Új hozzászólás Aktív témák

  • mikromanus

    veterán

    válasz Pekkk #4454 üzenetére

    Nem tudom, hogy a rengésszám függ-e az AS-től. A leírásban csak annyi van, hogy 60% damot ad másodpercenként. Ez alapján ha többször is üt akkor se sebez többet. (Kivéve ha félreértettem és rengésenként 60%)
    A kétkezes fegyver egyszeri nagy damot visz be, de kevesebbet tudsz támadni. Ha nagyobb az élete az ellenfeleidnek, akkor hasznos lehet, de mivel kevesebb a támadás, kevesebb az utórengés, így kevesebb lesz a fury töltő critelés is.
    Az én buildemben Sprint is van, meg szeretem az ellent is gyepálni alaptámadással. Nem nagyon lehet fury szűkös helyzet :C
    Az előző patchben kicsit más volt a skillezés, kisebb volt a DPS. Ott folyamatos seismic spamelés volt. NAgyon jól működik az is önmagában. Ez 1.0.5-re nézve igéretes, mert ott magasabb MP-n lesz élete dögivel az ellennek.

    (#4456) userxy
    A seismic és a rend együtt elég pazarlásnak tűnik. Egyik helyett lehetne valami kiáltás, vagy valami taktikai skill (sprint, vagy leap), ami így kiszorul.

    [ Szerkesztve ]

    Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus

Új hozzászólás Aktív témák