Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rizzo
aktív tag
válasz vendingo #53986 üzenetére
Az egész lényege a "Creeping Death" passzív, amivel a locust swarm, a haunt, és a piranhas féle +15% sebzés is 5 percig tart (ha visszamész a városba, vagy akár kb 2 képernyőnyi távolságra kerülsz a mobtól, akkor megáll).
Én ezzel a builddel megyek, a haunt buff nagyon jót tett. A "Fetish Sycophants" passzívval szinte állandókká válnak a kisemberek. A denevéreket a vámpíros rúnával a kisemberek "töltésére" használom. Nem kell ellenfelet találnod, a városban rátenyerelsz a spell gombjára, és mivel nem kerül manába addig tolod, amíg kész nincs a kisember hadsereg. Utána néha használgatod, hogy legyen utánpótlásoxox:
Mivel intes vagy ezért az allres "jön magától" is, én inkább az armorra gyúrtam.
[ Szerkesztve ]
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
Sirandrish
legenda
Amúgy amit Shardért veszek cucc..az lehet az új 70es set is vagy arra semmi esély?
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Gorneck
legenda
Elvileg jahh. Locust helyett majd lehet teszek egy próbát a Gargával (Wrathful Protector vagy Big Stinker) és én is betszem a Midnightot. Kíváncsi leszek, hogy aprít majd és mennyire hasznos a csapatnak.
(#53997) oxox: HC-ra én be nem tettem a lábam egy ideje...szóval nehéz bármit mondani. T1-hez, hogy biztonságos farm legyen DMGben tuti több kell. A többi még elmehet...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
oxox
addikt
kérdés:
HC-n mennyi all rest célszerü T1-re összehozni?
WD-vel (már 1500+ on vagyok, csak nem tudom, hogy erre gyurjak még, vagy mást erősitsek már inkább..) alap dmg 410k körül van, 500k körüli hp.
Gornect megköszönném mint WD guru ránéznél a karimra[ Szerkesztve ]
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
Edge
veterán
válasz GrooveHero #53994 üzenetére
Jól mondta hogy lassan mivel most épphogy átlépi a 800k-t ami egyébként így is szép egy monktól(asszem) de még messze van az 1M-tól Czpitti monkja azért már közelebb van hozzá.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Nunder
őstag
válasz GrooveHero #53994 üzenetére
Szintén zenész 610k körül vagyok buffolva, 5,4M toughness meg 300+k élet, de ha jön egy ilyen combosabb group, akkor nem sokat ér a tudományom.
“It's the job that's never started as takes longest to finish.” // blackbird3dworks.hu
-
GrooveHero
addikt
-
Ry0K3N
senior tag
Kis érdekesség. Valaki rögzítette az összes egérmozdulatot miközben felrántotta a crusaderjét lvl 70-re.
[link]"Doom fans are not like Disney fans. If doom fans don't like what you have done they burn your house down."
-
sittes79
addikt
"The bonus legendary drop rate for rifts is being increased from 25% to 100%!" loool
vótmá
-
Edge
veterán
válasz Sirandrish #53988 üzenetére
Pont ez jutott eszembe hogy hiába emelik 100%-ra a 0.0000000000001-et
De ha még nem is így van mindig lesz olyan akinek szar se esik emelhetik 1000%-ra is.DjDanee87: thx, sztem holnap vagy hétvégén programra kerül az überezés
Gorni: nekem 2 machinera való már van, de nem is kifejezetten wardenre mentem sose, ha útba esett legyaktuk azt dobot vagy sem.[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
válasz vendingo #53986 üzenetére
A passzív miatt elég sokáig rajta van a mobokon. 2-3M-val is darál, a tornádók ezt szépen tolják felfele, majd a Jade szet dob rajta egy nagyot.
De ami a lényeg, hogy a Locust, a Menőmanó, a Halacskák már bőven durva DMG-et tolnak le. A denevére fullon tartják a manát és bőven jól sebeznek.
Egy archonnal nem veszik fel a versenyt még mindig, de végre nem csak bbv/mc miatt vihetem a WD-t. És eléggé nonstop a DMG is.Ehhez még jó lenne egy Tasker és egy Cere kés ami CD-t csökkent a Fetish ütése alapján.
De ami a lényeg, hogy ezzel már végre magasabb Tn is lehet mozogni és mana gond sincs.
Gorneck#1239
-
Cadal
őstag
WD petes buildhez ha beteszem a Zombie Handler és a Midnight Feast passzívot, akkor 5 kutyusom lehet? Sorry melózok és épp ezen morfondírozok. Valaki próbálta esetleg?
-
Sirandrish
legenda
-
khirill
aktív tag
egy ismerősöm még csak most csinálta meg a staff of herding-et és - úgy vettem észre - most nem kell neki felfejleszteni a különböző nehézségi szintekre... (pedig ez anno nem is volt olcsó ) ... nekem viszont még minidg ott van a nightmarish, hellish, infernal a kovácsnál. birom az ilyet... figyeljétek meg, h ez "hibal" benne marad az idők végezetéig!
apropó: a kovácsnál mindig be kell állítgatnom a craftolható cuccoknál, h mindent mutasson. ezt nem lehet valahogy alapértelmezetté tenni nála? nem látom rendesen a listát és amúgy is bosszantó, h állandóan elállítódik legszívesebben olyan taslit leb@sznék már neki ezért...
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
zsolt1225
aktív tag
Beléptem ma az első riftbe. Arany láda: set darab, fél perc mulva mapon látom még egy unique, egy leg ring...
-
Gorneck
legenda
válasz vendingo #53972 üzenetére
Nemtom nálad mi a baj, de nekem a menőmanók 9-12M-mel darálnak (ha ezt felezem a sapim miatt, bőven több, mint nálad - vmi még se volt nálad oké a skillekkel). A locust meg szépen tickelődik a tornádóval...jó kis aoe.
(#53982) Edge: Az összes kulcs sincs meg nemhogy über kill... Nem igazán dobál a warden, ha épp arra jár az ember...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
vendingo
veterán
válasz Rayner #53980 üzenetére
Majd nekifekszek a dolognak, mert bejönne a petes build, csak kéne hozzá a sisak
Esett egy olyan ring, amitől a zombi kutyák helyett csak 1 giga zombikutyát tudok idézni, de még nem teszteltem, mert elég szarok a statok a ringen.
[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Edge
veterán
Vki itt nyomatja már az über runokat? Hányas T-n érdemes neki menni? Ok nyilván T6 de akinek már van új HF ringje az hányas T-n szerezte be?
-
DjDanee87
addikt
válasz vendingo #53978 üzenetére
Érdekes. Nekem DHval 3millió fölött critel a farkas, pedig semmi cucc nincs ami tápolná, ráadásul az csak 150% weapon dmget tud ütni, aminél gondolom gargantuan nagyobbat csap papíron.
Edge: mi tegnap mentünk T3on 3x4 alkalommal, de nagyon kell hozzá a szerencse. A ring nem lett meg senkinek ráadásul elég nagy szórás volt a dropban. Nekem összes 6db alapanyag esett a 12 lehetségesből, de volt akinek csak 2! Mellesleg nem tűnt olyan vészesnek, mehettünk volna T4en is szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Rayner
őstag
válasz vendingo #53978 üzenetére
Szerintem nem így működik.
Tegnap ment egy twitch amiben volt egy petes WD, ott a doki dögei 7-12m-t criteltek a WD meg jojózott a háttérben (T5-ön) ahogy néztem a CHD-t kell nagyon kitolni. (mivel a mostani patchben levették az 50% cap-et) garga szvsz nem kell pakliba mivel igaz hogy nagyot üt de lassú a 3-4 kutya meg 6-8 fetish viszont gyors. Másik meg hogy simán körülzárják az eliteket és azok nem tudnak mozogni[ Szerkesztve ]
-
.OM.
aktív tag
WD-vel nekem a dot-olás tetszett meg nagyon.
Haunt, locust, és spider queen egy pettel plusz spirit barrage és zombi halucik..
200k dps-sel T1 nyugis.ex .Oldman.
-
LLKobe
veterán
Üdv!
Van valami kialakult tapasztalat arról hogy mennyi dam/tough./heal kell T2 - T3-ra?
Lassan megvan a monkommal az 1M unbuff DPS, 10M toughness.
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
vendingo
veterán
válasz Gorneck #53970 üzenetére
Mindenféle petes skillt bekapcsoltam, hátha majd az állatok darálnak mint másoknak, de nem így volt.
Én is partyba voltam, a jelenlegi skill összeállításom csak össze van csapva, hard-on farmoltam fehér kesztyűt.Én is csapatban szoktam menni, de a te buildod nem jó nekem, mert akkorát ölnek a wizz-ek körülöttem, hogy mire a locust kiköpöm addigra halott minden.
Acid bomb-al szoktam nyomulni, hogy legyen esélyem ölni
Normális skillekkel megy szépen T2, csapatban meg a T3 is.A petes buildtól vártam volna egy kis változatosságot illetve a mások által említett nagy criteket, de nem jött össze.
A zuni set-re pályázok, akkor lesz az igaziCsak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Alg
veterán
válasz Thrawn #53965 üzenetére
Mondjuk csak így olvasva elég félrelrthető, elsőre én is azt hittem hogy a life 875%-át sebzi másodpercenként, aztán gondolkodtam csak hogy az nem kicsit OP lenne
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
vendingo
veterán
Tegnap próbáltam a petes buildot, de nekem nem igazán akart működni.
Beraktam minden szükséges skillt, de a kutyák 200-250-et, a garga 1-1.5 millát critelt. Ez így nagyon kevés, t1-en szenvedtem vele, ezért visszaállítottam a szokásos beállításokra, amivel végigrongyolok t2-n.
Mi lehet a baj? DokimUgyan ezekkel a cuccokkal wizz bírta a t4-et, de a t3 volt a kényelmes
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Pedro78
senior tag
-
Thrawn
félisten
válasz Pedro78 #53956 üzenetére
Ha felveszed, nem lesz többé life regened. Cserébe a life regen 875%-ával sebzi a mobokat 16 yardos körzetben. Sajnos a proc rate igen alacsony lehet, mert nem sok hasznát láttam ennek a gatyának, le is cseréltem valami hasznosabbra.
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
-
Pedro78
senior tag
válasz Sirandrish #53957 üzenetére
Ez esett az utolso horadric cache-bol, kiprobalni meg nem tudtam. 448k hp-m van, akkor ennek a masodpercenkenti sebzese 448.000*875% azaz 3.920.000/sec ?
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
MrCsiT
addikt
válasz adamkaa777 #53922 üzenetére
Szia
Esetleg nézd meg Taretor -t: nem orbos, mert - amellett, hogy én az "előző játékban" is fagyis voltam - tartom magam ahhoz, hogy a lassító/fagyasztó skillek a leghatásosabbak, mert ugye ami nem ér el, az megütni sem fog.
Így a Meteor/comet lassító skillt használom. Van nála gyorsabb, de nagyon hatékony.
A fagyis wiz OP volt, már alacsony sebzés mellett is - ha a sebessége megvolt - akármit megölt, legfeljebb, tovább tartott. Ezt én tudom, így a meteornak a viszonylag alacsony támadási sebességét is elfogadom.Mióta a Blizz volt kedves, és a Crit. mass passzív törlésével egyetlen tollvonással megölte a fagyis wizeket, egyszerűen nincs más lehetőség, ha erős skillt akarsz mint az archon.
Miért?
Mert a legdurvábban sebző skillje a wiz-nek. Az általam használt "Pure Power" archon rúna bár sebzést nem növel, de a cd-je 100 mp-re csökken a skillnek az alap 120mp-ről, és ha még van(nak) rajtad -CD tulajdonsággal is bíró ruhadarabok, akkor méginkább kezelhetővé válik ez a skill. A lassúsága ellenére az erejéről sokat elmond, hogy minden wiz mehetne +2 tormenttel feljebb, ha végtelen archonja lenneHa az sem jön be, amit írtam, és az sem, amit használtál, akkor -2 szintet kell venned, és Masteren - esetleg T1-en - kb. akármivel ölhetsz, ha már van 400k+ dps-ed. Jelenleg ezek a legjobb megoldások, szerintem.
Ha egyedül mész, és a kísérődnek - nálam Enchantess (encsi) van - tudsz adni fagyasztós fegyvert és amut (Taretor wizem encsijén ezek vannak, karakterlapon nézd meg) ,. akkor kb. 20% eséllyel fagyaszt, ami a gyakorlatban nagyon jól használható.(nem mellesleg, ha nem rontotta el a Blizz, régebben a kísérőre tett HF ring is adott +tapasztalati pontot, tehát most is kellene, hogy adjon.)
[ Szerkesztve ]
"Nekem a "link" egy hivatkozás legyen, ne egy ember ?!" - by Mr.CsiT
-
Sirandrish
legenda
válasz Pedro78 #53956 üzenetére
Nem azt jelenti hogy ha az enemy 16yardon belül van akkor nem regenel? Tehát ha nincs senki a közeledben akkor regenel.
Bár lehet tök nagy baromságot mondtam, de én így értelmezem
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Pedro78
senior tag
Reggelt. Na most akkor ez a gatyo regeneral vagy nem regeneral?
[ Szerkesztve ]
Bnet : Pedrochen#21774 - Steam-Origin : -tRs-Pedro - Epic : Pedrochen
-
0Li
senior tag
Valami hivatalos kék hogy mi ez a maintenance?
-
k4rL^
senior tag
-
warcat
veterán
Ehh,a peteket tuti visszanerfelik,még extra gear nélkül is OP-k.Ha kiesik pl a WD maszk akkor meg megállíthatatlanok
EA: It's in the crate!
-
Buddhha
tag
Sziasztok!
Próbállak titeket folyton utólérni az olvasással, de a két nap alatti négyszáz hsz-t nehéz követni..
Amiért írok: Nagy öröm ért a minap... A DH-mat húztuk haverokkal, amikor is a lenti amulet esett...További boldog lootot mindenkinek!
Üdv!
Buddhha#2122[ Szerkesztve ]
----O---- Infrablútut van-e benne??? ----O---- I'm hard as a rock, and wise as a mountain!
-
Bahama
aktív tag
válasz thomeef #53946 üzenetére
Most néztem én is, úja full mara gearben.
És ami miatt nagyon hatékony lett, az a CHD cap eltörlése.
Így már a sentry cluster is 15 millát tud lőni egyébként.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Phobion
őstag
Valaki talált javulást, új buildet Crusadernek? Szerintem csak rosszabb lett.
-
Bahama
aktív tag
válasz Assdak #53939 üzenetére
Látom, tényleg nem rossz, viszont tényleg kb az egész geart erre kéne kialakítani.
És bár én is DH vagyok, de az hogy az SS nem resetel a sentryre az szerintem nem helyes.
És ezt szerintem javítani fogják. Az azért elég erős hogy egy cuccra sem kell a chc...Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
LLKobe
veterán
Volt valami monkot érintő nerf a mai patch-ben? Tegnap mikor kiléptem 12k+ healingem volt. Most van 7700. Pedig semmi sem változott a karakteremen
Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!
-
Assdak
őstag
válasz Bahama #53938 üzenetére
Nincs értelme a 6 set bonusznak, és a build alapján nem is hatékony. Kell ugye a Garwulf és a TaT.
A lényeg, hogy Dex,CD,AS legyen stackelve. CHC egyáltalán nem kell, ahelyett mehet VIT/AR. Így viszonylag egyszerűbb Toughnesst építeni, a Sentry-k és a Petek, mégis apritanak. Érdemes megnézni Twitch en hogy olnek vele T 4-5 kornyeken. -
Bahama
aktív tag
válasz Assdak #53937 üzenetére
Értem én SS-ről van szó, én is kipróbáltam, és igen jópofa "trükk" ez. De én pedig azt mondtam, hogy ha erre még rárakod a mara bónuszt, akkor sem lesz annyira hatékony, mintha tisztán elemental skill %-ra mennél.
De lehet hogy nincs igazam.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
Bahama
aktív tag
válasz Assdak #53927 üzenetére
Ez így mind szép és jó, csak pl ha az a sentry clustert lő, az 10%-t sem sebez ahhoz képest amit a karakter lő. És azt kb minden 10.re lővi. A többi hatred spenderrel sem jobb a helyzet. Csak azokat sűrűbben lövi.
Gondolom a hatred cost-tól függ. Sajnos jelen pillanatban értelmetlen sentryt használni. Max a 15% defense bubisat.Kerüld a pusztán a vita kedvéért, erõteljes érzelmi töltettel ellátott, sokszor az észérveket nélkülözõ, témához inkább csak lazán kapcsolódó hozzászólásokat, melyek inkább exhibicionistán öncélúak, mint konstruktívak a közösség felé!
-
vhunor
őstag
válasz GrooveHero #53934 üzenetére
Reaper's Fear első kraft: firedam (16%), armor, liferegen, és még valami random fos. Ezért érdemes szopni.
-
GrooveHero
addikt
Act 3 bounty, stonefront, két super unique, két leg material, 2x ua. 10 percen belül.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Assdak
őstag
válasz vendingo #53926 üzenetére
A petek/sentry-knél a karakteren lévő chd is skálázódik. Emellett megszűnt az 50% os chc cap.
Így most pl egy DH az SS passival ha nem üt, akkor folyamat 100% chc vel osztja a dmg-et a Sentrykkel.
Erre jön rá hogy megfelelő gearben 3 farkassal+a többi pettel, és 5 Sentryvel tudja leadni a dmgt. -
JSaN
addikt
Azert ez a petes chd buff nem semmi, splinteres kopocsovel kopok 1,5misit dartsonkent, addig a kis fetiseim kapasbol 3-4m kopoznek. Gargantuan es a dogokrol nem is beszelek, verik az 5-10 milliokat atlag. Csak a prianhas krokot viszem, minden mas pet. Es igy elsosorban poison dartsal siman haladosan halal nelkul viszem T2 solo rifteket.
Felek vissza nerfelik, mert dh petjei meg durvabbak.Steam profile: https://steamcommunity.com/id/1106198411061984/
-
Joezyka
senior tag
Sajnos ilyen cuccokat találtam eddig Paragon szintnél is mindent crit-hit-re raktam, pont ezért, meg az engergy shildnél is azért raktam be a crit-es runát. de akkor figyelek hogy ha találok olyan cuccot akkor azt részesítsem előnyben. addig meg akkor farmolok amíg csak tudok.
a gemet kicseréltem zöldre, és +11k dmg kapásból. köszi a tippet.
Trufa12, ezen vagyok, sok receptet találok szerencsére, csak több mint a fele vagy a többi karaktereknek jó, vagy low lvl-es itemet lehet belőle csinálni. De a remény hal meg utoljára!
Ha szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
adamkaa777
senior tag
Eddig t2-3 riftet farmoltam orbos wizzel. Tudna mondani valaki egy alternatív hasonló erejű buildet ? Cd-s archon nem jön be .
El. Psy. Congroo.
-
Zan
aktív tag
válasz Joezyka #53918 üzenetére
Elsőre, ami feltűnt, hogy a critica hit chance bizony nem nagyon ismert fogalom a wizzardod számára! Ezen könnyen segíthetsz. Keress olyan gyűrűt, amin inkább az van, nem pedig attack speed. Ha ezt teszed és mellé egy chd-s (zöld) követ teszel a fegyverbe, mári meg fogok kb. duplázni a dmg-t, ami már szépen fog irtani az alapjátékban. Aztán természetesen a kiegben kukázhatod majd az egész gear-t, mert lvl 70-re sokkal jjobb cuccok fognak hullani, amivel majd meglesz már az "alapnak" mondható 500k unbuff! GG!
Minél jobb, annál jobb!
-
Joezyka
senior tag
Sziasztok!
Eléggé újnak mondhatom magam a D3 világában és csak most találtam rá erre a topicra. Van egy kis wizardom [link] ezzel kezdtem és ezt szeretném magasabb szintre emelni. Olvastam hogy wizardnak 500k-s sebzés az kb "alapnak" számít, hát nekem minden buffal van 169k ... Ahogy olvasgattam pár helyen, jobb cuccokra (pl szett cuccokra) csak úgy tehetek szert ha szépen nyomom a köröket a legmagasabb szinten ahol tudom orrvérzésig és várom a csodát? (nálam ez T1-T2).
Ezen kívül builddel kapcsolatos véleményeket szívesen látok, ha valaki segítene benne hálás lennék.
Későbbiekben tervezem minden kari felhúzását max lvl-re hátha valamelyik jobban megtetszik.(természetesen a kieget is megveszem nemsokára), de egyenlőre a wizzardommal szeretnék foglalkozni többet.
Köszönöm előre is a segítséget.
Üdv,
JoezykaHa szép nem vagy, hülye ne legyél!
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #53914 üzenetére
jóaz
nekem vmi 10arcane/10chc/67x intes, pörgetek rá vitet azt váltok is át rá, majd ha máshonnan tudom pótolni a kieset vitet teszek rá skilldamot.
Énmeg csak úgy a ládából felöltöztettem a WD-met, egyelőre Bird buildjét lekoppintottam mert fingom sincs mit kéne használniTöbbékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Marcsel
tag
Ha valaki szeretne farmolni vagy ilyesmi vegyen fel [link]
Csak a végén lesz vége
-
mikromanus
veterán
válasz ReFleXx #53907 üzenetére
Az Iron maiden csak papíron sok. Valójában csak az "alap" 6000 thorns damotr adja. hotfixelték pár óra alatt. A kiírása viszont nincs még javítva.
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Edge
veterán
Ugyehogy ugye? én megmondtam jó az a mirrorball+ward bár a notes-t elnézve mindkettő kapott nerfet... lehet váltok a frissen gamblézott triumra mégis.
Nemrossz, de bakker emlékszem ROS bétában az 45% arcaneskilldam volt a lvl70es itemen, ha kiesik akkor csereszavatos a lvl60hoz képest azt a 6as-t kiüti a 7xx int.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kkf
aktív tag
aki még nem látta volna, és szeretné tudni viszonylag pontosan hol, milyen leg alapanyagokat lehet farmolni:
[ Szerkesztve ]
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
granini
őstag
'Life per Spirit Spent is less weighted on sheet healing' - miert..??
Eddig tul volt ertekelve papiron..? Szerintem nagyon is jo healing, life per hitnel tobbet er amikor elkoltok 260 spiritet es van 160 life per spirit spent bonuszom..<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
frame>24
addikt
válasz mikromanus #53892 üzenetére
Mostmár akkor linkeljük hát be, mi eshet honnan!
▏▎▍▋▊▉ "I would never go bungee jumping. A broken rubber brought me into this world, it sure as hell isn't gonna take me out."(DanielDFizzle) // LOAD "*",8,1
-
kkf
aktív tag
válasz mikromanus #53888 üzenetére
oszt a Razorclaw-val mi lett? még nem láttam, hogy fixelték volna.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
ReFleXx
addikt
Haza hát, pedig épp tegnap álltam át kicsit arcane buildre és marhára bejött ez a mirrorball+magic missile, hogy beleállok a mobok arcába és robban minden. Talán jó lesz még igy is, jad este teszt.
Kicsit bővebb lista a peccsnócban nem említett változásokról, volt ami már volt, de találtam még újat:
-New Paragon portraits (pic)
-Text for monster health bars now has commas
-New Gambling Item Icons
-Crusader's Iron Maiden passive is now grants significantly higher thorns damage and appears to scale with Torment level
-Quests you haven't completed are a different color in campaign mode
-Life per Spirit Spent is less weighted on sheet healing
-Moonlight Ward now has a 1-2 second internal cooldown
-Pools of Reflection show as empty on the minimap when someone takes it, but still shows up as full on the full map
-Removed 50% CHD cap on pets
-Mirrorball was changed so that every Arcane Missile doesn't give a chance to proc things. Examples: Thunderfury proc chance, LoH, APOC.
-Archon now has new graphics depending on the rune that you are using
-+% Elite Damage now stacks additively
-Demon hunters, 'Twin Chakrams' fire rune now goes through most world walls, like the other runes
-If you get a legendary from Kadala it shows up in chatkkf "Hüje"
Már van akinek esett level70 ward, semmi xtra:
Ez már valszeg plusszos-e az enyemhez képest 24 Arcane / 5 AS / 98%Chd / 10% Chc
[ Szerkesztve ]
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
-
T. M.
aktív tag
Végre nekem is meglett
Ha nagykorú lesz a crusader ő is kap egyet. Külön öröm, hogy ő meg kapott 15% less damot és még a shield bash skillen is buffoltak kicsit
És most please cindercoat fast
-
mikromanus
veterán
válasz DjDanee87 #53900 üzenetére
Ha kilépsz a Diabloból, akkor azt hiszem megáll a visszaszámlálás. Persze lehet ha bent maradsz a loaderben, akkor ketyeg az óra.
(#53903) Edge
Gyanus a dolog... tekintve, hogy "új" (kieges/70-es szintű) eddig nem is eshetett.[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest