-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chiller
őstag
válasz headhunter86 #54127 üzenetére
Megöltek 22 goblint T2-n és egyetlen csillag (az is biztos blackthorne gatyesz)... Ez aztán a loot!
Tegnap nekünk is volt két goblincsapat, meg is öltünk vagy 15-öt ("kézzel", semmi shrine/pylon) T1-en, persze senkinek nem esett semmi belőlük.Mondtam én 0 × 100 az még mindig nulla.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz headhunter86 #54127 üzenetére
Ez nagyon epic volt
-
sith7
félisten
válasz headhunter86 #53659 üzenetére
nem azt írta, hogy jó
-
Rossi
addikt
válasz headhunter86 #53659 üzenetére
Félreértettél.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Gorneck
legenda
válasz headhunter86 #53554 üzenetére
Az sztem eléggé egyértelmű, ha van cuccod ami ad elem sebzést pluszban, akkor az csak az adott elem esetén müxik...
Ergo, ha te WDvel mész és medvével tarolsz, akkor poison sebzés kell gyűjtögetned...vagyis azt érdemes.
(#53559) locaLpatrioT: Én meg csak köpök és elporlad szépen mindenki...Néha eldurrantok 1-1 macit is. És akkor hozzátenném, hogy semmi spéci nem esett a WD-re...jahh de tegnap esett egy petes mask...oszt kb ebben ki is merült a WD lootja...pedig megjelenés óta játszom vele...
T meg nem számít...vagyis nem sokat...solozni meg Monkkal szoktam...[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
PunkZoli
aktív tag
válasz headhunter86 #53205 üzenetére
Én még azt is gondoltam, hogy az összes nevesre lesz majd random vadászat, meg, hogy ezek naponta változnak mondjuk.
Nekem van dh-m és wizardom is és messze sokkal gyorsabb felgearelni egy wizardot jó dps-re, ami mellett a sok int ad egy csomó toughnesst.
Dh-nak muszáj szinte a natalya cipő, aminek nagyon nincs alternatívája, ha akar majd 7 krit bónuszt, wizardnak legendary ice klimbere lehet, ami szintén op cucc.
A dh hoz képest a wizard egy túléő művész, könnyebb vele játszani.
Persze ennek ellenére sokkal jobban szeretek dhval játszani, csak nagyon nem esik fegyver neki, se upgrade egymilla dps fölött, toughnessről már rég lemondtam...ami kellemetlen hosszútávon, ezért játszom váltva wizarddal is. -
Wolverine
félisten
válasz headhunter86 #53205 üzenetére
Mit vártál, hogy korlátlan mennyiségű különböző bounty lesz minden actben?
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Edge
veterán
-
oxox
addikt
válasz headhunter86 #52186 üzenetére
bar jelenleg nagyon tetszik nekem is a frissites (tegnap ejelig felejtettem magam gep elott) az uj lot miatt, de mostmar azt gondolom, hogy ket+harom honap es mindenki ragja mad a kefet (kiveve azokat akik "csak" heti 4-8orat jatszanak osszesen), mert mindenkinek 2k-s fegyvere lesz, 400k+hp-val, es nem fog esni nagyon semmi ami javitana a dolgon, es azoknak akik ezzel a gondal fognak kuzdeni, azoknak meg az AH sem lesz, hogy cserebereljenek...de ne legyen igazam.
ezt a problemat pont azert nem erzed meg, mert 10mp-kent kelsz, es van hova fejlodni....nekem a hc dh-m az elmult 8szint alatt (most lvl 68) kb 5x olyan eros lett, de megsem erzem magam taposnak, es ugyan nagyon bizok a majdani lvl70-es cuccokban, de szintenkent annyira erosodnek a lenyek, hogy kelleni is fognak....mindenki farmolhat majd heteket, hogy +2-3% dmg-t kicsikarjon (nekem mondjuk lehet inkabb 3-4honap lesz, mert van egyeb dolgom is)...de mint irtam ne legyen igazam
[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
nightmare13
őstag
válasz headhunter86 #52190 üzenetére
Adventure módban akár még normalon is szerintem fog jobbakat dobni, amint megvan a 70-es karika.
Szóval no para. Ez a mértékű sebzés talán még T1-T2-n értékelhető volt a kiegig, de már ott se számított egetverőnek.
A linkelt DH-m sebzése se számít annak sajnos, akárhogy is megvan már 500k+ sebzése.WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
nightmare13
őstag
válasz headhunter86 #52186 üzenetére
Még elég gyengécskék az itemek a barbidon. Ha meglesz a 70-es szint, hamar fognak jönni a jobb cuccok, plusz használd a mysticet is az elsőre nem tökéletesnek tűnő itemeken. Bár az armoryban nem látszik, ezen a DH-n a kevésbé tökéletes kesztyűmön az area dmg helyett pörgettem ki 9 chc-t, és úgy már azért elég jóféle
Fegyverre is így raktam likat (ugye az is bugos, life on hit helyett pörgettem socketet.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz headhunter86 #13387 üzenetére
Csak Public Game-ben nincs Monster Power.
Ahhoz, hogy felvegyenek add meg a BattleTaged.
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
sith7
félisten
válasz headhunter86 #13387 üzenetére
rosszul látod ... options - ban engedélyezni kell
-
vendingo
veterán
válasz headhunter86 #13361 üzenetére
Az arany leggyorsabb módja az RMAH
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
radi8tor
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Eladó/HP ZBook 15 G5 /I7-8850H/16GB DDR4/VGA P-1000 4GB/Win 11Pro/15,6" FHD/512GB M.2NVMe!!!
- Újszerű MacBook Pro 13 M2 8GB 256GB Akku 39 ciklus dobozában közel 2év Garanciával kedvező áron HU
- Új Lenovo 16 Slim 5 WUXGA IPS Nano Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 1TB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Új Dell 15 Inspiron 3530 FHD IPS 120Hz Nano i7-1355U 5.0Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Újszerű Asus ROG Flow Z13 Touch 2in1 WUXGA 120Hz i9-12900H 16GB 1TB Nvidia RTX 3050Ti Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest