-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BadStyle
csendes tag
Üdvözlet !
Segítséget szeretnék kérni, van egy Nvidia VGA kártyám ( NVIDIA® GeForce® GTX 770M with CUDA™ Technology and NVIDIA® Optimus™ Technology ), ami tudja ugye az nvidia shadowplayt, amivel gameplay videókat lehet csinálni, vagyis felveszi a játékokat video fileba, ehhez csak a kártya drivere kell, nincs másra szükség, csak az nvidia geforce experience -re, a kezelőprogramra !
Na, és van egy játék, a diablo 3, ahol nem veszi föl az egér mozgását. Tehát mindent fölvesz gyönyörűen, csak éppen az egeret nem látni, a kurzort !
Nincs olyan opció a shadowplayben ahol ezt állítani lehetne, és a játékon belül sem. Tehát a kérdés az, hogy mit kéne tennem hogy az egeret is fölvegye ?
Más játékoknál ilyen gond nincs, ott fölvesz mindent, az egeret is !
Legfrisebb driver van fönt . .Aki tud bármilyen infóval szolgálni kérem írja meg !
Előre is köszönöm ! ;-)
-
davidsz
senior tag
Megpróbálkoztam sezlony2-t nyomni... nem ért nagy meglepetés. Szar sem esik, a szörnyek ugyan úgy erősebbek mint én, anélkül, hogy szintet állítottam volna. Egy rohadt nagy kínlódós szerencsejáték ez az egész.
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok .Tudnátok pár tippet adni mire érdemes rágyúrnom. Itt a wd-m. Esetleg aki szeretne pt-zni az írjon. szerk. Kicsit bugosan mtuatja az armory ez seasonal .
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #74068 üzenetére
-
la_cc
addikt
Sziasztok!
Elég sokféle Crus build-et találni a neten, tudnátok egyet linkelni ami GR40+-on is életképes?
Köszi!
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
Rayner
őstag
válasz Sárpac #74088 üzenetére
Mielőtt megint legyártasz egy Révai nagylexion vastagságú összeesküvés elméletet, halkan jelzem, hogy tegnap pl Quin69 vagy ki 3 monkkal partyzott akik dobálták le neki a jobbnál jobb itemeket.
Akik streamelnek mind így csinálják.Ettől függetlenül vicces, hogy p11 vagyok és T1 megy szinte full sárgában
[ Szerkesztve ]
-
Sárpac
nagyúr
Érdekes, hogy gr38-at olyan karikkal visznek full anciba amit tegnap este indítottak el!
Nekem még össze 2 set 1-1 db esett. pedig lassan para100!Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
nonsen5e
veterán
Sziasztok!
Lehet nem itt a legcélszerűbb kérdezni, de nincs több D3 topic itt.
Patch 2.0 alatt milyen buildek az életképesek / legjobbak barbárnak?D4: hunPH, nonsense#2596
-
Vistaboy
veterán
Köszi, majd megnézem. Igaz, hogy most úgy néz ki, megjavult, bár egy kicsit még túl világos, de inkább nem piszkálom, jobb a békesség.
Addig inkább játszok. A biztonság kedvéért jó alaposan levettem a grafikát, így jelenleg viszonylag jól megy a játék, csak furcsa, mert én a full grafikához vagyok szokva. Kezdtem egy Witch Doctort, mert az az egyetlen olyan kaszt, amiből még nem volt karim eddig. Kíváncsi vagyok, meddig jutok el vele.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
CactuS
Arcképgyáros
Ilyet sem láttam eddig élőben: méretes goblin farm képekben: [link] [link] [link] [link] [link] [link] [link]
Végeredmény: recik, matik dögivel, 45 diamond gem a sapi miatt. Jó volt. Vault viszont nem jött össze.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Reinhardt
őstag
válasz killerjohn #74070 üzenetére
Eddig volt 2 vault, szóval a pénz már nem gond. 1 gift is esett, csak set cuccok nem akarnak jönni.
Grandeur nem esett még ki (30-40 nyitásból), de már kezd elegem lenni a public speed act1 bountykból, főleg, hogy a sok idióta nem érti, hogy ne velem jöjjön.
Amúgy ez a szánalom gear is elég már a solo grift21-re (az is hamar megvolt, de feljebb nem mentem mert kellet a gem update)[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
-
Phobion
őstag
Monk számára melyik most a legtutibb build?
-
errorcode06
őstag
-
Edge
veterán
Kicsit foscsi a helyzet, kevés minden, alapanyag, gold mindig elfogy Am. wizeknek jótanács minél előbb toxin gemet beszerezni a dotja vmi brutál. Ja az új wiza ring állat amint megütnek tolja a mob pofikájába a frost novát
Errorcode06: kraftolni kraftolni és kraftolni, márha van reci
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz killerjohn #74070 üzenetére
Nálam meg valahogy fordítva van.
Kb fél év alatt láttam ennyi Rorg-ot, mint itt kb 12 óra játék után, esett olyan crusader fegyver, amit előtte a ~350 óra alatt nem is láttam, kiesett a season-ös öv, Kadala első iteme egy Akkhan gatya volt és már megvan a Condemn-es pajzs is. Ettől függetlenül ennyi DPS-vel igazából normálon élvezhető a játék, de hát lesz ez még jobb is.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Vistaboy
veterán
válasz Scholes9 #74072 üzenetére
Próbáltam, elbírja hál'istennek, de a színbeállítások folyton elbaszódnak, vagy nagyon sötét a kép, vagy nagyon világos, de állítani nem tudom, mert amint hozzányúlok valamihez, olyan szinten ugrik fel a gamma, hogy kisüti a szemem és visszaállítani sem engedi, csak restarttal...
Mindegy, egyelőre marad így. Ezért utálom én ezeket az integrált szarokat, amint játékot indítok, meghülyülnek. Eddig nem volt vele gond.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Nem vagytok semmik, halljátok-e. Pár napja indult a Season 2, és máris P100 körül jártok. Nekem meg pont most vitték el a VGA-mat, az újat pedig majd csak jövő hét végére ígérték, szóval addig meglesz a P500? Gratula.
MOD: Szerintetek egy Intel HD 4000 elbírná a játékot 1 GB hozzárendelt memóriával? Mindjárt kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74069 üzenetére
ehh nekem eddig nem volt szerencsém a droppal. Épp T2-t karistoljuk, de cuccok nem nagyon esnek... (p89) Lehet hogy holnap játszom egy kicsit a nonseason karimmal, csak hogy érezzem az 50 leg/h feelinget egy kicsit
szerk: havernak ebben a percben kadalázódott egy vile ward
[ Szerkesztve ]
-
atidzsiforc
őstag
mindjart p100, kronikus raekor set elvonasi tunetek. kozben dobott egy rimeheartot azurewrath-al de a frostburn b*szik megjonni. kezdek ketsegbe esni.
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
killerjohn
addikt
Na, hogy állnak az Urak Season 2-ben?
-
atidzsiforc
őstag
válasz Yiggdrasil #74063 üzenetére
en ugy huzigaltam fel, hogy bementem act1 bountykat csinalni. kb 8 oraba telt, valtott nehezsegi szinten (eppen amit birtam gearrel) meg felvaltva solo/partiban. cave of the moon clan meg a scavenger den bountykert eleg jo xp-t ad.
-
errorcode06
őstag
válasz adamkaa777 #74065 üzenetére
Igen. Majd bevezetik megint a rmah-ot, és 1órás +25% legendary droprate-et vehetsz majd 10€-ért. Ha többet veszel természetesen kedvezményt kapsz...
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
adamkaa777
senior tag
-
errorcode06
őstag
Nekem inkább azt mondjátok meg hogy ti hogy a picsbe szereztetek geart. Mert nekem valahogy nem sikerült az elmúlt 8 órában semmire se jutni.
Tudom, tudom, rift. Nem esik, plusz fél óra míg lemegy T1-en. (igen, a guardianig fél óra).
Menj GR-be T1-en 5 rift alatt nem esett trial key.
Kadalázz! Mégis miből?
Bountyzz! És imádkozzam hogy hátha esik valami szemét?
Vagy szedjem össze a bounty rewardokból? S5re se lenne belőle semmi
Gyárts sárgát! Van de kitörölhetem vele.
Menj partyval. próbáltam de semmi...
Egyéb ötlet?"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
Yiggdrasil
aktív tag
Halihó!
Na így, hogy már mindenki 70es, mondjatok már valami tuti tippet, hogy hogyan tudnék gyorsan 70es lenni, mert kb dél óta szenvedek itt a DH-mmal (hozzátenném kb lvl20ig kínszenvedés volt vele úgy is h végig normalon bountyztam) kisebb-nagyobb megszakításokkal és csak 31es vagyok
-
CactuS
Arcképgyáros
Ez az S2 hihetetlen számomra. Eddig 5 Rorg (4 db 70 alatti), megvan az S2 crusader öv, a condemn pajzs és első itemre jött egy Set armor is...
-
bajtokarpi
őstag
Sziasztok!
Monk ügyben szeretném a hozzáértők segítségét kérni. S2-ben megvan a 70-es szint. Merre lenne érdemes elindulni (gear, skillek?) Szeretnék egy igazán jó monkot "építeni".
Köszi
battletag: bossi#2666
-
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74055 üzenetére
nekem már kiesett a 70-es, de még nem palmozok, csak supportolok. MASTEREN hiányzik a GR35 speedrun
-
Bahama
aktív tag
válasz flash- #74053 üzenetére
Teljesen felesleges a védelem DH-nál.
Azt tudom javasolni, hogy tanulj meg úgy játszani a dhval hogy ne kapj be sebzést.
Tudom ez kb lehetetlen, de kb 90%-ban megoldható. A többi 10%-ra meg awerness passiv.
Azért mondom ezt mert DH-nál a védelemtől csak gyengébb lesz. Pár cuccot kivéve (chest, belt, pants, boots, bracer), amin ha akarsz sem tudsz mást rakni rá. Csak kényelmesebb lesz a játék, mert megengedhetet magadnak hogy el-el találjon valami. Ha ilyen "hibrid" DH-t csinálsz, akkor egy idő után az lesz GR-ben hogy halál nélkül lehozod a riftet, de nem időben.
Egyébként ha mindenképp szeretnél védelmet, akkor a unity-s megoldás a leghatékonyabb.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
flash-
veterán
-
atidzsiforc
őstag
válasz flash- #74053 üzenetére
Unity nelkul szoloban keserves nyoszorges lesz a magas gr akarmennyi toughnessed van. En csinaltam a barbimra 20millat az se volt eleg ahoz h ne daraljanak le unity nelkul , meg parthan defenderem sincs, anelkul meg kb ongyilkossag egy elitbe chargeolni.
-
flash-
veterán
olyan kérdésem lenne hogy 37-40 körüli greater rifthhez soloban Daemon hunternél mennyi Toughness kell?
13-15 millió van, de vannak sebzések amivel 1 hit vagyok(fej felett a villám,molten thunderstorm,stb),,
vagy valamit rosszul csinálok?[ Szerkesztve ]
-
Phobion
őstag
sziasztok! mit érdemes most indítani s2-be? WD vagy Monk?
-
zhata
senior tag
válasz errorcode06 #74050 üzenetére
Köszi, ki fogom próbálni.
-
errorcode06
őstag
Azért mert azok a régi HF gyűrű hozzávalói! Az új recijét act2 hidden campben a mystic melletti kiscsajtól tudod megvenni. 2 milla a gyűrű, 5 az amu reci, talán...
[ Szerkesztve ]
"Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
zhata
senior tag
Sziasztok!
Ezek a hellfire gyűrűk nekem még mindig nem okésak, mármint a megszerzésük.
Megvan mind a 4 demonic organom. A leírás szeint az ékszerész ezekből csinál gyűrűt. Shen fel is kínálja a menüben a négy gyűrűt, de nem törődik az én demonic organjaimmal, nem is veszi azokat észre, hanem a hf gyűrűk készítéséhez kéri a következőket: Vengeful eye, Devil's fang, Writhing spine. No itt akadtam el.
Hogy tovább, nagyon megköszönöm előre is. -
atidzsiforc
őstag
kesz, 60ig birtam, kiegtem.
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #74043 üzenetére
1:00-ig nyomattam 4es partyba, 66os szintig jutottam, qrva álmos voltam már, majd ma folyt köv. Am. egész jó volt megvan a hangulata amikor szir szar rare itemeknek örül az ember mert ad +20% dpst
[ Szerkesztve ]
-
errorcode06
őstag
válasz killerjohn #74043 üzenetére
Éjfél előtt 2 óra játékkal meglettem 54, de elment a kedvem az egésztől, így hagytam a francba...
Talán jöv7en megint neki esek..."Well, Blizzard is dead. It is a corpse being puppeteered by Activision and Bobby Kotick" DesignerDave
-
killerjohn
addikt
micsoda csend van itt
-
Drizzt
nagyúr
Első 70 szintet bountyval lehet leggyorsabban letolni, vagy van valami más taktika is?
I am having fun staying poor.
-
tibee77
őstag
Sräcok valakinek nem hiänyzik egy ember?Marha unalmas egyedül! (lvl 17 wiz)
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #74035 üzenetére
LOL karikreállásnál: your request timed out try later
kivágott be se tudok lépni LOL leültek a szeverek omg....
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz killerjohn #74035 üzenetére
Error 3000008
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
killerjohn
addikt
indul!!!!
-
Gorneck
legenda
válasz granini #74019 üzenetére
Nem lenne az ollan ubiszezon, ha fel tudtátok volna dobni a partykat (néha egy kis magas GR)...és ez sezlonyba se lesz másképp...igazából én se értem mit kell ezen csepegni...mert mire elérem azt a szintet ahol most vagyok az nem 2 nap lesz...valszeg kurva hamar bele fogok unni a szokásos rutinba (kurva lassan vagy soha nem esik ki ami kéne)...a DHk fullosak én meg szorgosan tolom más kaszttal a neverending rifteket a gearért...ami túlképp már megvan.
Oszt mikor mindenki maxos...felhúzzák a Palam oszt mehet tovább ami egy ideje megy...lovaglás a naplementébe...Gorneck#1239
-
granini
őstag
Dehogynem csak van par megszallot baratocskam akik kb szombat estere mar olyan gearrel es karakterrel fognak - remelem!! - rendelkezni hogy en mar csak becsatlakozom level 1-en es kb 2-3 ora alatt max (vagy 20-30 perc..) 70-en vagyok mert az elet ott kezdodik.. Ebben bizom
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Bahama
aktív tag
válasz Thrawn #74027 üzenetére
Pont hogy 3300-s, annál nem nagyon lehet jobb.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Thrawn
félisten
-
Bahama
aktív tag
válasz KubanitoS #74025 üzenetére
Azzal nyersz az legtöbb dmg-t. És "csak" ügyességhez vam kötve.
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz granini #74021 üzenetére
Ott segítek ahol tudok. Te vagy a topic művésze/költője. Nem sajnálom tőled az ocsó' cirkuszt. Nehogy elund magad és megválj tőlünk...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
válasz mikromanus #74016 üzenetére
Sajnos en is le vagyok most egve anyagilag mikro szoval nem is banom hogy ilyen olcso poenokat nyomsz.. arra meg futja..
-
Edge
veterán
Sztem érdemes lenne az azonos classoknak együtt menni ugyebár lootshare nem rossz dolog.
-
granini
őstag
Csak felve kerdem meg hogy egy S2 eseteben ami kb nyitva lesz min. 3 honapig what's the point azonnal indulaskor ajulasig tolni a gamet..?
En pl elmegyek haverokkal talizni ma este, holnap meg family day es majd olyan este 6 korul ulok neki a seasonnak - bizva abban hogy addigra nehany klan tars meg friend mar lvl 70 lesz es felhuznak engem is hogy legalabb a szintezes fajdalommentes legyen
A lootal is ugy vagyok hogy igazabol mindegy hogy a sMonkomnak a grundo bracer vasarnap estere lesz meg vagy jovo he kedden, csak elobb utobb majd legyen meg de nem sietek sehova.
Azt az egyet mondjuk megertem hogy minimum az elmult 10 nap (de sokaknak mar az elotte levo idoszak is..) enyhen uborkaszezon volt mondhatni ingerszegeny riftezgetes minden nap.. a patch utan volt egy kis himihumi a loottal meg kicsit veletlenul 3 percenkent goblin csoportokba futottunk bele a bonusz alatt, de azota kb minimalisra letekertek mindent es semmi nem tortenik 10 napja.. ugyhogy aki azert rohan hajnalig seasonozni mert vegre tortenik valami akkor azt azert ugy megertem
-
khirill
aktív tag
válasz Dyingsoul #74013 üzenetére
ne vedd fel! itt mindenki oltja a másikat egy kicsit! a mi kis családunk nem a kelly family hanem az addams family... meglásd mikro lesz a fő támogatótok! mi pedig mind drukkolunk!
más:
season 2 én is indulnék valahogy a start környékén, 6-7 körül ha az égiek is úgy akarják... elvileg lesz egy monk spancikám de félő, h őt benyeli a tristram kocsma! ...valahova becsatlakoznék ha van rá lehetőség. wizzel mennék ofc... (bár ezzel nem leszek valami népszerű )ratabyzou
-
JSaN
addikt
válasz atidzsiforc #74014 üzenetére
Hmm ugynezki leszunk paran akik ejfel utan kezdenek
Hajnalig en is nyomni fogom, es mint only doki most is WD-el indulok.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Dyingsoul #74013 üzenetére
Csak vicceltem. Nem érdekel a pénzügyi egyenleged. Csak olyan szépen egymás mellé kapcsoltad a két mondatban a támogatást és a hardver vásárlást, hogy akár azt is lehetne hinni hogy van kapcsolat. Pedig...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
atidzsiforc
őstag
-
Dyingsoul
veterán
válasz mikromanus #74008 üzenetére
Ha ennyire turkálni szeretnél a zsebemben, tessék összeadni a pozitív tételeket.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
SQX_Barto
addikt
En 7kor kezdek (6kor megyek ceges busszal)
Talan 2 fele hazaesek, melotol fugg.
Szerintem inditok egy monkot, ha mar mindenki oda van erteIf I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
JSaN
addikt
En meg pont ma lettem beosztva esti muszakra, igy lemaradok a 6kor indulos S2 launchrol.
Es csak ejfel korul tudok jonni, remelem lesznek meg akkor is partyik.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
mikromanus
veterán
válasz Dyingsoul #74004 üzenetére
"Támogatni nem bűn. Egyébként kb emiatt vettem most új routert,"
A támogatás miatt? Ennyire jól nyomatták eddig neketk, hogy kijött belőle és visszaforgattad?
-
Gorneck
legenda
Nekem lenne se nyúlnék hozzá... Minap mondtam a srácoknak, hogy hiába van 1500-1600 óra a WDben, hiába van tegernyi órám más WDk társaságában...szal bassza meg a Blizzárd a kukriját... Úgyis csak tankWD-t építenék...arra meg ott a Pala...
Vhol nem is bánom, hogy elkezdünk szütyizni a sezlonnyal, mert már herótom és fizikai fájdalmam van a tankoskodástól...az meg nem állapot, hogy több, mint 1 hónapja nonstop pala és gr49+.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Dyingsoul
veterán
Támogatni nem bűn. Egyébként kb emiatt vettem most új routert, remélem nem lesz semmi probléma az adás alatt, az elmúlt két napban nem volt eddig pöpec minden. Remélem azért a Twitch szervereitől kapok elég sávszélességet a minőségi adáshoz mert inkább azzal szokott lenni a probléma nálam mivel nem vagyok twitch partner. Amúgy eddig is nulla volt a bevételem twitchen sztem ez után is ugyanannyi lesz.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
atidzsiforc
őstag
Van aki este 11 korulig nem er ra kezdeni es partit keres? Nalunk meg sztem lesz hely.
-
Dyingsoul
veterán
Hali!
A season 1-ben világelsőként 18 óra 35 perc alatt teljesítettük a legnehezebb kihívást: a Greater Rift 30-at.
A csapatunk, az Elite Hungarians ismét vállalja a megmérettetést és a Greater Rift 35 teljesítését tűztük ki célunkul. Akik szeretnék figyelemmel kísérni az eseményeket (megtudni az általunk leghatékonyabbnak ítélt módszereket), Twtich csatornámon megtehetik. Minimum a GR 35 teljesítéséig, de lehet hogy még pár másik conquest teljesítését is streamelni fogom szünet nélkül.A season kezdete előtt megkezdem a streamet és egy visszaszámláló órát is beállítok.
Azok számára akik nem tudnak majd végig követni, youtube csatornámra készíteni fogok klippeket a legfontosabb momentumokról, általunk használt buildekről, gearekről.
Sok sikert kívánunk mindenkinek a Season 2-ben való részvételhez!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...