Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Sirandrish #45741 üzenetére
Nem, de azt igen, hogy a craftolt amumra pl rátok varázsolni egy kis LOH-ot így pl picit tankosabbá tom tenni a karim míg nem esik tényleg jobb item. Mint így, hogy élből kuka...
Én nem vettem semmit AHban, mert pont leszarom a dolgot, mert hüleségnek tartom. Itt a saját motyóimról lenne szó amik 1-1 jobb rollal még egy dbig kiszolgálnának...de így nem fognak...Meg ugye a tálalás. Ez nem kieg már, hanem egy full reset...jelenleg az egyetlen dolog amit nem vesznek el az a parapontod...minden más kuka, de, kulcs, alapanyag, gear...stb. De azon se lepődnék meg, ha lassan bejelentenék, hogy ez nem kieg, hanem dio4 és full 0ról kezd mindenki.
-
Rebourne
aktív tag
válasz
Én örülök, hogy örülsz, ugye legszebb öröm a káröröm, de ha ezt nekem szántad, akkor tévedtél
-
Thrawn
félisten
válasz
AH nélkül nehéz lesz megvenni bármit is
Nade majd a loot 2.0 ugye...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- PlayStation 5
- Vélemény: kellenek nekünk AI chatbotok a grafikus meghajtóba?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gumi és felni topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Politika
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 110 - Intel N3710 I 4GB I 256GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, szép állapotban - 2027. 08. 26-ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest