-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SetCHOO.
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz Sirandrish #5097 üzenetére
A DH-nak csak 125k life van hiába van 3580 vita. A life rangsort nem vezetem csak a vitát.
Barbimnak meg csak szűk 31k hpja van És vagyok olyan hatékony vele mint te
Mellékesen tőled még nem is láttunk videot.
Hol van az 5 perc alatt 5 NV buff és Azmodan killes videod Amíg nem mutatsz vmit addig csak hang vagy
Mikro meg én már bizonyítottuk, hogy gyorsan haladunk
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Biztos mondták már de te elég érdekesen "építed" a karaktered.
Barbinak van 35K a DH-nak meg 140K?De mindegy...nagyon ügyes és okos vagy, de ideje most már összehozni egy "működő" karaktert is
Lézerparaszt ACT3-t csak Nightmaren bírja de van sok HP-ja..ez nem elég?
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
userxy
őstag
-
BaLee
addikt
Akkora barom voltam, hogy ezt meg kell ossszam veletek.
Tegnap annyira lekötött a szar válogatott meccs, hogy nekiálltam inkább Achievmenteket gyűjteni act2-ben, meg is lett elég sok.
Nézegettem a listát, van egy olyan hogy a Skeltong King ölje meg 15 követőjét mielőtt megöljük. Na mondom ez érdekesen hangzik.Nekilendültem de láttam ha rálövök elég durván csökken az élete, viszont sebezni sebez rám nem is kicsit így gondoltam egy szépet és lecseréltem a manticore nyílpuskát valami kék vacakra hogy majd azzal lövöldözgetem és szívok vissza egy kis életet.
El is játszogattam így, de nem nagyon akarta agyonütni a követőit hozzám viszont odateleportált és mindig rámvert egy jó nagyot így sokszor már nyomtam a potit meg Shadow Power ilyesmi.
De még ez sem volt elég, már pirosban volt az életem amikor gondoltam egy merészet, hogy most mindjárt meghalok, felkapom a rendes fegyómat, inventory megnyit, nagy kapkodásban természetesen nem jobb gomb hanem ballal majd a kezembe húzom ami annyira nem sikerült, mert az ablak mellé húztam és kidobtam a földre.
Természetesen Murphy törvénye szerint következő másodpercben rámvert egy akkorát, hogy meghaltam. Jó 1 percig nézegettünk egymást a Manticore-ommal a földön, itt már rossz érzésem volt de mondom mindjárt respawnolok és rohantam vissza érte.Azt már kitalálhatjátok hogy a fegyver nem volt sehol...
Ezt mástól hallom, kiröhögöm és megállapítom hogy hogy lehet ekkora balfasz, de sikerült nekem is!!!
Bideltem egy új nyilpuskára aztán kinyomtam a gépet a francba és elmentem lefeküdni.
Szerencsére nem volt egy 50-100 millás kategória (inkább 10 alatt) de így is bőven az volt a legdrágább felszerelés a karakteremen benne a 90% emeralddal ami megint 6-7 milla.
-
mikromanus
veterán
válasz vendingo #5085 üzenetére
Futkosó ellenre opciók:
- Rend aztán futhat akkor is elvérzik (vagy ez 1.0.5 javítás csak?)
- "utánalősz" egy seismicet
- hátbadobod (Weapon Throw)
- Ancient spear és visszarántod
- lesprinteled és lecsapod
- hagyod a fenébe. Majd visszajön ha még arra leszel.
Esetleg followert ha a feltápolod, akkor gyakran az is elintézi a sérült ellent.Ha a Dt (vagy ww) barbi nem tetszik akkor ott a tank build. Esetleg kis seismic vagy rend build ha van chc-d.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
abéla
senior tag
-
mikromanus
veterán
Valamelyik vajákosunk nem igazán értékelte seismices bemutatóvideóimon az "ellenenek (pár másodperc) esélyt" stílust, azaz hogy gyakran szaladgálok meg helyezkedek. Csináltam egy újabbat ahol figyeltem picit. Persze néha nem bírtam a véremmel, de többnyire megy az arccal levétel.
Inferno Act 3 - barbi NV1-5. Kicsit barbárhoz méltóbban.Ez már az előzőekkel ellentétben alulról közelít a minimumelvárásokhoz?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
abéla
senior tag
Az új (nem legacy) legendary-k +armor bugjáról valaki tud valamit, mármint hogy javítják-e, ilyesmik. Egy nálam lévő Tyrael (+240arm) és egy Andariel (+250arm) is bugzik, gyak. nem adja az arm bónuszt.
hootka!
-
-
vendingo
veterán
Átjutottam a barbárral infernora.
Abban kérnék segítséget, hogy milyen skillekkel lenne a legoptimálisabb?
Futkosós/pörgős nem érdekel.
A cuccok egyenlőre ládából lettek összekukázva.
Cuccokból ilyet lenne érdemes venni?Másik nagy gond az elfutkosós ellenségek. Rájuk kellene valami jó tipp, mert utálok futni utánuk.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Szancsó
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #5080 üzenetére
Ok, köszönöm.
(Akkor projekt elhalasztva, mert 55M lenne az a bökő, amire érdemes lenne váltanom...)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
BaLee
addikt
válasz Sirandrish #4902 üzenetére
Nyertem juhúúú!
(#5080) Mr.Csizmás: ja ez már most is így van? jó tudni
[ Szerkesztve ]
-
Szancsó
aktív tag
Wizar -nak hogy lehet összeszedni life steal -t, csak fegyveren?
(Most a Magic Weapon -t használom Blood magic rúnával és a fegyveremen nincs, de láttam, hogy barbárnak van jó kis öve hozzá.)My story is one of many thousands, and the world will not suffer if it ends too soon.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Sirandrish #4902 üzenetére
vááá, köszi köszi
Érdeklődnék a többiektől kinek hogyan jön be a life steal?Ugye minimum 100k kiütött sebzés kell hogy érjen "valamit" a 2.60 life steal (amiből infeno nerf után megmarad a 20%, tehát 0,52 life steal).
100k kiütött sebzés osztva 0,52 = 520 life on hit (LoH)[ Szerkesztve ]
-
Szatesz.
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #5071 üzenetére
Értem!
Akkor azt annyira nem fejlesztgetem.... Inkább all rest.Nincs esetleg egy magyar leírás ami leírja pontosan a fegyverek tulajdonsagainak jelentését? Pl life steal,.....
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz DeckardCain #5070 üzenetére
Van amúgy Diablóban 120hz-es mód, vagy meg lehet csinálni valahogy? Kicsit szaggat a kép és a Vsync sem segít. Na meg az sem ha visszaváltom a monitort 60-ra. Max background fps-t is 120-ra állítottam, de akkor meg azt csinálja, hogy a karakter nem egyenletesen fut, pl kb minden 2. mp-ben kicsit begyorsul, így megint olyan mint ha akadna.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Scooby Dou
aktív tag
félre -
[ Szerkesztve ]
hmm..
-
Szatesz.
aktív tag
Minnél magasabb az MF em annál több legendaryt találok?
Ha használom a skilleket akkor erősödik töle a skill? -
Sirandrish
legenda
340MF-el megyek partyba és 360+al soloba..
van olyan nap hogy esik 4-5 legend/set és van olyan hogy 3 napig nem látok se barnát se zöldet..
Nekem hullámokba jön a mázli..MF ide vagy oda..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gyuri27
félisten
válasz Gorneck #5061 üzenetére
Mit számít az elit kill? Kb semmit. Nekem 3 jó item esett. Egy walkers, egy wailing és egy rare bow. Mindhárom sima mezi monstából. A walkers act4-be a másik kettő actIII-ba.
Az értéktelen kacat set vagy legendaryk is sima mobokból estek.
Azaz nekem az elit kill semmit nem hoz. Csak a reményt, hogy majd most.[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
drk88
senior tag
Paragon előtt 300+ mf act1-2 farm később act3 farm rendes gearban..Paragon bejövetele után paragon szint mfjét +followert (22%) használom, jelenleg 301%. Nem tudom mások hol farmolnak de akik ilyen 10-20 t írtak 400orához akkor azok vagy nagyon lassan farmolnak vagy nem tudom mert nekem az utóbbi 7 napba esett ennyi..
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
válasz Baaraanz #5050 üzenetére
Hát énaztat nem tudhatom . De írj nekik emailt, hogy megjavulnál szépen.
szerk: esetleg ilyen esetben végre a személyi is szerepet kaphatEgyéb: Jja igen van vagy 10K armorom (wiza!) és még életképes is a kari. (persze archonnal, de azért szépen mutat )
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
warcat
veterán
válasz Baaraanz #5050 üzenetére
Ezt csak akkor fogják elhinni, ha hihetően kamu a név pl : asdafd zerzrere,egyébként account cserében segítkeznének,ami tilos.
Hivatalosan egy családon belül lehet átíratni,pl apa -kiskorú fia, tudtommal.
Lehet próbálkozni supportnál,de az a hülye,aki kamu nevet ad meg.EA: It's in the crate!
-
abéla
senior tag
Hello, még egy átlag mf értéket, esetleg a domináns farm helyeket leírnád, csak mert szeretném elhinni, hogy random ekkora a különbség, de akkor mf/monster/act-ban kell lennie vlmi dúrva eltérésnek, mert egyszerűen ez nem fér bele másképp (ugye a legend 100 vs 10, pl. Rayner 600 óra alatt). Ja de mégis, ámbár akkor a blizzard bekaphassa .
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Agro
senior tag
lassan meg lesz a 130k
-
Sirandrish
legenda
-
userxy
őstag
válasz Sirandrish #5040 üzenetére
Öltem vele sima fehér mezei mobokat act3ba
(#5047) Sirandrish
Az bizony azt hittem erre se lesz képes[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tyler Durden #5044 üzenetére
Nekem mondjuk fel van írva a restore kód, úgy könnyebb.
Acc-ban nevet még mindig nem lehet vátani?
Véleményem szubjektív...
-
addikt
válasz hackeeeee #5042 üzenetére
Nem, igazából ha régen kellett azt se értem, hogy minek. A telószámod adott, arra elküldik az sms-t visszaírod a számot és müxik. Most ez a scannelgetés és társai kissé már divatjamúlt (:
Haveri körben 4-5 ember szedte így vissza az accountját. Mindenki főzött romot használ, cserélgeti, de így nem probléma."It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
warcat
veterán
Láttam délután AHban egy Zunimassa'marrowt, igaz gyengébb statos volt 130 int meg alacsony vita, 3377 aranyért.A poén az hogy volt benne 3 darab 42 intes gem is, ugye az is pár 10k gold
Én priti gerillakcióját sejtem a dolog mögött!
(viccet félretéve szerintem bideltetni akarta a szerencsétlenje)EA: It's in the crate!
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Tyler Durden #5041 üzenetére
Mostmár nem kell?
Még amikor Én elbaszarintottam az auth-ot, akkor úgy mondták itt mások, h csak lelevelezni lehet, h szedjék le.
Véleményem szubjektív...
-
addikt
Battlenet loginnál rákattintasz a can't login feliratra. Ott kiválasztod I lost my authenticator and I want to remove it from my account-t. Megadod firstname lastname mailcím és a telódra küldenek egy kódot, azt beírod és le van remove-olva az authenticator..
Személyit felejtsd el.. (:"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo
-
Sirandrish
legenda
Szuper...Infernon mobot is tud ölni vagy arra azért nem képes?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
thesound
addikt
5032-re Napközben a mhelyről neteznek. Este meg játek van.
[ Szerkesztve ]
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
userxy
őstag
Végre vmibe Rank1 lett a DH-m
Rajta vagyok az ügyön hogy world rank1 is legyen
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz Lézerparaszt #5032 üzenetére
Direkt akkor írunk, hogy lemaradj a buliról
-
Lézerparaszt
őstag
Az mitől van, hogy mikor itthon vagyok és nyomon követem az oldalt akkor minden kihalt, viszont mikor elmegyek egy órára 2 naponta, akkor tele van írva az oldal?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Gyuri27
félisten
válasz hackeeeee #5029 üzenetére
A garga tud sebezni. A kutyák meg nyelik mint kacsa a nokedlik. A katakombákba az alkaidák ellen pl nem is lehetne máshogy.
Huma: a gargát az elitek se nagyon ütik le, ha jól supportálod. Nekem egyetlen nagy fájdalmam, hogy az átkok csak körülötted hatnak. Ez volt jó a necróban. Ott tudtál jó messzire átkozni.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Huma
addikt
válasz Gyuri27 #5028 üzenetére
Én emiatt is hanyagoltam egy ideig a WD-t. Egy jó kis idézgetős, petes WD-t akartam, de a kutyák kb egy ütésesek voltak. A gargantuan meg akár hármat is kibírt.
Most viszont a kutyák többet bírnak mint anno a garg. A gargantuan meg jelenleg majdnem hogy jobban tankol mint egy barbár. Az elitek kivételével nem nagyon üti le semmi.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Act2 végéig lényegében elmentem azzal a gear-rel, amint HELL ac4-ben pakoltam össze.
De rájöttem, hogy ez már kevés, valamerre fejlődni kell, főként resist és DPS szinten.
@mpierre: Jah igen, úgy nem kell, viszont ha csak auth van, akkor kell.
Gyuri27: Állják, de nem sebeznek túl sokat. Én is használom őket, de a kutyák sebzése nem túl nagy. Lényegében arra jók, hogy őket üssék, közben tudsz sebezni.Viszont a garg tud sebezni is elég jól, az viszont tetszik...
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
pulcsi
tag
Ha nincsenek meg a kódok akkor fotó az igazolványodról kūldesz ticketet a bliznel h elromlott az auth. csatolod a személyi fotót hogy te vagy az akié az account ilyenkor nem árt ha nem kamu nevet adtál és pár óra és törlik az authot
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
Huma
addikt
válasz hackeeeee #5022 üzenetére
Act2-ben a felétől kezdve érdemes farmolni szerintem. 6-os küldetés, Betrayer of the Horadrim.
Lehet, hogy kell hozzá farmolni, de nem sokat. 1 millióból már ki lehet hozni egy act1 kompatibilis karaktert. Act2-höz sem kell több 2 milliónál. De ha ügyesen vásárolt valaki akkor az 1 millás act1-es gearje is elég oda.
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Pekkk
aktív tag
Ez a barbi azért nem gyenge: [link] Ez az egyetlen amelyiknek ekkora dps van és nem dupla scornozik.
-
mpierre
veterán
válasz hackeeeee #5022 üzenetére
Szerintem nem , de nem próbáltam. Rom csere volt a telómon. Amúgy nem nagy kunszt leszedni az acc-ról az autenticator-t. Csak választani kell.
Act2? Elejétől, a végéig...
#5024: Nekem volt sms alert is, így nem kellett személyi...
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
hackeeeee
Jómunkásember
Az ok.
Azt alapból meg is adja, amikor felteszed először.
Viszont, ezt a kódot hardverhez köti nem, nem pedig a romhoz? Tehát, ha ugyan arra a telóra telepítesz új, v másik romot, akkor még ugyan az a kód lesz hozzá, nem?
Bár a helyzet azt mutatja, h elvileg nem. Én úgy tudtam, hogy hardverhez köti.
@Huma: Igen, csak azért ennyi lóvéhoz is kell farmolni. Bár infernon valor-ral jön a gold, elég rendesen. Mondjuk erre még hajlandó is vagyok, legalább fejlődik a karakter.
Amúgy, act2-ben hol érdemes farmolni?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Huma
addikt
Én leírtam mert ügyi vagyok.
(Mármint az enyémet, nem az övét)
(#5016) hackeeeee:
50k DPS fillérekből kijön. Csak túrni kell az AH-t a megfelelő cuccok után.
5 millióból simán össze lehet dobni egy Act3 kompatibilis karaktert.Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
Klarsa
tag
Üdv mindenkinek! Sürgős segítségre lenne szükségem!!!
Az lenne a probléma hogy pár hete a telefonomra letőltöttem a mobil authenticatort és az accountomra beállítottam a védelmet. De a telefonomon szoftverje minden újraindulás után lefagyott ezért újra kellet raknom a rendszert. Miután visszaraktam az authenticatort már nem tudok belépni az accountomba az általa generált kóddal!
Ilyenkor mi a teendő? Hogy lehet megodani ezt a problémát? -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Gorneck #5014 üzenetére
Garga azért tud nagyon csapni, igaz az csak "extra".. Anélkül nem az igazi. A kutyák meg, hát so, ugye hoznak valamennyi hp-t, bár attól függ milyen skillel megyünk. De ez túl sokat nem ér. Infernon sebzés szinten nem viszik túlzásba..
Nekem most ~35k körül jár a DPS, az lókakira nem elég Belial-al nem bírok így el.. Hiába csinálok bármit is.. Majd alakítani kell az egész karit, csak ahhoz viszont lóvé kell..
Vissza mentem Act1-re, aztán gyűjtögetek.. NV-vel jön a lóvé szépen..
Most jöttem rá, hogy mégsem olyan egyszerű ez az egész, mint gondoltam.
Véleményem szubjektív...
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #4998 üzenetére
A petek szart se kaptak...a kutya 1 rúnával képes tankolni...a többi leves...Garga egyedül nem képes megváltani a világot. Soloba kutyákat viszek magammal...ritkán Gargát is...partiba csak poén kedvéért van nálam állat...de inkább nem viszek magammal.
Semmi nehézség sincs benne...50-60k dps bőven elég a jelenlegi infernóhoz...csak ugye ne intből meg vitből álljon a karid, mert azt a geart kb feldughatod a seggedbe...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
mpierre
veterán
válasz Helmoras #5007 üzenetére
Radi leírta a trükköt... Valahogy nekem nem akaródzott. De így lehet a 10 forintosból nagyobb bankó...
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Gyuri27
félisten
válasz Sirandrish #5004 üzenetére
Nem gondolom, hogy ebből fogok meggazdagodni. Bár a kieg árát nem lenne rossz összefarmolni.
Persze, hogy jobb geart akar az ember. Ettől még infen one hitelni az eliteket nem valami szórakoztató.
Mint írtam ezért lesz jó a monsta power. Lehet olyan lvl-t találni ahol játék is van.
Ki mondta, hogy olyan helyre megyek ahol összecsuknak?
Sokáig actI-t farmoltam. Oda volt elég a gear.
Nem vagyunk egyformák valóban. Neked a játék az, hogy napi x eurót keress vele.
Nekem a játék az ami szórakoztat, kikapcsol. Ebbe persze nem fér bele se a god mod. Se az, hogy minden sima elit össze csuk mint a szaros pelust. Tetszik érteni?
Ezen túl amire hajtok (ez mondjuk erős, amit szeretnék) egy normális (nem über mindenki döglik ha csak arra megyek) legendary-set gear. Azaz egy sárga cucc ne legyen rajtam.Amd - Radeon - Ryzen
-
radi8tor
MODERÁTOR
Volt, nekem már május 15-én ott volt a dobozban DVD-n és BD lemezen
Helmoras: volt olyanról szó régebben, hogy ha jelented blizznek, hogy feltörték az accodat és ellopták a cuccaidat, akkor visszaállítják egy korábbi állapotra.
Így akár lehet duplikálni az itemeket.[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
Blizz
őstag
No mistakes, just happy little accidents
-
mpierre
veterán
válasz Helmoras #5001 üzenetére
Gyorsan ránéztem a cuccaimra. Elmondhatom egyedien közepesek.
Ezt a Blizzard segítségével halmozzák össze? Azért nem milliárdnyian játszanak vele, hogy egy kontinensről - ha jól olvastam - összejöjjön ennyi.Szerk.: A földgolyóra kell számolni.
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
válasz Gyuri27 #4998 üzenetére
De akkor nem értem...te mégis miért játszol?
Mivel ha megvan az inferno Diablo kill akkor kb két lehetőséged marad.
1. Farmolsz mert pénzt látsz benne (mint én)! Ehhez viszont minél jobb gear kell hogy minél gyorsabb és effektívebb légy..ha ez a gear megvan akkor mehet az eladás.
2. Farmolsz hogy ha esik valami azt eladd és fejleszd a karaktered, ami így előbb utóbb 1hit killeli a mobokat és kész...Ezek szerint te egyik réteghez sem tartozol...akkor elmondanád hogy mégis miért játszol?
Geart nem veszel mert ha túl gyorsan haladsz az neked rossz és unalmas, viszont szar gearal sem jó mert akkor meg nem tudsz solozni és lesz*rozod a saját karidat.."Olyan levelen ahol haladok is és küzdés (játék) is van."
Ha hiszed ha nem...ezek a "küzdős" részek azért vannak kitalálva hogy áthidald/lenyomd őket...ezt jobb gearel tudod megtenni, amitől ezek szerint te elzárkózol..magyarul kínzod saját magad.
És ugye ezért vagy mártír mert inkább olyan helyre mész ahol szenved/behal a karid és még akkor sem veszel rá semmit...
Komolyan nem értem de nem vagyunk egyformákEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...