Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
mephi666
nagyúr
válasz radi8tor #22043 üzenetére
írogattam egy darabig az ip-ket, de ha arra kerültem, amit ajánlgattak, richtig nem esett semmi ...ellenben a legkevésbé ajánlottakon meg volt, hogy 15perc alatt 3 legend... inkább a random van a háttérben (d2nél is volt, hogy sorban semmit nem dobott 1 boss, máskor meg hopp 1-2zöld meg mellé barna)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
trufa12
addikt
válasz RockHaRD #22040 üzenetére
nem úgy van itt is mint a diablo 2 ő esetén???
hogy mikor milyen szeróra rak be a játék ? vagyis a d2 esetén ip re ment a dolognem lehet hogy itt is ez van???
mert fura ez hogy van akinek 200 dolog esik 1szer másnak semmi.....Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #22036 üzenetére
mennyi EHPval ütött ki és milyen karival?
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
MODERÁTOR
Ma 8 legendary esett idáig. Ez jó arány!
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
P00By
nagyúr
Akkor Archon vállasból barbárnak inkább a vitessel próbálkozzak?
-
Vismajor01
addikt
válasz Cyberbeni #22033 üzenetére
Nem vagyok nyuszi, de két karimat is kinyírta úgy, hogy esélyem se volt, minek vergődjek vele? Mp1en simán kinyírtam azmodant, senki sem volt gond, erre jön warden, rám buffol vmi szart amitől szalad le a hpm az övé viszont folyamatosan maxra ugrik, és pakk, ennyi. Ez meg így egyszerűen értelmetlen, a1, a2, a3 wardent is ölök "na ki a kemény" címen, de ez nálam nem éri meg.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
davidsz
senior tag
válasz czpitti #22031 üzenetére
mp6 sima ügy ... végre élvezem a játékot.
Az XPis jön szépen.Pár finomítást végeztem. Vita hiány amit mondtál, az lesz feljebb...
Köszi a tanácsokat!Most gyűlytök mindent. Goldot essence-t... 1.0.8-ra tankolok.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
Cyberbeni
addikt
válasz Vismajor01 #22032 üzenetére
mostmár csak Infernón tolja a durva tüzes támadását. egyébként meg ha nyuszi vagy, akkor maradj SC-nál.
-
Vismajor01
addikt
Valaki egy nm hc dia questet tudna adni? Nincs az a pénz, hogy én a4re lépjek a legutóbbi warden találkozás után...
[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz Intel fan11 #22007 üzenetére
vissza igazolhatnál...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
mikromanus
veterán
válasz Intel fan11 #22027 üzenetére
Az első fallen saller után menetet vág a takony a nyakadon, Skeleton King meg fejedet veszi reflexből. Egyébként olvasd az első hozzászólást, vagy 5-6 hozzászólást vissza!
edit: azaz 23-24-et
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Vismajor01
addikt
válasz Intel fan11 #22027 üzenetére
Barátom, olvasd át alaposan az első hozzászólást, a rengeteg apró-cseprő problémádra választ találsz.
-
törölt tag
válasz Intel fan11 #22025 üzenetére
Options:-Gameplay:- Enable Monster Power Level Selection és utána mikor Change Quest vagy Public fülön kiválasztod a kívánt fejezetet a kis ablak bal alsó sarkában lehet állítani.
-
törölt tag
válasz Intel fan11 #22022 üzenetére
Akkor tedd kicsit magasabb MPL-re és úgy már lehet, hogy nem rohanás lesz az egész
-
tatabánya
senior tag
válasz Intel fan11 #22022 üzenetére
valószínű, hogy ők nem most kezdték. szintezésnél én is jobban szeretek egyedül menni, főleg hogy már pajtik is rég letettek a diablot.
-
Intel fan11
őstag
válasz tatabánya #22021 üzenetére
4en vagyunk! de most nem az a lényeg hányan! Hanem az előbbiek amit írtam!
Nekem nem tetszik ez a multi! Gyors fejlődésre jó, de amúgy sokszor előttem vannak a többiek kinyirnak előttem mindenkit! Nem is reális mert együtt könnyebben megy nem halok meg szinte sose!
[ Szerkesztve ]
Battletag: hojszi#2983
-
tatabánya
senior tag
válasz Intel fan11 #22019 üzenetére
ha öten vagytok benn másik játékkal tolod
(#21988) mephi666: ki kellene próbálnod pia nélkül, lehet nem lesznek ilyen mámorképek a többi karakterről
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
válasz Intel fan11 #22019 üzenetére
Max négyen lehettek egy gémben. Ha felteleportálsz városba eladni, akkor ne a tp-den menj vissza, hanem valamlyeik társad zászlójára kattints, és akkor oda teleportál ahol ő áll, nem kell utánad futkosni. xp-t akkor is kapsz ha nem te ölsz, nem tudom ezen mi fucsálni való van, fordítva sokkal megdöbbentőbb lenne.
-
Intel fan11
őstag
Én vmit vagy nem jól csinálok, de kiprobáltam ezt a public gémet! Vagyunk benne mondjuk 4-5-en és ha pl megtelik a táskám motyómmal vissza megyek a bázisra eladni addig a többiek fényévekre mennek tőlem. Sőt azt figyeltem meg a szintem akkor is emelkedik ha épp nem harcolok! ennek mi értelme így? vagy vmit nem jól csinálok?
Battletag: hojszi#2983
-
mephi666
nagyúr
válasz sz_abika #22016 üzenetére
nekem meg pont az adja a motivációt sc-ben is: akkor húztam sorban 0ról a karaktereket, ha már meguntam a 60on stagnálást a "ding-ding-ding" teljesen feltöltött... egyelőre azért nem indítok újabb karaktert 0-ról (pedig ott van minden kasztból a másik nemű), mert 1.0.8-ra bevezetik a fix legend-dropot és úgy jobb lesz
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Cyberbeni
addikt
válasz sz_abika #22014 üzenetére
lehet, hogy azért kell 30-adszorra végigtolnod, mert közben sorozatot néztél.
egyébként meg ha rossz a neted, akkor nem érdemes hczni.
nekem 11 hc karim halt meg, és ezen kívül egy befejezte infernót, és mindegyikkel egyedül toltam, meg az 5 sc karimmal is végigtoltam a küldetéseket minden nehézségen, szóval 30* újrajátszásra sem unalmas.ha szépen haladsz a sztorival MP0-n piros kővel a sisakban, akkor pont jól jön az xp, hogy ne kelljen semmit újratolni, vagy átugrani, mert már túlfejlődtél.
[ Szerkesztve ]
-
sz_abika
addikt
Egy hc normal azmodan wpvel valaki lepjen meg legyen oly kedves.
Nem akarok rohangálni már annyit.ouroboros#2164
PSN: xszabikax
-
Cyberbeni
addikt
válasz Lézerparaszt #22010 üzenetére
azon a MP-en, ahol még gyorsan ölsz eliteket.
helyek:
act1: Warrior's Rest (Festering Woods-ban a kisebb hely, ez főleg akkor jó, ha pl barbár vagy és eltolsz Skorn-al egy EQ-t.)
act2: (Black Canyon Mines->)Vault of the Assassin(->Alcarnus)
act3: Skycrown(->keeps lvl2-3) -
Lézerparaszt
őstag
Hol érdemes farmolni a Demonic Essence -t és milyen mpl -en?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Qru
MODERÁTOR
-
trufa12
addikt
válasz Intel fan11 #22004 üzenetére
gold find !
meg infernon alapból ezresek 500 asok esnek
legalábbis régen mikor toltam így volt.mond már a battletagod aztán fel veszlek és üthetjük együtt a démonkákat.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz Intel fan11 #22004 üzenetére
Ha csak bideltél akkor meg is kéne azt nyerni...ergo ha meg is nyered a cuccot, akkor megjelenik a complete-ek közt és be fogod tudni küldeni a stashbe...
Gorneck#1239
-
Intel fan11
őstag
-
mikromanus
veterán
válasz trufa12 #22002 üzenetére
Állítható nehézségi szint a Monster Power. Erősebb monsterek, durvább sebzés, több GF/MF/XP + magasabban van a GF/MF plafon is. AZ MPL meg Monster Power level. 0 (kikapcsolt) - 10közt állítható.
Az NV meg Nephalem Valor. 60. szint felett minden elit pakk egy NV szintet ad. 15% MF/G minden buff szint. Max 5 lehet a valorod. Fél órát megmarad, újabb elit kill után megújul. 5 Nv-tőkl garantált rare drop van elitpakkonkémnt és bossoknál.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
trufa12
addikt
válasz mikromanus #22000 üzenetére
csak a rövidítéseket olvastam át , aztán értetlenül álltam a dolog előtt, de köszönöm a felvilágosítást.
és most mi ez a monster power?
mpl 10 v micsoda? ezek mit takarnak?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest