-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
reelc
veterán
válasz Sirandrish #108099 üzenetére
A D3 változatos.
Pl vannak akik 7 éve a topikban vannak és játszanak ma is, ugye?
Vannak akik nem csak 7 éve, és többezer órát beleölve adóznak a játék páratlan változatossága mellett, hanem szinte példátlan módon akár 3x is megvették ennyi idő alatt más-más platformra, hogyrövid időn belül a már játékban lévő ezer órák miatt szétunatkozzák magukatújra remekül szórakozzanak.Én nem gondolom azt, hogy változatos, de persze tévedhetek.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz reelc #108097 üzenetére
Remélem nem az lesz a következő hogy a D3 változatos, mert akkor kiugrok az ablakon
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
DaveHutt
őstag
Köszönöm a tippeket, GR102 erőlködés nélkül meglett Shadow DH-val. Remek szezon volt. Érdekességképpen: ez 472. helyet ér Xbox Leaderboardon SC-ban.
-
reelc
veterán
válasz TeeBee73 #108094 üzenetére
Aha, mert fix helye van ugyanannak a bossnak, és egymás után beadja 30x ugyanazt a riftet ugyanazzal a bossal?
A D2-es tapasztalatára írtam, ott farmolgattad a fix helyen lévő bossokat, itt maximum Leoricot a koronája miatt szezonkezdés után (ennek sincs sok értelme), ez azért más, ugye?(#108096) faragojof: Ahogy az előbb írtam: nem farmolod ugyanazt a bosst, fix helyen egymás után "huszonharmincezerszerhárommilliószor"! Mint a Diablo 2-ben.
Egy délután mondjuk beleakadsz 2x ugyanabba a bossba ugyanazon a pályán.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz Kiss_R #108092 üzenetére
Szia!
D2-höz képest igen egyszerű a játék. Ne tévesszen meg. Inkább úgy mondanám, hogy egyszerűbb, de emellett a játékélményre rakták inkább a hangsúlyt.
Ezalatt azt értem, hogy elég hamar belehet keríteni minden cuccot ami kell a buildhez mondjuk normál minőségben. Akkor adják a szetbónuszt, legendary bónuszt, így kb. kész is a build. Meg húzgálod a 3 leg gemed, meg jönnek a Paragonok (lvl70 a max szint, fölötte Paragon pontok vannak). A továbbiak ugyanazoknak a cuccoknak a jobb változatának bekerítéséről, cseréjéról szól. Illetve arról, hogy helytállj egyre nagyobb nehézségi szinteken. Nagyon dióhéjban. Szóval nem kell bosst farmolni harmincszor, meg ilyesmi.
Buildeket pl. itt találsz.
Igen, irány a szezon, az a ladder.
A szezon előnyei: ha teljesíted a feladatokat: kapsz egy ingyen szetet, kozmetikákat, egy ládahelyet. Itt találsz jobban játékosokat.
Van Magyarok Community, meg hazai klánok is, ha gondolod.
A szezon nem kötelező, de főleg az előbbiek miatt abban nyomulnak az emberek. Nyugodtan vágj bele, nem túl rég indult, és átlag 90 napig tartanak.[ Szerkesztve ]
-
Kiss_R
tag
Üdv!
Eddig kimaradt nekem ez a játék, és most arra gondoltam, pótolni kellene. Nem tudom viszont, hogy így 7 évvel a megjelenés után van-e értelme belemerülni (D2-höz képes elég bonyolultnak tűnik első látásra; a nulláról kellene kezdenem mindent, tanulást, grindolást). D2-vel sokat játszottam, tavaly még a Mediannal is játszottam pár hónapig.
Ahogy néztem, pár hete indult az új szezon, gondolom érdemes lenne ezzel foglalkozni (ez lenne a D2-ben lévő "ladder" oldal, amit pár havonta resetelnek?). Illetve azt is megkérdezem, van-e értelme a non-season játéknak ebben az esetben, vagy a folyamatos játék azt jelenti, pár havonta mindig új karaktert indítanak az emberek? -
Vistaboy
veterán
Komoly, P700-on találtam először Rainbow Goblint... Mindjárt végzek a szezonnal, már csak egy achievement van hátra, és még alig láttam újdonságot. Például én egyáltalán nem vettem észre, hogy gyakrabban esne panci T16-on, akárcsak kicsivel is, mert eddig mindössze kettő van, egyiket a HC karim kapta GR70-en, a másikat pedig a SC ugyanott. Ráadásul mindkettő öv, és olyan, ami semmire sem jó, mert egy buildbe sem illik, amit használni szoktam. Leg jobban esik, de hiába több, anci érezhetően kevesebb van közötte, mióta alapból megvan a Legacy set.
Amit viszont már tényleg látni akarok, az egy anci Puzzle Ring, eddig már tucatnyi Vault-ot nyitottam, de anci egy sem volt közöttük. Pedig pörgettem is párszor, de hiába. Úgy megnéznék már egy Ancient Vaultot (vagy mi a neve).... majdcsak sikerül még, na.
[ Szerkesztve ]
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
chopin42
addikt
válasz philoxenia #108088 üzenetére
Ebben konkrétan 85 óra, de volt előtte egy másik wiz is, abban 169. Ezzel kezdtem el a játékot, már nem is tudom mikor, több, mint egy éve.
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
chopin42
addikt
Hmm. Ez a Vyr Chantodo wiz elég kemény . Meglett vele a 110, annyira nem is izzadtam, para 1450 körül. Nem vagyok valami pro, még az is lehet, nálam jobbak 115-8ig is elvinnék, mert elég jó geart sikerült a játék eleje óta összefarmolni, jó lesz az még valamire alapon...Van 3 panci ruha, többi cucc is ful ancient, egész jó rollokkal.[link].
Szakmai kérdések csak a fórumban...
-
reelc
veterán
Mert az ARPG-k (hack and slash ha úgy tetszik) egyik fő ismérve az izometrikus nézet. Sok loot, stb.
A Witcher más, ha olyasmi nézetet akarsz, vannak játékok, pl. az Elder Scrollsok.
Sem a Witcherrel, sem az AC-vel nem játszok, így nem tudom miben fejlődtek, és talán nem is itt kellene kitárgyalni.
De tegyük fel, csinálnak egy Elder Scrolls szerű Diablot, szerinted mekkora csalódás lenne sokaknak? Akik az izometrikus nézetű hentelést várják, nem egy FPS/TPS nézetű játékot?Értem mit mondasz, ezért írtam fentebb, hogy azért tőlük elvárom, hogy újítsanak.
Fogalmam sincs miben, ezt nekik kellene tudniuk.
Mondjuk, ha felhagynának a fix karakterosztályokkal. Meg is van a sztorim hozzá: a Nephalemek csinálnak kis Nephalemeket, így a szülőktől eltérő skillrendszer jöhet létre.De remélem nem a Diablo 3 easy to gear (most arra gondolok, hogy meglesz a cucc akár normálban, utána csak minőségi csere lehet. De akármilyen vacak is esett, jár a legbónusz és a szetbónusz) + végtelen szintezés a Paragonnal receptet fogják követni.
-
_drk
addikt
válasz reelc #108082 üzenetére
Ezek kimaxolták a műfajt. Kb ahogy a Starcraft a
De kb ugyan oda lyukadunk ki, mint a mobák vagy a multis fps-ek esetében.
Megjelent 100+1 moba de ugyan úgy csak a Dota2 és Lol maradt fent.
A CS még mindig szárnyal, ott se tudták max csak ezt a Battle Royal-t kitalálni ami már a Battlefield esetében már nem jött be, tehát azt se mindent verő ötlet. Még a Siege ami népszerűbb, de az is sok éves és most ki is jelentették, hogy hiába lesz új konzol nem fognak új játékot csinálni max a jelenlegit teszik át rá kisebb újításokkal.
Valahogy ennek is szintet kell lépnie,ahogy az egész ARPG-nek. Ezért hoztam fel a Witcher.-t meg AC-t mert mondjuk pont ez a 2 játék rengeteget fejlődött az évek alatt.
Open World RPG lett mind a kettő. Nem azt mondom,hogy ez a végcél minden játéknak, de a Diablo miért ne lehetne ilyen? Vagy ehhez hasonló.
Egy Blizzardnak az ACtiviosn alatt pont ezt kéne kitalálnia és nem egy újabb D2 klónt csinálni. -
reelc
veterán
válasz melega #108083 üzenetére
Elhiszem, hogy jó játék, de újra azt mondom, hogy más műfaj, így nincs értelme ARPG-khez hasonlítgatni.
Az Re2 kuriózum, cégek nem nagyon fektetnek annyi melót felújításba.
Főleg a Blizz nem.
Igazából kisebbfajta csoda a Warcraft I & II Bundle kiadása, a Diablo + Hellfire, a Starcraft Remastered, és a Warcraft III: Reforged (utóbbi idén jön) is. Az, hogy újra kiadták és valamilyen szinten upgradelték őket!
A Diablo 2 valamilyen Remasterede is készül. Amint az kijön kb. teljes is lesz azon játékok palettája amikkel hírnevet szerzett a Blizzard.
Úgy látszik bármilyen viharok is voltak/vannak a Blizzardnál, a Classic Games részlegük működik, és kiadják a régebbi játékokat, ahogy ígérték![ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz reelc #108082 üzenetére
Szerintem a Witcher 3 egy tökéletes játék lett tök más műfaj mint az ACk azok egy botladozó ló amely ügetget ugyan, de nem tud megújulni.
A Witcher 3-at én is szerettem több helyen és magazinnál lett év játéka, de nem kell neki folytatás kiforrta magát a sorozat nagyon sokan szerették én is.
Most a Cyberpunk 2077-et fejlesztik akik korábban a witcher játékokat csinálták, ilyen új játékok kellenének vagy a régieket megújítani mint a Resident Evil 2 remakot, nem a sok szar évesformára vágott gyorscsomagolt előrefőzött rókabőrjáték.
-
reelc
veterán
válasz rumkola #108080 üzenetére
Fogalmam sincs mit lehetne jobban csinálni, de nagyobb baj, hogy ők se tudják.
Fejlődni mindig lehet.A D3 és a PoE mellé szerintem számítsd be a Grim Dawnt is, az utóbbi 3 év legjobb ARPG megjelenése. A multi a gyenge pontja, nincs központi szerver, ez egy single player játék coop funkcióval. De sokaknak így is nagyon jó.
(#108081) _drk: Nem az a baj, hogy "copy". Azért megvannak minden műfajnak a sajátosságai.
"Egy Witcher és ilyen AC-k után komolyan vehetetlen mint nagy AAA game." - Teljesen rossz példák, más műfaj.
Grafikában, persze, ott az Unity, meg kitudja milyen grafikus motorok, szerkesztők.
Nem a grafika lenne a gond, hanem egy adott ARPG mennyivel és miben jobb, mint a többi az elmúlt évekből?
Megint azt tudom mondani, hogy Grim Dawn. A Steamcharts szerint stabil 6-7e körüli játékosszáma van régóta, és tudom ez nem sok a PoEhez képest (az ugye más üzleti modell is - főleg ezért), de akkor is a Steamen a PoE után ezt játsszák a legtöbben évek óta ebben a műfajban. Nem véletlenül. Az sem véletlen, hogy rengeteg ARPG bukott, mindegy milyen szépen néznek ki, valamit tudniuk kellene.Ha valaki kérdezi néha milyen ARPG-kel érdemes foglalkozni, mindig a Diablo 3 - PoE - Grim Dawn hármasát mondom. Az a baj, hogy évek óta nem látok negyediket, és mástól se hallottam.
Legyen jó játék, legyen hangulata, értelmes rendszere, ne legyen egy bughalmaz megjelenéskor, és mondjuk 2 év után a fejlesztők is emlékezzenek rá, ne annyi legyen, hogy vagy 40 ember tolja, mert nagy leárazásban volt.A Diabloról volt sokminden linkelve korábban. Irányváltások voltak, stb.
-
_drk
addikt
válasz reelc #108079 üzenetére
Jönnek mint a szemét, de mind ugyan az. A hajdani Diablo 2-őt másolják ami akkor k*rva nagy ötlet volt, hogy 3d de mégsem. Egyszerű és nagyszerű elven,és akkor még látványos volt. Blizzardnak meg mindig jó volt a multis háttere.
Még a D3 is csak egy D2 copy. De ez az ARPG stílus inkább indie játszó mező lett. Egy Witcher és ilyen AC-k után komolyan vehetetlen mint nagy AAA game.
Látványban, 1-2 videót megnézve semmi előre lépés, Grafikában tud egyáltalán fejlődni ez a stílus?
Maximum a mechanikákon tudnak variálni de azt is inkább a late game-re hegyezik ki amit ha elér az ember és meg is tanulja legalább 100 óra. De még akkor is ott vannak a multis nehézségek a bugokkal, balance-al, cheat-el. Játékos bázisról nem is beszélve.
Egyelőre csak a PoE-t tudom, hogy bevált. De az gyakorlatilag betalált a skill-fa szerelmesek közepébe.
Szerintem a D4 is ezért van elhalasztva, valami új kéne, aztán lehet nem is tudják mit akarnak már. De egy játék ami éppen hogy csak jobban néz ki mint a 3 de ugyan az az elven működik csalódás lenne. -
rumkola
nagyúr
válasz reelc #108079 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy a D3 mellett kint lévő és alfa-béta-tervezett stb. hasonló játékok fényévekkel vannak tőle elmaradva hangulat, játszhatóság, multi, graf, hangok és minden egyéb terén. Talán egyetlen kivétel a POE, de az meg pont nem arról a könnyed, darálós, multis kikapcsolódós játékról szól mint most a D3.
Szerintem ebben a témában jelenleg ennél a 2 játéknál többet letenni lehetetlen.
Mit tudnának újítani vagy jobban csinálni mint ez a 2, mit tennének bele valamibe ami több/jobb ezeknél? Szerintem semmit.Megnéztem a Chaosbane-t is, hát siralmas.
Lehetséges, hogy a Blizz sem tud jobbat letenni a D3-nál. Mert nincs mit beletenni.
-
reelc
veterán
válasz Ellia #108078 üzenetére
Tudom, hogy nem ugyanaz már. Ez lehet nem is baj.
Mutassa meg most a cég mit tud a néven kívül!
Mindig emlékeztetik a közösséget kék posztban, hogy figyelünk és hallgatunk rátok (a Diablo 3 kapcsán). Akkor már nagyon tudniuk kellene, hogy mit szeretnének a játékosok, és figyelembe is vehetnék a kövi. D fejlesztésénél! Na már ez is újdonság lenne! Ami beépíthető és hatékony felhasználni, ami nem, az kuka.
De sokan várják, a név elfogja adni, és szerintem joggal vár az ember minőséget, és olyasmit tőlük, amit csak ők tudnak az erőforrásaikkal.
Mert igen sok ARPG jött/jön ki idén és várhatóan jövőre is.
Az más kérdés, melyikre ki fog emlékezni a megjelenés után 1-2 évvel (direkt nem írtam többet az elmúlt éveket alapul véve), fogják-e játszani, támogatni fogják-e a fejlesztők?Ne csak azt "tudja" már a Diablo, hogy "Blizz csinálta, Diablo" biztos jó.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
-
reelc
veterán
Szokásos ki tudja, igaz-e Diablo pletyka.
Az eredeti cikk. -
DaveHutt
őstag
Journey nálam is lezárva. Para 650, DHval ultragyorsan megvolt utolsó Conquest előttig minden. Egy gyors Monk húzás, és meg is lett. A cél most már a GR100, melyik setet javasoljátok hozzá?
-
SQX_Barto
addikt
válasz reelc #108065 üzenetére
En meg epp az AH megszunese elott vettem meg az alapjatekot, epp mikor hazajottem Nemetbol, 2013 decembereben. Elsonek DH-val kezdtem, mert D2-ben ijasz amazonom volt, meg szeretem az ijasz karaktereket
Talan DH-ban van a legtobb oram, de miota kijott a necro, abba is eleg sok orat toltam bele.
De mindig valtozo, melyik karival jatszom epp tobbet. (most inkabb a PoEval, foleg holnap estetol )If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #108061 üzenetére
Én 2015 márciusában kezdtem játszani, a 2.1.2-vel csatlakoztam. A Diablo 3-at és a RoSt egyszerre vettem meg (gondoltam féláron megkockáztatom a dolgot, munkatársak nyaggattak egy ideje, hogy milyen jó játék, meg hát előtte is ARPGztem).
A Crusi volt az első karim, és pár hónap után váltottam a DH-ra mert nem volt nagy élmény úgy játszani, hogy mire odaérek az ellenséghez, a 2-3 velem partyban lévő DH Mara mindenkit szétszedett. Küszködtem egy ideig, aztán váltottam.
Hosszabb-rövidebb ideig próbálkoztam mindenfélével, de mindig a DH-nál kötöttem ki. -
rumkola
nagyúr
Én meg újra megvettem PS4-re, hogy párommal 1 képernyőn kínozzuk magunkat az inventoryt keresve, egymásra várva.
Ez az igazi HC. -
SQX_Barto
addikt
válasz melega #108060 üzenetére
Orulok hogy tetszik a Reaper of Soul
Emlekszem, mikor kijott nekem is bejott.
Na meg a crusader is ujdonsag volt.[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
melega
őstag
Srácok a repair of souls kiegészítő is végigjátszva.
Imádom. -
proci985
MODERÁTOR
válasz Sirandrish #108055 üzenetére
UE multishot a legkenyelmesebb.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Sirandrish
legenda
válasz psycroptic #108056 üzenetére
Nem is a sebzésével van bajom
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
psycroptic
őstag
válasz Sirandrish #108055 üzenetére
Nekem nagyon bejön, mert a gyorsasäga ellenére is van sebzés dögivel. Nagyon lehet vele darälni.
PSNID: Tomy83PS
-
Sirandrish
legenda
Nah kipróbáltam ezt a Shadow setes DH-t, és valóban lehet vele pörögni, de ettől én epilepsziás rohamot kapok
Nincs kicsit kényelmesebb? Mondjuk A Marauderes sentrys multishotos az mit tud? Vagy ez a LONos rapid fires?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
reelc
veterán
válasz melega #108051 üzenetére
Nem fog jönni. Olyan szintű melót nem ölnének bele, mert nem térülne meg, annyian nem vennék meg.
Viszont a remakek kevesebb meló, és mégis fut rendesen mostani gépeken + újra kaphatóak!
Szinte csoda a Diablo 1+Hellfire kiadásának ténye is.
A Diablo 2 remastered vagy mi is készül, gondolom Starcraft Remastered szintű lesz, de akár Warcraft 3 Reforged szintű is lehet a "felújítás", ki tudja, nem mondanak semmit. De készül, ez biztos, többször elhangzott. -
melega
őstag
Szerintem jöhetene a Diablo 1,2 playstation 4-es Diablo 3 repair of souls grafikáján.
Imádom.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
Bocs, OFF!
GOG: RELEASE: HELLFIRE EXPANSION TO THE ORIGINAL DIABLO
Sokan szerették volna a Hellfirét is, amikor kijött a GOGra a Diablo 1."Hellfire expansion is now available as a free add-on for everyone who purchases the Blizzard classic Diablo on GOG.COM."
Úgy látom most már csak egyben lehet megvenni, és nem lett drágább, ha jól rémlik!
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
Mindent ki lehet hozni, csak material es turelem kerdese. Maxuimum 20fele kard van karakterenkent, bar valoszinuleg meg kevesebb, szoval elobb utobb ki esik egy. Azt meg utana lehet bountybol reforgolni.
#persil: mivel az one handed mighty weapon, abbol joval kevesebb van, mint kardbol. talan van 5-6 fajta, ha jol remlik, kardbol meg kb 15.
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
-
Sirandrish
legenda
-
shotika
őstag
-
SQX_Barto
addikt
válasz shotika #108038 üzenetére
Gondolom barbarnak kellene, siman hasznalhato, ha a dex annyira zavar meg el is porgetheted %damage-re.
Bar a barbar buildeket annyira nem ismerem, ha kell a nagyon sok CDR, akkor lehet arra kell tekerni, nem tudom. (hulyeseget nem akarok tanacsolni)
Egyebkent ha sok mar a paragonod az az 1 vagy 2 rossz main stat nem igazan szamit.
Leaderboardon is rakas karakter van, ahol mondjuk mas main statosak a gyuruk. Olyan esett az embernek primalban, siman hasznalja.Szerk.: ilyen a jatek, ami esik/kiporgetsz azzal kell boldogulni.
Igazabol barbaron meg support monk/barbaron kivul a kutya se hasznalja ezt a kardot (halaistennek, mert eleg ritka)
Bar egy Deathwish sem egyszeru, ha az ember rare-bol akarja kihozni....600 soul egyebkent kutya fule
Konkretan 12 porgetes.[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz melega #108033 üzenetére
A kieg önmagában nem fut, szóval alapjáték + kieg van neked. Az 5-ik Act a kieg, meg a Crusader kari, stb.
Először van a sztori mód, 5 Acton keresztül. Videókkal, meg minden.
Az Adventure módban tudsz bountyzni (Actos feladatok), riftezni és greater riftezni.Nem toltál el semmit, ha valami nem megy, vedd lentebb a nehézséget. Egyszer érdemes végigmenni a sztorin, és utána váltani Adventure módra, amiben akár multizhatsz is.
Töréspont akkor van, amikor a Lvl70-et eléred, rengeteg cucc akkor eshet, jóval erősebb és kitartóbb leszel. Illetve akkor kezdenek gyűlni a Paragon pontok is, amiket statokra szórhatsz el. Mert lvl70 a maximum szint, ezzel úgymond végtelenítve van.
Jelenleg ennyi nehézségi szint van a játékban.
Amúgy az Adventure módban lehet érdemes lesz szezonos karit indítanod. Újrakezdesz mindent, sok feladat elvégzése után még plussz ládahelyed is lehet, ráadásul sokan Szezonban játszanak.
Szezon végén minden cuccod, és a Paragonodnak megfelelő mennyiségű XP átkerül Nem Szezonba.Dióhéjban ennyi, nem tudom így segít-e?
[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
válasz reelc #108008 üzenetére
Nekem amúgy Diablo 3 repair of souls kiegészítő van meg ps 4-re írta az alapjátékot tartalmazza, de lehet hogy úgy tartalmazza hogy önmagában futtatható kiegészítő.
Nézem a végigjátszását az alapjátéknak és tök más mint nekem volt. Igaz advanture módban vagyok 20-as szintű, előtte campaign módban kezdtem, de lehet onnan kezdte ahol az alapjáték véget ért ezért nem haladok vele sehova.
Ez így van akkor szívás előtte az alapjátékot kellett volna kitolnom hogy onnan kezdje a végétől.
Andris
-
shotika
őstag
Én a szokásos módon, a barbár Immortal settel csináltam meg ismét masterre a set dungeont. Hotás builddel gyakorlatilag gyerekjáték, mindössze arra kell figyelni, hogy folyton fenn legyen a berserk mód.
Shotiii#2629 Gainward RTX 3060TI 8GB, Corsair 2x16GB DDR4 3200mhz, i5-13600KF, Asus TUF B660M-D4, EVGA 750GQ
-
Sirandrish
legenda
válasz reelc #108021 üzenetére
Én mind a 4 Crusi settel úgy toltam be elsőre hogy előtte egyikkel sem játszottam soha
-
Sirandrish
legenda
válasz faragojof #108020 üzenetére
Egész konkrétan T12...és hja..nincs gond vele, ezt mondom én is
-
SQX_Barto
addikt
válasz bajtokarpi #108027 üzenetére
Ebben nincs semmi pofatlansag, valaki biztos szivesen segit majd
En mindig bezuzom a season karimat Season Journey utan.
Ha csak a conquest a cel, ennyi karakter azert nem kellett volna
A sok erosites miatt, kb barmelyik settel setagalopp a solo 55.
Talan a nekrot ajanlanam, de amelyikeket jobban ismered, azzal neked biztos kenyelmesebb.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Nem szeretnék pofátlan lenni, de meg szeretném csinálni a Years of War conquestet a játékban. DH-ból már 4-et megcsináltam, van egy 70-es Crusam, 70-es Monkom, 70-es Necrom a seasonban. Ezek közül kéne még kettőt megcsinálnom, és ehhez szeretnék társakat keresni, hogy ki tudjam farmolni a setteket. Ha esetleg valakinek lenne kedve ebben segíteni nekem, azt megköszönöm.
Üdv.
battletag: bossi#2666
-
faragojof
őstag
válasz philoxenia #108025 üzenetére
Ha puskatussal ütnek sem jöttem volna rá! Nem követem a történéseket abban a világban.Magas GR-ekre más buildeket használok, a WWBarbár farmolásra van.
"Formicate Under Command of the King,,
-
faragojof
őstag
válasz philoxenia #108022 üzenetére
Egyszerűen nem áll a kezemre. Ugye, én ezeket akkor szoktam csinálni, mikor már unom a darálást. Bounty/Gold/Mati/Gem ... B/G/M/T ...
Viszont mire beleunok, addigra olyan erős cuccom lesz, hogy lassítanom kell a karaktert a set dungira. Ha nem találom meg az egyensúlyt (mint ahogy eddig ez még nem sikerült), akkor gyorsabban ölök például a whirlwind-del, mire összerántom a csoportot, 'oszt suhintom őket rend-el. Ha meg belassítok, akkor meg megütnek és buktam. Ha meg rendben a sebzés sebessége, akkor meg olyan gyorsan megy a karakter, hogy megfejelem a lengő gyilokot.
Kemény vagyok, mert még egyben a bill. is, meg a monitor is. Akkor szoktam abbahagyni, mikor már emelem a kezem!MOD:
SQX_Barto Jaja! Anyázás, pipa!
[ Szerkesztve ]
-
SQX_Barto
addikt
válasz philoxenia #108022 üzenetére
En azon anyaztam a legtobbet emlekeim szerint...
-
reelc
veterán
válasz Sirandrish #108019 üzenetére
Ahogy korábban írtam úgy bevan erősítve kb. minden, hogy ez a GR55 nem kihívás.
Szerintem WD-vel is megtudnám csinálni, vagy bármivel pedig az távol áll tőlem. -
faragojof
őstag
válasz Gawamatsu #108017 üzenetére
Én csak a set dungikkal vagyok elmaradva, a többi készen van. De meg szeretném csinálni majd mindet, mert a szárnyak tetszenek.Már az alap set dungikra gondolok, nem a szezonosra.
A monk/varázsló szetnek neki sem szagoltam még. A barbár Wastes-t meg megutáltam! A Crusi/DH az meg nagyon könnyűMOD:
Sirandrish: Az GR55 nem lehet gond, az még T13 sincs.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz reelc #108018 üzenetére
Én a 6setből 5el még sosem játszottam, ésmégis simán lement. Bár míg nem vágtam neki, én is paráztam tőle, viszont kiderült hogy az a 55 nem nagy dirrdurr
-
Gawamatsu
senior tag
A szezoért járó szárny most tök szép
-
DjDanee87
addikt
válasz melega #108007 üzenetére
Ha még az 1-70 fejlődsz akkor érdemes a legkönnyebb nehézségen menni, vagy az eggyel nehezebben, magasabbra ne tedd, legalábbis ha nem ismered a játékot.
A nehézség amúgy nem olyan, mint mondjuk D2 ben. Itt barmikor átállíthatod nem veszítesz el vele semmit. Nem arról szól a game, hogy végigmenj a story-n egyre magasabb nehézségeken. El kell érni a level70et, érdemes egyszer végigvinni a campaign módot, de utána csak adventure mode
-
reelc
veterán
válasz philoxenia #108010 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz reelc #108008 üzenetére
Tessék, nem találgatás volt: E3 útiterv - Blizz nincs is ott.
GAMESCOM 2019-ről nyilatkozták: a gaershopjuk kint lesz, lehet cuccot venni, de semmi más nem lesz.
A Blizzcon nov. 1-3 között lesz, és ahogy írtam semmit sem lehet tudni.
Meghívtak pár streamert, de ilyen korábban is volt, és lehet Diablo Immortalozniuk kell. Vagy WoWozni, mert BlizzCon 2019 Commemorative Collectible – Celebrating 25 Years of Warcraft - évfordulós a Warcraft. -
reelc
veterán
válasz melega #108007 üzenetére
Erre nem tudok mit mondani. Gondolom lvl70 alatti vagy, az ütősebb dolgokhoz még gondolom nincs recepted. Ha eléred a lvl70-et, onnan lesz érdekesebb a dolog.
Szerintem tökmindegy ki játszik a Dark Soulssal és hogy halad - most az a lényeg, van-e ARPG-s tapasztalatod?
Ha nincs, mi nem világos? Ha néha meghal az ember belefér, ha már sokszor, akkor ott valami gond van.Nem fognak E3-on bejelenteni Diablo 4-et, abban biztos lehetsz.
A BlizzCon az ő eseményük, és a múltban előfordult, hogy a Gamescomon is jelentettek be. De szerintem most maradnak a BlizzConnál azért is, mert hátha addigra összeütnek egy 10mp-es trailert, amit meg is tudnak mutatni.
Úgyhogy BlizzCon, és semmit sem lehet tudni. Amúgy a bejelentés se ér sokat, mert amik kiderültek a Diablo fejlesztéséről, azok alapján valószínűleg még jövőre se jön ki az a játék. Én már nem is várom, bizonytalan, távoli, és addig is van más.
Addig is, van jópár ARPG ami kijött vagy kifog jönni a közeljövőben, aki ebben a műfajban akar játszani, megtalálhatja a számítását, ha szerencséje van.[ Szerkesztve ]
-
melega
őstag
Srácok ahogy csak tudom a kovácsnál craftolom a fegyvereket a Dibalo 3-ban advature módban játszom, segítség nélkül mindig megölnek. A 3. világhoz jutottam el.
A másik a dark souls játékokban tiszta volt hogyha valaki hülye hozzá, vagy másodpercre pontosan nem tud kitérni támadni védekezni halál fia. Viszont a Diablo 3 más jellegű játék. Mindendiablo játékos akinek nem jött be a dark souls könnyen halad vele, de én nem.
Kíváncsi vagyok azért az E3-on bejelentenek e Diablo 4-et.
[ Szerkesztve ]
-
reelc
veterán
válasz SQX_Barto #108005 üzenetére
Egyetértek, a Crusit választottam erre a célra, mondjuk annyira néztem buildet, hogy milyen skilleket kell berakni az adott szethez. Simán meglettek az GR55-ök, ahogy fentebb írtam túlhaladottak a Conquestek is, nincs változás, ugyanazok cserélődnek, közben mindenki jóval erősebb lett.
-
SQX_Barto
addikt
válasz chopin42 #108004 üzenetére
kb minden karakter minden setje hasznalhato solo55re
En necroval meg wd-vel csinaltam, 4 necro set, 2 wd set (jade + zunimassa)
Nagyon buidlet se neztem, csak ugy nagyjabol osszehanytam a cuccokat
Mindegyik elsore meglett.[ Szerkesztve ]
-
chopin42
addikt
Üdv!
Meglett ma a 100 shadow impale dh-val. Nincs ötletem, mit indítsak mellé. Necro nincs, valami tipp? Pörgős, szórakoztató bulid érdekel. Guardiant csinálnám a többszettes mókával, tehát ha van 2-3 használható build hozzá, nem hátrány. Crusader ilyen most?Szakmai kérdések csak a fórumban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Jelszókezelők
- Chieftec nyereményjáték: szerezz egy terméket ingyen!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NBA és kosárlabda topic
- Milyen monitort vegyek?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest