Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz SQX_Barto #91032 üzenetére

    Nem kell bemutatni. Nálam a GR60 a vízválasztó. Kipróbáltam már egy rakás buildet, de ott mindig megakadok. Gyorsvonatként mentem el szezonkezdettől odáig a WD-vel, de a 61 és 62 már alig ment le. Bár mákkal később meglett a 63 is - nagy nehézség árán -, de akkor már elegem lett ebből az egész kínlódásból.

    Ekkor húztam fel a Thorns Crusadert, és most kísértetiesen ugyanez esik meg velem. GR60-ig viszonylag egyszerűen eljutottam - 58 felett azért már nem volt sétagalopp -, és innentől megint mintha falnak mentem volna. Nem arról van szó, hogy meghalok, hanem egyszerűen nem tudom elég gyorsan ölni a mobokat és a végén kifutok az időből. Van, hogy 10 másodperc híján nem sikerül, ekkor tud megenni az ideg, de nagyon. :)

    Jelenleg így állok - megfogadtam pár tanácsot, amit adtatok feljebb, és ami azóta kiesett, betettem. Kockával sikerült már egy anci fejfedőt is rolloltatnom, negyedikre megadta, de mivel keveset bountyztam, többre nem futotta. A Rraveller's Pledge és a Compass Rose továbbra sincs meg, valamiért az istennek sem akarja beadni.

    Konstansan elakadtam a Guardiannál, nem akar összejönni egyik conquest sem, még öt perc alatt sem sikerül letolni egy riftet, nemhogy kettő alatt.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák