Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Witcher topik
- Delta Force (2024)
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
Ennyire agyament anime kevés van, de akad pár vicces darab (nem azonos kategória, de jó)
Full Metal Panic: a 2. évad Fummoffu nagyon ott van, de az első és a harmadikhoz az OVA is vicces. A Fummoffunál az a szokatlan helyzet volt, hogy a szinkron jobb lett mint az eredeti. No nem a hang, hanem a szöveg (a rögbicsapatos rész durva anyag)
Katekyo Hitman Reborn: Családépítés mafiás stílusban
Boku wa Tomodachi ga Sukunai: barátszerzős projekt jó sok trollsággal
Yondemasuyo, Azazel-san: nyomózós anime démoni segítséggel (igen morbid)Gondolom van még jópár, de Dokuro-chan nyomába nem nagyon érnek
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Huma
addikt
válasz mikromanus #5200 üzenetére
Aranyos anime.
szerk:
Közben olvasom, hogy már linkelted. No mindegy.
Szeretem az ehhez hasonló agymenéses animéket. Van egy pár.[ Szerkesztve ]
Izospórás harasztok: Sporofitonjuk sporangiumaiban haploid meiospórák keletkeznek.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz Sirandrish #5391 üzenetére
hát így azért már kényelmes. ha 3-an mentek változik valamije az ellenfeleknek? mittudomén több életük van, vagy többet sebeznek? ilyesmire gondolok
[ Szerkesztve ]
Te mondd, hogy rablótámadás, a te hangod mélyebb!
-
Pekkk
aktív tag
El tudnám nézegetni, hogy mi alkottok, de sajnos nekem akad, pedig elég jó netem van. Így nem valami élvezetes. Másnak?
[ Szerkesztve ]
-
-
Coyot
őstag
Megint megvan a 100k dps, csak lett mellé 100% MF is [link]
Má' nem
-
ProEvoFan
nagyúr
Már csak a másik "szuperburtálOP" Barbár hiányzik -
Sirandrish
legenda
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
-
mephi666
nagyúr
válasz RockHaRD #5386 üzenetére
én arra tippelek, hogy szerdán felmegy a patch eddig durván hó közepén jött mindig és havi 1... rendre... jó is lenne, mert akkor hosszú hétvégén lehetne küldeni vakulásig
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5384 üzenetére
egyébként érdekes, hogy hc kövek tekintetében mennyire máshogy működik. sima kék flaw square14k volt ma. többi viszont ahogy néztem olcsóbb.
sima squarevel egyébként nagyobb a haszon általában flawhoz képest, de az duplázza a kattintások számát.
köveknek mondjuk szerintem annyi előnye van, hogy kevésbé érzékenyek az inflációra.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
RockHaRD
addikt
-
warcat
veterán
Amúgy bejelentettek keddre egy 8 órás maintenancet amcsikhoz.Általában patcheléskor kell ennyi idő,lehet bizakodni.
EA: It's in the crate!
-
mikromanus
veterán
válasz Szatesz. #5383 üzenetére
Hacsak nem vagy nagyon rászorulva, akkor nem nagyon éri meg eladogatni AH-ban. A 15% elviszi a hasznot. Bár a kisértékű kavicsokkal (flaqless square) lehet ügyeskedni, mert néha nagyok az ármozgások, de nagy összeg nem nagyon jön belőle össze. Meg nem a valós árat adják meg vételnél, így lehet buksz is rajta. A nagyobb értékű kavicsok eléggé bekerülési/craft ár közelében mozognak. (az ametiszt sokáig a fix craft gold költség alatt volt, ami elég gáz ha figyelembe vesszük, hogy ebből még lejön a 15% is).
Eladás AH-ban: annyiért teszed ki amennyiért akarod, de mindig a legolcsóbbak mennek el legelőször.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Szatesz.
aktív tag
Eladni hogyan tudok követ? Mert ugye fix áron veszem meg és nem vágom eladni mennyiért és hogyan...
-
-
Peat;)
veterán
válasz Sirandrish #5375 üzenetére
Akkor majd(ráér, majd ha látlak nem ingame, csak menüben rádírok) kölcsönkérném kipróbálni, jelent-e előrelépést. Küldtem egy requestet, köszi!
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
egész jónapot zártam ma +60milla
-
BaLee
addikt
Érdekes tapasztalattal gazdagodtam. Eddig kizárólag ACT2-t farmoltam egyedül, Barbár haverral benéztünk ACT3-ba de sok volt a halál.
Aztán pénteken kipróbáltam A3-at egyedül és működött. Nem azt mondom, hogy nem halok, mert egy 10-15 halál biztos benne van Keep Dephtől A3 végéig, legtöbb a Reflect Damage-os packok alá egy Vault - Trail of Cinders, na akkor fél mp és meghaltam. Főbossokat eddig mindig halál nélkül tudtam abszolválni ami nagy szó.
Valamint hiába az 500 körüli allres és a 33k hp szerintem kevés az armor (2900 körül) mert van pár mob ami ha odaér simán 1 hitel.
De alakul a dolog...Patch annyiból szar lesz hogy a Trail of Cinders 1500% dmg-je elveszik, viszont ha a mobok is jóval kisebbet sebeznek akkár ugyanennyi allressel talán tovább élek.
-
-
Peat;)
veterán
válasz Sirandrish #5373 üzenetére
A mostani fegyveren van pár jó stat, a critical chancem meg elég alacsony, így arra jutottam hogy kb +15-20% körüli blockinggal előbbre jutok első körben úgy hogy nem vesztek mellette sebzést, csak valamennyit vitát. Aztán lehet rosszul sül el, mindegy, játék
[ Szerkesztve ]
-
Sirandrish
legenda
Nem értem..
A Stormshiled elfoglalja a helyet a kardtól vagy mi?Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peat;)
veterán
válasz Sirandrish #5327 üzenetére
Köszi, de nézegettem a dolgokat és ahogy írták is valóban a stormshield az ami kötelezőnek tűnik a barbárnak, így arra fekszem rá, azzal + mostani LOH-val valószínű előbbre jutok. Majd. Egyszer.
-
Sirandrish
legenda
Most már 6 darab van de indítottam még egy Monkot
Mellesleg a smilet odarakhattál volna mert még komolyan veszik
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
proci985
MODERÁTOR
válasz radi8tor #5363 üzenetére
sharpshooter nélkül ennyi a DPSem. egyébként a3 farm stabil vele. allres olyan 270-320 most, ez jól időzített smokescreennel már elég (ami még két hete ment, azóta meg nem volt időm/másik karit toltam).
DPSen lehetne még tolni, de majd 1.0.5 alatt vásárlok új cuccokat, ha kellenek. caltropssal pedig nem lennék előbbre, 24es movement speedem van, és ha halok akkor 10ből 9 amiatt, mert becritel a triplaakna egy reflect alatt (ez olyan 900-1300k dam).
ami igazából a következtetés, hogy WD teljesen más stílus. DHnél folyamatosan ki kell táncolni a tömegből, WDvel meg 500-600allressel A3 elején még a tömeg közepén voltam a leghatékonyabb (zombi bears, meg az int buff skill/meghaló ellenfélre buffoló skill, egyébként alacsony volt a dpsem). plusz volt tankom.
(#5367) radi8tor1 : jaja. viszont kérdés mi helyett, vault, smokescreen, preparations kell, triplaakna a legjobb taktikai skill és eszméletlenül sebez, elemental arrow kell, evasive fire kell.
és a vicc az, hogy egyébként van life stealem, ami ennyi dam mellett már elvileg elégnek kéne, hogy legyen:/.
[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz mikromanus #5333 üzenetére
Angel of Club to Death!!4!!4! egyébként ja, enyhén ecci, meg az introjától negatívba fordul az ember iqja. nem gyereknek való, hiába pipirupí
más: ma találtam egy 36-83 dam 80+dex 4chc gyűrűt. +3k dam, -54 allres, kísérővel lassan megvan a 90k dps DHval.
viszont a budget inferno WD runtrough után érdekes volt, hogy:
1.: az ellenfelek milyen gyorsan halnak
2.: a DH milyen gyorsan hal.Demon Hunter. live fast & die young. (persze a WD többet halt, node két nagyságrend csak kb cuccban a különbség a kettő között... a DH pedig már a mainem, a WDben meg 24 óra játék van összesen)
[ Szerkesztve ]
-
Lengyi
aktív tag
-
sith7
félisten
ProEvo már válaszolt helyettem, 5m volt, és tényleg hétvégén kell böngészni, mert akkor jó cuccok vannak
Az enyém csak bid - es volt, nem volt buy ... senki nem licitált, csak a lejárat előtt 1 perccel tettem rá 5m - et ... több pénzem nem is volt , és enyém lettCuccoktól függően 27-33K közötti HP-val vagyok.
Akkor én nagyon ügyetlen vagyok -
ProEvoFan
nagyúr
Ha a Fist Weapon helyére raknád, akkor +5.6k alap dmgd lenne.Viszont mínusz 783 LOH.
Ha a Daggert cseréled, akkor +2.9k alap dmgd lesz.Itt meg a 60% chd veszne oda.
DPS kalkulátor.Igen jól működik.Szerintem első körben keress egy socket nélkülit, amiben van minimum 60% chd, 150+ dex.
(#5351) D1Rect
Enyém 8.3 millió volt, Sith7 5 millióért vette.
Hétvégén ki lehet fogni jó példányokat.[ Szerkesztve ]
-
-
mikromanus
veterán
JA. Barbárnak is kell azért 23-24k. Mondjuk ezt is azért mondom mert elkényelmesedtem mostanság hogy jobb cuccaim vannak...
-
mikromanus
veterán
-
Lengyi
aktív tag
Srácok érdemes 2 milla fejében váltanom? Vagy gyűjtögessek olyanra amiben van lyuk esetleg? Monkom
[ Szerkesztve ]
-
Gyick
őstag
válasz mikromanus #5325 üzenetére
Nagyon állat ez a video.linkeld már be a barbidat plz.Én elakadtam az enyémmel act3-on
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #5342 üzenetére
Milyen borzalmat? Te is azt nyomatod. A Blizard bűne. Vagy a zenét? Az egy anime. 1-2 hozzászólással ezelőtt linkeltem az ismertetőjét. Ha belépsz animeaddictsra tök ingyé', akkor meg is nézheted, de lehet minuszba süllyedne tőle az IQ-d. Nekem már mindegy. Én már edzett vagyok... Meg már láttam
-
Neró
őstag
válasz Lézerparaszt #5343 üzenetére
A gépnek is bírnia kell. Nem csak a neten múlik. De igen 4/5 tiszta feltöltés.
| www.diablohungary.hu
-
-
Sirandrish
legenda
Meglessük, köszike
mikromanus Honnan szerezted azt a borzalmat?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #5335 üzenetére
Köszi
-
Neró
őstag
válasz Sirandrish #5339 üzenetére
4-5 mega feltöltés ha van, akkor az elég. + amivel szoktak közvetíteni az az Xsplit - az ingyenes elég buta, úgy lehet érdeme egy
virágboltiverziót kipróbálni.www.xsplit.com - a free verzióért. Teszt céljából ez is megteszi.
Ja és egy channel is kell - twitch.tv a legjobb.| www.diablohungary.hu
-
Sirandrish
legenda
De...
Meg akarom mutattatni Gorneck-el hogy milyen fos szar a WDDe nem akarunk minden nap csak 1-2 alkalommal valami "Barbárok meg egy szutykos WD" címen
drk88 Gornecknek minden van
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz Sirandrish #5336 üzenetére
Bika erősgép, hogy jó minőségű legyen a stream + legalább 10-20 mega feltöltés de eza minimum, hogy ne laggoljon orrba szájba de a nagyobb streamesek 60-100megás feltöltéssel streamelnek.
-
Neró
őstag
válasz Sirandrish #5336 üzenetére
Csak nem a díjáblót akartok streamelni?
[ Szerkesztve ]
| www.diablohungary.hu
-
Sirandrish
legenda
Valaki megtudná mondani hogy hogyan mit merre meddig hogy tudjunk Streamelni?
-
Sirandrish
legenda
Posztoltam YT-n
-
warcat
veterán
válasz Lézerparaszt #5328 üzenetére
A Vile Ward szerintem kinyírta az a receptet teljesen.
EA: It's in the crate!
-
mikromanus
veterán
válasz Kephamos #5331 üzenetére
Ehhehehe. Én aztán nem engednék a gép elé gyereket amikor ez megy:
Bokusatsu Tenshi Dokuro-chanBattletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
mikromanus
veterán
-
userxy
őstag
A video jó
A zene nagyon rossz
-
Lézerparaszt
őstag
Seven Sins receptet megéri még megvenni? Lehet vele keresni még?
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Sirandrish
legenda
Nekem van egy 990 DPS-es kardom socket-el ha érdekel..
LOH vagy stat nincs benne de tán a DPS-ed megdobná..Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Peat;)
veterán
Üdv, ITT a barbár karakterem, van valami tanács merre fejlesszem tovább, mik a leggyengébb pontok? Sebzés alacsony, de slotos/crt hit damages fegyverek nagyon drágák(egyszer esett egy millás értékű set itemem, azóta semmi, így pénz sincs sok).
Másrészt ACT3-ban a dupla ennyi sebzés is sokszor kevés lenne olyan hamar halok pár elite-nél. Skilleket is átvariálnám ha van jobb és az nem a forgószeles build.Kösz!
-
mikromanus
veterán
Én is összedobtam egy kis duplafegyveres-seismices-solo-barbáros all boss kill videot. Ez kettővel több miniboss mint amit a prérifarkasunktól láttatok (vagy az róka?)
Diablo 3 - Inferno - Solo Barbarian - all boss kill - Patch 1.0.4
-
Jokes67
tag
Bocs,csak a hozzászólásaim elejére akarom tenni e topikot...
-
Rayner
őstag
Pl csak ha magamból Indulok ki critelek 1,3m Seismiccel. Milyen védelem kell majd a pvpbe egy 50k hpjú ellennek, hogy ezt túl élje ?
Lehet, hogy ez az 1,3M crit a PvE-ben annyi, de a PvPben lehetséges, hogy ez csak 3k lesz... okoskodunk itt de csak a blizz tudja, hogy milyen lesz statok értéke.
Pl nem tudjuk, hogy egy átlagos act3 mob milyen def értékekkel rendelkezik. ha mondjuk 30 armorja van (tegyük fel hogy ez 0,3% sebzéselnyelés) akkor ez egy 3000+ armoros playernél lenne 30% akkor az 1,3M 30%-a egyből ugrik és akkor az már csak 900k sebzés) tudom kicsit durva számok még így is de valami ilyesmi lehet majd -
Helmoras
őstag
A ptr loginos problémámmal elzavartak a fórumjukra hogy ott nyafogjak, szal ha valakinek bármi gondja van a PTR-el ne irjon ticketet mert felesleges... én továbbgurulok a fórumra
-
userxy
őstag
Még egyenlőre logikus lépés is olyat keresni akinek most über jó gearja van mert jelen állás szerint az az állás hogy fingja nincs senkinek mi lesz a pvpben a jó.
Én is szívesebben keresnék olyan társat most pvpre akinek 500 millás gearje van.
Mert itt ellenben a wowwal a pvp-t nem a skill hanem a gear dönti el.
(persze tudom wowba is számít a gear is de nem annyira )
Itt halmozottan fog számítani a gear. Azért nem is értem, hogy itt milyen pvp-t akarnak egyáltalán.
Pl csak ha magamból Indulok ki critelek 1,3m Seismiccel. Milyen védelem kell majd a pvpbe egy 50k hpjú ellennek, hogy ezt túl élje ?
Egyszerüen nekem gőzöm meg lila fingom sincs arról, hogy- hogy lehet ebbe a játékba értelmesen pvp-t bevezetni.
Mellékesen az én dpsem meg még világszinten hurka is.
-
mikromanus
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #5309 üzenetére
70k sebzéssel számol és nem veszi figyelembe a kasztjelleget és képességeket. Innentől bulshit-ePenis növelő és semmi több. Mi volt az eredeti kérdés?
"skillem ami 1500% damage-t ad"
Másodpercenként csak 500% és ez bug amit trehányságból benne hagytak. Biztos hangos volt a DH-k elégedetlenkedő hangja
Nekem meg van egy skillem ami 2000% damot ad. No, nagy vagyok és erős? Csak adok egy pacsit a földnek a többit már ő intézi
edit: modjuk az a 2000 csak összesen anyni. Az csak 250% másodpercenként ha jól értem[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
Egy kis más: szokott csinálni nektek olyat hogy inventory megnyitásnál megáll a kép 3mp-re? Amikor megáll és pl. a fehér cuccot dobnám ki, megfagy, és semmi nem hozza vissza.
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
én szerencsére abból valszeg kimaradok, eddig is folyton solo ment. de jobb is így, ha egy amu barakása, meg a heroscore megemlítése ilyen port kavar, mi lesz PvP-ben te jó ég... előre borítékolom a kulcsszavakat:
-megint bemákolta bazdmeg
-há nem megint beadja a dodge-ot a köcsögnek
-persze mazdmeg 5 blockod legyen egymásutánstb
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz Lézerparaszt #5308 üzenetére
Ugyan ez lesz itt is, akik már most group-ot keresnek pvp-re szóval nem lesz hanem már van
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz mikromanus #5307 üzenetére
akkor mégegyszer szájbarágósan. google-be be EHP Unbuffed. olvasd el mit jelent. ha megvan nézd meg mennyi az én és mennyi a te EHP unbuffeded. összehasonlítod melyik a nagyobb és amelyik a nagyobb az nyer. szólj ha megvagy a válasszal
a többihez meg csak annyit, hogy a skillek más tészta. én is fel tudom nyomni 200k fölé a DPS-t, meg van egy olyan skillem ami 1500% damage-t ad, ha éppen valakin átugrok, emiatt az elit packok sem tartanak ki sokkal tovább, mint a mobok. aztán nekem nem kell közel menni az ellenséghez, tehát nem kapok be ütést és az életem miatt nagyon ritkán halok meg farm közbe, stb, stb, stb
-
Lézerparaszt
őstag
válasz R3ĐßuŁŁ #5306 üzenetére
Én WoWban láttam hogy mire vezetett ez az egész hülyeség, már csak az hiányzik hogy itt is az legyen. Guildekben keresett valaki groupot sima instára és nem vitték a guildtársak mert nem volt meg az XY gearscore -ja. Az már más kérdés volt, hogy feleannyi is elég lett volna hozzá ami a gyereknek volt. Olyan mintha PH-n keresne valaki act1 farmra embereket, de minimum act3 farmolós 500 millás gear követelménnyel. Persze megteheti hogy olyanokkal akar nyomulni...
-
mikromanus
veterán
válasz R3ĐßuŁŁ #5302 üzenetére
Védelemben el vagy tévedve
"24k életed van nekem 67k (3x annyi)"
2,82* annyi "csak""84k DPS-ed van nekem 87k (ugyanannyi)"
unbuffed. játékban ez nekem 116k alap és 139k folyamatos csak kiáltásokkal. Nem tudom hogy megy a számítás. Szerinted ebben benne van már a 75% frenzis AS max is? A yetit meg hagyjuk. Az megszépíti ezen felül is a napot. Mindent szépen megdupláz de ez erős kerekítés. Yeti alatt insanity rúnával nem "csak" dupla a sebzés."7500 armorod van, nekem 4000 (tehát én 55%-át nyelem el az összes sebzésnek, te a 70%-át)"
3962vs6564 unbuffed. A valós alap és játékbelit hagyjuk?
7548 minden nélkül és 8861 játékban
Neked van bármi bónuszod rá?"300 allresem van, neked 600 (tehát én 50%-át nyelem el az efféle sebzésnek, te 75-öt)"
312 vs 671
Warcry után mindez 74,1 dam reduction és 76,91 physical resist. Meg kap 30% kasztbónuszt. Az elemi ellenállásaim 77%-osak. Neked meg semmi armor bónuszod"neked van 12% dodge-od, nekem van 37%
miről beszélünk?"
Ha tége eltalálnak akkor mennyi sebzést kapsz?
0,5*0,45= 22,5% -át nyeled be a teljes ütésnek. Persze a dodge hasznos. Így átlag ütésenként 14,175% damot kapszÉn 0,259*0,2308*0,7= 4,18% a teljes sebzésnek
Dodge beszámítással 3,255%Hm. Ja. Simán jobb
edit: elemi sebzésre nem hat a dodge. Abban zsengébbek az esélyeid a túlélésre
[ Szerkesztve ]
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
ez igaz. de azért nem gondoltam volna, hogy az EHP unbuffeden, ami kb 5 szorzás, 5 összeadás és 1 kivonás is nekiáll valaki vitatkozni. csúnya világ lesz azért ha már a számológéppel is leállunk megvitatni kinek van igaza
Lézerparaszt nyugalom. nem értem miért gondolja egyből mindenki, hogy ha már 2 ember nem ért egyet valamiben, akkor ott feltétlenül rendet kell teremteni
[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
El se hiszem hogy már itt is megy a Heroscore szarság. WoWban már kinőtték a gyerekek, erre most átköltözött ide... Mi lesz a következő? Kongor felállít egy listát csak úgy és akkor mindenki olyan jó/rossz lesz mint amit ő mondott? Vagy aki nem szereti a krumplistésztát az nem lesz "skilles" diablóban mert egy honlap azt mondta? Szerintem pont fordítva van, egy kék geares emberben sokkal több "skill" van mint egy többszázmilliárdos 50 000 heroscore-os valakiben. Adja ide a cuccait és ugyanazokat fogom lövöldözni mint ő, 1hitelve akármit. Ettől nem leszek jobb. De szerintem veszek 1 millió forintból goldot mert megtehetem, és akkor a heroscore-t is uralni fogom. Lehet szólok a nagyinak is, hogy legyen ő a második.
-
Kicsimix
őstag
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
R3ĐßuŁŁ
őstag
válasz mikromanus #5297 üzenetére
24k életed van nekem 67k (3x annyi)
84k DPS-ed van nekem 87k (ugyanannyi)
7500 armorod van, nekem 4000 (tehát én 55%-át nyelem el az összes sebzésnek, te a 70%-át)
600 allresed van, nekem 300 (tehát én 50%-át nyelem el az efféle sebzésnek, te 75%-öt)
neked van 13% dodge-od, nekem van 43%
miről beszélünk? (nem pontos értékek ezek egyébként, csak saccoltam)
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz Kephamos #5292 üzenetére
a legigazságosabb az lenne ha pvp-re egy teljesen különálló drop lenne/vagy set/
mindegy csak már ne a meglévő cuccokkal lehessen menni. bár a világ is olyan hogy akinek pénze van audival megy akinek nincs az meg trabival de vezetni ugyanúgy tud mindenki, vagy a trabis lehet hogy jobban de nem telik neki audira és nem tudja kihasználni a tudásást...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Kuponkunyeráló
- Windows 10
- TCL LCD és LED TV-k
- Android játékok topikja
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest