Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Assetto Corsa
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
drk88
senior tag
2. set item ma XD
-
Kobe
veterán
eddig 2,5 óra alatt nekem is 2 legendary és 1 setnél tartok. Mondjuk mindegyik lehetne jobb, a set talán eladható, de barbár specifikus 1kezes fegyó.
-
SLYM
veterán
hehe lol. esett még egy things of the deep is. aztakurva
-
Gyick
őstag
Nálam a patch óta mintha szebb lenne a grafika,bár lehet csak ilyen placebó-hatás
-
SLYM
veterán
válasz radi8tor #6035 üzenetére
hát annyi magic find, amit a paragon 11 leved ad. de NV még nem volt 1 se, mert épp most kezdtem. ezt a MP-t kipróbáltam, feltettem 10-esre, de az első zombit is lőttem egy csomó ideig első aktba, szóval ezt hanyagoltam. utána indítottam egy új kört és akkor dobta az első elite pack
-
őstag
válasz radi8tor #6032 üzenetére
en pedig azt nem ertem, hogy mi nem kapcsolodik hozza. Irtam fentebb, hogy draga gearben nem megy csak mpl 1-en ugy ahogy szeretnem. Erre O irta, hogy akkor tul van arazva a gearem. Es erre valaszoltam.
Amugy megy mpl 6-on is, csak kite olos.
Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
SLYM
veterán
az előbb esett egy immortal king öv [link]
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz KonzolKartel #6006 üzenetére
Esetleg egy fél-frost build?
Ray of frost helyett esetleg Disintegr., de akkor Blur helyett Astral pr. (de még így is zabálja az ap-t); vagy az erdetiben a Hydra helyett Archon(pure power) és Blur helyett CM.
Ja és rengeteg armor (nekem 8200-ből 6200 lett ) és bár kevesebb de allres sem árt (ugye arm:30% vs allres:15% nerf).
Esetleg sok dex a dodge-hoz.
Nekem a fenti build/gear mpl7-en szétkite-olva épphogy játszható, mpl5-6 ok.szerk: ja és lifereg/loh a maratoni hajkurászáshoz
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz KonzolKartel #6031 üzenetére
Többször elolvastam a HSZ-ed, de nem tudom hogyan kapcsolódik ahhoz, amire válaszoltál.
Wizardod 68-as paragon lvl és még nem ölted le vele Diablo-t inferno-n?
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
drk88
senior tag
Első set item megvan 1.0.5-be! IK Belt!
-
BaLee
addikt
válasz Helmoras #6026 üzenetére
Szerintem csak a ring receptet lehet megvenni ha majd a főbossokból kiesett mindhárom hozzávaló.
DH-val nincs túl jó tapasztalatom.
MP LVL4-en 5 perc után meguntam egy pack lövöldözését (mert sosem fogyott el az életük én viszont rohangálhattam, hogy ne haljak) és inkább kiléptem. MP LVL2-n act1ben egy mortaros group 2x olyan gyorsan ölt meg mint patch előtt egy ugyanilyen act3ban, mondom wtf akkor most?[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
2 es Mp levelen kiesett mind a 3 kulcs elsőre... most megyek a receptért bár ha jól láttam azt meg is lehet venni?
-
Coyot
őstag
Véégre esett volna egy ződ felveszem egy chest majd DC és az item már nincs meg... miezmár.
Má' nem
-
Cyberbeni
addikt
Negyedszerre csak kidobta a plant (azért az élettöltés debuff nem tett jót, és körbe kellett futkorászni)
-
drk88
senior tag
válasz KonzolKartel #6012 üzenetére
Akkor az a gear kicsit túl volt árazva ha az mp1 nem megy XD
-
P00By
nagyúr
Annyira jó volt nekem a patch, h infen(0) kinyírtam diablót
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz mcsabee #6007 üzenetére
Trade topicban kérdezz rá. Ez a topic másról szól.
vendingo: 160MB a patch, a többi a kicsomagolás és a fájlok cseréje. Ha lassabb géped van (nem SSD), akkor fél órát is el szöszöl vele.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
thesound
addikt
Pörög az AH. Oyan ringek amik eddig nem mentek el 50k-ért sem, most 90-100k-kért viszik
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
mar_tin
tag
Archon buildhoz ajánlott a Energy Twister Raging Storm rúnája. Két tornádó egyesüléséből létrejött nagy tornádó még jól procolja a CM -et. Igaz, hogy nem lehet irányítani a dolgot.
Kiesett a harmadik legend is. Ezúttal egy béka mojo. Megint csak belépés után 10 percel 4 -es NV -el.
-
userxy
őstag
válasz KonzolKartel #6012 üzenetére
Ez nem feltétlen igaz mert pl én mp6ba megyek Kicsimixel
-
őstag
Vicc, hogy a több százmilliós gearrel mpl1-en tudok úgy haladon, ahogy szeretnék.
Eltemették szegény wizardot.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
ooooobi
senior tag
Az mitől lehet, hogy nem jön be az armory lapom?
https://steamcommunity.com/id/ooooobi/
-
vendingo
veterán
Nektek is baromi lassan ment fel a patch?
Nekem 20 perce rakjaCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
drk88
senior tag
Valamit eltaláltak a patchban mert nekem laposon eddig nagy tömegbe fps laggom volt, most ezzel a patchel megszünt..de előtte is fura volt, hogy laggolt tömegbe mert azért nem szar vga van a laposomba és asztalin sosem volt ilyen gond..de legalább ez is megoldodott XD
[ Szerkesztve ]
-
Helmoras
őstag
Monkkal mennyi számít jó dps-nek? ha mondjuk redu meg hp már van elég, nyilván a végtelen de ugy mégis.
-
mcsabee
senior tag
Szevasztok,
any tipp, hogy ez az amu vajh mennyi goldot érhet? AH alapján nem igazán tudom belépni, mert kb lehet bármi ^^.
Stay a while and listen...
-
őstag
Hát, én eléggé benéztem ezt az mpl3-om simán megy dolgot.
Egyszerűen megölték szegény wizardom.
Egy-két okos buildet szívesen fogadok.Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
mikromanus
veterán
válasz Cyberbeni #6000 üzenetére
kevesebb mint 2 perc egy pakk? Azért még így se gyors. Vagy a yetimód lejártát írod? Az meg "örökyetiben" időmérőnek beugratós lehet...
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gmail
- Assetto Corsa
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest