Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
van valami lista az új, legmenőbb buildekről?
-
killerjohn
addikt
gondoltam beköszönök...
szóval: helloLátom még mindig ugyanaz a (hard)core team - nem unjátok meg soha? Néztem a 2.4 changelogot, de az összkép nem jön le belőle: van már valami izgalom, vagy ugyanaz az endless grind megy?
-
killerjohn
addikt
idő előtt visszajöttem a nyaralásból, úgyhogy release feltöltve...
-
killerjohn
addikt
Urak, buff bar contest indul, nem mondom meg hogy mivel kapcsolatban, ezért ha lehet, akkor ne is hivatkozzunk rá...
Szóval ilyen ötleteket várok:
Példa: a képernyő közepén legyen 3 ikon, az egyik a taeguk buff, a másik kettő pedig a focus és restraint ikonja. Cooldown és stack kijelzéssel. Természetesen.Aki a legjobb ötletet hozza, annak küldetek a blizzard support-tal egy köszönőlevelet
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Valaki be tudna behívni egy PTR játékba?
-
killerjohn
addikt
Be tudna valaki hívni egy PTR játékba? érhető okokból... érti...
a fentiekhez csak annyit: ez PTR, azért PTR mert teszt... érti...
-
killerjohn
addikt
válasz Sirandrish #77927 üzenetére
már hogy ne tudná... azzal a kis bibivel, hogy mivel Blizzard berágott rám, és kivette kb egy éve a szerver által kalkulált DPS-t a kliensből, ezért azóta a sebzés számokból (be kell hogy kapcsold őket) számolom a tényleges leadott sebzést. Viszont ennek a hátránya, hogy ha a sebzés a képernyőn kívül történik, akkor nem lehet számolni, mert nem kapja meg a kliens a számokat. Ettől eltekintve egészen pontos a dolog.
-
killerjohn
addikt
szivatsz, ugye? amikor volt, akkor se érdekelt senkit, sőt még beszélni se volt róla szabad, úgyhogy maradjunk annyiban hogy mindenki bek.........ja v5-ben már az a kevés loggolás sem lesz, amit eddig csinált, mivel semmi érteme: már tucatszor meg lett mérve, validálva, több tízezer játékos adatai alapján, hogy az RNG tökéletesen működik, és minden disztribúció rendben van. Mégis milyen statisztikát szeretnél még?
-
killerjohn
addikt
Persze, hogy itt nem lehet Csak az official forumon (16 oldalon), ahol egyébként már azért is banolnak ha rossz irányba nézel, de az ingyenreklámért nem...
Egyébként oxox jól is mondja meg nem is: nem illegális - mert ugyebár azt a törvényhozás dönti el, hogy mi illegális is mi nem - viszont banolható, mert azt meg a Blizzard dönti el, hogy mit enged használni, miről engedi hogy vitázzanak a fórumozók.
Az a jó, hogy nem én hoztam fel a témát, ezért most nem banolhatnak itt (vagy mégis? )
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
nem tudjátok, lesz patch holnap?
-
killerjohn
addikt
Belekezdtem egy diabloprogress alternatíva megírásába. Teljesen legit, Blizzard API-kat használ. Elég jól halad a cucc, a backend már majdnem kész, de a frontend még sehol. Ergó még erősen képlékeny hogy miket fog tudni. Ha valakinek van valami ötlete, akkor toljátok ezerrel. Előre szólok hogy webes cuccot még soha sem írtam, és a jövőben se tervezek, szóval óvatosan a 3D-s javascript renderelési ötletekkel, és maradjuk az ésszerűség határain belül
-
killerjohn
addikt
WOW, az nem pite
Kíváncsi vagyok hogy S3-ban lesz-e értelme a wizardnak csapatban, vagy megint kizárólag a monk+barb+barb+dh vagy monk+barb+wd+dh, vagy monk+wd+dh+dh felállás lesz játszható.
Te vagy wizard mester, mit jósolsz? pl egy 2.2 wizard build linknek nagyon örülnék[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz CzKaresz81 #74339 üzenetére
mindenfelé. úgy próbáljuk csinálni, hogy ne haljunk bele az unalomba
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
-
killerjohn
addikt
ez a csend
-
killerjohn
addikt
válasz Gorneck #74285 üzenetére
+khirill: köszi srácok!
paragon 358 de úgy hogy egész nap havert húztuk hogy legyen egy DH a csapatban
dprogress szerint World Paragon Season 2 60. helyezett 366-os, tehát nem lehetek már túl messze a TOP50-től -
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74225 üzenetére
Ja, és ők még szarul is nyomják a vérprofik nem ölik meg az RG-t, hanem kicsivel előtte kilépnek. Így nincs drop (értsd: 0 drop), viszont simán 50bn/h fölött jön az exp. Nonseasonban mi is ugyanezt csináltuk, csak nem volt elég jó a gear GR40-re, most S2-ben meg pláne
granini: PONTOSAN, ahogy leírtad. 'Kicsit' irónikusan fogalmaztál, de tény, hogy tényleg pontosan ettől feelinges. 4 napig. Utána megint T6-on vagy.
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz granini #74209 üzenetére
Szerintem teljesen jó ahogy van:
Vanilla D3-ban mindenki azért sírt, hogy az ég világon semmi értelme sincs partyban játszani, mert nem kapunk cserébe semmit sem. Kaptunk! MF bonus, GF bonus (nem girlfriend!), EXP bonus.
Ráadásul a moboknak kevésbé nő az élete mint a party sebzése, sőt, egész komoly synergy tud kialakulni a csapattársak között (4 fős partyban, zdps karival cc, barbárral sebzés, DH dettó, stb stb stb), szóval a végén egy 4 fős party 15x gyorsabban halad mint egyedül, és még jár az egészre egy halom bónusz.
Én ~1 évig egyedül játszottam. Public szar volt, csapatjátékért nem járt bónusz. Nem volt miért csapatban játszani, és a haverokkal KÜLÖN játékban mentünk, és chat-en linkelgettük ami esett (vagy vettük az AH-ban ). Aztán észbekaptunk, most már csapat buildeket csinálunk, megtanultunk együtt játszani, TS szeró up, és lám, 93 órával Season 2 kezdete után T6 speedfarmolunk = 15 leg/h, de még sehol se vagyunk a nonseason karikhoz képest.
errorcode #74212: 1.5 óra 10 rift? Ha lenyomjátok 20 perc alatt a tizet, és mindezt 4-5 órán keresztül, akkor majd lesz upgrade
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #74200 üzenetére
wow GR31, 11bn exp/h. Az több mint amit nonseason-ben hoztam 2.1.2 előtt T6-on
És még csak 3 napos a Season 2[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74145 üzenetére
szép!
-
killerjohn
addikt
hármunknak még mindig semmi cucca nincs, a negyediknek éjfél körül meglett a raekor 4. Nos, azóta 3x gyorsabban haladunk, mivel több DPS-e van, mint nekünk együtt...
-
killerjohn
addikt
na ja, a materialokkal komoly gond van itt is Ma már T3-on megyünk, és ahogy elnézem, messze még a T6... set cuccok nem esnek, senkinek sincs még 2 se ugyanabból, nem hogy firebird 6
Sárpac #74097: jól van, de te mindenkit banolnál, még az RNGt is, úgyhogy ez nem mérvadó
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74069 üzenetére
ehh nekem eddig nem volt szerencsém a droppal. Épp T2-t karistoljuk, de cuccok nem nagyon esnek... (p89) Lehet hogy holnap játszom egy kicsit a nonseason karimmal, csak hogy érezzem az 50 leg/h feelinget egy kicsit
szerk: havernak ebben a percben kadalázódott egy vile ward
[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
Na, hogy állnak az Urak Season 2-ben?
-
killerjohn
addikt
válasz atidzsiforc #74055 üzenetére
nekem már kiesett a 70-es, de még nem palmozok, csak supportolok. MASTEREN hiányzik a GR35 speedrun
-
killerjohn
addikt
micsoda csend van itt
-
killerjohn
addikt
indul!!!!
-
killerjohn
addikt
válasz Thrawn #73993 üzenetére
minden második mondatuk így nézett ki múltkor: "yeah we know xxx and it is on the table and discussing a lot and blablabla. But nothing to announce yet"
Lefordítva: ezek mind a következő 60USD-s kieggel jönnek.
Én két hét alatt írtam egy Armory utánzatot, és ebből egyértelműen látszik hogy nem kapacitás kérdése hogy lóf@szt se csinálnak, hanem pont lesz@rják az egészet. -
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #73979 üzenetére
a fenéket. haver p1000 fölött van. akkor az meg napi 40 óra? az a baj hogy későn jöttem rá, hogy amíg T6 speedriftben 6-7mrd/h van, addig GR35-40-ben 30-40mrd. Rohadtul nem mindegy ám...
-
killerjohn
addikt
válasz mikromanus #73975 üzenetére
szakadatlanul próbálom elérni estig a p900-at persze tökre esélytelen. 34mrd exp/h a jelenlegi nettóm GR38-ban... kellene még 24 óra persze alvás nélkül
-
killerjohn
addikt
17h 13m van hátra
-
-
killerjohn
addikt
Végre sikerült felcombosítanunk a party-t, és most GR35 rifteket tolunk kb olyan sebességgel mint előtte a T6 rifteket (talán kicsit lassabban), de a végére csak összejön a 24bn exp/h (nettó, azaz menüben/városban állással, pisiszünettel és egyéb eseményekkel együtt).
Így elvileg 20 óra alatt elérném a p900-at, de nem hiszem hogy péntek estig ez reális lenne[ Szerkesztve ]
-
killerjohn
addikt
fél óra alatt esett egy sima és egy ancient furnace...
-
killerjohn
addikt
ez teljesen komoly hogy pénteken este hatkor indul a season 2? ezek hülyék?
-
killerjohn
addikt
bruhaha, gigászi bot-banhullám van
-
killerjohn
addikt
válasz vhunor #73732 üzenetére
igazából eladtam 6413 aranyért, mert soulom van elég csak aztán jött a NAV és befizettette az iparűzésit, meg az EHO-t, aztán mire kivettem osztalékként, maradt belőle 2819 arany. De még mindig jobb mint ez a szar...
komolyra fordítva: a jelenlegi sun keeper/offhand combo szerintem jobb mint ez a Furnace, de majd még kírésletezek vele. (a Furnace mellett csak RoRG-al lehet meg a FB 6 set, viszont akkor nincsen pledge/rose combo, VAGY a soj-t bukom).
-
killerjohn
addikt
ehh
-
killerjohn
addikt
Annyira várom már season 2-t tök jó lesz tiszta lappal kezdeni
Aztán kb egy nap után már úgyis t6 farmolás megy majd - de legalább minden talált tárgy izgalmas lesz. Blizzardnak kellene szólni, hogy az ancient 10% arányt tekerjék már le 5-re, mert most ott tartok, hogy minden legendary automatikusan salvage, és az ancienteket kezelem úgy mint eddig a simákat...
-
killerjohn
addikt
bnet down ?
-
killerjohn
addikt
válasz errorcode06 #73553 üzenetére
igen, arra gondoltam
-
killerjohn
addikt
válasz killerjohn #73581 üzenetére
mondom a "táborból"... csak úgy ne privátozzon aki nem a "táborból" van, mert őt nem fogja érdekelni
-
killerjohn
addikt
a táborból akit érdekel valami új (tudjátok, olyan "OMFG"-szerűség) az dobjon privit, küldök képet, de a pelenkát előbb készítsétek elő
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo legion 5
- Asrock Radeon RX 6800 XT Phantom Gaming D 16GB OC újszerű videókártya, 21 hó garancia, Áfá-s számla
- Ryzen5 3600 fèlkonfigot vennèk lap proci ram èrdekelne
- iPhone 15 PRO 128Gb Natural titanium 2027.01-ig garancia + Eredeti apple szilikon tok
- Eladó Fujitsu számítógép / i7-2600 / gt 1030 vga / 8gb ram
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest