Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikromanus
veterán
-
Thrawn
félisten
válasz mikromanus #49039 üzenetére
Jaja, úgy mint vmelyik este a permastun-style cluster buildnél, mi?
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
tPedro_
őstag
válasz mikromanus #49044 üzenetére
Jo az kell az!
-
-
törölt tag
Üdv!
Paragon pontoknál, mire jó az area damage?
-
kornel76
aktív tag
válasz Sirandrish #49035 üzenetére
A legszebb az mikor beránt egy körbefalazott területre a méregtócsába, ami alá még be is gyújtottak és/vagy a 4 diszkónyaláb ott pörög(Igaz ehhez kell 2 pack de simán összejöhet .... ) nah oda kellene a táffnesz meg az EHP lehetőleg külön külön 1,5 milla .
Szerk: igaz ez a szitu a 2.0 előtt is a torkosborz kategóriába tartozott de most hatványozva érzem a deep throatot .
[ Szerkesztve ]
DIABLO 3 BattleTag: HelldogHun#2707 <Hurkak> / Mechwarrior Online : HelldogHun / SW Battlefront 2 - H3LLD0G-HUN
-
mikromanus
veterán
válasz Sirandrish #49037 üzenetére
Erre elég a smoke screen is. Az élettöltés is a gyengéknek való. Egy kis life regen (amit a templar ad) azt' mehet a csapatás T-akármennyin.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ChromeX
addikt
Amúgy ebben az új patchben itemeket mar nem is lehet tradelni?
-
-
Thrawn
félisten
válasz Sirandrish #49035 üzenetére
Nyomjad a Shadow Powert ha beránt... Oh wait...
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Sirandrish
legenda
válasz Rayner #49034 üzenetére
Nekem a rángatós elitek a kedvenceim..hiába maradsz tőle távol..ő épp úgy gondolja hogy "óó léccives gyere már ide 12 éppen felrobbanó moltenbe"
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Rayner
őstag
válasz Sirandrish #49033 üzenetére
Húúú ne is mondd az elitek nagyon gecik lettek 2.0ban főleg a waller!!! van hogy 5 perc mire közelébe tudok menni simán olyan mint a jailer csak rosszabb... ez is nerf gyanús amúgy, már van róla sírás
-
Sirandrish
legenda
válasz ReFleXx #49024 üzenetére
Nálunk is van ráncigálós monk aki a mobokat távol is tartja.
Csak sajna az eliteknek nem kell melletted lennie ahhoz hogy elnyomjon 30 fagyit meg 22 arcane sugarat mindezt úgy hogy egy fél négyzetméteres helyre falazEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
tPedro_
őstag
válasz granini #49028 üzenetére
Viszont lehetne egy olyan opcio is (hasonloan mint a WoW-ban), hogy ki lehessen valasztani, melyik karakternek essen a loot. En pl szeretek barbarral rohangalni, de kozben jo lenne cuccokat talalni a DN-nak is. Ilyenkor csak kipipalhatnam az opciot es str cucc helyett, dex esne.
Be is irom a suggestion forumra, ha jol remlik van ilyen. -
granini
őstag
válasz szallasi007 #49022 üzenetére
Vilag szegyene az a csavo..
Ostoba bunko csak jo helyre szuletett.. az ilyeneket dobtuk eloszor a tabortuzre annak idejen....<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
granini
őstag
válasz Gorneck #49021 üzenetére
Ez szerintem nem akkora drama.. a smart drop lenyege valahol az lenne hogy olyan stattal essen cucc (meg olyan skill bonusszal) amit hasznalsz. En talaltam monkkal meg barbival olyan kardot amin 460 int volt a roll, de 10-bol 7-8x az a jellemzo stat ami az adott karakternek jo.
Ne vard hogy vegig WD-vel farmolva elobb utobb a barbarod is feloltozteted.. Meg igazabol 2-2 kaszt van (RoS utan plane..) minden statra, szoval ha nem nezzuk a kifejezetten class specific bonuszokat, akkor barbar-kruszi, DH-monk, Wizz-WD nyugodtan farmolhat egymasnak cuccot ahogy eddig is..
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
ReFleXx
addikt
válasz killerjohn #49008 üzenetére
Nagy az archon CD-je de ha aktiva akkor nagyon aprit.
Két dolog miatt van benn azoknal akikkel én játszom (pl Edge is)
1. CotA-zunk, a cave kipucolásának végéig szinte kitart az archon ha jó a csapat
2. 3 Wiz + Monk felállás van, akkor sima farmon is jó lehet, ha okosan van hasznalva az archon, akkor minden elit groupra jar min 1-2 archonos wiz, amivel gyorsan lelehet apritani meg T6-on is, a többi skill meg elegendő a trashek abálására, a monk-os palm nagyban segít.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
DjDanee87
addikt
válasz szallasi007 #49022 üzenetére
Valamit rosszul csinálsz, előfizetni nem kötelező egyik twitch csatornára sem ha nézni akarod, csak opció.
-
ReFleXx
addikt
válasz Sirandrish #48993 üzenetére
Az EHP-rol én gondoskodom azzal hogy nem engedem közelükbe a mobokat
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
mikromanus
veterán
válasz Gorneck #49021 üzenetére
Eddig meg az volt a baj, hogy más karakterre estek a cuccok. Van akinek semmi se elég jó?
(#49022) szallasi007
A "nagy" streamerek feliratkozásra suskát kérnek. Tőlem nem kapják meg.
Annyi esetleg az előnye, hogy belenézhetsz a korábbi streamjeikbe. Azokban már lehet léptetni is a képet és kevesebbet kell nézni azokat a részeket amikor épp az orrából bányássza ki a loot-otAz én streamem ingyenes. nyugodtan iratkozzatok fel rá. nehogy már czpitti kedveltebb legyen!
Ma este megy a multishot DH rohangászás. Magasabb Tormenten kicsit zsenge, de nagyon muris. Azért nagyon látszik az alap 360% dam és a többi "favorit" skill 500+% damja közti különbség. Elég jól működött mindenütt, csak kb 0 élettöltésem van, aminéha picit érzékennyé teszi (ultrahiperszuper-hangsebességfeletti-fas elitnél magas t szinten pl).
Alacsony szinten semmi se olyan kemény mint az emós felhőlövő bajnok.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
szallasi007
őstag
Gondoltam hogy belenézek a fikaevő kingkongor streamjébe twitch-en de mindenhol azt írja, hogy adjak neki 5 dolcsit és akkor royal family tag leszek és nézhetem az okosságos fejét. Ez most komoly és tényleg ennyire lóvéra megy a gyerek vagy én bénázok valamit?
-
őstag
Vicces, hogy egyetlen igazán jó item esik és az is strel (int helyett).
-
Kicsimix
őstag
válasz killerjohn #49014 üzenetére
Nem ismerem a játékstílusod de én sem 100k val rohangálok. Ha nem is mindegyiknél de legalább minden 2.-nál el tudom nyomni.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Kicsimix
őstag
Miert lenne 4-ből 1? Magas T szinten nem érsz el 2 perc alatt legtöbbször a következő elitig rendes játékkal.. Teljesen jó az archon most is.
...Kockázat nélkül nincs vereség... : ------------)
-
Phobion
őstag
Van itt csapat aki szokott überezni?
-
mikromanus
veterán
Nem érted a logikát. HA minden negyedikre jut csak archon, akkor aaz ideális csapat a 4 wizard. Így mindegyik elitre jut egy archon aki a másik 3 inaktív archon helyett is simán lenyomja. Erős logika, hát nem?
Más: Ápkoming hotfikszisz:
"•Shadow Vermin that spawn during the Iskatu encounter will no longer provide experience, consistent with those spawned during the first phase.Barbarian
•Threatening Shout - Grim Harvest: Will no longer generate treasure on monsters that are not intended to generate treasure."A koromfoltok tehát tényleg bugosak és adnak XP-t. Hm...
A barbárt azért csak nerfelik még egy picit. Nehogy má' izombul jöjjön a loot![ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz warcat #49002 üzenetére
Jön a hétvége. Majd ma este vagy szombaton bedobom a játékravalót, aztán megveszem ojróé' a kieget. Remélem lesz ez 5 ojró/ 50 misi is!
(#49006) nightmare13 + (#49007) Gorneck23 +(#49009) proci985
Upsz. Ez jó kör volt czpittinek.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
czpitti
senior tag
válasz Sirandrish #48972 üzenetére
A loh miatt irja azt a brutál plusszt tuttynesszre.
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Edge
veterán
válasz killerjohn #48998 üzenetére
Partiban kevésbé, pláne ha van monk az nagyon zsír akkor csak a dpst kell tolni azt hali.
Sirandrish: Dominancet eddig csak bétában próbáltam de annyit nerfeltek rajta hogy nem gondoltam volna róla hogy okés most.
abéla:
én sokat teszteltem a disintegratet, hogy melyik rúna a legjobb és szerintem egyértelműen a chaos nexus.
Lehet hogy az Intensity nagy dpst ad le + ha utána archonozol a mobokon lévő -15% arcane az hasznos, de a chaos nexus több dpsre képes adott idő alatt, eleve a fő nyaláb az 511% és a kisebbek azok 144% namost ha belenyomod tömegbe akkor sok mobot ér a főnyaláb és a mellék nyaláb is érheti ugyanazt a mobot, ekkor 511+144% damot kap be a mob... simán critelek 5M felett. Intensity-vel criteltem már 7M felett is de az csak az egy vonalban lévő mobokra képes ennyit leadni, míg chaos nexus az mindent autoaimol és csak a fő nyalábot kell rávinni még a mobokra pluszba a végeredménye pedig a gyorsabban olvadó mobok. Ha e mellé még temporal fluxozol is az nagyon baba dolog
szerk: ha túl nagy az as-ed akkor vigyázz disintegrate sokkal hamarabb megeszi az ap-t olyankor.[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
warcat
veterán
Azért ez kezd meredek lenni, 4.55 euró 50 milla arany
Jól jönne most pár milliárd elfekvőbenEA: It's in the crate!
-
abéla
senior tag
LézerWizák tanácsát kérném:
disintegrate converg. runa procrátája 0,33, szemben az intensify 0,5-ével (ha jók az értesüléseim), mégis szinte azonos a crit(kijelezve sárgával, single zombikon tesztelve).
Létezik hogy a convergance 2x szorzóval bír proc terén a két sugár miatt?Chaos nexus "rész"nyaláb proc-a mennyi mostanában? Csak mert a fő sugár 0,55 értéke nem rossz önmagában sem.
new build : archon-t kiváltva egy gyak állandó +10% dmg-gel a cold blood formájában, lévén hogy a blizzard Snowbound vlmi 13AP.
4. passzívnak meg vagy blur vagy ha közben az APOC19-ről 10-re esik (durva helm/OH beesik) Astral Pr.Esetleges töltéshez Surge of P. kiváló: 0,5 proc + 1 AP on Hit és ami nagyon fontos: bazi gyors a cast, magic missile, shock pulse-hoz képest + messze hord (vs spectral blade)
A fenti buldben még a disintegrate runája kérdés (conv./chaos/intens).
Ja AP töltéshez, LoH-hoz: disint. tick rate breakpoint: AS:2,22-2,500 7,5 tick/s; AS:2,501-2,857 8,57tick/s;
szóval érdemes 2,501-nél jobb AS-t összehozniszerk: Andrish után szabadon: 4. passzív Blur helyett mehet dominance is (bár ahogy érzem, az elitek sokkal keményebbek a fehérséghez képest + szenyó affixek, és ugye oda meg nem sokat ér a dominance... )
[ Szerkesztve ]
hootka!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fehérbe csomagolva: Acer Nitro V 14 notebook
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest