Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
jookomak
őstag
Sziasztok! Kihagytam pár szezont, de kezdenek elvonási tüneteim lenni, szóval egy kuka laptopon fogok játszani következő szezonban.
Mi lesz a 4p meta? Gondoltam csinálok egy supp, és egy dps karit, illetve jó lenne, ha mindkettőnek lenne valami speedrift/bounty verziója is. Mit ajánlotok? -
jookomak
őstag
válasz kisza25 #95478 üzenetére
Nadrágon tekerd át a justice dam-ot vitalityre, vállasra armor helyett cooldown, cipőn sweep damot movement speedre, amuleten a chd-t socketre, használd a boyarsky gem-et, thornshoz kell.
Iron skin skillhez reflective rúna, akarat championhoz prophet.
Fegyverre tekerj socketet, rakj bele sárga követ. Kezdetnek ez megteszi. -
jookomak
őstag
válasz kisza25 #95474 üzenetére
Valószínűleg azért gyengébb, mert nem az invokerhez passzoló skilleket használod. Egy ilyen buildet kéne invokerrel összehozni. Tudom, az elején jársz, de akkor is. Minden egyes itemmel csak erősödni fogsz.
Kevés egyszerűbb kari van az inv crusnál. Egyik szezonban szinte csak azzal játszottam, olyan gr76 sima ügy volt neki.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz kisza25 #95456 üzenetére
70-es vagy, van 2 db invoker. Összefoglalóban benne van a season achievment, teljesítsd, kapsz még 2 darabot. Javítsatok ki, egy ideje nem játszok, siegebreakert-t kell lenyírni masteren?
Menj egy solo gr20-at, megvan a 6. Onnantól t6 gyerekjáték.Közben megvan:
Completing Chapters 2, 3, and 4 of the Season Journey will reward you with three Haedrig’s Gifts. Each Gift contains a few pieces from one of your Class Sets.
Itten meg a chapter leírások.[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Vistaboy #93104 üzenetére
Én is többet játszottam szólót, de igenis baromi jó érzés volt úgy lenyomni egy magas gr-t, hogy mindenki full koncentráltan tette a dolgát. És a végén, amikor 32 mp-vel a vége előtt megvan az addigi rekordod, és mindenki gratulál a másiknak, na az a jó. És úgy írtam, hogy mindegy, hogy ez gr80, vagy 100. Ezekhez pedig nincs mese, kellenek a szokásos full egyen-buildek.
-
jookomak
őstag
válasz MegalodonS #91262 üzenetére
Gondolkoztam anno én is venni egyet befektetésnek. Van már 10szeres ára?
-
jookomak
őstag
válasz Vistaboy #91037 üzenetére
Akarat's Awakening pajzs must have a buildhez, ne csodálkozz, hogy nem megy nagyobb gr, ha nincs kész a build. Told ezerrel a rifteket, és kadalázd a pajzsokat. Convention of elements gyűrű szintén muszáj kockába, és a phys-nél eltolni az iron skint, így 60-65ig egy skillből megvan egy elitpakk. A hack baltánál valóban jobb a pig sticker, és sárgából simán beadja, kb 3 dagger eshet a crusnak.
-
jookomak
őstag
válasz Shadowguard #90722 üzenetére
Dh-val, vagy puffogós wizzel meglehet a t10 2 perc rift is. A gemeket meg szintén nem olyan nagy szám felhúzni.
-
jookomak
őstag
válasz BeYourself #90510 üzenetére
Pedig egy ancient fegyó csak türelem kérdése. Az, hogy közel perfekt rollos legyen, az már más tészta. De egy sima átlagos anci csak pár óra bounty kérdése. Mész néhány kört, hogy legyen materialod, azt nekiállsz forgatni. Én pl nem nagyon szoktam nem-anci fegyvert lyukasztani.
Hopppppá, most veszem észre, rossz nadrág van rajtad. Nincs meg az ue 6-os bónusza... -
jookomak
őstag
válasz laceszgamer #90506 üzenetére
Csapatban semmire sem jó. Soloban én gr71-et tudtam invokerrel, de másoknak ment több is. Előző szezonban szinte csak azt nyomtam, elég volt.
Ugyanitt majdani suppmonk csapattársakat keres kb este 11, éjféltől. Jelszó: rántsd be a mobot. -
jookomak
őstag
-
jookomak
őstag
válasz havri1 #89228 üzenetére
Pedig ez ilyen, kell legyen legalább egy jó builded, amivel minimum t6 rifteket tudsz menni, hogy kifarmold a neked tetsző dolgot. Szóval a javaslatom, hogy először a fb set segítségével gyűjtsd össze a maradék orbos buildhez szükséges cuccokat.
A teleportnak meg kb az a lényege, hogy meg kell, hogy üssenek, hogy a megfelelő passzív skill segítségével újra tudd használni. -
jookomak
őstag
válasz Vismajor01 #89203 üzenetére
Nincs ezzel semmi gond. A globe barbnak is szüksége van a monkra. Oda kell húzni a mobokat a twisterbe, aztán ip, wc, wotb, és mehet a püfölés, hogy legyen globe.
-
jookomak
őstag
válasz GeneraL_XTX #89186 üzenetére
Én még azért így is maradnék a hotánál. Skilleket megvariáljátok, egyik ts-falter, ip öv is befér obsidiannal, aztán mehetnek a speed 60-70 gr-ek.
Nincs mese, erről szól a diablo manapság, az egymást erősítő itemeken kívül nem nagyon tudsz mást használni. Barbárnál ott az ik, ik+waste, eq, fc+ik, vagy a supp. De ahhoz, hogy egyáltalán farmolni tudj, meg kell legyen valamelyik 6-os szett, illetve az ahhoz való fegyver. -
jookomak
őstag
válasz GeneraL_XTX #89184 üzenetére
Mivel az ik seted már megvan, ezért inkább a hotát lapátold össze. itt a build: [link] 3 item kell hozzá, és már meg is van a t10 szint. Ez a setup az előző patchben volt igazán jó, de kezdésnek jó lesz. Közben meg kieshet az earthquakehez, vagy a chargehoz való cuccok nagyrésze is, aztán ha minden megvan, eldöntöd, hogy melyik a szimpatikus.
-
jookomak
őstag
válasz GoTReX #88767 üzenetére
Bountyzni a materialok miatt kell, hogy a kockába be tudd tenni a megfelelő itemeket, illetve a reforge legendary, upgrade rare item, valamint eleinte a convert set item miatt. (Régen ugye a sima rift kulcsokat is itt adta, aztán a riftben kaptad a gr trial kulcsot-de jó, hogy ennek vége) Ki van ez találva, hogy mind a 3 játékmódot játszanod kell.
-
jookomak
őstag
válasz GrimmDiablo #88695 üzenetére
Soloban esélytelen, egyszerűen rá van szorulva arra, hogy a csapattagok ontsák a health globe-ot, mert anélkül nincs twister. Meg ugye a lényeg, hogy be kell akasztani a megfelelő helyre a cuccost, a többi tagnak meg oda kell cibálni a mobokat. Ha ez a két dolog összeáll, olvadnak az elitek.
-
jookomak
őstag
válasz GeneraL_XTX #88681 üzenetére
Ha nem megy időre, akkor hagyd a fenébe, inkább sima rifteket, bountykat told. Aztán mire odajutsz, hogy gr-ezz, addigra lesz bőven alapanyagod a cuccokat buzerálni.
-
jookomak
őstag
válasz Kvelstadt #88574 üzenetére
Ha már elmúltál 70, hagyd a francba a sztori módot. Első körben próbálj meg összeszedni egy 6-os szettet a karidra. Először is adventure módban menj bountykat. Belépsz, és m gomb a térkép, ott egy felkiáltójel jelzi azt a waypointot, ahol feladat van. Menj oda, csináld meg. Ha befejezted mind az ötöt, kapsz tyraeltől 2 horadric cache-t. Jobb klikk, kinyit. Úgy csináld végig az 5 actot, hogy mindig a bonus-os mapon legyél, akkor ad 2 cachet, alatta csak egyet (bár ezt nem tudom melyik patchben hozták be, lehet nálad csak egy cache lesz, nincs bónusz). Menj pár órát bountyt, aztán lesz elég rift keyed.
Kezdj el riftezni, közben csak esik valami. Mindig olyan nehézségen játssz, amit még épp elbírsz, de nem túlságosan lassú. Ezek után, ha kiesett már 6 db valamelyik szetből, vedd fel, és folytasd ugyanígy. Vagy az act 1 bounty reward adja a ring of royal grandeur-t, akkor csak 5 db kell szetből. Diablofanson nézd meg, melyik setre milyen build épül, azokat próbáld beszerezni. Riftek végén fog esni greater rift key, azt tedd el későbbre, amikor már lazán megy a torment 6 rift.
Planekkel sem nagyon érdemes foglalkozni, bár amíg nem esik jobb, esetleg el lehet lenni pl. a born's-al. Egyedül jelenleg kb a reapers wraps, amit használnak a népek, és craftolható.
Milyen karival mész? -
jookomak
őstag
válasz _ocsisajt #88556 üzenetére
Ha más, és nem a dio miatt akarsz váltani, akkor is csak vga-t kell. Generációnként kb 10%-ot fejlődik clock-to-clock a cpu, jó darabig elég még a 3770.
Nekem is i5+sima ssd van, 8g rammal, 240-es nettel és hibátlan a betöltés, általában én vagyok először benn a pályán. -
jookomak
őstag
Csak azokat tárold, amik valamelyik buildhez kellenek. A többit meg zúzd be, máshonnan nem nagyon lesz forgotten soul-od.
Más:
Ma meglett a season guardian, szóval ezúton köszönöm mindenkinek a segítséget, meg a közös partikat, és a kiszórt cuccokat!
Mostantól többet koncentrálok a csapatjátékra, szóval ha globe barb, vagy twisted sister wiz kell, hívjatok nyugodtan. -
jookomak
őstag
-
-
jookomak
őstag
válasz SQX_Barto #88217 üzenetére
Ha megnézed a magasabb gr-t elérők pig stickert használnak, és bombardment skillt egyáltalán nem, helyette consecration. Valamint hiányzik némi cd és ias a gearből, én ennyit látok. No meg persze az örökös milyengrtfogokmaki típusú játék. A képlet pedig egyszerű, soha nem volt még ilyen könnyű kari szerintem az utóbbi szezonok során. Paci elitre, elkezded ütni, megvárod, míg a convention physicre pörög, elnyomod az iron skint, akarat championt, 4 mp, püff, szinte meg is halt, loholás a következőre. Ha 10+ monsta van körülötted, akkor megint nyomsz egy phys+iron+akarat kombót, aztán irány tovább. 65 felett nincs értelme nagyon phys és iron nélkül ütni semmit, mert egyszerűen lassú.
Ja, és a solo gr-en kívül minden másra alkalmatlan az invoker. Überre jó, na de kulcsot keresni...
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz pruzsi #88183 üzenetére
Zsír, majd meglátom melyik lesz a nyerő. Bár soj-om az nincs hozzá, de majd kitalálok valamit.
Invokerrel meglett most a 70, szóval már csak a hc-re húzás, meg a 6 db (még 4) 6-os set-es gr 55 kell, és meg is vagyok erre a szezonra. Jöhet a csapatjáték dps, és supp karival. Igaz egyik sincs még kész, de ráérünk még. -
jookomak
őstag
Üdv. Egy crus-hoz való akkhan buildet tudna linkelni valaki? Ez jó lesz gr55-re?
-
-
jookomak
őstag
Mennyire visznek crusadert gr-be? Soloban nagyon bevált az invoker, de csapatba kevésnek érzem. Lon-os build esetleg? Vagy kuka az egész, és csak supportnak jó?
Gondolkodom, hogy szezonban csinálok egy supp barbot. Ez a build most a tuti? Illetve van valaki, aki főleg barbival tolja, és fel tudna húzni, plusz lehetne tőle cuccokat gubázni?
-
jookomak
őstag
válasz Shadowguard #87389 üzenetére
Próbáld meg cruzzal, én nem gondoltam volna, hogy ilyen egyszerű kari. Egyedül a t10 rift 4 (vagy 3) perc lesz baromi nehéz, bár csapatban feltehetőleg össze fog jönni az is. Egy hét játék után nagyobb gr-t mentem, mint non-seasonban, feleakkora gemekkel.
-
jookomak
őstag
Kösz mindenkinek, valóban sokkal jobb a pig sticker. 63 lement gond nélkül.
-
jookomak
őstag
Tegnap meglett a solo 60, p364-en, nem túl extra gemekkel. Azon gondolkoztam, hogy megérné lecserélni a fegyvert egy non-anci hack-re? Mati most nincs túl sok, iszonyatosan eszi a reforge legendary. Vagy legyek türelmes, és farmoljak mint állat, és csináljak ancit belőle? Kari: [link]
-
-
jookomak
őstag
Asszem pénteken indulok én is szezonban, csatlakozom szívesen bárkihez egy cruzzal, kb este 11, éjfél környékén. Ha van kedvetek, vegyetek fel: jookomak#2756
Illetve szeretnék kérni egy kis tanácsot, hogy hogyan is álljunk neki. Bounty, vagy sima rift? Vagy szezon elején csak story mód van? Milyen nehézségen érdemes kezdeni? -
jookomak
őstag
Arról van már infó, hogy mi lesz a jó support kari a következő peccsben? Lehet bevállalom a szezon indításánál.
-
jookomak
őstag
válasz Andor22 #85592 üzenetére
Most jelenleg semmilyet, vagy max annyira, hogy felhúzz egy 70-es karit, kifarmolj neki valami kezdő cuccot, hogy kicsit kiismerd a játékot. Várj pár hetet, addigra bejelentik az újabb season kezdődátumát, ott meglesz a lehetőséged, hogy a nulláról kezdd a játékot, semmi előnye nem lesz annak, aki évek óta játszik vele. Szezon kezdeténél meg tök jól egyben van a társaság, eléggé felpezsdül az élet.
-
jookomak
őstag
válasz errorcode06 #85365 üzenetére
Convention helyett nem lenne jobb unity a kockába, meg a followerre?
-
jookomak
őstag
válasz solyomb #85353 üzenetére
És mondjuk annál a cuccnál, aminek eddig nem volt sárga tulajdonsága, de most lesz? Pl. heart of iron. Kockába bele tudok tenni egy régit? Kíváncsi vagyok, lassan kiesik minden a thorns buildhez, de ha ezeket is újra kell lootolni, akkor szívás, még várni kell vele. Bár amúgy is seasonben fogok elindulni a következő patchben, de jó lenne előtte letesztelni, hogy tényleg olyan jó-e a build. Már ha addig nem nerfelik.
-
jookomak
őstag
Elgondolkodtam valamin. Eddig, ha egy leg item új tulajdonságot kapott, újra kellett lootolni. És most a következő patchben a cube segítségével, ha újrapörgetem, vajon megkapja az új statokat?
-
jookomak
őstag
válasz Roland861010 #84174 üzenetére
Amulet! Ha nincs jó hf amu, akkor valamelyik immunost, cd-vel, és life regennel. Craftolható cuccokból meg próbálj ancikat gyártani, ha van elég materialod. Born kardból is inkább cd-s, mint rcr-es kéne. Szerintem.
Felveszlek én is! -
jookomak
őstag
válasz H_András #84063 üzenetére
És ami a legfőbb: használd a mystic npc-t, ott át lehet tekerni a cuccaidnak 1-1 tulajdonságát a megfelelőbbre. Pl. kesztyűn az armor crit hit dam-ra, vállason az rcr-t vit-re, fejesen a seismic slamet hota dam-ra, páncélon armort vitre, öv weapon throw helyett %life, csizmán movement speed helyett hota dam. Braceren lgt helyett fire dam. Így már mindjárt menni fog a t6 is. Olvass utána, valami ilyesmit kéne elérni. Skilleket is nézd át!
-
-
jookomak
őstag
válasz MegalodonS #83797 üzenetére
Továbbra sem értem teljesen ezt a static monkot. Nyomom a FoT-ot, mint az állat, aztán 6 mp után csapok egyet a WotHF-el? Vagy miután mindenkire rákerül a static, onnan csak a wot-ot használom? Soloban mit érdemes? Csak pakkokat ütni vele? Megvan hozzá mindenem, dpst is elég korrektnek érzem, viszont nagyon papír. Itt a kari, nyilván nem 70+ gr-t akarok menni vele, főleg, hogy még eye of peshkov sincs, meg semmi nem anci.
-
jookomak
őstag
válasz PunkZoli #83737 üzenetére
Kockába unity, amúgy látszólag minden stimmel. Ki kell fogni a megfelelő riftet. Kevés mobot otthagyni, csak a tömeget ütni. Templarnak skull grasp helyett oculus ring, rátekerni az alap mellé még több ias-t, amuletnek meg ess of johan, szintén cooldown, ias statokkal, fegyvernek meg azurewrath, vagy eun yang do. És újfent, mázli mázli mázli a jó rifthez.
-
jookomak
őstag
Gyorsan eldicsekszem, klántársakkal meglett a 70. 1 healmonk, 3 hota barb. Kép nincs, merahüje dropbox miatt a desktopról csinál screenshotot, nem a játékból.
-
jookomak
őstag
Kevés az anci cuccod, meg az életed, illetve pár itemen lehetne jobb a roll. Sapin nincs hota dam, cipőn nincs vit. Followernek sem a legjobbak a cuccai, oculus ring kéne neki sok as-el, fegyó is inkább azurewrath, vagy eun yang, amunak meg ess of johan.
[ Szerkesztve ]
-
jookomak
őstag
válasz Ultimatecc #82800 üzenetére
Non-seasonban játszom (nincs stricken). Taeguk hatása elmúlik 3 mp alatt. Solo-ban több idő telik el, mire újabb pakkhoz érek. Csapatban 60 fölött ér valamit, de csak ha van supp, és be tudja rángatni a mobokat, illetve addig püfölöm őket, míg felstackelődik. Persze RG-nél más tészta.
-
jookomak
őstag
Elkészült a support healer monkom. Már csak meg kéne vele tanulnom játszani, no meg pár itemet lecserélni, főleg a kockában levőket, de egy nap alatt egyelőre ennyire futotta. Aki szeretne non-seasonban menni pár karikát, az vegyen fel nyugodtan. jookomak#2756
-
jookomak
őstag
Tényleg király a cube, eddig 40 alatt voltam a barbárral, most 10 perc alatt ment le a 43.
-
jookomak
őstag
Tudna linkelni valami konkrét infót, hogy hogyan lesz ez az ancient-nem anci újrarollolás? Csak fegyver, vagy minden tárgynál?
-
jookomak
őstag
válasz mikromanus #79285 üzenetére
Ez a shi mizu nagy agylövésed, de még soha nem láttam senkit sem használni. Talán nem véletlen.
Ha arra gondolok, hogy a supp wd-men nincs chc, csak life, vit, stb...és 1m feletti élettel is simán szétkapják, ha nem figyelek. -
jookomak
őstag
válasz DioRobber #78499 üzenetére
Én is próbáltam mindkettőt, de ahogy a wd-re rögtön ráéreztem, a crussal úgy nem tudok semmit csinálni. Gearelni is tényleg könnyű, a pajzson kívül nem kell semmi spéci item. Játszottam partiban vele, mikor én voltam wizzel, és néha zavaró volt, hogy elvitte a jónépet a hydrák elől, a meteorok meg a semmiben puffantak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 32GB 3600MHz hűtőbordás DDR4 kit (2x16GB)! Számlával, garanciával! ÁRON ALUL! BONTATLAN!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s! Garanciával, számlával!
- Új Lenovo L0Q Gamer Tervező Laptop 15,6 -30% AMD Ryzen 7 8845HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- NEXTLEVELRACING RACER Szimulátor állvány + Shifter mount
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest