-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz DjDanee87 #51597 üzenetére
szvsz ilyen kulcsberegisztrálós játékoknál totál értelmetlen az éjféli launchparty és sok embernek inkább nyűg, mint öröm (nem számítva a boltosokat, akik gondolom szidják is nagyátlagban az egészet)
ha indulás előtti nap elvihető lenne boltokból a játék, mindenki magánál tudhatná, nem szívná a fogát, hogy most milyen tömegközlekedési eszközzel jut el érte az éjszaka közepén (ha nincs pl kocsija), beregisztrálná előre a kulcsot, majd rákészülhetne és éjfélkor már kezdhetne is játszani... mert az emberek nagyja szvsz nem a banzájért megy oda éjfélre, hanem kimondottan a játékért, amit mielőbb el is szeretne kezdeni
...vagy csak én lennék ennyire vén/lusta, hogy így látom?
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
DjDanee87
addikt
Sry, Lejárt a szerkesztési idő.
Ha nem kaptam mostanában emailt a Cdgalaxistól akkor aggódnom kellene? Még február 26.án tendeltem meg akkor kaptam olyat aminek a tárgya csomagindítási visszajelzés, de azóta semmit. Pedig úgy emlékszem szoktak küldeni egyet, hogy átadták a futárnak.
-
krokk
senior tag
no offense, de: inkább félreértésnek nevezném... nem azt kérdezted, hogy reggel 7kor nyitva vannak-e. éjfél után 1-2órát nyitva vannak ilyenkor aztán utána ma már a szokásos időben.
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
oxox
addikt
cd galaxis beszopatott...irtak, hogy ejfeltol nyitva vannak, gondoltam akkor reggel melo elott bemegyek erte....hat zarva voltak 7-kor. irtam nekik, hogy ma delutan 17-ig kihozhatjak, ha nem akkor felejtsenek el.
szerencsere talaltam egy masik helyet ahol van keszleten....Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
krokk
senior tag
válasz Valkűr #51579 üzenetére
cd galaxistól kaptál elvileg csomag azonosítót és azzal glsnél rá lehet keresni (levélben ott a link is)
nekem pl már ma reggel átadták kézbesítésre.
pillants rá hátha már ma megkapod[ Szerkesztve ]
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
warcat
veterán
Hm,nem lehet hogy az archon melee ütése kicsit bugos?Csak mert torment 1 en ugyan,de 2-3 ütésböl kinyirja a wretched mothert.
EA: It's in the crate!
-
headhunter86
senior tag
Sziasztok,
Küldtem invite-ot a klánba. Majd visszaigazoltok. HeadHunter néven vagyok.
-
Amur
addikt
válasz #13110016 #51580 üzenetére
Itt a barbi kari lapja:
konen
semmi extra,nem egy csúcsbarbi (T4-et bírt haladósan 60-on)
WOTB helyett raktam be az avalanche-ot.
HOTA barbinak jó, mert az eszi a fury-t,így hamar viiszatölt az avalanche.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
akela91
addikt
-
tPedro_
őstag
En csak ma melo utan megyek a CE-ert iponba, aztan este game amig ki nem dolok.
A cel lvl70/act5, aztan johet a crusader. -
Lokids
addikt
El lehet érni lvl 70-et a Boss előtt? Vagy meg kell állni kicsit szintezni?
[ Szerkesztve ]
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
DjDanee87
addikt
válasz akela91 #51577 üzenetére
Azon a legnagyobb szinten, ami még nem megerőltető, ahol nem halsz meg eliteltől sem. Ez változó lehet, mert hellfire ring, magas paragon szint és elraktározott csökkentett lvl req. cuccok segítséget jyújthatnak. Ha megy, nézheted akár tormenten, aztán ha egyszer bedurvul bármikor leveheted a nehézséget akár a játékon belül is.
-
Valkűr
addikt
CD galaxis nekem szerdát ígért, szóval én türelmesen várok még
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
akela91
addikt
Üdv Újra. Crusaderrel lvl1-től milyen szinten érdemes menni, hogy gyorsan fejlődjek? (Expert megy simán)
-
Amur
addikt
A barbi Avalanche képessége nagyon bejön! Pláne a 62-es lávás runával!
Alapból 4400%-os sebzése a lávának,plusz szerintem így már a fire képességre ható bónuszok is boostolják!
Lehet a tömeget aprítani,és minden elköltött 25(?) fury 1 mp-el csökkenti az amúgy sem hosszú 30mp-es cooldownját!Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
pr0bi
senior tag
Egész jó ez a pikpakpontos szolgáltatás, merem állítani gyorsabb mint a futár, már reggel 8 után jött a mail, hogy átvehetem. Hosszú lesz ez a nap
-
Infranyuszi
aktív tag
Megjött a RoS CE-m, nagyon örülök!
jó nagy pósztert kaptam hozzá, nem bontottam még ki mert nem akarom itt a melóhelyen ..majd otthon az ágybanA konzolokszervizétől rendeltem el - nagyon gyorsak, pontosak és nagyon türelmesek a hülye vevőkkel - viszont egy dolgot nem értek. Tegnap a launchpartyn kisorsoltak 100 ajándékot, amit elvileg a csomaghoz csatolnak és úgy küldik el a nyerteseknek, ha nyernek .. viszont .. nekem már tegnap reggel jelzett a futár és a kszervize is, hogy átadták a csomagomat a futárnak. (illetve hogy a futár megkapta). Szóval reggel átadták, a sorsolás viszont este volt .. akkor hogy van ez? És jelezném,hogy nem az a bajom,hogynem nyertem -mert gondolom nem nyertem pólót - csak hogy tökre úgy tűnik, hogy esélyem se lett volna,hiszen a sorsolás elött az én csomagoamt -meg gondolom másokét is - már átadták a futárnak,hogy időben megérkezzen .. és kicsit olyan, mintha a sorsoláson nem vettünk volna mi részt. Van aki elmagyarázná nekem, mint hülyének,hogy hogy megy ez ? vagy mit nem értek ?
-
Lokids
addikt
Én még emailt sem kaptam a konzolokszervize-től. Pedig minden ismerős kapott, hogy a futár megkapta, szállítják. sőt votl aki már meg is kapta.
Én meg egy szaros emailt sem.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
mcsabee
senior tag
válasz #13110016 #51563 üzenetére
Nem tudom, hogy D3-ba miképp fog működni, de D2-ben az nyerte meg az adott ladder szezont, aki leghamarabb elérte a 99-es szintet. Bizonyos időközként a karakterek átkerülnek non-ladderbe, hogy aztán új szezon induljon. Ha úgy tetszik, ez a Diablo PVM bajnoksága. Lesznek majd ladder only cuccok, amiket csak ott lehet megszerezni.
Én már beleuntam a játékba, ezen ez a kevéske új tartalom sem tud segíteni, de ha bizonyos időközönként (mondjuk a D2-ben most fél év) mindent előröl kell kezdeni, az új kihívások elé állít, ami miatt megvenném a kiegészítőt is.
Persze ez csak én vagyok, sokan nem szeretik, mert ha ladderezni akarnak, akkor bizonyos időközönként újra kell kezdeni a játékot, a nulláról.
Stay a while and listen...
-
trufa12
addikt
Mindenkinek dropban gazdag heteket kívánok... Nekem is hozhatná már a futár...
Lehet leült hentelni picit???Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Amur
addikt
ezek a marquise gémek T1-en is esnek már vagy feljebb kell vennem kicsit? (vagy el kell érnem még a 70-es szintet?)
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
warcat
veterán
Ejj ez a random, másfél órán át semmi aztán 1 perc alatt legendary recept + wizard hat...
-
Amur
addikt
g2a-nál kicsit káosz volt éjfélkor(nem csodálom így utólag,de akkor elég pipa voltam).
Irtam is nekik egy mailt, hogy ok nem kaptam meg éjfélre a kódot ahogy igérték,de ha reggel 8-ra nincs kód akkor kérem vissza a pénzt.
(legalább aludtam a 13 órás műszak után,végül is nem is bánom, ma meg szabadnap amúgy is).
Reggel 2 email várt:
egyikben a kód,
másikban pedig egy rövid válasz hogy miért nem kaptam kódot:
You did'nt buy it!
Este tomboltam volna, most csak hangosan felröhögtem!
Jó hogy tudják ki fizetett és ki nem, így tényleg ki lehet küldeni a kódokat..
Nem baj, redeem megvolt, gyerekeket elvittem a suliba,párom elment dolgozni,kutyát kivittem sétálni.
2 kávét lehúztam, zene bekészítve a henteléshez, indulhat a móka![ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
P00By
nagyúr
Látom zajlik az élet Jó szar a drop
(#51558) mephi666: Ha jól emlékszem a sima játéké is olyan volt
[ Szerkesztve ]
-
mephi666
nagyúr
válasz mcsabee #51557 üzenetére
olyannak tűnik, mint amilyeneket ilyen piaci ócska videójátékok magyarított tokjain láttam
#51559: hát igen, nem is nagyon tetszik
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
őstag
Iceakosnál csak én nem kaptam kulcsot? Pedig az volt a honlapon, hogy még start előtt megkapjuk... elég morcos vagyok. De főleg magamra, hogy nem us storeon vettem.
-
mephi666
nagyúr
szerintem lvl70en több xp-t ad az ellen, emiatt én nem várnék (összefarmolsz most mondjuk p180 körül óránként egy szintet, lehet 70en ennyi idő alatt 3 is összejön csak abból gondolom, hogy ha a chart nem hazudik, akkor p800ig p0->200 kb 1-2%-a az egésznek)
én is players.hu-ról vettem a játékot, tegnap reggel 7kor érdeklődtem emailben, hogy mikor számíthatok rá: 10:08kor (elvileg 10kor kezdenek dolgozni) jött a válasz, hogy megjelenésig TUTI megkapom, de konkrétabban sajnos nem tudnak és 15:30 körül meg is kaptam reggel csak 1 órám volt játszani, hullanak a marci gemek, mint a rosseb, első ládából windforce ugrott a nyakamba kb 10 másodperccel indulás után (lvl60 természetesen) ...jó lesz ez a játék sztorit megpróbálom végigverni t1-en, aztán jöhet az adventure mód... teljes lesz a d3 ros-al, mint anno a d2 a lod-dal
ui: nem bánom, hogy nem dobozosan lett meg, mert ismerős mutatta a magyar borítót és fél órán át sírtam... keresztes hadjárat, nézz szembe a halállal, stb
ui2: le is generáltam név miatt a 2 crusadert... a nő HammerDatAss, figura AssGardian lett
[ Szerkesztve ]
-
nofi
addikt
Az adventure mód account, vagy karakter specifikus?
Xbox GT: nozsolt
-
trufa12
addikt
válasz maross #51518 üzenetére
Nekem 9300 ft szállítással
Megér annyit, a sok szemét mellett ez azért annyira nem gáz, főleg hogy kiegészítésről van szó...
Nem tudom mit van úgy oda mindenki, diablo 2 höz csak 1 kieg jelent meg 7 év alatt .....
És még akkor sem volt az igazi majd sok sok időre rá érte el a végleges formáját , aztán mégis imádta mindenki köztük én is...Itt meg ugyebár állítólag nem ez volt az utolsó kiegészítés...
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
Muton
addikt
aki tudja kérem válaszoljon már
1. amíg nem adom meg a ros kódját, addig gyűjthetem az eddigi paragon szinteket?
2. ha megadom, akkor már nem módosíthatom a pontjaimat?
3. melyik új mobot/bosst és milyen szinten kell leölni fix legendért?előre is köszi!
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
Chiller
őstag
Látom a mysticelt cuccokkal nem (sem) tud mit kezdeni az armory... most már lassan tényleg ideje lenne gatyába rázni... és lehetőleg ingame armoryt is csinálni.
Ja és még azt, hogy enchantolásnál lehessen látni, hogy melyik milyen bónuszt ad, azaz hogy melyik a jobb, mert nem mindig egyértelmű. Például gyűrűnél az 5chc vagy 38-97dam...
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Szeszkazán #51544 üzenetére
-
Callisto
őstag
"Blizzard Entertaiment's Josh Mosqueira has just confirmed seasons, ladders and leaderboards during the live launch of event of Diablo III: Reaper of Souls."
\o/
"A wise man can learn more from a foolish question than a fool can learn from a wise answer." - Bruce Lee
-
Szeszkazán
senior tag
Valaki tudja hogy működik ez a PayPal dispute?
-
mikromanus
veterán
válasz ProEvoFan #51531 üzenetére
Én ráérős voltam. Olyan 7 óra lehetett az egész. T3-on kezdtem, aztán valamikor visszavettem T2-re, majd 67-68 körül T1-re. Kb 68-69-nél már cseréltem fegyvert, mert kezdett halványan teljesíteni az izomtibi. A végső harccal eltököltem, beraktam egy rakat védelmet, majd hagytam a fenébe és lenyomtam masteren. Elég durván tolja a boss (nem, nem spoilerezek)
HA a kezdeti mindent lenyomok - mindent felderítek mókát nyomom a végéig, akkor meglett volna szerintem a 10 óra. Bőven jó.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Thrawn
félisten
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Valkűr
addikt
-
Vistaboy
veterán
válasz front3r #51532 üzenetére
Ne abból induljatok ki, hogy mennyi ideig tart eljutni 70. szintre vagy az V. Act végére, hanem, hogy mennyi időt fogtok eltölteni a játékkal a kiegészítő megvásárlását követően. Az pedig szerintem nem pár óra lesz.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
CactuS
Arcképgyáros
Valaki esetleg tudna nekem adni egy 10-15 perces boostot így reggel 7kor? (btag-em: CactuS#2660, ha valaki megszán)
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
warcat
veterán
válasz Sirandrish #51530 üzenetére
Korai még megítélni,ne felejtsük el,hogy ezekhez a receptekhez külön-külön farmolni kell a legendary hozzávalót,a receptek legalább remélhetőleg gyakoribbak.
-
-
warcat
veterán
válasz ProEvoFan #51528 üzenetére
60ról 70-re volt két óra
Más : Confirmed: Season And Ladder Like System In First Major Content Patch In A Few Months
Közben kiesett a 70-es Sage szet receptje,ez a 3. bonusz nagyon csábító így craftolós időszakban,nem is szúrtam ki eddig:
[ Szerkesztve ]
-
-
warcat
veterán
Na,kovács,jc felfejlesztve,esett is royal ruby recept,meg ez:
Legendary wand lesz belőle,mehetek majd act 3-ba phialt farmolni hozzá
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
válasz maross #51510 üzenetére
"az meg hogy marquise lepten nyomon...nevetseges.."
Most ez esik flawless squarek helyett, ilyen egyszerű. Sajnos pont tegnap crafoltam kb. egymillióért (a kemény 6-ból, ami volt), de nem zavar túlságosan, iszonyat a game
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
SQX_Barto
addikt
válasz capafog23 #51522 üzenetére
Én már négy órája tolom, de még csak követ a Mystic, még nem pörgeti a statokat
Torment 1-en is gyenge vagyok sokszor De nem akarom lejjebb venni...
Level 65ön vagyok épp, és kb a második / harmadik küldetésnél járhatok
Minden kis helyre benézek, meg csináltam már három vagy négy mellék küldetést[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
warcat
veterán
Aki tolja Act V-öt,milyen messze van a mystic az elejétől?
-
-
warcat
veterán
Na megvan a lvl 70, nagyjából 2 óra volt egyedül,sikerült halál nélkül teljesíteni.
Úgy néz ki az act 1 eleje kényelmesen megy torment 1 en 70en,lesz egy kis farmolás mostEA: It's in the crate!
-
-
k4rL^
senior tag
Érdemes először lvl 70-re felmenni és utána Act V, vagy mindegy? Gondolom lvl 70en lvl 70es legendaryt dob a boss.
-
lvl65-on mar sikerult a wizardom fegyveret is lecserelni, 225->265damage
az meg hogy marquise lepten nyomon...nevetseges..
warcat: pont az 1200as pig stickeremet csereltem le ezt elfogadnam
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
khirill
aktív tag
na most értem haza... csináltam pár képet, de most már nem bírok magammal...
ratabyzou
-
Kanczy
veterán
Meglepő mód nem tudok belogolni
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
warcat
veterán
Na 65,kezd vicces lenni
Már nem egy legyintés amikor jön a 6 os fire chaines zombi pack,megy a fogocska
Nagyon hasznos volt a pool of reflectionök begyüjtése, paragon xp alapján adta az elérhető bonusz xp mennyiséget nem a sima szintek szerint,így 70 ig megvan a bónusz....ha nem halsz meg.EA: It's in the crate!
-
Kasya
nagyúr
A grafika sztem jobb lett..kidolgozottabb. A vid kari hűtő is bekapcsolt mostmar
A Drop eleg jo. Van gem es feher cucc is dögivel.
Na mentem aludni, mert különben reggelig itt leszekOh...kalapot emelek azok előtt akik megmondták hogy nem lesz leállás
Új hozzászólás Aktív témák
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Vicces képek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Elemlámpa, zseblámpa
- One mobilszolgáltatások
- Egérpad topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...