Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
válasz SzlobiG #55998 üzenetére
Kényelmesen 500k-n tartom,ha változott a gear átpakoltam pár paragon life%-ot
A nyersanyag ment pont hogy nagyon egyszerű a többséghez képest,és kapásból vagy 6 bounty célja olyan ahol esik,csak legyen feltekerve az a torment,hogy megfelelő esély legyen rá
Itt a dokim amúgy
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
Phobion
őstag
Nevetséges, hogy erre az Aughild set-re mennyire lehetetlen alapanyagot szerezni, rendkívül élvezetes a start game/map/bounty keresés/leave game/ismétlés.
-
warcat
veterán
Witch Doktor,vállas ,Aughild set egész jó roll lett,viszont egyik statot áttekerem fetish armyra ez fix,a kérdés:
100 all res vagy 15% life maradjon meg?Ki mit mond
[ Szerkesztve ]
-
L_ajos
őstag
Bocs. Elbaltáztam. Csak a kiszedés lesz olcsóbb, nem a craft ( ami elég pofátlan a RL-kkal szemben... )
PSN felhasználó: Foxxika | Samsung S23 Ultra | Canon EOS 1300D Kit
-
tPedro_
őstag
válasz CactuS #55987 üzenetére
Nem alltam neki szamolgatni, de gondolom ezekkel a buffokkal osszessegeben tobb dps-t nyer a csapat, mintha beraknek olyan spell-t amivel el tudom kolteni a wrath-et.
Pl a 80% chance for critical-t benyomva, ha van mellettem egy 1-2 milla dps-u mage, akkor azzal nem fogom tudni egyhamar felvenni a versenyt. Szerintem. Es akkor meg csak 2 emberrol van szo osszesen. -
CactuS
Arcképgyáros
válasz tPedro_ #55980 üzenetére
Én nem tudom, hogy ki a tököm az a Moldran és értem a CHC és CHD buffot, csak azt nem, hogy a sok megtermelt Wrathet miért nem költi el. Kb olyan, mintha egy wizz csak signature spelleket pl: electrocute-ot tolna, se frozen orbot, se meteort stb.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
warcat
veterán
Heh,random cursed chestből cindercoat miközben aughild alapanyagot hajkurászok
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz Rayner #55975 üzenetére
Ez egy félkész Wizard, vagy még az sem.Csak feltűnt, hogy ha archonra váltok, ahol az alap/ele dmg is alacsonyabb úgy 15-20%al, de még is gyorsabban haladok vele, mint a fire buildel.
Többieknek köszi, megnézem.(#55982) proci985
Archon jobban bejön, csak estek ezek a fire dmgs cuccok (persze hogy nem a DHmnak lol), gondoltam kipróbálom őket.Archonos gearemel T1 nagyon gyors, a nagyobb sebzésű fire buildel lassabb, ezt nem értettem.De most kipróbálom amit használsz.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
válasz ProEvoFan #55974 üzenetére
Archon OP, de a geared se stimmel. meg rare + nemi unique viszonylatban sem.
kezdjuk a skillekkel: van harom spender skilled, minek annyi? fire wiz ket dologgal tud olni: az egyik a meteor / meteor shower, a masik a shockwave / heat wave. innentol a csizma + sisak + offhandre +dam% kell az adott skillre. kivetel ha triumviratet hasznalsz, mert az APoCot nem lehet meguszni.
aztan: elnezve a vedelmi skilleket nem igazan latom at azt, hogy hogyan hasznalod. galvanizinget kivaltja a dominance. dominance T2-T3 egyebkent glasscannon heat wave build melle remek kiegeszito, de T1re felesleges. unwavering will felesleges: nem fogsz egy helyben alldogalni 1.5 secig. helyettuk conflagration es glass cannon / blur (utobbi akkor ha meg nem olsz eleg gyorsan) / dominance (valamennyire tudsz olni de periodikusan instabil a kari es a blur magaban nem oldja meg a problemat).
gear: cinderen a blizzardot kellett volna atmuteolni, de hosszu tavon kelleni fog a harom socket. vallasra mehet a hydra helyett -resource / armor. sisakra az APoC remek, de nincs rajta se CHC, se spender dam.
amun nincs fire dam: annyit dob a karin, hogy igazabol fire dam% > chc/as/int/chd. depth diggersre is socket kellene. cipellore megint spender dam kene.picit tovabbmenve: ez a sajatom. ami feltuno az a 85% fire dam, amire jon meg a spender bonus. full dps (conflagration / glass cannon / audacity / elemental exposure + familiar-sparkflint / energy armor-pinpoint / magic weapon-conduit) buffed 1.1m, ami a gyakorlatban olyan 3m korul mozog ingame. ez t1 facerollra eleg.
ami meg kene ra, az a SoJ, a firebird vallas / esetleg offhand, egy ice climbers (bar a fire walkers se rossz full firekent), egy burning axe / devastator, egy uj WH es nagyon esetleg egy andariel. andariel mondjuk kerdeses, nem rollolhat APoCot, szoval egy maxkozeli rollos rare int+chc+APoC+15%meteornal damra max 5-6 szazalekkal jobb csak, de resource termeles problemasabb: nem vagyok biztos, hogy megeri-e.
Gyuri27: hat nem tudom, unwavering will egy alapvetoen tomegirtasra es gyors mozgasra optimalis buildhez? prodigy szinten felesleges, arra van az APoC es a death bracers hogy ne legyen problema az APval.
a black hole meg szvsz inkabb support skill, felszedni az elitek szemetet es a wallert szerintem fontosabb kicentizett vedelemnel, mint hogy picit tobbet ut. amekkora cooldownja van, foleg.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
oxox
addikt
firebirds setnek mi a negyes specje? jol ertem, hogy hc-n ez nem sz.r?
Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838
-
tPedro_
őstag
válasz Phobion #55962 üzenetére
(#55962) PhobioNN7, (#55972) CactuS:
A buildet felig-meddig Moldrantol loptam, csak a primary attackot valtoztattam meg. Elemental damagenek a Holyt valasztottam.
Csapatban riftezeshez szerintem nagyon jo, a plusz dps es a plusz crit nagyon jol jon. Erezhetoen gyorsabban mennek le a pakkok es a guardian, ha benyomom azt a ket skillt.
Szoloban se panaszkodtam ra eddig, de szivesen kiprobalok mas buildeket is.Tegnap vegre kiesett egy ladabol a masodik Akkhan set item, igy mar a nadrag es a mellvert is megvan.
A gyurunek hala pedig a harmas bonuszt is megkapom majd. -
Rayner
őstag
válasz ProEvoFan #55974 üzenetére
Szerintem a skillezéssel nincs gond, bár passzívnak a Conflagrationt betenném.
inkább a gear ami eléggé nem illik bele a buildbe.
(cinderen mit keres a blizzard ha nem használod - csípőből azt tekertem volna el)
nincs +elit dmg-ed (kellene még egy soj + aughild set) és mellé egy royal ring set csökkentővel.
ezen kívül van sapka (andi) és nyakas is ami +firedmg-et tud adni.
fegyverből pedig van kraftolható mace talán ami ad megint +fire dmg-et. -
ProEvoFan
nagyúr
Használ valaki fire Wizardot?Magasbb fire elemental ill alap dmgvel nem sebzek többet mint az archonos felálással, pedig kevesebb a mutatott ele/alap dmg. Ennyire op az archon vagy béna a buildem[link]?
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz tPedro_ #55961 üzenetére
Bneten nem látszik a Paragon pontok által adott buff. Érdekes build, nekem annyi kérdésem lenne, hogy a Wrath-val mit csinálsz? Mi a burst skilled? (Law?) Ha jól látom, akkor holy felé indultál el. Ajánlanám az általam használt és összerakott (ez számít?) buildet: [link]
Hátránya, hogy nincs ló - DPSt preferálom a futás helyett -, illetve, hogy a Holy boltok baromi messzire elmennek (ez előny is, csak akkor szopás, ha úgy lövöd meg a goblint, hogy kb 2 képernyőre van és fogalmad sincs melyik irányba).
Ha a linkelt build nem tetszik, akkor elindulhatsz a blessed shield irányába is, ha már van hozzá pajzsod (bár a fegyverrel lenne teljes a szett), azzal is lehet elég jól aratni. Illetve a lentebb linkelt Lightningos build, vagy bármelyik Fissure-os nagyon jó. Ez utóbbi akkor állat, ha több crusader van, mert a Fissure-ök összekapcsolódnak, függetlenül attól, hogy ki castolta.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Rayner
őstag
Na részemről a monkot is kijátszottam. Néhány item cseréje lehet még opció magasabb statokkal (vagy később még a cain set helyett az új 70-es monk set) jöhet a wizz
-
Bird
addikt
válasz SzlobiG #55965 üzenetére
Jaja...Nagyon megszívatott. Ha nem kukiról lett volna szó, zúzom be a.... Viszont a fegyó nagyon OP.
warcat:Loot volt egyébként, nem Kadala nénitől származik.
sith7:A három Jade szett meglepett engem is. Köszi egyébként....
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Bird
addikt
Itt a Kuk(r)i:
A dolog egyetlen szépséghibája, hogy 80m goldért ment bele a socket.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
0Li
senior tag
Nah még 5 szint és ráállok egy cruz-ra
-
Phobion
őstag
válasz tPedro_ #55961 üzenetére
Érdekes build, mennyire lehet vele haladni?
Egyszer majd próbáld ki ezt a buildet is.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
Egy-két tanács, javaslat a crusaderemmel kapcsolatban?
A bneten furák a statok, a játékban, buffok nélkül: 847k dps, 13,1M toughness, 8944 healing, 462k HP -
DioRobber
tag
hali
Nem tudjátok véletlenül, hogy T6-on nefrelik a health globokat? mert azt vettem/vettük észre, hogy jóval kevesebb esik. Mondjuk lehet azért mert többet kite-olunk és így nem ütünk olyan sokat.DIO: HRobi01#2786 - Children Of The Skorn - LoL: Derivál
-
GrooveHero
addikt
válasz DeckardCain #55957 üzenetére
Azért megpróbálnám
Köszi, elfogadomWords like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
DeckardCain
senior tag
válasz GrooveHero #55956 üzenetére
Nekem van, adok ha kell még.
Btw ne craftolj wandot nem éri meg -
GrooveHero
addikt
Sziasztok. Van valakinek fehér diabolic wandja fölösleges? nagyon megköszönném, ha tudna adni egyet.
GrooveHero#2871
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
Amur
addikt
Sage sethez volt már valakinek türelme kifarmolni a matit a póniktól?
Megéri?
Valamint lehet-e tudni hogy e szépen rajzolt vidék melyik táján tünhetnek fel ezek a ritka pónik?
Eddig mindig csak a ritka maciba botlottam,lesz is a DH-mnak az arcane barb íjhoz elég alapanyaga ha végre foglalkozok vele..Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Zan
aktív tag
Múltkor volt szó a Frosburn kezesről, meg arról, hogy nem nagyon esik, meg lehet, hogy azt is visszatartják.
Nos a jó hír, hogy tegnap kiesett, tehát van az, csak kb. olyan ritka, mint a WH öv, vagy az Ice Climbers. Majd estefelé belinkelem. Elég szar rollal esett, de még így is érdemes lesz használni a dokimnak. A Piranhák frozen tócsája felér egy perma-frost novával...!Minél jobb, annál jobb!
-
0Li
senior tag
Még mindig nem találtam lvl70es quatzelcoat-ot :=, azon kívül már minden mást lootoltam.
[ Szerkesztve ]
-
donsimon72
tag
Sziasztok!Wawe of fors bild-hez kérnék ötleteket tanácsot milyen skilleket , ruhákat,szett,stb ..aki használja
[ Szerkesztve ]
-
krokk
senior tag
na már épp le akartam szólni kadalát amikor is 120 blood shard elköltése után lett 2 legendarym ráadásul ezek között volt 4db sárga és semmi több mask of jeramot kerestem a wdnek hát lett is 91% pet dmg + socket is van rajta meg egy the crudest boots utóbbi +6% dmg
the funniest thing about this text is that by the time you realize it doesn't say anything it's too late for you to stop reading it
-
SQX_Barto
addikt
válasz #13110016 #55949 üzenetére
Két fajta szet item van, kraftolt, amit anyagból reci alapján összeraksz, vagy dropp, ami "kiesik" (általában az utóbbi erősebb szerintem). A kettő nem átjárható, valami vagy egyik vagy másik. Vannak linkek, matik hol eshetnek, reci hozzá meg tök random. És szeret szivatni a játék, hogy valamihez csak recid van, valamihez csak materialod
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
törölt tag
válasz atidzsiforc #55947 üzenetére
Na most ezt nem teljesen értem. Akkor azokhoz a szetitemek amiknek van recijük egyben nem is eshetnek ki? Nekem esett már reakor item, akkor ahhoz sincs reci? mert ha így van ez nekem új.
Hol tudok akkor earth szetthez farmolni több kieget? -
Tatyla
őstag
marauder set melyik act fő forrása?
PSN:Tibipapa74 Xbox id: Tibipapa74 Battletag:Tatyla#2431 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
-
törölt tag
Mindenképpen akarok majd egy might of the earth szettet, eddig egy vállas ki is esett. Mondom elkezdem farmolni a leg itemet hozzá, hátha esik a közeljövőben reci hozzá. Viszont a gondom az hogy nincs róla semmi infó, hogy hol esik. vagy esetleg nincs is reci hozzá? egyben kell kifarmolni a kiegeket?
-
-
T. M.
aktív tag
válasz vhunor #55921 üzenetére
Kadalát jó is lesz, ha lassan ráncbaszedik, mert kb. úgy áll a dolog vele, ha lenne mellette egy nagy szemeteskosár és oda dobálnám a blood shardokat ugyanaz lenne az eredménye
Meg a bounty bag is jó alakul nálam, csak act 3-at csinálom, mert olyan cuki az a sisak , csizmám már van onnét, bicskából meg 3 is, dh-nak nagyon hasznos ám. Utóbbiból az utolsó kettő darab zsinórban egymás után esett, a másodiknál már Alt+F4-et nyomtam az azonosítás helyett. -
czpitti
senior tag
válasz SzlobiG #55937 üzenetére
Nagyon matekoztok: kisebb dps.magasabb mf de lassabb haladás mint 0 mf és dara.Miért jobb ( példa ) 15 perc alatt mf-es cuccban tocskolni egy runt amit anélkul dps cuccban letolnál fele annyi ido alatt?Mert akkor a dps cucc jobb mf ugyanis 200% a fele annyi ido miatt...
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
Drizzt
nagyúr
Közben kezdek a firerre koncentrálni a monkkal. Alakulgat szép lassan, mint púpos gyerek a prés alatt. Esett ma két set plan is, néztem is nagyot... Persze matériám egyikhez sincs. Asheara, meg Sage set, ha jól emlékszem.
I am having fun staying poor.
-
SzlobiG
félisten
válasz Dictator^ #55935 üzenetére
Ugyanez volt ma nálam is az egyik tagon alig volt vagy talán semmi és folyamat estek neki a cuccok. Tudom ebből nem nagyon lehet leszűrni de akkor is dühítő, hogy beáldoztam nem kis dps-t érte és nem is esik több cucc.
(#55936) warcat Ezt nem tudtam, hogy az 13%-ot ér, akkor végül is olyan mintha feltettem volna T3 vagy T4-re T2 helyett nem?
[ Szerkesztve ]
-
warcat
veterán
válasz SzlobiG #55934 üzenetére
Hát az a 130% magic find az csak 13%ot ad legendaryra.Ha 1% esély van rá akkor jó esetben lesz 1.13% belőle ezt nem fogod pár óra alatt észrevenni,talán 100 rift után több legendary esik majd ki mint nélküle.Vagy inkább 1000,addig túl nagy a befolyása a véletlennek
-
SzlobiG
félisten
Lecraftoltam a cain setet összeszedtem 130% magic findeot, de én nem igen vettem észre hogy több cucc esne mint előtte.
Ancientsekre hat a +fire dmg? (nyilván fire runával használom) Feltételezem igen mivel fire skill, de hátha mégse mert eléggé op akármit levernek annyi idő alatt amíg aktívak.
[ Szerkesztve ]
-
KuCu_155
tag
Valaki privátba tudna nekem egy fps beállítást írni ami a max fps-t hozza ki a játékból ? amivel kicsit több fps-em lehet ?
Előre is köszönöm!:)
-
killerjohn
addikt
válasz gyalogstuka #55931 üzenetére
nekünk nem ilyen van (stabil a kapcsolat), hanem olyan hogy nem enged új játékot csinálni a "game state"-re hivatkozva, pedig mindenki a lobbyban áll... Megoldás: party-t fel kell bontani (leader kilép), és újrainvite mindenkinek.
-
Healbacsi
őstag
De pl fejesnel inkabb vegyel fel egy 4+2 stattal rendelkezot, es ha nincs akkor porgess ra socketet %life gemmel, ahelyett, hogy a crites statban bizol, mert az tobb damaget ad. Fegyvernel progalj socketet enchantolni ha lehet (bar ezt ennel a fegyonal mar buktad), es maxos zold gemet rakj bele.. Secondary statot csak akkor forgass, ha a primary statokbol valoban nem tudsz tobbet kihozni, ellenben a cuccot dobhatod kifele. A sok resistencia enchant helyett ajanlom a galvanizing ward es a unstable anomaly passive -ot a prodigy es az audacity helyere. Majd erosebb gearben ezeket is le lehet cserelni, de az unstable anomaly-t melegen ajanlom, hogy tartsd bent mindig.
Ha mindenaron felsz, hogy megolnek, akkor az energy armor helyett ajanlom az ice armort crystallize runaval.Gyurj ra valamely elemental agra, valassz valamit, es a sebzo spelljeidet aszerint valaszd meg. Erdemes a cuccokra is ezen skillekre bonus statokat valasztani, enchantolni. (hiaba jelez 2 item kozott -x% damaget, ha a masik item + elemental skillt es/vagy olyan skill damage-t ad amit hasznalsz) Peldaul van rajtad egy item, a masik -5% damaget ir.. de van rajta 10% olyan spellre amit eppen hasznalsz, akkor jobban jossz ki (foleg ha tobb ilyen itemet tudsz magadra pakolni).
-
Gyick
őstag
mást is ledobál?
-
nejad
aktív tag
5 kör rift és még legend alapanyag sem esett
-
zzeN
aktív tag
Hali!
Tudnátok-e 1-2 tanácsot adni, hogy mit kéne változtatni a wizardomon? Hálás lennék
-
Amur
addikt
válasz killerjohn #55922 üzenetére
Én is így látom!
Átlag játékosnak legyen nagy szó ha T1-en elmegy a kari pár kifarmolt matival elkészített saját legenddel.
Közepes játékosoknak(nem a tudást,hanem a befektetett időt tekintve) pedig én a T3-4et lőném be.
A fanatikus gémerek pedig harcoljanak a T5-6ért.Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
vhunor
őstag
válasz killerjohn #55920 üzenetére
T4 sima nekünk is, és engem nem érdekel a T6, csak szeretnék néhány cuccot magaménak tudni úgy, hogy nem áldozok be rá ezeriksz órát az életemből Alkaizer módra. Elvileg a legutóbbi változtatások Kadalánál pont ezt a célt szolgálnák (ergo nagyobb kontrollt a cuccaid beszerzése felett), de eddig ennek gyakorlati megvalósulását nem nagyon tudnám igazolni .
-
killerjohn
addikt
válasz vhunor #55918 üzenetére
ilyen ez a random havernak RoS után 2 nap alatt esett vagy 5 firebirds item, többieknek 0. Másik srác egy hét alatt full pet gearben volt, nekem még mindig semmi drop. Aztán a monknak kezdtek esni érdekességek, aztán meg nekem. Valahogy mindenkinek volt egy jó hete De nem siránkozni kell, hanem játszani. Mindenki azt hiszi hogy napi 2 óra játékkal majd T6 gearje lesz egy hónappal a megjelenés után. Aztán ha meg az lenne, akkor jönne a cry, hogy röhejes a játék nehézsége
szerk: a klánban igazán jó cuccaink vannak, de még így is T4 az ideális. T5-ön túl sok a revive, T6 meg kegyetlen lassú. Ez van...
[ Szerkesztve ]
-
vhunor
őstag
válasz killerjohn #55917 üzenetére
Nekem Stone of Jordan megszerzésére kéne valami tuti taktik, mert látszólag mindenkinek van már, csak nekem nincs.
Szerk.: Stolen Ringből bezzeg annyi esett már, hogy már vagy hat kezemet le kellett volna csapniuk tolvajlásért.
[ Szerkesztve ]
-
Amur
addikt
válasz #81999360 #55914 üzenetére
Cél akkor begyüjteni az összes elementális talizmánt,aztán bossonként váltogatni! Pár 10ezer óra, és teljesíthető!
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
törölt tag
-
Amur
addikt
válasz schwartz #55907 üzenetére
T1-en ahol én garázdálkodom simán elég ez a garga kutya, itt még úgy hullanak a mobok mint egy túlgearelt kezdő karinak normálon,és így a passzív miatt a garga is örök.
Nagyon haladós mostmár a WD.
Lassan érdemes feljebb is próbálkoznom vele.
Kérdés: malthael felhői arcane damage-nek számítanak? (vagy boss-oknál ez nincs kategórizálva?)
csak azért kérdem mert akkor a Julia amuval lehetnek keményen farmolni(az arcane gyógyít)Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
Helmoras
őstag
válasz donsimon72 #55909 üzenetére
Jóvan Béla Nem rád gondoltam
-
Thrawn
félisten
Support monknak milyen skillek kellenek? Cyclone+palm+???
A sok taffnessz az tuti.Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
schwartz
addikt
Jah jah. Mostanaban leallt nalam is a random drop a Compass Rose-rol es koronkent dob ket ilyen "gyongyszemet " heltyette. Az a garga kutya nem er semmit. Nem pluszban lesz, hanem a tobbi kutyat valtja.
(#55906) mikromanus
Kozel sem. Kb akkorat ut mint az osszes (lehetseges) kutyad egyutt. Vagyis gyakorlatilag semmit. De legalabb nem is tankol olyan hatekonyan mint 3 vagy 5 kisebb... Tipikus Blizzard oszom ledzsendari[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
mikromanus
veterán
-
Amur
addikt
Ha már WD-s ritkaság,én is találtam ma egy gyöngyszemet, a "magas ember ujját":
a roll lehetne jobb,de csak 0,3% damage veszteség,
viszont kapok egy plusz kutyát,ami nem is akármilyen, egy garga kutya!
ezt félreértettem,egy kutya lesz az összes többi helyett ami durvábban sebez..[ Szerkesztve ]
Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon
-
schwartz
addikt
válasz warcat #55896 üzenetére
En nem vagyok elszallva a petes buidtol. Inkabb solozni szeretek s ugy alakitom a karit de sehogy sem latom, hogyan tudnam osszerakni ezt T6-ra. A Kukrin es Taskeren kivul minden van ami kellhet hozza. A gond az, hogy T5-6-on nem eleg a Zuni ha nincs mellette megfelelo AS. (egyszeruen nem mukodik jol a passziv) .Ha elfekudtel es CD-n van a fetish army csak nezel ki a fejedbol. Pox-al 40% dmg buko. Stone of Jordan-el nincs mit tarsitani a nadraghoz. Vagyis van de akkor nincs meg az 1.87-es AS.
T6-on buffolt (adatlapi) 10M toughness-el is fekudtem sokszor, ugy hogy volt mellette +30% elite dmg reduction +12% mele dmg es 6% ranged. Komolyan mondom ha kiesne egy dexes Xephirian, hagynam is az egeszet a fenebe majd johetne a "glass cannon" DH mint a regi szep idokben.[ Szerkesztve ]
If he dies, he dies.
-
CactuS
Arcképgyáros
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest