Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kökény
aktív tag
-
SQX_Barto
addikt
válasz freddirty #86133 üzenetére
Egyet kapsz a patch utan 500.000 Goldert. MEG egyet kaphatsz, ha teljesited a gr60-at meg jo par egyebet (amire 3 honapod van ugy, hogy a valasztott karakter egy meghatarozott szettjet igyen megkapod utkozben Barbarian - Earth, Crusader - Invoker, DH - Shadow, Monk - Sunwuko, Witch Doctor - Jade, Wizard - Firebird)
Ahogy vegignezetem sebtiben a dolgokat, solo Gr es a Set Dungeon-on kivul kb minden mas konnyebb csapatban.
Koszonom Trawn a linket!
Ez gyozott meg, hogy inditok egy Invoker crusit es letolom vele a Gr60-at
(Invoker Set Dungeon-nal kb a legkonnyebb a Mastery, nagyabol vegigneztem az osszeset, van jo par eleg szivatos....)
Kezdem egyre jobban birni ezt a Quincy sracot, foleg az akcentusat, stilusatNagyjabol megvannak az Invoker-hez a cuccok nonseasonban, de a plusz stash az nagyon is jol jonne..
Harom honap alatt meg kiesnek a cuccok s5-ben is, foleg ha csak ott jatszom arra az idore...
Majd kooperalok Weasellel[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
AtHoS
nagyúr
válasz freddirty #83483 üzenetére
HOTA használható szólóra? Linkelni tudsz buildot hozzá?
Mondjuk nem is 70+ magasságokba gondolkodtam a casual jellegű játékommal, de egy 60 környékét azért megcéloznék vele.
Szerk. eddig ennyi cuccom van barbhoz (sorccal estek ):
- Fury of the Ancients vállas, de ez is csak sima, nem anci verzióban
- Raekor fejes és páncél, sima, nem anci verziók
- Pride of Cassius öv, ez már anci verzió[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
granini
őstag
válasz freddirty #82325 üzenetére
Tényleg olyan is volt..? És mi volt ez az exploit..?
(És az mikorleszbmeg hogy egyszer én fedezek fel valamit elsőként a világon ebben a szaros játékban és brutális többhétig behozhatatlan előnyre teszek szert én mindenki engem imád és csodál és ingyenleszatwitter és pénztküldayoutube és nekemadnakelőszöriPhone7-estmerthíresvagyok ?!?! Hát mikor már !?!!? aaarrrgghhhhh.. )
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
oxox
addikt
válasz freddirty #78555 üzenetére
HC-z es akkor nincs hasonlo gond...orulsz annak ami van, nem farmolod a +1%-os life-os ancit honapokig...
mas
apropo reggel volt egy 3v3-as griftem pubon....talan lvl40-es volt...crussal voltam bent, ereztem, hogy ez hatarhoz kozelit (solo gr41 megvan vele)...2barbival, az egyik ugy suhant at a palyan, hogy nem zavarta az sem, hogy 2-3 elite pakkot rant ossze maga mogott....aztan mikor szoltunk neki, hogy talan olhetne is meg neki allt feljebb....a grift utan meg percekig bizonygatta, hogy ezt igy kell....[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
thomeef
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nubia Flip 5G - kagylót, jó áron
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Jogász topic
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- iPhone topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest