Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Arról hallottatok, hogy hamarosan a supp-nak annyi? Ugyanis a diblo-s srácok kiveszik a játékból a Crowd Control-t valamelyik peccsben! Mert nem tetszik nekik, hogy sa legtöbb magas GR-ben nagyrész csak supp van, DPS nincs, és csak DPS-t akarnak, hogy kicsit több legyen az aktív játék, mert ugye a zDPS karik voltaképp nem csinálnak semmit, csak buffolnak, oszt kb ennyi.
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
-
GrooveHero
addikt
válasz jookomak #76845 üzenetére
Mivel a fétisek akkor köpnek, amikor én, ezért nem ártana a több AS, de lehet igazad van. Sztem a gatya felejtős, jobb a zuni, kell a full set-hez, mivel a fejes kiesik, oda Carnevil kell, ráadásul a gyűrűkből sem árt SOJ/Unity/Elements, vagy valami hasonló.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok!
Köpi WD-khez egy kérdés: Mit tekerjek ezen az elements gyűrűn? Kb 3 perce esett, van rajta socket alapból, ami jó. As-t kéne, nem?
Köszi a választ előre is
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #76669 üzenetére
Szép kis 320 millás crit-ek a köpi wd-nél. Az mitől annyi? Nekem csak olyan 120-130 van, de az is csak piranhado-nál, acid cloud-nál csak 60-80 Ha nekem is lenne annyi, akkor jobban menne, nem szorulnék meg 44-nél
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #76546 üzenetére
Én is élvezem vele a játékot, de sajnos GR 44-nél még nem jutottam feljebb vele. GR 45-ön pölö nem volt mobsűrűség, hébe-hóba lézengett egy két enemy, ráadásul televolt a robbanó hasú szörnyekkel, azonnal kinyírnak.
Nem tudom mi lehet a gond, sztem a gear nagyjából rendben van. Mi a véleményed erről, ha kérhetek egy kis segítséget tőledWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz khirill #76475 üzenetére
Kb negyedórás várakozás kint, emrt bizi, meg minden, aztán mikor belép, akkor meg autentikéting kredensölsz
Pedig mé szerettem volna kicsit GR-ezni a doktorbácsivalWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Egyik S2 riftben még az elején volt egy másik crusa és ő nyomatta ezeket a nyilas avatarokat, elég jónak tűntek akkor. Nem tudom mennyire életképes ez most, és egyáltalán melyik set-tel használhatók? Rolcsi mellé jó lehet? Emléxem anno kérdeztem tőled game-ben é azt mondtad, hogy kell hozzá speckó gyűrű is. Na most azmá megvan, meg esett ma a WD-mnek a blood brother, nem is akármilyen rollal
csak nem str-es természetesen, és nyilvánvaló, hogy crusának ilyen roll soha nem fog esni
-
GrooveHero
addikt
GZ!
Módosítás nélküli köpi WD-vel én is 5 szintet léptem előre, így GR 40 eddig a plafon. De közben nézem a WD leaderboardot, és szintén egy köpi wd vezet.
Ezt majd Gorni, ha tudnál segíthetnél. Úgy nézem a mostani top leader buildek dobták a cain setet és ment fel a full zuni set. Vajon ennyit jelenthet a 6-os bonus? Szuper lenne. Még a GR 41-be ha belecsúsznék, akkor meglenne a top 1000 Nem mintha ilyenre törekednék, vagy valami. De mióta diablozom, azóta ez a legmagassabb elért eredmény, és ez is növelhet még a gyűrű párossal, stb, és a mostani GR 40 is úgy lett meg, hogy volt vissza kb 2 és fél perc. Jó eza WD nagyon, imádom, csak olyan kis butuskák a fétisek
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #76271 üzenetére
Hú, az szuper. Kiváncsi leszek majd a változásokra. Jelenleg egy nem anci dagger of darts-cal 37 a rekord, ez elég silány sztem. 40, vagy egy kicsit afölött mennie kellene. Na de nem, mert kicsit gyengék a kövek, meg mittudomén.
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #76265 üzenetére
Szerinted a köpködős WD jobb lesz az új patch után?
T. M. Act V Battlefields Of Eternity, rengeteg fegyver/páncél állvány van, 2x-3x kipucolod és elég jól lehet vele kaszálni. Legalábbis én ezt szoktam
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
-
GrooveHero
addikt
válasz TeeBee73 #76105 üzenetére
Én is toltam anno egy keveset, még '9x-ben...régi szép idők. Mindig dartonita voltam. Mosmá nincs se pallos, se kis arkánuum litániái, csak fagyisdéhá, meg görkorisbarbi
-
GrooveHero
addikt
válasz J0shu4M1ll3r #75924 üzenetére
Olyan szárnyat szeretnék,
amivel lehet repülniami az angyaloknak van act IV-ben, az a világos kék színű[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz J0shu4M1ll3r #75922 üzenetére
Na és ha nekem előrendelői RoS van, és kék szárnyat akarok, mer az olyan patent, jobb, mint a sárga, akkor mit kell tennem? Illetve mennyit kell perkálni?
-
GrooveHero
addikt
válasz noblem1983 #75757 üzenetére
Nagy mázlim volt nekem is az S2-es crusával. A pajzs lett meg legelősször. Amint meglett az első 100 shard riftből már mentem is, voltam kb para 10, vagy nem is tudom mennyi. Kadala első pajzsa a condemn volt. Aztán sokáig kuss, majd para 250 után jött a Blade Of Prophecy is, de elég gyengus, nem anci. Mondjuk nem is megyek most már crusával. Nem megy egyszerűen vele. GR 30 ig jó vagyok vele, onnan meg vége...mindegy is...
A 100 milla nem lenn rossz. Jó, szerencsére most megint van 3 db, amit el tudok lőni. Egyik lesz majd ha meglesz a DAgger Of Darts, kettő még mindig marad. De rohadjak meg, ha bevezetnék tuti akkor kellene, amikor nem lesz 100 millám azonnal. Mondjuk egy felhúzott 25-ös gold rain-es gam-mel, goldskin chest armorral, gladiator gauntlets-szel simán lehet farmolni goldot, gondolkodom is egy goldmaker kari csinálásán, csak nem tudom melyik lenne a legmegfelelőbb erre a célra. Igazából csak T6 farm lenne, arra meg jó az összes.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz TeeBee73 #75752 üzenetére
Rift egyértelműen. Nekem tegnap délután esett egy. Azt hiszem a diablofans-on hozta fel az egyik srác, hogy pénzbe kellene kerülnie, mondjuk 100m gold. Mondjuk van aki inkább 1mrd goldot mondana árnak. Sztem meg nem lesz semmi ilyesmi
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #75729 üzenetére
vagy még a Krelm's Buff belt ilyen, ha jól tévedeka nemjóját, Edge kolléga megelőzött
najó, akkó nemszótam
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz shotika #75363 üzenetére
De jobban jársz a saját AS-sel ,mint a pet-ek AS-ével szerintem. Illetve ki kell próbálni. Adj neki egy esélyt. Kraftolj egy anci set-et, és próbáld ki a cain setet, meg a mostanit, hogy melyik versenyképesebb. De ha végén az jön ki, hogy a tied most jobb, mint a Cain set, akkor szólj majd, és megkeressük Gornecket,oszt jó megverjük
-
GrooveHero
addikt
válasz shotika #75360 üzenetére
Próbáld meg a Cain setet, sztem sokat fog dobni rajta. Nem kell a tasker, craftolj helyére Anci cain-t. Gatya is mehet cain. Sztem legalábbis. Nekem is Gorneck segített. Bár nekem szinte mostmár minden anci (WH öv kb fél órája esett) mégsem megy 30 fölött, mert nincs meg a Dagger Of Darts. Egyszerűen nem esik. Se kadala, se loot, semmi. Addig meg csak egyhelyben toporgás van.
-
GrooveHero
addikt
válasz Sárpac #75077 üzenetére
Ezzel maximális egyetértek. Azért szopjak magas GR-ben, hogy utána kapjak WD-vel egy Firebird vállast? Köszi
Valami más jutalmazási módszert kellene kitalálni, olyasmit, amit írtál is. Nagyobb eséllyel essen olyan cucc, ami +-ot ad.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Igen, tudom, már csatlakoztam 2-höz is, az egyik a wd loot sharing runs, vagy valami hasonló. A másik meg a WD rift, vagy valami hasonló. De tegnpa 3x is megkérdeztem, hogy anyone for fast t6 run? Meg hogy I still need the Dagger Of Darts (mivel hogy 1 hónapja is az kellett) der mé választ sem kaptam. Bezzeg kb 1 hete, mikor 1000-rel toltam a crusát s2-ben, akkor mentek volna. Sajnos itt is mindneki s2-zik nekem a wd-m meg non-season-ös
-
GrooveHero
addikt
válasz Sárpac #75062 üzenetére
Én is megnézném a két legendary potionjait. Sőt, merem állítani, hogy két anci van neki
Hogy egy kis ON is legyen, tegnap visszatértem a köpködős WD-re, oszt csodálkoztam, hogy nem tudok jól haladni GR-ben: a 3 leg gem közül 2 lvl23, a 3-ik meg 0
Szóval tegnap elkezdtem pub GR-ezni, két 34-es rift alatt meglett a 2 gem 25-ösre, meg a másikat is elkezdtem húni felfelé. Sajnos a GR 43 kb 10mp-en múlt. 4-es partiban persze.volt a guardian, sajnos pont szétcsapta az egyik DH-t, és az ő sebzés kiesése miatt buktuk. Ma folyt. köv., de Dagger Of Darts még mindig nem esik, pedig azt hittem majd GR-ben fog. Há nem
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Épp Mutonnakk ecseteltem tegnap este egy bukott 36-os grift után, hogy valahogy mindig megkapom, hogy ilyen szűk barlangokban kell mászkálnom, kevés hely van rá, hogy rángassam a mobokat. Guardiannak meg persze lejön a legszemetebb, még véletlenül se olyan, aki idézne valamit, mert akkor ha idézne, akkor lenne condemn explosion. Így meg semmi
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz DioRobber #74997 üzenetére
Hm...franyesz. Thunderfury-ba nem lett volna jobb a zöld kő? Amúgy látom az Akhan cuccok még neked sem ancik. Nekem is csak a kesztyű az, már több ezer shard ment el pölö chest armor-ra, de eddig talán 2x adott akhan-t, abból egy sem anci.
Még egy kérdésem volna, ez pedig a hellfire ring-re vonatkozik. Min múlik, hogy milyen passzívot ad? Teljesen random, és ha mázlid van, akkor pont olyat ad, ami neked is van? Vagy mindenképp egy olyat ad, amit használsz?
Kéne nekem is szereznem egyet, de jó lenne, ha lenne rajta cd, mert a mostanin van. Abból meg nem árt a minél több a perma Akarat-hoz. Ráadásul nem is olyan könnyű megszerezni. Kevéss a tougness-em, csak olyan 10 milla körüli, ezért lvl330 körüli grift és afelett elég könnyen el is hullok. Nem beszélve az űberezésről.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Na jó, kösz srácok a válaszokat.
Akkor kicsit részletezem
Condemn Crusader mellé kellene egy followerWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Srácok lehet hülye kérdés, de solo play-re ki kit ajánl? Jelenleg a templar van egy Skycutter nevű anci egykezessel, ami kékszárnyú angyalt idéz támadáskor. Jobb lenne ezt lecserélni egy faja 2 kezes mondjuk maximusra és a varázslócsajra? Vajon többet segít gr-ben? Sebzés ilyesmire gondolok.
Köszi előre isWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
az előbb 32 nagyon csúnya bukás lett, végig se vittem, alt+f4 letta vége. Egyszerűen semmi nem jött össze. Ajton nem tudok bemenni, mert waller előm rakja a falat, körém rakják háromszögbe, vagy két falat, amikor a fal mellett akarok elmenni, és mindezt act I tristram templomban, vagy mi a neve..mondom anyád, oszt léptem
De a Te eredményedhez grat
-
GrooveHero
addikt
Hja tudom, hogy Iron Skin kellene, de mindig cd-n van, ahogy mondod, amikor kellene.
Sajnos a csimma nem opció, mert kellene a korona a cdr-hez, akkor meg bukom az akkhan fejest. Ha csizmát is buknám, és menne helyette az illusory boots akkor még az akkhan set se lenne meg.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Joezyka #74844 üzenetére
Ez a kard 2h, szóval ezt kell használni. Hozzá a megfelelő passive skill, meg a pajzs. Ha ezek nincsenek meg, akkor bukott a mutatvány, mert ezek nélkül nem életképes a build.
-
GrooveHero
addikt
Na Terád gondoltam, aki jobban ért hozzá
Amúgy nekem 120 milla volt eddig a max, na de a teaguk csak tegnap lett 25-ös. De sajna nagyon ritkán van maxra pörgetve, mert elfogy a kraft. Mondjuk ugye erre való a perma Akarat, de az meg még nincs meg a cdr miatt. De a 35 sztem ma este lehozható, ha minden úgy adódik.
Amúgy azon hogy tudok segíteni, hogy ne ragadjak be a mobok közé? Akárhogy kattintok, csak áll mint f@sz a lakodalombanWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Joezyka #74835 üzenetére
A kard úgy működik, hogy amint 2 enemyt ér a condemn, úgy condemn robbanást hoz létre. Ami olyasmi, mint a sima condemnt, hogy lecsap az égből egy sima fehér csík. Csak a robbanás itt kicsit több csíkot jelent, és elég jól critel. Ez kb nálam 40-120 milláig.A GR 45-ös condemn crus meg olyan 90 milla körül szinte mindig, tehát az övé sokkal erősebb, meg kicsit előréb van para szerint is. Ebből építettem a buildet. Illetve ehhez nagyon hasonlót.
Tömegben nagyon jó. Illetve szinte csak ott jó, mert min. 2 enemy kell hozzá tehát rift/grift guardian ellen, illetve 1 célpontra sztem nem olyan jó, vagy inkább egyáltalán nem jó. Most kezdem még csak ízlelgetni a crust, így nem nagyon van több infóm róla. Biztos van itt kolléga, aki tapasztaltabb ezen a téren.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Sárpac #74821 üzenetére
Hm...érdekes ez a random dolog gyébként. Nekem úgy alakul, hogy ha megnézem a diabloprogressen a legjobb kraikat, akkor majdnem befejelem a képernyőt, hogy nekik mé' esik max rollos, nekem meg maga a cucc sem, vagy ha igen, akkor low rollos?
Aztán persze van erre is ellenpélda. Tegnap előtt meg azelőtt nap mentem kb 10 riftet, de végig 1-2 leg esett, ez kb. para 100 körül lehetett. Aztán p 201-en jött az anci akhan kesztyű tegnap délután, este a kard, meg a rorg. Vannak hullámhegyek és völgyek. Szerintem itt a gond a randommal. Hogy nagyon a két véglet között mozog. Van amikor mindenből esik, van amikor meg semmi sem akar esni, nemhogy a cucc, ami kéne. Nem tudom, hogy ez belefér e a normál eloszlásba. Hja igen, ha 8000 példát veszünk, akkor igen. De én leszarom a 8000 példát, meg azt is, hogy xy-nak pedig normálisan esik. Kit érdekel? Engem az érdekel, hogy nekem mé nem úgy esik, ahogy kéne? Pölö riftenként garantáltan 2-5 között. Griftben is eshetne több, mert 15 perc szopásért semmi sem jár? Na ne vicceljünk kérem. Meg amikor GR végén esik egy crussal egy db tegez? KösziÉn azt vettem észre, hogy ha a rendszer nagyon akar adni valamit, ami neked nagyon kell, akkor előbb nagyon visszafogja magát. Értsd: még non-seasonban WD-vel toltam, és nagyon kellett volna egy fasza poison-os SOJ. Mentem a rifteket sorban, jött a sok szemét, aztán egyik riftben az utolsó 200 méteren kaptam egy db anci soj-t, amin mondjuk elb*sztam a tekerést, de ez más tészta. Tehát nálam mintha érezhető lenne, hogy mikor fogok jó cuccot kapni. Abból tudom, hogy sokáig nem kapok leget. Csak a végén 1 jót. Amikor meg ömlik a sok szar fs-nek való, akkor nem is számítok jóra, mert tudom, hogy úgysem jön.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Előbb, vagy utóbb, de jön minden. Csak ki kell várni. Persze frusztráló, hogy nekem mé nem esik lvl 70 p1-en már ki az összes cucc, hogy mehessek grift 88-at...és hasonló...
Meg kell várni. Én is vártam p200-at a blade of prophecy-re, addig csak grift lvl 21 szenvedve lett meg másfél perccel a vége előtt. Kard után lvl 30 5 perc még vissza volt, meg kétszemélyes 33, vagy 34 is lement tegnap, és még kb 8-9 perc maradt.
Türelmesnek kell lenni és jön minden idővel[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Sárpac #74814 üzenetére
Még mindig nincs RoRG? Nem akarom szívni a véred, és vitát sem akarok, de sztem ott is meglátszik a random, hogy valakinek azonnal dob RoRG-ot, valakinek meg 100-adjára se.
Az s2 p2xx crussal tegnap mentem egy kört Muton kolléga segítségével és elsőre anci RoRG-ot dobott, lukat mondjuk tekerni kellett rá. Mióta megvan a crusa 2 act 1 ládát nyitottam, lsőben ammu volt, a másodikban volt RoRG, amit írtam is. Tehát változó, nem igazán tudsz vele mit csinálni.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Nem tudom volt e már, de van diablofans oldalon van egy cikk, hogy milyen változások történtek a patch-ben, amik nem voltak benbe a peccsnóccban. Ilyenek, hogy a rift zárás után azonnal záródik, nem kell neki fél perc. Meg amikor felszedsz egy tipusú anyagot, akkor a pickup radius-odban az összes azonos cuccot felszedi. Meg állítólag eltűnt a pylon griftből, de ez ninsc megerősítve, meg még hihetetlennek is tűnik. Valaki meg tudja erősíteni, vagy cáfolni a fent lévőket?
Amúgy itt a teljes lista
van egy két cucc is, ami itt megvan, de peatchnotes-ban nincs benne.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na hát úgy van a dolog, hogy le kellett venni a unityt, mert csak az az egy normális valamire való ringem van, meg klántársnak is, és tegnap riftben egymást gyilkolásztuk
Kard kell, tudom, koronán gondolkodok még, de akkor kell RoRG. Bracit tekerni kell tudom, de egyszerűen még fs-em sincs, mert alig esik 2-3-nál több riftenként, riftkövem meg nincs, bountyzni kellene. Taeguk meg van valami lvl15-ös, csak az lett most kivéve, mert tegnap nekiálltam pénzt gyűjteni és azt raktam be helyetteWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Hm...úgy néz ki kell még egy crusa . A roland set 5 része kipotyogott már, sőt esett belőle anci is. Bezzeg Akhanból, amit használok még nincs anci darabom Mé nem lep meg?
De egy meteoros tal rasha wiz is tervben van.
Csak előbb még be kéne fejezni a jelenleg crusat is, még mindig nem fullos, se normális gyűrűk, se blade of prophecy...így GR21-nél bezár a bazár Ha köveket mindent felhúzok, akkor talán gr 25 körül, de nem biztos.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Sztem valami olyasmi lehet, hogy ha akarsz maxos követ csinálni, akkor mondjuk csinálsz 20 imperialt, akkor nem egyesével csinálgatja, hanem egyszerre mind a 20-at
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #74528 üzenetére
Ja alakulgat szép lassan. Csak furcsa, mert ilyenkor wd-vel már lazán volt 1m dps, stb, jobban ment a t6 is, ezzel meg csak szenvedés van. Láttam másik crusát is, az Roland set-es. Érdemes egy olyat csinálni? Már megvan 4 a 6-os setből, közben az potyog az akhan set helyett
A nyilasok, amik spawnolódnak elég bejövősek, elég jól sebeznek t6-os, és még gyorsan is lőnek. Azok milyen fícsőrrel jelennek meg? Úgy értem, hogy set, vagy fegyver adja?
Köszi előre is az infót
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #74526 üzenetére
Hjam tudom, az nem ártana, meg nagyobb piros gemek, stb, stb....
Na de akkor is. Nekem még sima sem esett, nem hogy anci
Na nem baj, majd valamikor. Lehet kicsit visszatérek arra is, meg benne vagyok egy wd loot share communityben is, szóval valahogy csak meg lesz azWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Gorni !!
Condmen crusának milyen elemental kellene? Holy? Mert esett tegnap előtt este egy ilyen braci, de még nem volt elég fs-em, hogy a fire helyett holyt pörgessek rá. Amúgy elég sok minden van még rajta fejleszteni való, mert szegényem nagyon gyenge. Néha jók a 33 millás crit-ek, amik lövésem nincs honnan jönnek, de kb t1 képes jelenleg. Griftelni kellene a taeguk és a bane of the trapped leg gem miatt. De húzni nem tudnám őket egyedül, mert kb gr 10-nál hasalás van
Amúgy valami ilyesmi végeredményt szeretnék
vélemény erről? Vagy van esetleg valami jobb build, hogy erősebb legyen? Amúgymeg irigyellek a Dagger Of Darts miatt, már csak az hiányzik nekem is, meg még erősebb gemek
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Szeszkazán #74363 üzenetére
Hm..okay...akkor már csak majd arra leszek kíváncsi, hogy a meglevő cuccokra is érvényes lesz e, vagy újra kell lootolni a cuccokat? Vagy csak szimplán kiegészítik..vagy mittudomén...majd kiderül. Nem is kell válaszolni, csak hangosan gondolkodom. Zuni chestből meg csimmából még úgyis kéne anci
-
GrooveHero
addikt
válasz Szeszkazán #74356 üzenetére
Szuper
Arról vajon mikor lesz infót, hogy pölö a Zuni set mit változott? Mert nonseason WD-m van Zuni settel a poison darts miatt, de kiváncsi vagyok mit erősítenek rajta. Mondjuk már régóta nem toltam vele. Dagger Of Dats még mindig nem esett
Most amúgyis seasun crusa van terítéken, de elég lassan haladós.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz Joezyka #74139 üzenetére
Igazából úgy értettem, hogy az most talán a legjobb, lehet vele haladni egyaránt T6-+on és magas GR-ben is, legalábbis GR40+-os videókat is találni a neten. Mondjuk az mán nem lehet egyszerű
-
GrooveHero
addikt
válasz Joezyka #74134 üzenetére
A Crusa részletek engem is érdekelnek, most indítottam eget S2-ben, még soha nem volt kruzédöröm, így nem igazán tudom, mit hogy merre. Ez enyém is condemned lesz szerintem, most az a menő
-
GrooveHero
addikt
válasz Mirman #73872 üzenetére
Az enforcer a peteknek ad as-t ha jól tudom, és a petek meg asszem kapnak a poison dart sebzésből. De azért a gatyádat ne tedd rá, hátha elveszted
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Hm...azért elég durva, hoyg aki nem használja, annak hullik rendesen a DoD, én aki már 1 hónapja hajkurászom, annak meg 1 sem. Persze jó lenen anci, de egyelőre megelégednék egy sima alap szutyokkal is, hogy milyen.
-
GrooveHero
addikt
Ahogy Caserys mondta...mondj le róla, és esni fog
De akkor ilyen alapon már 28 dagger of Darts-omnak kéne lennie, oszt egysenincs.Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz flash- #73858 üzenetére
mindenképp jobb a 10% dam. De a kiírt sebzésérték nem számítódig hozzá tudtommal. Majd jönnek okosak és megmondják. De a legjobb, ha egy fegyveren van dam+main stat (dex, int, str) +% dam, as és még luk is.
Mint ennél a wizadrnál. Nem nagy cucc, de már rég toltam vele, és ez volt a legjobb, ami esett.
ja de a legfontosabb, hogy anci cucc legyen.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na várgyá csak
Ha majd riftelünk és esik hambi, akkor nem adom neked oda, hanem megmondom a kiscsajnak, hoyg elvitelre lesz, meg b*sszon hozzá egy közepes kólát meg egy krumplit is[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sajnos az én ismereteim is hiányosak ilyen téren, nem is tudtam, hogy van Cow King, vagy Queen.
Csak nnyit tudok mindössze, hogy amit megveszel a boltban tejet....na az nem a tehenektől vanWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Nekem múltkor a tehenes Bardiche esett, el is felejtettem, hogy oda lehetne adni a csajszinak. Az meg gyilkos tehene(ke)t spawnol, az mekkora már
-
GrooveHero
addikt
válasz vhunor #73434 üzenetére
Nekem egy rift alatt egy db leg esett. Az mondjuk egy direkt wd-nek való anci SoJ volt, erre úgy elqrtam, hogy az má mesébe illik. Volt rajta alapból int, socket, elite dam, meg még poison dam%, mondom azokat nem bántom, erre tekertem rá másodlagos tulajdonságot, 7600 hp minden kill után. Nem is gondoltam rá, hogy az int helyett lehet a chd-val, vagy chc-val jobban jártam volna
-
GrooveHero
addikt
válasz GrooveHero #73405 üzenetére
Hoppácska, a link lemaradt:
-
GrooveHero
addikt
Gorneck
köszi a multkori segítséget doki ügyben Szeretnék még kérni ugyan ezzel kapcsolatban. Sajnos most, hogy a Cain set-et használom, borzasztóan lecsökkent a toughness, meg a hp. Mit lehetne szerinted ezzel alakítani?
Dagger of Darts továbbra sincs, még nem esett, ahogy rendes SoJ sem a Rorg mellé. Így elég csíra a karakter, elég könnyen elhullik.Más: 4-es T6 rift kb hányas grift szintnek felel meg? 30 körül? Mert ugye a sima T6 a 25-26-os grift, az oké.
Köszi, ha tudol segíteni.
-
GrooveHero
addikt
válasz Mirman #73329 üzenetére
solo gr? Lövésem nincs, még nem próbáltam. De sztem 30 közelébe nem nagyon jutok. T6 szint a vállalható fagger of darts és SoJ, meg gemek nélkül.
-
-
GrooveHero
addikt
válasz shotika #73314 üzenetére
Ilyen nekem is esett egy pár napja, de betörtem, mert mondom van jobb. Mint pl a bt, amiből a set ad elite dam-ot, stb.
Lehet hiba volt?Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
Ja hogy pojzön dárc? Akkor már más a leányzó fekvése. Ha az a jobb, minta fétis, akkor ok, értem. Kellene csinálni egy próbát.
Amúgy ez mind azért van, mer Gorni nem fogalmaz érthetőenWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #73306 üzenetére
Miért van külön pet dgm% ? Nem is figyeltem. Mert én csak pörgetésnél fetish army dmg-et láttam.
Lehet, hogy rosszul gondolom, kérlek javíts ki, ha igen. A cain set azért hatékonyabb, mert az a saját as-ed növeli, és a petek is akkor lőnek, mikor te, ergo ők is gyorsan (gyorsabban) lőnek? Vagy nem értem a logikát.
Nem vicc, nem trollkodás, tényleg nem nagyon értem, elvégre ez az első wd-m
Köszi, ha segíteszWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
GrooveHero
addikt
válasz Gorneck #73304 üzenetére
bt gatyába nem lehetett, övbe meg a 33% chd helyett pörgettem 48-at. Cain gatyába lehet fetish army dmg-et pörgetni? Amúgy az aughild vállasban mondjuk van. Sőt a chest armorban is.
-
GrooveHero
addikt
Szerintem azt mindenkép...hja várj coldos? Akkor nem tudom...fire-höz mindenképp. Mondjuk nekem is kéne egyet csinálni, a jómultkor esett egy anci coldos SoJ, szóval egy jó coldos DH buildet én is elfogadnék, szóval akkor már ketten vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Na akkor egy kis köpködős WD.
Múlt hét szerda körül álltam neki, jelenleg így állok vele.
[link] A wh öv tegnap este esett, a T&T-t meg kaptam klántárasktól rift közben, köszi utólag is.
Egy 2.1.1-es youtube-os videó alapján építettem a buildet, kicsi eltérés van csak annyiban, hogy nekem blackthorne gatya van, meg ammu is jó lenne valami bt fullos, mert akkor az már roRG-gal együtt 3. Amúgymeg zuni+aughild alap. Sajnos a knife még nincs meg hozzá. Meg kéne egy jó posion-os SoJ is.
Tegnap próbálgattam solo griftet, elég gyér szegénykém, a 26-os (t6) szint azért nem lett meg, mert kaptam Satrix-ot a tornádóival Act II Caldeum sewers szerű szűk mapon. Egyszerűen nem tudtam leszedni, mert sajna a dagger of darts még nincs meg, így sajnos még nincs pierce képessége a nyilaknak.
Úgy gondolom, hogy ha az meg lesz, meg még egy jó SoJ, és a gemeket is felhúzom, akkor 35 körüli grift talán menne. De ezt nehéz megítélni.
Mindent összevetve nagyon fun vele a játék.[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz errorcode06 #73226 üzenetére
Telefonon olvastam, azóta már nem találom a cikket, de gépen neten ezt találtam:
-
GrooveHero
addikt
Üdv.
Ha még nem volt:
2.2.0-s patchben 3 új set érkezik, és 4 setet updateelnek, egyelőre nem tudni melyikeket. Remélem a Tal Rasha is köztük lesz, jó lenne belőle valami ütőset kihozni.
Patch időpontja ismeretlen
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Köpködős WD-nek milyen gemeket ajánlanátok?
Enforcer meg Simplicity's Strength gondolom alap, ugye?
-
GrooveHero
addikt
válasz Thrawn #73030 üzenetére
Szuper, akkor este sztem neki is állok összedobni egyet. Van egy szízön 1-es kb lvl 20-as wd-m, de sztem azt hagyom a csudába, oszt csinálok még1et. Csak az eleje olyan nehezen idnult, az első 10-15 szintet egyedült toltam végig, de valami vén 80 éves parkinzonos "brazil" vén nagyfaterra hasonlított
-
GrooveHero
addikt
Azt hiszem, nekem is kellene csinálnom egy wd-t. Elsőnek egy köpködősre gondoltam, az elég fun-nak tűnik, és a T6 is gyerekjáték vele állítólag.
-
GrooveHero
addikt
válasz killerjohn #72991 üzenetére
supported by:
viccet félretéve...gz
nekem még fele sincs meg
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
Viccen kívül...a Tal Rasha set-ből lehet valami jót összedobni? Sajna a Firebird-höz képest gondolom lényegesen alulmarad...csak nekem is esett már chest armor, amu, tegnap anci sisak...szóval minden meglenne szinte, csak nem tudom van e értelme. Persze félrerakom őket.
-
GrooveHero
addikt
ez a tegnap esti loot? Mert olyan fél 10-10 magasságában láttam nálad cindert, de nem is néztem, hogy milyen rollal esett, mert épp pub rift után az egyik barbi úgy döntött, hogy ő most megy egy 35-ös griftet, nekem meg volt egy 35-ös kövem, hát mentem vele. Estem-keltem, mint a frontkatona, de a végére behúztuk azért. Sajnos az ugráló pengés bosst kaptuk, megértünk menekülni előle. Meg a loot se volt a végén nagy eresztés. De esett két unity, így mostmár solo-ban is feljebb fogok jutni majd, mert ha jól rémlik valahol van relic is.
-
GrooveHero
addikt
válasz havri1 #71800 üzenetére
A Demon Hunterre gondolsz? Az azért van, mert az egyik a Hatred, abból csinálj a főbb akciókat, skilleket, lövöldöz, sentryket rak, stb. A másik a Discipline, abból meg ugrabugrál, meg menekül. Más néven Vaultozik.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz havri1 #71752 üzenetére
MErt a Triumvirate-en van chc, azaz critical hit chance. HA kell a firebird, akkor a ctritical hit grants bla, bla, bla helyett tekerj rá chc-t
-
GrooveHero
addikt
Kellemes Énsönt furmányos Ünnepeket és Boldog Új Tasker & Theo Évet mindenkinek
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz havri1 #71143 üzenetére
Az nem lesz olyan könnyű. Amikor bountyban vagy riftben vagy a pályán random goblinok nyithatnak, de nagyon kevés rá az esély. Elvileg kb. olyan 70-80 goblinonként nyílik, de a gyakorlatban azért ez nem így van. Ritkán jutni be oda. Sztem olyan 2 havonta 1x jön össze. Olyannal is találkozhatsz, hogy lesz a pályán 5-10 goblin, ott azért nagyobb az esély, hogy az egyik nyitni fog egyet. Persze úgyse fog egyik se
-
GrooveHero
addikt
válasz betyarr #71113 üzenetére
Hadd csatlakkozzam az összeesküvés elmélethez. Kb. 1 hete volt nálam is ilyen egy t6 pub riftben. Egy zöld gatya esett. Felkapkodtam mindent, aztán arrébb szaladtam még szörnyírtani, és mondom megnézem a gatyát, hogy milyen, hátha jobb a mostaninál, márha nem blackthorne esett. Inventory megnyit, gatya sehol...kicsit elcsodálkoztam, aztán elgondolkodtam, hogy láttam e gatyát esni, de igen, láttam. Aztán két sarokkal esett még 1, szóval hagytam is a francba...hm..szóval ezé nem esett nekem még tasker
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen switch-et vegyek?
- Politika
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest