Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Steam topic
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
"Olcsón a ww barbi a járható út. Drágábban a pajzsos tankos. Még drágábban meg a magas allreses, 1hitelős, kettébaszós, low hp-s (((Skornos, Echoing fury-s barbi is.))))"
Ezt nem teljesen értem..elmagyaráznád?
Az oké hogy a DT barbit ki lehet hozni olcsón de egy normális kb pont annyiba kerül mint egy "pajzsos tankos" vagy egy "magas allreses, 1hitelős, kettébaszós low hp-s "...A másik dolog amit nem értek az hogy miért van külön említve ez a kettő...
Semmivel sem hatékonyabb az egyik a másiknál és főleg nem drágább...csupán opció hogy pajzsot, két 1H-t vagy egy 2H wepet használsz-e...Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #4498 üzenetére
A ww barbár olcsó? --> Igen , Hatékony ? ---->Igen, Unalmas ?---> Igen
Én se szeretem a ww barbit de ha nincs pénz jó az is.
Én nem húztam a számat ''''annyira'''' amikor a barbimra ráköltöttem, hogy ne ww barbi legyen.
Olcsón a ww barbi a járható út. Drágábban a pajzsos tankos. Még drágábban meg a magas allreses, 1hitelős, kettébaszós, low hp-s (((Skornos, Echoing fury-s barbi is.)))) Remélem érted a célzást
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz #92888064 #4495 üzenetére
Nagyobbrészt ésszerű és átgondolt skillezéssel elég életképes lehet a karaktered normális árú felszerelésben is. Van 1-2item ahol lehet trükközni:
- chest armor, vagy gatyesz: resistet egyiken lehet mellőzni. nagyon magas armor-statpont-socket kombó kihozható. (armor bónusz nélkül még olcsóbb). Egyik darab allres-mentesítése többnyire belefér, de kettő már nagy bukta lenne. Én a chestet választottam, mert a gatyeszon alapból is jó allres-statpont-armor kombósat szereztem. (azon amúgy is jobb áron van az allres. Chesten irrweális árnövekedést okoz már a közepes resist is). Egy olyan 6-800 armoros, 2-3 socketes és 250-300statpontos kombó kihozható (a vita a magasabb, mert azon 300 lehet, míg str max 200 ezeknél az itemeknél)(#4496) userxy
A barbárok többségének azért van önbecsülése és nem ilyen izgő-mozgó-pörgő-forgó izét akar hanem BARBÁRT[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
törölt tag
az allres csak gold kérdése, de rajta vagyok az ügyön.
naponta 2x linkelik az 1millás barbár bulidet, de szerintem ott egy kis szerencse is volt a vásárlásnál, vagy csak én vagyok láma.
no mind1, okosabb nem lettem, de azért thx.amúgy a hp/allres arányát hogy érdemes összehozni?
sokan 30k hp-kat írnak, de tegnap lecseréltem egy bracert (hp helyett allres), de 2x annyit haltam. -
userxy
őstag
válasz #92888064 #4495 üzenetére
Első részre a válasz : allres
Másodikra meg úgy összeségébe: barbar-gear-egy-millabol-inferno-act3
-
törölt tag
ha már itt járok, akkor tanácsot is kérnék a barbáromhoz.
próbáltam cserélgetni a ruhákat olyanra, amiben allres is volt, de ezen a ponton már sok millióba kerülnek, és annyi nincs. amíg nem használtam a 2 armoros passzív skillt, addig sűrűn vízszintbe helyezte magát a karakterem az elitpakkok láttán, de azért a molten+valamilyen lefogás ellen még mindig esélytelen vagyok. milyen úton módon lehet az ilyen elitpakkok ellen védekezni?
illetve a sebzés sem az igazi, mert 10k-200k-ig nagyon nagy szórása van a jelenlegi builddel, hiába ír ki buffolva frenzy-vel ~70k átlagot, azért még a legkisebb lényeknek is több ütés kell ha nem crit-et ad be. szóval mit kellene módosítani, hogy a min dmg több legyen?
armoros passzívok miatt visszaesett a chc 32%-ra, és a chd 320%-ra, de nem érzem az átütő erőt benne. -
Thrawn
félisten
válasz Chiller #4420 üzenetére
Igen, érdemes lenne, mert a fegyvered alap sebzéséhez (630-1149) számítódik a Triumvirate %-os képessége.
szerk: Valaki árul/árult egyet, kérd el tőle kipróbálásra mielőtt veszel egyet.
szerk2: Itt is van.[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
davidsz
senior tag
válasz Dadan01 #4490 üzenetére
Nyomoronc barbáromnak jól jönne. Én amúgysem tartozom a szerencsések közé, akinek esne bármi ilyen.
Nyerészkedés nálam kizárt. Most is vásárolnom kell cuccokat, hogy haladni tudjak bármivel is. Eladni meg nem tudok semmit.
[ Szerkesztve ]
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
törölt tag
válasz Dadan01 #4490 üzenetére
engem érdekelne, bár előbb sztem ruházkodni kellene.
érdemes lenne ennek a barbárnak a kezébe adni?
még csak ismerkedek a barbárral, act2 viszonylag simám megy (amióta beraktam a 2 armoros passzív skillt).[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
Minek,hogyha elég a 3% life steal
Szerk.
Mellékesen én is nézegettem a a life steales skornokat, de amire szívesen leserélném az 300misi szóval annyiból inkább rágyúrok az allresre hogy majd pecs után is elég legyen az a 5,4% life steal
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
Nem játszom, csak adtam-vettem az elmúlt napokban, összehiénáztam 60 misit, gyűjtök a lifesteales Skornra .
szerk: volt egy sokkal szebb Skornom is, 440 str, 140 vit, 199% critdam, de azon túl csábító volt a haszon, hogy megtartsam .
mégszerk: magas MPL-hez nem lesz elég. Most viszont igen.
[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
-
kovsol
titán
-
Sirandrish
legenda
válasz Gorneck #4480 üzenetére
Hogy nincs hír? Miért ne lenne...
"A Blizzard bejelentette hogy már nem kell sokáig várniuk a Diablosoknak a legújabb Patch érkezésére! Hivatalos megjelenési dátumot is kapott miszerint 2012.10.10 és 2013.06.06 között esedékes a megjelenése"
Forrás: My Mind
[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #4479 üzenetére
Mondjuk abba a pár percbe nem tartom esélyesnek, hogy volt illen pakk...de akko meglássuk...
Kár, hogy még mindig semmi hír a várható érkezésről...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #4476 üzenetére
Nem, nem így vettem észre. Vagy kimaradt a reflectes ellen, vagy kapott nerfet a reflect is a védelmi csökkentéseknek megfelelően, vagy MP5-ön még az is zsenge tavaszi zápor csak a földnek és komolyan nem töri meg a mostani védelmem barbárként
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #4471 üzenetére
Háááát az a 900-1000-et nem mondanám olyan kicsinek... Persze csak partyba...
De akkor lényegében úgy vetted észre picit többet kap vissza az ember...finom lesz.Azé kérdeztem ezt, mert azt olvastam vhol, hogy a refi több lesz...
(#4473) mpierre: Kicsit finomítottam a buildemen és a játékstílusomon...így most már nem okoz gondot, mondjuk one hit már elég rég volt. Persze bosszantó tud lenni, ha 1-2 kattal több jut a macikra meghalok, mert a 42-43k 1-2-3 sec alatt elfogy...LOHból akár 2k+ is lehet rajtam, akkor is elfekszem...hányással már más a szitu...de kicsit lassú...2+ fő felett.
Hiányolom az életlopást a cuccokról...sőt...igazi faszságnak tartom, hogy fegyót leszámítva csak 1 kaszt szerezhet illet más sloton.
Most a manajumas vagy millen bökőt hagyjuk, mert az egy túlárazott moslék...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
userxy
őstag
Na itt a video Én most így töröm az utat
Lehet vkinek tetszik és vkinek nem én elvagyok vele ez is egy működö rendszer. Meg élvezetes is.
-
mpierre
veterán
válasz Gorneck #4469 üzenetére
A jelenleginél többet? Csúnya dolog lesz one hitelni magadat..., ami persze már most is előfordul.
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
userxy
őstag
Blood lustot használod te is az tömegbe jól healel.
(#4466) mikromanus
Arccal nem hárítom én az ütéseket csak nem vagyok nyúl hogy futkossak fölöslegesenElég volt nekem DH-val ide oda rohangálni.
Szted mennyivel viszek be nagyobbat, ha a mob hpja 160k én meg critelek 400k-t ?
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #4469 üzenetére
Kisebb a resisted, így ha nem nerfelték akkor több jut át. Persze holmi agyonbuffolt erdei vajákosokat ez lehet nem érint
Meg a monkokat sem. Max ha a reflect elleni védelemre is hat az armor. Mert akkor ők is érzik majd a törődést. A rengeteg idő amit a PTR-be öltem erre nem adott választ. Nem fért bele minden abba a 15 percbeBőven elég az. Bár ahogy nézem ezzel a builddel szeretsz finoman hozzásimulni az ellenhez, tehát lehet tényleg hasznos. Valami immo item lehet jó lenne pluszban. Akkor lenne bónusz 60 All resed is a rajtuk levőkön felül. Bár minden item immoban igen költséges, így nem biztos hogy megéri. Esetleg egy sipka?
(#4472) userxy
Akkor fogjál pajzsot és védd a buksid miközben olvad az ellen a védelmeden!
Amúgy se kell sokat futkosni. Eléga nnyi helyezkedés, hogy a seismic tömeget érjen.[ Szerkesztve ]
-
H@lede
tag
Üdv mindenkinek változott néhány dolog a barbáromon mióta legutóbb itt járt!
Igen tudom az életem elég kevés és valószínűleg le fogom cserélni a kavicsokat vitesre azzal nyerhetek 10k+ hp-t, igazából most is csak egy dolog szivat act 3-on.
Battletag: Halede#2912 Wot Nick: Halede
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #4468 üzenetére
105-ben mit tapasztaltál refi ügyben? Elvileg többet fogunk visszakapni...legalábbis mintha ezt olvastam volna...
Gorneck#1239
-
mikromanus
veterán
Jó, de te lomha karakterrel vagy aki arccal hárítja az ellen csapásait. Helyezkedni is kell néha, bevinni az ütéseket és élvezni az öröklétet. 27k Life és 5-6% ll elég minden helyzetben. Vagy majdnem minden helyzetben
Vagy az lehet a gond, hogy egy csapással nagyobbat sebzel az ellenfelek többségén mint amennyi élete van és túl sok sebzés megy felette a semmibe ami már nem tölt.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #4464 üzenetére
2kezessel az életlopás szerintem nem elég, legalábbis nálam nem vált be így viszont jó.
-
mikromanus
veterán
Életlopás oszt' minden tölt. Ez olyan lehet indokként mint a legelején skillezett barbim 4-5 biztonsági skillel. Lassan ölt de patchfüggetlenül kb semmi se tudta lecsapni. Ignore pain töltéssel, WotB extra dodge-al, leap armorral Revenge, Warcry. Azt hiszem volt még Charge is néha. CSak hogy tuti ne tudjanak megfogni holmi elitek. Aztán szépen lassan egyesével elkezdtem lecserélgetni a védelmet.
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #4460 üzenetére
Szerintem a kis rezgések sebeznek 60%-ot. Véletlenszerűen pukkanak egyet meghatározott területen, van amelyik el sem találja mobot. Ezért lenne érdekes, hogy az AS mennyire van rá hatással, mert a cast speedre egyértelműen hat. Egyébként én vele szoktam barbizni: [link]
userxy: mennyi volt az a Scorn?
[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #4460 üzenetére
A rend healel az kell. meg fury is jön. Annyira nem vészes majd nyomok róla videot
-
mikromanus
veterán
Nem tudom, hogy a rengésszám függ-e az AS-től. A leírásban csak annyi van, hogy 60% damot ad másodpercenként. Ez alapján ha többször is üt akkor se sebez többet. (Kivéve ha félreértettem és rengésenként 60%)
A kétkezes fegyver egyszeri nagy damot visz be, de kevesebbet tudsz támadni. Ha nagyobb az élete az ellenfeleidnek, akkor hasznos lehet, de mivel kevesebb a támadás, kevesebb az utórengés, így kevesebb lesz a fury töltő critelés is.
Az én buildemben Sprint is van, meg szeretem az ellent is gyepálni alaptámadással. Nem nagyon lehet fury szűkös helyzet
Az előző patchben kicsit más volt a skillezés, kisebb volt a DPS. Ott folyamatos seismic spamelés volt. NAgyon jól működik az is önmagában. Ez 1.0.5-re nézve igéretes, mert ott magasabb MP-n lesz élete dögivel az ellennek.(#4456) userxy
A seismic és a rend együtt elég pazarlásnak tűnik. Egyik helyett lehetne valami kiáltás, vagy valami taktikai skill (sprint, vagy leap), ami így kiszorul.[ Szerkesztve ]
-
persil
nagyúr
"Én már nem is várok semmilyen droppot "
Én sem, ne aggódj, sőt mostanában már nagyon keveset játszok. Barátnőm felrakatta a gépre a Skyrim-et, másfél órát baszakodott a frizura meg arc beállításával, aztán játszott még másfelet és azóta el se indította, nekem meg újra megjött a kedvem, szóval, mikor van időm, akkor inkább azzal játszok
Csak fura mikor beírja valaki, hogy úristen 180 óra után nem esik semmi...
Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Rayner
őstag
Üdv a klubban
Én már nem is várok semmilyen droppot nem gyengén feltűnően van manipulálva a dropp... nekem is 600+ órám van benne 5 karival abból a mainemnek 466 óra, és semmi...
de még rare sem nagyon esik használható, minden karit AHból öltözettem act1-en amiben act3ig el tudtam menni (max 10mil/kari) de ez a gold abból van hogy az lifetime gold farmom 43mil. mindez már plvl32-nél (MF 206)
Ezzel szemben öcsém heti egyszer belép 20p után egy legend vagy set... van neki 70 óra játékideje -
davidsz
senior tag
válasz Vitocska #4445 üzenetére
A drop miatt nem kell aggódni Ami szar, az szar.
A legszerencsétlenebb, ebben szerintem én vagyok. A játék eleje óta 3 db. használhatatlan legend esett. Semmit nem tudok eladni, mert még sárgából is pocsék potyog. Viszont hétvégén legalább esett már az rendesen.
Történt viszont egy érdekes dolog a hétvégén:
ACTII-t végigtoltam simán. Most visszamentem farmolgatni elejétől fogva, vagyis mentem volna, mert úgy halok hogy pikk pakk és kampec. Csak biluxoltam, hogy mi van.
Gold az úgy potyogott, hogy volt hogy 2 Gold esettSebaj bevásároltam aranyból megint. vettem pár cuccot, majd vissza ACTII-re. Az első 5 méter után kifeküdtem. Lol
Úgyhogy egyeseket vigasztaljon az, hogy lehet még szarabb is a szarabbnál!
Turbófeltöltők forgalmazása, javítása *** http://www.turbodave.hu
-
persil
nagyúr
"Megtört a jég" ???
Ember nekem van ebben a baromságban már vagy 500-600 órám és nem láttam még set dropot 180 óra után ez nem megtört a jég kategória, hanem öledbe hulló madarak kategória
Amúgy grat, nem is rossz.
Szerintem a 200mill teljesen irreális, annyit véletlen sem érhet, de valaki jobb meg fogja mondani.Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #4449 üzenetére
Az utórengések száma függ az AS-től? Esetleg nem lenne jobb ehhez a buildhez egy masszív 2 kezes?
-
F-ECT$
titán
Nekem most nincs gondom azzal, hogy lassítgassak meg az AP-t figyeljem: 93k a dps-em, így a legtöbb mob csoport meghal mire elfogyna az AP. Elite-ek esetén meg archon, és kész.
1.0.5-ben lesz érdekesebb a dolog, mert már mpl4-5 körül is 8-10x-es hp poolból élnek a mobok, tehát ott már biztosan menedzselni kell az ap-t is, és az sem 100%, hogy az elite-ek meghalnak az archon alatt.
Nekem a CM már most se nagyon jött be, és mivel tovább nerfelik a proccokat, ezért 1.0.5-ben sem fogom használni. Lehet az Energy armorról is lemondok, már most is az 5% crites rúnával használom, lehet átállok Storm-ra, így 20 AP-t "nyerek".
Lesz azért 3-4 build, amit majd próbálgatok, de eleinte úgyis csapatban szeretnék menni, oda meg kicsit más szemlélet kell.
Dive ever, work never.
-
mikromanus
veterán
Minden utórengés "üt", így critelni is tud. Az meg ad(hat) furyt, ami hasznos a metalos folyamatos bólogatáshoz. Vagy az Beavis & Butthead stílus?
Ha meg van LoH, akkor az is mindre ad life-ot azt hiszem, csak mivel területsebzés, ezért csak egy részét a fullnak. Én életszívós passzív+hasonló övvel nyomulok. 5-6% life stolen már bőven elég ^^Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nightmare13
őstag
Azt vajon rossz szemmel nézné a blizz, ha írnék az egyik egérgombomra az egér programjában egy olyan makrót, hogy négy másodpercenként kattintson egyet? Én bepozícionálom manuálisan az egeret, elindítom a ciklusba rakott makrót, és az csak kattintgat a jewellery készítő manusnál...
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Pekkk
aktív tag
válasz mikromanus #4318 üzenetére
Kipróbáltam ezt a Seismic Slame - Rumble dolgot. Nagyon bejön! Sever karddal elég jól jön vissza a hp, ha van az elitek mellett trash mob, de az elitek is fogynak rendesen. Egyébként miért pont a rumble runát használod? A többi nem jó, vagy játékmechanikailag van valami lényege? Az "utópukkanások" száma függ az AS-től? Nagyon jól lehet vele kite-olni is, a fury is jól jön vissza Battle Rage- Into the Fray runával. Egy darabig most tuti így tolom, kicsit meguntam a pörgettyűt.
-
Vitocska
tag
válasz Sirandrish #4444 üzenetére
semmi se normális ami előttem/körülöttem forog
na tull vagyok 2 runon +ba eddig csak eliteket nyírtam gondoltam kitisztítom az egészet hátha
igyse semmi
lehet elkéne menyek lefeküdni ?[ Szerkesztve ]
D3 BattleTag: ScArFaCee#2684
-
Sirandrish
legenda
válasz Vitocska #4443 üzenetére
Nem, nem vagy normális..vagy félreértettem a kérdést ?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Vitocska
tag
majd talán a 1.25 patch talán olyan lesz ahogy kikellet volna adniuk a játékot act3 infernon lvl 55-56 rare cuccok vicc
-
Vitocska
tag
15 ora játék és semmi legendary szép volt blizzard minden másra figyeltek csak a dropratet nem tudták normálisan beálitani olyan mint ha 1 napot foglalkozot volna vele a blizzard erre nem maradt idő kis pandákat kellet szopkodniuk ?
-
SLYM
veterán
vettem egy zunimassa trailt, így már a visionnal együtt 2 van meg belőle. néztem a marrowot és a poxot is, szerintetek érdemes benevezni ezekre? nézegettem ezt a 2 cuccot, de szerintem nem érik meg az árukat, érdekes, hogy ennyire drága mégis mind a kettő. a nagyon jók, amiket pedig tényleg érdemes lenne megvenni, mind 100 milla körül vannak [link]
illetve az miért van, hogy nem számolja bele a 8% plusz poison damage-t a DPS-be amit a train ad? az úgy sokkal jobban mutatna pedig
[ Szerkesztve ]
-
abéla
senior tag
Én most ezt a fura buildet használom. Lévén az AP on critet nerfelik, érdemes a Magic Weapon Conduit runával + Astral Presence-szel fentartani a Disintegtr (amit viszont buffolnak, ap-t meg csökkentik, szval jóság) AP igényét, Blizzarddal(Snowbound) meg lassítok (szerintem hatékony), a Cold Blooded-del meg adom alá a 20% dmg buffot (ami ugye már nem csak cold sebzésre vonatkozik).
Prismatic, Crystall Shell, Glass Cannon alap, viszont a kiesett archont és a -5% Magic Weapont, Sparkflinttel helyettesítem.szerk: persze lehet a Magic W. Conduitra ua. vonatkozik majd, mint a AP on crit-re...majd látjuk
Természetesen sokat próbálgattam archon buildet (keverve, Mass C-vel, egyebekkel), tisztán frost buildet és talán eddig ez a leghaladósabb,-hatékonyabb. (legalábbis nekem)
[ Szerkesztve ]
hootka!
-
proci985
MODERÁTOR
na ma pihenésképp toltam két órát, 11.5 óra alatt hell diablo halott.
más kérdés, hogy teljes night a3mat átugrottam, a4et prime evilig szintén, hellt pedig prime evil kivételével szintén. 11k dammal és 22k lifeal WDvel kissé necces volt hell diablo lvl51en, de lement. 9k dam viszont kevés volt.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
F-ECT$
titán
válasz mar_tin #4433 üzenetére
Én ptr-en próbálgattam az ice wiz-t, de ott sem jött be Mondjuk sokat nem teszteltem, de sajnos lassan öl, és a védelme sem túl nagy. Az Archon brutál dps-e mellett persze nehéz is labdába rúgni, a kérdés, hogy a downtime alatt milyen spelleket lesz érdemes használni.
Dive ever, work never.
-
mar_tin
tag
Vettem is belőle 6 DB 28-30% köztit. Hátha felmegy az ára. Próbálgattam Act3 -ban egy csak ice wizard beállítást, igaz e nélkül. Effektívnek nem mondanám, de lehet vele menni. Legnagyobb gond, hogy a legtöbb lassítás nem igazán működik, vagy csak alig hat, de ugye ezek is változnak majd az 1.0.5 -ben. Meg kellene egy jeges signature spell is.
Olvasgatom a ptach notest ez most komolyan így marad, vagy csak a PTR -re vonatkozik:
- The chance for Legendary and set items to drop has been double.
Legendet se érdemes a patch -ig venni. Valószínűleg ez lefele fogja vinni az árakat rendesen.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Kicsit le akciózták a játékot USA-ban: $9.98
Csak üzletben kapható ennyiért. Neten nem⭐ Stella
-
Sirandrish
legenda
Nem rég én is dropoltam egy ilyet és akkor socketeset lehetett venni 40M-ért..
-
mikromanus
veterán
Csak szóltak... Hátha nem tudom és jönnek a gonosz jogvédők, hogy jól lesarcoljanak számonként 1000 dollár joghasználati díjra és 10000 dollárnyira a lelki sérüléseikért amit a számaik közzétételével nekik okoztam.Írják is, hogy nem szankcionálnak (de azért gondolom egy-egy strigula került a felhasználónevem mellé)
-
Lengyi
aktív tag
Act 3-ban esett egy radiant star ruby könyvecske, eladjam vagy inkább betanuljam és árulgassam a köveket? Valakinek van tapasztalata ezzel kapcsolatban?
-
drk88
senior tag
válasz mikromanus #4416 üzenetére
lol ez kabaré...saját magad csinálod a videót akkor mit pattog?! akkor magyarázhatna ha letöltöd az ővet és feltöltöd a saját csatornádra..
-
Drizzt
nagyúr
Mai launcher update miért volt vajh?
I am having fun staying poor.
-
userxy
őstag
válasz mikromanus #4416 üzenetére
Semmi ilyet nem kaptam lehet azért mert az enyémek amugyis DJ mixek azt nem tom lényeg, hogy nem kaptam
-
P00By
nagyúr
frostburn gauntletst fogják buffolni? Most esett egy irdatlan szar!
-
mikromanus
veterán
A tegnapi két videóval (+ a korábbiak) kivívtam némi figyelmet. Kaptam pár levelet a Youtube-tól, amiben jelzik, hogy bizonyára elkerülte a figyelmemet a forrásom és lehet nem teljesen jogtíszták a hanganyagok ilyen módon közölve. De nem haragszanak... Még
A hotmail annak rendje és módja szerint a megfelelő helyre továbbította a levelemet (Junk mappa).
Amúgy ezt írták:
Hát nem tündériek?
"Dear Mikromanus,Your video "Diablo 3 - Inferno Act 3 run", may have content that is owned or licensed by Koch Entertainment, but it’s still available on YouTube! In some cases, ads may appear next to it.
This claim is not penalizing your account status. Visit your Copyright Notice page for more details on the policy applied to your video.
Sincerely,
- The YouTube Team"Van még 3 másik jogtulajdonos is. Ezek nagyon követik a saját lapjaikon fellelhető anyagot. Amit benyomtam az is onnan ment
Ha te nem kaptál ilyet userxy, akkor össze kell magad kapnod. Nem elég ismertek a forrásaid
[ Szerkesztve ]
-
drk88
senior tag
válasz KonzolKartel #4413 üzenetére
dh-val is meglehet csinálni még olcsóbban!
-
DeckardCain
senior tag
válasz KonzolKartel #4413 üzenetére
Csinálj ilyet wizard-dal Esélyes...
-
őstag
A "nem" OP barbár.
Barbár gear egy millából = Inferno act3Telefonon gyorsabban elérsz: 06705213007
-
Thrawn
félisten
válasz Chiller #4410 üzenetére
Zunimassa's Journey's % poison damage works the same way.
Én az íjvásárlást ott csesztem el először, hogy Holy dmg-st vettem (ezért), pedig az nem számolódik bele sehogysem. Ha +min/max dmg van a fegyveren (vagy egyéb más cuccon) az viszont beleszámít.
szerk: And Tal-Rasha's set bonuses work the same way.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
thesound
addikt
A diablo.incgamers mióta bejelentett támadó webhely?
Vannak a léleknek régiói, melyekbe csak a zene világít be. - Kodály Zoltán
-
Chiller
őstag
Ez szép levezetés, csak nem ez volt a kérdés
Tehát a triumvirate/inna/zunimassa damage affixei:
adds to poison / holy / arcane / fire / lightning damage permanensen minden sebzésre érvényesek, vagy csak a fegyverben (varázslatban) lévő damage-t szorozza fel?Szemléltetve:
Van 1 fegyverem, csak physical damage van rajta, mellette ott a triumvirate, és a lábamon a zunimassa cipő poison-nal.
DE viszont csak és kizárólag frost buliddel játszok, tehát nincs arcane torrent/hydra, meteor, semmi tűz, villám, méregsebzés, csak physical és frost.
Így is megkapom a DPS bónuszt, és több lesz a sebzésem, vagy így lópikulát sem ér a triumvirate/zuni cipő?[ Szerkesztve ]
-
Thrawn
félisten
válasz Chiller #4406 üzenetére
Én az Inna szett +x% Holy dmg miatt keresgéltem ezután, ez a megoldás.
-
Chiller
őstag
válasz Dadan01 #4397 üzenetére
Az adds x% to holy/fire/stb damage az közvetlenül a dpst növeli, függetlenül milyen vegyverrel/skillel támadsz vagy rendelkezel. Magyarul a dpst növeli direktben.
Ezek szerint a triumvirate alapjáraton megnöveli minden varázslat sebzését 16%-al?
Ugye az van rajta, hogy adds fire+lightning+arcane damage 5-6%.
Ha jól értem, akkor ez olyan, mintha lenne rajta +16% AS. Legalábbis a DPS-t annyival nyomja fel.
[ Szerkesztve ]
-
-
drk88
senior tag
Most esett egy gladiator kezes.. XDDDDDDD
-
Mrdevil
addikt
válasz R3ĐßuŁŁ #4393 üzenetére
Pont én is tegnap kaptam MEGINT egy ilyen gladiator csoda kesztyűt.
Megfigyeltem, hogy a kaki barnákból legalább kidob 2,3DB-ot. Van, hogy egymás után, viszont azt már ki tudom érezni, hogy kb mikor esik barna, nagyjából mindig ugyanakkor. Egy para szint alatt szokott esni egy, méghozzá a szint végére, vagy a másik szint elejére.-{PoH}- Patriots of Hungary - Tatyla and Friends ( TaF ) Hardcore PS5 klán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest