Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Muton
addikt
pfff... kipróbáltam a solo wd-t, erre felkerültem az ezres listára
mivel jó cuccaim nagyon nincsenek és a köveim is kicsik, ezért furcsállom, de lehet, hogy csak nagyon kevesen tolják wd-velMuton#2316 - $z@r a drop >_<
-
killerjohn
addikt
Annyira várom már season 2-t tök jó lesz tiszta lappal kezdeni
Aztán kb egy nap után már úgyis t6 farmolás megy majd - de legalább minden talált tárgy izgalmas lesz. Blizzardnak kellene szólni, hogy az ancient 10% arányt tekerjék már le 5-re, mert most ott tartok, hogy minden legendary automatikusan salvage, és az ancienteket kezelem úgy mint eddig a simákat...
-
Thrawn
félisten
válasz vhunor #73689 üzenetére
A maszk auto-fearje működik mindenre, de. Van itt egy szép táblázat:
Monster Resistances
Ha jól tudom akkor a nehézségi szintekkel (T1-T6) az ellenállásuk tovább nő, tehát a 8 mp-es Tiki maszk mindjárt nem 8 mp-es.Edge: Pár tippet már írtak, még annyit tennék hozzá, hogy Cost reduction is kell még a Cindercoaton kívül (vállas, kesztyű, ring, amu, ahol sikerül). Az íj helyett lehet jobb lenne egy Arcane Barb. A helmbe tegyél diamondot.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tibee77
őstag
3 napja megcsinältam eletem elsö monkjät es nem bäntam meg.Marha mäzlista vagyok mert ennyi idö alatt ha nem is perfect de nagyon jo kis villanyos monkot sikerült összehozni.Nagyon aprit meg igy is, hogy el kellene egy anci daibo meg egy jobb sunwuko amu.Fear wd mellett szerintem csak ezzel fogok nyomulni.
Amugy melyik a jobb az electric vagy a fire?poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
Bahama
aktív tag
Többre is képes az.
Egyébként tegezen a skillt pörgesd át clusterre.
Zeis kő kéne még valahova. És trapped egy 3. lukba.
Ha berakod a trapped követ, akkor érdemes a polar sentryt berakni mellé.
A ballastic kb felesleges a cluster mellé, főleg ha már nem is sptfire sentryt raksz. Ahelyett jöhet a cull the weak.
És awerness helyett meg archery. Vagy night stalker.
Vault helyett caltrops, 10% chc miatt. És punishment maradhat, vagy markedet helyette, ezt te érzed hogy mennyire töltesz vissza a bowwal.[ Szerkesztve ]
Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #73692 üzenetére
nem, solo trial lenne, csapatosra ott a wizardom 3-asban 45-47-es kulcsokat ütünk ki monk+wiz+crusa felállásban. Csak nem mindig vannak többiek és az a wiz build csak tank mellé jó, soloban nem.
Viszont soloban a dh úgy halottam képes 42+-os kulcsokat is kiütni azért kérdeztem.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Gorneck
legenda
válasz vhunor #73689 üzenetére
Nem figyeltem...tegnap csak azt láttam, hogy néha kiugrottál ami pl refis elitnél nem engedhető meg... Szal a tiki is tud érdekesen működni...
Mivel suppWDm nincs és nem is lesz, így tesztelni nem volt nagyon mivel...ahhoz túl gyorsan érek oda, hogy észrevegyem...főleg mert azok mellett nem futok el...
(#73690) granini: Jaja...bár én ígyis inkább DHt viszek...
(#73691) Edge: Awa és Vault csere DPS-re és kb ennyi...feltéve ha csapatos trial...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #73688 üzenetére
wizemet is vihetnétek megint, mostmár az anci itemekkel az is jó lenne oda bizony
más:
Mindenki:
Itt a dh-m kérnék szépen buildet illetve gear tanácsot CSAK trial setupra.
thxTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
granini
őstag
-
vhunor
őstag
Este először jártam gr50-ben, fél percen múlt a teljes siker, előtte a 48 és 49 prímán lement. Még mindig ledöbbenek, hogy 2 DH micsoda sebzést képes kitolni.
-
Muton
addikt
toltunk egy wd rift sorozatot, hogy most ennek kell-e köszönni vagy nem, lényeg, hogy esett smk.
harci kérdés, mit tekerjek rajta? base dam-ot vagy %damot? talán a base dam növeléssel, több, mint 10%-nyi jönne össze, nem?aki anci-t szeretne craftolni és sír 20-30 körül, annak megsúgom, hogy fent látható mellvért a 147. craft lett. szóval kitartás és sok alapanyag kell
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
oxox
addikt
es akkor osszessegeben megerte szezonozni???...en kihagytam, de erdekelne a viszhangja..
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
vhunor
őstag
válasz Thrawn #73655 üzenetére
GR-ben csak a firechaint és az electrifiedot kell elkerülni messziről, a molten so-so, a többi affix APD-vel elég CDR mellett elég sokáig bírható stabilan 40 felett is. Én pl. direkt Unity nélkül szólózok, hogy ne ringassam magam hamis biztonságérzetbe . Amúgy az a legjobb a csúszka-barbárban, hogy baromi könnyű akár 2-3 elitpakkot is átugrani vele, ha nem érdemes leállni velük. A trashen úgy vág át mint kés a vajon, így adott a lehetősége, hogy válogasson az elitek között. Csapatban ez sajnos nehezen kivitelezhető, de ha van zdps doki, nem is kell . Én 44% cdr mellett tolom, az általában elég.
Jah, és cikázz keresztül 2-3 képernyőn, majd engedd, hogy ősszegyűljenek kicsit. A bloodshed a lényeg .
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz DioRobber #73676 üzenetére
Jah! és megtörtént Season 1 has enden és buktam a Para 600-as screenshotot!!
-
GrooveHero
addikt
Na várgyá csak
Ha majd riftelünk és esik hambi, akkor nem adom neked oda, hanem megmondom a kiscsajnak, hoyg elvitelre lesz, meg b*sszon hozzá egy közepes kólát meg egy krumplit is[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Edge
veterán
válasz atidzsiforc #73671 üzenetére
az a dátum
de kiváncsi leszek hogy változik ettől a DOT.
-
Muton
addikt
válasz GrooveHero #73667 üzenetére
miért, milyen tejet iszol te? amit bikából fejtek? ááááááááááááááááááá.........
-
atidzsiforc
őstag
Nem vagyok diablo szaki de en ezt ugy ertelmezem, hogy ezen gemek es abilityk minden dam buffod 2/3at kaptak volna meg, de helyett maguk a buffok kaptak egy bugos pofont.
De az is lehet, hogy a hotfix applikalasi datuma
[ Szerkesztve ]
r_picmip 16-al a koromporkolt is letisztultabb elmenyt nyujt
-
GrooveHero
addikt
Sajnos az én ismereteim is hiányosak ilyen téren, nem is tudtam, hogy van Cow King, vagy Queen.
Csak nnyit tudok mindössze, hogy amit megveszel a boltban tejet....na az nem a tehenektől vanWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Muton
addikt
válasz GrooveHero #73665 üzenetére
jaja, azt elfelejtettem, holott van nekem is. mú-mú-mú-múúúú
amúgy máig nem fogom fel a cow-kinget. elég foghíjas a biológiai ismeretem, de annak nem cow-queen-nek kellene lennie?Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
GrooveHero
addikt
Nekem múltkor a tehenes Bardiche esett, el is felejtettem, hogy oda lehetne adni a csajszinak. Az meg gyilkos tehene(ke)t spawnol, az mekkora már
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Muton
addikt
válasz havri1 #73660 üzenetére
source: offhand, az az eye izé
apoc: (3-4) arcane pover on critic (damage)
vita: vitality
anci deva: ancient devastator
max: maximum
follower: a 3 láncos kutya (a paladin, az elvarázsolt és a tolvaj íjász)
mf/gf: magic find, gold find, azaz ezeket növelő statok
tank: nagy életerjű izé, ami elől meg és feltartja a mobokat, így nem a te arcodba küldik először a baltát, hanem az övébe. ilyenje van a maximusnak (nagy piros démon láncon), a genzaniku balta is spawnol egy fallen lordot, de még van ami angyalt csinál, de olyanom még nem esett, pedig kipróbálnám nagyonhavri1: nm
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Some hotfixes were applied today, fixing mostly snapshotting issues. Read them below.
Patch 2.1.2 Hotfixes - Updated 2/3Items:
Fixed an issue where the damage over time effect of Pain Enhancer would permanently snapshot damage buffs (2/3)
Fixed an issue where the damage over time effect of the Gem of Efficacious Toxin would permanently snapshot damage buffs (2/3)Wizard:
Fixed an issue where the damage over time effect of Firebird's Finery would permanently snapshot damage buffs (2/3)
Resolved some performance issues related to the Blazing Hydra and Mammoth Hydra runes (2/3)őőőőöööőőő.... he? Mit is jelent ez DOT-al? hogy kell ezt érteni? le tudom fordítani csak nem jön át vhogy
-
havri1
félisten
Köszi. Valaki fordítana nekem?
Cuccokat meg bezuzom, a nagyobbakat felreteszem a kovetonek.
Az a baj, rohadtul nem esik jó fegyver.
Ezeknek is örültem, bízva, egyik csak jó leszCraftolok meg kadalazok sokat, hátha..
Hol érdemes farnolni?
T6 rift a legjobb? Fegyver után persze :phavri
-
Muton
addikt
válasz havri1 #73633 üzenetére
sajnos kb kuka az összes.
a source-ra nem kell apoc, inkább vita
anci devából nekem 2730-van és az nagyon gyenge, épp hogy elégséges alá kétszer, szóval a 2600 is qka,
többi: maximus meg max followernek való. én mf/gf cuccot szoktam nekik adni, vagy olyan fegyvert, ami valami tank lényt spawnol. a többi is törhető.
amúgy (anci) 2h fegyvernél 4300 alá nagyon ne add, inkább 4400+ a jószerintem
-
Thrawn
félisten
válasz Gorneck #73656 üzenetére
Az öv+ignore pain az egyik, de mi a másik? A yeti tök jó rúnával van bent, csak még cédéer köll neki
Tegnap még kövek sem voltak bent aztán szétszedtük T6-otszerk: közben leesett, gondolom az AP-defender bracert hiányolod. Azzal csak egy baj van: nincs. Anci Strongarm meg vót
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Thrawn
félisten
-
atidzsiforc
őstag
válasz vhunor #73629 üzenetére
Koszi a tippeket neked is, a gemeket majd megnezem ha fel lettek huzva, tegnap megcsinaltam a pain enhancert. Mostmar kb 1-2 hit minden t6-on a bosson kivul, eleg durva. A physicalos temara kozben rajottem en is, kene hozza meg egy jo soj.
-
Cadal
őstag
válasz Gorneck #73647 üzenetére
Ne felejtsd el, hogy a pajzson is lehet CDR, szal még várj a SoJ tekeréssel. Illetve bár nagyon szép a Slave bounds de T6-ra abszolút nem szükséges. Egy reaper alkarvédővel jobban lehet menedzselni az erőforrásokat. De majd úgy is leteszteled. Kíváncsi leszek, mit mondasz majd rá. Elég érdekes játékstílus. Nekem legalább is kicsit furcsa mikor berohanok a tömegbe, aztán villámokat castolgatok és nem csapok pofán senkit. Amúgy elég hatékony, 'szal fekszik mindenki
#73646) Gyuri27: Jááj direkt nem linkeltem ez kész! utánozhatatlan az öreg!
[ Szerkesztve ]
-
DioRobber
tag
-
Cadal
őstag
válasz Sárpac #73634 üzenetére
Season 1 will be ending at the following dates and times for each region:
Season 2 will be starting at the following dates and times for each region:
#73641) DioRobber: jövő hét pénteken!!!
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz havri1 #73638 üzenetére
Ja, a többi belinkelt cucc gyakorlatilag szemét.
4000-es sebzésű macét add oda a csicskádnak, neki jó lesz.
szerk: most nézem van is Anci Devastatorod, de nem a legjobb. Próbálj meg másikat kraftolni, hátha jobb lesz kicsit a DMG + legyen rajta alapból int. Akkor a felesleges szkillt át tudod pörgetni 10% dmg-re és utána lyukasztod, de int nélkül nem a legjobb a roll.
[ Szerkesztve ]
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
havri1
félisten
1 lukasztós izém van, tehát ha ellövöm, akkor anci devastator?
(#73636) suits : Valóban, nem kadalás, rosszul írtam, craftoltam
havri
-
-
Sárpac
nagyúr
S1-nek mikor lesz vége? Nem úgy volt, hogy 3.-án?
Alapfesz alatt a maximumon túl!
-
havri1
félisten
Segítsetek pls.
Az alábbi fegyvereket találtam, érdemes bármelyikkel is foglalkoznom nekem, érhetek el javulást sebzés tekintetében?
Jelenleg egy socketed kadalás devastatorom van, nem a legjobb rollokkal.
2 kezes fegyver tekintetében a másik kezemben az alábbi eye van (amit nem értek, hogy lehet jobb egy kétkezes, amikor az eye hiányában bukik az ember 20% skill damaget? Tudja ezt bármi pótolni?) :[ Szerkesztve ]
havri
-
Cadal
őstag
válasz func93 #73624 üzenetére
A legelterjedtebb buildeket megtalálod diablofans.com-on illetve vagy esetleg Redditen (http://www.reddit.com/r/Diablo3wizards/) Vagy ha az itteni guru hozzászólásait megnézed, abból is elég sokat le lehet szűrni!
Jó játékot.
-
vhunor
őstag
válasz atidzsiforc #73627 üzenetére
Strongarm bracer vajmi keveset ad hozzá a sebzésedhez (a knocbackes kúp csak a charge végén tartózkodókat éri, de ha ez most csak T6 miatt van rajtad, nem szóltam), viszont az ancient parthan defender életben tart. A bane of the powerfult is dobd ki, toxin menjen a helyére. Jóval több cdr is kéne, a 40%-ot érdemes megütni, hogy az ancienteket és a WOTB-t lehessen majdnem folyamatosan váltogatva aktívan tartani, nomeg a charge is jóval könnyebb úgy. A fire nem jó választás greater riftre, mert a bloodshed rúna nagyon nagy részét adja a sebzésednek, az pedig physical. Ahogy a pain enhancer is.
-
SQX_Barto
addikt
válasz KubanitoS #73625 üzenetére
Talan a pony level-en eshet azt hiszem, bar hiaba gyujtom a transmorgokat, erre a bullshitre nincs szuksegem
Na jon az Update (nem, nem a Norbi)
Gondolom 10-11 korul online lesz (remelhetoleg)If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
atidzsiforc
őstag
válasz atidzsiforc #73626 üzenetére
nah vegul az lett, hogy ik 3as raekor fullos bonusz, igy le tudtam durni egy 32-est, mondjuk nem solo volt hanem egy undergearelt holy shotgunolo crusi ment mellettem, de a damage nagy reszet en toltam.
a frenzy nagyon nem illik a kepbe nekem amugy. a ww atenged minden mobon, kolti a furymet-> gyogyit, meg stackeli a taegukot ami huzza a damaget meg a toughnesst (tudom prok pain enhancerrel toljak, de vmiert mindig eg bennem a vagy h csak azert sem teljesen ugyanazt csinaljam, mint a tobbiek), hiaba utok hatalmasakat frenzyvel, lasssabban olom a rift bosst is vele, mintha ww-znek, mert egy helyben kell allnom es turnom minden sebzest.
[ Szerkesztve ]
-
func93
senior tag
Na megléptem a 70-et.
Wizard volnék, tud esetleg valaki linkelni egy használható buildet?Valamint igy 70-es szinten mivel kellene kezdeni? Boostoltak szóval nagyon amatőr vagyok.
[ Szerkesztve ]
"Nem lehet összekötni a pontokat a jövőt fürkészve, az összefüggések csak utólag visszanézve látszanak." - Steve Jobs
-
Taragas
aktív tag
Sziasztok!
EZ a Health Globe dobálás support WDvel, hogy oldható meg?Lehet akármilyen APU, és bár bennük van a jövő, a dVGA, az dVGA marad örökre!
-
Tom5
addikt
válasz killerjohn #73618 üzenetére
Menünél nem megy tovább...lövik a szervereket?
-
killerjohn
addikt
bnet down ?
-
emre33
addikt
válasz Sárpac #73608 üzenetére
Hát nem értem.
Alap és kiegészítő is Collector’s EditionOtthoni számítógépembe 32GB memória van, ki teszteljen, ha nem én ?
[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
emre33
addikt
Off:
Heroes of the Storm Béta kulcs nyereményjáték.
Esetleg egy tetszik szövegre kattintásnak örülnék.https://www.facebook.com/diablohungary/photos/np.43950137.1723875745/995552127140419/?type=3&theater
És elnézést az off-ért
Csak szeretnék egy béta kulcsot.[ Szerkesztve ]
https://ts.la/imre655043 ASUS B650E-E, AMD Ryzen 9 7900, CORSAIR 64GB DDR5 6000MHz CL30 KIT CMK64GX5M2B6000Z30, ARCTIC COOLING Liquid Freezer II 360
-
_ocsisajt
őstag
skacok!
osszeraktam shc-n egy "range harangspam monkot"
gemek:
-zei
-taeguk
-powerfulgemek okesak szerintetek? (mostly GRs)
szerk: tartok tole hiaba vagdalom tavolrol a harangot a zeinek az "kozel lesz" ... remelem nincs igazam
[ Szerkesztve ]
tl;dr: ENFP-T :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
Mirman
őstag
Sose játszottam még seasonban de most érdekelnek a monkos braci meg a kövek miatt hogy az első karival megéri végigküzdeni magunkat lvl 70-re vagy majd picit később keresni valami ismerőst és felhúzatni magunkat ? Azért kérdezem mert ugye se arany se material se gear nincs ha felhúzatja magát valaki. Hogy csináltátok s1 alatt ?
szerk: _ocsisajt Nem tökéletes , trapped kéne zei helyett
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
Az uj crusader set most jon s2ben vagy pedig s2 alatt jon a 2.12es patchel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest