Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    Komoly, P700-on találtam először Rainbow Goblint... Mindjárt végzek a szezonnal, már csak egy achievement van hátra, és még alig láttam újdonságot. Például én egyáltalán nem vettem észre, hogy gyakrabban esne panci T16-on, akárcsak kicsivel is, mert eddig mindössze kettő van, egyiket a HC karim kapta GR70-en, a másikat pedig a SC ugyanott. Ráadásul mindkettő öv, és olyan, ami semmire sem jó, mert egy buildbe sem illik, amit használni szoktam. Leg jobban esik, de hiába több, anci érezhetően kevesebb van közötte, mióta alapból megvan a Legacy set.

    Amit viszont már tényleg látni akarok, az egy anci Puzzle Ring, eddig már tucatnyi Vault-ot nyitottam, de anci egy sem volt közöttük. Pedig pörgettem is párszor, de hiába. Úgy megnéznék már egy Ancient Vaultot (vagy mi a neve).... majdcsak sikerül még, na.

    [ Szerkesztve ]

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák