Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
Sziasztok,
solo játékra melyik class ajánlott most?May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Ha többnyire soloban fogom tolni akkor milyen karakter a nyerő ebben a szezonban? Meg néha betársulni publikra.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Egyébként mit mondanak az okosok azzal kapcsolatban, hogy invokeres crusnak az area dmg az mennyire hatásos?
-
kovsol
titán
válasz MegalodonS #86987 üzenetére
Mondjuk pl a static charge-os monkot is úgymond nála láttuk először, de amúgy kínai szerveren játszó emberke találta ki, csak ő nem népszerűsítette így.
-
kovsol
titán
válasz KubanitoS #86935 üzenetére
Eleve ahol csak pár mob van nem áll meg az ember, hanem csak "lovagol" tovább Az új gem egyébként tauntol is. Én kisebb GR-en pl 55 csak körbe futok, beállok egy helyre és a mobok jönnek rám úgyis. Nem kattintgatok egyesével a mobokra hanem shift+click és ütöm a "levegőt", közben forgok körbe, így mindenkit magamra tauntolok. Elit paklik meg tegnap GR64 -en próbáltam egyet úgy olvadtak el, hogy csak pislogtam. Lényeg, hogy amikor a fizikai sebzésre pörög a CoE akkor nyomd be az iron skint-t.
GR64 -re egy jó fos riftet kaptam, sokszor csak sétálgattam mobokat keresve, és így ment le 10 perc alatt tegnap. Gearem nagyon messze van a tökéletestől, és még hiányzik is cucc, nem csak a statokkal van a gond.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Mivel a thorns dmg -en alapul az egész, az meg a fegyver sebzéssel nem változik így tényleg nem számít a fegyveren lévő sebzés csak a statok, így azt akár át is lehet forgatni másra. Korábban linkeltem én is egy fegyvert amin átforgattam.
(#86903) oxox minél gyorsabban sebzel annál jobb. Szóval igen AS az kell a fegyverre.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz malacka87 #86831 üzenetére
Én arra gondoltam, hogy én úgy tudtam eddig, hogy 75% fölött már csak pocsékolás a block gearből.
Kukás gearemmel egyelőre ezt mentem az előbb. Reflektes elitek kikészítenek amúgy.
Nekem egyébként doombringerem van fegyónak most. [link]
CD csökkentő shield még nem esett ki. Így most a +15% physical dmg miatt a lindless wallt hordom.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz malacka87 #86761 üzenetére
Nekem egy compas rose hiányzik, az sokat dobna. Én paragon 325 vagyok a crusaderrel. GR57 az vajon a kés szinten ment. Felette nem próbáltam még, mert nem enged egyelőre nagyobbat. Majd kellene mennem pár csapatos mókát is, meg húzni a gemeket, mert 25 ig vannak húzva még csak.
-
-
kovsol
titán
Akkor már én is beléptem
-
kovsol
titán
válasz diegho #83970 üzenetére
facepalm
Elhiheted ez nagyobb teljesítmény mint egy 70-73-as négy fős vagy amiket épp linkelgetnek. Érdekes a két fős, három fős eredményeket se nagyon látni itt, és szerintem azért, mert a négy fős a legkönnyebb, és legtöbben abban keresik a sikerélményt.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz KubanitoS #83851 üzenetére
60 as soloban se nagyon haltam meg, viszont 65 felett a fagyasztás az rémálmom.
Egyébként shenglong buffnak mi köze van a túléléshez? +100% dmg -t tolsz, és szívja a spiritedet.
Nekem elég kukás még a monkom: [link] neck mondjuk ranged dmg csökkentős van bent egyelőre, mert jobb nem esett még neki.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Lokids #83844 üzenetére
Breath of heaven folyamatosan rajtad van így nem fogysz ki spiritből, kivéve ha ész nélkül 3-4 DS-t is tolsz. Ugye mivel WoTF-t használ az ember ha fent van már a mobokon a debuff, hogy többet proccoljon, az meg gyorsabban üt, így azzal hamar visszatöltöd a spiritet.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz kökény #83814 üzenetére
Quin69 leírásából: Static Charge (Group Monk)
Basic game-play strategy:
-Use Breath of heaven on CD
-Use Dash on a monster every 4 seconds
-Apply/Maintain static Discharge debuff on monsters with FoT (0.5-1.5 seconds)
-Attack with WoTF during static discharge debuff (only in AoE, otherwise just attack with FoT)
-Use serenity when requiredMay the Force be with you!
-
kovsol
titán
70-es RG nél 2:45 volt mikor előjött, és erre Eskandiel jött le ami szét szívatott minket az arcane szarjaival, így bebuktuk.
Azt is hozzáteszem, hogy mind a három gem 70 alatt volt még mindig, mert két fősben húzni elég esélytelen így, mikor 60% -ra is beadott két failedet
Készül már a monkom is, azzal egy 63-as már lement próbaként.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Menjenek a képek, de linkelve, és akkor mind a két tábornak jó, mert az kattint rá aki meg akarja nézni, és a mobilneteseknek se para.
-
kovsol
titán
válasz Attix82 #83328 üzenetére
jah, hogy a wd+monk dolog az nem szezonra vonatkozik? Én S4 -ben tolom csak. 66-ost próbáltunk eddig max, de az szépen lement két fősben. 70 lenne a cél, de nagyon hulladék fegyverem van sajnos, és nem akar kipörögni egy értelmes.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Kétfősre is vonatkozik ez amit mondotok, hogy a WD kiszoríthatja a barbárt?
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #83211 üzenetére
persze mert csak 4-t mentem, fel se tűnt
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #83207 üzenetére
Nekem még 4% -ra se sikerült az upgrade még Olyan volt, hogy 15% -ra három is sikerült.
-
kovsol
titán
válasz prokxy #83089 üzenetére
Csirkés wd nagyon gyors, nekem is van egy, viszont most a DB -t és a kulcsokat egy barbárral farmolom. Reakors setből 4, IK szetből a fegyó és az üv, így a "srácok" is lent vannak mindig, és a sages setből is bent van kettő, meg a Ring of Royal Grandeur így jár a két setre is az ötös és a hármas bonusz. . Chargolgatok, hotas bracer miatt ütök is egész jól, és mindig +1 db esik.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #83021 üzenetére
Azzal kell gazdálkodnom amim van. Kb 30 fegyverből ez az egy lett anci, de a hota buildemhez is eddig összesen egy darab anci esett, a reforge, és a sok rare item upgrade ellenére is.
-
kovsol
titán
Valaki mondja már el nekem, hogy ezzel a barbár Rend builddel hogy lehet megölni a bosst időben? ilyen build.
GR64 -t toltam és még 5 perc volt vissza mire a bossig eltudok érni, de azt meg vagy 6-7 percig kellett ütni mire lement. Egyszerűen semmi fury nincs single target harc közben.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Egyébként nem tudom valamit nagyon szarul csinálhatok, mert próbáltam barbár solo buildeket és a sima ww, és a rend -es buildhez is megvan a cucc, mégis harmatos a dmg a hotahoz képest.
-
kovsol
titán
semmi, benéztem.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
support barbárbárnak melyik a legjobban bevált build amúgy? Ahogy nézegettem a 4 fős ranglistán több féle builddel is mennek.
-
kovsol
titán
Lenne valaki aki segítene S4 level 56 karimat level 70-re? KovsoL#1216
Persze cserében én is segítek neki ha kell felhúzni egy karit ha szeretné.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz diegho #82593 üzenetére
Egyébként nekem GR65 se laggol a 68% area dmg -el, de érezhetően jobban sebzek, ellenben ha bejön egy WD akkor játszhatatlan lesz az egész. Direkt próbáltam area dmg nélkül és vele is, bár lehet ha három bar van akkor már belaggoltatja, de amíg egyedül voltam nem volt gond. Bár lehet 70+ már tényleg laggolna.
Viszont egyébként is területre ható sebzések vannak, szóval area dmg nélkül is hasznos ha egybe vannak húzva.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz tibee77 #82566 üzenetére
WW -t solo GR-ben szokták használni. Ha csapatba nakarsz menni akkor szerintem nyugodtan maradhatsz a hota-nál. Adj esélyt a Hotanak szerintem. Nekem se jött be SS után első pár nap, aztán azóta el se tudom képzelni, hogy megint SS -t nyomjam.
-
kovsol
titán
Na most akkor én már teljesen meg vagyok zavarodva. Olyan hellfire amuletett sikerült craftolni a barbárnak amin van +18% fire sebzés + str, meg egy másik amin van +20 fizikai sebzés + str, meg valami kukás stat még mind a kettőn. Egyiket a hota, másikat meg a WW buildbe gondoltam, hogy használom. Akkor ezek most nem érnek semmit, és forgassam tovább amíg lesz egy amin crit van? Mert így a spell dmg mellé már csak egy critet tudok pörgetni mellé ami most épp +94% crt dmg sikeredett.
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #82530 üzenetére
Sokkal egyszerűbb lett volna egy példával levezetni.
-
kovsol
titán
Előbb mentem három GR63 -t, és volt WD. Csodálom is, hogy ilyen 8 perc körüli időket hoztunk, mert 10 secenként mozdult kb meg a kép annyira laggos volt. És elkezdi a WD, hogy az én barbárom miatt laggos, mert túl sok a dmg amit kiosztok és azért laggol. Na mondom szép... persze ez tök hülyeség, mert egyébként soha nem laggolok ha nincs WD.
-
kovsol
titán
válasz granini #82422 üzenetére
Ez az első szezonom, és előtte kieg megjelenésekor toltam utoljára a játékkal. Nekem hota barbom van, publikon 60-65-ös 4főst szoktam menni, és eddig 55-os GR is alig ment le soloban, mert mindig összecsuktak a mobok. Tegnap meglett a második unity és beraktam a templáromnak, meg magamnak a kockába, és nekivágtam egy gr 57-nek, mondom csak próbálok egy egyéni rekordot soloban. Halál nélkül lement 8 perc alatt, pedig az elitek elég szopatósak voltak, és lerázni se bírtam őket a szűk katakombákban.
Nekiveselkedtem egy gr60-nak ezen felbuzdulva. Ott iszonyat szar mobleosztást kaptam, de én is kb a harmadáig el szoktam menni meglesni hogy alakul, és úgy döntöttem tovább haladok. Pilon leosztás iszonyat szar volt, 2-t találtam csak, és az is chanelinget adott amit eléggé rühellek a barbárral. Elmondtam egy imát ne a gázos pufi boss legyen, mert akkor végem lett volna mint a botnak. Végül új rekord született a szar pálya ellenére GR60 13:04 solo. Most már jól jönne egy helfire amulett, de nem esik egyik se jó passzívval. Amúgy 4 fősben GR65 10:01 a rakodom.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Továbbra is buplic gr: [link]
Ez a monk isteni jó ha van a csapatban, erre ma jöttem rá. Kb lehetetlen meghalni. Lehet ki is veszem a all res gemeket a gearből.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
válasz userxy #82284 üzenetére
Előbb sikerült kifognom egy egész jó publikos csapatot GR-re. 55-öst speed farmoltuk, aztán bepróbáltunk egy 60-ast is, nekem ez egyéni rekord lett [link] (új vállast elfelejtettem lefesteni)
Más:
Ilyen esetben kisebb all res+kisebb statok, vagy menjen a csak egy cuccra res+jobb statok? Erről a karakterről van szó.[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Ha egy itemen egy statot átpörgettem nem lehet resetelni valahogy, hogy mégse azt akarom? Gondolom nem.
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #82218 üzenetére
Én eddig azt hittem a stickent minden mobon külön számolódik. Most akkor ez hogy is működik a valóságban le tudod írni?
-
kovsol
titán
És solo barbárra melyik build a legjobb? SS buildet nem szokták használni, csak a hota-t?
-
-
kovsol
titán
válasz Ultimatecc #82130 üzenetére
Kezdem még jobban viccnek tartani a saját karakteremet.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
Pár nap alatt ezt a csirkés wd -t sikerült összehozni: [link]
Ancient cuccok még nincsenek, de szerintem egész jó lett így is pár nap alatt farmolós karinak egész jó. Nem tudom a vállason mit forgassak. Meg a Mojora szoktak soketet forgatni? Vagy érdemesebb lenne a locust 15% -ra felpörgetni? Fegyvert próbálok szeretni jobbat, de egyelőre ez az egy szem esett összesen a setből. Kocka se kedveskedik egyelőre ilyen téren.May the Force be with you!
-
kovsol
titán
Tegnap nekem is esett kettő lyukasztó, míg előtte az egész szezonban eddig esett egy egész darab.
Kipróbáltam a csirkés WD-t. Az új szettet felvettem, meg a fegyver szett is megvan. Már csak az a staff kellene a kockában hozzá, hogy folyton menjen a locust swarm magától folyton Elég haladós, és élvezetes játék vele.
-
kovsol
titán
válasz granini #81997 üzenetére
Pontosan így csináltam én is. Fegyvert upgradeltem vagy 60-70-t a kockában (jóformán az összes mati arra ment el, az armorokra meg a sok ezer shard), erre kb 400. szinten esett sima riftben egy random dropként. Míg volt olyan fegyver ami egymás után 10x kijött.
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
válasz Mirman #81950 üzenetére
Pedig tök tetszik ez a class. Na mind1 akkor nyugdíjazom, úgyis csak egy délutánom van benne, bár már a set megvan. Most mentem egyet a barbárral GR55 az meglett már soloban vele, de akartam mellé egy teljesen más karaktert is, azért csináltam a WD-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest