Új hozzászólás Aktív témák

  • Rebourne

    aktív tag

    válasz mikromanus #44152 üzenetére

    A régi black fegyvereken nem lesz javítva a bug, írták már nagyon régen, hogy visszemenőleg ezt nem fogják javítani. A PTR-en black fegyóm ugyanúgy kapja az armoron levő %-os elemi sebzéseket, és ugyanúgy megkapja a teljes dmg-re a %-os Weapon Damage értéket.

    Az más lapra tartozik, hogy a poison sebzés affix az a Manticore alapaffixeihez tartozik, és ezért nem sorsolható újra. Csak a két random affix, ami a high-end Mantikon a 2. socket és % Weapon Damage, sorsolható újra. Az int vagy a dex alapaffix, de nem tudom, hogy ebben az esetben van-e egymás közötti cserelehetőség, de tippre nincs.

    Valamint ha már megvan a kieg és a mystic, akkor nagyon hamar esni fog fegyverupgrade, a 60-as fegyver enchantolásával valószínűleg nem lesz érdemes foglalkozni. Nekem az a rövid bugos idő alatt a PTR-en esett egy 1333 dps-es, socketes, 61-es rare 1H crossbow (amit nem tudok viselni 60-on).

    (#44158) Edge: konkrétan 1.08-ás Manticore-n láttad a sebzéstípus cseréjét? Vagy bármilyen más 1.08-ás legendary fegyveren, amin alapaffix az elemi sebzés?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák