv, ez már anci verzió -
granini
őstag
válasz
freddirty #82325 üzenetére
Tényleg olyan is volt..? És mi volt ez az exploit..?
(És az mikorleszbmeg hogy egyszer én fedezek fel valamit elsőként a világon ebben a szaros játékban és brutális többhétig behozhatatlan előnyre teszek szert én mindenki engem imád és csodál és ingyenleszatwitter és pénztküldayoutube és nekemadnakelőszöriPhone7-estmerthíresvagyok ?!?! Hát mikor már !?!!? aaarrrgghhhhh..
)
-
oxox
addikt
válasz
freddirty #78555 üzenetére
HC-z es akkor nincs hasonlo gond...orulsz annak ami van, nem farmolod a +1%-os life-os ancit honapokig...
mas
apropo reggel volt egy 3v3-as griftem pubon....talan lvl40-es volt...crussal voltam bent, ereztem, hogy ez hatarhoz kozelit (solo gr41 megvan vele)...2barbival, az egyik ugy suhant at a palyan, hogy nem zavarta az sem, hogy 2-3 elite pakkot rant ossze maga mogott....aztan mikor szoltunk neki, hogy talan olhetne is meg neki allt feljebb....a grift utan meg percekig bizonygatta, hogy ezt igy kell....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár!! Lenovo E31-80 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" I HDMI I Cam I Win10 I Garancia!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest