Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #86785 üzenetére
Fura én nemigen skippeltem a trasht, mert egyrészt a Vengeance szépen leszedi őket, másrészt próbálok összeszedni annyi Area dmgt amennyit csak lehet. Máshogy sajna nem lehet az Impale bődületes singe target dmg-ét AoE-vé tenni. Ha ez megvan akkor jöhet a trash tömött sorokban, bujkálhat mögöttük az elit is, nem probléma.
proci985: az Impale tőr nem feltétlenül szükséges eleinte, van az a skill kombó amivel nemigen van Hatred probléma. Craftoltam egy középsz@r Griswold kardot és azzal toltam amíg meg nem lett a Karlei's Point.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bahama #86785 üzenetére
GRift csucsra lehet jobb lesz a shadow. remekul erzi magat a folyosos rifteken, tomott rift inkabb hatrany mint elony (pont forditva mint a multishot), viszont sokkal de sokkal tobb EHPja van. GR55on konkretan dps gearben bent tudtam allni a tomegben ket elite csapat kozott, na erre az UE nem igazan alkalmas.
egyebkent nagyon ugy nez ki, hogy UE az alacsonyabb toughness miatt magas GRre megint a legkevesbe alkalmas kari lesz. nagyon ugy nez ki, hogy a shuriken maraduer lehet ami a legtovabb fog elmenni.
plusz tovabbra is fenntartom, hogy lehet nem az impale tor lesz az optimalis fegyver hozza.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #86673 üzenetére
Nekem nem volt gondom reflectesekkel, igaz rajtam van a Hunter's Wrath öv és az Evasive Fire Hardened rúnáját használom ami plusz 25% armort ad. Presze lehet 71 fölött más a helyzet, de arról még nem tudok nyilatkozni.
szerk: ez a Season is jól kezdődik Error 395002
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
kökény
aktív tag
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Bahama #86595 üzenetére
104? Grat!
én 69nél vagyok UEvel, p725ös a kari, egy 52es gemmel ami valamit kiegyenlít. csizma, fegyver, sisak és vért anci, 63-69 közöttiek a gemjeim.
szintén cindercoat. próbáltam a sisakot és az új gyűrűt, de egyelőre nagyon úgy néz ki hogy GR70ig el lehet menni mindkettő nélkül (ott már megvan season3 GR50 1hitel minden feelingje), cinder + convention kombóval.
cinder nélkül gyakorlatilag megborul a resource managementje a karinak, övnek kell a hunters wrath de úgy nem lehet végigspammelni multishottal a convention of elements megfelelő burstjét. plusz egy jó rollos WH még egy ancient huntershez képest is minimum 10-12% sheet dps.
GR65 egyébként még megy 10p alatt, 70et buktam, szóval valahol onnantól legalább a damred gyűrű kell. 65ön még izomból / dpsből lehet bírni, nem élnek elég sokáig az ellenfelek, hogy problémásak legyenek.
btw még oculus ringen gondolkodok, hogy lehet az segítene.
ami még lehet megfogja a karit az a thrill of the hunt a HF amun, bár szerintem nagyon sokat segít a lassítás, plusz stabilabban végzi a dolgát alacsonyabb GR pucolásnál (értsd, GR65ig), mint a thunderfurys segítő.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
granini
őstag
válasz Bahama #86368 üzenetére
Bahama baratom isten hozott ujra koztunk
Mivel alapvetoen dexes kasztban utazom a monk nerf utan en is leporolom a DH-m olyannyira hogy nullarol tolom S5-ben. Kn olyan DH-t fogok osszerakni ami elsore sikeredik (ha a hallowed esik ki elobb akkor megy a Thrawn kollega altal javasolt ma is letezo Fire Multishotos..) aztan azert az M6-ot is ki fogom probalni. Valahogy az impala nem vonz, de ha talpon marad es kesdobalassal lead 40000% wpn dmg sebzest akkor lehet magas GR-re az lesz a jo, nemtom.. Orulok a DH-nak, mert vagy 1 porosodik..En sosem az LB-hez merem magam hanem a sajat limitalt lehetosegeimhez.. S4-ben monkkal GR62-ig jutottam es lvl 75-os gemmeket tudtam felhuzni. A 0-24 kockak megerdemlik a GR100-at, de ugye nekik nincs is mas oromuk az eletben.. en azert a tavasz bekoszontevel valszeg outside leszek tobbet, uh ha elerem a GR70-et szoloban, es a klannal meg a korabbi rutin 70-72, mazli 74-75-rol fel tudunk lepni a rutin 80 es mazli 85-re akkor en elegedett leszek..
Sok sikert a DH-hoz, majd ertekezunk itt.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bahama #86368 üzenetére
"némi apró CD itt-ott elkél" azert az az "apro kb 50 % magassagaban van
Kell a kockaba az uj sapka is, ami egy dmg red-es runat is ad a Vengeance -nek.
Valami uj gyuru is lesz, de arra nem emlekszem, mit tud. Lehet gyurunek marad a Convention.En reszemrol, hagyom DH-m ugy, ahogy van, fokepp ugyis bountyzni hasznalom, nem akarok CDR-t vadaszni a DPS rovasara, de persze mindenki jarja azt az utat, amelyiket szeretne
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
_ocsisajt
őstag
válasz Bahama #81035 üzenetére
igaz nem soft, de en UE ota rakattantam eeees a poen, hogy nem unom meg mindig...
most azon elvezkedek, hogy vegre meltoztatott adni egy cindert meg egy yangot igy tenyleg f*som magambol az aldast mint a geppuska (arsenal runa)
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
granini
őstag
válasz Bahama #81035 üzenetére
A monkon most a világ szeme..
S3-ban monkkal kezdtem kb 4 nap után váltottam DH-ra és beértem a többieket.. most bizalmat szavaztam a monknak és elmondhantom számomra ez a Season monkról fog szólni.. őrület jó lett.. talponmarad és pokoldps-t oszt le.. SSS monk állat.. alig várom hogy teljes legyen a szett és a hozzá illő egyéb gear..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Cadal
őstag
válasz Bahama #79127 üzenetére
Bounty rewardos Horadric Cache-ből!! Itt egy video A srác itt beszél - beszél majd kinyit egy- két ládát és onnan esnek a cuccok!
[ Szerkesztve ]
-
szmegma
aktív tag
válasz Bahama #76697 üzenetére
Az utolso bekezdest leszamitva, minden ott van az en leirasomban is.
Max annyi, hogy nem irtam le szavakkal, hogy a magasabb discipline tobb dmg, bar ez alapveto.Amush passzivval vitatkoznek, foleg ha a ballistics skill helyett ajanlod, akkor mar inkabb single out vagy archery.
TV: JZ1000
-
SQX_Barto
addikt
válasz Bahama #76565 üzenetére
Uj set megvan, de meg nem raktam ossze, Natit probalgattam de meg nem igazan talaltam valami nekem szimpit, bele kell majd tanulni.
Mara meg mindig szimpi nekem. Kidobtam a RoRG-ot es a set gyuru ment be, nem rossz
Koszi a Griftet a tarsaknak!If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #76565 üzenetére
Nat szettel eszement gyors speedrunokat lehet menni, GR35 is megvan 3, max 4 perc alatt. Próbálgattam SoJ-jal és Hexinggel is, de még lehet az Aughild szettet is bepréselem valahogy próbaképpen.
-
Gorneck
legenda
válasz Bahama #75151 üzenetére
Igen tisztában vagyok, ezért mondom amit...nonba 10+ torcs felett voltam 2-3 hét alatt (kb osztogattam) és számos más diabo is esett és alig esett fist wep...itt fossa a fist wepet és szinte nulla a diabo esése...
Ha a TR-re gondolsz, akkor az nem az igazi...mindent kipróbáltam és nem ment még T6 se. Ezt azok látják igazán akik nullásról játszanak vmivel...majd egyszer csak megvan az item és hoppá máris nem kolonc...máris mehet solo/split bounty, máris mehet a GR...stb.
És nem csak én látom így, hanem sokan mások...és igen...kezdj el pl Monkozni pl 2 DH mellett és meglátjuk mennyire fog tetszeni a dolog...jaaaa...te csak only DHzol. Az szuper...a DHval nekem sincs bajom...kemény 2 rift és 2 kadala munkája van benne: [link].
Továbbra se az a baj, hogy nem azonnal esik vmi baj, mert látom páran nem értik...hanem, hogy van olyan item ami egy alap egészséges működéshez kell, ami mondhatni normális farmoláshoz kell az olyan ritka mint a xar (sezlonyba ofc - nonba szépen esik)...és most nem egy Kriderről van szó...mert az is rikta, de mellette mással is van M6 DH, ahogy tegez nélkül.
(#75152) És a support nagy része craftolható cucc. És nagyon is lehet vele haladni (GR-ben), nem véletlen nyomják azzal a max xp runokat. LoL...jahhh...ha van aki DMGel...anélkül hajra kenhető...én is így toltam...de azzal te nem csinálsz split bountyt vagy bármit ami solo....
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gyick
őstag
válasz Bahama #75148 üzenetére
Szerintem nagyobb gr-re két választás van:Vagy support monkkal megy vki,ami azért nem zdps mert seasonba elég szép dmg-t hozzáad a palm a partihoz dps-nek viszont kötelező a Torch,a taegukot se lehet anélkül fenntartani.Nekem is csak a torch hiányzik seasonba azért megyek supportként.De én reklamálok ezért tudtam mikor elkezdtem hogy nagyon nehezen esik torch.Kadalánál is 2h weaponból van vagy 50-60 féle amit dobhat vagy több,szal nem sok az esélye hogy esik.Dh-val valamelyest könnyebb a dolog mert egy ancient arcane barb-al is el lehet lenni sokáig.
[ Szerkesztve ]
-
Tapipapi
tag
válasz Bahama #75148 üzenetére
DH-s vagyok, de van egy monkom, offban néha húzom neki bs-ből a geart. Nekem fire cinderes lashinges buildem lesz, amíg nem lesz 1x torcsocska. Szóval osztom a véleményt, van alternatíva monknál, crusadernél van phalanx, ami jó használható. Többi kariról nem mondok véleményt, mert nincs számottevő tapasztalatom. De dh-nál mondjuk nincs alternatíva. Kell a 6 mara és kell a bombardier sajnos, ezek nélkül kvázi használhatatlan a karakter sajnos
-
Gorneck
legenda
válasz Bahama #75134 üzenetére
Rosszul? Lehet.
Számoljunk másképp...napi 3 óra fixen megvan indulástól. Hétvégén van mikor belecsusszan az 5-6 óra is...attól függ milyen idő van és nincs e vmi maszekom.
Ez alatt az idő alatt Te úgy gondolod, hogy nem játszottam eleget ahhoz, hogy esssen olyan cucc ami úgymond szükséges a játék játszhatóságához?
Mert sztem kellett volna...elég furi látni, hogy nem full setes raekort másik térképen írt, vagy DH aki kb minden körbe visz haza 1-1 set itemet és a fegyókat is fossa a gép...max tegez ami megfogja...Szal sztem igen csak jól látható azon a paraponton, hogy vki játszik...vagy sem.
Az meg, hogy egy adott item ami 1-1 kaszt játszhatóságát befolyásolja nem szabadna olyan randomnak/ritkának lennie, hogy kb sose lásd.
Undorító amit a blizz csinál a xar randomjával...sose esett ilyen mennyiségű fist wep mint sezlonyba és sose esett ennyire gyéren a diabo...kb, mintha kivettél volna a loottáblából...random az...Gorneck#1239
-
Bahama
aktív tag
válasz Bahama #74895 üzenetére
Tegnap és ma volt szerencsém jobban kipróbálni az új setet.
És erősebb lehet az M6-nál ha meghagyják így. Mármint hogy a krider-nek az elemental arrowja is megkapja a setből a generálókra ható bonust. (ugyanez chakram tegezre).
A build kb ugyanaz mint annó a helltrapper-es lightning. Kell a tegez hozzá, és amitől még sok dmg jön az az új focus-restrain set. És persze lehet (kell) mellé a smoke screen nyomkodás, de az persze okosan, mert a discipline pontoktól függ a dmg. Viszont ezt is ugyanúgy hazafeszíti a reflect, szóval kockázatos, de nagyon sok dmg van benne.
Én eddig jutottam:[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
DaveNo1
veterán
válasz Bahama #74895 üzenetére
Nem olyan rossz az az új DH set, csak nem multishotra kell gearelni:
Kridershot + Meticulous Bolts és jöhet ismét a lightning build. Mivel az ele arrow hatred töltő lesz így megkapja a discből a + x% dmg bónuszt, a discet meg nagyon gyorsan visszatöltik a ballok, így be lehet tolni a smoke screent is.
You are not prepared.
-
-
DaveNo1
veterán
válasz Bahama #74845 üzenetére
Elég félkészen jött ki a PTR. Elvileg nem sokára jön a hotfix új setitemek ügyében. Van amúgy olyan item aminek még neve sincs, csak unique xyz öv néven esik
Gyick: ja, belenéztem egy streambe ott is panaszkodtak rá + fórumokon is. Azok a pályák amik kevésbé zártak (pl. lelátni nagy mélységekbe) iszonyat fps lagolnak.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
MrCsiT
addikt
válasz Bahama #74368 üzenetére
értem, hogy kötelezőnek tartod a Bombardier-t.
..de azt továbbra sem - és meg sem magyaráztad - hogy mire mész +2 olyan sentrynek csak csupán a lehetőségével, amit nincs időd, cd-d lerakni, mert mire letennéd, vagy Te, vagy a csapattársak megölték a lényeket, amikhez kellene? Ez így useless..
..viszont, ami FONTOS, ha már a 6-os szet bónuszról van szó: azt esetleg tudod, hogy milyen távolságra lehet "elmászni" a sentry-től, amíg még megkapod a set-bónuszt? Ha bármennyire, akkor csak az a "feladat", hogy mindig legyen lent 5 sentry. Ez esetben, teljesen igazad van, "kötelező" ez az off.
Ám ha VAN eltávolodási "korlát", akkor nekem van igazam, hogy másik offon a max. +20% ele dammal több dps-t fogsz tudni leadni.Mi az igazság?
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
oxox
addikt
válasz Bahama #74368 üzenetére
ha az embernek van krider-e, akkor osztom a nezeted...de anelkul a chakramos tegezemmel [link]kozel olyan hatekony vagyok, mint bombeardier-el (coldos etrayu-val)[link]....kozel annyit lo a ket sentrym, mert gyorsabb a regen, es ugye a sentryk akkor lonek, ha en is.
Ezt boven T6 feletti eredemenybol latom, es ugyan valoban nem keresem a hataraimat (hardcore leven), de mindket dh gr32 felett megy megeroltetes nelkul....
Ami nekem a keresztem a monk..ket naponta eltemetek mostanaban egyet....valamit tuti rosszul csinalok, mert mindig pont eletkepes lenne, aztan olyan torekenyen csuklik ossze....
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Thrawn
félisten
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #73848 üzenetére
Nálam a Hexing ki van lőve, partyba nem jó, egyedül meg elég ritkán játszok. Na meg az a játékstílus sem az én asztalom.
Toni 26: rég volt mikor a fire-multiról olvastam ezt, azóta biztos jobbak lettek a gearek hozzá és feljebb lehet vele jutni. Az eredményeket nem vitatom, hiszen ott vannak feketén-fehéren.
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #73845 üzenetére
Valamelyik este kapkodva skilleztem és véletlenül én is a Cluster Bombst raktam be. Jó szűk pályák voltak, elég jól takarított, iszonyat AoE sebzést tol, csak nem éppen szem-barát skill Nálam is elindult a bogár, hogy jó lehet a Grenadier hozzá, meg esetleg hatred töltőnek a Tinkerer.
Multi vs cluster ügyben én is írtam, hogy rift-függő a dolog. Nálunk van egy super-awesome cruz aki egy kupacra hordja össze a trasht/elitet, oda ahol a wd áll és lent van az 5 sentry.
Még régebben esett egy jóféle Balefire Caster (alias pötyögtető ), most elővettem és annyi fire dmgt próbáltam összeszedni amennyit csak tudtam. Jó pár 45-ös GR-t próbáltam vele soloban (polar sentryvel) és bár nem sikerült megcsinálnom, érzésre simán benne van a 47-48 is.
Kriderrel volt 1.8M dmg + 57% fire, ezzel így 1.75M + 95% fire, szóval papíron jobbnak tűnik.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #73786 üzenetére
Pont ma craftoltam egyet ami upgrade lett az előzőhöz képest: [link]
Persze a tegnapira is ellőttem egy Ramalandit...Raidon: azt a 300M-et én keveslem critnek
[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #73768 üzenetére
Kimérni nem tudom, vagyis nem akarom, szóval inkább elhiszem amit írsz dps ügyben.
Egyébként hogy tetszik a build? Ahogy látom átszereltél, progressen még az arsenalos van, de bnet profilon már physical A progress napok óta vacakol, nem frissül.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
grex4
aktív tag
válasz Bahama #73768 üzenetére
igen, a fire dh mondjuk 1,5-2 millió dps-el brutális sebzést tud kitolni magából. 4es partyban gr40-ig durván leszalad az ellen élete ha elkezdek kitárazni, channeling buffal meg leolvasztok bármit ami nem reflect
Számolgatni még nem volt kedvem, de 4 mrd hp-s elitet egy tárból lelehet tudni simán.
csak kár h megdöglött a dedikált vga a notimba, így most game off...
üdv
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #73754 üzenetére
Igen, rift-függő is a dolog. Kevés mobra és single targetre jobb ez a build a többinél.
Lehet kipróbálom, van egy Kriderem (sajna rcr nélkül), egy cluster nélküli Prider's, meg találtam stashben egy maxos phys. SoJ-t. Reaperst még faragni kell.
A tüzes multi ahogy olvasgattam GR 46 körül elfogyDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Rayner
őstag
válasz Bahama #72900 üzenetére
Nekem is úgy tűnik, hogy magasabb GR-en ritkább item jobban esik.
Pl sunwuko amu nem esett 200 rift alatt meg alacson GRben sem és tegnap előtt lement GR37 ott kiesett. köv Gr 36-osban esett ancient SOJ. még egy 36-osban órákkal később meg esett egy duplaally cipő wavw of light%-dammal.
-
Edge
veterán
válasz Bahama #72771 üzenetére
gr partyba se viszed az elites gemet?
Én most azon filózok, hogy petes gemet fogom solo meg party gr-re vinni elites helyett, tiralra úgyis azt szoktam betenni, zei helyett meg a pain enhanchert, azt hiszem már leírtam hogy a zei hydra-hoz nem jó mert a letett hydra-hoz képest számolja a yardot és sokszor van szűk hely nem lehet mérnökösködni nagyon ellenben a blizzardhoz jó és az nem profitál a petes gemből ez a kis dilemma benne. Ennek ellenére teszt jelleggel tegnap a 39-es gr-t zei+elites gemmel húztam be a 38-at pain+elites gemmel, de az a sejtésem hogy a pain+enforcer lesz a tuti kombó(toxin az alap), ma kipróbálom.Sárpac: régi diablo2-es harcostársak megmondhatják( JCage pl.) ott is ugyanez volt
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
defede
tag
válasz Bahama #72714 üzenetére
Légyszíves írd le a btagod! próbálkozok én is mindenféle builddel de nem igazán tetszik. Semmivel nem vagyok előrébb mint a patch előtt sőt még a GR37 se megy ami előtte lejött. Van egy 2600-as régi calamity-m azzal lehet bepróbálkoznék. Party build mi legyen? GR42-t mentem kétkezessel cold cluster+ballistic+chakram tegez + cold chakram de valahogy gyengének éreztem. Elitekre rakja a 250-300M criteket de lövök 5-6db-ot és punishment aztán megáll a tudomány pár másodpercre. Ancient még nincs semmiből sajna, arcane barb kb 40 craftból egy sem lett ancient, most mehetek fehérre vadászni .
http://eu.battle.net/d3/en/profile/frenkdrebin-2705/hero/1804670 Hammer of justice crushes you Overpower
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #71198 üzenetére
Na végre, ez már kellett
(ja, persze... )
Gorneck23: Ott voltam, van jó és rossz hír is, de a lényeg, hogy itthon vagyok
granini: volt jaileres (rácsos) ágy is de megúsztam, pedig nem is vittem Júliát
-
Thrawn
félisten
válasz Bahama #70623 üzenetére
Annak a két gyűrűnek még mindig nem sikerült rájönnöm, mi hasznát lehetne venni, vagyis mikor lesz erősebb egy kari ezekkel SoJ és RRoG helyett.
-
Edge
veterán
válasz Bahama #70324 üzenetére
Nehéz lesz megszokni, azért hydrabol furmint mellett csak 1et tudok letenni(amugy ez mi a xarért van így? miért csak 1?) és most a fantasztikus újításnak köszönhetően még messzire se tudok menni RGtől pl.... remélem a fal mögé bújás még belefér
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
_ocsisajt
őstag
válasz Bahama #70127 üzenetére
az uj DHMnal mennyire orultem, hogy masodik csomag (500 shard) elso kattintasra kidobott egy taskert... jajjdemilyenjo (727 dex, as6, random 45CD, chc8, 48 pet)
esdejo, hogy elbuktam a kridershotot... ha tenyleg majd lovoldozni kell, akkor talan a Kriderben latnam az ertelmet a sentryzesnek...
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
rt06
veterán
válasz Bahama #70120 üzenetére
"Ezt viszont nem teljesen értem:
ItemPassive_Unique_Ring_717_x1 - Sentries cast your Hatred spender when you do and deal 100% increased damage.Ez most a marauder set bonusának átdolgozása, vagy más?
Azt látom hogy item passive unique ring van odaírva, de egyébként meg nem látom értelmét."van egy ilyen is:
"Sentry : Cost changed to 20 Hatred (down from 30) / Now gives a charge every 8 seconds and can have up to 2 charges stored at a time."szerintem ezeknek az a lenyege, hogy mozgalmasabba tegyek a sentry build-eket, ne csak sunnyogjon az ember valahol messze, vagy permasmoke-ban (bar ugye az is ki lesz utve), es spam-elje a sentry-t, hanem aktivan csinalnia is kelljen valamit (kerdes, hogy erre a 8 sec-re hat-e a cdr)
Politikailag korrekt, valamint munkahely- és gyermekbarát aláírás, amiben egyáltalán nincsen p*na.
-
_ocsisajt
őstag
válasz Bahama #69996 üzenetére
aaa meghalt, nalam ennyi hc szezonon is 42 a rekord, gondolom a zombis, hanyosbanyas, conduitos komboval bar mondjuk nekem 30 korul eleg is lenne, ha stabilan tudnam nyomni evvel a csuszos verzioval
-
granini
őstag
válasz Bahama #69913 üzenetére
Hi, megnéztük a klánnal ezt a [buildet] amit linkeltél.. nem nagyon vágjuk, hogy szólóban hogy tud egy Raekoros fire barbár egyedül letolni egy rift bosst.. két gemmel.. ezt vagy valami kamukéró, vagy mi valamit nagyon nem értünk.. azt még kb vágjuk hogy életben marad, bracer, skillek, crd.. oké.. nade hogy kap le szólóban 150 milliárd HP-t egy olyan bossról aki pl nem idéz mobokat és nem lehet rácsúszkálni..?
Aki érti magyarázza már el..
-
granini
őstag
válasz Bahama #69891 üzenetére
Kirpobaltam az LGT-t, utaltam, ha ezen mulik akkor berendezkedem arra hogy GR44-45 korul megalltunk..
A Raekoros barbar hogyan marad talpon a tobbiektol eltavolodva 50-es GR-ben..? tudnal linkelni egy profilt ahol meg lehet tekinteni ezt a buildet..? Van ugyanis Raekoros barbarom minden megvan hozza meg cdr-es furnacse is van neki, kivancsi lennek mennyivel vagyok elmaradva attol ami allitolag szolozik 4-es partiban.. hatha ez az irany es kukazhatom a DH-t<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Kareszovics
addikt
válasz Bahama #69829 üzenetére
Köszi!
Egyébként én nem vagyok nagy player, napi 1-2 óra amit tologatom (kanyarodjunk itt is vissza ugye Feleségemhez ), de az emberben benne van, hogy akkor legalább csinálja jól, illetve jusson valamerre.
@granini: én játszok az Ő acc-jával... Feleségem Éva, innen a név, vagy 10 éve ezt használja, még az UT99-es LAN-os időkből.
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/sgtavitus?l=hungarian
-
granini
őstag
válasz Bahama #69829 üzenetére
Azert az a karakter nev se semmi.. AgressEve.. LOL.. mondjuk nalam az a toppos DH vezet valaki linkelte korabban aki azt a nevet adta hogy Bowjob..
Nekem ha lenne nejem se jatszhatna enyimmel kozos Bnet accon.. hat azert van egy hatar..
-
pluhi
tag
válasz Bahama #69637 üzenetére
Ugyanazt mondjátok. Ha többet lépsz fel egyszerre, akkor úgy veszi, hogy az eggyel alatta levő complete. Vagyis amit elubksz-3 = complete-2. Kivétel az az eset, amikor complete de nem kapsz újat.
A hátrelévő időből számolja, hogy mennyit lépsz felfelé complete mellett. Ezt olyan okosan csinálta meg a Blizz, hogy lehet 0 is. Elfelejtettek 1-et adni a függvény eredményéhez... -
Cyberbeni
addikt
válasz Bahama #69637 üzenetére
nyiss egy trial-t, ugorj level 1-ről level 7-re és tp városba. 4-es kulcsot fogsz kapni, nem 1-est.
de 40+ is level 1-nél többet ugrani, ott meg Armaddon/Golgor és kifutsz az időből
egyébként a kettő számolás ugyanaz, ha legutoljára csak 1 wavet léptél@Johnny: Battle net account eladása tiltott a Blizzard által is meg itt a fórumon is.
[ Szerkesztve ]
-
Bahama
aktív tag
válasz Bahama #69636 üzenetére
OK rendben az túlzás hogy biztos hogy nem így van, én eddig ezt tapasztaltam.
Ha mutatsz rá bizonyítékot akkor elhiszem.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
válasz Bahama #69633 üzenetére
Ezt pedig a sok összeesküvés szajkozónak ajánlom.
[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Cyberbeni
addikt
válasz Bahama #69633 üzenetére
Nem az számít, hogy mit csinálsz meg, hanem hogy mit buksz el.
Pl ha soloban vagy, és 40-ről 43-ra ugrasz, azt meg elbukod, akkor 40-es kulcsot kapsz. Ha csak egy nagyon kis idő marad hátra, akkor meg nem 44-es wavere mész, hanem 41-es kulcsot kapsz.
Ehhez képest +1 ember=+1 szint levonás -
Lézerparaszt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Crypto Trade
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 3DMark (2013) eredmények
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest